agenda maandag 2 oktober uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "agenda maandag 2 oktober uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8."

Transcriptie

1 schooljaar agenda 28 september jaargang 19, nummer3 maandag 2 oktober uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. dinsdag 3 oktober informatieavond voor de ouders van groep 8- en groep 3-leerlingen woensdag 4 oktober groep 6 bezoekt Natuurcentrum de Maashorst. Thema; Stenen. woensdag 4 oktober groep 8 bezoekt natuurcentrum de Maashorst. Thema GPS. donderdag 5 oktober stakingsdag, Dag van de Leraar woe. 4 oktober t/m zondag15 oktober: Kinderboekenweek maandag 9 oktober uur ouder-kindgesprekken dinsdag 10 oktober groep 7 bezoekt Natuurcentrum de Maashorst. Thema GPS. dinsdag 10 oktober uur ouder-kindgesprekken woensdag 11 oktober de schoolfotograaf komt woensdag 11 oktober uur afsluiting van de Kinderboekenweek woensdag 11 oktober uur ouder-kindgesprekken donderdag 12 oktober uur ouder-kindgesprekken van harte proficiat 03 oktober Thijs Verwijmeren, groep 1/2 04 oktober Niek v.d.heijden, groep 4/5a 05 oktober Sam Mezenberg, groep 7/8a 09 oktober Anna v.d.heijden, groep 4/5a 10 oktober Lynn v.d.graaf, groep 4/5b 10 oktober Noor Khello, groep 3 11 oktober Lisa v.d.wal, groep 3 12 oktober Suze Verkuijlen, groep 4/5b ouder- kindgesprekken Donderdag 21 september hebt u de uitnodiging voor de ouder-(kind) gesprekken ontvangen. Mocht u onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen kunt u zich melden bij de leerkracht van uw kind. Deze gesprekken vinden plaats op maandag 9, dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 oktober voor de ouders (kinderen) van de groepen 1 t/m 7. De gesprekken voor de ouders en kinderen van groep 8 zijn in november i.v.m. het voorlopig advies Voortgezet Onderwijs.

2 welkom op basisschool t Maxend We heten Thijs Verwijmeren, groep 1/2 van harte welkom op onze school. Hij start komende week op onze school. We wensen Thijs veel plezier en een fijne schooltijd op t Maxend!!! oudergesprekken op 9,10, 11 en 12 oktober groep 1 t/m 7 Maandag 9 oktober, dinsdag 10 oktober woensdag 11 en donderdag 12 oktober van tot uur zijn de eerste kwartiergesprekken. Vóór de eerste ouderavonden van in oktober krijgen de kinderen géén rapport mee. De kinderen van groep worden uitgenodigd om bij het oudergesprek aanwezig te zijn. Tijdens de informatieavond van september is daar over gesproken U ontvangt de gesprekspunten van deze avond. Wij verwachten dat u deze punten ook vooraf samen met uw kind bespreekt. Wanneer u meerdere gesprekken heeft die dag, kunnen de kinderen die niet bij het gesprek aanwezig zijn even in de hal wachten. Wij zorgen dat er leesboekjes en andere spullen in de aula liggen voor de kinderen. 1 maart 2018 krijgen de kinderen hun eerste rapport. In januari worden de citotoetsen gemaakt en is het bekend hoe de didactische vorderingen zijn van uw kind(eren) De leerkrachten, die samen verantwoordelijkheid dragen voor een groep, verdelen de ouderavonden en zijn dus niet allebei bij het gesprek aanwezig. 21 september hebben uw kind(eren) de uitnodiging met vermelding van tijd en dag voor de ouderavond meegekregen. Mocht u onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen dan vragen wij u dit door te geven aan de betreffende leerkracht. Het kan zijn dat Marja Timmermans (directeur) aansluit bij het gesprek om een beeld te krijgen hoe de ouder- kindgesprekken verlopen. Welkom de koffie/thee staat klaar! studiemiddag: maandag 2 oktober Maandag 2 oktober is er een studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. Dat betekent dat voor alle kinderen maandag 2 oktober de schooltijd eindigt om uur. rectificatie:bezoek aan natuurcentrum de Maashorst In de max(s)eintjes nummer 2 staat dat zowel 4 als 10 oktober groep 7 naar natuurcentrum de Maashorst gaat. Het moet zijn: Op 4 oktober gaat groep 8 en op 10 oktober gaat groep 7 naar natuurcentrum De Maashorst.

3 informatieavond op 3 oktober (groep 3 en groep 8) Dinsdag 3 oktober is er voor de ouders van de leerlingen groep 3 en voor de ouders van de leerlingen van groep 8 een speciale informatieavond. De ouders van de leerlingen van groep 3 worden geïnformeerd over de lesstof van groep 3. Het leren lezen staat centraal in deze groep. Al enkele jaren wordt er op onze school gewerkt met de lees-taalmethodiek van José Schraven. Deze methode kent een specifieke aanpak. U wordt uitgelegd hoe dat u uw kind kunt begeleiden bij het leren lezen, taal, spelling en rekenen. De ouders van de leerlingen van groep 8 worden geïnformeerd over het voortgezet onderwijs. Er is aandacht voor de voorbereiding op het voortgezet onderwijs, de aanmelding en meer wat er zoal komt kijken voor uw kind de grote stap naar het vervolgonderwijs gaat maken.ook de ouders van groep 7 zijn op deze avond welkom donderdag 5 oktober is de school dicht! De staking van de leraren van het Primair onderwijs op donderdag 5 oktober, dag van de leraar, gaat door. Alle leerkrachten van onze school staan achter de actie en gaan die dag naar Den Haag om te protesteren en de eisen die het PO-front stelt, kracht bij te zetten. de schoolfotograaf komt woensdag 11 oktober Woensdag 11 oktober komt de schoolfotograaf op school. Er worden 3 soorten individuele foto s gemaakt waarbij het kind helemaal op de foto kan komen. Let dus ook op schoenen! Ook maakt de fotograaf van iedere klas een groepsfoto en gezinsfoto s. Broertjes, zusjes die (nog) niet hier op school zitten zijn welkom voor de gezinsfoto. Dit gebeurt na school vanaf uur. U kunt zich daarvoor aanmelden door een mailtje te sturen naar ouderverenigingmaxend@- maxend.nl.u krijgt dan bericht hoe laat u met uw gezin welkom bent. maandag 9 oktober: informatie Eerste H.Communie Maandag 9 oktober is de informatieavond Eerste H.Communie. De communiewerkgroep nodigt alle ouders van kinderen in groep 4 (ook als zij buiten Nistelrode onderwijs volgen) uit voor de informatieavond Eerste H.Communie. Deze avond is maandag 9 oktober in het parochiezaaltje (ingang aan de achterkant van de kerk, Lindestraat) en start om uur. Rond uur eindigt de avond. Tijdens de informatieavond worden de inschrijfformulieren verstrekt. De communiedatum is zondag 8 april 2018.

