Realisatie constructiehal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Realisatie constructiehal"

Transcriptie

1 jaargang 3 maart 2007 nummer 01 Voor u ligt alweer de eerste Opmerkelijk van Met het binnenhalen van het project Reconstructie en uitbreiding havenkade, Den Helder zijn we het nieuwe jaar goed begonnen. U leest er meer over in deze uitgave. Verder laten we in deze Opmerkelijk zien dat we van vele markten thuis zijn. Of het nu gaat om grote projecten of kleine; onze medewerkers zetten zich voor 100% in om uw opdracht tot een goed eindresultaat te brengen. Ballast Nedam Infra Noord West neemt dit jaar deel aan de landelijke Dag van de Bouw. Op zaterdag 2 juni kunt u een kijkje komen nemen op een van onze Het Ballast Nedam huis in Zaandam bijzondere projecten. Ook hierover in dit nummer meer. Veel leesplezier! Realisatie constructiehal Holland Jachtbouw krijgt door nieuwe hal weer ruimte Oud maakt plaats voor nieuw De Achtersluispolder in Zaandam is een gebied vol bedrijvigheid. Er wordt hard gewerkt en bedrijven floreren. Dit geldt ook voor Holland Jachtbouw. Zij bouwen en herstellen plezierjachten. Door toenemende vraag en het steeds groter worden van de jachten, hebben zij te maken met een capaciteitsgebrek. Ballast Nedam Industriebouw biedt hierbij de helpende hand. In opdracht van Haak Beheer werd op vrijdag 16 maart de eerste paal geslagen van de nieuwe constructiehal voor Holland Jachtbouw. Haak Beheer wordt de eigenaar en verhuurder. Door de bouw van deze nieuwe hal ontstaat er weer voldoende ruimte om de komende jaren aan de vraag naar plezierjachten te voldoen. De nieuwe hal wordt 20 meter breed, 19 meter hoog en maar liefst 65 meter lang. Dat is ruim 20 meter langer dan de reeds bestaande hal. In verband met de aanvoer van het eerste jacht, zal de oplevering van de hal al in juli zijn. Alles klaar voor de eerste paal Wilt u meer weten over dit project? Fred Groot staat u graag te woord. f.groot@ballast-nedam.nl of tel:

2 2 juni: Dag van de Bouw Station Johan van Hasseltweg voor iedereen toegankelijk Op zaterdag 2 juni 2007 wordt voor de 2e keer de landelijke Dag van de Bouw georganiseerd. Ballast Nedam Infra Noord West stelt hiervoor het project Johan van Hasseltweg (onderdeel van de Noord/Zuidlijn) open. U bent van harte uitgenodigd! Dag van de Bouw: zaterdag 2 juni 2007 Tijdens de Dag van de Bouw kan iedereen, van jong tot oud, een kijkje nemen op bouwlocaties die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. De dag maakt onderdeel uit van de campagne De Bouw maakt het. Het doel is het publiek op positieve wijze kennis te laten maken met de producten van de bouw- en infrabedrijven en aandacht te vestigen op het belang van de sector voor de Nederlandse samenleving. Tijdelijke brug over de bouwput Voor het projectbureau Noord/Zuidlijn realiseert Ballast Nedam Infra Noord West de ruwbouw van het nieuwe station aan de Johan van Hasseltweg, inclusief de onderbouw van de sporen, het betonwerk, het grondwerk en de infrastructurele inrichting. Het station is het 2e station van de Noord/Zuidlijn. Deze lijn begint bovengronds vanaf station Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Daarna rijdt de metro in een verdiepte bak en na station Johan van Hasseltweg gaat de metro onder de grond verder, onder het water van het IJ door, om uiteindelijk bij station Zuid/WTC weer bovengronds te komen. Tijdens de Dag van de Bouw vertellen onze enthousiaste collega s graag over de uitgevoerde en nog uit te voeren werkzaamheden en over het verloop van het project. Een rondleiding over het werkterrein mag natuurlijk niet ontbreken! Noteer dus alvast in uw agenda: zaterdag 2 juni, Dag van de Bouw. Van uur tot uur bent u van harte welkom! Voor meer informatie over de invulling van de dag en over alle opengestelde locaties kunt u terecht op Het fundament voor de rails wordt gelegd U vindt ons project aan de Adelaarsweg 45 in Amsterdam-Noord. Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar bovengenoemde website. Er is voldoende parkeerruimte. Trekt u wel stevige schoenen aan?

3 Renovatie en uitbreiding havenkade Den Helder maakt zich klaar voor de toekomst Aanbesteding Na wat omzwervingen binnen ons kantoor in Zaandam kwam het Design & Construct bestek Capaciteitsuitbreiding havenkade Den Helder in november bij de afdeling Planvoorbereiding terecht. Tijdens een eerste vluchtige inspectie bleek het werk groot en complex en de aanbesteding direct na de kerstvakantie. Niet echt een ideale uitgangpositie. De huidige situatie Twee hectische en stressvolle maanden later konden de spullen op donderdag 11 januari op tijd worden ingeleverd. Een week later bleek dat we de meest economisch voordelige aanbieding hadden gedaan. Opdracht De opdracht bestaat uit twee delen 1. Het bouwen van de Toeristische kade, de Onderzeedienstkade en de Visserijkade 1e fase (bouwtijd: 14 maanden) 2. Meerjarig onderhoud van de kades, kadeterreinen en havenbeveiliging (onderhoudstijd: 25 jaar na oplevering) Renovatie is nodig Typisch Ballast Nedam Infra project Dit project is door de aanwezige disciplines een typisch Ballast Nedam Infra project: Ontwerp door het ingenieursbureau van Ballast Nedam, IC+E; Ballast Nedam Land en Water zorgt voor het baggerwerk en de zandaanvulling achter de kade; Ballast Nedam Funderingstechnieken koopt de combiwand en brengt deze aan; Gebr. Van Leeuwen (onderdeel van Ballast Nedam) brengt de verankering aan; Ballast Nedam Infra Noord West draagt zorg voor verhardingen, inrichting en voorzieningen kade. Tevens kunnen we ons voordeel doen met de ervaringen van het project RoRo in Vlaardingen. Dit project bevat dezelfde elementen als ons project. Er is inmiddels al veel contact geweest met de betrokken ontwerpers en uitvoerders. Havenkade is jarenlang intensief gebruikt Om de kennis en ervaringen van alle partijen zo optimaal mogelijk te benutten is er intensief overleg tussen alle bovengenoemde partijen. Op deze manier komen we tot beslissingen die voor het totale project het beste resultaat geven, voor zowel aannemer als opdrachtgever. Tot nu toe verloopt dit proces prima en is iedereen enthousiast.

4 Doelstellingen van het project Het doel van dit project is het uitbreiden van de havencapaciteit voor de offshoresupplyschepen. De gemeente Den Helder wil zich ontwikkelen tot de offshorehoofdstad van Nederland. De havens vanuit de lucht Dit hoofddoel is onder te verdelen in een aantal subdoelen: De realisatie van de verbredingen van de havenkades en het geschikt maken voor multipurpose gebruik door offshore, visserij en andere havengebruikers. De verbreding biedt meer ruimte voor werkzaamheden bij schepen, zoals laden/lossen, opslag en aan-/afvoer van goederen, tankcleaning en afgifte afvalproducten. De kades worden gemoderniseerd naar de actuele eisen en behoeften van de gebruikers, zoals ISPS regelgeving (Internationale Ships- and Port facility Security), verlichting, drinkwatervoorziening, energievoorziening aan de wal. Verder wordt een aanlegvoorziening getroffen voor veilige toegang van recreatievaart naar de jachthaven Willemsoord, die daar wordt ontwikkeld. Noodzakelijk onderhoud van de kade, ter verbetering van de staat van de kade. Aanbieden van een veilige ligplaats voor de steeds groter wordende (offshore) schepen. De onderzeedienstkade wordt geschikt gemaakt voor het ontvangen van grotere riviercruiseschepen of zelfs zeecruiseschepen. Overzicht kademuren Toekomstige situatie: verbreding

5 Uiteindelijke resultaten van het project Een gerenoveerde en verbrede Onderzeedienstkade; Een gerenoveerde en verbrede Visserijkade; Een aanlegvoorziening voor jachten, die de jachthaven in Willemsoord willen bezoeken en voor de Zeedokssluis moeten wachten; ISPS beveiliging op de verbrede Onderzeedienstkade en de NAM-kade; Een optimaal ingerichte Onderzeedienstkade voor de Offshore-supplyfunctie, verlichting, overslagmogelijkheden en vloeistofdichte kadevloer; Een optimaal voor purpose gebruik ingerichte Visserijkade, die zowel voor visserij als voor offshore-supplyschepen, beroepsvaart en toerisme bruikbaar wordt. Toekomstig beeld van de Visserijkade Planning Start uitvoering juni 2007 Oplevering juli 2008 Onderhoud tot juli 2033 Stand van zaken Momenteel wordt er druk gewerkt aan het ontwerp. De eerste stappen zijn het bestellen van de combiwanden en het gereedmaken van de documenten en tekeningen voor vergunningen. Ook vindt er geregeld overleg plaats tussen de verschillende disciplines om voor iedereen een zo optimaal ontwerp en bijbehorende werkmethoden te bepalen. Uitbreiding Onderzeedienstkade Wilt u nader geïnformeerd worden over dit project in Den Helder? Neemt u dan contact op met Fred Groot: f.groot@ballast-nedam.nl of tel: Het Helders Weekblad plaatste op 8 maart een artikel over de geschiedenis van de havens in Den Helder. Dit wilden we u niet onthouden: De geschiedenis van de havens Publicatie 8 maart 2007 Den Helder 60 jaar geleden ook project van Ballast Nedam Het aanwijzen van de thuishaven van de marinevloot was direct na de Tweede Wereldoorlog een belangrijk politiek onderwerp. Verscheidene volksvertegenwoordigers in Den Haag vonden Den Helder niet meer geschikt. Zij waren van mening dat de mondingen in de Maas en de Schelde betere uitvalspoorten voor de vloot waren dan de rede van Nieuwediep. Vlissingen en Rotterdam maakten een grote kans om de marinestad op te volgen.

6 Maar na twee jaar van onzekerheid was heel Den Helder op 20 mei 1947 in juichstemming na de mededeling van de minister dat de marine zou blijven. In opdracht van het departement ontwierp Rijkswaterstaat een plan tot vergroting van de marinehaven, waaronder de aanleg van een nieuwe kade voor onderzeeboten. De Amsterdamse Ballast voerde het werk uit. In 1949 begonnen de heiwerkzaamheden en binnen drie jaar was het werk gereed. De kade wat tot 1979 in gebruik bij de Onderzeedienst. Daarna verhuisde zij naar de Nieuwe Haven, waardoor de locatie vrij kwam voor de off-shore-industrie, zeescheepvaart en visserij. Door de groei van Nieuwediep als havenplaats werd de kade allengs te klein. Vandaar dat hij van juni 2007 tot juli 2008 breder wordt gemaakt. De kade wordt driemaal zo breed als nu. Kade voor onderzeeboten in 1949 Bron: Helders Weekblad. Auteur: Rens Schendelaar Infra Noord West vernieuwt kade USA Terminal vraagt om versteviging In de Amerikahaven, in Amsterdam-Westpoort, is het een komen en gaan van schepen die moeten laden en lossen. De USA-terminal biedt hiervoor de mogelijkheid. De kade wordt met staal en beton verstevigd Op dit moment is Ballast Nedam Infra Noord West bezig met het aanpassen van de kadeconstructie om het mogelijk te maken dat de kranen van de naastgelegen Ceres door kunnen rijden naar het terein van de USA-Terminal. Hiervoor moet de kade verzwaard worden en de rails waarop de kranen rijden doorgezet worden. De rails worden gemonteerd op een betonconstructie, die weer is aangebracht op heipalen. De ruimte tussen de rails wordt geasfalteerd. In de aanloop van het werk is, in overleg met Ballast Nedam Infra, het ontwerp van de kraanbaan aangepast. Om in de toekomst gebruik te kunnen maken van eigen kranen, is een extra voedingspunt gecreëerd. Ook is de kade aangepast aan het laden en lossen middels een RoRo-systeem. De werkzaamheden aan de kade worden uitgevoerd terwijl de kade nog in gebruik is. Er is dan ook dagelijks overleg tussen onze uitvoerder en de logistiek afdeling van de USA Terminal. De verwachting is wel dat het werk nog voor de bouwvak gereed zal zijn. De kranen van Ceres Fred Louter begeleidt dit project: of tel:

7 Infra Noord West pakt het groots aan Turborotonde in Hoorn In december 2006 werd het startsein gegeven voor de aanleg van een turborotonde op de Provinciale weg en de nieuwe ontsluitingsweg voor de Blauwe Berg in Hoorn. Ballast Nedam Infra voert dit project uit in opdracht van BAM Wegen. Werken tussen het verkeer Het idee bij een turborotonde is dat het verkeer wordt gescheiden vóór het de rotonde oprijdt. Dit gebeurt met behulp van voorsorteerstroken, borden en pijlen. De automobilist moet dus op tijd zijn richting bepalen. Op de rotonde zelf blijven de rijstroken namelijk gescheiden. Door de dubbele toe- en afritten, kunnen er meerdere auto s tegelijk van de rotonde gebruik maken. De situatie in Hoorn is extra bijzonder, omdat er drie zogenaamde bypasses worden aangelegd. Hierdoor kan de turborotonde nog eens extra veel verkeer verwerken. Bestemmingsverkeer van en naar de Blauwe Berg en het Dampten kunnen op deze manier dus direct doorrijden. Aanbrengen van overhoogtes Omdat de Provinciale weg een druk verkeerspunt is, is niet voor afsluiting gekozen, maar voor omleidingen binnen het werkgebied. Dit houdt in dat er in fases gewerkt moet worden. Tijdens deze fases wordt er tussen het verkeer gewerkt, hetgeen de uitvoering van dit werk extra bemoeilijkt. De verwachting is dat de werkzaamheden betreffende de aanleg van deze Turborotonde in februari 2008 gereed zijn. Fred Louter is de contactpersoon voor dit project. Bel of mail hem als u vragen hebt, of als u meer wilt weten: f.louter@ballast-nedam.nl of tel: Ontsluiting richting Blauwe Berg

8 Infra Noord West in het nieuws Station Hilversum rondt weer een fase af Ballast Nedam Infra Noord West werkt in Hilversum aan het spoor. Op zaterdag 28 januari werd het tweede tunneldek geplaatst. Het tunneldek, een 450 ton wegend gevaarte, was al enige tijd in aanbouw op het Stationsplein. Het dek werd met platformwagens naar zijn plek aan de Oosterspoorpleinzijde gereden. Daar werd het met een soort hefboomconstructie ( plunjers ) gepositioneerd. Diverse media hebben aandacht besteed aan deze bijzondere gebeurtenis. Modulaire garage biedt plaats Onlangs stond de modulaire parkeergarage in Zaandam (vorig jaar opgeleverd door Infra Noord West) wederom in het nieuws. Aan de zijde van de N203 zijn reclamedoeken opgehangen. Elk doek heeft een afmeting van 8 bij 6 meter. De garage biedt momenteel plaats voor vijf doeken. Net als de garage hebben ook de reclamedoeken een tijdelijk karakter.

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Kom kijken hoe wij het maken 24 mei 2014 van 10-16 uur

Kom kijken hoe wij het maken 24 mei 2014 van 10-16 uur UITNODIGING DAG VAN DE BOUW OP ZATERDAG 24 MEI WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP WWW.DAGVANDEBOUW.NL APRIL 2014 Kom kijken hoe wij het maken 24 mei 2014 van 10-16 uur Op zaterdag 24 mei is het weer zover,

Nadere informatie

Oktober Werk aan de stad in oktober

Oktober Werk aan de stad in oktober Oktober 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1286-RBO

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 24 03-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vechtdal Verbinding

Nieuwsbrief Vechtdal Verbinding Augustus 2018 Nieuwsbrief Vechtdal Verbinding N340/N48 en N377 Inhoud nieuwsbrief Gang naar Raad van State nog onzeker Aanbesteding verloopt volgens planning ProRail plaatst liggers over viaduct Even voorstellen:

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

SCHEEPVAART OP DE WESTERSCHELDE. 23 Maart 2016

SCHEEPVAART OP DE WESTERSCHELDE. 23 Maart 2016 SCHEEPVAART OP DE WESTERSCHELDE Een duurzame toekomst Ir. Thijs de Boer 23 Maart 2016 2 Introductie Beroepsvaart Visserij Recreatie (vaart) Toerisme Veerdiensten Binnenvaart Natuurlijk systeem Omgeving

Nadere informatie

Wij gaan u confronteren met de grootste infrastructurele opgave voor Zaanstad in de komende 10 jaren. Dia 1

Wij gaan u confronteren met de grootste infrastructurele opgave voor Zaanstad in de komende 10 jaren. Dia 1 Wij gaan u confronteren met de grootste infrastructurele opgave voor Zaanstad in de komende 10 jaren. Dia 1 Spoorse doorsnijdingen in Zaanstad Al sedert de 80er jaren wordt gezocht naar oplossingen voor

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

wordt door Zuidasdok nog beter bereikbaar De feiten op een rijtje

wordt door Zuidasdok nog beter bereikbaar De feiten op een rijtje wordt door Zuidasdok nog beter bereikbaar De feiten op een rijtje Waarom Zuidasdok? Zuidasdok is een van de grootste infrastructurele projecten van Nederland. Het project zorgt voor een betere bereikbaarheid

Nadere informatie

Januari Werk aan de stad in januari

Januari Werk aan de stad in januari Januari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Wegwerkzaamheden in de zomer van 2009 Amsterdam vernieuwt, maar blijft bereikbaar.

Wegwerkzaamheden in de zomer van 2009 Amsterdam vernieuwt, maar blijft bereikbaar. Wegwerkzaamheden in de zomer van 2009 Amsterdam vernieuwt, maar blijft bereikbaar. Vrijdag 26 juni (21:00 uur) tot maandag 24 augustus (06:00 uur) De landelijke Tunnelwet stelt veiligheidseisen aan de

Nadere informatie

Noord/Zuidlijn Amsterdam

Noord/Zuidlijn Amsterdam jaargang 2 september 2006 nummer 02 Deze tweede uitgave van Opmerkelijk in 2006 doet verslag van diverse projecten die mede door Ballast Nedam Infra Noord West B.V. worden gerealiseerd. Wij hopen u zo

Nadere informatie

Vervanging Bosbrug periode januari december 2013

Vervanging Bosbrug periode januari december 2013 Vervanging Bosbrug periode januari december 2013 Verloop van werkzaamheden Overzicht van het geplande en gerealiseerde werk. Bestaande situatie Gemeente Den Haag b l Blad 1 Gemeente Den Haag Periode 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief over de FlorijnAs voor de zomervakantie. In een nieuw jasje! Omdat de nieuwsbrief niet meer alleen over omleidingen gaat, hebben we de titel veranderd in NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Breijer weet de weg en de risico s van RET

Breijer weet de weg en de risico s van RET Breijer weet de weg en de risico s van RET Breijer verzorgde onlangs voor de RET de revitalisering van het metrostation Kralingse Zoom. Samen met RET werd een sterk bouwteam gevormd dat ervoor zorgde dat

Nadere informatie

Voor de realisatie van voornoemd project worden werkterreinen en bouwwegen ingericht.

Voor de realisatie van voornoemd project worden werkterreinen en bouwwegen ingericht. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 6117 4 februari 2016 Verkeersbesluit plaatsing verkeersborden en aanbrengen verkeerstekens op het wegdek van afrit Harlingen

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten drachtsterweg en omgeving DEZE NIEUWSBRIEF INFORMEERT U OVER DE ACTUELE ONTWIKKELINGEN VAN HET PROJECT. aug/sept 2015 WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP: WWW.VRIJ-BAAN.NL OF VIA TEL. 058 284 40 40 11-14 september

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

VOETPRINT VAN NIEUWE WEG IS AL TE ZIEN

VOETPRINT VAN NIEUWE WEG IS AL TE ZIEN Nieuwsbrief november 2015 Verbreding N279 s-hertogenbosch-veghel VOETPRINT VAN NIEUWE WEG IS AL TE ZIEN Het gaat goed. Tot nu toe zijn we zeker tevreden. We hebben even last gehad van een natte periode,

Nadere informatie

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND!

