Jaarverslag RLT en SV De Sluipers te Reeuwijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag RLT en SV De Sluipers te Reeuwijk"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2013 RLT en SV De Sluipers te Reeuwijk

2 Jaarverslag 2013 Voorzitter Dit jaar 2013 was een bijzonder jaar in die zin dat de vereniging haar 50-jarig bestaan vierde. Op een aantal momenten is hierbij stilgestaan; tijdens het grote Lustrumfeest in maart en diverse andere evenementen. Dit gaf een extra dimensie aan het verenigingsjaar, het clubhuis was fraai aangekleed en tijdens de clubkampioenschappen liep de organisatie ludiek in goud gekleed. Het grote lustrumfeest was een enorm succes! Kostte veel inspanning qua organisatie, waarbij dank aan ons erelid Jan de Jong. Er is een spiegeltent op het parkeerterrein neergezet van forse omvang; een heuse blikvanger. Alleen de opbouw kostte al twee dagen. Het jaar mag ook om een andere reden geslaagd genoemd worden. Terwijl om ons heen de andere verenigingen sterk dalende ledenaantallen laten zien kent De Sluipers slechts een minimale daling in ledenaantal. We zien zelfs een migratie van goed tennissende jonge volwassenen naar De Sluipers. Dat kan alleen maar betekenen dat we als vereniging het goed doen en daar mogen we trots op zijn! Zoals u kunt lezen elders in dit verslag is er weer wat groter onderhoud aan sommige tennisbanen gedaan en bij squash gaan we binnenkort over op LED verlichting na een geslaagde proef hiermee. Het blijkt niet alleen goed licht maar ook een besparing op termijn op te leveren. We hebben dit jaar tevens een volledig nieuwe website bij De Sluipers, die is geïntroduceerd tijdens het grote Lustrumfeest in maart. De website voldoet beter aan de verwachtingen van deze tijd. We hebben meer mogelijkheden om te onderzoeken hoeveel hits er waar vandaan komen. Ook hiervan vindt u in dit verslag nadere informatie. Tijdens jaarlijks overleg met de KNLTB bleek dat het aantal jeugdleden in vergelijking met andere clubs erg hoog is. Bij de hernieuwde jeugdcompetitie World Tour- vraagt dit extra aandacht van de toch al drukke jeugdcommissie. Ik heb alle vertrouwen in deze commissie dat dit goed komt! Tennis- en squashactiviteiten waren wederom geslaagd te noemen. Het lukte Henk van der Woord met zijn team ook dit jaar weer hier geslaagde dagen van te maken! De voorjaarscompetitie was weer geslaagd en de najaarscompetitie blijft in een toenemende belangstelling staan gezien het aantal aanmeldingen. Het open toernooi bereikte een soort hoogtepunt waarvoor dank aan de OTC. Daarnaast waren er nog toernooitjes van één dag die een groot succes waren door onder andere onze pachter. Van deze gelegenheid maak ik gebruik om de squashleden op te roepen ook wat meer te organiseren. Bij deze wil ik alle leden die zich ingezet hebben voor het welslagen van het afgelopen jaar hartelijk bedanken! Zonder inzet van velen kan een vereniging niet voortbestaan. Zoals eerder geschetst groeit en bloeit de vereniging en zien we de toekomst rooskleurig tegemoet! Gejo Vermij, voorzitter Tennis- en Squashvereniging De Sluipers.

3 Jaarverslag 2013 Secretaris Het bestuur is in 2013 achtmaal bijeen geweest, te weten: o 25 februari; o 8 april; o 27 mei; o 8 juli; o 14 augustus; o 9 september; o 11 november; o 9 december. De Algemene Ledenvergadering heeft plaatsgevonden op 21 januari. Op 23 maart heeft het Lustrumfeest van de vereniging plaatsgevonden. Op zaterdag 16 november heeft de commissiedag plaatsgevonden, waarmee het bestuur de vrijwilligers van de vereniging hartelijk heeft bedankt voor hun vrijwilligerswerk voor de vereniging.

