Nieuwsbrief. Een goede start. Uitnodiging. Nummer 1 schooljaar 2017/ september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Een goede start. Uitnodiging. Nummer 1 schooljaar 2017/ september 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nummer 1 schooljaar 2017/ september 2017 Een goede start Dafne Schippers liet het al zien op het WK: een goede start maakt het verschil! Voor de vakantie hebben we al een start gemaakt in de nieuwe groepen tijdens de wenochtend. Toen bleek al dat de voorwaarden om dit schooljaar een goede start te maken voortreffelijk zijn. Wat een fijne dynamiek in de verschillende groepen! Het team is al weer druk bezig om alles in gereedheid te brengen voor een nieuw schooljaar. Tafeltjes worden klaargezet, de namen worden op schriftjes geschreven, er wordt weer iets leuks opgehangen en nog belangrijker dan deze uiterlijke voorbereiding: het lesprogramma wordt gemaakt. Tijdens de startbijeenkomst heeft het team in z n nieuwe samenstelling weer plannen gemaakt voor komend jaar en het belooft weer een mooi jaar te worden! De groepsleiders verheugen zich zichtbaar op de komst van de kinderen. Als die er op 4 september weer zijn kunnen we na al dit warmlopen echt van start! We wensen iedereen een inspirerend schooljaar 2017/2018 toe vol ontdekkingen, ontmoetingen en ontwikkeling! Uitnodiging Maandag 4 september staat er om 8.30 uur een kopje koffie of thee voor u klaar om samen met alle ouders vakantieverhalen uit te wisselen en bij te komen van het weer op tijd op school moeten zijn. Vrijdag 8 september staan tussen 8.30 en 9.00 uur de deuren van de nieuwe onderbouwlocatie voor u open. Onderbouwouders hebben al vanaf maandag 4 september een kijkje kunnen nemen, maar graag laten we ook de ouders die geen kind in de onderbouw hebben de prachtige ruimtes zien die we delen met de buitenschoolse opvang van Eigen & Wijzer.

2 Vieringen nieuwe stijl Gesprek, spel, werk en viering zijn de basisactiviteiten van onze Jenaplanschool. Op school leren we heel veel. Dat doen we niet alleen met ons hoofd (werk), maar ook door met elkaar in gesprek te gaan (kring) en samen te spelen (spel). En door samen te vieren (viering). Op de Sterrenwachter is dit laatste een zeer fundamentele activiteit. Vieren doen we op velerlei manieren. Allereerst natuurlijk de grote feesten als Sinterklaas en Kerst. We geven hier een echt Sterrenwachtertintje aan. Vanzelfsprekend vieren we uitgebreid en op heel speciale wijze de verjaardag van een kind op school. Altijd een feestelijke gebeurtenis. De groepsleid(st)ers vieren hun verjaardag per bouw. Voor hen en de kinderen is dit vaak een hoogtepunt van het jaar. Je mag verkleed komen en je mag iets leuks doen voor je groepsleid(st)er. Voor deze laatste is het altijd weer geweldig en ontroerend om te ervaren wat kinderen hiervan maken. Daarnaast vieren we het begin en einde van de week. Op maandag komen we bij elkaar in de gemeenschapsruimte. We openen dan de week met allerlei leuke activiteiten. Een toneelstuk door groepleid(st)ers, de start van een speciaal project of een optreden van ouders. Ook is er een aantal keren muzikale weekopening, waarin kinderen kun muzikale kwaliteiten kunnen laten zien. Op vrijdag zijn de kinderen aan de beurt. Zij laten zien wat ze de afgelopen week in de stamgroep hebben gedaan. Of een bijdrage die ze speciaal voor deze gelegenheid hebben geoefend. Soms laat een groep iets zien over een IPC project. Of doen ze een dans, gewoon omdat ze dat leuk vinden. Op deze manier kijken we nog even terug op de voorbije week en sluiten op een gezellige manier de week af. Ouders zijn altijd van harte welkom bij deze vieringen. Ook zijn er stamgroepvieringen in de eigen stamgroep. Kinderen mogen hier dan hun talenten laten zien. Een dansje, een toneelstukje of een liedje. In de beslotenheid van de groep kunnen kinderen gemakkelijker iets van zichzelf laten zien. Ouders mogen hier helaas niet bij zijn. De Stamgroepvieringen zijn opgenomen in de jaarkalender op onze site. Het komend schooljaar hebben we een paar aanpassingen gedaan. - er komen vaker stamgroepvieringen - op maandag komt er een aantal maal een open podium voor kinderen - op maandag blijven de 3 muzikale weekopeningen - de groepen leveren afwisselend een bijdrage voor de vrijdagviering - we gaan onderzoeken of er animo is voor een open podium voor ouders Samenvallen kamp en avondvierdaagse Door verschillende redenen is het niet mogelijk om kamp komend schooljaar op een ander moment dan tijdens de avondvierdaagse te plannen. Hoewel we de avondvierdaagse een leuke en belangrijke activiteit vinden zal deze komend schooljaar dus komen te vervallen. Voor schooljaar 2018/2019 hebben we een planning gemaakt waarbij kamp en avondvierdaagse niet samenvallen en kunnen we dus weer meewandelen.

3 Teamberichten Nieuw collega s Zoals u weet starten dit schooljaar 2 nieuwe collega s. Marieke wordt (naast Marijke) groepsleider bij de Vuurvliegjes. Martine gaat zowel bij de Atalanta s als bij de Witte Wolven les geven. We wensen Marieke en Martine veel plezier in hun groepen. Marjolein Alweer bijna een jaar geleden kreeg Marjolein Verbeeten (IB-er en groepsleider Witte Wolven) een ernstig ongeluk. Afgelopen jaar heeft voor Marjolein vooral in het teken gestaan van revalideren. In goed overleg tussen Marjolein en het hoofd P&O gaat Marjolein haar re-integratie na de zomervakantie oppakken op de Curtevenneschool in Kortenhoef. Wij wensen haar een hele goede tijd toe. Jolande Jolande heeft besloten te stoppen als leekracht en zich volledig toe te leggen op haar werkzaamheden als raadslid. Jolande wil de ouders danken voor de fijne samenwerking en geeft aan mooie herinneringen te hebben aan alle prachtige kinderen op De Sterrenwachter. Anne-Fleur zal komend jaar de werkzaamheden van Jolande in de middenbouw op zich nemen. Op woensdagochtend geeft Anne-Fleur les aan de Lieveheersbeestjes, woensdagmiddag aan heel groep 5. We zijn blij dat Anne-Fleur deze taak op zich wil nemen. Bas staat de overige dagen voor de Lieveheersbeestjes. Klachten Van omwonenden van de Sterrenwachter komen er geregeld klachten over auto s die voor opritten geparkeerd staan. Inwoners kunnen hun huis hierdoor niet verlaten wat tot vervelende situatie leidt. Daarnaast ontstaan er door de vele (geparkeerde) auto's in de straten rondom school voor kinderen vaak onoverzichtelijke situatie vóór en na schooltijd. Dit probleem speelt met name aan de Nootweg maar ook op de Lindelaan ontstaan gevaarlijke situaties door parkeren op de groenstrook of de stoep. Wij willen u nogmaals vragen zoveel mogelijk op de fiets of lopend uw kind(eren) te brengen. Mocht u toch met de auto komen dan kunt u gebruik maken van het parkeerterrein bij de Jumbo en het laatste stukje lopen. Met de start van het nieuwe schooljaar zal er extra op foutparkeren worden gecontroleerd door politie. We rekenen op uw begrip.

4 Ziekmeldingen Ziekmeldingen kunnen uitsluitend telefonisch, tussen 8.00 en 8.20 uur worden doorgegeven. Voor kinderen van groep 3 t/m 8 kan dit via (035) Kinderen uit de onderbouw moeten worden afgemeld bij (dit nummer is uitsluitend tussen 8.00 en 8.20 uur bereikbaar) Voor overige vragen is de school s middags tussen en uur bereikbaar. Huiswerk Op de Sterrenwachter vinden we het heel belangrijk dat kinderen zelfstandig leren werken en dat ze kunnen plannen. Al vanaf de onderbouw geven we kinderen een stuk eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid zelf activiteiten te kiezen. Dit is zichtbaar in de groep middels een planbord, waarop kinderen met pictogrammen aangeven welke activiteit ze gaan doen. Ook leren kinderen langzaamaan werken met planningkaartjes. Alle kinderen in de middenbouw krijgen een A-planning. Dit is een kaartje waarop de groepsleider aangeeft welk werkje een kind moet doen en wanneer. In een volgend stadium mogen kinderen (binnen aangegeven grenzen) variëren in de volgorde van de werkjes. In de bovenbouw gaan we nog een stap verder. Kun je goed met een A-planning werken, dan krijg je een B-planning. Hierop staan nog maximaal 2 verplichte werkjes op een dag. De andere werkjes staan in een weektaak. De kinderen bepalen van deze laatste werkjes zelf wanneer in de week ze die gaan doen. Tenslotte is er nog een C-planning. Op deze kaartjes staat alleen nog maar de weektaak. De kinderen hebben een grote mate van vrijheid om de werkjes op een dag en verspreid over de week te plannen. De kinderen houden op weekoverzichten bij wat ze gedaan hebben en of het af is. Belangrijk om te weten is dat alle kinderen in principe hetzelfde werk doen. Wel heeft de groepsleider bij een B- of C-planning meer ruimte om kinderen andere, meer uitdagende werkjes te geven. Vanzelfsprekend zijn er verschillende momenten van controle door de groepsleider. Als onze kinderen van school gaan, dan kunnen ze ook heel goed plannen en deze planning ook goed uitvoeren. Grote taken worden in stukken gehakt. Leerwerk verspreid over de week. Onze ervaring is dat onze kinderen weinig problemen hebben op de middelbare school met hun huiswerk. Geven wij huiswerk mee? Niet collectief. Wel bereiden kinderen thuis bijvoorbeeld een spreekbeurt voor of een boekbespreking. Of maken ze samen een nieuwskring. Op individueel niveau krijgen kinderen wel eens oefenstof mee voor thuis. Herhalen en automatiseren liggen hieraan ten grondslag.

5 Nieuwe locatie onderbouw Dit schooljaar start de onderbouw in de nieuwe locatie tegenover de Sterrenwachter. Samen met Eigen & Wijzer gaat de onderbouw gebruik maken van de ruimtes van de Pinkenstal (tegen het parkeerterrein). We vinden het belangrijk om de verbinding tussen alle bouwen van de Sterrenwachter te behouden. Kinderen uit boven en middenbouw zullen dan ook geregeld bij deze nieuwe locatie komen om bijvoorbeeld een boekje te lezen of een spelletje te doen. De onderbouw zal ook regelmatig naar het hoofdgebouw komen, onder andere voor de vieringen, de gymlessen en het werken in de tuin. De onderbouwouders hebben voor de vakantie een informatieboekje gehad waarin alle veranderingen beschreven staan. Hoewel het best even wennen zal zijn hebben we er alle vertrouwen in dat deze mooie nieuwe locatie heel veel mogelijkheden biedt (zeker ook in de samenwerking met Eigen & Wijzer). Komt u 8 september een kijkje nemen? We hebben ruimte voor nieuwe kinderen Kent u iemand die op zoek is naar een geschikte school voor hun kinderen? Wellicht kunt u ze attenderen op de informatieochtenden. Ook in de middenbouw en bovenbouw hebben we komend schooljaar plek. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via loosdrecht@sterrenwachter.nl. De data van alle informatieochtenden staan op sterrenwachterloosdrecht.nl/contact. Informatie? Heeft u informatie voor de website of een onderwerp voor de nieuwsbrief, dan kunt u die mailen naar: loosdrecht@sterrenwachter.nl. Tussendoor verschijnen belangrijke en leuke berichtjes op de website, dus houd deze regelmatig in de gaten! Administratie Als uw adresgegevens wijzigen, u een nieuw mailadres krijgt of als u een broertje/zusje wilt aanmelden voor de school dan kunt u dat doorgeven via: administratie@sterrenwachter.nl.

