Jan Frederik Helmersstraat 9, Haarlem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan Frederik Helmersstraat 9, Haarlem"

Transcriptie

1 Jan Frederik Helmersstraat 9, Haarlem Vraagprijs , LAM ERA M A K E L A A R S

2 Informatie over de JAN FREDERIK HELMERSSTRAAT 9 In de gezellige Amsterdamse Buurt gelegen woonhuis met 3 slaapkamers, charmante trapgevel en heerlijk zonnige tuin op het westen EN achterom. Dit huis is bijzonder geschikt voor een koper met twee rechterhanden. Een opbouw is naar verwachting mogelijk, waardoor dit huis ook geschikt is voor gezinnen die erin willen groeien. Indeling: Parterre: Entree, ruime woonkamer (ca 40 m2), eetkamer met openslaande deuren naar de heerlijke tuin op het westen met volop middag/avondzon EN achterom, royale dichte keuken met 5pits kookplaat, berging met wasmachineruimte en wc. 1e etage: Overloop, badkamer met douche en wastafel, 3 slaapkamers en meerdere vaste kasten. Uiteraard kunt u deze woning ook op zaterdag bezichtigen! Fundering hersteld in 2002.

3 JAN FREDERIK HELMERSSTRAAT 9 HAARLEM Soort woning Status Bouwjaar Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning Koop m² 102 m² 350 m³ m², Vraagprijs , k.k.

4 Bouwkundige gegevens Onderstaande gegevens gelden niet als een garantie op de bouwkundige staat, doch slechts als een indicatie, gebaseerd op visuele inspectie. Bouwjaar: Verwarming en warmwater: CVgas (combiketel), Vaillant, ca 4 jaar oud. Elektra: Er zijn 4 elektragroepen en een aardlekschakelaar. Gas: De gasmeter bevindt zich nabij de voordeur. Keuken: Dichte, royale keuken met fornuis en afzuigkap. Badkamer: Badkamer met douchecabine en wastafel. Binnenafwerking: De woning moet nog worden opgeknapt. Riool: Geen problemen mee bekend. Parterrevloer: Houten parterrevloer, de uitbouw heeft een betonnen vloer. Grondvochtigheid: Laag. Kozijnen, ramen: Redelijk. Zink: De goten zijn oud. Buitenverf: Er moet geschilderd worden. Gevels: Goed, voorzien van knipvoeg aan de voorzijde. Dak: Samengesteld dak voorzien van oude kruispannen en bitumineuze bedekking. Het platte dak moet vervangen worden i.v.m. lekkage. Fundering en casco: De makelaar heeft bij de gemeente informatie ingewonnen. Daaruit blijkt dat deze woning oorspronkelijk op houten palen is gefundeerd en dat in 2002 funderingsherstel heeft plaatsgevonden. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard ter zake van de juistheid van de verstrekte informatie. Geen erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen vermeld Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. In het eigendomsbewijs van de huidige eigenaar staan geen erfdienstbaarheden, kettingbedingen of bijzondere bepalingen vermeld.

5 Verdere bijzonderheden Milieu: Verkoper is geen grondverontreiniging bekend, noch de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Monument: Het pand is geen monument. Beschermd stadsgezicht: Het pand valt niet in het binnenstadsgebied van Haarlem dat is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht. Achterom: Ja, is vastgelegd in een afzonderlijke akte. Eigen grond: Het pand staat op eigen grond. Levering: Het wordt geleverd vrij van huur en ontruimd (behoudens de hierboven genoemde inbegrepen zaken). Notaris: De notariskeuze is het voorrecht van de koper. Koper kan voor een notaris kiezen die is gevestigd buiten de regio waar de woning is gelegen. Dit leidt echter vaak tot extra kosten voor de verkoper zoals reiskosten, tijd vrij maken van het werk of de kosten van een volmacht. Daarom maakt de verkoper het voorbehoud de overdracht te laten plaatsvinden bij een notaris in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal of de gemeente waarin de woning is gelegen. Wanneer de koper toch de voorkeur geeft aan een notaris buiten de regio, dan neemt deze eventuele hierdoor voor de verkoper bijkomende kosten voor zijn rekening. Wij adviseren kopers dan ook om bij het vergelijken van de notaristarieven ook bijvoorbeeld de kosten van registratie van de koopakte, het doorhalen van de hypotheek en het opstellen van een volmacht te vergelijken. Het is voor beide partijen van belang de volledig getekende koopakte te laten registreren bij het kadaster. De kosten met betrekking tot deze registratie worden door de koper voldaan.

6 Kadastrale gegevens: Gemeente HAARLEM, sectie P nummer 49, groot 1.02 are. Vaste lasten en andere periodieke betalingen (gemeente: Haarlem) De vermelde bedragen gelden voor 2017, tenzij anders is aangegeven. Onroerende zaak belasting OZB: Totaal per jaar: 232,19.. Rioolheffing (gemeente Haarlem, eigenaarslast): Vast bedrag 142, per jaar. Eigenarenomslag (Hoogheemraadschap van Rijnland, eigenaarslast): 58,03. Algemeen: De verkoper betaalt de vaste lasten over het hele kalenderjaar. Bij de notariële overdracht betaalt de koper aan de verkoper het deel van de eigenaarslasten terug over de periode die ligt tussen de overdracht en het jaareinde. Daarnaast betaalt elke hoofdbewoner (eigenaar of huurder) de volgende lasten, die niet tussen verkoper en koper worden verrekend: Afvalstoffenheffing (gebruikerslast): Eénpersoonshuishouden: 212,40 per jaar, meerpersoonshuishouden 321,72 per jaar. Zuiveringsverontreinigingsheffing (Hoogheemraadschap van Rijnland, gebruikerslast): 56,30 per jaar per vervuilingseenheid. Watersysteemheffing Ingezeten (Hoogheemraadschap van Rijnland, gebruikerslast): 105,00 per jaar. Energienota van de huidige bewoner (gebruikerslast): 90 per maand. Uiteraard is de hoogte van deze nota s sterk afhankelijk van de gebruiker.

7 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: J.F. Helmerstr m 5 m 25 m 1/RD /RD128/ZW 130/RD130/ZW 132/RD132/ZW 134/RD134/ZW 136A Jan Frederik Helmersstraat /II Nicolaas Beetsstraat /II /RD6/ZW /II 29A B 29C Deze kaart is noordgericht Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 7 maart 2017 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente HAARLEM II Sectie P Perceel 49 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

8

9

10 Het Amsterdamse biedsysteem is van toepassing De gebruikelijke procedure bij de onderhandelingen over de verkoop van dit onroerend goed is als volgt; er is pas sprake van onderhandelingen als op het eerste bod van een kandidaatkoper een tegenvoorstel van verkoper volgt. In deze fase wordt niet met andere gegadigden onderhandeld. Er wordt wel bezichtigd. Bij de bezichtiging moet gemeld worden dat men in onderhandeling is en dat er bij interesse een éénmalig bod kan worden uitgebracht. De makelaar mag pas met derden onderhandelen als de onderhandelingen met de eerste kandidaatkoper gegadigde op niets zijn uitgelopen. Wel kan een derde een eenmalig, maximaal bod doen. Indien dit een beter bod is dan het laatste voorstel van de eerste kandidaatkoper, wordt deze in de gelegenheid gesteld om zijn beste bod te doen. Men koppelt terug naar 1e bieder dat er een bod binnen is en dat hij zijn uiterste bod mag neerleggen. Koper kan ook bij zijn huidige bod blijven. De makelaar verstrekt geen gegevens aan derden over de hoogte van de geboden bedragen. Zolang er geen overeenstemming is, zijn partijen niet aan elkaar gebonden. Koopakte Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels, zoals deze voorkomen in de modelkoopakte die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard een waarborgsom (of bankgarantie) ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. Deze wordt voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals voor het verkrijgen van woonvergunning, hypotheek, nationale hypotheek garantie) worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Voor zover hieronder aanvullende clausules zijn vermeld, worden deze opgenomen in de koopakte. De koopakte wordt geregistreerd bij het kadaster. Dit gebeurt op zijn vroegst 6 maanden voor de overdrachtsdatum. De kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn voor rekening van de koper.

11 Bedenktijd en opschortende voorwaarde Bedenktijd: De koper die een natuurlijk persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om deze koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand gesteld is. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin tenminste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag zijn. Opschortende voorwaarde: Deze overeenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Als niet uiterlijk op de vijfde werkdag nadat de eerste partij ondertekend heeft, (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte bij het notariskantoor is ontvangen, wordt de overeenkomst geacht niet tot stand gekomen te zijn. Aanvullende clausules op te nemen in de koopakte Algemene ouderdomsclausule: 1. Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning tenminste 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor o.a. het dak, de fundering, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering, rookkanalen, de afwezigheid van aantasting door houtworm en/of ander ongedierte c.q. schimmels en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet in de weg te staan van het in artikel 6.3 omschreven woongebruik. Milieuclausule 2. De verkoper verklaart dat hem betreffende eventuele bodem en/of grondwaterverontreiniging niets anders bekend is dan vermeld in het Uittreksel Bodeminformatie van de Gemeente Haarlem d.d. 20 maart 2017, dat onderdeel uitmaakt van deze koopakte. Elke aansprakelijkheid van de verkoper voor bodem en/ of grondwaterverontreiniging wordt uitgesloten. Koper zal verkoper niet voor enige vorm van bodem en/ of grondwaterverontreiniging aanspreken. Funderingsclausule 3. De woning is volgens de database van de gemeente Haarlem oorspronkelijk op houten palen is gefundeerd en in 2002 heeft funderingsherstel plaatsgevonden. De funderingsinformatie die is verstrekt geeft slechts een indicatie van de fundering. Alleen nader onderzoek kan uitsluitsel bieden over de aard en de staat van de fundering. Dit betekent dan ook dat geen enkele aansprakelijkheid wordt aanvaard ter zake van de juistheid van de verstrekte informatie.

12 Asbestclausule 4. In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn. Verkoper sluit iedere aansprakelijkheid voor de aanwezigheid van asbest uit en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest en/of asbesthoudende materialen in de onroerende zaak kan voortvloeien. (Overbruggings)hypotheek 5. Koper verleent bij deze onherroepelijk toestemming aan verkoper om het verkochte desgewenst tijdelijk tot uiterlijk de overeengekomen dag van levering te bezwaren met (overbruggings)hypotheek. Indien deze koopakte eerder in de openbare registers mocht zijn ingeschreven, zal het bepaalde in artikel 3, lid 3 boek 7 BW derhalve niet van toepassing zijn ten nadele van de desbetreffende hypotheekhouder. Het vorenstaande laat uitdrukkelijk onverlet de verplichting van verkoper het verkochte aan koper op de overeengekomen datum te leveren vrij van hypotheken, welke dan ook. Voorbehoud Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verdere informatie Alle belangrijke stukken zijn bij de makelaar beschikbaar en kunnen op uw verzoek g d worden. Uiteraard kunt u ook bij de makelaar terecht voor al uw vragen. Aanvaarding De overdrachtsdatum wordt in overleg vastgesteld.

13 Lijst van zaken Betreffende het perceel: Jan Frederik Helmersstraat LR Haarlem d.d Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

14 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Fornuis / oven Keukenaccessoires Verlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Paraaf verkoper Paraaf koper 2

15 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Toiletaccessoires Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Voor akkoord, De verkoper_handtekening_ De koper Naam: M.J. van der Meijden Plaats: Datum: Echtgeno(o)t(e)/partner verkoper Naam: Plaats: Datum: Echtgeno(o)t(e)/partner koper Naam: Plaats: Datum: Naam: Plaats: Datum: Paraaf verkoper Paraaf koper 3

16

17

18

19

20 Een huis kopen is een kunst apart TE KOOP Raadpleeg dé expert: een NVMmakelaar LAM ERA makelaars Raamsingel DS Haarlem T E info@lameramakelaars.nl

Brouwersstraat 83, Haarlem

Brouwersstraat 83, Haarlem Brouwersstraat 83, Haarlem Koopprijs 269.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de BROUWERSSTRAAT 83 In gewilde Leidse Buurt gelegen woonhuis met 3 slaapkamers, bergvliering, cv, diepe achtertuin

Nadere informatie

Romolenstraat 39, Haarlem

Romolenstraat 39, Haarlem Romolenstraat 39, Haarlem Vraagprijs 395.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de ROMOLENSTRAAT 39 In de Amsterdamse-buurt gelegen hoekwoning met garage die recentelijk van de fundering tot het

Nadere informatie

Leidsezijstraat 3, Haarlem

Leidsezijstraat 3, Haarlem Leidsezijstraat 3, Haarlem Vraagprijs 211.500- LAM ERA M A K E L A A R S LEIDSEZIJSTRAAT 3 Fijn woonhuis met zonnige achtertuin met schuur en achterom. Ook goed geschikt om op en uit te bouwen. Gelegen

Nadere informatie

Van Nesstraat 65 zwart, Haarlem

Van Nesstraat 65 zwart, Haarlem Van Nesstraat 65 zwart, Haarlem Vraagprijs 249.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de VAN NESSTRAAT 65 ZWART Uitstekend onderhouden 3 kamer benedenwoning van 73 m2 met ruime zonnige tuin op

Nadere informatie

Nieuwe Spaarnwouderstraat 8, Haarlem

Nieuwe Spaarnwouderstraat 8, Haarlem Nieuwe Spaarnwouderstraat 8, Haarlem Vraagprijs 220.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de NIEUWE SPAARNWOUDERSTRAAT 8 Geheel gerenoveerde bedrijfsruimte/garage met elektrische roldeur en daglichttoetreding,

Nadere informatie

Javastraat 37, Haarlem

Javastraat 37, Haarlem Javastraat 37, Haarlem Vraagprijs 250.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de JAVASTRAAT 37 In een rustige woonwijk, nabij de winkelstraat De Cronjé, ligt deze goed onderhouden nette gezinswoning.

Nadere informatie

Strawinskylaan 24, Heemstede

Strawinskylaan 24, Heemstede Strawinskylaan 24, Heemstede Koopprijs 585.000,- LAM ERA M A K E L A A R S ERA Garantie: een goed gevoel Een bestaand huis kopen met garantie op de installaties. Dat moet een fijn idee zijn. Want een verhuizing

Nadere informatie

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper) Ritmeesterstraat16 Haarlem Vraagprijs 650.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl IndevoormaligemanegevandeRipperdakazernezijnin2008zevenzeerroyaleherenhuizengerealiseerd.

Nadere informatie

Roosveldstraat 37, Haarlem

Roosveldstraat 37, Haarlem Roosveldstraat 37, Haarlem Vraagprijs 309.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Roosveldstraat Mr. Lambert Jacobszn. van Roosveld, 1488-1573, was van 1535 tot 1559 pensionaris van Haarlem en sinds 1561 verscheidene

Nadere informatie

Spaansevaartstraat 75, Haarlem

Spaansevaartstraat 75, Haarlem Spaansevaartstraat 75, Haarlem Vraagprijs 298.000,- LAM ERA M A K E L A A R S SPAANSEVAARTSTRAAT 75 en het pakhuisje aan de ATJEHSTRAAT 2 A. In een van de leukste straten van de Transvaalbuurt ligt deze

Nadere informatie

Bakkumstraat 1, Haarlem

Bakkumstraat 1, Haarlem Bakkumstraat 1, Haarlem Vraagprijs 395.000,- LAM ERA M A K E L A A R S ERA Garantie: een goed gevoel Een bestaand huis kopen met garantie op de installaties. Dat moet een fijn idee zijn. Want een verhuizing

Nadere informatie

Dokter W Nijestraat 56, Spaarndam

Dokter W Nijestraat 56, Spaarndam Dokter W Nijestraat 56, Spaarndam Vraagprijs 395.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de DOKTER W NIJESTRAAT 56 In het gewilde en pittoreske Spaarndam ligt deze ruime verzorgde eengezinswoning

Nadere informatie

Soderblomstraat 22, Haarlem

Soderblomstraat 22, Haarlem Soderblomstraat 22, Haarlem Vraagprijs 169.000,- LAM ERA M A K E L A A R S SODERBLOMSTRAAT 22 Dit ruime appartement verdeeld over twee etages heeft een fors dakterras op het zuid/westen. De grote slaapkamer

Nadere informatie

Van Zeggelenplein 28, Haarlem

Van Zeggelenplein 28, Haarlem Van Zeggelenplein 28, Haarlem Vraagprijs 349.000,- LAM ERA M A K E L A A R S ERA Garantie: een goed gevoel Een bestaand huis kopen met garantie op de installaties. Dat moet een fijn idee zijn. Want een

Nadere informatie

Kerkhofstraat 23 rd, Haarlem

Kerkhofstraat 23 rd, Haarlem Kerkhofstraat 23 rd, Haarlem Vraagprijs 269.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de KERKHOFSTRAAT 23 RD Verrassende ruime bovenwoning met leuk vrij uitzicht aan de voorzijde en een royaal terras

Nadere informatie

Schotlandstraat 272, Haarlem

Schotlandstraat 272, Haarlem Schotlandstraat 272, Haarlem Vraagprijs 150.000,- k.k. LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de SCHOTLANDSTRAAT 272 Op de vijfde etage gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement met balkon op het

Nadere informatie

Bilderdijkstraat 17 zw, Haarlem

Bilderdijkstraat 17 zw, Haarlem Bilderdijkstraat 17 zw, Haarlem Vraagprijs 269.000,- LAM ERA M A K E L A A R S BILDERDIJKSTRAAT 17 zwart te Haarlem In een superleuke straat gelegen sfeervolle benedenwoning met een opkamer in het achterhuis.

Nadere informatie

Du Perronstraat 33, Haarlem

Du Perronstraat 33, Haarlem Du Perronstraat 33, Haarlem Vraagprijs 349.500,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de DU PERRONSTRAAT 33 Op een zeer ruim perceel (360 m2) vindt u een halfvrijstaande jaren 60-woning met garage,

Nadere informatie

Brouwersstraat 39, Haarlem

Brouwersstraat 39, Haarlem Brouwersstraat 39, Haarlem Vraagprijs 285.000, LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de BROUWERSSTRAAT 39 In de gewilde Leidsebuurt gelegen goed onderhouden woonhuis (1982) met achtertuin op het noorden

Nadere informatie

Kolkstraat 32 zw, Haarlem

Kolkstraat 32 zw, Haarlem Kolkstraat 32 zw, Haarlem Vraagprijs 195.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Echt een hele leuke, praktische benedenwoning, gelegen in de gewilde Leidse Buurt op enkele minuten fietsen van het centrum en om

Nadere informatie

Vraagprijs) )239.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )239.000,=)kosten)koper) Saxenrodeweg38 Bentveld Vraagprijs 239.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl DitZEERRUIME39kamerhoekappartementmetROYAALBALKONophetZUIDWESTENligtopde1e

Nadere informatie

IJweg 34, Zwanenburg. Vraagprijs ,- LAM ERA M A K E L A A R S

IJweg 34, Zwanenburg. Vraagprijs ,- LAM ERA M A K E L A A R S IJweg 34, Zwanenburg Vraagprijs 285.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Verkoper(s) aan het woord: Na ruim 40 jaar hier met heel veel plezier gewoond te hebben, is het tijd voor iets anders, iets kleiners.

Nadere informatie

Duvenvoordestraat 65 zw, Haarlem

Duvenvoordestraat 65 zw, Haarlem Duvenvoordestraat 65 zw, Haarlem Vraagprijs 245.000, LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de DUVENVOORDESTRAAT 65 ZW In één van de leukste straten van Haarlem, in het gewilde Garenkokerskadekwartier

Nadere informatie

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca. POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH Bouwjaar: ca. 1985 Inhoud woning: ca. 320 m³ Woonoppervlakte: ca. 108 m² Perceelgrootte: ca. 141 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Rudy Welbergen RUIME TUSSENWONING Deze

Nadere informatie

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau SPERWERSTRAAT 17 BAARLE-NASSAU Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Woonhuis Koop 2006 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers

Nadere informatie

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m² KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Bouwjaar: ca 1937 Inhoud woning: ca 400 m³ Woonoppervlakte: ca 125 m² Perceelgrootte: ca 171 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marco Marijnissen KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Soort

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

Korte Poellaan 16, Haarlem

Korte Poellaan 16, Haarlem Korte Poellaan 16, Haarlem Vraagprijs 325.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de KORTE POELLAAN 16 Uitstekend onderhouden tussenwoning gelegen in gewilde buurt nabij het centrum van Haarlem.

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

Orionweg 47, Haarlem. Vraagprijs ,- LAM ERA M A K E L A A R S

Orionweg 47, Haarlem. Vraagprijs ,- LAM ERA M A K E L A A R S Orionweg 47, Haarlem Vraagprijs 565.000, LAM ERA M A K E L A A R S ORIONWEG 47 Fraai dertiger jaren huis in uitstekende staat van onderhoud met vrij uitzicht over het Planetenplein en een heerlijke zonnige

Nadere informatie

Teylingerweg 125, Vogelenzang

Teylingerweg 125, Vogelenzang Teylingerweg 125, Vogelenzang Vraagprijs 295.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de TEYLINGERWEG 125 Comfortabel 3-kamerappartement (2003) met heerlijk zonneterras, rustig gelegen in wooncomplex

Nadere informatie

HAARLEM AKENDAMSTRAAT 10. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM AKENDAMSTRAAT 10. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM AKENDAMSTRAAT 10 In rustige en gewilde buurt gelegen sfeervol woonhuis met voortuin en besloten achterplaats. Door zijn formaat is deze woning uitermate geschikt voor iemand alleen of een leuk

Nadere informatie

Herenstraat 39 a Wateringen

Herenstraat 39 a Wateringen Herenstraat 39 a Wateringen 155.000,-- k.k. TE KOOP Midden in het centrum van Wateringen gelegen, gezellig 2-kamer appartement op de 1ste verdieping. Het appartement is gelegen aan een hofje en is o.a.

Nadere informatie

Westkolk 36, Spaarndam

Westkolk 36, Spaarndam Westkolk 36, Spaarndam Vraagprijs 269.000,- LAM ERA M A K E L A A R S De huidige eigenaresse heeft haar hele jeugd in Spaarndam gewoond. Schuur met ondergrond WESTKOLK 36 Mevrouw R. Keesstra Tiggelman:

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

Raamsteeg 11 rd, Haarlem

Raamsteeg 11 rd, Haarlem Raamsteeg 11 rd, Haarlem Vraagprijs 279.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Deze woning is echt een buitenkans. Nabij het centrum gelegen, veel woonruimte. En toch heel goed betaalbaar! Informatie over de

Nadere informatie

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k.

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k. ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 139.500,00 Aanvaarding

Nadere informatie

PECKIUSLAAN 43 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 298 m³. Woonoppervlakte: ca. 71 m². Perceelgrootte: ca. 399 m²

PECKIUSLAAN 43 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 298 m³. Woonoppervlakte: ca. 71 m². Perceelgrootte: ca. 399 m² PECKIUSLAAN 43 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1950 Inhoud woning: ca. 298 m³ Woonoppervlakte: ca. 71 m² Perceelgrootte: ca. 399 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ruime hoekwoning In rustige

Nadere informatie

Bomanshof 8, Haarlem. Vraagprijs ,- LAM ERA M A K E L A A R S

Bomanshof 8, Haarlem. Vraagprijs ,- LAM ERA M A K E L A A R S Bomanshof 8, Haarlem Vraagprijs 625.000, LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de BOMANSHOF 8 Op een fantastische locatie tegen de duingrens gelegen tussenwoning met garage en ruime, 20 meter diepe,

Nadere informatie

HAARLEM VAN ZEGGELENSTRAAT 124. Vraagprijs: 195.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM VAN ZEGGELENSTRAAT 124. Vraagprijs: 195.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM VAN ZEGGELENSTRAAT 124 Nabij het centrum, in de gewilde NIEUWE AMSTERDAMSEBUURT gelegen 30ER JAREN BENEDENWONING MET VOORTUIN EN EEN RIANTE ACHTERTUIN op het ZUIDOOSTEN met berging en achterom

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k.

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k. LICHTBOEI 125 GRONINGEN 164.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN : 164.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Tussenwoning Aantal kamers :5 kamers waarvan 4

Nadere informatie

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Escarp!8!! Vijfhuizen! Escarp8 Vijfhuizen Vraagprijs 729.500,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl DezemoderneVRIJSTAANDEVILLAmetTUINRONDOMligtinderuimopgezetteenKINDVRIENDELIJKE

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m²

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m² KOTTERSTRAAT 43 TILBURG Bouwjaar: ca 1987 Inhoud woning: ca 425 m³ Woonoppervlakte: ca 112 m² Perceelgrootte: ca 133 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum KOTTERSTRAAT 43 TILBURG Soort

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 22, Haarlem

Jan van Galenstraat 22, Haarlem Jan van Galenstraat 22, Haarlem Vraagprijs 539.000,- LAM ERA M A K E L A A R S ERA Garantie: een goed gevoel Een bestaand huis kopen met garantie op de installaties. Dat moet een fijn idee zijn. Want een

Nadere informatie

WEERIJSSTRAAT 34 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 380 m³. Woonoppervlakte: ca 103 m². Perceelgrootte: ca 119 m²

WEERIJSSTRAAT 34 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 380 m³. Woonoppervlakte: ca 103 m². Perceelgrootte: ca 119 m² WEERIJSSTRAAT 34 BREDA Bouwjaar: ca 1926 Inhoud woning: ca 380 m³ Woonoppervlakte: ca 103 m² Perceelgrootte: ca 119 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Sandra Schrijvers Weerijsstraat 34 Geheel opgeknapte

Nadere informatie

Leidsevaart 134 zw, Haarlem

Leidsevaart 134 zw, Haarlem Leidsevaart 134 zw, Haarlem Vraagprijs 475.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de LEIDSEVAART 134 ZW In fraai monumentaal pand gesitueerde dubbele benedenwoning (souterrain en bel-etage) met

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 AAN TWEE ZIJDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING ZEER MOOI EN RUSTIG GELEGEN IN WOONWIJK DE VAARST. DE WONING IS ZOWEL AAN DE ACHTERZIJDE ALS AAN DE ZIJKANT UITGEBOUWD, WAARDOOR ER

Nadere informatie

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, DE DRIEST 5 BARNEVELD, DE DRIEST 5 OP MOOIE LOCATIE GELEGEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET RUIME GARAGE EN BERGING (SAMEN RUIM 40 M²). DE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IN 2012 VOORZIEN VAN EEN NIEUWE KEUKEN. TEVENS HEEFT

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

KAMSALAMANDER 13 GOIRLE. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 340 m³. Woonoppervlakte: ca 98 m². Perceelgrootte: ca 97 m²

KAMSALAMANDER 13 GOIRLE. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 340 m³. Woonoppervlakte: ca 98 m². Perceelgrootte: ca 97 m² KAMSALAMANDER 13 GOIRLE Bouwjaar: ca 2014 Inhoud woning: ca 340 m³ Woonoppervlakte: ca 98 m² Perceelgrootte: ca 97 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum Kamsalamander 13 Op perfecte

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 190 m³. Woonoppervlakte: ca 63 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 190 m³. Woonoppervlakte: ca 63 m². Perceelgrootte: ca 0 m² GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN Bouwjaar: ca 1998 Inhoud woning: ca 190 m³ Woonoppervlakte: ca 63 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Ralph van Wingerden GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN Soort

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Poeldijksepad 2 D Honselersdijk

Poeldijksepad 2 D Honselersdijk Poeldijksepad 2 D Honselersdijk 250.000,-- k.k. TE KOOP In het centrum van Honselersdijk ligt dit ruime, lichte, 3-kamer appartement op de verhoogde parterre in het appartementencomplex Residentie Honselaersdijk.

Nadere informatie

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n.

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n. STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN 595.000,- v.o.n. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 595.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Appartement Open portiek :Nee Aantal kamers :4 kamers waarvan 3 slaapkamer(s)

Nadere informatie

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k.

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k. COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT Vraagprijs 55.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Coevorderstraatweg/Hoveniersland, Noordscheschut. Perceel weiland, gelegen tussen de Coevorderstraatweg en de Lossing, op

Nadere informatie

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP Madeweg 3 Monster 355.000,-- k.k. TE KOOP Scherpe vraagprijs!! Vrijstaand woonhuis met hobbyruimte/garage en tuinhuisje/volière, gelegen aan de rand van het dorp op 930 m2 eigen grond (tegenover zwembad

Nadere informatie

SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 183 m³. Woonoppervlakte: ca 45 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 183 m³. Woonoppervlakte: ca 45 m². Perceelgrootte: ca 0 m² SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG Bouwjaar: ca 2007 Inhoud woning: ca 183 m³ Woonoppervlakte: ca 45 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum SINT FILIPPUSHOF 29 TILBURG

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE VICTOR V. VRIESLANDSTRAAT 33 HAARLEM

VERKOOPBROCHURE VICTOR V. VRIESLANDSTRAAT 33 HAARLEM VERKOOPBROCHURE VICTOR V. VRIESLANDSTRAAT 33 HAARLEM Goed onderhouden 2-kamer appartement met lift op de 3e etage. Zonnig balkon op zuid-oosten vanwaar u vrij uitzicht heeft over het Schoterbos en de Jan

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

HAARLEM ABRAHAM MENSSTRAAT 9. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM ABRAHAM MENSSTRAAT 9. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM ABRAHAM MENSSTRAAT 9 Vraagprijs: 430.000, k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 0235319192 www.boonstra.nl info@boonstra.nl Vraagprijs: 430.000, k.k. In het gewilde Ramplaankwartier gelegen

Nadere informatie

Architect Mutterskade 30 Den Haag

Architect Mutterskade 30 Den Haag Architect Mutterskade 30 Den Haag 250.000,-- k.k. TE KOOP Ruime 4/5 kamer eengezinswoning met zonnige achtertuin met berging en achterom. Moderne keuken met inbouwapparatuur en luxe badkamer. Santen &

Nadere informatie

HEEMSTEDE ALETTA JACOBSLAAN 5. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE ALETTA JACOBSLAAN 5. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE ALETTA JACOBSLAAN 5 Vraagprijs: 315.000, k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 0235319192 www.boonstra.nl info@boonstra.nl Vraagprijs: 315.000, k.k. In kindvriendelijke woonomgeving ligt

Nadere informatie

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. BRINK 6 GASTEREN Vraagprijs 425.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een fantastische locatie midden in het dorp gelegen rietgedekte woonboerderij met grote vrijstaande schuur en bakhuisje. Deze vrijstaande

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Tweelingen 18 Amersfoort

Tweelingen 18 Amersfoort Tweelingen 18 Amersfoort Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 4 Woonfunctie: 112 m² Overige: 12 m² Externe bergruimte: 6 m² Perceeloppervlakte: 130 m² Inhoud: 385 m³ Bouwjaar: 2006 De Ruiter Makelaarshuis

Nadere informatie

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg Jan van Riebeeckstraat 158 Culemborg Vraagprijs 142.500, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Jan van

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NIJSTUKKEN 126 ASSEN Vraagprijs 120.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat, aan de rand van de wijk Peelo gelegen TUSSENWONING met aangebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein,

Nadere informatie

k.k. De Driest 5. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld VRAAGPRIJS 295.000 k.k. Barneveld De Driest 5 Uitgebouwde hoekwoning Gelegen in woonwijk "Norschoten" Recent voorzien van nieuwe keuken Mooi aangelegde diepe achtertuin Aangebouwde garage/schuur van 40

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

Banjostraat 42, Etten-Leur

Banjostraat 42, Etten-Leur Banjostraat 42, Etten-Leur BANJOSTRAAT 42 ETTEN-LEUR Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning Woonhuis Koop

Nadere informatie

KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca 1960-1970. Inhoud woning: ca 321 m³. Woonoppervlakte: ca 88 m². Perceelgrootte: ca 227 m²

KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca 1960-1970. Inhoud woning: ca 321 m³. Woonoppervlakte: ca 88 m². Perceelgrootte: ca 227 m² KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER Bouwjaar: ca 1960-1970 Inhoud woning: ca 321 m³ Woonoppervlakte: ca 88 m² Perceelgrootte: ca 227 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Joris Detrie Goed onderhouden HOEKWONING

Nadere informatie

PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND. Bouwjaar:1950. Woonoppervlakte: ca. 450m². Inhoud: ca. 1100m³. Perceelopppervlakte: 615m². Aanvaarding: In overleg

PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND. Bouwjaar:1950. Woonoppervlakte: ca. 450m². Inhoud: ca. 1100m³. Perceelopppervlakte: 615m². Aanvaarding: In overleg PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND Bouwjaar:1950 Woonoppervlakte: ca. 450m² Inhoud: ca. 1100m³ Perceelopppervlakte: 615m² Aanvaarding: In overleg Grote hoekwoning met tuin, berging en oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Informatie over de DE HORST 2. Royale twee onder een kap woning op grote kavel van 348 m2, met tuin op het zuiden.

Informatie over de DE HORST 2. Royale twee onder een kap woning op grote kavel van 348 m2, met tuin op het zuiden. De Horst 2, HASSELT Informatie over de DE HORST 2 Royale twee onder een kap woning op grote kavel van 348 m2, met tuin op het zuiden. Deze mooi gesitueerde twee onder een kap woning heeft een uitgebouwde

Nadere informatie

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld VRAAGPRIJS 298.500 k.k. Barneveld Amersfoortsestraat 136 Nostalgische helft van een dubbel woonhuis Prachtig uitzicht vanuit de woonkamer Besloten achtertuin met grote veranda Garage en schuur van samen

Nadere informatie

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k.

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k. JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND 170.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zoek naar ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs? AARZEL NIET en BEL voor een afspraak. Zeer karakteristiek, ruime vrijstaand woning

Nadere informatie

Van Boelenstraat 38 'S-HERTOGENBOSCH

Van Boelenstraat 38 'S-HERTOGENBOSCH Van Boelenstraat 8 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs 275.000,- k.k. Lopend de Bossche Binnenstad in?! Deze recent gebouwde hoekwoning met berging en parkeerplaats ligt aan de rand van het centrum. Scholen, winkels

Nadere informatie

Van Leeuwenhoekstraat 48, Haarlem

Van Leeuwenhoekstraat 48, Haarlem Van Leeuwenhoekstraat 48, Haarlem Vraagprijs 249.000,- LAM ERA M A K E L A A R S Informatie over de VAN LEEUWENHOEKSTRAAT 48 Perfect onderhouden 4 kamer hoek appartement met lift en berging gelegen in

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

GARDIAANHOF 2 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 385 m³. Woonoppervlakte: ca 121 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

GARDIAANHOF 2 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 385 m³. Woonoppervlakte: ca 121 m². Perceelgrootte: ca 0 m² GARDIAANHOF 2 TILBURG Bouwjaar: ca 2009 Inhoud woning: ca 385 m³ Woonoppervlakte: ca 121 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pepijn de Roo GARDIAANHOF 2 TILBURG Soort woning Bouwtype

Nadere informatie

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP TW200986TW200986 Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000, kosten koper TE KOOP Lepelbladstraat 41 Wormer De gepubliceerde prijs i s een vanaf prijs wat betekent dat vanaf dit niveau verkoper zal reageren

Nadere informatie

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH Vraagprijs 425.000,-- k.k. (aanvaarding in overleg) Koopsestraat 1 Zoelen T 0344 69 15 69 De Hofstede 57A Lienden T 0344 63 60 50 I www.heleenbeekhuizen.nl ˇ E info@heleenbeekhuizen.nl Omschrijving Weidse

Nadere informatie

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch Vraagprijs 219.000,- k.k. Dit huis heeft beneden een uitgebouwde woonkamer (van ruim 43 m²) en een knusse open keuken compleet met inbouwapparatuur en uitzicht op het

Nadere informatie

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOOIBEEMD 11 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Centraal gelegen in de populaire woonwijk Marsdijk ligt deze nette HOEKWONING met vrijstaande stenen berging. De fraai aangelegde tuin heeft

Nadere informatie

Vink 7, Wijnandsrade. Genieten van de rust en het buitenleven met paarden aan huis... makelaars met n goed gevoel

Vink 7, Wijnandsrade. Genieten van de rust en het buitenleven met paarden aan huis... makelaars met n goed gevoel Vink 7, Wijnandsrade Genieten van de rust en het buitenleven met paarden aan huis... makelaars met n goed gevoel makelaars met n goed gevoel Uw makelaar voor Parkstad en omgeving Aquina Hollanders makelaars

Nadere informatie

HAARLEM KORTE POELLAAN 4. Vraagprijs: 274.500,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM KORTE POELLAAN 4. Vraagprijs: 274.500,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM KORTE POELLAAN 4 Deze moderne ingerichte woning (bouwjaar 1899) combineert het genot van rustig wonen met het gemak van alle centrumvoorzieningen op steenworp afstand. De woning is van binnen luxe

Nadere informatie

BELLINISTRAAT 251 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 346 m³. Woonoppervlakte: ca 117 m². Perceelgrootte: ca 165 m²

BELLINISTRAAT 251 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 346 m³. Woonoppervlakte: ca 117 m². Perceelgrootte: ca 165 m² BELLINISTRAAT 251 TILBURG Bouwjaar: ca 1971 Inhoud woning: ca 346 m³ Woonoppervlakte: ca 117 m² Perceelgrootte: ca 165 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum Bellinistraat 251 UITSTEKEND

Nadere informatie

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 269.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Net buiten de bebouwde kom van Hollandscheveld, te midden van de landerijen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande

Nadere informatie

UTRECHTSEWEG 74 OOSTERBEEK

UTRECHTSEWEG 74 OOSTERBEEK UTRECHTSEWEG 74 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

Vlietweg 12 B Naaldwijk

Vlietweg 12 B Naaldwijk Vlietweg 12 B Naaldwijk koopsom 399.000,-- k.k. TE KOOP Vrijstaand woonhuis met deels beton/ deels houten schuur met aangebouwde houten carport, gelegen aan de rand van te ontwikkelen nieuwbouwwijk Hoogeland

Nadere informatie