4 Jaarverslag 2013 Beheer In 2013 zijn weer uiteenlopende werkzaamheden door Beheer uitgevoerd. Het gaat dan om onderhoud van park, gebouwen en de banen. Basis van de werkzaamheden is de goedgekeurde begroting. Samenstelling Commissie beheer De commissie bestond dit jaar uit de volgende personen: Ruud t Hoen (voorzitter), Bert Dikhooff, Wouter de Jong, Jos Tetteroo, Jan Koole, Jerry Tijssen, Piet Capelle, Rob Zuidwijk en Jan van Houten. Voor het jaar 2014 worden hierin geen wijzigingen verwacht. Het groenonderhoud is ook in 2013 naar tevredenheid uitgevoerd door Stichting De Ark uit Gouda. Januari In de ledenvergadering van januari is ingestemd met de begroting voor Er zijn diverse klussen voorzien. Het betreft het aanpassen van de meterkast, een nieuwe verwarmingsketel, renovatie van baan 5 en het aanpassen van de verlichting van zowel de squashbamen als van de tennisbanen. De eerste activiteit in deze maand was het aanpassen van de meterkast. Februari Eind februari is de firma Oranjewoud gestart met het opknappen van gravelbaan 5. Deze baan was verzakt waardoor na 7 jaar is gekozen voor herstel. Hierdoor heeft de beheercommissie de banen 3, 4 en 5 niet voorjaar-gereed gemaakt. Maart Begin maart is de beheercommissie gestart met het voorjaars gereed maken van het park en de gravelbanen 1, 2 en 6. Rommel, takken en groenafval van de banen, frezen met de nieuwe trekker, walsen en lijnen gelegd, windvangers opgehangen, luifel schoonspuiten, etc. En dat alles in twee zaterdagen en een flink aantal doordeweekse dagen met de zogenaamde dagploeg! April Anders dan voorgaande jaren duurde het winterse weer erg lang. Op veel parken kon de competitie nog niet van start gaan. Onze banen zijn uiteindelijk geopend op 8 april. In de maand april wordt de nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd en worden de led-buizen met armaturen in squashbaan 1 opgehangen bij wijze van proef. De dagploeg van de commissie verricht de nodige hand- en spandiensten om de banen op orde te houden. Op de gerenoveerde banen 4 en 5 verricht is Oranjewoud nog doende met het verwijderen van lavasteentjes in de nieuwe gravellaag. Door diverse lekkages in de hal is het besluit genomen om de dakbedekking te vernieuwen. Gaande het speelseizoen hebben er geen specifieke activiteiten plaatsgevonden behoudens uiteraard het reguliere onderhoud door de pachter. Op een aantal zaterdagen is er weer geklust door de beheercommissie. In september is voor het eerst sinds lange tijd alle baandrainage doorgespoten door de firma Kruijt. Dat bleek hard nodig gezien de hoeveelheid vervuiling die hierbij vrij kwam. Verder is in het seizoen besloten om het verzwaren van de buitenverlichting te parkeren in afwachting op de (prijs)ontwikkeling van LED-verlichting. Oktober en november Laatste maand van het gravelseizoen. Binnen is de LED-proef beëindigd en zijn de lampen besteld voor baan 1. In oktober is opdracht gegeven aan de firma Soesbergen om de dakbedekking te vervangen. In de eerste week

5 van december is het gedeelte in de hal en bergingen als eerste vervangen. Het kantinedak wordt begin 2014 gedaan. Op 30 november was het opruimdag. Het park is weer winterklaar gemaakt door de beheercommissie. Een unicum dit seizoen is dat de gravelbanen 1 en 2 voorlopig niet worden opgeruimd. Het bestuur wil een proef uitvoeren met het oprekken van het speelseizoen. Tot slot Terugkijkend naar het afgelopen (jubileum)jaar mag gesteld worden dat er bijzonder veel beheerwerk is verzet door een enthousiaste groep. Hiervoor wil ik namens het bestuur de beheercommissie buitengewoon bedanken: Ruud t Hoen, Wouter de Jong, Jan Koole, Jos Tetteroo, Piet Capelle, Rob Zuidwijk, Jan van Houten en Bert Dikhooff. Ferdinand Kroeze Commissaris Beheer

6 Jaarverslag 2013 Toernooicommissie senioren Leden commissie: - Anita Angevare - John Kempeneers - Ria Korver - Irene Kwinten - Leen Ravestein - Wally van Stekelenburg - Lia Verkleij - Elly Verwaal - Henk van de Woord John Kempeneers is bereid gevonden om de opengevallen plek van Mark Smael in te vullen. Daarmee is de ICT component in de commissie weer gewaarborgd. Activiteiten: Alle activiteiten stonden dit jaar in het teken van het Gouden 50 jarige jubileum van de vereniging. 1. Openingstoernooi Het park zou geopend worden in het weekend van 30 maart. Omdat Pasen op zondag 31 maart 2013 viel en de tenniscompetitie startte op 6 april kon het openingstoernooi alleen maar samen met de jeugd op zaterdag 30 maart worden gespeeld. Afgesproken was dat de jeugd s ochtends zou spelen en de senioren in de middag. De vorst maakte een einde aan alle discussie, waardoor er dit jaar geen openingstoernooi kon worden gehouden. 2. Clubkampioenschappen De zomervakantie voor de regio Midden Nederland viel dit jaar een paar weken later dan de afgelopen jaren. Dit gaf ons de gelegenheid de clubkampioenschappen ook later af te spelen, waardoor het ook mogelijk was om te breken met de traditie dat er één week overlap zou zijn tussen de senioren en de jeugd wedstrijden. De kampioenschappen zijn gestart op zondag 23 juni en alle finales zijn gespeeld op zondag 7 juli. Financiën Inkomsten Inschrijfgeld 1.686,- Uitgaven Aankleding clubgebouw 230,- Barkosten / snacks 940,- Graveren bekers medailles 160,- Prijzen 200,- Poster 100,- Gadgets 570,- Huur tennishal 500,- Ballen finales 400,- Totaal 3.100,- Bijdrage penningmeester 1.500,- Inschrijvingen Dit jaar hebben er 214 personen ingeschreven en zijn er 281 wedstrijden gespeeld. Dit aantal is ongeveer gelijk aan de inschrijving van 2012.