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Nieuwsbrief augustus 2015 Verbreding N279 s-hertogenbosch-veghel VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Tot nu toe waren er nog weinig werkzaamheden te zien voor de ver bre - ding van de N279 tussen s-hertogenbosch

Nadere informatie

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91 MEMO aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins datum doorkiesnummer bijlage(n) 01-10-2013 (070) 326 15 87 - (070) 326 15 91 betreft Voorlopig Faseringsdraaiboek Haagweg

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

Reconstructie rotonde Tiendenplein

Reconstructie rotonde Tiendenplein Nieuwsbrief september 2017 Reconstructie rotonde Tiendenplein Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van de rotonde Tiendenplein. De gemeente is druk met de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Herinrichting

NIEUWSBRIEF > Herinrichting Drachten - Drentse grens Mei 05 NIEUWSBRIEF > Coalitieakkoord > Afsluitweekend > Herinrichting > Project in > Bustour voor NATUUR Wijnjewoude beeld Coalitieakkoord Meer perspectief voor alle inwoners van

Nadere informatie

Projectpresentatie De Rotterdam

Projectpresentatie De Rotterdam www.stuttgart.zueblin.de Projectpresentatie De Rotterdam 07.11.2013, Rotterdam Frank Seibold algemene projectdata Ed. Züblin AG, hoofdzetel Stuttgart, Duitsland Onderdeel van Strabag SE, Wien, Oostenrijk

Nadere informatie

Februari Werk aan de stad in februari

Februari Werk aan de stad in februari Februari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 In de kern van Deurne liggen drie drukke spoorwegovergangen: de Vlierdenseweg, Liesselseweg en Binderendreef. Bij alle drie

Nadere informatie

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de vijfde informatiebrief over de werkzaamheden op industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt gewerkt in opdracht van Stedin, Evides, Prorail en de

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

Eerste eengezinswoningen (modelwoningen) in aanbouw

Eerste eengezinswoningen (modelwoningen) in aanbouw Maandag 10 februari 2014 Eerste eengezinswoningen (modelwoningen) in aanbouw Nu de eerste duin (DUIN Zuid) er ligt en bouwrijp is gemaakt, wordt er hard gewerkt aan de eerste modelwoningen in DUIN. Inmiddels

Nadere informatie

Molenmaker Techniek B.V. Sneek

Molenmaker Techniek B.V. Sneek December 2015 Molenmaker Techniek B.V. Sneek Inhoud 10 jaar Molenmaker Techniek B.V. www.mts-cilinders.nl Eigen transport Lopende projecten Gerealiseerde projecten 10 jaar Molenmaker Techniek B.V. Dit

Nadere informatie

December Werk aan de stad in december Op deze kaart ziet u waar in december gewerkt wordt in de stad.

December Werk aan de stad in december Op deze kaart ziet u waar in december gewerkt wordt in de stad. December 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN In 1963 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, 45 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende en

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 22 08-03-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling Ruimte voor ontwikkeling Bestuursopdracht haven - De Kop Werkt! 13 januari 2015 Contactgegevens NV Port of Den Helder Den Helder Airport Gemeente Den Helder Michel Bakelaar Conny van den Hoff Saskia de

Nadere informatie

Programma. Bewonersavond Start Uitvoering 241 juni januari 2014 2010. Even voorstellen. Even voorstellen. Nog in voorbereiding

Programma. Bewonersavond Start Uitvoering 241 juni januari 2014 2010. Even voorstellen. Even voorstellen. Nog in voorbereiding VOORBEELD Voeg hier jouw eigen foto toe. Dubbelklik op het icoontje Programma Bewonersavond Start Uitvoering 241 juni januari 2014 2010 Even voorstellen Afronding voorbereiding Nog in voorbereiding.. Het

Nadere informatie

nieuwsbrief Herinrichten Zuidereinde-Zuid Juni 2017, uitgave 8

nieuwsbrief Herinrichten Zuidereinde-Zuid Juni 2017, uitgave 8 Nummer 8 juni 2017 nieuwsbrief Herinrichten Zuidereinde-Zuid Juni 2017, uitgave 8 Gemeente Wijdemeren gaat het Zuidereinde van de Zuidersluis tot aan de J.H. Burgerlaan herinrichten. Tijdens de voorbereiding

Nadere informatie

Programma. 19.00 uur: Gemeente (Pieter van Velp) Welkom Terugblik op problemen damwand Aanbesteding

Programma. 19.00 uur: Gemeente (Pieter van Velp) Welkom Terugblik op problemen damwand Aanbesteding INFO AVOND WAALKADE 2012- Vervangen westelijke damwand OPDRACHTGEVER: Gemeente Nijmegen OPDRACHTNEMER: Combinatie REEF Infra - Colijn Programma 19.00 uur: Gemeente (Pieter van Velp) Welkom Terugblik op

Nadere informatie

Ondergrondse mechanische parkeergarage Staringplein voor het Stadsdeel Oud West in Amsterdam. Oktober 2005 nummer 02

Ondergrondse mechanische parkeergarage Staringplein voor het Stadsdeel Oud West in Amsterdam. Oktober 2005 nummer 02 Oktober 2005 nummer 02 Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van Ballast Nedam Infra Noord West. Ook in dit nummer kunt u een aantal recente opmerkelijkheden lezen die vanuit ons regiokantoor

Nadere informatie

128 appartementen Juliana van Stolberglaan Den Haag

128 appartementen Juliana van Stolberglaan Den Haag 128 appartementen Juliana van Stolberglaan Den Haag 128 appartementen Juliana van Stolberglaan te Den Haag Ontwikkelaar: Beryllus Gamma Stolberglaan bv (Re.Shape - Naarden) Opdrachtgever: Amvest Investing

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN Rond 1960 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, bijna 60 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende

Nadere informatie

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016 22 maart 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 25 31-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Werk aan de stad in september/oktober Ook deze maand werken we hard aan het zuidelijke deel van de Overcingeltunnel en het de Europaweg Zuid. STATIONSGEBIED Paviljoens station krijgen steeds meer vorm

Nadere informatie

Objectinformatie inzake nieuwbouw distributiecentrum gelegen aan de Zevenheuvelenweg 15 te Tilburg

Objectinformatie inzake nieuwbouw distributiecentrum gelegen aan de Zevenheuvelenweg 15 te Tilburg Objectinformatie inzake nieuwbouw distributiecentrum gelegen aan de Zevenheuvelenweg 15 te Tilburg Zevenheuvelenweg 15 te Tilburg pag. 1 van 6 r TE HUUR Nieuwbouw distributiecentrum Zevenheuvelenweg 15

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste gebruiker/ bewoner van dit pand, Voor u ligt de derde maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt

Nadere informatie

STEDENBAAN Station Moerwijk

STEDENBAAN Station Moerwijk STEDENBAAN Station Moerwijk 400 meter 800 meter Bron: Gemeente Den Haag / 2005 Dauvellier Planadvies in opdracht van de Zuid-Hollandse Milieufederatie. Den Haag / januari 2006 Ideeschetsen voor verbetering

Nadere informatie

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1169-RBO

Nadere informatie

SCHELDE DELTA EXPO. Het contact-platform voor bedrijven en instellingen die belangen hebben in deze regio.

SCHELDE DELTA EXPO. Het contact-platform voor bedrijven en instellingen die belangen hebben in deze regio. SCHELDE DELTA EXPO + PORTS, TRANSPORT & EQUIPMENT 2013 Twee elkaar versterkende evenementen gelijktijdig op één locatie de Zeelandhallen te Goes. SCHELDE DELTA EXPO. Het contact-platform voor bedrijven

Nadere informatie

Borgharen maakt kennis met ontwerp nieuwe sluis Grote opkomst bijeenkomst nieuwe sluis Limmel

Borgharen maakt kennis met ontwerp nieuwe sluis Grote opkomst bijeenkomst nieuwe sluis Limmel Borgharen maakt kennis met ontwerp nieuwe sluis Grote opkomst bijeenkomst nieuwe sluis Limmel Ruim 100 omwonenden uit Borgharen en Itteren kwamen af op de informatiebijeenkomst op 4 juni jl. over de nieuwe

Nadere informatie

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht Hoe verandert uw route naar de? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat www.rijkswaterstaat.nl 0800-8002 (gratis, dagelijks 06.00-22.30 uur) maart 2014 cd0314ck001

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond station 13 maart 2017

Welkom. Informatieavond station 13 maart 2017 Welkom Informatieavond station 13 maart 2017 PROGRAMMA Presentatie gemeente Assen: FlorijnAs Stationsgebied terugblik en vooruitblik, Stationsgebouw Start autotunnel zuidelijk deel Rutger Hoekstra, projectleider

Nadere informatie

Inleiding In april 2013 is door de gemeenteraad van Hollands Kroon het Masterplan Waddenpoort Den Oever vastgesteld.

Inleiding In april 2013 is door de gemeenteraad van Hollands Kroon het Masterplan Waddenpoort Den Oever vastgesteld. Wieringerwerf, 13 januari 2018 www.ouderenpartij-nh.nl Aan het College van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland Onderwerp: Renovatie haven Den Oever en dokbedrijf Luyt Geacht College, Op grond van artikel

Nadere informatie

P + R Kralingse Zoom biedt verbeterd metrostation en 1040 extra parkeerplaatsen Innovatief vervoersoverstappunt op 8 metrominuten van binnenstad

P + R Kralingse Zoom biedt verbeterd metrostation en 1040 extra parkeerplaatsen Innovatief vervoersoverstappunt op 8 metrominuten van binnenstad 2013 nummer datum Bestuursdienst Concerncommunicatie Bezoekadres: Stadhuis Coolsingel 40 Rotterdam Postadres: Postbus 70012 3000 KP Rotterdam P + R Kralingse Zoom biedt verbeterd metrostation en 1040 extra

Nadere informatie

Vernieuwing spoorlayout in Assen

Vernieuwing spoorlayout in Assen Strukton Strukton en werkmaatschappijen Strukton Naar strukton.nl Strukton Civiel Naar struktonciviel.nl Strukton Rail Naar struktonrail.nl Strukton Integrale ProjectenStrukton Integrale Projecten Strukton

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lekkanaal/3 e kolk Beatrixsluis Juli 2016

Nieuwsbrief Lekkanaal/3 e kolk Beatrixsluis Juli 2016 Nieuwsbrief Lekkanaal/3 e kolk Beatrixsluis Juli 2016 In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de voorbereidingen en de uiteindelijke aanleg van de 3 e kolk Beatrixsluis en de verbreding van het

Nadere informatie

Aanleiding. N237 Utrecht-Amersfoort. Einde aan voorbereiding. speciale uitgave augustus 2011

Aanleiding. N237 Utrecht-Amersfoort. Einde aan voorbereiding. speciale uitgave augustus 2011 speciale uitgave augustus 2011 N237 Utrecht-Amersfoort Vanaf begin september werkt aannemersbedrijf Mourik-Groot Ammers aan de reconstructie van de N237, het gedeelte tussen de Berekuil en de Universiteitsweg.

Nadere informatie

Bouwwijze Spoorverlenging

Bouwwijze Spoorverlenging Bouwwijze Spoorverlenging Overzicht tunnel en openbak Aanleg traject Strandweg en station HvH Strand Tunnel (B) Achter de appartementen aan de Strandweg-noord wordt de metro aangelegd in en tunnel door

Nadere informatie

Fotoreportage Werkzaamheden Almere Haven

Fotoreportage Werkzaamheden Almere Haven Fotoreportage Werkzaamheden Almere Haven De laatste weken is hard gewerkt aan de aanleg van de nieuwe afrit Almere Haven (afrit 4). Eind november is het nieuwe wegdek geasfalteerd en vanaf 17 december

Nadere informatie

Amsterdam, 24 februari 2015

Amsterdam, 24 februari 2015 Amsterdam, 24 februari 2015 Ook in 2015 werken we aan de modernisering van de gebouwen en het opknappen van de buitenruimte. In dit Buurtbericht leest u aan welke projecten we komend half jaar werken.

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 39 27-06-2017 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Vervangen brug DGBV 41 & duikerbrug DGBV 35 te Dwarsgracht. Inloopavond t.b.v. belanghebbenden d.d in De Otterskooi te Dwarsgracht

Vervangen brug DGBV 41 & duikerbrug DGBV 35 te Dwarsgracht. Inloopavond t.b.v. belanghebbenden d.d in De Otterskooi te Dwarsgracht Vervangen brug DGBV 41 & duikerbrug DGBV 35 te Dwarsgracht Inloopavond t.b.v. belanghebbenden d.d. 24-01-2019 in De Otterskooi te Dwarsgracht Projectteam: Opdrachtgever: Projectbegeleider: Gemeente Steenwijkerland

Nadere informatie

DE BETON SPECIALIST VOOR U ALS AANNEMER

DE BETON SPECIALIST VOOR U ALS AANNEMER Betonbouw DE BETON SPECIALIST VOOR U ALS AANNEMER Red Betonbouw B.V. is een betonbouwbedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in het uitvoeren van betonwerken ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg Bouwbericht Gaasperdammerweg In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de maken deel uit

Nadere informatie

Renovatie Stuwensemble Nederrijn en Lek. Design & Construct contract

Renovatie Stuwensemble Nederrijn en Lek. Design & Construct contract Renovatie Stuwensemble Nederrijn en Lek Design & Construct contract Inleiding Het stuwensemble in de Nederrijn en Lek gaat grootschalig gerenoveerd worden. Met deze brochure informeert Rijkswaterstaat

Nadere informatie

Raadsvergadering. 17 mei

Raadsvergadering. 17 mei RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 17 mei 2018 18-037 Onderwerp Beschikbaar stellen krediet van 583.200,- voor het duurzaam veilig verbreden van de Parallelweg langs de A12. Aan de raad, Onderwerp Beschikbaar

Nadere informatie

Lesbrief MAASVLAKTE 2 OPDRACHT 1 - TOPOGRAFIE EN AARDRIJKSKUNDE

Lesbrief MAASVLAKTE 2 OPDRACHT 1 - TOPOGRAFIE EN AARDRIJKSKUNDE Lesbrief Onderbouw voortgezet onderwijs - VMBO MAASVLAKTE 2 De haven van Rotterdam wordt te klein, omdat we steeds meer goederen bestellen uit verre landen. Daarom komt er een nieuw stuk haven: Maasvlakte

Nadere informatie

Verkeersknooppunt Maastricht

Verkeersknooppunt Maastricht Strukton Strukton en werkmaatschappijen Strukton Naar strukton.nl Strukton Civiel Naar struktonciviel.nl Strukton Rail Naar struktonrail.nl Strukton Integrale ProjectenStrukton Integrale Projecten Strukton

Nadere informatie

Aan de bewoners van Sporenburg. Nieuws in het kort. Er zijn geen werkzaamheden op zaterdag 7 juli

Aan de bewoners van Sporenburg. Nieuws in het kort. Er zijn geen werkzaamheden op zaterdag 7 juli Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Overview of Ballast Nedam companies to be used for invoicing 2016 May. Nummer Chamber of Commerce. VAT nummer

Overview of Ballast Nedam companies to be used for invoicing 2016 May. Nummer Chamber of Commerce. VAT nummer Ballast Nedam Infra B.V. 320 NL001720867B01 33154028 Ja invoice-0320-07@ballast-nedam.nl 8713783614013 Ballast Nedam Geluidwering 320 NL001720867B01 33154028 Ja invoice-0320-07@ballast-nedam.nl 8713783614013

Nadere informatie

Aanvraag omgevingsvergunning Dijkdoorvoer en overkluizing tankput H43 even. 24 december 2015 Versie 1.0

Aanvraag omgevingsvergunning Dijkdoorvoer en overkluizing tankput H43 even. 24 december 2015 Versie 1.0 Aanvraag omgevingsvergunning Dijkdoorvoer en overkluizing tankput H43 even 24 december 2015 Versie 1.0 i Documenttitel Aanvraag omgevingsvergunning dijkdoorvoer en overkluizing tankput H 43 even Status

Nadere informatie

15 juni 2015. Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost

15 juni 2015. Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost 15 juni 2015 Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost Binnenkort starten we met de bouw van de nieuwe entrees van Hoog Catharijne aan zowel het Vredenburgplein (het Entreegebouw)

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

Groot onderhoud N218b

Groot onderhoud N218b Groot onderhoud N218b Vlot en Veilig Op het gebied van verkeer en vervoer wil de provincie een aantrekkelijke leefomgeving met een optimale infrastructuur. Snelle en veilige verbindingen voor auto, fiets,

Nadere informatie

START BOUW TWEE BEDRIJFSPANDEN. Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

START BOUW TWEE BEDRIJFSPANDEN. Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Start bouw twee bedrijfspanden Samenwerking tussen bedrijven op Cornelisland Werkzaamheden bouw-, en woonrijp maken Cornelisland Evt art. over twee jonge bedrijven Werkzaamheden

Nadere informatie

Bedrijvenlijst Ballast Nedam tbv facturatie 2016 mei. Bonnummer of inkoop order nummer verplicht op factuur

Bedrijvenlijst Ballast Nedam tbv facturatie 2016 mei. Bonnummer of inkoop order nummer verplicht op factuur op Ballast Nedam Infra B.V. 320 NL001720867B01 33154028 Ja Nee 8713783614013 Ballast Nedam Geluidwering 320 NL001720867B01 33154028 Ja Nee 8713783614013 Ballast Nedam Parking 320 NL819381226B01 33154028

Nadere informatie

Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied. Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade

Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied. Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade INHOUDSOPGAVE blz. 1. INLEIDING 1 1.1. Raakvlakken 2 1.2. Doel rapportage 2 2. UITGANGSPUNTEN

Nadere informatie

FUNDERINGSWERKEN VERBREDING A4 KUNSTWERK OUDE RIJN

FUNDERINGSWERKEN VERBREDING A4 KUNSTWERK OUDE RIJN FUNDERINGSWERKEN VERBREDING A4 KUNSTWERK OUDE RIJN Wat gaan we doen?

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 29 20-09-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Renovatie 8 Stalen Bruggen

Renovatie 8 Stalen Bruggen Renovatie 8 Stalen Bruggen Algemene presentatie Brug bij Ewijk Inhoud RWS / Project Renovatie Bruggen Renovatie Tacitusbrug (Brug bij Ewijk A50) Introductie Wat behelst de renovatie? Volgorde werkzaamheden

Nadere informatie

Nieuwsflits OV SAAL Special

Nieuwsflits OV SAAL Special Special, juli 2013 Nieuwsflits OV SAAL Special In deze Nieuwsflits Special laten wij u zien hoe de aanleg van het zogenoemde palenmatras in zijn werk gaat. Dit palenmatras wordt aangelegd om de slappe

Nadere informatie

Wat gebeurt er buiten langs de A6?

Wat gebeurt er buiten langs de A6? Fotoreportage Wat gebeurt er buiten langs de A6? De werkzaamheden voor de verbreding van de A6 zijn sinds april van dit jaar in volle gang. Langs het tracé liggen metershoge zandhopen die laag voor laag

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

N346 Schakel Achterhoek A1 Rondweg Lochem

N346 Schakel Achterhoek A1 Rondweg Lochem N346 Schakel Achterhoek A1 Rondweg Lochem Vraag en antwoord Algemeen 1. Waarom wordt deze Schakel Achterhoek - A1 aangelegd? De gemeente Lochem en de provincie hebben besloten een rondweg aan te leggen

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

Themabijeenkomst Gebiedscommissie Hoek van Holland

Themabijeenkomst Gebiedscommissie Hoek van Holland Themabijeenkomst Gebiedscommissie Hoek van Holland Gemeente Rotterdam Stationsomgeving Haven & H6-weg Donderdag 15 november 2018 De Hoekstee, Hoek van Holland Waarom een nieuwe stationsomgeving bij Haven

Nadere informatie

2.A.1. - 3.B.2. - 4.B.2. - 5.B.1. - 3.C.1. - 3.C.2. - 5.C.3.

2.A.1. - 3.B.2. - 4.B.2. - 5.B.1. - 3.C.1. - 3.C.2. - 5.C.3. Projectvoortgangsrapport CO 2 -Prestatieladder Pagina 1 van 8 CO 2 -Prestatieladder Bestortingen Ontgrondingskuilen in en nabij de Oosterscheldekering 2014 Eindrapportage 2.A.1. - 3.B.2. - 4.B.2. - 5.B.1.

Nadere informatie

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Nieuwsbrief november 205 Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van het kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat.

Nadere informatie

Themabijeenkomst Gebiedscommissie Hoek van Holland

Themabijeenkomst Gebiedscommissie Hoek van Holland Themabijeenkomst Gebiedscommissie Hoek van Holland Gemeente Rotterdam Stationsomgeving Haven & H6-weg Donderdag 15 november 2018 De Hoekstee, Hoek van Holland Waarom een nieuwe stationsomgeving bij Haven

Nadere informatie

WERKPLAN VREELAND VERVANGEN BESCHOEIING KLAPSTRAAT

WERKPLAN VREELAND VERVANGEN BESCHOEIING KLAPSTRAAT VERVANGEN BESCHOEIING KLAPSTRAAT VREELAND Datum : 29-10-2014 Bestek : Project : Vervangen beschoeiing Klapstraat, Vreeland Auteur : Dhr. M. Swart Email : j.alderst@wabenecke.nl Doorkiesnummer : 075-6122467

Nadere informatie