Beste geïnteresseerde,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste geïnteresseerde,"

Transcriptie

1 Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de vijfde informatiebrief over de werkzaamheden op industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt gewerkt in opdracht van Stedin, Evides, Prorail en de gemeente Vlaardingen. Via deze informatiebrief willen wij u op hoofdlijnen informeren over de werkzaamheden en de planning. Detailinformatie wordt verstrekt door de partijen die daadwerkelijk het werk uit gaan voeren. Inmiddels is een groot deel van de herinrichting gereed en kunt u zien hoe de opgeknapte buitenruimte er uit komt te zien. De voorbereidingen voor de Hoekse Lijn en de aanleg van de tunnel onder het spoor zijn in volle gang zodat de bereikbaarheid van De Vergulde Hand via spoor en weg op afzienbare tijd verbeterd wordt. Hieronder vindt u per deelproject een korte toelichting van de werkzaamheden, een omschrijving van de werkzaamheden die de afgelopen periode zijn uitgevoerd en welke werkzaamheden de komende weken gepland staan. Tijdelijke stillegging werkzaamheden aan kabels en leidingen: Nadat De firma Marconie Oranje op 10 maart 2016 uitstel van betaling heeft aangevraagd is het werk in de George Stephensonweg stil komen te leggen. Het bleek niet mogelijk om de werkzaamheden op korte termijn te hervatten. Om de overlast tot een noodzakelijk minimum te beperken is besloten de bestratingswerkzaamheden af te ronden en later de water- en gasleiding te vervangen. Het trottoir moet helaas opnieuw opgebroken worden. Op dit moment is nog geen exacte planning bekend. Door de firma Evides en Stedin wordt onderzocht of de werkzaamheden gecombineerd kunnen worden met geplande werkzaamheden voor de aanleg van de tunnel onder het spoor bij de Marathonweg. U wordt hierover later geïnformeerd door Evides en Stedin zelf. Herinrichting De Vergulde Hand: De afgelopen maanden is gewerkt aan de Marconistraat en de George Stephensonweg. In de week van 7 juni is het asfalt en de belijning aangebracht. Door de werkzaamheden is de nodige overlast ontstaan. Enerzijds omdat wegen afgesloten moesten worden om de werkzaamheden uit te kunnen voeren en anderzijds is de parkeergelegenheid tijdens de werkzaamheden minder. We zijn blij dat we, ondanks de overlast, tijdens de uitvoering het nodige begrip en medewerking van de bedrijven ondervinden. Inmiddels zijn de werkzaamheden zo ver gevorderd dat delen van het werk worden afgerond en opengesteld voor verkeer.

2 Foto; tijdelijke rijplatenbaan aangebracht om het industrieterrein bereikbaar te houden Delen van het werk zijn nog niet definitief aangelegd, dit is in dit stadium nog niet mogelijk. De kruising met de George Stephensonweg en James Wattweg is voorzien van tijdelijk bestrating, deze blijft voorlopig liggen. Om de weg richting de rotonde Koggehaven aan te kunnen leggen zijn maatregelen noodzakelijk om de ondergrond te verstevigen. De afgelopen twee maanden zijn diverse proeven uitgevoerd om te bepalen op welke manier een grondverbetering uitgevoerd moet worden. De resultaten worden verwerkt en op basis hiervan wordt het uitvoeringsontwerp opgesteld. De volgende fase is het selecteren van een aannemer die dit onderdeel van het werk uit kan voeren. Gelijktijdig met de uitvoering van de rotonde Koggehaven wordt deze kruising definitief aangelegd. Ook is het laatste gedeelte van de James Wattweg onder aan de Maassluissedijk niet uitgevoerd. Er is voor gekozen om een deel later uit te voeren. Dit met name om de nog noodzakelijke transportbewegingen van en naar de projectlocatie rotonde Koggehaven niet over de net nieuw aangebrachte straat te laten rijden. Buiten lijkt het erop dat de voetgangersoversteekplaats bij het station op de verkeerde plek is aangelegd. Dit is niet zo. Bij het bepalen van de locatie is rekening gehouden met de nieuwe inrichting rondom het spoor. Doordat ook rekening gehouden moet worden met het huidige gebruik van het spoor en de geplande werkzaamheden voor het project Hoekse lijn zijn nog niet alle parkeervakken aangebracht. De bestaande oversteek voor voetgangers en toegangen tot het werkterrein van het project Hoekse Lijn zijn bereikbaar gehouden. Ook kunnen meerdere parkeervakken nu niet aangelegd worden omdat hier controlemetingen uitgevoerd worden voor de gasleiding. Als onderdeel van project Hoekse Lijn wordt de nieuwe inrichting rondom het spoorstation aangelegd en worden ook de nog ontbrekende parkeervakken aangebracht. Deze werkzaamheden zijn gepland in Werkzaamheden komende periode: De komende periode zullen de bestratingswerkzaamheden in de Marconistraat worden afgerond en wordt de Fultonstraat heringericht. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in verontreinigde grond. Daarom worden delen van de straat afgezet met hekken. Met borden wordt aangegeven welke delen van het werk niet toegankelijk zijn voor onbevoegde en welke veiligheidsmaatregelen door het uitvoerend personeel genomen moet worden.

3 In de George Stephensonweg worden de parkeervakken en trottoirs aangebracht. In de James Wattweg wordt een gedeelte van de rijbaan opnieuw aangebracht. Hier is spoorvorming geconstateerd. De planning is dat de firma Pijnacker Infra zijn werkzaamheden op 15 juli 2016 afrond. Doordat de indeling van de parkeervakken is verschoven staan de lichtmasten niet allemaal op de juiste locatie. Nu exact bekend is waar de masten geplaatst kunnen worden en welke hoogte het nieuwe maaiveld heeft, worden de masten verplaatst. Gewijzigde verkeerssituatie: Nu de herinrichting bijna gereed is, worden nieuwe verkeersborden geplaatst. Een belangrijke wijziging ten opzichte van de oude situatie is het instellen van een parkeerzone aan de George Stephensonweg. Het instellen van deze zone houdt in dat alleen geparkeerd mag worden in de parkeervakken en op eigen terrein. Het parkeren op de trottoirs of op de rijbaan is niet toegestaan en hierop wordt gehandhaafd.

4 Figuur 1: ontwerptekening De Vergulde hand en Rotonde Koggehaven

5 Ophogen terrein: Door natuurlijke bodemdaling is de straat verzakt. Bij de uitvoering van het straatwerk wordt de straat opgehoogd. Bij het bepalen van de definitieve aanleghoogtes wordt rekening gehouden met bestaande dorpelhoogtes en het vloerpeil van panden. Door het ophogen van de straat kunnen hoogteverschillen ontstaan tussen het openbare gebied en uw terrein. U kunt op 3 manieren de aanleghoogte opvragen bij de firma Pijnacker: - Door een te sturen naar info@pijnackerinfra.nl met de straat en huisnummer. U krijgt dan een tekening met daarop de nieuwe hoogte bij uw erfgrens - Door te bellen met , u krijgt de nieuwe hoogte telefonisch te horen - In de mobiele schaftunit van Pijnacker infra zijn tekeningen beschikbaar waarop de hoogtemaatvoering is aangegeven. Deze kunt u op verzoek inzien. Het ophogen van particulier terrein is een verantwoordelijkheid voor de betreffende eigenaar of grondgebruiker. Project Hoekse Lijn In opdracht van projectbureau Hoekse Lijn voert Boskalis werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om in 2017 het bestaande treinspoor om te kunnen bouwen naar Light Rail. De voorbelasting langs het spoor is aangebracht en deze gaat nu zijn zettingsperiode in. Voor verdere informatie voor dit project kunt u contact opnemen met dhr. Bekker van projectbureau Hoekse Lijn. Project Ondertunneling spoor bij de Marathonweg: In 2017 wordt gestart met de ondertunneling van het spoor bij de Marathonweg. Dit project is in voorbereiding, maar vooruitlopend moeten meerdere werkzaamheden uitgevoerd worden. Om de aanleg van de ondertunneling inclusief de bijbehorende aansluitende wegen mogelijk te maken is een transportleiding verlegd. Ook zijn bomen gekapt en moet een voorbelasting aangebracht worden op voormalig hondenterrein WOEF. Medio 2016 wordt plaatselijk aan weerszijden van de George Stephensonweg een voorbelasting met zand aangebracht.

6 Rotonde Koggehaven incl. aansluiting op George Stephensonweg: In het weiland naast de James Wattweg is een voorbelasting aangebracht. Hierop wordt een rotonde aangelegd met een aansluiting op zowel industrieterrein Koggehaven als het industrieterrein De Vergulde Hand. Foto: voorbelasting rotonde Koggehaven De benodigde zettingen zijn bereikt en de overhoogten (extra zand aangebracht boven het aan te leggen niveau als voorbelasting) kunnen verwijderd worden. Dit wordt gecombineerd met het aanbrengen van de voorbelasting voor de ondertunneling van het spoort bij de Marathonweg. Door beide projecten te combineren hoeft circa 8000 kuub zand nu niet afgevoerd te worden, maar kan opnieuw gebruikt worden binnen een project van de gemeente Vlaardingen. Op kortere termijn wordt de aanbestedingsprocedure voor dit project opgestart om kort na de bouwvakvakantie een aannemer te kunnen selecteren. Na de voorbereidingsfase van de aannemer gaat dit project in uitvoering. De planning is om voor 1 april de rotonde met de aansluiting naar De Vergulde Hand gereed te hebben. Hierna kan gestart worden met de aansluiting richting de Koggehaven. Het is niet mogelijk om dit eerder uit te voeren omdat deze werkzaamheden in het dijklichaam uitgevoerd moeten worden. Dit is niet toegestaan tijdens het stormseizoen, de periode tussen1 oktober en 1 april.

7 Bereikbaarheid bedrijven De bereikbaarheid tot de bedrijfspanden en het bedrijventerrein is een belangrijk onderdeel tijdens de werkzaamheden. Doordat gelijktijdig door meerdere aannemers en meerdere opdrachtgevers gewerkt wordt vergt dit de nodige afstemming. Tijdens de werkzaamheden is het niet te voorkomen dat u overlast ervaart, ook bij u voor de deur worden huis- en kolkaansluitingen vervangen en wordt de nieuwe bestrating aangebracht. Foto: afsluiting werkterrein voor doorgaand verkeer, bestemmingsverkeer is wel toegestaan Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om de weg af te sluiten en kan het voorkomen dat u tijdelijk niet bereikbaar bent voor (vracht)verkeer. Elk bedrijf en elke situatie is weer anders dus moeten maatwerkafspraken gemaakt worden om voor alle partijen een werkbare situatie te behouden. De firma Pijnacker is op de hoogte van de actuele planning van de bestratingswerkzaamheden en de bijbehorende omleidingen en afzettingen. Dhr. Veerhoek is het eerste aanspreekpunt. In overleg met hem is maatwerk mogelijk, maar uw input is hiervoor wel noodzakelijk.

8 In de onderstaande tabel zijn de contactpersonen voor de verschillende projecten. Contactpersoon Bedrijf functie contactgegevens Herinrichting De Vergulde Hand Dhr. W. Veerhoek Pijnacker infra BV Uitvoerder Dhr. E. Jongkind Gemeente Vlaardingen Projectleider Vervangen Kabels en Leidingen Dhr. M. Ravia Stedin NV Projectleider Dhr N Eickhof Evides NV Projectleider Projectburo Hoekse Lijn Dhr. J. van der Valk Boskalis uitvoerder Dhr. M. Bekker Prorail Omgevingsmanager Project Ondertunneling Marathonweg Dhr. Jonker Gemeente Vlaardingen Projectleider Dhr. Ros Gemeente Vlaardingen Directievoerder Project Rotonde Koggehaven Dhr. E. Jongkind Gemeente Vlaardingen Projectleider

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de vierde informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt gewerkt in opdracht van Stedin, Evides, Prorail en

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste gebruiker/ bewoner van dit pand, Voor u ligt de derde maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de eerste maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt in opdracht van

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de tweede maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt in opdracht

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 24 03-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 29 20-09-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Fasering herprofilering Breestraat Beverwijk Van 16 januari t/m 31 december 2017

Fasering herprofilering Breestraat Beverwijk Van 16 januari t/m 31 december 2017 Fasering herprofilering Breestraat Beverwijk Van 16 januari t/m 31 december 2017 Algemene voorwaarden voor uitvoering van de werkzaamheden gedurende fase 1 tot en met 5: Nood-en hulpdiensten moeten gedurende

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager:

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie?

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie? Wat is het doel van de reconstructie? - verbeteren leefomgeving bewoners - kwaliteit van het wegdek verbeteren - optimaliseren inrichting van de weg Zijn er nog andere zaken die nu tegelijkertijd aangepakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Voor u ligt de nieuwsbrief over het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden die we in uw wijk gaan uitvoeren.

Nadere informatie

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht www.zwijndrecht.nl T 14078 Vormgeving en fotografie Estay creatief communicatiebureau

Nadere informatie

Voortgang en planning werkzaamheden Ophoging Keerkring

Voortgang en planning werkzaamheden Ophoging Keerkring Mourik Groot-Ammers B.V. Aan de bedrijven grenzend aan projectgebied Ophoging Keerkring Gouda Postbus 2 2964 ZG Groot-Ammers Voorstraat 67, 2964 AJ Groot-Ammers Telefoon 0184-66 72 00 Telefax 0184-66 23

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 18 10-11-2015 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

l Projectduur: 2012 tot 2015 l Eerst kabels en leidingen, dan riolering l Gemaal De Manning wordt vervangen en

l Projectduur: 2012 tot 2015 l Eerst kabels en leidingen, dan riolering l Gemaal De Manning wordt vervangen en HANDIG OM TE WETEN l Projectduur: 2012 tot 2015 l Eerst kabels en leidingen, dan riolering l Gemaal De Manning wordt vervangen en verplaatst l Daarna herbestraten (incl. ophogen waar nodig) en uitwerking

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 25 31-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per / brief geïnformeerd.

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per  / brief geïnformeerd. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden

Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden Wat doet de gemeente? Groot onderhoud Capelle is voor een deel gebouwd op slappe veengrond. Grond die in jaren

Nadere informatie

Herinrichting Zuiderham (Neptunuslaan en omgeving)

Herinrichting Zuiderham (Neptunuslaan en omgeving) Herinrichting Zuiderham (Neptunuslaan en omgeving) De gemeente Zaanstad start dit najaar met de werkzaamheden van het resterende deel van Zuiderham in de omgeving van de Neptunuslaan. Het riool en het

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie

Flinke opknapbeurt Meerdervoort

Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht Meerdervoort 2016-2018 www.zwijndrecht.nl

Nadere informatie

Start werkzaamheden Arnhemseweg noord/mesdagstraat. 7 maart 2017

Start werkzaamheden Arnhemseweg noord/mesdagstraat. 7 maart 2017 Start werkzaamheden Arnhemseweg noord/mesdagstraat 7 maart 2017 Terugkijken door Gemeente Amersfoort Programma Voorstellen Wat gaan we doen? Waar en wanneer gaan we beginnen? Wat merkt u ervan? Vragen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor het groot onderhoud van Lelystad Haven. Op de informatiebijeenkomsten

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 22 08-03-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen

1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen 1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen Doel van de avond Informeren over de planning en uitvoeringswijze van het werk. Niet wel of geen parkeervak/boom/etc.

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove datum bespreking datum verslag 11 april 2019 5 juli 2019 aanwezigen Gemeente Middelburg: Pascal Geldof, projectleider Michel Joosse, coördinator Civiele Techniek

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) van Gondel 10 t/m 15 en 17. Geachte heer, mevrouw,

Aan de bewoner(s) van Gondel 10 t/m 15 en 17. Geachte heer, mevrouw, Aan de bewoner(s) van Gondel 10 t/m 15 en 17 Geachte heer, mevrouw, Met deze brief informeren wij u over het definitieve ontwerp van het groot onderhoud in uw wijk. Daarnaast treft u informatie aan over

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 In de kern van Deurne liggen drie drukke spoorwegovergangen: de Vlierdenseweg, Liesselseweg en Binderendreef. Bij alle drie

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff,

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen binnen uw woonwijk die al op korte termijn zullen starten en waarvan wij u graag met deze brief op de hoogte willen

Nadere informatie

Hoekse Lijn. Informatieavond Spoorsingel

Hoekse Lijn. Informatieavond Spoorsingel Hoekse Lijn Informatieavond Spoorsingel Informatieavond steunberm Spoorsingel 15-06-2016 Richard Bout Projectleider Ingenieursbureau Rotterdam 2 Programma Werkzaamheden steunberm: Korte toelichting ombouw

Nadere informatie

Onderhoud Leyhof vraag & antwoord

Onderhoud Leyhof vraag & antwoord Onderhoud Leyhof 2018 2020 vraag & antwoord en antwoord zijn als volgt gerubriceerd: 1. Project & Planning 2. Informatie en nieuws 3. Meedenken & meedoen 4. Ophoging, wat betekent dit voor de bewoners?

Nadere informatie

tfm Gemeente Delft Geachte heer/mevrouw,

tfm Gemeente Delft Geachte heer/mevrouw, ....... \): ' 0 -J.~_A ~... ; ~.\,._.. ; waterbedriif tfm Gemeente Delft Ruimte Ingenieursbureau Advies en databeheer Staalweg 1 2612 KK Delft IBAN NL21 BNGH 0285 0017 87 t.n.v. gemeente Delft Internet

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg

Q&A. Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg Q&A Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg Aan welk gedeelte van de Groene Kruisweg wordt gewerkt? Het gedeelte tussen het kruispunt ter hoogte van de Oude Singel / Stationssingel in Geervliet en de kruising

Nadere informatie

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n Informatie -avond 19 juni 2018 R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n O p d r a c h t g e v e r : G e m e e n t e Vo e r e n d a a l Openingswoord Wethouder Openingswoord

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Dit ontwerp is met een

Nadere informatie

Reconstructie Hoofdstraat Streeperstraat Gemeente Landgraaf

Reconstructie Hoofdstraat Streeperstraat Gemeente Landgraaf Openingswoord Wethouder Openingswoord -Wethouder??? Agenda Agenda: -Voorstellen projectteam -Toelichting werkzaamheden -Planning & Fasering -Bereikbaarheid -Communicatie -Vragenronde -Afsluiting Projectteam

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Groot onderhoud Leyhof vraag & antwoord

Groot onderhoud Leyhof vraag & antwoord Groot onderhoud Leyhof 2018 2020 vraag & antwoord en antwoord zijn als volgt gerubriceerd: 1. Project & Planning 2. Informatie en nieuws 3. Meedenken & meedoen 4. Ophoging, wat betekent dit voor de bewoners?

Nadere informatie

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 Impressie entree Koperwiek - RET Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 39 27-06-2017 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Haarlemmerstraat op de schop Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Impressies Haarlemmerstraat na afronden werkzaamheden Achtergrond

Nadere informatie

Reconstructie rotonde Tiendenplein

Reconstructie rotonde Tiendenplein Nieuwsbrief september 2017 Reconstructie rotonde Tiendenplein Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van de rotonde Tiendenplein. De gemeente is druk met de

Nadere informatie

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd.

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd. Kenmerk: Onderwerp: VP-279316-BR02 Start werkzaamheden Erp, 2 mei 2016 Geachte bewoner, Zoals reeds aangekondigd voert aannemersbedrijf Vissers Ploegmakers bv uit Erp het project Rioolverzwaring Venloseweg

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor Karveel 37, 43 en 44. Op de informatiebijeenkomst van 29 november

Nadere informatie

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27 N629 Oosterhout - Dongen Nieuwsbrief juli 2019 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en

Nadere informatie

Programma van de avond

Programma van de avond Programma van de avond Opening en welkom (5 min.) Presentatie plan van aanpak (20 min.) Vragen ter verduidelijking van de presentatie (20 min.) Informatiemarkt Avond voorzitter: Jean Paul Andela Presentatie

Nadere informatie

Opknappen wijk Vogelweide. vragen en antwoorden

Opknappen wijk Vogelweide. vragen en antwoorden Opknappen wijk Vogelweide vragen en antwoorden Vogelweide is toe aan groot onderhoud, denk daarbij aan zaken als het vervangen van de riolering en het ophogen van de straat. Het uitvoeren van groot onderhoud

Nadere informatie

Gemeente Appingedam. Herinrichting Stationsomgeving.

Gemeente Appingedam. Herinrichting Stationsomgeving. Gemeente Appingedam Herinrichting Stationsomgeving. Agenda : 1. opening : Wethouder M.van Bostelen 2. uitleg herinrichting : P.Dost - aanleiding - uitgangspunten 4. uitleg procesverloop / planning : P.Dost

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 2 d.d. 31 mei 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze tweede editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FSE ondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 211 - ieuweweg ieuwe Vaart 211 - ieuweweg De ieuwe weg C Westland rckelweg VERKEERSSITUTIE 1 - VOOREREIDIG

Nadere informatie

Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving

Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving GEMEENTE PAPENDRECHT Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving Aantal pagina's : Aantal bijlagen : bijlage : bijlage : bijlage : Tekening Groot onderhoud Edelweisslaan

Nadere informatie

Gemeente Nijmegen. Uitvoeringsbijeenkomst herinrichting Van Oldenbarneveltstraat

Gemeente Nijmegen. Uitvoeringsbijeenkomst herinrichting Van Oldenbarneveltstraat Uitvoeringsbijeenkomst herinrichting Van Oldenbarneveltstraat 11-7-2016 Programma Inleiding Harold Klomp Toelichting op het ontwerp Aanpak uitvoering fase - Mattijs Hubers Heijmans Vragen Afsluiting Inleiding

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91 MEMO aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins datum doorkiesnummer bijlage(n) 01-10-2013 (070) 326 15 87 - (070) 326 15 91 betreft Voorlopig Faseringsdraaiboek Haagweg

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Welkomstwoord Paul van Schijndel Locatie Het uit te voeren werk is gelegen in de Zwembadweg, Molendijk-zuid en Aloysiusstraat tussen de Boschweg en de Structuurweg in de gemeente

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0985-RBO

Nadere informatie

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma VERSLAG Datum 6 december 2012 Kenmerk Notulist Saskia Wubben Kopie aan Piet Vlasblom, IBD, SBBD, WD, DOV en Parktrust Bijlage(n) Contactpersoon S. Wubben T +31 (0)78 770 s.wubben@drechtsteden.nl 4 december

Nadere informatie

Partijen Herinrichting Plan Dekker Winkel. Jerry Wilms/Rian Duinmeijer. Aannemer. Opdrachtgever

Partijen Herinrichting Plan Dekker Winkel. Jerry Wilms/Rian Duinmeijer. Aannemer. Opdrachtgever Herinrichting Plan Dekker Winkel Jerry Wilms/Rian Duinmeijer Partijen Aannemer Projectleider Uitvoerder S. Veltman K. de Jonge Opdrachtgever Wethouder Projectleider Directievoerder Toezichthouder Toezichthouder

Nadere informatie

Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk

Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk Inhoud 1. Werkwijze aanleg nieuwe drinkwaterleiding... 2 2. Werkwijze wegreconstructie... 2 3. Volledige afsluiting bij u voor de deur... 3 4. Omleiding

Nadere informatie

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Bewonersbijeenkomst 5 juli 2018

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Bewonersbijeenkomst 5 juli 2018 Impressie entree Koperwiek - RET Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Bewonersbijeenkomst 5 juli 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Bouwbedrijf De Langen & Van den Berg Postbus AA Bergambacht. Geachte heer/mevrouw,

Bouwbedrijf De Langen & Van den Berg Postbus AA Bergambacht. Geachte heer/mevrouw, Bouwbedrijf De Langen & Van den Berg Postbus 15 2860 AA Bergambacht Ons kenmerk 2016.07437 Uw kenmerk 2016. Datum 15 september 2016 Contactpersoon B. Harte Bijlagen - Doorkiesnummer 010 45 37 450 Onderwerp

Nadere informatie

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen.

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen. Nummer 39 mei 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de Dag van de bouw, de weekendafsluiting van de Arnhemseweg

Nadere informatie

Nummer 29 november 2014

Nummer 29 november 2014 Nummer 29 november 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer de behandeling van het eenrichtingsverkeer in de gemeenteraad.

Nadere informatie

uitvoering jan van renesseweg

uitvoering jan van renesseweg 2 uitvoering jan van renesseweg DECEMBER 2016 Beste lezer, Op 19 september 2016 is de herinrichting van de Jan van Renesseweg gestart. Voorliggende nieuwsbrief is de tweede nieuwsbrief, waarin wij u op

Nadere informatie

Definitief Ontwerp Herinrichting Westereng Deelplan 4

Definitief Ontwerp Herinrichting Westereng Deelplan 4 Bijlage 4 Herinrichting Westereng DO deelplan 4 Case: 13.00863 Definitief Ontwerp Herinrichting Westereng Deelplan 4 Beslisdocument 29 oktober 2013 1 1. Projectresultaat Het project Rioolvervanging en

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1286-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden Westpunt

Werkzaamheden Westpunt 14 februari 2017 Werkzaamheden Westpunt Lex Hussaarts Projectleider gemeente Rotterdam Programma Welkom Aard van de werkzaamheden Bodemvervuiling en Maatregelen Fasering en planning Vervangen rioolhuisaansluitingen

Nadere informatie

In de groenstrook aan de Lotusbloemweg hoek Jasmijnstraat

In de groenstrook aan de Lotusbloemweg hoek Jasmijnstraat PROGRAMMA - Welkom - Voorstellen medewerkers - Presentatie groot onderhoud door Gemeente - Presentatie speeltoestellen - Gelegenheid voor algemene vragen na de presentatie aan de tafels - Inzien bestekstekeningen

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

HERINRICHTING BREUSTERSTRAAT EN RAADHUISSTRAAT TE EIJSDEN.

HERINRICHTING BREUSTERSTRAAT EN RAADHUISSTRAAT TE EIJSDEN. HERINRICHTING BREUSTERSTRAAT EN RAADHUISSTRAAT TE EIJSDEN 1 AGENDA 1. Welkomstwoord 2. Voorstellen Bouwteam 3. Ontwerp, materialisatie en wijzigingen 4. De werkzaamheden 5. Planning 6. Fasering 7. Bereikbaarheid

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder(s): Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND. HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013

INFORMATIEAVOND. HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013 INFORMATIEAVOND HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013 Inhoud Onderdeel: Spreker: Welkomstwoord (Wethouder C. De Kraker) Aanleiding werkzaamheden Plan van aanpak Ontwerp

Nadere informatie

Definitief ontwerp Fok en Schans

Definitief ontwerp Fok en Schans December 2016 Definitief ontwerp Fok en Schans Het begin De wens om de Schans en Fok aan te pakken staat al lang op de wensenlijst van de bewonersorganisatie Wijkbelang Heerenveen Noord en de gemeente

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

I N F O R M A T I E B U L L E T I N. Civieltechnische werkzaamheden Beeklaankwartier

I N F O R M A T I E B U L L E T I N. Civieltechnische werkzaamheden Beeklaankwartier I N F O R M A T I E B U L L E T I N Civieltechnische werkzaamheden Beeklaankwartier Bestemd voor de bewoners/belanghebbenden van: - Voorstraat - Westeinde - Beeklaan - Sluispad - Dr. Hadriaan van Neslaan

Nadere informatie

Werkzaamheden in afrondende fase De werkzaamheden op Sporenburg lopen ten einde. Volgende week verschijnt de laatste nieuwsbrief.

Werkzaamheden in afrondende fase De werkzaamheden op Sporenburg lopen ten einde. Volgende week verschijnt de laatste nieuwsbrief. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL

Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL Wij vragen uw begrip tijdens de werkzaamheden In december 2012 is Glasvezel Boekel begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Boekel.

Nadere informatie

Regeling zand afvoeren Westergouwe

Regeling zand afvoeren Westergouwe Regeling zand afvoeren Westergouwe Westergouwe is integraal opgehoogd en langdurig voorbelast met zand. Hierdoor heeft Westergouwe een draagkrachtige, stabiele grond om op te bouwen en te wonen. Er zijn

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 7 d.d. 20 september 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze zevende editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015

Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015 Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015 De meest gestelde vragen en antwoorden zijn als volgt gerubriceerd: Project & planning Gevolgen voor u Riolering Grondwater(overlast) & drainage

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht.

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. GEMEENTE PAPENDRECHT Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. Bijlage 3: Ingekomen zienswijze en gemeentelijke reactie Ingekomen zienswijzen: Gemeentelijke

Nadere informatie

Herstraten en vervangen riolering Oosterhoef Kastanje e.o. te Bergambacht

Herstraten en vervangen riolering Oosterhoef Kastanje e.o. te Bergambacht Aan: Bewoners van Oosterhoef nr 1 t/m 37 en 2 t/m 40 Kastanje Hazelaar Abeel Esdoorn Populier Linde Plataan Olm Els Klaproos 43 te Bergambacht Bewonersinformatie VERSLAG inloopbijeenkomst Herstraten en

Nadere informatie

Aannemer Boskalis aan de slag met realisatie N260

Aannemer Boskalis aan de slag met realisatie N260 December 2016 De kom van Baarle-Nassau (Nederland) en Baarle- Hertog (België) heeft doorstromings- en leefbaarheidsproblemen. Om deze problemen aan te pakken werken de provincie Noord-Brabant, provincie

Nadere informatie

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden Extra Sneltrein Twee sneltreinen en twee stoptreinen per uur/ per richting verhogen het comfort en de snelheid voor reizigers en verbeteren de bereikbaarheid van het Noorden. Extra sneltrein Op dit moment

Nadere informatie

Informatieavond uitvoering Heesterbuurt en aanliggende verkeershoofdroute. 1 juni 2015

Informatieavond uitvoering Heesterbuurt en aanliggende verkeershoofdroute. 1 juni 2015 Informatieavond uitvoering Heesterbuurt en aanliggende verkeershoofdroute 1 juni 2015 Joop van den Berg 19.30 Opening en welkom Joop van den Berg bestuurslid wijkvereniging 19.40 Presentatie gemeente Peter

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie