Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!"

Transcriptie

1 Schooljaar Nr. 19 Ouders gezocht voor denktank schooltijden Op de meerjarenplanning van school staat dat dit jaar de schooltijden geëvalueerd worden. Bij het ingaan van de nieuwe schooltijden, twee en een half jaar geleden, is dit zo met de ouders afgesproken. Graag willen we deze evaluatie samen met ouders en medewerkers voorbereiden. Hiervoor stellen we een werkgroep samen bestaande uit twee tot drie leerkrachten, twee tot drie ouders en directie. Mocht u belangstelling hebben, stuur dan uiterlijk 01 februari een mailtje naar info@odulfusschool.nl o.v.v. deelname denktank schooltijden. Start Poëzie-week Afgelopen jaar hebben we meegedaan aan het Nationaal Voorleesontbijt, dit jaar kiezen we er voor om deel te nemen aan de Poëzie-week. De start hiervan is op donderdag 25 januari. Meer informatie over de Poëzie-week kunt u verderop in deze Schakel lezen. Studiedag Op maandag 29 januari is er een studiedag voor het team. Alle leerlingen zijn die dag vrij. Info-avond E.H. Communie Donderdag 01 februari is er een informatieve bijeenkomst over de viering van de E.H. Communie. Deze avond begint om uur en is in de Luciakerk. Alle ouders van groep 4 hebben een brief over deze avond ontvangen. Mocht uw kind niet in groep 4 zitten en u wilt uw kind mee laten doen met de E.H. Communie? U bent van harte welkom tijdens deze informatie-avond. Agenda: Donderdag 25 januari Start Poëzie-week Maandag 29 januari Studiedag Alle leerlingen hebben vrij. Donderdag 01 februari 20.00u Info-avond Communie in de Luciakerk Zondag 04 februari Open Dag VO-scholen Maandag 05 februari Rapport groep 2 t/m 8 Donderdag 08 februari Rapportgesprekken Vrijdag 09 februari Carnavalsviering 12.30u School is uit, start van de carnavalsvakantie. Maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari Voorjaarsvakantie Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Nieuws van de MR Telefoongebruik en andere gadgets Open Dag Voortgezet Onderwijs Schoolfruit nader bekeken! Voorleesactiviteiten in de bibliotheek Activiteiten in de Poëzie-week JiBB tijdens de carnavalsvakantie Helder over drugs; ouderavond op 22 februari Week-in-Beeld Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

2 Nieuws van de MedezeggenschapsRaad Tijdens de MR-vergadering op woensdag 1 november 2017 en woensdag 10 januari 2018 zijn onder meer de onderstaande punten aan de orde gekomen: Het verslag n.a.v. het perspectiefonderzoek is rondgestuurd. Aan de MR wordt een pré-advies gevraagd aangaande de voorgenomen fusie QliQ-scholen Mierlo-Hout Het plan van aanpak aangaande de evaluatie van de schooltijden wordt doorgenomen De stand van zaken aangaande de begroting 2018 wordt doorgenomen De volgende MR-vergadering van dit schooljaar vindt plaats op 28 februari Mocht u als ouder/verzorger/leerkracht van de St. Odulfusschool agendapunten willen aandragen, kunt u deze tot 1 week (uiterlijk 21 februari 2018) van tevoren doorgeven op mr@odulfusschool.nl Natuurlijk kunt u een van de leden van de MR ook altijd op het schoolplein aanspreken. Wilt u de vergadering bijwonen, dan kunt u dit aangeven bij dhr. Mark Kouwenhoven op telefoonnummer: Telefoongebruik en andere gadgets zoals de smartwatch Leerlingen die hun telefoon mee naar school nemen, leveren deze elke ochtend in bij de leerkracht en nemen deze weer mee als zij naar huis gaan. De techniek staat voor niets en er zijn horloges op school die dezelfde mogelijkheden hebben als de telefoon. Niet alleen bellen, maar ook foto s en film- en geluidsopnames maken zijn mogelijk. Graag trekken wij de afspraken m.b.t. de telefoon door naar alle nieuwe ontwikkelingen. Bij voorkeur blijven dergelijke gadgets, zoals het horloge thuis. Als dit niet kan, dan bij aanvang van de les inleveren bij de leerkracht. Open Dag scholen Voortgezet Onderwijs Helmond Op zondag 4 februari organiseren de meeste VO-scholen in Helmond een open dag. Niet alleen interessant voor de leerlingen van groep 8, maar zeker ook voor leerlingen en ouders uit groep 7. De ervaring leert dat een dag te kort is om alle scholen te bezoeken. Als je als groep 7-leerling al gaat oriënteren, kun je in groep 8 nog gerichter kijken.

3 Schoolfruit nader bekeken! banaan appel ananas Kom naar het voorlezen! Op woensdag 24 januari 2018 lezen we voor in alle locaties van Bibliotheek Helmond-Peel uit het prentenboek van het jaar: Bibliotheek Deurne om uur Bibliotheek Someren om uur Bibliotheek Helmond om uur Bibliotheek Asten om uur Op zondag 28 januari wordt er op de jeugdafdeling van Bibliotheek Helmond om uur het prentenboek 'Ssst! De tijger slaapt voorgelezen'. Daarna worden er met alle kinderen tot 6 jaar vlaggetjes gekleurd en versierd. Op woensdag 31 januari om uur wordt in Bibliotheek Deurne en om uur in Bibliotheek Helmond voorgelezen uit één van de prentenboeken uit de Prentenboeken Top Tien. Meer weten over de activiteiten in de bibliotheek?

4 In groep 1 t/m 3 staan tijdens de Poëzie week een aantal boeken centraal. Prentenboeken die de kinderen zeker aan zal spreken. Daarnaast zijn er per jaargroep extra boeken op school. Groep 4 gaat aan de slag met Studie Poëzie. Wat dat inhoudt is nog even een verrassing. Op woensdag 24 januari komt Hella Hertogs in de groepen 5 en 6 een workshop gedichten schrijven geven. Daarna gaan de kinderen in de lessen van juf Sjoerdsje aan de slag om hier grote posters van te maken. In de groepen 7 en 8 komt Thomas van Vliet op vrijdag 26 januari rapworkshops verzorgen. Welaten het niet alleen bij het schrijven van een rap, maar uiteindelijk zal de rap in een echte videoclip gepresenteerd worden. Sport jij ook mee in de carnavalsvakantie? Heb jij nog energie over na alle drukte van het carnaval? Dan hoef je de rest van de carnavalsvakantie echt niet stil te zitten, want in deze vakantie heb je de kans om mee te doen aan te gekke, maar ook vette en nieuwe activiteiten! Wist jij dat het zwaard bij schermen een degen heet? Wist jij dat je voor snowboarden of skiën niet eens naar het buitenland hoeft? Wist jij dat er in Helmond een hal is die vol met tafeltennistafels staat? Dit zijn maar enkele unieke voorbeelden van activiteiten die we jullie aan kunnen bieden tijdens de laatste drie dagen van de vakantie! Onze JIBB ers zien jullie graag terug tijdens deze activiteiten en wie weet kom jij de JIBB er van jouw school ook wel tegen in de sneeuw of op de dansvloer.geef je snel op via Aanmelden kan van 22 januari t/m woensdag 7 februari. VOL=VOL!

5 HELDER OVER DRUGS Wijkraad Mierlo - Hout, Novadic - Kentron en Helder theater organiseren op donderdag 22 februari van uur een informatieavond over drugs. Deze avond is bedoeld voor ouders van kinderen in groep 7 en 8 en kinderen op de middelbare school. Jongeren ontdekken de wereld en krijgen te maken met allerlei verleidingen. Ze zijn nieuwsgierig en willen van alles uitproberen. Hierbij kan uw kind ook in aanraking komen met drugs. Ouders schrikken vaak als zij worden geconfronteerd met het experimenteergedrag van kun kind. Het is belangrijk dat je als ouder over drugs praat met je kind. Als ouder heb je namelijk meer invloed dan je denkt. Tijdens de informatieavond krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen: Wat zijn drugs nu eigenlijk? Welke drugs worden op dit moment veel gebruikt? En wat kunnen jullie als ouders doen? Praktische informatie Voor wie: ouders van kinderen in groep 7/8 en de middelbare school. Wanneer: donderdag 22 februari van uur, inloop vanaf uur. Waar: Wijkhuis De Geseldonk, Cederhoutstraat 44, Helmond - t Hout. Aanmelden: infoavond@wijkraadmierlohout.nl

6 Week-in-Beeld

7 Week-in-Beeld Enthousiast koortje bij de gezinsviering Afgelopen zondag hebben negen leerlingen uit groep 4 t/m 6 actief deelgenomen aan de gezinsviering. Niet alleen door enthousiast te zingen, maar ook door voor te lezen. Op 11 maart is er weer een gezinsviering. Zing je gezellig met ons mee? Onderzoekend en ontdekkend leren in groep 1-2a Storm, wat is dat? Wat gebeurt er als het waait? Allemaal vragen waar de kinderen van juf Marlies afgelopen donderdag antwoord op kregen. Met dank aan de zware Zuid-Westerstorm die over ons land en onze school trok. Vliegeren met linten, plastic zakken en doeken. Spannend en soms een beetje eng want de wind ging wel heel erg tekeer.

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Leesmij Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Nationale Voorleesdagen 2018 In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018 was wethouder Stienen bij ons te gast om voor te lezen voor de groepen

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 18. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 18. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 18 Gezinsviering Op zondag 21 januari is de eerste gezinsviering van dit jaar. We hebben vorige week al een keer geoefend met een groepje van 12 kinderen. Deze week oefenen we

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 20. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 20. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 20 Info-avond E.H. Communie Donderdag 01 februari is er een informatieve bijeenkomst over de viering van de E.H. Communie. Deze avond begint om 20.00 uur en is in de Luciakerk.

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 24 Informatieavonden schooltijden / arrangementen + oudervragenlijst Op donderdag 31 januari en maandag 04 februari zijn de informatieavonden rondom schooltijden en arrangementen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 19-01-2018 nr.6 Op de agenda 22-01-2018 25-01-2018 01-02-2018 08-02-2018 09-02-2018 inleveren Studiedag, alle kinderen zijn vrij Inloopspreekuur

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari Beste ouder(s), kinderen en collega s,

Leesmij. Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari Beste ouder(s), kinderen en collega s, Leesmij Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari 2018 Even voorstellen We zijn blij te mogen vermelden dat er op woensdag een nieuwe vrijwilliger werkt op onze school. Hij stelt zich hieronder even aan

Nadere informatie

Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk, samen staan we sterk! Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk, samen staan we sterk! Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 24 Excursie Rijksmuseum De leerlingen van de groepen 8 van de Odulfus, de Joris en t Baken gaan maandag 05 maart naar Amsterdam voor een excursie naar het Rijksmuseum. Dit in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 25 Rapport voor groep 2 t/m 8 Op maandag 18 februari krijgen alle leerlingen van groep 2 t/m 8 hun rapport mee naar huis. Vanaf donderdag 21 februari zijn er rapportgesprekken.

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 08. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 08. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 08 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Op donderdag 25 oktober starten de ZIEN-gesprekken. Verderop in deze Schakel informeren wij u over het doel en de inhoud van deze gesprekken. Normaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk!! Agenda: Schooljaar Nr. 32

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk!! Agenda: Schooljaar Nr. 32 Schooljaar 2015-2016 Nr. 32 Oudertevredenheidsonderzoek Afgelopen week hebt u als ouder via de email een brief gekregen met daarin informatie over het oudertevredenheidsonderzoek. De uitnodiging voor het

Nadere informatie

Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk. Samen staan we sterk! Schooljaar 2015-2016 Nr. 3

Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk. Samen staan we sterk! Schooljaar 2015-2016 Nr. 3 Schooljaar 2015-2016 Nr. 3 St.Odulfusdag & sponsorloop Op donderdag 24 september 2015 is het St.Odulfusdag. Een feestdag waarbij we samen de opening van het schooljaar vieren, vieren dat we samen school

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 19 januari 2018 nummer: 9 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Kijkochtend Op 24 januari tussen 8.30-9.30 uur

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.9 1 februari 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 AANMELDEN BROERTJES EN ZUSJES 2 CARNAVAL 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 STUDIEDAG 2 INLOOP LOGOPEDIE 3 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 SPELLINGKAARTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

De schooltijden blijven hetzelfde. Alle ouders die meehelpen willen wij alvast bedanken voor de hulp!

De schooltijden blijven hetzelfde. Alle ouders die meehelpen willen wij alvast bedanken voor de hulp! Leesmij Jaargang 18, nummer 16 Helmond, 19 april 2018 Koningsspelen Vrijdag 20 april vieren we de Koningsspelen. We starten de ochtend met een verzorgd ontbijt in de groepen. De kinderen hoeven geen bestek

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 4. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 4. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2016-2017 Nr. 4 St.Odulfusdag Op donderdag 29 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de lunch zorgt de oudercommissie. Op deze dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 27 : vrijdag 28 februari 2014 Vanuit de directie... Weer aan de slag.. Na een weekje vakantie gaan we weer volop aan de slag. De CITO toetsen zijn

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 18. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 18. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 18 Actie voor Mike! Lieve kinderen en ouders, Graag wil ik jullie uitnodigen om een kijkje te komen nemen bij mijn boekenkraam met kinderboeken. Ik sta hiermee samen met mijn papa

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.6 13 oktober 2017 19 oktober Inloop kinderboekenweek 14.00 tot 15.00 uur 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 10 november St. Maartenoptocht 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 33. Basisschool St.Odulfus; daar zit muziek in!

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 33. Basisschool St.Odulfus; daar zit muziek in! Schooljaar 2017-2018 Nr. 33 IKC oudernieuwsbrief Afgelopen week is de nieuwste IKC oudernieuwsbrief via de mail verstuurd. Via onderstaande link kunt u de oudernieuwsbrief ook lezen. U kunt de link ook

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

PRIKBORD 2 3 september 2014

PRIKBORD 2 3 september 2014 PRIKBORD 2 3 september 2014 6 oktober 2016 Schooljaar 2016-2017 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school 1 3 3 4 5 Verjaardagen 6 Agenda 7 derden 8 De nieuwe website.

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda:

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Leesproject de Rode Draad gaat van start! Vorige week zijn de rode boekenkisten al in de school gebracht zodat schooljaar we vanaf vandaag 2010-2011 echt van start kunnen gaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19.

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19. Schooljaar 2018-2019 nummer 9 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Gesprek getuigschriften dinsdag 5 februari Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

Vakantierooster : Bijna af.

Vakantierooster : Bijna af. In dit nummer: Nautilusgroep Infoavond: Nieuwe naam! Nautilusgroep infoavond Vakantierooster 15-16 Thema-avond MR en AC Voorleesdagen Kerkdienst Wijkscholen Advies VO groep 8 Vieringen Creamiddag Eerste

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-09-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Hallo Wereld Op beide scholen is deze week

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen,

De afsluiting van de lichtjesfeesten nu het licht van buiten het weer van ons over gaat nemen, Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2018/2019 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Studiedag, geen school! vrijdag 15 februari 2019 Voorjaarsvakantie zaterdag 16 februari t/m zondag 24 februari

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en anderen op, dan ben je voor ons helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 9

Kom je voor jezelf en anderen op, dan ben je voor ons helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 9 Schooljaar 2015-2016 Nr. 9 Schoolfruit gaat van start! Als alles door gaat, gaat met ingang van deze week het schoolfruit-programma van start. Dat betekent dat de kinderen drie keer per week het fruit

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 20. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Studiedag

Agenda: Schooljaar Nr. 20. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Studiedag Schooljaar 2018-2019 Nr. 20 Studiedag Op woensdag 16 januari is er voor de leerkrachten een studiedag. Alle leerlingen hebben die dag een vrije dag. Tijdens het ochtendprogramma staat het Actief Leren

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Studiedag

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Studiedag Schooljaar 2018-2019 Nr. 19 Studiedag Op woensdag 16 januari is er voor de leerkrachten een studiedag. Alle leerlingen hebben die dag een vrije dag. Zilveren weken Na de kerstvakantie is het uitgelezen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 5 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief ligt de gezellige Decembermaand al weer achter ons. We zijn het schooljaar goed begonnen. Veel

Nadere informatie

Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn er speciaal om het voorlezen te stimuleren. Op woensdag 25 januari a.s. start de campagne met Het Nationale Voorleesontbijt. Voorleesontbijt Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 6 Ouderbijdrage 2016-2017 Nu het schooljaar enkele weken bezig is, vragen wij uw aandacht voor de ouderbijdrage 2016-2017. Deze bijdrage maakt het mogelijk om allerlei buitenschoolse

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.11 Sint Trudo Info Pagina CARNAVAL 1 STUDIEDAG 2 RAPPORTEN 2 VERVANGING 3 STAGIAIR(E)S 3 NLDOET 3 SAMENWERKING SPRING 3 OPROEP GROEP 1/2 4 DJEMBÉ-WORKSHOPS GROEP 6/7 4 CULTUURBLOK 6/7/8 4 VOORLEESWEDSTRIJD

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel In het afgelopen half jaar heeft het ontwikkelteam rapport toegewerkt naar een nieuw rapport voor onze leerlingen. In het ontwikkelteam rapport hebben zitting ouders uit de MR en oudervereniging en leraren

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Woensdag 3 februari 2016

Nieuwsbrief 11. Woensdag 3 februari 2016 Nieuwsbrief 11 Woensdag 3 februari 2016 Agenda: Vrijdag 5 februari: Elfrondentocht groep 1/2 Maandag 8 februari: Intekenen oudergesprekken vanaf vandaag Vrijdag 12 februari: Rapporten gaan mee naar huis

Nadere informatie

Schoolkalender VSO

Schoolkalender VSO Schoolkalender VSO 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 Luizencontrole 21 22 23 24 25 26 Start oudergesprekken t/m 6 september 27 28 29 30 31 september

Nadere informatie

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur Nieuwsbrief nummer: 7 juni 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 januari

Nieuwsbrief 23 januari Nieuwsbrief 23 januari Trefwoord In deze nieuwsbrief Thema: Dat heb je verdiend! Trefwoord Rapporten Lezen 2 Wist u dat? 3 Eerste H Communie. Tafeltennistoernooi LeerKRACHT 5 De komende weken werken de

Nadere informatie

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25 februari 2015 zondag 1 maandag 16 krokusvakantie maandag 2 17.30-19.00 uur inloop avond nieuwe ouders 19.30 uur ouderavond gr. 5a en 5b dinsdag 17 krokusvakantie dinsdag 3 10.00-11.30 en 14.00-15.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 18 januari 2017 nummer 9 In dit nummer: Carnaval Bibliotheek Vakanties schooljaar 2018-2019 Jarigen Belangrijke data: 31 januari Inloopochtend kleuters 6 en 8 februari adviesgesprekkengroep 8 9 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Dit is de allereerste nieuwsbrief van 2018. De feestdagen zitten er weer op en we zijn gestart met de tweede helft van dit schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 Nieuwsbrief januari 2018 De beste wensen Allereerst wensen wij u een, in alle opzichten, goed 2018 toe! We hopen dat iedereen het jaar met frisse moed zal beginnen en dat de meeste goede voornemens zullen

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Nieuwsbrief van vrijdag 1 februari 2019 nummer: 6 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Aanstelling interim directeur Zoals u eerder

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!! Schooljaar Nr. 37

Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!! Schooljaar Nr. 37 Schooljaar 2017-2018 Nr. 37 De laatste 4 weken van het schooljaar zijn aangebroken en dat betekent een heleboel leuke activiteiten in het verschiet. Zoals de schoolreizen, de bosdag voor groep 3 t/m 8,

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 15-09-2016 Dit leest u in deze nieuwsbrief: Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept Agenda 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig 16-9 Studiedag (alle kinderen zijn vrij!)

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief 92, 1471 CE Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 25 januari Ontbijt in de bibliotheek. 26 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick ( Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda:

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 17 Een nieuw jaar, een frisse start! Na de kerstvakantie gaan we gevoelsmatig het tweede half jaar van schooljaar het schooljaar 2010-2011 in. Voor de leerlingen betekent dit dat

Nadere informatie