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016

Nieuwsbrief. Nummer 1 schooljaar 2016/ augustus 2016 Nieuwsbrief Nummer 1 schooljaar 2016/2017 29 augustus 2016 Welkom sterren! Vorige week was het team alweer druk aan de slag, maar nu vandaag de kinderen er weer zijn, starten we weer echt. Vol energie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbinding. Nummer 3, Jaargang januari 2016

Nieuwsbrief. Verbinding. Nummer 3, Jaargang januari 2016 Nieuwsbrief Nummer 3, Jaargang 25 21 januari 2016 Verbinding We zijn als team bezig om onze visie te actualiseren. Op basis van wat u op de geeltjes heeft geschreven tijdens de stamgroepavonden, genoemd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 4 schooljaar 2016/ december 2016

Nieuwsbrief. Nummer 4 schooljaar 2016/ december 2016 Nieuwsbrief Nummer 4 schooljaar 2016/2017 16 december 2016 Gepersonaliseerd leren Passend onderwijs en gepersonaliseerd leren zijn veelgehoorde termen, maar wat is het nu eigenlijk en hoe doen we dat op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitvliegen. Nummer 5 schooljaar 2016/ februari 2017

Nieuwsbrief. Uitvliegen. Nummer 5 schooljaar 2016/ februari 2017 Nieuwsbrief Nummer 5 schooljaar 2016/2017 7 februari 2017 Uitvliegen Wij zien het als onze taak om kinderen hun talenten te laten ontdekken en te ontwikkelen. Door onderwijs op veel verschillende manieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 3 schooljaar 2016/ november 2016

Nieuwsbrief. Nummer 3 schooljaar 2016/ november 2016 Nieuwsbrief Nummer 3 schooljaar 2016/2017 10 november 2016 De lerende school Een leven lang leren is een steeds vaker gehoorde uitspraak en ik denk dat dat zeker voor stamgroepleiders als professionals

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Ouderbijdrage en schoolreisje

Ouderbijdrage en schoolreisje Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Ouderbijdrage en schoolreisje jaargang 12, nummer

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 AGENDA Vrijdag 27 april: Start meivakantie! t/m zondag 13 mei (Moederdag) Woensdag 16 mei: Luizenfeest! Maandag 21 mei: Tweede Pinksterdag Vrijdag 25 mei: Fiets sponsortocht voor

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 5 schooljaar 2017/ april 2018

Nieuwsbrief. Nummer 5 schooljaar 2017/ april 2018 Nieuwsbrief Nummer 5 schooljaar 2017/2018 18 april 2018 Route 8 Vandaag (woensdag 18 april) werd op de Sterrenwachter de eindtoets afgenomen. Op de Sterrenwachter werken we met Route-8. Deze toets wordt

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Augustus Beste ouders,

Augustus Beste ouders, Beste ouders, Voor u ligt de allereerste nieuwbrief van dit schooljaar. Middels de nieuwsbrief informeren wij u maandelijks over activiteiten die op school hebben plaatsgevonden en over andere bijzonderheden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief 2017 NB Nr 16

KBS De Borgh Nieuwsbrief 2017 NB Nr 16 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief 2017 NB Nr 16 Inhoudsopgave: Nieuwe fietsen voor de kleuters! Renovatie gebouw, mobiliteit bij de Dr. Schaepmanstichting, score

Nadere informatie

December Deze maand in Ons Ding

December Deze maand in Ons Ding December 2015 Deze maand in Ons Ding Welkom 2 Verslag van de inspectie 2 Groep 7 en 8 naar de schaatsbaan 2 Reminder Studiedag en vrije dag 2 Van de verkeerscommissie 2 We gaan op pad met Kerstmis 3 Speedskateschaatsen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Dorpstraat 15 5563 BC Westerhoven Website: www.bs-dester.nl E-email: infodester@skozok.nl Telefoon: 040-2012837 Beste ouders Van harte welkom op onze

Nadere informatie

Jenaplanschool de Sterrenwachter

Jenaplanschool de Sterrenwachter Digitale Nieuwsbrief Jenaplanschool de Sterrenwachter Jaargang 24, nummer 4. 12 maart 2015 Terugblik. Er zijn weer wat drukke weken voorbij gegaan: een periode van toetsen is weer afgerond, er zijn vorderingsoverzichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken.

De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken. Fonteintje 1 september 2017 Beste ouders en verzorgers, Start schooljaar De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken. Het was, wat ons

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel 21 ste eeuw leren Bovenbouw (5-8) Overig Algemeen / Persoonlijke noot Inmiddels zijn we bijna 2 weken op weg en iedereen is goed begonnen, dat is

Nadere informatie

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Kringgesprek Beste ouders, Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Nummer 12 2012-2013 2013 Koningsfeest. Dit feest vindt plaats op vrijdag 26 april van 08.30

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke!

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke! NOVEMBER 2013 NATIONAAL SCHOOLONTBIJT Op 5 november is het alweer zover: het Nationaal Schoolontbijt! We ontbijten die ochtend op school, dat hoeven de kinderen dus niet thuis te doen. Net als vorige jaren

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 40 5 juli 2017 In dit nummer: Bijna vakantie! DOK12 got talent Afwikkeling Kaart in Actie Politie voor de school Bibliotheek Pauzes op DOK12 (herhaling) Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

#14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief

#14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief #14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief Inhoud nieuwsbrief 1 AFSCHEID VAN COLLEGA S 1 NIEUWE COLLEGA S 2 JAARROOSTER 2 PAUZETIJDEN 2 BSO-KINDEREN 2 ALV 3 VOORSTEL OUDERBIJDRAGE 3 BIJDRAGE SCHOOLREIS EN SCHOOLKAMP

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verrassingen. Nummer 6 schooljaar 2016/ april 2017

Nieuwsbrief. Verrassingen. Nummer 6 schooljaar 2016/ april 2017 Nieuwsbrief Nummer 6 schooljaar 2016/2017 13 april 2017 Verrassingen Onderwijs is prachtig en het vak van onderwijsbegeleider is iedere dag anders. Het is prachtig om verwondering bij kinderen te zien.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Schooljaar 2015/2016 We hopen dat iedereen van een goede zomervakantie heeft genoten. De school is deze week begonnen en wij vinden het fijn u allen (weer) te kunnen

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

17 november Even delen

17 november Even delen 17 november 2016 Even delen Snipverkouden en met hoog rode konen maak ik deze nieuwsbrief. Ik ben niet helemaal fit en het heerst. Dagelijks gaat de telefoon met meldingen van kinderen die ziek zijn. Het

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 1-9 september 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Dinsdag 13 september

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november Agenda

Nieuwsbrief 16 november Agenda Nieuwsbrief 16 november 2018 Agenda 22 november: Schoentje zetten 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november: Theatervoorstelling Het Mysterie van Alkmaar voor groep 5 t/m 8 in de Grote Kerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Schoolagenda Donderdag 18 januari Ma 22 januari t/m vrij 2 februari Donderdag 1 februari 19.00 uur Schoonmaakavond Cito toetsweken alle groepen 15.30 uur Leerlingenarena Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1-2

Informatieboekje Groep 1-2 Informatieboekje Groep 1-2 Beste ouders/verzorgers, Binnenkort is het zover; dan start uw zoon of dochter bij ons op De Springplank in groep 1. Een spannend moment voor uw kind en misschien ook voor u.

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Daltonschool de Klipper Berkel en Rodenrijs Schooljaar 2016-2017 Voorwoord Graag willen wij als team de ouders en kinderen die onze school bezoeken van harte welkom heten. Voor

Nadere informatie

Genieten onderweg Als je kunt genieten van de reis en niet alleen van de eindbestemming wordt de weg er naar toe onderdeel van de vakantie.

Genieten onderweg Als je kunt genieten van de reis en niet alleen van de eindbestemming wordt de weg er naar toe onderdeel van de vakantie. Nieuwsbrief Nummer 7 schooljaar 2016/2017 30 juni 2017 Genieten onderweg Als je kunt genieten van de reis en niet alleen van de eindbestemming wordt de weg er naar toe onderdeel van de vakantie. Ook op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Leerkrachten groep 1-2 De Kameleon 01-10-2017 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP ONZE SCHOOL... 2 2 WENBELEID... 2 3 DE EERSTE SCHOOLDAG... 2 4 BRENGEN EN HALEN VAN KINDEREN... 3 5 PARKEREN...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

3 september 2018 Schoolstraat XV Donkerbroek

3 september 2018 Schoolstraat XV Donkerbroek Info 2 3 september 2018 Schoolstraat 15 8435 XV Donkerbroek Mail De Twirrewyn Mocht u afgelopen week nog geen mail hebben ontvangen van De Twirrewyn wilt u dit dan melden op directie@detwirrewyn.nl of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie