Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Herzele

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Herzele"

Transcriptie

1 Uniek woonconcept met service op maat Poperinge Herzele

2

3

4 INHOUDSTAFEL Historiek blz. 4 Welkom in Herzele blz. 6 Investeren in De Zilvertorens: een slimme keuze blz. 8 Plan van een assistentiewoning blz. 10 Assistentiewoningen voor wonen in alle vrijheid & comfort blz. 12 Ecologisch, economisch en duurzaam wonen blz. 14 Zorg en diensten op maat blz. 16

5

6 Beste, Welkom bij De Zilvertorens. In deze brochure maakt u uitgebreid kennis met ons unieke woonproject in Herzele, dat een heel nieuwe invulling geeft aan de combinatie wonen en ouder worden. Wie zijn toekomst op tijd in handen neemt, kan veel langer zelfstandig blijven wonen en bespaart zichzelf op termijn heel wat zorgen. Samen met De Zilvertorens geeft u uw toekomst zelf vorm en stelt u uw wooncomfort veilig. Maar ook op financieel vlak bieden onze assistentiewoningen u zekerheid. Verder in deze brochure leest u meer over deze slimme investering met gegarandeerd rendement. Onze assistentiewoningen in Herzele zijn erkend en voldoen aan alle voorwaarden van de wetgeving op de groepen van assistentiewoningen. Stuk voor stuk bieden ze een aangepaste huisvesting, met assistentie op maat en de garantie op crisis- en overbruggingszorg. Dankzij het lokale Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Herzele, dat als beheersinstantie werd aangesteld, kunnen al onze bewoners rekenen op een kwalitatieve zorg- en dienstverlening aan huis. Daarenboven zorgt deze zorgleverancier met een breed dienstenpalet voor de nodige begeleiding en ondersteuning. Tijdens een persoonlijke afspraak vertellen we er u graag meer over! Achteraan in deze brochure vindt u onze contactgegevens terug. Zowel telefonisch als per mail kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Tot binnenkort! Valérie Dujardyn De Zilvertorens Olivier Laporte De Zilvertorens 3.

7 HISTORIEK

8 De Zilvertorens, al sinds 1904 De familiale onderneming De Zilvertorens, onder leiding van Kurt Dujardyn en Jean-Paul Herreman, combineert al sinds 1904 kennis van zaken en vakmanschap met een duidelijke visie op de toekomst. De Zilvertorens wil op economisch, ecologisch en maatschappelijk vlak een zinvolle bijdrage leveren aan de steeds veranderende samenleving. Met ergonomische zorgappartementen en erkende assistentiewoningen biedt De Zilvertorens vandaag een antwoord op de groeiende vraag naar aangepast wooncomfort bij 60-plussers. Via dynamisch ondernemerschap is deze solide groep erin geslaagd om het referentiepunt te worden in België voor het ontwikkelen van erkende assistentiewoningen en woonzorggebouwen. Na verschillende succesvolle projecten in onder meer Kortrijk, Oostrozebeke, Bassevelde, Poperinge en Aarschot is De Zilvertorens verheugd u een gloednieuw project voor te stellen in Herzele. Onze lijst van projecten blijft aangroeien. Via en onze nieuwsbrief (inschrijven hierop is mogelijk via de website) blijft u altijd op de hoogte van onze nieuwste projecten. Bovendien staan wij met het Zilvertorens-team dagelijks klaar om u te adviseren bij juridische, financiële of technische vragen. Samen werken we aan uw zorgeloos wooncomfort! 90% (Cel van de Vlamingen, wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen Ouderenzorg, KU Leuven) 5.

9 DE ZILVERTORENS IN HARTJE HERZELE

10 Welkom in Herzele! Het landelijke Herzele ligt in Oost-Vlaanderen, op de grens tussen de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. Naast de burchtsite met zijn vijver en de molens zijn er in de omgeving nog tal van andere prachtplekjes te ontdekken. De prachtige fiets- en wandelroutes in Herzele zijn bovendien een echte aanrader voor natuurliefhebbers. In die landelijke omgeving start De Zilvertorens de bouw van 24 erkende assistentiewoningen. Deze zorgflats, die in het najaar van 2016 instapklaar zullen zijn, zijn speciaal ontworpen voor 60-plussers die zelfstandig en actief willen blijven. Het centrum met handelszaken is om de hoek, niets is echt veraf. Bovendien stelt onze zorgpartner de gemeenschapsruimte van het woonzorgcentrum Ter Leen, gelegen op een boogscheut van het project, ter beschikking van de bewoners van De Zilvertorens. Zo kunnen zij elkaar ontmoeten en deelnemen aan activiteiten. Van sociaal isolement is er bij De Zilvertorens in Herzele dan ook geen sprake! Kerkstraat Lindestraat OCMW & WZC Ter Leen Graaf du Parclaan Kerk Burchtlaan Bank Bus Kloosterstraat Apotheek Kerkstraat Eikboslaan Burgemeester Matthysstraat Bevrijdingstraat Supermarkt Ressegemstraat Schoolstraat Groenlaan Groenlaan Bank Bank Markt Gemeentehuis Evendael Solleveld De Wattenfabriek 7.

11 Investeren in De Zilvertorens: een slimme keuze Door vandaag te investeren in De Zilvertorens in Herzele, neemt u uw toekomst zelf in handen. U zorgt ervoor dat u onafhankelijk en comfortabel kan blijven wonen en kiest tegelijk voor financiële zekerheid. Want zo lang u er zelf niet woont, wordt het appartement door de beheersinstantie verhuurd. Investeren in De Zilvertorens is om talloze redenen een goed idee: 1. Uw investering is fiscaal interessant Sinds begin 2012 worden spaar- en beleggingsintresten belast aan 21% in plaats van 15%. Bovendien werd een bijkomende heffing van 4% ingevoerd op roerende inkomsten die een bepaalde drempel overschrijden. Maar ook de beurstaks voor aandelen en fondsen werd op korte tijd twee keer verhoogd. De belasting op vastgoed bleef echter buiten schot, en ook huurinkomsten werden niet onderworpen aan bijkomende heffingen. Uw assistentiewoning en de eventuele huuropbrengsten worden dus minder zwaar belast dan andere opbrengsten. En, nog mooi meegenomen: bij de aankoop van een van onze erkende assistentiewoningen bent u vrijgesteld van onroerende voorheffing en betaalt u slechts 12% btw i.p.v. 21%!(*) 2. Uw investering blijft in waarde toenemen Bij een eventuele verkoop van uw assistentiewoning zullen u of uw kinderen later van een mooie meerwaarde kunnen genieten. Belgisch vastgoed is de afgelopen 50 jaar gemiddeld met 6,30% in waarde gestegen (Bron: Stadim). Ter vergelijking, de beurs groeide in dezelfde periode met slechts 4,73%. Zekerheid op de lange termijn is dus gegarandeerd. 3. De vraag naar vastgoed zal de volgende jaren blijven toenemen Bij De Zilvertorens investeert u in kwalitatief vastgoed met een interessante ligging, waarvan u zeker bent dat de vraag blijvend is. Uit bevolkingsprognoses voor de periode blijkt dat de bevolking in Vlaanderen met 7,4% zal aangroeien en fors zal vergrijzen. Het aantal 80-plussers zal in die periode met maar liefst 63% toenemen. De vraag naar betaalbare, aangepaste woonoplossingen zal dus sterk toenemen. En door de strengere eisen voor het verkrijgen van een lening, wordt verwacht dat ook de huurmarkt zal aantrekken. 4. U bent zeker van uw maandelijkse huuropbrengst Investeert u vandaag in De Zilvertorens, maar gaat u er niet meteen wonen, dan profiteert u van een gegarandeerde maandelijkse huuropbrengst van 3%. Zelfs wanneer uw eigendom even niet verhuurd zou zijn. Bovendien zorgt de jaarlijkse indexering van de huurprijzen ervoor dat uw huurinkomsten beschermd zijn tegen inflatie. Door te investeren in De Zilvertorens, bent u dus zeker van uw opbrengsten. In tegenstelling tot spaarboekjes, die door de lage rentes nauwelijks nog iets opleveren. Of tegenover investeren in aandelen of obligaties, wat niet zonder risico s is. 8.

12 5. U investeert in een duurzaam woningproject De Zilvertorens stelt de goede zorg voor zijn bewoners centraal. Daarom bouwen we met de meest kwaliteitsvolle en duurzame materialen en passen we innovatieve technologieën toe. Dankzij een aantal doordachte ingrepen zijn de assistentiewoningen in Herzele erg energiezuinig. De woningen maken deel uit van een appartementsstructuur die zuidgeoriënteerd is om zo veel mogelijk te profiteren van zonnewarmte en licht. Muren, dak en vloeren zijn geïsoleerd en alle ramen hebben hoogrendementsglas. Ledlampen in de assistentiewoning en een condensatieketel met een hoog rendement houden de energiefactuur binnen de perken. 6. U houdt de touwtjes zelf in handen U bent vrijheid en onafhankelijkheid gewoon, dus waarom zou u die plots opgeven? Als u tijdig vooruitkijkt en zelf stappen onderneemt, bent u zeker dat u kunt blijven leven zoals u het wilt. Beslis zelf waar en hoe u de komende jaren wil leven en wonen, wacht niet tot de tijd in uw plaats beslist. Door de aanwezige georganiseerde medische hulp kunnen koppels met een verschillende zorgbehoefte in de assistentiewoningen in Herzele samen blijven wonen, in alle vrijheid en comfort. 7. Onze beheersinstantie neemt u alle werk uit handen De beheersinstantie biedt eigenaars van een assistentiewoning garantie op bewoning. U hoeft zelf dus niet op zoek te gaan naar huurders, wij zoeken voor u solvabele en zorgzame bewoners. Ook het innen en doorstorten van de huurgelden, het onderhoud van de gemene delen, het waken over de correcte opvolging van de wetgeving en het opmaken van plaatsbeschrijvingen gebeurt door de beheerder. U kunt dus op beide oren slapen. (*)De assistentiewoningen van De Zilvertorens zijn 100% conform het besluit van de Vlaamse Regering op assistentiewoningen van 12/10/2012 in uitvoering van het woonzorgdecreet van 13/03/

13 Plan van een assistentiewoning: modern, comfortabel en aanpasbaar Aangepaste deuren en gangen Breed en drempelluw, om de doorgang te vergemakkelijken. Parking Elke bewoner heeft een eigen autostaanplaats achter het gebouw. Er is een oplaadpaal voor elektrische fietsen en rolwagens in het fietspaviljoen. Zuidgericht terras Overdekt, met drempelluwe toegang en uitzicht op het groen. Tweede kamer Geschikt als hobbyruimte, voor de mantelzorger of als opbergruimte. 10.

14 Lift Ruime lift, geschikt voor andersvaliden met een begeleider. Berging Geschikt voor stockage, droogkast, wasmachine, Keuken Ergonomisch comfort: vaatwasmachine, motoriekvriendelijke kranen en huishoudtoestellen, beveiligde inductiekookplaat, Badkamer Veilig en comfortabel: hangtoilet op ideale hoogte, antislipvloer, ruime inloopdouche, aanpasbaar badkamermeubel,... Hoofdslaapkamer Apart bezoekerstoilet De meubels en vaste kasten dienen louter ter illustratie en behoren dus niet tot de standaarduitrusting. Alle assistentiewoningen zijn wel geschilderd, uitgerust met lichtarmaturen en volledig instapklaar. 11.

15 24 ERGONOMISCHE ASSISTENTIEWONINGEN

16 Klasse assistentiewoningen voor wonen in alle vrijheid en comfort Op het eerste gezicht zullen de assistentiewoningen weinig verschillen van een hedendaags appartement. Wie echter beter kijkt, zal verschillende ergonomische ingrepen opmerken aan de inrichting. De hele infrastructuur wordt afgestemd op mogelijke wijzigingen in de woonbehoeftes. Zo is een optimale doorgang gegarandeerd. Alle overgangen zijn drempelluw, de deuren zijn breed en de liften ruim. Kortom: makkelijk om te bewegen en goed te bereiken op mogelijk moeilijkere momenten. De assistentiewoningen zijn ook op technisch vlak een stapje voor: bepaalde stopcontacten worden op comforthoogte geplaatst en de deursloten bevinden zich boven de handgreep. De badkamer is zodanig uitgerust dat de bewoners zo lang mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen. Alles is er afgestemd op minimaal onderhoud en maximale veiligheid en comfort. Zo is de badkamer voorzien van antislipbevloering. De kastjes van het badkamermeubel zijn wegneembaar, wat rolstoelgebruik makkelijk maakt. Het hangtoilet wordt op de ideale hoogte ingesteld. De keuken in uw assistentiewoning is helemaal wat u van een moderne keuken verwacht: volledig uitgerust met de handigste toestellen, makkelijk in onderhoud en duurzaam. Het is een volwaardige keuken, waarin u naar believen kookt en bakt, voor uzelf en uw gasten. Leuk pluspunt is het grote, zuidgerichte terras. Het is overdekt en biedt uitzicht op het groen. In tegenstelling tot de meeste serviceflats, hebben de assistentiewoningen allemaal een tweede slaapkamer. Die kan bijvoorbeeld handig van pas komen als hobbyruimte, mantelzorg- of logeerkamer of als bureau. Bij iedere woning hoort een autostaanplaats. Verder is er ook een fietsenstalling en een laadpaal voor elektrische wagens. U merkt het: de erkende assistentiewoningen van De Zilvertorens hebben veel te bieden. Het zijn in de eerste plaats klasse-appartementen, waaraan specifieke comfortfuncties zijn toegevoegd. Ze zijn ook erg ruim en comfortabel. 30% (Cel van de senioren wil niet naar een woonzorgcentrum Ouderenzorg, KU Leuven) 13.

17 Ecologisch, economisch en duurzaam wonen ENERGIEZUINIGE ASSISTENTIE- WONINGEN Om de bewoners van De Zilvertorens maximaal wooncomfort te bieden, werken we met kwaliteitsvolle, duurzame materialen en passen we innovatieve technologieën toe. De Zilvertorens in Herzele zijn erg energiezuinig gebouwd met een score E60. Bovendien is het gebouw voorzien van goede thermische isolatie, waardoor het ook een lage K-waarde heeft (K40). Kortom, dankzij een reeks doordachte aanpassingen kan u in uw assistentiewoningen ecologisch, economisch én duurzaam wonen: We bouwen compact en zuidgeoriënteerd De compacte en massieve appartementsstructuur zorgt ervoor dat er weinig buitenmuren en oppervlakken zijn waarlangs warmte verloren kan gaan. Door de zuidoriëntatie profiteren de woningen bovendien maximaal van natuurlijke zonnewarmte. We isoleren en werken luchtdicht af Om warmteverlies tegen te gaan, gaan we voor een luchtdichte afwerking. Buitenmuren en dak krijgen een 12 centimeter dikke isolatielaag en de keramische vloeren worden voorzien van zowel isolerende als akoestische isolatie. Verder worden alle muren op de gelijkvloerse verdieping gewapend tegen opstijgend vocht. We voorzien isolerende beglazing en buitenschrijnwerk Alle ramen krijgen hogerendementsbeglazing, die twee tot drie keer beter isoleert dan gewoon dubbel glas en die uitgerust is met thermische afstandshouders die een extra isolerend luchtmengsel bevatten. We kiezen voor zuinige ledverlichting Ledlampen verbruiken veel minder elektriciteit dan gewone lampen en geven niet veel warmte af. Ze zijn schokbestendig, goed bestand tegen koude en trillingen en zo goed als onbreekbaar. 14.

18 We ventileren voor een gezond binnenklimaat Een ingenieus ventilatiesysteem brengt continu verse, zuurstofrijke lucht binnen en voert de vervuilde lucht af. Zo verkleint de kans op allergieën en kunnen schadelijke stoffen zich niet opstapelen in de binnenruimtes. We verwarmen (energie-)zuinig In de berging plaatsen we een condensatieketel op gas met buitenvoeler. Dit energiezuinige toestel haalt een hoog rendement (108%), waardoor de energiefactuur binnen de perken blijft. 15.

19 ZORG EN DIENSTEN OP MAAT

20 Onze zorgpartner, het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Herzele Hoe onze maatschappij en dus ook de vergrijzing evolueert, is de zorg van ons allemaal. De Zilvertorens wil daar samen met u in vooruit. Wij hebben er alles aan gedaan om een probleem om te buigen in een positief verhaal. In het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Herzele hebben we een belangrijke zorgpartner gevonden, die onze visie deelt. Deze partner biedt een uitgebreid palet aan diensten, gaande van een klassieke poetsdienst en strijkcentrale over maaltijdbedeling tot de mindermobielencentrale. Uw leefkwaliteit, onze zorg Zelfstandig wonen in uw eigendom met behoud van privacy en verzorging op maat. Daar doen we het voor. Tegen een kleine vaste dagprijs, kunt u een beroep doen op de ondersteuning door de beheersinstantie, die u professionele zorg en diensten zal voorstellen volgens uw behoeften. Om te beginnen, peilt de woonassistent tijdens een intakegesprek naar de specifieke noden en wensen van de nieuwe bewoners. Er wordt informatie gegeven over de beschikbare zorg- en dienstverlening en hoe daar optimaal gebruik van te maken. Een vaste aanspreekpersoon volgt het bewoners- en zorgdossier nauwgezet op en past het, in samenspraak met de bewoner, aan volgens de persoonlijke zorgbehoeften. De woonassistent is dagelijks binnen de kantooruren telefonisch bereikbaar en aanspreekbaar in het woonzorgcentrum Ter Leen. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor informatie over hulpmiddelen, thuiszorgdiensten en mogelijk andere financiële hulp. Het zorgaanbod was nooit zo groot Dankzij de tussenkomst van de beheersinstantie kunt u tegen goede voorwaarden een beroep doen op kwalitatieve diensten, zoals maaltijden aan huis, poetshulp, kapper aan huis, klusjesdienst, medische manicure en pedicure, apotheek aan huis, was- en strijkdienst, mindermobielenvervoer,... Ook als aanpassingen aan de assistentiewoning of functionele hulpmiddelen nodig zijn, zoekt de beheersinstantie naar de beste oplossing. Noodservice Wie voor De Zilvertorens kiest, kiest voor veiligheid. Elke assistentiewoning is uitgerust met een persoonlijk alarmsysteem, dat dag en nacht, 7 op 7 in verbinding staat met een noodcentrale. Die kan, indien nodig, professionele hulp aan huis laten komen. 17.

21 Overbruggingszorg Voor bewoners die net een ziekenhuisopname achter de rug hebben, zorgt de woonassistent voor een zo vlot mogelijke overbruggingsperiode. Zo lang als nodig, coördineert de woonassistent de extra medische verzorging in de assistentiewoning, tot weer op het gebruikelijke servicepakket kan worden overgeschakeld. Via samenwerkingsverbanden met woonzorgcentra of zorghotels uit de omgeving garandeert de beheersinstantie aan de bewoner dat deze te allen tijde van de nodige zorg en diensten zal kunnen genieten. Activiteiten Onze zorgleverancier stelt ook zijn gemeenschapsruimte in het woonzorgcentrum Ter Leen ter beschikking van de bewoners en organiseert er sociale activiteiten. Meermaals per jaar kunnen bewoners vrij gebruik maken van de ruimte voor privédoeleinden

22 19.

23

24

25 President Kennedypark Kortrijk Uw contactpersoon: Valérie Dujardyn Tel. 056/ valerie.dujardyn@zilvertorens.be Bezoek ons online op

26

Assistentiewoningen van De Zilvertorens

Assistentiewoningen van De Zilvertorens Assistentiewoningen van De Zilvertorens in Poperinge Kom langs op de Dag van de Zorg, op zondag 16 maart (10-17 uur)! Thuis in kwalitatief wonen Zorg op mensenmaat De assistentiewoningen van De Zilvertorens

Nadere informatie

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Wenduine

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Wenduine Uniek woonconcept met service op maat Poperinge Wenduine INHOUDSTAFEL Ons verhaal blz. 4 Welkom in Wenduine blz. 6 De uitdagingen in de ouderenzorg blz. 8 Een nieuw wettelijk kader blz. 9 Solidariteit

Nadere informatie

Uniek woonconcept met service op maat

Uniek woonconcept met service op maat Uniek woonconcept met service op maat Bassevelde Poperinge inhoudstafel Welkom bij de Zilvertorens... 7 Klaar voor de toekomst...9 Prestigieuze appartementen op toplocatie...10 Ideaal voor 50-plussers...13

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden. Goodlife* Goodlife

GOODLIFE, het beste van twee werelden. Goodlife* Goodlife GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen. In het centrum van Zaventem, vlakbij alle voorzieningen en openbaar vervoer. Op wandelafstand van het park van

Nadere informatie

Serviceflats van De Zilvertorens

Serviceflats van De Zilvertorens Serviceflats van De Zilvertorens in Oostrozebeke NU TE HUUR Kwalitatieve huurappartementen met zorg op mensenmaat Veel meer dan een gewone serviceflat Welkom in Serviceresidentie De Zilvertorens in het

Nadere informatie

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT. p. 2 van 7 Algemeen In het centrum van Wezemaal bouwt Orelia 52 Assistentiewoningen op de site van De Lelie. In een assistentiewoning

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen. Gelegen langs een nieuw aan te leggen woonerf en een plein aan de Schanslaan. Een nieuwe autoluwe straat staat

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar

Nadere informatie

Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat

Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat Gelegen naast het Woonzorgcentrum Sint-Bernardus te Bassevelde Nu te huur Uniek woonconcept met service op maat De Zilvertorens, wonen

Nadere informatie

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Uniek woonconcept met service op maat Poperinge 2. 3. Inhoudstafel Welkom bij De Zilvertorens blz. 4-7 De Zilvertorens, wie zijn we? blz. 8-9 Kiezen voor De Zilvertorens blz. 10-13 De Zilvertorens...

Nadere informatie

Uniek woonconcept met service op maat OOSTROZEBEKE

Uniek woonconcept met service op maat OOSTROZEBEKE Uniek woonconcept met service op maat Uniek woonconcept met service op maat OOSTROZEBEKE inhoudstafel Welkom bij de Zilvertorens...4 Klaar voor de toekomst...8 Prestigieuze appartementen op toplocatie...10

Nadere informatie

RESIDENTIE LONGAEVITAS

RESIDENTIE LONGAEVITAS RESIDENTIE LONGAEVITAS Erkende serviceflats BANKSTRAAT 98 2811 HOMBEEK INFO: 0475/73.18.12 of 0473/39.32.85 INFOBROCHURE ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!!

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! 1 Pastoorsdreef Hoogstraat 3950 Bocholt Beschrijving: Residentie De Winning, met luxe zorgappartementen

Nadere informatie

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking.

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking. ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS situeert zich in de Bankstraat de belangrijkste hoofdweg van Hombeek op loopafstand van het dorp, vlakbij de parochiezaal

Nadere informatie

uw assistentiewoning

uw assistentiewoning Seniorcity Kuurne uw assistentiewoning Inhoudstafel Welkom in Seniorcity Kuurne!...blz. 5 Omgeving...blz. 6 Informatie over het gebouw...blz. 7 Klassevolle assistentiewoningen...blz. 8 Zorg- & dienstverlening...blz.

Nadere informatie

Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Assistentiewoningen in centrum van Kontich! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Assistentie-appartement Kontich (2550) 179.900,- Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Nadere informatie

De Zilvertorens. Te huur in Kortrijk: Zorgappartementen met service op maat. Te huur. Uniek woonconcept met service op maat. Onmiddellijk beschikbaar!

De Zilvertorens. Te huur in Kortrijk: Zorgappartementen met service op maat. Te huur. Uniek woonconcept met service op maat. Onmiddellijk beschikbaar! De Zilvertorens Te huur in Kortrijk: Zorgappartementen met service op maat Te huur 700 vanaf maand Onmiddellijk beschikbaar! Uniek woonconcept met service op maat Wonen zoals u het wil, ook op latere leeftijd.

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM In voege dd::02/03/2015 Informatiebrochure Documenteigenaar: Manu De Clercq ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM LUXUEUS WONEN MET ZORGGARANTIE Een nieuw project gerealiseerd door Wat is Premium? Premium is een

Nadere informatie

WOONPROJECT DE LIEVE. » Het woonproject. » Situering. » Realisatie fase 1

WOONPROJECT DE LIEVE. » Het woonproject. » Situering. » Realisatie fase 1 » Situering WOONPROJECT DE LIEVE» Het woonproject Het woonproject DE LIEVE is gelegen op een terrein met een oppervlakte van +/- 4,5 ha, in een groene omgeving aan de Vogelenzang te Gent, omzoomd door

Nadere informatie

Het basispakket bestaat uit:

Het basispakket bestaat uit: Uw partner voor zorg- en dienstverlening VZW WoonAssist staat in voor het dagelijks beheer van uw assistentiewoning. Deze erkende assistentiewoning biedt u de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen,

Nadere informatie

CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning uw nieuwe thuis wordt. Woon gerust. Ook als u nog graag een danske placeert. Vlaanderen is zorg

CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning uw nieuwe thuis wordt. Woon gerust. Ook als u nog graag een danske placeert. Vlaanderen is zorg Woon gerust. Ook als u nog graag een danske placeert. CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning uw nieuwe thuis wordt Vlaanderen is zorg Meer info op CHECKASSISTENTIEWONING.BE Wat is een erkende

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM In voege dd::02/03/2015 Geactualiseerd 01/07/2018 Informatiebrochure Documenteigenaar: Vanessa Hooghe ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM LUXUEUS WONEN MET ZORGGARANTIE Een nieuw project gerealiseerd door Wat

Nadere informatie

PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN

PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN Molenweideplein App. 3.04-3620 Lanaken Prestigieuze assistentiewoningen in het bruisende centrum van Lanaken Residentie Molenhoek is

Nadere informatie

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u Infobrochure voor huurders van een assistentiewoning in St.-Anna Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER Het OCMW verhuurt 28 serviceflats in een omgeving waar het aangenaam is om te wandelen of te verpozen, in de nabijheid van het dienstencentrum

Nadere informatie

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Kortrijk

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Kortrijk Uniek woonconcept met service op maat Poperinge Kortrijk inhoudstafel Welkom bij de Zilvertorens...4 Klaar voor uw toekomst...8 Prestigieuze appartementen op toplocatie...10 Ideaal voor 50-plussers...12

Nadere informatie

assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Residentie Tilia maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle

Nadere informatie

Domaine Osterbach BÜLLINGEN. Wonen in harmonie met de natuur. VIDEO TOUR VIRTUEEL BEZOEK

Domaine Osterbach BÜLLINGEN. Wonen in harmonie met de natuur.  VIDEO TOUR VIRTUEEL BEZOEK Domaine Osterbach BÜLLINGEN Wonen in harmonie met de natuur www.osterbach.be/nl VIDEO TOUR 360 VIRTUEEL BEZOEK Wonen in harmonie met de natuur op Domaine Osterbach In het hart van de Oostkantons, omgeven

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. De Mouterij. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. De Mouterij. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen De Mouterij Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U woont op wandelafstand van het centrum van Aalst In onze assistentiewoningen leeft

Nadere informatie

Senioren Zorg Huisvesting VZW

Senioren Zorg Huisvesting VZW Senioren Zorg Huisvesting VZW 33 Assistentieappartementen Informatiebrochure Wonen in groene omgeving van Hou thalen-helchteren Houthalen-Helchteren, een vroegere mijngemeente, ligt in de Limburgse Kempen

Nadere informatie

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Ichtegem Ichtegem Ichtegem Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Senior Assist: Zorgeloos jezelf zijn wereldwijd Zorgeloos jezelf zijn wereldwijd Senior Assist werd opgericht door twee Vlamingen in 2005.

Nadere informatie

Assistentiewoningen Sint-Jozef

Assistentiewoningen Sint-Jozef Assistentiewoningen Sint-Jozef Wegvoeringstraat 63D - 9230 Wetteren Het project Het woonzorgcentrum Sint-Jozef beschikt over 33 assistentiewoningen. Valide personen met levenspartner of alleenstaanden

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Het Kader maken deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het centrum

Nadere informatie

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Het Kader maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het centrum

Nadere informatie

UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES

UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES BETER WONEN EN LEVEN UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES Respect voor het verleden, zekerheid voor uw toekomst! Dit unieke en zeer goed gelegen privédomein in een groene oase van rust omvat 34 appartementen

Nadere informatie

Service Residentie Vogelzang

Service Residentie Vogelzang SERVICE RESIDENTIE VOGELZANG TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 WWW.HOMEVOGELZANG.BE Voor info kan u zich wenden tot de Sociale Dienst 016/27.97.13 016/27.97.55

Nadere informatie

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst Villa Ferrant Genieten en zekerheid, uw toekomst 21 seniorenappartementen in het centrum van Ronse Met ruime terrassen, garages en een prachtige tuin. www.artabuilding.be De historische art deco-villa

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

residentie De Link De Panne

residentie De Link De Panne residentie De Link De Panne voorwoord Beste klant, We zijn trots u onze nieuwste realisatie te kunnen voorstellen: residentie De Link. Een klein, praktisch ingedeeld en zongericht nieuwbouwproject in hartje

Nadere informatie

Waarop letten wanneer een assistentiewoning* uw nieuwe thuis wordt. * officiële benaming voor serviceflat

Waarop letten wanneer een assistentiewoning* uw nieuwe thuis wordt. * officiële benaming voor serviceflat CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning* uw nieuwe thuis wordt. * officiële benaming voor serviceflat Deze checklist is handig om: uw bezoek aan een assistentiewoning voor te bereiden. mee

Nadere informatie

EXTRA CHECKLIST. bij de aankoop van een assistentiewoning: als belegging, om eventueel nadien zelf te bewonen. om onmiddellijk zelf te bewonen.

EXTRA CHECKLIST. bij de aankoop van een assistentiewoning: als belegging, om eventueel nadien zelf te bewonen. om onmiddellijk zelf te bewonen. Voor kopers EXTRA CHECKLIST bij de aankoop van een assistentiewoning: > > U overweegt een assistentiewoning te kopen: als belegging, om eventueel nadien zelf te bewonen. om onmiddellijk zelf te bewonen.

Nadere informatie

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G OLV ANTWERPEN A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G 3 WAT IS EEN ASSISTENTIEWONING? Als u zelfstandig wil blijven wonen en een beroep wil doen op professionele

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN. De wachtlijst is geopend! Inschrijven via: Steven Versele 09/

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN. De wachtlijst is geopend! Inschrijven via: Steven Versele 09/ Hof Ter Moere ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN De wachtlijst is geopend! Inschrijven via: Steven Versele 09/ 326 71 95 INFORMATIEBROCHURE OCMW Moerbeke, ASW Hof Ter Moere, Sportlaan 13, 9180 Moerbeke-Waas 1

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Residentie Prinsenpark. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Residentie Prinsenpark. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Residentie Prinsenpark Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U woont uitstekend gelegen in een groene omgeving én op wandelafstand van

Nadere informatie

PERSBERICHT. Annemie Turtelboom Vlaams Viceminister-president Annemie Turtelboom Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie

PERSBERICHT. Annemie Turtelboom Vlaams Viceminister-president Annemie Turtelboom Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie PERSBERICHT Annemie Turtelboom Vlaams Viceminister-president Annemie Turtelboom Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie Brussel, 11/2/2016 Energiebesparende renovatie in Vlaanderen zet door

Nadere informatie

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving Informatiebrochure Vanaf april 2014 bieden wij 30 nieuwe, ruime en moderne flats aan. Residentie Lukas is gelegen op

Nadere informatie

Al eens aan een assistentiewoning gedacht?

Al eens aan een assistentiewoning gedacht? Al eens aan een assistentiewoning gedacht? Ruimte voor Ouderen Informatie over assistentiewoningen voor ouderen - 2 - Inhoud Woord vooraf 4 OCMW Gent en de Stad Gent kiezen resoluut voor erkende assistentiewoningen

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN DE PUTKAPEL

ASSISTENTIEWONINGEN DE PUTKAPEL In voege dd: 01/08/2018 Geactualiseerd: 01/08/2018 Informatiebrochure Documenteigenaar: Belinda Delaere Delphine Dessein ASSISTENTIEWONINGEN DE PUTKAPEL WONEN MET ZORGGARANTIE gerealiseerd door CONDÉDREEF

Nadere informatie

INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA

INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA 1 Wonen in de Tuin van Myra U wordt een dagje ouder, maar wilt toch actief deel blijven uitmaken van de hedendaagse samenleving. Tuin van Myra is voor u de

Nadere informatie

SERVICEFLATS HET KADER

SERVICEFLATS HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM SERVICEFLATS HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook twee huizen

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Heerlyckheid Hoog Mosscher

Assistentiewoningen. Heerlyckheid Hoog Mosscher In voege dd::26/11/12 geactualiseerd dd : 13/01/14 Informatiebrochure Documenteigenaar: Manu De Clercq Assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher Een nieuw project gerealiseerd door in samenwerking

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Karen. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Assistentiewoningen. Karen. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Assistentiewoningen Karen Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Koersel. In

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Frederickxhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Frederickxhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Frederickxhof Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Zelfstandig wonen in een comfortabele, veilige en warme omgeving U woont aan de

Nadere informatie

Zorgeloos genieten in hartje Gent

Zorgeloos genieten in hartje Gent Zorgeloos genieten in hartje Gent Assistentiewoningen Ramen en Poel Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U leeft midden in de stad en alles is op wandelafstand!

Nadere informatie

Stijlvol en volledig ingericht appartement met luxueuze afwerking aan het stadspark.

Stijlvol en volledig ingericht appartement met luxueuze afwerking aan het stadspark. APPARTEMENT VAN NOORTSTRAAT 9, 2018 ANTWERPEN 349.000,- O M S C H R I J V I N G Stijlvol en volledig ingericht appartement met luxueuze afwerking aan het stadspark. Aan de rand van het stadspark bevindt

Nadere informatie

Seniorcity Oostende UW ASSISTENTIEWONING

Seniorcity Oostende UW ASSISTENTIEWONING Seniorcity Oostende UW ASSISTENTIEWONING Inhoudstafel Welkom in Seniorcity Oostende 5 Omgeving 6 Informatie over het gebouw 7 Klassevolle assistentiewoningen 8 Zorg- en dienstverleningspakket 11 Een overzicht

Nadere informatie

DE WIJNGAARD. Assistentiewoningen. CONTACT SOCIALE DIENST Eline Catteeuw Afwezig op woensdag

DE WIJNGAARD. Assistentiewoningen. CONTACT SOCIALE DIENST Eline Catteeuw Afwezig op woensdag Houtmarkt 33 8500 Kortrijk Tel. 056/28 03 00 ON 0421.291.388 st.vincentius.kortrijk@gvo.be KBC BE81 4600 8207 0124 Woonzorgcentrum Sint Vincentius PE 1366 VBZ 660 Centrum voor kortverblijf Sint Vincentius

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Zonnewende. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Zonnewende. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst. Luxe assistentiewoningen Zonnewende Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst. U woont vlakbij de gezellige dorpskern van Aartselaar U leeft met de vier seizoenen, geniet

Nadere informatie

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN De Drie Linden PE 3052 Hogeheerweg 10 9051 Sint-Denijs-Westrem 1 Een groep van assistentiewoningen is de meest recente vorm van de gekende serviceflats. Een assistentiewoning

Nadere informatie

Over isoleren, besparen en comfort

Over isoleren, besparen en comfort Warm voor Weinig Over isoleren, besparen en comfort WARM VOOR WEINIG U woont in een huurwoning, en heeft er waarschijnlijk een aangename plek van gemaakt. Maar misschien kan het nog veel comfortabeler!

Nadere informatie

WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS. Puthof

WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS. Puthof WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS Puthof O R E L I A Onze deuren staan open om je te ontvangen in een warme zonnige

Nadere informatie

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK!

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! WOONPROJECT PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! FLASHOMSCHRIJVING Rustig gelegen en kindvriendelijk woonproject met betaalbare halfopen en gesloten woningen. De woningen zijn praktisch ingedeeld met een hoog

Nadere informatie

FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP

FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP ocmw Sint-Katelijne-Waver FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP DEN HAES 8A 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER Kennismakingsbrochure 2 / 13 12/03/2008 VOORWOORD Begin maart 2005 besliste de toenmalige

Nadere informatie

Gerenoveerd appartement met prachtig zicht op de Bist!

Gerenoveerd appartement met prachtig zicht op de Bist! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Wilrijk (2610) 700,- / maand Gerenoveerd appartement met prachtig zicht op de

Nadere informatie

1. WELKOM. Contactpersonen:

1. WELKOM. Contactpersonen: 1. WELKOM Via deze brochure willen wij graag onze assistentiewoningen aan u voorstellen. Zo kan u kennis maken met de inrichting en infrastructuur van onze woningen en het wonen op het domein van Forum

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Berkenhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Luxe assistentiewoningen. Berkenhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Luxe assistentiewoningen Berkenhof Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Heers.

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Maasmeander. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Maasmeander. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Maasmeander Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. zorgeloos U woont in de gezellige dorpskern van Maasmechelen op een boogscheut van

Nadere informatie

beter wonen en leven persdossier UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES

beter wonen en leven persdossier UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES beter wonen en leven persdossier UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES Dit unieke en zeer goed gelegen privédomein - Peter Benoitstraat 4 in Vichte - in een groene oase van rust omvat 34 appartementen

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Sociale assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher

Sociale assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher In voege dd::26/11/12 geactualiseerd dd : 10/01/2019 Informatiebrochure Documenteigenaar: Vanessa Hooghe Sociale assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher Hoog Mosscher 1 8500 Kortrijk en in samenwerking

Nadere informatie

Informatiebrochure GAW

Informatiebrochure GAW GROEP VAN ASSISTENTIE- WONINGEN TER MONDE Erkenningsnummer GAW: PE 2659 Informatiebrochure GAW Zuidlaan 26 9200 Dendermonde Telefoon: (052) 22 39 11 Fax: (052) 21 17 31 www.mariatroon.be BEHEER : vzw PROVINCIALAAT

Nadere informatie

De Oranjerie. Fostierlaan 44, 9600 Ronse. Midden in de mooiste laan van Ronse de Fostierlaan bouwt Patrimundo een uitzonderlijk project: de Oranjerie.

De Oranjerie. Fostierlaan 44, 9600 Ronse. Midden in de mooiste laan van Ronse de Fostierlaan bouwt Patrimundo een uitzonderlijk project: de Oranjerie. De Oranjerie Fostierlaan 44, 9600 Ronse Midden in de mooiste laan van Ronse de Fostierlaan bouwt Patrimundo een uitzonderlijk project: de Oranjerie. De Oranjerie is een woongebouw met acht buitengewoon

Nadere informatie

RESIDENTIE WALES Leuven

RESIDENTIE WALES Leuven RESIDENTIE WALES 3000 Leuven Universiteitsstudenten, doctoraatstudenten en artsen vonden in het verleden al probleemloos hun weg naar Residentie Wales, en de vraag naar deze rustig gelegen investeringsunits

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Exclusief wonen voor oudere mensen

Exclusief wonen voor oudere mensen de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Andere Kontich (2550) 299.800,- Exclusief wonen voor oudere mensen 1 1 ja Zeg niet zomaar

Nadere informatie

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning!

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning! Zwevegem Karakterpand met handelspand en ruime woning! Prachtig gelegen pand te Zwevegem met onbeperkte mogelijkheden! Handelspand/slagerij en ruime woning met achterbouw. Laat u verrassen door de zee

Nadere informatie

Bouwproject. 15 koopwoningen ZOTTEGEM. Frans Van De Meulebrouckstraat Abeelstraat

Bouwproject. 15 koopwoningen ZOTTEGEM. Frans Van De Meulebrouckstraat Abeelstraat 15 koopwoningen Bouwproject Frans Van De Meulebrouckstraat Abeelstraat 1 Bouwproject 2 3 Bouwheer Architect Stabiliteit Technieken EPB Veiligheidscoördinatie Verkoop Sociale Huisvestingsmaatschappij DENDERSTREEK

Nadere informatie

residentie De Pastorij Geniet van comfortabel wonen!

residentie De Pastorij Geniet van comfortabel wonen! residentie Geniet van comfortabel wonen! 2 Residentie voorwoord Assistentiewoningen raken meer en meer ingeburgerd in onze maatschappij. Het is de ideale formule voor de anticiperende 65-plussers die aan

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf 292.515 euro. Op de steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN 3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 21, KAMPEN Ruim appartement met balkon en berging gelegen in

Nadere informatie

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden:

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden: CONCEPT Seniorie 't Wallant staat open voor zelfredzame personen, die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en biedt een stijlvolle en comfortabele woongelegenheid aan, met behoud van alle zelfstandigheid

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

TE HUUR. Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement!

TE HUUR. Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE HUUR Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement! 1 Hoogstraat 08.00.02 - Bocholt Beschrijving: Appartement 8.00.02: Gelijkvloers appartement met ruime inkomhal,

Nadere informatie

investeer in seniorenflats

investeer in seniorenflats investeer in seniorenflats in een Onze visie Beleg in seniorenflats Residentie Leiedam zet zich dagdagelijks in Vanuit onze doorgedreven dienstverlenende Uw geld op vandaag een degelijke meerwaarde BELEG

Nadere informatie

Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier EUR Professor Claraplein 21, ANTWERPEN

Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier EUR Professor Claraplein 21, ANTWERPEN TE HUUR Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier LIGGING Professor Claraplein 21, 2000 - ANTWERPEN 1 1 100 m² 100 m² 1 1880 Oost BESCHRIJVING Gemeubeld luxe

Nadere informatie

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst 51 nieuwe appartementen aan het Raadhuisplein in Drachten Zelfstandig wonen in hartje Drachten. De beste zorg, op maat en altijd dichtbij Nauwe samenwerking

Nadere informatie

Als thuis blijven wonen moeilijk wordt

Als thuis blijven wonen moeilijk wordt Als thuis blijven wonen moeilijk wordt Herent-Winksele-Veltem-Beisem Het is ieders droom om zo lang mogelijk op een zelfstandige manier thuis te blijven wonen. In elk leven komt er echter een moment waarop

Nadere informatie

Prachtig RUIM en LUXUEUS instapklaar appartement!

Prachtig RUIM en LUXUEUS instapklaar appartement! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Edegem (2650) 389.900,- Prachtig RUIM en LUXUEUS instapklaar appartement! 3 1

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Waterrijk. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Luxe assistentiewoningen. Waterrijk. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Luxe assistentiewoningen Waterrijk Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én er is openbaar vervoer voor de deur. U leeft met de vier seizoenen,

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker Zelfstandig Wonen in Assistentiewoningen Keyhof betekent zelfstandig wonen, met alle comfort bij de hand. Hier kan je gewoon

Nadere informatie