Nieuwsbrief. Verbinding. Nummer 3, Jaargang januari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Verbinding. Nummer 3, Jaargang januari 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nummer 3, Jaargang januari 2016 Verbinding We zijn als team bezig om onze visie te actualiseren. Op basis van wat u op de geeltjes heeft geschreven tijdens de stamgroepavonden, genoemd hebt in het oudertevredenheidsonderzoek en alles wat de kinderen willen en vinden zijn we gaan nadenken wat voor ons nu echt belangrijke waarden zijn. Wat maakt De Sterrenwachter de school waar we vol trots leren, werken en vieren? Wat telkens terugkomt, in alle gesprekken, is dat we (kinderen, ouders en team) verbinding belangrijk vinden. Verbinding met jezelf; het jezelf mogen zijn en ruimte krijgen om te ontdekken waar je talenten liggen en waar je wilt ontwikkelen (als kind, maar ook als teamlid). Maar zeker ook: verbinding met elkaar. Het samen leren in een veilige sfeer met zorg voor elkaar en de omgeving is op onze Jenaplanschool (en in onze visie) leidend. De website blijft een prachtig middel om met elkaar in verbinding te blijven staan. Hierop vind u praktische informatie maar ook (foto)verslagen van waar uw kind(eren) mee bezig zijn. Een regelmatig bezoek aan de site ( is dan ook zeker de moeite waard. Binnenkort zullen we onze herziene visie daar ook presenteren. Ik blijf graag in verbinding met u. Uw suggesties, plannen, klachten en complimenten voeden ons om kritisch na te blijven denken over het beste onderwijs. Hopelijk blijft u me ook in 2016 (als we geen oudertevredenheidsonderzoek hebben) op de hoogte houden van wat u (en uw kind(eren)) bezighoudt. Met vriendelijke groet, Yolanda Halbesma

2 Vrijdag 5 februari: Warme Truiendag Op 5 februari is de nationale dag van energiebesparing. We doen daar als Sterrenwachter aan mee in de vorm van de Warme Truiendag. Op 5 februari gaat de thermostaat wat lager en mogen de kinderen met een extra warme trui, een dik vest of gewoon wat laagjes over elkaar naar school komen. Hoewel we er op de Sterrenwachter voor kiezen om niet met alle goede-doelen-akties mee te doen, maar om ons ieder jaar uitgebreid in te zetten voor één goed doel (zie elders in deze nieuwsbrief over het Unicef-project) vinden we goed om op 5 februari stil te staan bij het milieu. Uit de MR De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Onder dit motto nemen elk jaar weer vele honderdduizenden Nederlanders actief deel aan Warmetruiendag. Op deze nationale dag van de energiebesparing zetten mensen de thermostaat massaal minimaal één graad lager en besparen zo, per graad, 6% energie en dus 6% CO2. De trui staat op deze dag symbool voor wat we samen zélf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Meer informatie over de warme truiendag vindt u op Ten eerste wil de MR Chantal van harte welkom heten bij de Sterrenwachter. Wij zijn blij dat er een vaste leerkracht is voor de Jaguars. De oudergeleding is nauw betrokken bij de sollicitatieprocedure en we hebben alle vertrouwen in Chantal. Via deze weg wensen wij haar veel plezier bij de Jaguars! Tijdens de vergadering van november is het tevredenheidsonderzoek en het jaarplan besproken. De respons op het tevredenheidsonderzoek was bij zowel de leerlingen, ouders en leerkrachten hoog. Dit duidt op een grote betrokkenheid en dit vinden wij zeer positief. De uitkomst van het onderzoek is in de voorgaande nieuwsbrief door Yolanda aan u u gepresenteerd. Veel van de aandachtspunten komen terug in het jaarplan van de school. De MR vindt het jaarplan duidelijk en praktisch geformuleerd. Als aanvulling op het jaarplan hebben wij gevraagd naar een planning, zodat we helder hebben wanneer de doelstellingen behaald moeten zijn. Op dit moment is de school bezig met het ontwikkelen van een nieuwe visie. De leerkrachten zijn hierbij nauw betrokken. Het eerste concept hebben wij inmiddels ontvangen en feedback op gegeven. In de visie staat omschreven wat de kernwaarde zijn van de school. Wat vinden wij als school belangrijk en wat willen wij bereiken? Wat onderscheidt onze school van andere scholen en welke richting willen wij op? Het visiestuk vormt dus een belangrijk uitgangspunt voor de komende jaarplannen en ontwikkelingen binnen de school. In de komende vergadering zal hier opnieuw aandacht aan besteed worden. Heeft u een vraag voor de MR? Dan kunt u ons mailen; mr@sterrenwachter.nl. Natuurlijk kunt u ook één van ons aanspreken op school. Onze volgende vergadering vindt plaats op woensdag 27 januari MR leden: Leerkrachtgeleding: Marijke Laagland en Marjolein Verbeeten Oudergeleding: Bas van Hövell (voorzitter), Maartje Wolff en Anuschka Langelaar

3 Berichtje van de activiteitencommissie We zitten alweer ruimschoots in januari maar kijken toch nog even achter ons. Want wat was de decembermaand gezellig op school. Het begon allemaal met een zeer geslaagd Sinterklaasfeest. Ook dit jaar weer kwam de Sint in een gepast vervoersmiddel naar onze school. Alle kinderen keken hun ogen uit. Het was maar een klein karretje maar gelukkig pasten er voor elk kind een cadeautje in. Dat was weer een mazzeltje Wij zijn benieuwd waar de Sint volgend jaar mee komt! En zoals dat gaat in de feestmaand, had de Sint z n hielen nog niet gelicht of de school werd omgetoverd tot een waar kerstfestijn. Glitter, lampjes, ballen, slingers, boompjes. Je kan het zo gek niet bedenken, het was er allemaal. Het kerstfeest was meer dan geslaagd en de kerstborrel (met bijna 19 graden op de thermometer.) was een succes. Volgend jaar weer? Namens de AC willen we alle ouders die geholpen hebben met het versieren van de school heel hartelijk bedanken. Als we vooruit kijken, zien we al een beetje de contouren van het voorjaar opdoemen. Een voorjaar dat barst van de activiteiten. Een snelle blik op de kalender leert ons dat er tal van activiteiten aankomen. Onder andere het schoolvoetbaltoernooi, de Unicef sponsorloop en de sportdag komen er weer aan. Ook daarvoor hebben we uw hulp weer hard nodig dus houd alle oproepjes van de AC in de gaten. Als u zich nu al wilt aanmelden dan kan dat natuurlijk via AC@sterrenwachter.nl. Wij wensen alle kinderen, docenten, ouders en verzorger een fantastisch 2016!! De Activiteitencommissie Het Unicef-project Van donderdag 31 maart t/m vrijdag 8 april staat De Sterrenwachter in het teken van Unicef en kinderrechten. Op donderdag 31 maart starten we het project met een weekopening, op donderdag 7 april doet onze school mee met de Unicef Loop en op vrijdag 8 april sluiten we af met een spetterende weeksluiting. Leden van het Comité Unicef het Gooi komen aan alle groepen op hun niveau een gastles geven over kinderrechten. De Unicef Loop is een gesponsorde loop waarbij de kinderen sponsors zoeken die hen willen steunen. De loop zal op het schoolplein en rond de school worden gehouden en start om uur. We hebben er voor gekozen om de kinderen niet langs de deuren te laten gaan op zoek naar sponsoren, maar in plaats daarvan familie en vrienden te laten benaderen. We zijn nog aan het uitzoeken of het overmaken van het sponsorbedrag via een eigen Unicef-Sterrenwachter pagina kan. In de volgende nieuwsbrief vertellen we u meer, maar houd alvast donderdagmiddag 7 april vrij om de kinderen te komen aanmoedigen. Bij vragen of met ideeën kunt u contact opnemen met Jolande van Borrendam (leerkracht vuurvliegjes) of met Laurie Braster (leerkracht guppies), zij organiseren dit project.

4 Kamp Terwijl het nu vriest zijn we blij dat we nu nog niet in de tentjes slapen, maar wat hebben we al weer zin in kamp! De enthousiaste kampgroep bestaande uit Willie, Chantal, Tries (moeder Ole), Elvire (moeder Stach), Lotty (moeder Sarah-Roos) en Siep (moeder Jikke en Loek) is al begonnen met de voorbereidingen en is mooie plannen aan het smeden. Er zijn fantastische ideeën voor nieuwe spellen en activiteiten en we zijn dan ook vol vertrouwen dat we er voor iedereen weer een fijn kamp van gaan maken. In de volgende nieuwsbrief leest u daar ongetwijfeld meer over. Het kamp is dit jaar van 30 mei t/m 1 juni. 2 en 3 juni zijn de kinderen vrij. Mocht u nu al vragen hebben over kamp dan kunt u terecht bij Willie (stamgroepleider van de Dolfijnen). Aanspreken op gedrag Op de Sterrenwachter wordt gewerkt met een methode voor sociaal emotionele ontwikkeling (SUMO). Mede aan de hand van deze methode praten we met de kinderen onder andere over gewenst gedrag en leren kinderen hoe ze elkaar kunnen helpen dit gedrag te vertonen. ls er onder schooltijd op sociaal emotioneel gebied iets gebeurd, bespreken wij dit met de kinderen. Mocht er buiten school iets niet goed gaan, dan is het fijn als u als ouders dit onderling met elkaar opneemt, omdat wij merken dat als kinderen worden aangesproken door ouders van andere kinderen, dit soms averechts kan werken. Mocht het belangrijk zijn dat de school hiervan op de hoogte is, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de groepsleid(st)er. Informatieochtenden De volgende informatieochtend is op maandag 7 maart 2016 om 9 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via loosdrecht@sterrenwachter.nl. De informatieochtenden zijn voor de ouders. Voor nieuwe kinderen zijn er andere momenten om te wennen. De kleuterklassen en de middenbouw zitten het komende jaar al vol en we werken dan ook met een wachtlijst. In de bovenbouw hebben we nog wel ruimte voor nieuwe leerlingen.

5 Beginnende geletterdheid in de bibliotheek Informatie? Heeft u informatie voor de website of een onderwerp voor de nieuwsbrief, dan kunt u die mailen naar: Loosdrecht@Sterrenwachter.nl. De volgende nieuwsbrief verschijnt op 17 maart Tussendoor verschijnen belangrijke en leuke berichtjes op de website, dus hou deze regelmatig in de gaten! Administratie Als uw adresgegevens gewijzigd zijn, u heeft een nieuw mailadres of u wilt een broertje/zusje aanmelden voor de school dan kunt u dat doorgeven via: administratie@sterrenwachter.nl.

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016 Nieuwsbrief Nummer 1 schooljaar 2016/2017 29 augustus 2016 Welkom sterren! Vorige week was het team alweer druk aan de slag, maar nu vandaag de kinderen er weer zijn, starten we weer echt. Vol energie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitvliegen. Nummer 5 schooljaar 2016/ februari 2017

Nieuwsbrief. Uitvliegen. Nummer 5 schooljaar 2016/ februari 2017 Nieuwsbrief Nummer 5 schooljaar 2016/2017 7 februari 2017 Uitvliegen Wij zien het als onze taak om kinderen hun talenten te laten ontdekken en te ontwikkelen. Door onderwijs op veel verschillende manieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Een goede start. Uitnodiging. Nummer 1 schooljaar 2017/ september 2017

Nieuwsbrief. Een goede start. Uitnodiging. Nummer 1 schooljaar 2017/ september 2017 Nieuwsbrief Nummer 1 schooljaar 2017/2018 1 september 2017 Een goede start Dafne Schippers liet het al zien op het WK: een goede start maakt het verschil! Voor de vakantie hebben we al een start gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen in ontwikkeling. Nummer 4, Jaargang 25 17 maart 2016

Nieuwsbrief. Samen in ontwikkeling. Nummer 4, Jaargang 25 17 maart 2016 Nieuwsbrief Nummer 4, Jaargang 25 17 maart 2016 Samen in ontwikkeling Aan de hand van de wensen van ouders (zoals u met geeltjes tijdens de stampgroepavonden, in de ouderenquête en in het focusgesprek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Is het onderwijs op de Sterrenwachter wel van deze tijd? Nummer 4, Jaargang mei 2016

Nieuwsbrief. Is het onderwijs op de Sterrenwachter wel van deze tijd? Nummer 4, Jaargang mei 2016 Nieuwsbrief Nummer 4, Jaargang 25 26 mei 2016 Is het onderwijs op de Sterrenwachter wel van deze tijd? Misschien heeft u er wel van gehoord: 21st Century Skills, het nieuwe leren, de Staat van Onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 5 schooljaar 2017/ april 2018

Nieuwsbrief. Nummer 5 schooljaar 2017/ april 2018 Nieuwsbrief Nummer 5 schooljaar 2017/2018 18 april 2018 Route 8 Vandaag (woensdag 18 april) werd op de Sterrenwachter de eindtoets afgenomen. Op de Sterrenwachter werken we met Route-8. Deze toets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 4 schooljaar 2016/ december 2016

Nieuwsbrief. Nummer 4 schooljaar 2016/ december 2016 Nieuwsbrief Nummer 4 schooljaar 2016/2017 16 december 2016 Gepersonaliseerd leren Passend onderwijs en gepersonaliseerd leren zijn veelgehoorde termen, maar wat is het nu eigenlijk en hoe doen we dat op

Nadere informatie

Bij thuiskomst is het belangrijk de kinderen te controleren op teken.

Bij thuiskomst is het belangrijk de kinderen te controleren op teken. Nieuwsbrief Nummer 6 - schooljaar 2017/2018 21 juni 2018 Jos in het bos-dag Wat hebben we toch een fantastische school vol leuke kinderen, enthousiaste collega s en zo bleek deze week maar weer extra:

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 4 - schooljaar 2018/ december 2018

Nieuwsbrief. Nummer 4 - schooljaar 2018/ december 2018 Nieuwsbrief Nummer 4 - schooljaar 2018/2019 17 december 2018 Sinterklaasfeest op de Sterrenwachter Op 5 december was het groot feest. Vol verwachting stonden de kinderen op het pad te wachten op Sinterklaas

Nadere informatie

Jenaplanschool de Sterrenwachter

Jenaplanschool de Sterrenwachter Digitale Nieuwsbrief Jenaplanschool de Sterrenwachter Jaargang 24, nummer 6. 11 juni 2015 Terugblik. Na de meivakantie zijn we het laatste kwartaal van het schooljaar in gegaan. Met elkaar hebben we in

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 5 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief ligt de gezellige Decembermaand al weer achter ons. We zijn het schooljaar goed begonnen. Veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Laetare Actueel Jan/2019

Laetare Actueel Jan/2019 Laetare Actueel Jan/2019 Vreedzame School Zoals uw weet, zijn wij vanaf het begin van dit schooljaar begonnen met de Vreedzame School. Wij zijn deze maand gestart met blok 3. Wij hebben oor voor elkaar.

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

Genieten onderweg Als je kunt genieten van de reis en niet alleen van de eindbestemming wordt de weg er naar toe onderdeel van de vakantie.

Genieten onderweg Als je kunt genieten van de reis en niet alleen van de eindbestemming wordt de weg er naar toe onderdeel van de vakantie. Nieuwsbrief Nummer 7 schooljaar 2016/2017 30 juni 2017 Genieten onderweg Als je kunt genieten van de reis en niet alleen van de eindbestemming wordt de weg er naar toe onderdeel van de vakantie. Ook op

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 4 schooljaar 2017/ februari suggesties kwijt kunt. De website zal telkens aangevuld worden met actuele informatie.

Nieuwsbrief. Nummer 4 schooljaar 2017/ februari suggesties kwijt kunt. De website zal telkens aangevuld worden met actuele informatie. Nieuwsbrief Nummer 4 schooljaar 2017/2018 16 februari 2018 Nieuwbouwplannen De plannen rondom het nieuwe gebouw, waarin opvang en onderwijs gecombineerd gaan worden, nemen steeds concretere vormen aan.

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Genieten. Nummer 2, Jaargang 25 19 november 2015

Nieuwsbrief. Genieten. Nummer 2, Jaargang 25 19 november 2015 Nieuwsbrief Nummer 2, Jaargang 25 19 november 2015 Genieten Geniet u ook zo van uw kind(eren)? Wij wel! Wat een creativiteit, zelfstandigheid en zorg voor elkaar laten de kinderen zien. Trots loop ik dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!!

Allereerst wil ik u en de kinderen heel fijne feestdagen wensen en een leerzaam en gezellig 2018!!! In deze Nieuwsbrief: PO in actie Bibliotheekmoeders Bedankt lieve hulpouders!! Krantenbericht Jarigen december en januari Belangrijke data januari Beste ouders en verzorgers, Allereerst wil ik u en de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 3 30 september 2015 Inspectiebezoek In de 3 e week na de zomervakantie kregen wij bezoek van de inspecteur van het onderwijs. De inspecteur bezoekt onze school eens in de 4 jaar. Zij

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 Sinterklaasvoorstellingen in de Enck Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het al weer 5 december. Vandaar deze herinnering om op tijd kaartjes te bestellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 2017-2018 De vreedzame School/ Week van het geld en rekendag /Avondvierdaagse/ Enquête woordenschat/ Leerlingenraad/ Rekendag kleuters/sportdag/ Koningsspelen/ Meer Koningsspelen Het Spectrum

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Februari komende weken gaan volgen. We hebben er allemaal heel veel zin in! In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Rots en water groep 4

Februari komende weken gaan volgen. We hebben er allemaal heel veel zin in! In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Rots en water groep 4 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 8 Rots & Water groep 4 Reggio groep 8. Warme truiendag Oudervereniging: viering vastenavend Studiedag OGW Studiedag Rots & Water Workshops Ambrozijn

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verrassingen. Nummer 6 schooljaar 2016/ april 2017

Nieuwsbrief. Verrassingen. Nummer 6 schooljaar 2016/ april 2017 Nieuwsbrief Nummer 6 schooljaar 2016/2017 13 april 2017 Verrassingen Onderwijs is prachtig en het vak van onderwijsbegeleider is iedere dag anders. Het is prachtig om verwondering bij kinderen te zien.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - juni 2018

Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De zomervakantie komt alweer aardig dichtbij en ook wij zijn langzaamaan bezig met de afsluiting

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie 9 februari 2017 Voorwoord Nieuwe vorm oudergesprekken, vervolg Dit schooljaar zijn we gestart met een andere wijze van het voeren van gesprekken met u als

Nadere informatie

Nieuws van Els. INFO - Nummer november Beste ouders en kinderen,

Nieuws van Els. INFO - Nummer november Beste ouders en kinderen, INFO - Nummer 12 10 november 2015 www.startnest.nl Nieuws van Els Beste ouders en kinderen, De afgelopen week hadden we bezoek van de inspecteur. Zij zag dat wij hard werken aan het op orde brengen van

Nadere informatie

Agenda komende weken. maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober

Agenda komende weken. maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober INFO - Nummer 6 4 oktober 2016 www.startnest.nl Agenda Agenda 2016-2017 komende weken Start Kinderboekenweek weekopening woensdag 5 oktober Scholierenveldloop woensdag 5 oktober Schrijver in de klas (Middenbouw)

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies Oktober 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

OuderInfo INHOUD AGENDA KOMENDE PERIODE

OuderInfo INHOUD AGENDA KOMENDE PERIODE Jaargang 2018-2019 nummer 20 7 februari 2019 VERBINDEND -VERNIEUWEND VEILIG OuderInfo INHOUD Agenda komende periode... 1 Van de schoolleiding... 2 Herkansing aanvragen... 2 Vergadering van de Raad... 3

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie