schooljaar jaargang 19, nummer 13 agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "schooljaar jaargang 19, nummer 13 agenda"

Transcriptie

1 schooljaar maart jaargang 19, nummer 13 ria@maxend.nl agenda donderdag 9 maart uur groep 6 bezoekt kasteel Heeswijk. Thema: de middeleeuwen donderdag 9 maart uur oudergesprekken groep 1 t/m 7 maandag 13 maart uur informatieavond: aanmelding nieuwe leerlingen dinsdag 14 maart uur Mad Science voorstelling: Show A, Vuur dinsdag 14 maart en IJs voor groep 5 t/m uur Mad Science voorstelling: Show A, Vuur en IJs voor groep 1 t/m 4 dinsdagochtend 14 maart uur groep 8 leerlingen geven een rondleiding aan nieuwe ouders dinsdag 14 maart uur oudergesprekken groep 1 t/m 7 donderdag 16 maart uur oudergesprekken groep 1 t/m 7 week 12, 20 t/m 24 maart maandag 3 april donderdag 6 april Week van de Lentekriebels groep 3 bezoekt Slabroek. onderwerp: mieren uur studiemiddag voor alle leerkrachten van harte proficiat 10 maart juffrouw Anne Smits 11 maart Floris v.sante, groep 1/2a 11 maart juffrouw Annie v.lokven-v.es 16 maart meneer Tonnie v.vliet 17 maart Suze v.d..heuvel, groep 7 18 maart SaraVerkuijlen, groep 1/2b 19 maart Sanne Bevers, groep 8 20 maart Isa Langens, groep 8 22 maart Laurent v.balveren, groep 1/2b proficiat met de geboorte van Lizze Wij feliciteren juffrouw Nicole, haar partner Vincent en zoon Seth met de geboorte van Lizze op 24 februari. Wij wensen hen een gelukkige toekomst met z n viertjes.

2 van harte gecondoleerd Zondag 25 februari overleed Jan van den Elsen, vader van onze collega juffrouw Rita v.dooren-v.d.elsen. Hij is 91 jaar geworden. Ook al heeft hij een mooie leeftijd bereikt, afscheid nemen valt toch weer zwaar. Wij wensen Rita en haar familie sterkte voor de komende tijd. welkom op basisschool t Maxend We heten Siebe Tousain groep 1b, Mohammad al Satouf groep 4 en Husain al Satouf groep 3 van harte welkom op onze school. Siebe, Mohammad en Husain zijn na carnaval gestart. We wensen hen veel plezier en een fijne schooltijd op t Maxend!!! nationale week 12 van de lentekriebels (20 t/m 24 maart) Week 11, van 20 t/m 24 maart, is de nationale week van de Lentekriebels. Op onze school wordt deze week, zoals ook op veel andere scholen in het land, gewerkt met het project: Lentekriebels. Veel basisscholen zien het belang in van relationele en seksuele vorming bij kinderen. Het is belangrijk om hier van groep 1 tot en met 8 aandacht aan te besteden: Kinderen ontwikkelen zich op het gebied van relaties en seksualiteit. Ze krijgen hier gedurende de basisschoolperiode ook meer interesse in. In deze week wordt elke dag in iedere groep een les relationele en seksuele vorming gegeven uit het lespakket 'Relaties & Seksualiteit'. Kinderen op een goede en leuke manier hierin stimuleren en begeleiden kan helpen bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en goede vaardigheden. Het lespakket relaties en seksualiteit: Het doel is kinderen te ondersteunen bij de ontwikkeling tot een persoon die respect heeft voor zichzelf en anderen, zich bewust is van eigen en andermans gevoelens, wensen, opvattingen en mogelijkheden en steeds beter gefundeerde beslissingen kan nemen op het gebied van seksualiteit. Het lespakket is aangepast aan de digitale tijd en wordt tijdens de lessen gebruik gemaakt van het digibord. Het thema is voor elke bouw(onder-boven- en middenbouw) verdeeld in drie domeinen: Lichamelijke en emotionele ontwikkelingen Sociale ontwikkeling en relaties Seksualiteit en gezondheid. Het lespakket bestaat uit 4 katernen die suggesties geven om de relationele en seksuele vorming te begeleiden door middel van lessen, of door in te spelen op alledaagse of incidentele situaties. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De website: De website van de Week van de Lentekriebels past goed bij de website seksuelevorming.nl, waar het hele jaar door algemene informatie over relationele en seksuele vorming te vinden is. Op de Lentekriebelssite staan alle informatie en materialen voor leerkrachten, GGD en en ouders. Volg de Week van de Lentekriebels nu ook via Facebook, Twitter (#WvdL) en Pinterest.

3 bobz op vrijdag 17 maart voor groep 7 en 8 Voor de groepen 7 en 8 is er op vrijdag 17 maart een BOBZ-disco met DJ in het Dorpshuis. De entree is 1,00 en een consumptie is 0,70. Bobz vraagt je vriendelijk om je mobiele telefoon thuis te laten en indien je deze toch nodig hebt, dan in te leveren bij een van de vrijwilligers. Mad Science Binnenkort wordt u als ouders geïnformeerd over de naschoolse techniekcursus: van 'Mad Science. Mad Science bericht het volgende aan de school: Onze showmaster-professor is al in rep en roer. Alle proefjes en experimenten worden ingepakt. De inschrijfformulieren zijn ingepakt. Niks vergeten? Alles is in kannen en kruiken. Veertien maart komt de professor jullie kant op. Tijden van de shows zijn: 1 e show: 10: (voor groep 5 t/m 8), 2 e show: (voor groep 1 t/m 4). Elke show duurt een half uur, met een eventuele uitloop naar max. 40 minuten. Wij wensen jullie namens Mad Science ontzettend veel plezier. Kijk, huiver, lach en verbaas jezelf! aanmelden nieuwe leerlingen en informatieavond Elk jaar is er in het voorjaar gelegenheid nieuwe leerlingen aan te melden. Nu zijn de kinderen die tussen 1 oktober 2017 en 1 oktober 2018, 4 jaar worden aan de beurt. Voor dat u uw kind gaat aanmelden wilt u zich vanzelfsprekend oriënteren welke school het beste bij uw kind past. Op maandag 13 maart is er van uur tot uur een informatieavond in de KanZ. Directie en leerkrachten van basisschool t Maxend informeren u hoe er op school gespeeld, gewerkt en geleerd wordt. De avond start met een korte algemene inleiding. Daarna zijn er drie workshops. Tijdens deze workshops krijgt u informatie over onze school en onze manier van werken. Als u de workshops heeft bezocht, heeft u een goed beeld van de manier waarop wij ons onderwijs verzorgen. Workshops: werkwijze groepen 1-2. werkwijze groepen 3 t/m 8. zorg op t Maxend met een rondleiding door de school. Op dinsdagochtend 14 maart is er van uur tot uur voor de ouders van de nieuwe leerlingen gelegenheid de school in bedrijf te zien. Die ouders zijn van harte welkom een kijkje te nemen in de klassen. Zij worden door kinderen van groep 8 rondgeleid.

4 Workshop: maak je eigen robotkrab Tijdens de workshop Maak je eigen robotkrab zetten kinderen een eigen robot in elkaar. De krab kruipt over de tafel, kan snelle bochten maken en detecteert de randen van een tafel of muur waardoor hij niet valt. De workshop is woensdag 22 maart van tot uur in de bibliotheek Nistelrode. Het is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en kost 9,50 per persoon. De robotkrab mogen de kinderen na afloop van de workshop mee naar huis nemen. Er kunnen per workshop 10 kinderen deelnemen. Het is nodig vooraf aan te melden aan de balie van de bibliotheek. Vol=vol! commissie Kindervakantieweek 2017 Beste jongens en meisjes, Dit jaar bestaat Stichting Jeugdbelangen Nistelrode 50 jaar. Om dit te vieren zijn Woody en Pocahontas gevraagd om met jullie drie dagen te bouwen aan de mooiste hutten, spelletjes te spelen, te knutselen en uiteraard veel plezier te maken. Doe jij mee als cowboy, cowgirl of indiaan? Kindervakantieweek 2017 is op 21, 22 en 23 augustus, elke dag van tot uur, bij Scoutcentrum Achter de Berg Kindervakantieweek 2016 Voor de groepen 6, 7 en 8 is er op maandagavond vanaf uur een extra avondactiviteit. Wil jij dit jaar meedoen met het thema Cowboys en Indianen? In de week van 13 maart krijgen alle kinderen die nu in groep 2 t/m 8 zitten de uitnodiging met inschrijfformulier via school mee naar huis. Schrijf je in op 21 maart bij t Pumpke, Raadhuisplein, tussen en uur of lever je inschrijfformulier met geld in bij Gijs van Kessel, Lindestraat 25a (vóór 21 maart).later en/of telefonisch aanmelden is niet mogelijk! Het inschrijfgeld voor deze drie dagen bedraagt 14,00. Voor diegenen die ook met het avondspel meedoen is het 15,00. Dit geld dient u tijdens de inschrijfavond contant te betalen en samen met het inschrijfformulier in te leveren! Wanneer uw kind deelneemt aan de kindervakantieweek wordt er van u als ouder verwacht dat u meehelpt. Dit kunt u aangeven op bijgevoegd invulformulier. Vul ook altijd uw telefoonnummer en adres in, zodat wij dit kunnen gebruiken bij noodgevallen! Tot 21 maart bij t Pumpke! Stichting Jeugdbelangen Nistelrode, commissie Kindervakantieweek Voor meer informatie mail naar kvwnistelrode@hotmail.com, kijk op of volg ons op Facebook! De volgende max(s)eintjes, nummer 12, verschijnen 23 maart

5 open dag bij de Benjamin op zaterdag 11 maart Kinderopvang De Benjamin (Maxend 6) opent haar deuren voor iedereen, die eens een kijkje wil nemen bij zowel de Dagopvang als bij de BSO. Kinderopvang De Benjamin bestaat alweer ruim 15 jaar! Het is tijd om weer eens aan iedereen die geïnteresseerd is of het gewoon leuk vindt, te laten zien wat De Benjamin zoal te bieden heeft. U bent van harte welkom op zaterdag 11 maart van uur tot uur. Graag tot dan! Team De Benjamin S.S.K organiseert zomerkampen Beste kinderen en ouders S.S.K organiseert zomerkampen voor kinderen in de leeftijd 6-12 jaar (groep 3 groep 8). Onze zomerkampen worden gehouden in de bossen van Valkenswaard waar een grote moderne blokhut en een 13 tal slaaptenten op ons wachten. Op kamp is de dag gevuld met heel veel buitenspelletjes, een thema, kindvriendelijke maaltijden van de koks, een dag zwemmen in een tropisch zwembad en op de laatste avond een kampvuur. De kosten bedragen 85,00 per kind. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over het zomerkamp en inschrijven kijk je op onze website: Kampweek 1: 16 juli 22 juli Kampweek 2: 23 juli 29 juli koningsdag 27 april 2017 KONINGSDAG spelletjesochtend voor alle basisschoolkids uit Nistelrode! Onze koning wordt dit jaar 50 jaar! Mis het niet, 27 april op en rond het Raadhuisplein. MELD JE AAN VIA: koningsdagnistelrode@hotmail.com, (ook zonder account)

agenda van harte proficiat buitenspelen 0 12 jaar

agenda van harte proficiat buitenspelen 0 12 jaar schooljaar 2017-2018 8 maart www.maxend.nl jaargang 19, nummer 14 e-mail:ria@maxend.nl agenda donderdag 8 maart groep 6 bezoekt kasteel Heeswijk donderdag 8 maart 16.30 uur oudergesprekken, groep 1 t/m

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 12 agenda

jaargang 19, nummer 12 agenda schooljaar 2016-2017 23 februari www.maxend.nl jaargang 19, nummer 12 e-mail:ria@maxend.nl agenda donderdag 23 februari rapport 1 vrijdag 24 februari carnaval op school voor groep 1 t/m 8 vrijdag 24 februari

Nadere informatie

12 maart www.maxend.nl jaargang 17, nummer 13 e-mail:ria@maxend.nl. agenda

12 maart www.maxend.nl jaargang 17, nummer 13 e-mail:ria@maxend.nl. agenda schooljaar 2014-2015 12 maart www.maxend.nl jaargang 17, nummer 13 e-mail:ria@maxend.nl agenda maandag 16 maart 13.15 uur groep 3 maakt een lentewandeling. maandag 16 maart 13.15 uur Dode hoekproject voor

Nadere informatie

agenda van harte proficiat! van harte gecondoleerd even voorstellen

agenda van harte proficiat! van harte gecondoleerd even voorstellen schooljaar 2013-2014 13 maart www.maxend.nl jaargang 16, nummer 14 e-mail:ria@maxend.nl agenda 17 t/m 21 maart Week van de Lentekriebels donderdag 20 maart 13.30 uur groep 3 bezoekt het museum voor religieuze

Nadere informatie

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr februari 2017

De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr februari 2017 De BINK Beekgraaf Informatie Nieuws Krant Nr. 6 23 februari 2017 Nieuws van de directie We weten allemaal dat er in korte tijd veel kan veranderen. Op De Beekgraaf hebben we dit afgelopen weken ook weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 23 3 MAART 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Bezoek van een schrijfster De grote rekendag Week van de Lentekriebels Boomfeestdag groepen 5/6 en 6 Agenda en

Nadere informatie

agenda maandag 2 oktober uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8.

agenda maandag 2 oktober uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. schooljaar 2017-2018 www.maxend.nl agenda 28 september jaargang 19, nummer3 e-mail:ria@maxend.nl maandag 2 oktober 13.00 uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. dinsdag 3 oktober informatieavond

Nadere informatie

Op woensdag a.s. mogen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 weer een hardgekookt ei meenemen. We spelen dan het éitje tiktoernooi.

Op woensdag a.s. mogen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 weer een hardgekookt ei meenemen. We spelen dan het éitje tiktoernooi. 17 maart 2016 27 25 Even voorstellen Mijn naam is Marleen Witteveen. Ik ben 21 jaar en woon in Vianen. U zou mij kunnen kennen van mijn werkzaamheden als caissière bij de Coop. Dit werk blijf ik nog tot

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 2 agenda

jaargang 19, nummer 2 agenda schooljaar 2017-2018 14 september www.maxend.nl jaargang 19, nummer 2 e-mail:ria@maxend.nl agenda woensdag 27 september 09.00 uur groep 5 bezoekt Natuurcentrum de Maashorst Stenen. maandag 2 oktober 13.00

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019 jongeren geen of minder risico s nemen, als ze 3 bijtjes eenmaal gaan experimenteren met seksuele relaties. Relationele en seksuele vorming binnen het basisonderwijs omvat meer dan alleen informatie over

Nadere informatie

schooljaar jaargang 19, nummer 14 agenda

schooljaar jaargang 19, nummer 14 agenda schooljaar 2016-2017 23 maart www.maxend.nl jaargang 19, nummer 14 e-mail:ria@maxend.nl agenda week 12, 20 t/m 24 maart Week van de Lentekriebels maandag 3 april 13.15 uur groep 3 bezoekt Slabroek. onderwerp:

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes!

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes! Paulus-Weekbrief 22 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 7 Weekbrief 13-03-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Nieuwsbrief 13 28 februari 2019 Belangrijke data: 04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets 19.30-20.30 uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Algemene informatie Social media en

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart Algemeen nieuws

Nieuwsbrief maart Algemeen nieuws Nieuwsbrief maart 2014 Algemeen nieuws Bredeschool activiteiten Ook deze periode zijn er weer overweldigend veel aanmeldingen voor de bredeschool activiteiten. Fijn om te zien dat er zo veel interesse

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2015/2016 Uitgave 26 24-03-2016

Schooljaar 2015/2016 Uitgave 26 24-03-2016 Agenda 28 maart t/m Vrijdag 1 april 4 april Donderdag 7 april Dinsdag 12 april 13 april 18 april 18 april Dinsdag 19 april 20 april Donderdag 21 april Vrijdag 22 april 9 mei 11 mei Paasvakantie Alle kinderen

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 9 2018-2019 AGENDA 20 maart: Berenshow groep 1-2 27 maart: Open dag 1-5 april: Verkeersweek 2 april: Buitenlesdag 4 april: Studiedag, alle kinderen zijn vrij Jarigen in de komende

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 9 april 2018 Koningsdag Het duurt nog even, maar op 26 april a.s. vieren we met de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019 FlexFlits Nr. 7 14 maart 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand maart staat de volgende poster centraal in alle groepen: Lieve gymleraar, Ik heb buikpijn. Ik zie erg tegen de gymles op en blijf

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2015. Nieuw op onze website en op facebook

Franciscusbericht. April 2015. Nieuw op onze website en op facebook April 2015 Franciscusbericht Hoera!! Tijn is geboren op zaterdag 28 maart! Alles gaat goed! We zijn helemaal aan het genieten! Groetjes, juf Lieke Lieke en Niels, van harte proficiat met de geboorte van

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Amalia wordt binnenkort vier jaar. Zij komt in de klas van Geesje. Veel plezier op De Boog!

Nieuwsbrief. Amalia wordt binnenkort vier jaar. Zij komt in de klas van Geesje. Veel plezier op De Boog! Montessorischool De Boog Nieuwsbrief 10 oktober 2015 Nr. 5 In dit nummer: Geboren Nieuwe leerling Dag van de leerkracht Voorstelling Oh Haarlemmer meer Inschrijven voor naschoolse wetenschap en techniekcurs

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016 SEPTEMBER 2016 Belangrijke data: 12 september 19.00-20.00 uur informatieavond Middenbouw (3,4,5) 12 september 20.00-21.00 uur informatieavond Onderbouw (1,2) 13 september 19.00-20.00 uur informatieavond

Nadere informatie

BINK 6 Basisschool De Beekgraaf

BINK 6 Basisschool De Beekgraaf BINK 6 Basisschool De Beekgraaf 5 maart 201 8 Basisschool De Be e kgraaf, Be e kgraaf 60, 53 88 CV N ist e lrode 041 2-617 35 6 info@beekgraaf.nl Inhoud Vertrek directeur-bestuurder 1 Welkom nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

maart 2019 Nieuwsbrief

maart 2019 Nieuwsbrief maart 2019 Nieuwsbrief Maart 2019 1 Carnaval 12.00 uit 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Carnavalsvakantie 15 26 5 16 27 Groep 6-7-8 Rijksmuseum 6 17 28 7 18 Week van de Lentekriebels 29 nieuwsbrief 8 19 30 9 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 23 3 maart 2015 Inhoud Groenten en fruit deze week Overblijfgeld Opa- en omadag Roodvonk en waterpokken Week van de lentekriebels Herinnering

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Beste deelnemers, Zoals jullie weten organiseert het jeugdwerk van Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel in samenwerking met

Nadere informatie

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 Beste ouders, Welkom terug op De Prinsenakker! Wat fijn om iedereen weer te zien. Hopelijk heeft iedereen een leuke vakantie gehad en hebben de kinderen een

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Ik wens u alvast een goed weekend. Michel de Zwart Directeur Andreasschool. Goede Vrijdag. maandag 6 april. Tweede Paasdag.

Ik wens u alvast een goed weekend. Michel de Zwart Directeur Andreasschool. Goede Vrijdag. maandag 6 april. Tweede Paasdag. Nieuwsbrief nr. 204 maart 2015 vrijdag 3 april maandag 6 april Goede Vrijdag Tweede Paasdag - vrije dagen dinsdag 24 maart donderdag 26 maart rapportavonden vanaf 7 april Start gymlessen op sportveld (behalve

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Ouderbijeenkomst Week van de Lentekriebels

Ouderbijeenkomst Week van de Lentekriebels Ouderbijeenkomst Week van de Lentekriebels Relationele en seksuele opvoeding op school en thuis Naam Christel van Helvoirt GGD Hart voor Brabant Waar denken jullie aan bij seksualiteit? Gevoelens Veiligheid

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

schooljaar jaargang 19, nummer 15 agenda

schooljaar jaargang 19, nummer 15 agenda schooljaar 2017-2018 22 maart www.maxend.nl jaargang 19, nummer 15 e-mail:ria@maxend.nl agenda woensdag 28 maart groep 3 bezoekt Slabroek, thema:mieren donderdag 29 maart 08.30 uur Paasontbijt donderdag

Nadere informatie

www.maxend.nl jaargang 16, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda

www.maxend.nl jaargang 16, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda schooljaar 2013-2014 15 mei www.maxend.nl jaargang 16, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda donderdag 15 mei 19.00 uur ouderavond voor groep 8: onderwerp kamp groep 8 dinsdag 20 mei 13.15 uur groep 6

Nadere informatie

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 8 maart Voor op de kalender:

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 8 maart Voor op de kalender: Basisschool De Vlonder VlonderVaria 8 maart 2017 Voor op de kalender: 6-3: start thema Water bij BSO 13 t/m 17 maart: week veilig internet gr 5 t/m 8 14-3: groep 7 en 8 voorstelling De Pul (Fiets mee naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 Wist u dat.... op vrijdagochtend 1 februari weer het voorleeskwartiertje plaatsvindt in groep 1/2.... er deze maand weer een aantal studie(mid)dagen gepland staan (zie maandkalender)...

Nadere informatie