4 kinderboekenweek gruwelijk eng 4-15 oktober Agenda: Dinsdag 3 oktober: opening in de KanZ. Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek oktober: uitwisseling van de groepen met een knutselactiviteit. Woensdag 11 oktober: de centrale afsluiting. Opening Kinderboekenweek: De kinderen komen dinsdag 3 oktober om uur samen in de aula. Op het podium staat een gruwelgrot. Er wordt een klein toneelstukje gespeeld met een heks en een meisje. De knappe heks is verdrietig omdat zij helemaal niet eng is. En de gruwelgrot is ook helemaal niet om van te griezelen. Het meisje helpt de heks om er enger (als een echte heks) uit te zien. Aan de kinderen wordt gevraagd om de gruwelgrot aan te kleden tot een echte griezelige plek. De opening wordt afgesloten met het liedje van Kinderen voor Kinderen gruwelijk eng. Gebruik lees- en luisterplein: Alle groepen bezoeken de gruwelgrot, die iedere dag tussen uur en tot uur geopend is. Op het lees-en luisterplein staan boeken die de kinderen kunnen lezen. Daarnaast krijgt iedere groep ook een boek aangeboden. Na de Kinderboekenweek worden de boeken geplastificeerd en krijgen deze een plek in de boekenkasten. Uitwisseling: Twee groepen knutselen samen iets ter aankleding van de gruwelgrot! Bikkels en groep 1-2, Banjers en groep 3 Groep 4/5a en groep 6a Groep 4/5b en groep 6/7b, Groep 7/8a en groep 8a Afsluiting: Woensdag 11 oktober om wordt in de aula van de KanZ met alle KanZkinderen de Kinderboekenweek afgesloten. Hoe is de grot geworden? Twee kinderen per uitwisselgroep vertellen wat ze zoal gedaan hebben. En de heks treedt weer op. De Kinderboekenweek wordt natuurlijk afgesloten met het liedje Gruwelijk eng t Maxend doet mee aan de Rabo clubkas Campagne De Oudervereniging van t Maxend doet dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Wanneer u lid bent van de Rabobank ontvangt u binnenkort een kaart met een stemcode. Vorig jaar heeft de actie 370,00 opgebracht. Dat geld is besteed aan de korfbalboom op het schoolplein. Dit jaar wil de oudervereniging speelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Wat het precies wordt, is afhankelijk van het bedrag dat de vereniging binnenhaalt. Hopelijk wilt u een (of meerdere) stem(men) uitbrengen op dit goede doel. Iedere stem is geld waard!

5 excuses: onze automatische zoemer is defect. Onze automatische zoemer, die zoemt bij het begin-, pauze- en eindtijd van de school is defect, zoals u wellicht gemerkt hebt. We zijn nu genoodzaakt deze handmatig te bedienen. De nieuwe zoemer is besteld. We hopen zo, dat het probleem snel wordt opgelost! groep 7 en 8 bezoeken natuurcentrum De Maashorst GPS- kringloopmysterie Het kringloopmysterie is een outdoor game in de natuur! Tijdens deze interactieve GPS-tocht spelen de kinderen een educatief vraag- en antwoordspel over de kringloop in De Maashorst. In de natuur gaat niets verloren. Alles wordt hergebruikt. Bladeren vallen in de herfst van de bomen en worden als voedsel gebruikt door allerlei organismen, die dit natuurlijke afval omzetten in voedingsstoffen voor planten. De kring is rond. Wij mensen kunnen daar nog veel van leren! Hoe ziet de les eruit? Na een korte introductie op het natuurcentrum gaan de kinderen pad met een GPS-apparaat. Onderweg spelen ze een educatief spel, doen grondboringen en luisteren naar de sapstroom van bomen. Inhoudelijk Voor de kinderen gaan wordt in de klas gepraat over: Het seizoen, het weer (licht, temperatuur) Bladverkleuring en bladval Afbraak door diertjes, bacteriën en schimmels (paddenstoelen) Strooisellaag, humus, voedingsstoffen Begrippen: kringloop, voedselpiramide, voedselketen Bobz ping pong challenge op 6 oktober! De eerste BOBZ avond was zeer geslaagd!! Zes oktober is de volgende BOBZ en zijn groep 7 en 8 weer van harte welkom om te komen feesten en dansen van uur tot uur. De Bobz houdt deze avond een ping pong challenge! De BOBZ is voor kinderen uit groep 7 en 8, dus niet voor de kinderen die in groep 6 zitten. Groep 6 is volgend jaar welkom. De ouders wordt gevraagd hier op toe te zien, om teleurstellingen te voorkomen. De entree is 1,00 en consumpties zijn 0,80 per stuk. Bobz verzoekt om ook deze keer de mobiele telefoon thuis te laten. Wanneer je je telefoon toch meeneemt, omdat je bijvoorbeeld alleen naar huis moet fietsen kun je je telefoon bij de leiding in bewaring geven. De volgende max(s)eintjes jaargang 19, nummer 3 verschijnen donderdag 12 oktober

6

jaargang 19, nummer 2 agenda

jaargang 19, nummer 2 agenda schooljaar 2017-2018 14 september www.maxend.nl jaargang 19, nummer 2 e-mail:ria@maxend.nl agenda woensdag 27 september 09.00 uur groep 5 bezoekt Natuurcentrum de Maashorst Stenen. maandag 2 oktober 13.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

agenda van harte proficiat buitenspelen 0 12 jaar

agenda van harte proficiat buitenspelen 0 12 jaar schooljaar 2017-2018 8 maart www.maxend.nl jaargang 19, nummer 14 e-mail:ria@maxend.nl agenda donderdag 8 maart groep 6 bezoekt kasteel Heeswijk donderdag 8 maart 16.30 uur oudergesprekken, groep 1 t/m

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 1a 25 augustus 2015 Inhoud: Eerste inloopochtend kennismakingsmoment Weer even wat afspraken opfrissen Locatie Veller Speel-o-theek

Nadere informatie

Informatiebulletin Peutergroep - Ons thema is; Kleuren van de herfst.

Informatiebulletin Peutergroep - Ons thema is; Kleuren van de herfst. Informatiebulletin 21092017 Peutergroep Ons thema is; Kleuren van de herfst. Kayleigh Ottens wordt op 25 september 4 jaar. We wensen haar veel plezier op de basisschool Groep 12 Het thema is de komende

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

- Groep 4 gaat op 18 oktober naar de biebbus.

- Groep 4 gaat op 18 oktober naar de biebbus. Informatiebulletin 2017-10-12 ----------------------------------------------------------------- Peutergroep - Ons thema is; Kleuren van de herfst. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

schooljaar jaargang 19, nummer 15 agenda

schooljaar jaargang 19, nummer 15 agenda schooljaar 2017-2018 22 maart www.maxend.nl jaargang 19, nummer 15 e-mail:ria@maxend.nl agenda woensdag 28 maart groep 3 bezoekt Slabroek, thema:mieren donderdag 29 maart 08.30 uur Paasontbijt donderdag

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Musical groep 3/4 5 oktober Staken school dicht 9 t/m 11 oktober: Kamp groep 5/6 11 t/m 13 oktober: Kamp groep 7/8 13 oktober: Nieuwsbrief 5 uit 16 t/m 20 oktober:

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 12 agenda

jaargang 19, nummer 12 agenda schooljaar 2017-2018 8 februari www.maxend.nl jaargang 19, nummer 12 e-mail:ria@maxend.nl agenda vrijdag 9 februari 12.30 uur de voorjaarsvakantie begint. maandag 19 februari 16.40 uur groep 8: ouder-kind-adviesgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Nieuwsbrief Nr. 3 Belangrijke data 21-9 t/m 1/10 - Week van de eenzaamheid 5 oktober- Leerkrachten staken. School is dicht! 11 oktober - Inloopochtend 27 september- Start verkoop Kinderpostzegels 4 t/m

Nadere informatie

schooljaar jaargang 19, nummer 13 agenda

schooljaar jaargang 19, nummer 13 agenda schooljaar 2016-2017 9 maart www.maxend.nl jaargang 19, nummer 13 e-mail:ria@maxend.nl agenda donderdag 9 maart 09.30 uur groep 6 bezoekt kasteel Heeswijk. Thema: de middeleeuwen donderdag 9 maart 16.30

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 3 22 september Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 3 22 september Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 3 22 september 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Vreemde dieren/otto Daniëls Uitnodiging Herfst Nieuws van de MR Stakingsnieuws Kalender september Kalender oktober Wist u dat???? Alle kinderen volgende week werken aan het

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week augustus 2017 Week 31 01 02 03 04 05 06 Week 32 07 08 09 10 11 12 13 Week 33 14 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 30 31 ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 september 2017 Week

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 29 september 2017 Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is vandaag, vrijdag 29

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) februari 2015 Jaargang 5, nr. 6 Nieuwsbrief In dit nummer: Ouderavonden: Aanmelden ouderavonden Even voorstellen 1 2 Website 3 Kerstmarkt 4 Rabo Clubkas Campagne Interessante informatie: Maandag 23 maart

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur.

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur. Voorwoord De eerste maanden van 2019 zit er al weer op. Altijd een pittige periode met veel cito s en werkdruk door de rapporten en gesprekken. Een spectaculair verkleedfeest sloot de eerste periode van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

Behandel een ander altijd zoals je zelf behandeld wilt. 22 september 2017 AGENDA

Behandel een ander altijd zoals je zelf behandeld wilt. 22 september 2017 AGENDA AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 22 september 2017 25 t/m 29-09 Startgesprekken

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak / mei 2015 De laatste periode van het schooljaar is al weer aangebroken. We hopen, dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en dat alle moeders verwend zijn op moederdag. In de school is er behoorlijk

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 03 datum 25-09-2014 week 5&6 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 24-09 Start Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Beste ouders, Inmiddels is de school weer gestart en zijn de lessen in volle gang. De leerlingen zijn enthousiast

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda oktober november 2017 2 oktober Nieuwsbrief nummer 3 3 oktober Basis 3: Techniekles in Ulft 8.45 11.45 uur 4 oktober Dierendag Start Kinderboekenweek 5 oktober Staking Dag

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag!

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Vanuit de directiekamer Staking 5 oktober Afgelopen donderdag is de school dicht geweest vanwege de staking. Wij willen u hierbij heel hartelijk bedanken voor uw inzet t.a.v. de opvang kinderen en ook

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september:

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september: Nieuwsbrief 2 5 oktober 2018 Dag van de leraar Vandaag is het de dag van de leraar! Dank voor de attentie die zij van de OR hebben ontvangen op deze dag! De leerkrachten worden tijdens de studiedag van

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-03-2018 Kalenderactiviteiten januari 28 maart MR 30 maart Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 1-2 april Pasen 4 april Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 8 april

Nadere informatie

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017 Ark nieuws r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 2, 22 september 2017 Agenda 22 september 26 september.

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

PAUS JOANNES NIEUWSBRIEF

PAUS JOANNES NIEUWSBRIEF PAUS JOANNES NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2015-2016: nr. 9 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 10 agenda maandag 13 februari uur: overleg van de Kinderklankbordgroep

jaargang 19, nummer 10 agenda maandag 13 februari uur: overleg van de Kinderklankbordgroep schooljaar 2016-2017 26 januari www.maxend.nl jaargang 19, nummer 10 e-mail:ria@maxend.nl agenda maandag 13 februari 11.00 uur: overleg van de Kinderklankbordgroep maandag 20 februari studiemiddag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Het Inktvisje 19 september 014 Cbs Ichthus Steenen Dijck 1- T 010-5914605 F 010-59105 E-mail adres: info@cbsichthusmaassluis.nl www.cbsichthusmaassluis.nl Beste ouders/verzorgers, Eindelijk is het dan

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Nr september 2017 ALGEMEEN

Nr september 2017 ALGEMEEN Nr. 03 25 september 2017 ALGEMEEN Kennismakingsgesprekken Vorige week vonden de kennismakingsgesprekken plaats. Fijn dat u de tijd heeft genomen om met de nieuwe leerkracht van uw kind in gesprek te gaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie