jaargang 19, nummer 10 agenda maandag 13 februari uur: overleg van de Kinderklankbordgroep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jaargang 19, nummer 10 agenda maandag 13 februari uur: overleg van de Kinderklankbordgroep"

Transcriptie

1 schooljaar januari jaargang 19, nummer 10 agenda maandag 13 februari uur: overleg van de Kinderklankbordgroep maandag 20 februari studiemiddag voor alle leerkrachten, alle leerlingen s middags vrij. donderdag 16 februari uur Bernhezer voorleeskampioenschappen in zaal de Pas te Heesch. maandag 20 februari advies-/oudergeprekken groep 8 dinsdag 21 februari advies-/oudergeprekken groep 8 woensdag 22 februari afscheid van meester Kees. donderdag 23 februari rapport 1 vrijdag 24 februari carnaval op school voor groep 1 t/m 8 vrijdag 24 februari continurooster voor groep 1 t/m 8 vrijdag 24 februari de voorjaarsvakantie begint. van harte proficiat 10 feruari1 Tess Loeffen, groep 1 10 februari Noor Mezenberg, groep 5 11 februari Dide v.d.wijst, groep 8 12 februari Puck van Ginneken, groep 1/2b 12 februari Bram v.d.heijden, groep 5 15 februari Gies v.rooij, groep 3 16 februari Lieve Rademaker, groep 5 17 februari Amauri Ubro, groep 5 17 februari Nina Cuijpers, groep 1/2a 19 februari Luca Stolk, groep 7 20 februari Sara Blommers, groep 5 23 februari Fenne Geurts, groep 7/8 welkom op basisschool t Maxend We heten Tess Loeffen, groep 1/2b harte welkom op onze school. Tess gaat a.s.maandag op onze school beginnen. We wensen Tess veel plezier en een fijne schooltijd op t Maxend!!! studiemiddag: maandag 20 februari Maandag 20 februari is er een studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. Dat betekent dat alle kinderen maandagmiddag 20 februari vrij zijn. Veel plezier!

2 meester Kees met pensioen! Woensdag 22 februari is het weer feest op school. Meester Kees neemt feestelijk afscheid van de Maxendschool. De kinderen gaan hem die ochtend verrassen en bedanken. Vier jaar heeft Kees Faber op de Maxendschool gewerkt en meer dan 40 jaar voor Novum. Zijn belangrijkste taak was het begeleiden van groepen leerlingen. Daarnaast heeft hij veel geholpen bij het organiseren van festiviteiten op school als viering carnaval, kerstfeest etc. Wij wensen meester Kees een fijne dag en een gelukkige toekomst samen met zijn vrouw en kinderen. oudergesprekken in maart We hebben, na de veelal positieve ervaringen die we in oktober hadden, bij de eerste oudergesprekken besloten ook deze ouderavonden over twee weken en 4 dagen te verdelen. Dit betekent dat we op dinsdag en donderdag 7 en 9 maart van tot uur oudergesprekken hebben en op dinsdag en donderdag 14 en 16 maart van tot uur. U krijgt ruim voor de carnavalsvakantie een uitnodiging zodat u dit tijdig kunt inplannen. De ouderavond voor groep 8 / adviesgesprekken zijn op 20 en 21 februari. bijeenkomst van de medezeggenschapsraad Woensdag 25 januari jl. vergaderde de medezeggenschapsraad. Gertjan Schouten heeft zich aangesloten bij de GMR als nieuw ouderlid. De MR is blij dat Gertjan de GMR namens basisschool t Maxend wil versterken. Voortgang brigadieren: De MR maakt zich zorgen over de continuering van het brigadieren / leerlingen overzetten voor en na school. De MR betreurt het wanneer dit zou wegvallen Dit blijft ook voor de MR een aandachtspunt. Kinderklankbordgroep: de Kinderen van de kinderklankbordgroep zijn bekend en de eerste bijeenkomst is geweest. Wanneer er punten zijn waarbij de MR iets kan betekenen mogen deze aan de MR worden doorgegeven. Commissie schooltijden: Er is opnieuw een bijeenkomst geweest, waarin gesproken is over de reparatie schooluren en gevolgen hiervan. We moeten de komende jaren goed kijken naar de inzet van studiedagen onder lestijd, Om te waarborgen dat alle groepen genoeg schooluren maken in 8 leerjaren zetten we de komende jaren een minimaal aantal studiemomenten onder lestijd in. Er is gekeken naar de rusttijden (leerkrachten), wat zijn de wensen en mogelijkheden. Dit wordt met het team besproken. Begroting: De begroting 2017 is goedgekeurd. Rapporten: Vanaf volgend schooljaar wordt er gewerkt met rapporten van ESIS (is het leerlingvolgsysteem). Dit is een nieuw rapport vanuit het leerlingvolgsysteem. * Eind maart is de volgende bijeenkomst van de MR.

3 aanmelden nieuwe leerlingen en informatieavond Elk jaar is er in het voorjaar gelegenheid nieuwe leerlingen aan te melden. Nu zijn de kinderen die tussen 1 oktober 2017 en 1 oktober 2018, 4 jaar worden aan de beurt. Voor dat u uw kind gaat aanmelden wilt u zich vanzelfsprekend oriënteren welke school het beste bij uw kind past. Op maandag 13 maart is er van uur tot uur een informatieavond in de KanZ. Directie en leerkrachten van basisschool t Maxend informeren u hoe er op school gespeeld, gewerkt en geleerd wordt. De avond start met een korte algemene inleiding. Daarna zijn er drie workshops. Tijdens deze workshops krijgt u informatie over onze school en onze manier van werken. Als u de workshops heeft bezocht, heeft u een goed beeld van de manier waarop wij ons onderwijs verzorgen. Workshops: werkwijze groepen 1-2. werkwijze groepen 3 t/m 8. zorg op t Maxend met een rondleiding door de school. Op dinsdagochtend 14 maart is er van uur tot uur voor de ouders van de nieuwe leerlingen gelegenheid de school in bedrijf te zien. Die ouders zijn van harte welkom een kijkje te nemen in de klassen. Zij worden door kinderen van groep 8 rondgeleid. Bernhezer voorleeskampioenschappen op 16 februari Donderdag 16 februari is het zover: de Bernhezer voorleeskampioenschappen. De Bernhezer basisscholen hebben in de voorrondes op school een voorleeskampioen gekozen. De schoolkampioenen gaan nu tegen elkaar strijden in de Pas te Heesch. De voorleeskampioen van onze school is Juul van Rooij, leerling in groep 7/8. De organisatie van de voorleeswedstrijd heeft éen mooi programma samengesteld. De 10 Bernhezer schoolkampioenen hoeven niet alleen aan de wedstrijd mee te doen. Naast de schoolkampioenen mogen 3 klasgenoten de voorlezer bijstaan; zij mogen mee het podium op om een bijdrage te leveren aan dit leesevent. De klasgenoten van Juul zitten in de zaal om haar aan te moedigen. Twee van de drie steunpilaren bereiden een korte pitch voor dat iets met de voorlezer te maken heeft. Die pitch mag niet langer dan 1 minuut duren. t Maxend heeft als opdracht iets te vertellen over het boek dat je ooit gelezen hebt en welk boekpersonage jij zou willen zijn. De derde leerling van het groepje laat een yell horen om de voorleeskampioen aan te kondigen. Dan begint Juul te lezen. Een deskundige jury bepaalt wie de Bernhezer voorleeskampioen wordt. De presentatie van deze ochtend is in handen van verstelster Mieke Aalderink. Voor de Bernhezer voorleeskampioen volgt de Brabantse finale in april. Alle provinciale winnaars strijden ten slotte in de zinderende landelijke finale die jaarlijks eind mei plaats vindt om de titel De Nationale Voorleeskampioen. Wij wensen Juul en haar drie steunpilaren veel succes en groep 7/8 veel plezier!

4 de kinderen van Nistelrode vieren carnaval. CARNAVALSVIERING OP VRIJDAG 24 FEBRUARI Beste ouders, De carnaval staat voor de deur. Dit jaar werken basisschool De Beekgraaf en t Maxend weer samen. Alle groepen van beide scholen overleggen met elkaar bij de voorbereiding van de optocht. De groepen 6 krijgen workshops. Tijden de workshops maken zij hun carnavalsoutfit voor de Carnavalsoptocht. We houden met de twee scholen (De Beekgraaf, t Maxend), de Benjamin en peuterspeelzaal t Hummeltje, samen, een carnavalsoptocht. Het is leuk als de kinderen karren / wagens / skelters / bolderkarren mooi versieren en meebrengen voor de optocht. Het is wel de bedoeling dat de kinderen dat thuis doen, want op school is daar geen tijd en ruimte voor. Alle vervoermiddelen die lopend voortbewogen kunnen worden, mogen gebruikt worden (geen fietsen, skeelers, skates etc). Het thema van dit jaar is: Landen Alle groepen hebben een eigen uitwerking hiervan. De optocht start om uur vanaf t Maxend, bij slecht weer wordt dat 12:00 uur. De route die we lopen is: Start vanuit BS t Maxend Laar Rondje Laarstede via parkeerplaats Parkstraat Kerkhoflaan Heuvelstraat Den Hof De Wan De Hoef ( groep 1 t/m 4 Beekgraaf gaat naar school) Wilhelminastaat Kromstraat Tramplein. Na de optocht is het programma als volgt: De onderbouw (Benjamin en groep 1 t/m 4) gaat naar school terug. Zij lunchen op school en hebben daar hun eigen programma. De groepen 5 t/m 8 gaan naar de tent op het Tramplein. Zij lunchen in de tent. Lunchpakketten: De lunch is verpakt in een plastic zakje, dat zakje zit weer in een plastic tas, voorzien van voornaam en achternaam, groep en school (DUS GEEN BEKERS OF BAKJES). Voor drinken wordt gezorgd. In de tent mag enkel met gewone serpentines worden gegooid. Confetti en spuitserpentines zijn niet toegestaan. Daarnaast mogen er geen zwaarden, helmen e.d. attributen in de tent aanwezig zijn. Alle kinderen mogen ook deelnemen aan de Carnavalsoptocht op zondag 26 februari om uur. Route: Weijen, Laar, Hoogstraat, Kromstraat, Raadhuisplein Prijzen (grote)optocht voor de deelnemers tot 14 jaar: Wagens altijd 15, 1 e = 50, 2 e = 35, 3 e = 25 Overige: altijd 10, 1 e = 35, 2 e = 25, 3 e = 15 Voor alle deelnemers is er een aandenken en voor de prijswinnaars wordt een beker beschikbaar gesteld. Aanmelden via -> kopje activiteiten -> 'De Carnavalsoptocht'., Met vriendelijke carnavalsgroeten Carnavalsorganisatie t Maxend. Juf Christel & meester Kees

5 informatiebijeenkomst: autisme Op 22 februari organiseert het centrum voor Jeugd en Gezin een informatieavond voor ouders van kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) problematiek. wat zijn de kenmerken van autisme, wat betekent de diagnose autisme voor het kind, een kind met autisme, wat zijn de gevolgen voor het gezin, wat betekent het voor het onderwijs of voor de vrijetijdsbesteding Daarnaast wil men deze avond inventariseren welke vragen er bij u leven, waar u meer informatie over wil ontvangen en waarover u met andere ouders wil uitwisselen. Op basis daarvan kan het centrum voor Jeugd en Gezin een mogelijk vervolg organiseren. Deze avond wordt verzorgd door: Willie van Doornik en Carla Brunink, Basisteam Jeugd en Gezin Oss en Bernheze Doelgroep: ouders van kinderen met autisme Wanneer: woensdag 22 februari Tijd: uur Waar: Kerkstraat 13 in Oss Kosten: geen Voor informatie en/of aanmelding: Bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomst dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Dit kunt u doen door te bellen naar of een te sturen naar cjgoss@ons-welzijn.nl met uw gegevens en het aantal deelnemende personen. Aanmelden kan ook via onze website: (kijk bij cursusaanbod ) De volgende max(s)eintjes, nummer 1, verschijnen 23 februari.

jaargang 19, nummer 12 agenda

jaargang 19, nummer 12 agenda schooljaar 2017-2018 8 februari www.maxend.nl jaargang 19, nummer 12 e-mail:ria@maxend.nl agenda vrijdag 9 februari 12.30 uur de voorjaarsvakantie begint. maandag 19 februari 16.40 uur groep 8: ouder-kind-adviesgesprekken

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 12 agenda

jaargang 19, nummer 12 agenda schooljaar 2016-2017 23 februari www.maxend.nl jaargang 19, nummer 12 e-mail:ria@maxend.nl agenda donderdag 23 februari rapport 1 vrijdag 24 februari carnaval op school voor groep 1 t/m 8 vrijdag 24 februari

Nadere informatie

5 februari jaargang 17, nummer 11 agenda

5 februari  jaargang 17, nummer 11 agenda schooljaar 2014-2015 5 februari www.maxend.nl jaargang 17, nummer 11 e-mail:ria@maxend.nl agenda woensdag 11 februari 08..30 uur techniekochtend voor groep 7b woensdag 11 februari 17.30 uur tweede ouderavond

Nadere informatie

22 januari www.maxend.nl jaargang 17, nummer 10 e-mail:ria@maxend.nl. agenda

22 januari www.maxend.nl jaargang 17, nummer 10 e-mail:ria@maxend.nl. agenda schooljaar 2014-2015 22 januari www.maxend.nl jaargang 17, nummer 10 e-mail:ria@maxend.nl agenda donderdag 5 februari 12.00 uur eerste rapport schooljaar 2014/2015 woensdag 11 februari 08..30 uur techniekochtend

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 2 agenda

jaargang 19, nummer 2 agenda schooljaar 2017-2018 14 september www.maxend.nl jaargang 19, nummer 2 e-mail:ria@maxend.nl agenda woensdag 27 september 09.00 uur groep 5 bezoekt Natuurcentrum de Maashorst Stenen. maandag 2 oktober 13.00

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

agenda van harte proficiat

agenda van harte proficiat schooljaar 2017-2018 25 januari www.maxend.nl jaargang 19, nummer 11 e-mail:ria@maxend.nl agenda week 4,5 22 t/m 27 januari toetsweek voor de groepen 2 t/m 8 vrijdag 9 februari carnaval op school aanvang

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Schooljaar januari 2016

Nieuwsbrief 9. Schooljaar januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 15 16 12 januari 2016 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is in gegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

BINK 5 Basisschool De Beekgraaf

BINK 5 Basisschool De Beekgraaf BINK 5 Basisschool De Beekgraaf 29 januari 20 18 Basissch ool De Be e kgraaf, Be e kgraaf 60, 53 88 CV N ist e lrode 041 2-617 35 6 info@beekgraaf.nl Op de agenda De voorbereidingen voor de gezamenlijke

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

agenda maandag 2 oktober uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8.

agenda maandag 2 oktober uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. schooljaar 2017-2018 www.maxend.nl agenda 28 september jaargang 19, nummer3 e-mail:ria@maxend.nl maandag 2 oktober 13.00 uur studiemiddag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. dinsdag 3 oktober informatieavond

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.11 Sint Trudo Info Pagina CARNAVAL 1 STUDIEDAG 2 RAPPORTEN 2 VERVANGING 3 STAGIAIR(E)S 3 NLDOET 3 SAMENWERKING SPRING 3 OPROEP GROEP 1/2 4 DJEMBÉ-WORKSHOPS GROEP 6/7 4 CULTUURBLOK 6/7/8 4 VOORLEESWEDSTRIJD

Nadere informatie

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Sprokkelblad. Nr. 7b - februari 2013 (vorige blad was per abuis verkeerd genummerd: moest zijn 6 i.p.v. 7)

Sprokkelblad. Nr. 7b - februari 2013 (vorige blad was per abuis verkeerd genummerd: moest zijn 6 i.p.v. 7) Sprokkelblad Nr. 7b - februari 2013 (vorige blad was per abuis verkeerd genummerd: moest zijn 6 i.p.v. 7) Website In dit Sprokkelblad kunt u weer van alles lezen over recente activiteiten en over zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuws van de directie Donderdag 16 oktober is de laatste werkdag van Frank Simons op de Bernardusschool. Voor iedereen die hem persoonlijk de hand wil schudden is hiervoor

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

5 november jaargang 18, nummer 5 agenda

5 november  jaargang 18, nummer 5 agenda schooljaar 2015-2016 5 november www.maxend.nl jaargang 18, nummer 5 e-mail:ria@maxend.nl agenda maandag 9 november 13.30 uur groep 3 maakt een herfstwandeling week 46, van 9 tot 15 november Week van Respect

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7

Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7 Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7 Ter herinnering aan Op zondag 22 januari jl. is de moeder van Roy en Rick Hubers, na een periode van ziekte, overleden. In de groepen van de kinderen, de middenbouwgroep

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

VACATURE OUDERRAAD PENNINGMEESTER

VACATURE OUDERRAAD PENNINGMEESTER Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 28 [nummer 20] ::: 19 februari 2019 Inleverdatum

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls Rapporten en adviesgesprekken Verkeersweek

Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls Rapporten en adviesgesprekken Verkeersweek Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.13: Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 4 - december 2018 Agenda DECEMBER 5. Sinterklaas viering 6. Leerlingen vrij Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda?

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda? 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 01mrt 2019 190301 volgnummer 25 0volgnummer

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Leesmij Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Mededelingen van de school Eerste rapport Het eerste rapport gaat a.s. vrijdag (17 februari) mee naar huis. De ouderavonden zijn op maandag 20 en

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

D igitale I nfo T oermalijn. Jaargang 25 - december - DIT jes en Datjes nieuws van de directie uit de groepen en dan nog dit...

D igitale I nfo T oermalijn. Jaargang 25 - december - DIT jes en Datjes nieuws van de directie uit de groepen en dan nog dit... D igitale I nfo T oermalijn Jaargang 25 - december - DIT jes en Datjes -02-2017 INHOUD: agenda nieuws van de directie uit de groepen en dan nog dit... AGENDA donderda g 9 februari 1-8 ouders kijkje in

Nadere informatie

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg jaargang 12, nummer 6 7 februari 2019 Inhoud: Nieuws van de directie Nieuws vanuit de werkgroepen Nieuws vanuit de OV Overig Belangrijke data: 28-2: rapport mee

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! 1 Maandkalender januari 2018 16 Een gelukkig en gezond 2018 2 17 Groep 1-2 gymnastiek in Bernrode; 3 Juf. Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 22 Teambespreking: na schooltijd; 8 Weer naar school; 23 Luizencontrole;

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 25 Rapport voor groep 2 t/m 8 Op maandag 18 februari krijgen alle leerlingen van groep 2 t/m 8 hun rapport mee naar huis. Vanaf donderdag 21 februari zijn er rapportgesprekken.

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 13 29 januari 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 19 Ouders gezocht voor denktank schooltijden Op de meerjarenplanning van school staat dat dit jaar de schooltijden geëvalueerd worden. Bij het ingaan van de nieuwe schooltijden,

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord KOFFIE UURTJE DONDERDAG 26 JANUARI

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 18, 28 mei t/m 8 juni 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni ma 18 juni di 19 juni wo 20 juni vr

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Leesmij. Joris Party: kom jij ook?

Leesmij. Joris Party: kom jij ook? Leesmij Jaargang 19, nummer 9 Helmond, 26 februari 2019 Prins(es)-bekendmaking A.s. donderdag om 14.00u. wordt bekend gemaakt wie de prins of prinses van de Jorisschool is dit jaar. Ook de dansmarietjes

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie