Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Kortrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Kortrijk"

Transcriptie

1 Uniek woonconcept met service op maat Poperinge Kortrijk

2

3

4

5 inhoudstafel Welkom bij de Zilvertorens...4 Klaar voor uw toekomst...8 Prestigieuze appartementen op toplocatie...10 Ideaal voor 50-plussers...12 Vandaag gebouwd voor de zorgen van morgen...14 Overzicht diensten en faciliteiten...16 Financiële zekerheid...18 Vastgoed = gegarandeerd rendement...20 Weergave van een modelappartement...22 Weergave van de aanpasbare keuken en badkamer...24

6

7 welkom bij de zilvertorens Uniek woonconcept met service op maat Uniek woonconcept met service op maat 5.

8 6.

9 welkom bij de zilvertorens Beste, De Zilvertorens is een vernieuwend woonconcept in hartje Kortrijk naast het nieuwe shopping center K. Het werd speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan uw noden van morgen. Vandaag bent u nog actief en de gedachte dat u misschien ooit zorgbehoevend wordt, is nog ver af. Daarom is De Zilvertorens de perfecte investering voor uw toekomst. Het woonconcept van De Zilvertorens is uniek. Het combineert het gemak en comfort van een modern appartement met de voordelen van een verzorging op maat. De appartementen zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en gebouwd met duurzame materialen. Vandaag zijn deze appartementen te koop zonder extra services. Op het moment dat u zorgbehoevend wordt, kunt u vrijblijvend gebruik maken van een aantal betaalbare diensten op maat. Uw voordeel? U hoeft niet meer te verhuizen. U blijft binnen het comfort van uw eigen appartement waar alle professionele en medische zorg aan huis gebracht wordt. Deze brochure legt u haarfijn het concept van De Zilvertorens uit en geeft u een gedetailleerde opsomming van de service waarop u een beroep kunt doen. Al mijn contactgegevens kunt u achteraan in de brochure terug vinden. Uiteraard sta ik steeds tot uw dienst voor verdere vragen en advies. Olivier Laporte De Zilvertorens 7.

10 8.

11 de zilvertorens: klaar voor de toekomst De Zilvertorens speelt in op de toekomstige vergrijzing van onze bevolking. Wie vandaag mensen uit zijn omgeving ziet ouder en behoeftig worden, merkt dat zorg en de daarbij passende bewoningsvormen veelal ontoereikend zijn. Zorginstellingen hebben ellenlange wachtlijsten en sommige voldoen niet aan de levenskwaliteit die men gewoon is. Een recente studie wees uit dat meer dan 90% van de Vlamingen het liefst zo lang mogelijk thuis blijft. Ook ondermeer omdat de zorgbehoefte slechts stap voor stap aangroeit. En dat is nu net de mogelijkheid die De Zilvertorens aanbiedt. Zelfstandig wonen in uw eigendom met behoud van privacy en verzorging aan huis en op maat. Zo vermijdt u ook dat de kosten voor wonen en verzorging het bedrag van uw pensioen overstijgen. Een appartement in De Zilvertorens is al te koop vanaf Gezien er slechts 48 van worden gebouwd zal snel beslissen van het grootste belang zijn. 9.

12 prestigieuze appartementen op toplocatie De Zilvertorens is gelegen aan de Veemarkt in hartje Kortrijk, vlak naast het nieuwe K-shopping center. De bereikbaarheid is optimaal. Er zijn privé staanplaatsen voorzien voor elk appartement onder het gebouw. Uw gasten kunnen zich parkeren onder de Veemarkt. Op stap gaan met de bus is ook geen probleem. Want er is een nieuwe overdekte bushalte op 20m van het gebouw. Een ruime genummerde fietsenberging in de kelder staat ter beschikking voor alle bewoners. Van sociaal isolement is er bij De Zilvertorens dus geen sprake. 10.

13 OVERLEIE Koning Albertpark Koning Albertpark Overleiestraat Rekollettenstraat IJZERKAAI Gasstraat Budastraat BUDA Dam P Harelbeke Gent Reepkaai Broelkaai Paleisstraat PRESIDENT ROOSEVELTPLEIN VISMARKT Leiestraat O-l-vrouwestraat BEGIJNHOF Groeningestraat HOUT MARKT PLEIN Rijselsestraat Jan Palfijnstraat GROTE MARKT Doorniksestraat Lange Steenstraat GROTE KRING Koning Albertstraat CASINOPLEIN CONSERVATORIUM PLEIN Stationsstraat SCHOUWBURG- PLEIN Vlasmarkt VEEMARKT Stationsplein Sint-Jorisstraat Spoorweglaan Minister Tacklaan Wandelweg Tuighuisstraat 11.

14 12.

15 ideaal voor 50- plussers De appartementen van De Zilvertorens zijn ideaal voor zowel de nog actieve 50-plussers als de zorgbehoevenden. De appartementen zijn perfect bewoonbaar door iedereen zonder het gevoel te hebben in een zorgomgeving te vertoeven. De Zilvertorens garandeert u wonen met behoud van privacy. Bovendien beschikt iedere bewoner over de volledige vrijheid en complete onafhankelijkheid in tegenstelling tot de traditionele verzorgingscentra. De architectuur van het gebouw is vernieuwend en van hoge kwaliteit. Daarenboven is elk appartement uitgerust met een groot woonterras. Het voordeel van het concept is dat u in uw appartement kunt blijven van zodra u ouder of zorgbehoevend wordt. U kunt als niet-zorgbehoevende alleen maar baat hebben bij de voorziene services. 13.

16 vandaag gebouwd voor de zorgen van morgen Het woonconcept van De Zilvertorens is uniek. De Zilvertorens is zo ontworpen dat het nu al voldoet aan uw zorgbehoeften van morgen. De inrichting is gebruiksvriendelijk, ergonomisch en makkelijk te onderhouden. Er is gedacht aan een optimale toegankelijkheid. En dit zowel in het gebouw als in elk appartement. De gemene delen zijn zodanig ontworpen dat de gangen en liften breed genoeg en aangepast zijn aan rolstoelgebruikers. Bovendien is alles aangepast voor noodinterventies door de hulpdiensten. Alle gangen zijn voorzien van moderne steunbalustrades en zowel in de inkomhal als in de appartementen zijn er uitsluitend comfortsloten voorzien. 14.

17 15.

18 de zilvertorens: overzicht diensten en faciliteiten betaalbare zorgdiensten Een beroep doen op de zorgdiensten en faciliteiten van De Zilvertorens is niet verplicht, met uitzondering van de 24/24 SOS-dienst. Als eigenaar beslist u zelf wanneer u van welke diensten gebruik wenst te maken. U kunt zich dus perfect een appartement aanschaffen zonder onmiddellijk een beroep te doen op extra diensten. Wel betaalt u als eigenaar zelf de verwarming, de elektriciteit en het water. Elk appartement beschikt over zijn eigen tellers. De zorgdiensten staan in het teken van optimaal comfort voor de gebruiker en zijn niet verplicht. SOS-dienst: 24/24 In uw appartement bevinden zich standaard een aantal alarmknopppen en -koorden. Na activatie ervan staat u in rechtstreeks contact met een verpleegkundige. We garanderen een spraakverbinding na alarmactivatie binnen de 30 seconden en binnen de 5 minuten een interventie in uw appartement. U kunt ook opteren voor een mobiel alarmsysteem in de vorm van een polshorloge dat u steeds op uw lichaam kunt dragen. Deze polshorloge is evenwel niet verplicht. advies en begeleiding In het nabijgelegen dienstencentrum organiseert men thuiszorg, familiehulp en geneeskundige behandeling. Het centrum kan u bijstaan bij uw administratie en contacten met de mutualiteit. Het begeleidt u ook bij de terugbetaling van uw zorgfactuur. traiteurdienst Mits reservatie kunt u elke dag in het dienstencentrum terecht voor een maaltijd, ook al volgt u een specifiek dieet. Bij ernstige zorgbehoeften worden alle maaltijden aan huis gebracht. wassalon In het wassalon van het dienstencentrum staan wasmachines en droogkasten te uwer beschikking. 16.

19 coiffure U kunt steeds op afspraak naar de kapper. Gelaatsverzorging Gelaatsverzorging kan steeds op afspraak. voetverzorging Enkele dagen per week is er een professionele pedicure aanwezig. poetshulp en strijkdienst Vanaf 60 jaar of indien voldoende zorgbehoevend kunt u een beroep doen op een poetshulp of strijkdienst. Betalen met dienstencheques is mogelijk. klusjesdienst Heeft u kleine klussen uit te voeren in uw appartement, materiaal dat moet verhuisd worden of nood aan specifiek gereedschap, dan kunt u via de buurt- en nabijheidsdienst hulp inroepen van de klusjesdienst. sportactiviteiten en workshops Op geregelde tijdstippen worden activiteiten georganiseerd. Zo kunt u gaan turnen, naar de aerobic of gaan zwemmen. Daarnaast vinden er geregeld workshops plaats zoals computerlessen en taallessen. clubs In het nabijgelegen dienstencentrum zijn er verschillende clubs waarvan u lid kunt worden. Zo is er een fietsclub, wandelclub, kaartersclub, hobbyclub,... andere Postbodedienst, boek aan huis, boodschappendienst 17.

20 18.

21 financiële zekerheid Een appartement in De Zilvertorens is al te koop vanaf Gezien er slechts 48 van worden gebouwd zal snel beslissen van het grootste belang zijn. De Zilvertorens bieden u de keuze. Ofwel betrekt u het appartement direct na aankoop ofwel koopt u het als investering en als zekerheid voor de toekomst. Immers, op het moment dat u zorgbehoevend wordt of het appartement zelf wenst te bewonen, kan dat. Ondertussen kunt u uw eigendom zonder probleem verhuren. Aan de huidige marktprijzen, bent u verzekerd van een verhuurrendement van zo n 4%, meer dan wat een doorsnee spaarrekening opbrengt. Bovendien biedt de investering in een onroerend goed de zekerheid van een stijgende waarde. Een verhoogd risico op waardeverlies zoals bij traditionele bancaire producten is hier onbestaande. Dat maakt van De Zilvertorens een uitstekende investering, zowel op korte termijn als op lange termijn. Als bouwheer bieden we daarenboven een bankgarantie van 100%. U heeft dus niets te vrezen. 19.

22 vastgoed = gegarandeerd rendement Nu de vergrijzing een feit is en de levensverwachting stijgt, is er een grote nood aan aangepaste woningen. De Zilvertorens speelt in op de steeds groeiende vraag naar veilige, comfortabele, moderne appartementen met dienstverlening op maat. Volgens de statistieken zal het aantal 65-plussers tegen 2012 met 7,2% toenemen. Hierdoor zal de vraag groter worden dan het aanbod! Indien u niet direct uw appartement wenst te betrekken, dan kunt u het nog steeds eerst verhuren. Aangezien de groep potentiële huurders steeds blijft toenemen en deze nog kapitaalkrachtig zijn, bent u zeker van uw jaarlijkse huuropbrengst van 4%. Dit komt mede dankzij de centrale ligging van uw appartement. Hierbij komt nog een jaarlijkse waardevermeerdering van 3% van uw appartement. (Bron: STADIM) Bij de Zilvertorens is uw meerwaarde gegarandeerd! Situatieschets: Totale opbrengst appartement na 20 jaar U koopt een tweeslaapkamerappartement dat u verhuurt en verkoopt na 20 jaar. Meerwaarde appartement op 20 jaar (3%) (+) Huuropbrengst op 20 jaar (4%) = Uw totale winst op 20 jaar

23 21.

24 de zilvertorens: weergave van een modelappartement TERRAS Groot leefterras (drempelarme toegang) AANPASBARE KEUKEN ALGEMEEN Aangepaste deuren geschikt voor mindervaliden Alarmknoppen (geïnstalleeerd op strategische plaatsen in het appartement) Domoticasysteem (in de slaapkamer en in de inkomhal een Aan/Uit knop) Stopcontacten op comforthoogte Het volledige appartement is drempelluw 22.

25 NACHTHAL Bewegingssensoren in nachthal voor bediening licht AANPASBARE BADKAMER LIFT Grote brede lift (geschikt voor mindervaliden en noodinterventies hulpdiensten) 23. TWEEDE KAMER Geschikt als hobbyruimte, slaapkamer of opbergruimte De meubels en ingemaakte kasten werden uitsluitend ten exemplatieven titel ingetekend en zijn aldus niet inbegrepen.

26 weergave van de aanpasbare keuken en badkamer Bij de Zilvertorens staat ergonomie, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid centraal. Op het eerste zicht verschilt een appartement in de Zilvertorens weinig van een ander modern appartement. Doch door middel van goed doordachte voorzieningen kan het appartement gemakkelijk aangepast worden aan de gewijzigde woonbehoeften van de bewoners. Zo is er in de Zilvertorens voorzien dat zowel de keuken als de badkamer volledig aanpasbaar zijn. ergonomisch aanpasbare keuken In een keuken van de Zilvertorens is het werkblad verstelbaar van hoogte en zijn alle onderkasten wegneembaar. Zo kan de keuken via minimale ingrepen omgevormd worden tot een rolstoelvriendelijke keuken. De voorziene inductiekookvlakken verbruiken minder energie dan andere systemen. Bovendien gaan ze automatisch uit wanneer een pot of pan overloopt of wanneer deze van het vuur worden gehaald. De vaatwasmachine is ergonomisch verhoogd geplaatst en de combi-oven kan zijdelings geopend worden. model a: gewone keuken model b: aangepaste keuken 24.

27 ergonomisch aanpasbare badkamer De badkamer en het toilet zijn eveneens volledig aanpasbaar aan de noden en eisen van de bewoner in de Zilvertorens. Zo kunnen de badkamer en het apart toilet mits een kleine ingreep samengevoegd worden tot één geheel. De kasten onder de wastafels zijn wegneembaar, waardoor het geheel rolstoelvriendelijk wordt. De koper krijgt bij de Zilvertorens de keuze tussen een drempelarme douche of een groot bad met een ingebouwde steunen. Indien gewenst kan er een zitje in de douche voorzien worden en speciale steunen naast het toilet, boven het bad of in de douche. model a: badkamer met apart toilet model b: aangepaste badkamer en toilet 25.

28 de zilvertorens Veemarkt Kortrijk TEL GSM website

29

Uniek woonconcept met service op maat

Uniek woonconcept met service op maat Uniek woonconcept met service op maat Bassevelde Poperinge inhoudstafel Welkom bij de Zilvertorens... 7 Klaar voor de toekomst...9 Prestigieuze appartementen op toplocatie...10 Ideaal voor 50-plussers...13

Nadere informatie

Uniek woonconcept met service op maat OOSTROZEBEKE

Uniek woonconcept met service op maat OOSTROZEBEKE Uniek woonconcept met service op maat Uniek woonconcept met service op maat OOSTROZEBEKE inhoudstafel Welkom bij de Zilvertorens...4 Klaar voor de toekomst...8 Prestigieuze appartementen op toplocatie...10

Nadere informatie

De Zilvertorens. Te huur in Kortrijk: Zorgappartementen met service op maat. Te huur. Uniek woonconcept met service op maat. Onmiddellijk beschikbaar!

De Zilvertorens. Te huur in Kortrijk: Zorgappartementen met service op maat. Te huur. Uniek woonconcept met service op maat. Onmiddellijk beschikbaar! De Zilvertorens Te huur in Kortrijk: Zorgappartementen met service op maat Te huur 700 vanaf maand Onmiddellijk beschikbaar! Uniek woonconcept met service op maat Wonen zoals u het wil, ook op latere leeftijd.

Nadere informatie

Assistentiewoningen van De Zilvertorens

Assistentiewoningen van De Zilvertorens Assistentiewoningen van De Zilvertorens in Poperinge Kom langs op de Dag van de Zorg, op zondag 16 maart (10-17 uur)! Thuis in kwalitatief wonen Zorg op mensenmaat De assistentiewoningen van De Zilvertorens

Nadere informatie

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge

Uniek woonconcept met service op maat. Poperinge Uniek woonconcept met service op maat Poperinge 2. 3. Inhoudstafel Welkom bij De Zilvertorens blz. 4-7 De Zilvertorens, wie zijn we? blz. 8-9 Kiezen voor De Zilvertorens blz. 10-13 De Zilvertorens...

Nadere informatie

Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat

Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat Gelegen naast het Woonzorgcentrum Sint-Bernardus te Bassevelde Nu te huur Uniek woonconcept met service op maat De Zilvertorens, wonen

Nadere informatie

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst Villa Ferrant Genieten en zekerheid, uw toekomst 21 seniorenappartementen in het centrum van Ronse Met ruime terrassen, garages en een prachtige tuin. www.artabuilding.be De historische art deco-villa

Nadere informatie

Serviceflats van De Zilvertorens

Serviceflats van De Zilvertorens Serviceflats van De Zilvertorens in Oostrozebeke NU TE HUUR Kwalitatieve huurappartementen met zorg op mensenmaat Veel meer dan een gewone serviceflat Welkom in Serviceresidentie De Zilvertorens in het

Nadere informatie

UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES

UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES BETER WONEN EN LEVEN UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES Respect voor het verleden, zekerheid voor uw toekomst! Dit unieke en zeer goed gelegen privédomein in een groene oase van rust omvat 34 appartementen

Nadere informatie

WOONPROJECT DE LIEVE. » Het woonproject. » Situering. » Realisatie fase 1

WOONPROJECT DE LIEVE. » Het woonproject. » Situering. » Realisatie fase 1 » Situering WOONPROJECT DE LIEVE» Het woonproject Het woonproject DE LIEVE is gelegen op een terrein met een oppervlakte van +/- 4,5 ha, in een groene omgeving aan de Vogelenzang te Gent, omzoomd door

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT. p. 2 van 7 Algemeen In het centrum van Wezemaal bouwt Orelia 52 Assistentiewoningen op de site van De Lelie. In een assistentiewoning

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

Service Residentie Vogelzang

Service Residentie Vogelzang SERVICE RESIDENTIE VOGELZANG TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 WWW.HOMEVOGELZANG.BE Voor info kan u zich wenden tot de Sociale Dienst 016/27.97.13 016/27.97.55

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!!

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! 1 Pastoorsdreef Hoogstraat 3950 Bocholt Beschrijving: Residentie De Winning, met luxe zorgappartementen

Nadere informatie

beter wonen en leven persdossier UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES

beter wonen en leven persdossier UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES beter wonen en leven persdossier UNIEK WOONCONCEPT VOOR ALLE GENERATIES Dit unieke en zeer goed gelegen privédomein - Peter Benoitstraat 4 in Vichte - in een groene oase van rust omvat 34 appartementen

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden. Goodlife* Goodlife

GOODLIFE, het beste van twee werelden. Goodlife* Goodlife GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen. In het centrum van Zaventem, vlakbij alle voorzieningen en openbaar vervoer. Op wandelafstand van het park van

Nadere informatie

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER Het OCMW verhuurt 28 serviceflats in een omgeving waar het aangenaam is om te wandelen of te verpozen, in de nabijheid van het dienstencentrum

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

investeer in seniorenflats

investeer in seniorenflats investeer in seniorenflats in een Onze visie Beleg in seniorenflats Residentie Leiedam zet zich dagdagelijks in Vanuit onze doorgedreven dienstverlenende Uw geld op vandaag een degelijke meerwaarde BELEG

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen. Gelegen langs een nieuw aan te leggen woonerf en een plein aan de Schanslaan. Een nieuwe autoluwe straat staat

Nadere informatie

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving Informatiebrochure Vanaf april 2014 bieden wij 30 nieuwe, ruime en moderne flats aan. Residentie Lukas is gelegen op

Nadere informatie

SERVICEFLATS HET KADER

SERVICEFLATS HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM SERVICEFLATS HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook twee huizen

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook

Nadere informatie

AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG

AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar

Nadere informatie

FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP

FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP ocmw Sint-Katelijne-Waver FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP DEN HAES 8A 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER Kennismakingsbrochure 2 / 13 12/03/2008 VOORWOORD Begin maart 2005 besliste de toenmalige

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Heerlyckheid Hoog Mosscher

Assistentiewoningen. Heerlyckheid Hoog Mosscher In voege dd::26/11/12 geactualiseerd dd : 13/01/14 Informatiebrochure Documenteigenaar: Manu De Clercq Assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher Een nieuw project gerealiseerd door in samenwerking

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Het Kader maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het centrum

Nadere informatie

assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Residentie Tilia maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Ichtegem Ichtegem Ichtegem Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Senior Assist: Zorgeloos jezelf zijn wereldwijd Zorgeloos jezelf zijn wereldwijd Senior Assist werd opgericht door twee Vlamingen in 2005.

Nadere informatie

Service Residentie NUMA

Service Residentie NUMA 1 Service Residentie NUMA Je residentie je huis, je flat je thuis. Geachte Mevrouw, Geachte Heer, Zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele en sfeervolle omgeving? Het kan. In deze brochure leest

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf 292.515 euro. Op de steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen

Nadere informatie

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Het Kader maken deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het centrum

Nadere informatie

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking.

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking. ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS situeert zich in de Bankstraat de belangrijkste hoofdweg van Hombeek op loopafstand van het dorp, vlakbij de parochiezaal

Nadere informatie

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

RESIDENTIE LONGAEVITAS

RESIDENTIE LONGAEVITAS RESIDENTIE LONGAEVITAS Erkende serviceflats BANKSTRAAT 98 2811 HOMBEEK INFO: 0475/73.18.12 of 0473/39.32.85 INFOBROCHURE ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS

Nadere informatie

TE HUUR. Gemeubeld appartement met terras op het Eilandje PAND ID Appartement m² m² Noord. Quares Residential Agency NV

TE HUUR. Gemeubeld appartement met terras op het Eilandje PAND ID Appartement m² m² Noord. Quares Residential Agency NV TE HUUR Gemeubeld appartement met terras op het Eilandje Amsterdamstraat 31, 2000 - ANTWERPEN 1 1 70 m² m² 1 2014 Noord BESCHRIJVING Het gemeubeld appartement van ca. 70 m² is gelegen op de 3de verdieping

Nadere informatie

Assistentiewoningen Sint-Jozef

Assistentiewoningen Sint-Jozef Assistentiewoningen Sint-Jozef Wegvoeringstraat 63D - 9230 Wetteren Het project Het woonzorgcentrum Sint-Jozef beschikt over 33 assistentiewoningen. Valide personen met levenspartner of alleenstaanden

Nadere informatie

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl Wonen in Sprengenhof Sprengenhof ligt op een prachtige locatie Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum Sprengenhof. Ugchelen heeft een dorps karakter. Dit

Nadere informatie

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G OLV ANTWERPEN A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G 3 WAT IS EEN ASSISTENTIEWONING? Als u zelfstandig wil blijven wonen en een beroep wil doen op professionele

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Karen. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Assistentiewoningen. Karen. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Assistentiewoningen Karen Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Koersel. In

Nadere informatie

Vastgoed Rijken TE HUUR. Verkoop verhuur beheer. Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel!

Vastgoed Rijken TE HUUR. Verkoop verhuur beheer. Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE HUUR Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel! Grevenbroekstraat 38 3930 Achel Beschrijving: De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een

Nadere informatie

Informatiebrochure GAW

Informatiebrochure GAW GROEP VAN ASSISTENTIE- WONINGEN TER MONDE Erkenningsnummer GAW: PE 2659 Informatiebrochure GAW Zuidlaan 26 9200 Dendermonde Telefoon: (052) 22 39 11 Fax: (052) 21 17 31 www.mariatroon.be BEHEER : vzw PROVINCIALAAT

Nadere informatie

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u Infobrochure voor huurders van een assistentiewoning in St.-Anna Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure

Nadere informatie

Welke serviceflat kan het OCMW van Zwijndrecht u aanbieden?

Welke serviceflat kan het OCMW van Zwijndrecht u aanbieden? Deze woonvorm is bedoeld voor 65-plussers die nog zelfstandig kunnen functioneren maar toch verkiezen om niet langer thuis te blijven wonen omdat de woning niet meer aangepast is aan hun leeftijd ze zich

Nadere informatie

residentie Tuvalu Middelkerke

residentie Tuvalu Middelkerke residentie Tuvalu Middelkerke voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Tuvalu. Dit nieuwbouwproject beschikt over 8 ruime en praktisch ingedeelde appartementen voorzien van alle mogelijke

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Opnamevoorwaarden serviceflats

Opnamevoorwaarden serviceflats Opnamevoorwaarden serviceflats De kandidaat bewoners dienen aan de hierna omschreven toelatingsvoorwaarden te voldoen: 1. Verblijfplaats van de kandidaat vóór de datum van toewijzing. Voorrang wordt verleend

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Residentie De Vliet. Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd.

Residentie De Vliet. Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie De Vliet Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Onze wereld verandert. Wij ook. Wonen kunnen we overal, maar de keuze waar en hoe zal misschien niet

Nadere informatie

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN De Drie Linden PE 3052 Hogeheerweg 10 9051 Sint-Denijs-Westrem 1 Een groep van assistentiewoningen is de meest recente vorm van de gekende serviceflats. Een assistentiewoning

Nadere informatie

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge Residentie Gaultier I & II Blankenberge I II Gaultier I Zeedijk 225 Gaultier II De Saedeleerhelling 10 3 I II V oorwoord Geachte klant Gaultier II De Saedeleerhelling 10 Met Residenties Gaultier I & II

Nadere informatie

RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER LEUVEN

RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER LEUVEN RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER 205 3000 LEUVEN 1 Universiteitsstudenten, doctoraatstudenten en artsen vonden in het verleden al probleemloos hun weg naar Residentie Kapucin, en de vraag naar deze rustig

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP Strijp leeft. Rustig wonen, volop leven en optimaal genieten. Dat is Strijp. Een klein dorpje in hartje Eindhoven. Met alle (woon)voorzieningen om de hoek. Modern

Nadere informatie

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Rustig wonen aan de rand van Apeldoorn Wilt u op een prachtige locatie en tegelijkertijd vlakbij allerlei voorzieningen

Nadere informatie

Wat is Cohousing? Groep gezinswoningen en/of appartementen. Gedeelde tuin. Gedeelde binnenruimte. Autodelen

Wat is Cohousing? Groep gezinswoningen en/of appartementen. Gedeelde tuin. Gedeelde binnenruimte. Autodelen Wat is Cohousing? Groep gezinswoningen en/of appartementen + Gedeelde tuin + Gedeelde binnenruimte + Autodelen Dit alles in eigen beheer en goed nabuurschap. Wat is Cohousing NIET? Commune Niet het leven,

Nadere informatie

Serviceflats, dienstencentrum en kinderdagverblijf Oosterveld

Serviceflats, dienstencentrum en kinderdagverblijf Oosterveld Serviceflats, dienstencentrum en kinderdagverblijf Oosterveld infovergadering buurtbewoners oktober 2017 Op het programma: 1. Voorstelling Zorgbedrijf Antwerpen 2. Opening dienstencentrum en serviceflats

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Groep van assistentiewoningen Huis Driane Molenstraat Herenthout Tel Fax

Groep van assistentiewoningen Huis Driane Molenstraat Herenthout Tel Fax Onthaalbrochure Groep van assistentiewoningen Huis Driane Molenstraat 56 2270 Herenthout Tel 014 50 77 11 Fax 014 50 77 16 zorg.gezondheid@herenthout.be VOORSTELLING VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

Nadere informatie

TE HUUR. Modern appartement op toplocatie met zijdelings zicht op de Schelde PAND ID Appartement m² 96 m² Zuid

TE HUUR. Modern appartement op toplocatie met zijdelings zicht op de Schelde PAND ID Appartement m² 96 m² Zuid TE HUUR Modern appartement op toplocatie met zijdelings zicht op de Schelde Fortuinstraat 4, 2000 - ANTWERPEN 2 1 96 m² 96 m² 0 2009 Zuid BESCHRIJVING Het appartement is gelegen op de 2de verdieping en

Nadere informatie

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum Zonnestraal Apartments Loosdrechtse bos, Hilversum Wonen in een bosrijke omgeving Thuiskomen in Zonnestraal Het bosrijke landgoed Zonnestraal biedt plaats aan het exclusieve Vesteda Zonnestraal Apartments:

Nadere informatie

Baelen Invest nv Hoogweg 78 B-8940 Wervik info@bpb.be tel +32 (0)56 22 77 25 fax +32 (0)56 22 73 29. www. bpb. be

Baelen Invest nv Hoogweg 78 B-8940 Wervik info@bpb.be tel +32 (0)56 22 77 25 fax +32 (0)56 22 73 29. www. bpb. be Wij zijn een bedrijf met een kleine structuur en heel wat potentieel en knowhow. Wij zijn actief op de markt van bouwpromotie en projectontwikkeling. Zowel verkavelingen als nieuwbouwprojecten behoren

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6.

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6. Inhoudsopgave Aangenaam actief blijven 2 Appartementencomplex Loerick III 4 Wonen met zorg 5 Wonen met extra dienstverlening 6 Plattegronden 8 Contact 15 Loerick III - 1 Aangenaam actief blijven Houten

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Deldenerweg , 7548 PM Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oude Deldenerweg , 7548 PM Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Oude Deldenerweg 205 69, 7548 PM Vraagprijs 54.000,- k.k. Omschrijving Achter het Resort Bad Boekelo, in bosrijke omgeving gelegen, geheel gemeubileerde en gemoderniseerd appartement met ruim terras

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM In voege dd::02/03/2015 Informatiebrochure Documenteigenaar: Manu De Clercq ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM LUXUEUS WONEN MET ZORGGARANTIE Een nieuw project gerealiseerd door Wat is Premium? Premium is een

Nadere informatie

TE HUUR. Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement!

TE HUUR. Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE HUUR Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement! 1 Hoogstraat 08.00.02 - Bocholt Beschrijving: Appartement 8.00.02: Gelijkvloers appartement met ruime inkomhal,

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. De Mouterij. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. De Mouterij. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen De Mouterij Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U woont op wandelafstand van het centrum van Aalst In onze assistentiewoningen leeft

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving U p. 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving UInstapklaar, recent appartementje (2 de verdiep). Twee slaapkamers, balkon, lift, kelder & zolder. Zeer energiezuining. UCentrum Aarschot. Aarschot, Leuvensesteenweg

Nadere informatie

Residentie Nieuwe Markt.

Residentie Nieuwe Markt. Residentie Nieuwe Markt www.nieuwemarkt.be Residentie Nieuwe Markt In het centrum van Overpelt dichtbij de Markt en Palethe is Residentie Nieuwe Markt gelegen. Het is een kleinschalig project verdeeld

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM In voege dd::02/03/2015 Geactualiseerd 01/07/2018 Informatiebrochure Documenteigenaar: Vanessa Hooghe ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM LUXUEUS WONEN MET ZORGGARANTIE Een nieuw project gerealiseerd door Wat

Nadere informatie

PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN

PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN Molenweideplein App. 3.04-3620 Lanaken Prestigieuze assistentiewoningen in het bruisende centrum van Lanaken Residentie Molenhoek is

Nadere informatie

92.250,- k.k. Maandlasten: ± 332,- p.m. Brusselstraat 670 4826NR, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg

92.250,- k.k. Maandlasten: ± 332,- p.m. Brusselstraat 670 4826NR, Breda. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg Brusselstraat 670 4826NR, Breda Oppervlakte: 90 m 2 Aantal kamers: 4 Appartement 92.250,- k.k. Maandlasten: ± 332,- p.m. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg infoverkoop@wonenbreburg.nl Brochure

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

Rotterdam. Hogenbanweg 112. Vraagprijs 90.000,- k.k.

Rotterdam. Hogenbanweg 112. Vraagprijs 90.000,- k.k. Rotterdam Hogenbanweg 112 Vraagprijs 90.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Royaal 4-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

UW WELZIJN ONZE PASSIE

UW WELZIJN ONZE PASSIE UW WELZIJN ONZE PASSIE 2 Assistentiewoningen Ter Meersch EEN OPEN (T)HUIS Elckerlyc wil een open huis en thuis zijn, waar de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen een uitstraling met volgende

Nadere informatie

SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat 6 1800 Vilvoorde

SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat 6 1800 Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

residentie De Link De Panne

residentie De Link De Panne residentie De Link De Panne voorwoord Beste klant, We zijn trots u onze nieuwste realisatie te kunnen voorstellen: residentie De Link. Een klein, praktisch ingedeeld en zongericht nieuwbouwproject in hartje

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Kouter Residence. Exclusief wonen midden in de stad. Exclusief wonen midden in de stad GENT

Kouter Residence. Exclusief wonen midden in de stad. Exclusief wonen midden in de stad GENT Kouter Residence GENT Exclusief wonen midden in de stad Exclusief wonen midden in de stad UrbanLink bouwt uw UrbanPoint Het kiezen van een geschikte woning, of dat nu als eigen woonst of als opbrengsteigendom

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf 235.645 euro. Op de Steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen bebouwing. De Steenweg

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Maasmeander. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Maasmeander. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Maasmeander Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. zorgeloos U woont in de gezellige dorpskern van Maasmechelen op een boogscheut van

Nadere informatie

Berlagestraat 86 te UTRECHT

Berlagestraat 86 te UTRECHT Berlagestraat 86 te UTRECHT KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Benedenwoning Bouwjaar : 2010 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 129.500 k.k. : 2 : 36 m² : 105 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie Dolci

Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie Dolci Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie Dolci 2 Onze wereld verandert. Wij ook. Wonen kunnen we overal, maar de keuze waar en hoe zal misschien niet morgen,

Nadere informatie

Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar

Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar Pagina 1/6 Te koop: Appartement Oranjehof Jan Wilshof 83 Alkmaar Appartement 81 m² VERKOCHT Pagina 2/6 Appartement Oranjehof Alkmaar Oranjehof: een

Nadere informatie

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad LICHTAART Bakenstraat 20 Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k.

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k. TE KOOP Westerdok 652, 1013 BV Vraagprijs 345.000,- k.k. Omschrijving 3-kamer appartement op een fijne locatie op 10 minuten lopen van het Centraal Station. Met lift, een aparte berging en een gemeenschappelijke

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Berkenhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Luxe assistentiewoningen. Berkenhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Luxe assistentiewoningen Berkenhof Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Heers.

Nadere informatie

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden:

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden: CONCEPT Seniorie 't Wallant staat open voor zelfredzame personen, die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en biedt een stijlvolle en comfortabele woongelegenheid aan, met behoud van alle zelfstandigheid

Nadere informatie

Wij ontnemen u uw zorgen. Kortverblijf

Wij ontnemen u uw zorgen. Kortverblijf Wij ontnemen u uw zorgen Kortverblijf Woon- en zorgcentra De Foyer vzw De vzw WZC De Foyer is opgericht in 1924 en staat al bijna 90 jaar voor de zorg voor ouderen. Vandaag staan we met honderd medewerkers

Nadere informatie

RESIDENTIE. Gaultier I & II BLANKENBERGE

RESIDENTIE. Gaultier I & II BLANKENBERGE RESIDENTIE Gaultier I & II BLANKENBERGE Gaultier I & II Voorwoord Geachte klant Met Residenties Gaultier I & II is Groep Caenen niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren hebben we immers talrijke

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAAKSE TUIN 35 ZUTPHEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAAKSE TUIN 35 ZUTPHEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAAKSE TUIN 35 ZUTPHEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAAKSE TUIN 35 7207 NP ZUTPHEN Vraagprijs : 299.000,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente ZUTPHEN Sectie N Nummer(s)

Nadere informatie