7 Totaal aantal wedstrijden DEA 6 HEA 14 GDA 7 DDA 3 HEA -T 6 GDA -T 3 DEB 10 HEB 17 GDB 16 DEB - T 4 HEB -T 8 GDB -T 7 DE HEC 12 GDC 7 DE 40+ -T? HEC -T 6 GDC -T 3 DDB 19 HE40+ 9 GD DDB - T 10 HE40+ -T 4 GD40+ -T 7 DDC 7 HDA 7 DDC - T 3 HDA -T 3 DD HDB 17 DD 40+ -T 5 HDB -T 8 HDC 7 HDC -T 3 HD40+ 8 HD40+ -T Verloop van het toernooi De eerste week koud weer om te kijken, maar redelijk om te tennissen, De start op zondag was moeizaam vanwege zware regenval. Met behulp van de hal kon toch het hele programma worden afgewerkt. Dinsdag brak de zon door met als gevolg veel pluizen van de populieren langs de snelweg. De banen zagen eruit alsof het had gesneeuwd. Het hele toernooi hebben deze pluizen de spelers veel hinder gegeven. Woensdag wederom regen voorspeld, maar gelukkig begon het pas om h. werkelijk te plenzen. De laatste partijen zijn weer in de hal afgespeeld. Doordat weer gespeeld is met een verliezersronde kon al halverwege de week met die partijen worden begonnen. Het weer werd met het vorderen van het toernooi gelukkig steeds beter en tijdens het finale weekend was het zelfs prachtig zonnig windstil weer. Vrijdag avond werd het toernooi opgeluisterd met muziek en vers gebraden goudhaantjes met salades en patat. Vermeld moet worden dat het voor het eerst in jaren is gelukt alle finales op de laatste zondag te spelen. De kampioenen werden feestelijk gehuldigd onder een gouden kroon. Een waardige afsluiting van een probleemloos en enerverend toernooi met mooie spannende wedstrijden met vooral in de goed bezette A- categorie wedstrijden van een hoog niveau. 3. Slot toernooi Vanwege het feit dat veel tennissers meedoen met de herfstcompetitie is afgezien van het organiseren van het slottoernooi.

8 Jaarverslag 2013 Jeugdcommissie Commissieleden 2013 In 2013 bestond de jeugdcommissie uit de volgende leden: Mirjam van der Woord, Annette van der Heijden, Nancy van der Starre, Nicole Vergeer, Petra Blom en Claudia de Boer. Nicole en Petra zijn nieuw zij hebben resp. de ontstane open plaatsen van AnneMarie Douma en Conny Wegman vervuld. Wij doen het op dit moment zonder voorzitter en zonder commissaris tennis! Gelukkig hebben wij in Ruud t Hoen een fijne en betrouwbare hulp gevonden. Vergaderingen 2013 In 2013 is de jeugdcommissie meer dan 10x bijelkaar gekomen, diverse vergaderingen besteed aan de planning en organisatie van het jeugdfeest op 24 maart Daarna volgt altijd de planning van de jeugdclubkampioenschappen, herfstcompetitie en als laatste de voorjaarscompetitie 2014! Voor de VJC 2014 zijn we 4x! bijelkaar geweest. Samen met Frank Harrak besloten dat we dit in 2014 anders aan gaan pakken. De competitieteams worden enkel en alleen samengesteld door Frank Harrak, Casper Korver en Niels van Geer. De jeugdcommissie zal hier niet meer bij betrokken worden. Activiteiten 2013 In 2013 heeft de jeugdcommissie de volgende activiteiten ondernomen: Februari Het jaarlijkse Fete du Carnaval hebben we laten vervallen dit ivm het jubileumfeest voor de jeugd van Maart 12 maart: Captainsavond 13 maart: De jeugdcommissie is naar een bijeenkomst van de KNLTB geweest, introductie nieuwe regels KNLTB. 24 maart: Het jubileumfeest voor de jeugd! Dit feest was zeker een success met allerlei leuke acts en optredens maar door de grootte van de tent viel het aantal kinderen eigenlijk een beetje in het niet. Toch waren wij zeer tevreden hoe de middag is verlopen. Met grote dank aan Jan de Jong die de politie voor ons ervan heeft overtuigd het feest door te laten gaan. Er was geen vergunning voor de zondagmiddag aangevraagd en al snel kwamen de klachten wegens geluidsoverlast. Sponsorkleding Voor de start van de competitie hebben we weer twee sponsorkleding pasmiddagen georganiseerd. De kleding werd gesponsord door Tennisned en Komplot uiteraard voorzien van het nieuwe logo. Veel kinderen hebben van deze sponsorkledingactie gebruik gemaakt. De Sluipers teams krijgen dan ook regelmatig complimenten van de andere clubs hierover. De sponsorkleding wordt traditiegetrouw uitgereikt op het openingstoernooi van de jeugd! Het openingstoernooi was dit jaar op zaterdag 30 maart en een groot succes! Zoals altijd werd er enkel en alleen gestreden om de eer! April / Mei De woensdagmiddag- en zondagcompetitie is bijzonder goed verlopen! Met maar liefst 7 teams op de zondag, waarvan 1 landelijk mix team wat 8 partijen op de zondag diende te spelen, hebben we de baanverdeling goed kunnen organiseren. Ruud t Hoen en de JC hebben beiden wat water bij de wijn gedaan waardoor ook de senioren op tijd van de banen gebruik konden maken. De samenwerking tussen junioren en senioren is bijzonder goed verlopen.

9 In Mei hebben de schoolsportdagen ook weer plaatsgevonden. Juni Van 12 tot en met 22 juni hebben we de jeugdclubkampioenschappen georganiseerd! Met 100 deelnemers een absoluut succes. De organisatie was weer goed op elkaar ingespeeld van snippers tot medailles van indeling tot tafelbezetting. We hebben ervoor gezorgd dat de jeugd rond 21:00 uur klaar was zodat er daarna weer volop vrij getennist kon worden. We hebben altijd rekening gehouden met recreanten en hadden sowieso 2 gravelbanen vrij. Ook dit jaar hebben wij weer veel hulpouders bereid gevonden een paar uur achter de wedstrijdtafel deel te nemen om alle kinderen te begeleiden, de standen in te voeren en allerlei vragen te beantwoorden. Hierdoor was er constante tafelbezetting door 2 man/vrouw. Een hulpouder wordt altijd bijgestaan door een lid van de jeugdcommissie. Op woensdag 19 juni hebben we de jaarlijkse mini tennismiddag georganiseerd welke zoals altijd eindigt met de BINGO! Een doorslaand succes voor groot en klein. Na de BINGO een versnapering en alle kinderen gaan dan tevreden huiswaarts. De winaars van de mini s (en ¾) spelen hun finales op de echte finale dag van de clubkampioenschappen, dit jaar was dat op zaterdag 22 juni. Herfstcompetitie Daar de KNLTB de regels voor de competitie heeft gewijzigd hadden we dit jaar alleen teams op de zondag. De woensdagmiddag is komen te vervallen vanwege de nieuwe World Tour dagen voor de kleintjes. De competitie vindt plaats op de eerste zondag (!) van de maand van 9:00 tot 11:00. De JC van de Sluipers had ook de jongste jeugd, welke hiervoor in aanmerking komt, opgegeven. 1 zondag hoor je host te zijn wij hadden ook 1 datum aangegeven. Omdat wij zo n grote jeugd hebben in de categorieën rood, oranje en groen waren wij niet 1x maar 3x als host aangewezen! De eerste zondag konden wij rond de 140 kinderen op ons park verwachten. Aangezien deze zondag samenviel met de finaledag van het open toernooi en wij niet de verantwoordelijkheid wilden en konden nemen voor t bovengenoemde aantal kinderen hebben wij besloten ons terug te trekken voor het World Tour seizoen van Voor 2014 zijn wij in gesprek met Botesa, wij willen de jeugd graag laten tennissen maar moeten dan wel gebruik kunnen maken van de banen op een ander park. De eerste zondag in 2014 is 6 maart (banen zeer waarschijnlijk nog niet gereed), de zondag daarna in april is de start van de voorjaarscompetitie en aangezien wij weer 7 jeugdteams hebben (!) zien geen mogelijkheden het op ons eigen park te organiseren. Bovenstaande hebben wij met Susan Wurth van de KNLTB besproken, zij is op uitnodiging van de JC bij De Sluipers op bezoek geweest. Om de jeugd toch te kunnen laten tennissen en kennis te laten maken met de nieuwe regels van de KNLTB hebben wij zelf 2 (woensdag)middagen georganiseerd en hebben zo de World Tour nagebootst. De twee middagen werden goed bezocht (25 kinderen per middag). De middagen werden afgesloten met een versnapering. De drukke zondagcompetitie verliep, ondanks de weersomstandigheden van tijd tot tijd voorspoedig. Er is een aantal keer gebruik gemaakt van de binnenbanen maar dit is keurig gecommuniceerd naar Ria Korver. Verder heeft in September het Ouder/Kind toernooi plaatsgevonden! Nog nooit hebben we zoveel deelnemers gehad, vooral in de categorie oudste jeugd! Met meer dan 30 deelnemers en een zonnige zondagochtend was ook dit weer een geslaagde actie! De after X-Mas party van de maand December hebben wij verschoven naar Januari 2014! Een New Years Party! Aangezien er zoveel kinderen op vakantie gaan in de maand December hebben wij besloten het 1x op te schuiven naar Januari om te kijken of we dan meer deelnemers op de baan kunnen krijgen.

10 Tot slot een goed voornemen Naast de organisatie van de World Tour heeft de JC nog 1 goed voornemen voor 2014 en dat is de WEBSITE! Wij zijn ons terdege van bewust dat de informatie op de website niet altijd up to date is en dat er foto s en rubrieken ontbreken. Daaraan gaat dus gewerkt worden.

11 Jaarverslag 2013 Voorjaarscompetitie senioren Aan de voorjaars en najaarscompetitie hebben in totaal (senioren en jeugd) 59 teams meegedaan, waarvan 12 kampioenen. Een redelijke prestatie. De belangstelling voor het spelen op de vrijdagavond neemt sterk toe, zowel voor de voorjaarscompetitie als de najaarscompetitie. VJC 2013: Landelijk Zondag: Senioren: 7 teams geen kampioenen Heren 1, 18+, gedegradeerd naar de 3 de klasse. Jeugd: 1 team: geen kampioen. District Rotterdam: Senioren zaterdag: 9 teams Geen kampioenen Senioren vrijdagavond: 7 teams Kampioen: - Dames 25+, 3 de klasse, captain Annemieke Rosendal - Dames 25+, 3 de klasse, captain Daphne Schepes - Dames 25+, 3 de klasse, captain Ilja Harteveld Senioren Dames dinsdag: 1 team Geen kampioen. Jeugd zondag: 6 teams, Kampioen: - Gemengd t/m 13 jaar, 2 de klasse - Gemengd t/m 17 jaar, hoofdklasse Jeugd woensdagmiddag: 7 teams kampioen: - Gemengd t/m 13 jaar, 3 de klasse NJC 2013: District Rotterdam Senioren zaterdag: 7 teams Kampioen: - Gemengd 35+, 2 de klasse, captain Diane Verkleij - Heren 35+, 3 de klasse, captain Jan Willem Edelman Senioren vrijdagavond: 7 teams Kampioen: - Dames 25+, 3 de klasse, captain Marieke Voordenhout

12 Jeugd zondag: 7 teams Kampioen: - Sluipers 1, Hoofdklasse meisjes t/m 17, kampioen - Sluipers 2, Hoofdklasse meisjes t/m 17, kampioen Jeugd woensdag: 5 teams Kampioen: Sluipers 2, Gemengd t/m 13 jaar, kampioen

13 Jaarverslag 2013 Opentoernooi 50 jaar tennis in Reeuwijk en om dit te vieren zijn er extra activiteiten ingepland om dit te vieren. Wij als opentoernooi commissie hebben dit ook op gepakt en hebben Martin Verkerk finalist Rolland Garros 2003 uitgenodigd om tijdens het opentoernooi een middag en avond aanwezig te zijn op het park van de sluipers. Martin Verkerk heeft in samenwerking met de trainers van de sluipers de clinic verzorgd voor de kinderen uit de selectie. 3 banen waren er voor nodig. En op baan 2 stond Martin Verkerk en gaf de spelers tips en plaatste de ballen waar hij dat wilde. Wat een enthousiasme tijdens de clinic en wat een groot tennisser is Martin Verkerk. De sponsoren zijn heel belangrijk voor evenementen op de club en werden ook dit jaar weer uitgenodigd, ook zij mochten deelnemen aan een speciale tennisclinic tegen en met Martin Verkerk. Het werd drukker en drukker op het park want velen kwamen speciaal kijken voor de demowedstrijd van Martin Verkerk. De traditie van twee weken opentoernooi aan het einde van het tennisseizoen hebben we weten voor te zetten en voor het derde maal hebben we alle singels kunnen indelen op basis van de actuele rating speelvorm. Deze nieuwe speelvorm moet er voor gaan zorgen dat de spelers minder WO gaan geven en dat het spel spannender gaat worden de partijen kunnen dus ook langer worden aangezien men tegen dezelfde sterkte speelt. Ook dit jaar hebben we de onderdelen 2 t/m 8 gespeeld met goed keuring van de KNLTB Twee top 20 spelers van Nederland hadden zich ingeschreven bij de sluipers open. Namelijk Sander Arends uit Leeuwarden nummer 18 van ons land en Kevin Boelhouder uit Delft, beide met een actuele rating die tijdens de sluipers open lag tussen de 0,4 en 0,6 het hoogste wat ooit hebben gehad qua niveau tijdens de sluipers open. Als toernooileider had ik weer de taak om een team samen te stellen om het toernooi op de kaart te gaan zetten in de regio. De opsplitsing van de twee weken hebben we doorgezet binnen de Sluipers open. De otc leden bestaande uit Robert scheen als tournooileider voor beide weken en leider van de eerste week en Milko Perdijk als de leider van de tweede week en de overige personen Stefan de Jong, Frank Harrak en Cor Olivier Ilja Harteveld, Henk van Dieten, Ria korver en Minoux Perdijk. Daarnaast hebben we het team kunnen aanvullen met nieuwe lid: Quincy an der starre Het prijzengeld van dit jaar hebben we voor de hogere onderdelen omgezet in Cash geld met een bedrag van 750 euro voor de winnaars in de HEA met een rating tussen 0,6-1,6 en een schema van 8 spelers. Naast het cash geld voor vele winnaars van de verschillende onderdelen van de sluipers Open 2013 hebben we ook de mooie sport 2000 sportbonnen die we hebben kunnen overhandigen aan de winnaars In de laatste weekend vond de sponsoravond plaats. Hiervoor zijn uitgenodigd alle sponsoren van de Sluipers en de Sluipers Open Men kon deelnemen aan een tennis clinic. Daarna stond voor hen klaar een 3 gangen diner in ons speciaal ingerichte clubhuis en na het dessert top tennis kijken op het park van de Sluipers. Gezellige live muziek op het park, waar in de wijde omgeving over gesproken is, zorgden voor een geslaagde avond. De hoofdsponsors C-1000 Jim Koster en Ron van Hoogendoorn Sanitair hebben met hun bijdrage weer voor een toptoernooi gezorgd. Daarnaast ook speciaal dank aan de overige nieuwe sponsors die ervoor gezorgd hebben dat we een mooi geld bedrag aan de spelers konden geven.

14 Robert scheen Met dank aan de sponsors van de Sluipers Open 2013 Hogendoorn warmte water sanitair Jumbo Jim Kosten Ping Properties Basis Bedrijfshuisvesting Dicke roell breedveld hairparty kortennoord Perdijk Advies CorEco GreenLine O max Henk Natte Jannes vos beheer Nick lindthout Fris & nieuw Sergio tacchini

15 Jaarverslag 2013 Squash Renovatie De plafonds en verlichting zijn dit jaar en zullen komend jaar geplaatst c.q. vervangen worden. Er is met baan 1 begonnen. Op verzoek van velen is er verlichting in de douches aangebracht. De aanpak van het gedeelte achter baan 2 en 3 is tot ieders tevredenheid. Schoonmaak Op de douches na wordt alles goed schoongehouden. Afhangsysteem Er wordt naar een digitaal systeem gezocht, wanneer dit niet haalbaar blijkt wordt de mogelijkheid weer bekeken om eventueel weer mee te liften op het tennissysteem. Leden Het aantal leden bedraagt 160. Er zijn 5000 flyers gedrukt waarvan er al 2000 zijn uitgegeven. Om meer betrokkenheid bij de club te krijgen is er met Connect and play gestart. Met dit programma kun je zien wie er op welke datum en tijdstip beschikbaar is om mee te spelen en tevens kan men zijn/haar niveau zien. Er wordt met dit systeem ook een laddercompetitie gespeeld. Competitie Op dit moment zijn er twee heren teams in de eerste klasse van de landelijke competitie. Squashcommissie Algemene leden: Aad Onneweer, Harry van Eijk en Ronald Booy Wedstrijdcommissaris: David Kingma Squashcommissaris: Hans Kuijper

16 Jaarverslag 2013 ICT / Media Het jaar 2013 stond voor de commissie ICT vooral in het teken van de nieuwe website van de Sluipers. Milko Perdijk is toegetreden tot het bestuur als Commissaris ICT&Media Samenstelling commissie ICT&Media De commissie bestond dit jaar uit Milko Perdijk(voorzitter) en Jan Kaatee en Mark Smael. Activiteiten: 1. Ontwikkeling website Tijdens het lustrumfeest hebben wij de nieuwe website gelanceerd. In samenwerking met Niels Verwaal van Fris&Nieuw hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld. Aangezien de papieren SluipPers is komen te vervallen wordt via de website alle belangrijke informatie aan de leden aangeboden. Op de website zijn 4 onderdelen: 1. De Sluipers algemeen 2. De Sluipers Tennis 3. De Sluipers Squash 4. De Sluipers Horeca Naast vaste pagina s per onderdeel, worden er ook nieuwsberichten per onderdeel geplaatst. Deze nieuwsberichten worden ook via social media verspreid. In 2013 hebben we hard gewerkt aan versie 1.0 van In 2014 zal er verder gewerkt worden aan verbetering van de website. 2. Beheer website In 2013 heeft Milko Perdijk ook de website beheert. Onder beheer valt het plaatsen van content dat vanuit de leden en commissies wordt aangeleverd. Vooral de commissie beheer en commissie jeugd leveren zeer regelmatig content aan voor de website 3. Inrichten Facebookpagina de Sluipers In 2013 hebben wij voor de vereniging een facebook pagina ingericht. Deze pagina kan gevonden worden op Doel van de Facebookpagina is het verspreiden van relevant nieuws over de Sluipers 4. Inrichten Twitter de Sluipers In 2013 is een twitteraccount aangemaakt: Doel van de Twitter-pagina is het verspreiden van relevant nieuws over de Sluipers 5. Versturen nieuwsbrieven In 2013 zijn een aantal nieuwsbrieven aan de leden verstuurd. Aan de statistieken kunnen wij zien dat deze nieuwsbrieven het bezoek aan de website goed ondersteunen. 6. Media Doelstelling voor 2013 was om vaker de Sluipers terug te vinden in de lokale media Een aantal keren heeft er in de Kijk op Reeuwijk en de Krant van Gouda een bericht over de Sluipers gestaan. Tijdens de bestuursvergadering is besloten om te kijken of we de commissie kunnen uitbreiden met leden die kunnen gaan zorgen voor persberichten en contacten onderhouden met lokale media.

17 7. Statistieken website de Sluipers Het bestuur is positief verrast over de bezoekersaantallen op de website van de Sluipers. Uit deze grafiek kunnen we opmaken dat er aantal piekmomenten in bezoekersaantallen zijn: 1. Lancering website 23 maart Clubkampioenschappen vanaf 23 juni Open Toernooi vanaf 24 augustus 2013 Hieronder een aantal statistieken: Aantal bezoeken: Aantal unieke bezoeken: Pagina weergaven: Pagina s per bezoek: 3,58 Gemiddelde bezoekersduur: 3min en 53 sec Top 10 pagina s (meest bezochte pagina s) 1. Homepage De Sluipers Open Tennis De Sluipers Open schema s en dagprogramma De Sluipers Open schema s en dagprogramma wk Clubkampioenschappen Algemene informatie de Sluipers De Sluipers Open nu inschrijven Tenniscompetitie De Sluipers contact Aanvullende informatie: De best bezochte pagina Squash op plek 16 met 909 Hoe komen bezoekers op de website? 1. Google zoekresultaten 40% 2. Direct 26% 3. Facebook 10% 4. Overige, zoals verwijzingen op andere sites 24%

18 Sponsorverslag 2013 Het jaar 2013 is voor de sponsorcommissie een jaar van bezinning geweest. Door maatschappelijke ontwikkelingen, het bedrijfsleven en zeker de financiële crisis loopt het aantal sponsors terug. Dit is overigens niet alleen bij De Sluipers, dit zien we in heel Nederland gebeuren. Een aantal contracten is beëindigd en wordt niet meer verlengd. Voor de windhangers zijn er nog onderhandelingen gaande. Gelukkig blijven er ook nog vele sponsors wel. Voor de borden op de parkeerplaats is minder belangstelling. De sponsors vinden de prijzen te hoog. De gesprekken met de Rabobank zijn zeer succesvol verlopen. Met de Rabobank is een nieuw driejarig contract getekend! Er wordt een vast bedrag per jaar uitgekeerd en er is een flexibel deel wat verdiend kan worden. Dit tweede deel kan door inzet van de vereniging worden verdiend, denk hierbij aan bijvoorbeeld het tenniskamp van Frank Harrak. Als aan zo n soort evenement bijvoorbeeld ook leden van de Rabobank kunnen deelnemen staat hier een bedrag tegenover. Een ander voorbeeld is het verzorgen van een clinic, waarbij ook de bank of leden van de bank aanwezig kunnen zijn, enz. enz. Zo zijn er nog meerdere activiteiten mogelijk. Vanaf 1 januari stopt de sponsorcommissie in deze samenstelling en ook ik zal terugtreden. Ik wens de nieuwe sponsorcommissie veel succes toe in deze toch wel moeilijke tijden. Ron Hoogendoorn

Jaarverslag 2012 - Voorzitter

Jaarverslag 2012 - Voorzitter Jaarverslag 2012 - Voorzitter Het verenigingsjaar 2012 is een stabiel jaar geweest. Het aantal tennis- en squashleden is licht gedaald, tegenover een grotere daling bij andere verenigingen in de regio.

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering RLT en SV De Sluipers, 23 maart 2015 te Reeuwijk in het clubhuis.

Verslag van de Algemene Ledenvergadering RLT en SV De Sluipers, 23 maart 2015 te Reeuwijk in het clubhuis. Verslag van de Algemene Ledenvergadering RLT en SV De Sluipers, 23 maart 2015 te Reeuwijk in het clubhuis. Aanwezige leden (28): Martijn Otten, John Beckers, Marco Domburg, Ina Zandvoort, Peter Binken,

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

Kort verslag van de Algemene Ledenvergadering RLT en SV De Sluipers, gehouden op 21 januari 2012

Kort verslag van de Algemene Ledenvergadering RLT en SV De Sluipers, gehouden op 21 januari 2012 Concept Kort verslag van de Algemene Ledenvergadering RLT en SV De Sluipers, gehouden op 21 januari 2012 Aanwezige leden: 36 leden, inclusief drie ereleden: B. Dikhooff, J.L. de Jong en J.W.A. Renssen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Update werkgroepen ALV

Update werkgroepen ALV Nieuwsbrief 4 April 2017 In dit nummer: Update werkgroepen ALV Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2017 Clubkampioenschappen TOZ van 10 juni t/m 17 jui 2017 Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Activiteitenkalender de Bongerd 2018

Activiteitenkalender de Bongerd 2018 Activiteitenkalender de Bongerd 2018 Januari Dag Januari Tijd Activiteit 12 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (1 e speeldag) 19 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (2 e speeldag) 26 Vrijdag

Nadere informatie

Toch overheerst positiviteit en wil ik alle vrijwilligers en commissies bedanken voor hun tomeloze inzet, al het werk en vaak ook geduld.

Toch overheerst positiviteit en wil ik alle vrijwilligers en commissies bedanken voor hun tomeloze inzet, al het werk en vaak ook geduld. Inleiding TV de Gouw is een vereniging waar zowel men op prestatief als op recreatief niveau kan tennissen, zomer en winter, overdag en s avonds, alle dagen in de week. Daarnaast bieden we een veilige

Nadere informatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Deze introductie is opgesteld om jou als nieuw lid van de tennisvereniging Overhout te verwelkomen en met jou de belangrijkste zaken te delen. Bij vragen kan je

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Van de jeugdcommissie

Van de jeugdcommissie Van de jeugdcommissie Een terugblik op 2016 Startactiviteit. Vorig jaar zijn we van start gegaan met een survival in het Zwettebos te Sneek. Verzamelen bij de tennisbaan en toen met zijn allen op de fiets

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie)

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) Inschrijving sluit op 27 november 2017 In het voorjaar van 2018 is er weer een nieuwe competitie. Komend voorjaar zullen er weer enkele

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

De buffer van de vereniging is voldoende om een dergelijk verlies alsmede eventuele tegenvallers in de begroting te kunnen dragen.

De buffer van de vereniging is voldoende om een dergelijk verlies alsmede eventuele tegenvallers in de begroting te kunnen dragen. Algemeen Dit document bevat de uitgangspunten van de begroting voor 2016. Zoals in het Financieel Verslag 2015 is aanbevolen, is in deze begroting een aanzienlijk deel van het positieve resultaat van 2015

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw mei 2019

Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw mei 2019 Jeugd nieuwsbrief tv de Gouw mei 2019 De Worldtour en de Voorjaarscompetitie zijn in volle gang! Maar liefst 10 teams, met in totaal 56 kinderen, doen dit jaar mee aan de competitie. En natuurlijk spelen

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Nieuwsbrief 5 Mei 2018 In dit nummer: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Fotoshoot nieuwe kleding jeugd en pizzaparty Hoogste tijd om in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! Belangrijke

Nadere informatie

Activiteitenkalender de Bongerd 2017

Activiteitenkalender de Bongerd 2017 Activiteitenkalender de Bongerd 2017 Januari Dag Januari Tijd Activiteit 27 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (1 e speeldag) Februari Dag Februari Tijd Activiteit 3 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie

Nadere informatie

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief ATV Luctor et Emergo

Nieuwsbrief ATV Luctor et Emergo Van de Ledenadministratie Leden We zijn halverwege het seizoen 2011 en de ledenadministratie heeft niet stilgezeten. Luctor et Emergo is qua leden gegroeid tot bijna 600. Inmiddels hebben daarvan een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Het bestuur van De Hoge Wick dat de laatste jaren druk bezig is de club groener en meer energieneutraal te maken, onderzoekt serieus de mogelijkheid

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Beste leden van NNPV-tennis, Bijgaand treffen jullie de jaarcirculaire 2013 van NNPV tennis aan. Met zo n 200 leden (2014) zijn wij een grote en actieve NNPV-sportafdeling.

Nadere informatie

Nieuwsbrief LTC Hoensbroek - Februari 2017

Nieuwsbrief LTC Hoensbroek - Februari 2017 View this email in your browser Nieuwsbrief LTC Hoensbroek - Februari 2017 Beste LTC Lid, Nog één maand en dan gaat het buitenseizoen weer van start. Hans Fleijsman en Piet Planken zijn inmiddels stevig

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS 2. Verslag ALV 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering 18-2-2009 3. Jaaroverzichten Bestuur Technische commissie Jeugdcommissie 55+ Commissie

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan Toernooicommissie De toernooicommissie van t Weusthag is de commissie binnen de vereniging welke zich toelegt op de organisatie van eigen clubtoernooien en t Weusthag Open. De clubtoernooien hebben zowel

Nadere informatie

Ook het binden van jeugdleden heeft onze continue aandacht. Een aantal initiatieven zullen komend jaar doorgang vinden.

Ook het binden van jeugdleden heeft onze continue aandacht. Een aantal initiatieven zullen komend jaar doorgang vinden. Inleiding TV de Gouw is een vereniging waar zowel men op prestatief als op recreatief niveau kan tennissen, zomer en winter, overdag en s avonds, alle dagen in de week. Daarnaast bieden we een veilige

Nadere informatie

Activiteitenkalender de Bongerd 2016

Activiteitenkalender de Bongerd 2016 Activiteitenkalender de Bongerd 2016 Januari Dag Januari Tijd Activiteit 15 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (1 e speeldag) 22 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (2 e speeldag) 29 Vrijdag

Nadere informatie

Koningsspelen In dit nummer:

Koningsspelen In dit nummer: Nieuwsbrief 4 - April 2019 In dit nummer: Koningsspelen 2019 Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2019 Trianon SeniorPlus toernooi TOZ Welkom nieuwe commissieleden! VACATURES bij commissies binnen onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 LET OP! Dit jaar anders! regio Zuidwest september 2 0 1 2 Periode inschrijving: tussen 1 en 10 december 2012!! district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3

Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3 Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3 januari 2016 1 maandag 4 januari 2016 1 dinsdag 5 januari

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Jaarverslag Tennis Technnische Commissie 2014

Jaarverslag Tennis Technnische Commissie 2014 Jaarverslag Tennis Technnische Commissie 2014 De Tennis Technische Commissie bestond in 2014 uit: Anita en Tom Slootman en Heidi Castricum. De commissie kwam eens per 3 maanden bijeen. Januari December

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen.

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Manger Cats is een bloeiende tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC april 2017

Nieuwsbrief MTC april 2017 Nieuwsbrief MTC april 2017 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je twee verslagen van de Tennis Experience en meerdere mededelingen namens het bestuur. Ook een uitnodiging voor het jaarlijkse

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2013 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 1 2 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

ACTIVITEITENPLAN TENNISCLUB MAASNIEL

ACTIVITEITENPLAN TENNISCLUB MAASNIEL ACTIVITEITENPLAN TENNISCLUB MAASNIEL 2017 ALGEMEEN BESTUUR ALV 30 JANUARI 2017 Inhoud Algemeen Beleid Commissies... 2 1 Toernooi & Competitie Commissie (TCC)... 3 1.1 Competities... 3 1.2 RegioBank Toernooi...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2018

Nieuwsbrief MTC december 2018 Nieuwsbrief MTC december 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie over nieuwe verlichting voor de banen, een oproep voor diverse vacatures, een bericht van de recreatiecommissie,

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 078-6255200 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 0 9 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

Najaarscompetitie 2013

Najaarscompetitie 2013 Van 13 september t/m 28 oktober wordt in de regio Utrecht ook dit jaar weer de KNLTBnajaarscompetitie gespeeld. Wijzigingen De senioren 50+ spelen voortaan op de vrijdagochtenden Jeugdcompetitie van 10

Nadere informatie

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen. NOVEMBER 2012 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Op maandag 5 november j.l. vond onze

Nadere informatie

Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord.

Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord. Geachte Merletters, Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord. Ik ben trots voorzitter te mogen zijn van deze mooie vereniging zijn met meer dan 700 leden die hun sport kunnen beoefenen in een prachtige

Nadere informatie

Aan de aanvoerders van de competitieteams

Aan de aanvoerders van de competitieteams Aan de aanvoerders van de competitieteams De KNLTB is weer van start met gegaan met de inschrijfprocedure voor de najaarscompetitie 2018. Ook dit jaar zijn de tijdslijnen weer kort, het inschrijfproces

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 AANMELDING KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2017 Beste leden van tennisvereniging Juliana, Competitie spelen is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Voorwoord. Voorwoord. Battle tegen TC Park Marlot. Senioren Club Kampioenschappen. The Battle tegen TC Park Marlot

NIEUWSBRIEF. Agenda. Voorwoord. Voorwoord. Battle tegen TC Park Marlot. Senioren Club Kampioenschappen. The Battle tegen TC Park Marlot NIEUWSBRIEF 4de Nieuwsbrief Kieviten Tennis - 31 augustus 2017 Agenda Voorwoord Battle tegen TC Park Marlot Senioren Club Kampioenschappen Kieviten Open Jeugd Toernooi.. Tennis Intensief Training.. Voorwoord

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

Competitie info Jeugd. Welkom!

Competitie info Jeugd. Welkom! Competitie info Jeugd 2016 Welkom! Programma Organisatie VLTC Jeugdcommissie Trainingen Competities en Toernooien KNLTB Tenniskids Rood Oranje Groen Geel Algemeen Vragen Organisatie VLTC Totaal aantal

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie