15 juni 2017 jaargang 3-20

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 juni 2017 jaargang 3-20"

Transcriptie

1 15 juni 2017 jaargang 3-20 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 2B Hé, luister mee naar een nieuw verhaal 3 t/m 6 Kijk es 6/7 en 7 Vertel het aan de mensen 8 Whoever you are Vertellingen Week 25 Petrus durft het aan om te doen wat Jezus deed. Hij pakt de hand van een gestorven vrouw en roept sta op! En het wonder gebeurt opnieuw, de vrouw staat op. Petrus gaat de weg die lijkt op die van Jezus, ook de donkere kanten. Hij wordt vastgeketend en zwaar bewaakt in de gevangenis. Maar nu ervaart hij zelf hoe het is als iemand je bij de hand neemt om een nieuw begin te maken. Hij staat op en loopt de gevangenis uit. De vertellingen in groep 1 en 2 1. Petrus doet wat Jezus deed. Hij steekt zijn hand uit en zegt: Sta op! 2. Petrus pakt de hand van de engel in de gevangenis. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Eneas. 2. Tabita 3. Petrus. Week 26 Twee mannen, Barnabas en Paulus, gaan op reis. Ze gaan overal vertellen over wie Jezus is en wat hij gedaan heeft. Sommige mensen geloven wat ze vertellen, anderen denken dat het niet waar is. In Filippi ontmoet Paulus een slavin, ze is bezeten. Paulus roept de naam van Jezus Christus uit, waardoor ze zich kan bevrijden uit wat haar in de greep hield. De vertellingen in groep 1 en 2 1. Paulus en Barnabas gaan op reis om te vertellen over Jezus. 2. Paulus bevrijdt een waarzegster. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Paulus zegt een tovenaar de waarheid. 2. Paulus en Barnabas zeggen dat het verhaal van Jezus waar is. 3. Paulus ontmoet een waarzegster.

2

3 Jarigen Deze periode zijn de volgende kinderen jarig Jarige Datum Groep Annemiek Rorije 18 juni 6/7 Lize Roke 22 juni 3 Sanne de Vries 23 juni 2B Niek Berends 24 juni 6 Hayleigh Hop 24 juni 1 Xavier Kasteel 25 juni 2A Amfa Abdullahi Hussein 26 juni 8 Stijn Bredenhof 26 juni 4 Aafje Dekker 28 juni 4 Mika van Essen 28 juni 8 Daan Rorije 28 juni 2A Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! Vriendjesregel Help elkaar een handje Herinnering bestelling klassenfoto s Uw zoon/dochter heeft onlangs een envelop mee naar huis gekregen waarmee u de klassenfoto('s) kunt bestellen. De klassenfoto's hangen bij de groep van uw kind. U kunt de foto('s) bestellen door de envelop in te vullen, 4,00 per foto bij te voegen en in te leveren op school. De uiterste besteldatum is vrijdag 23 juni a.s.

4 Vakantierooster en studiedagen schooljaar 2017/2018 Herfstvakantie 16 oktober 2017 t/m 20 oktober 2017 Kerstvakantie 22 december 2017 (vanaf uur) t/m 05 januari 2018 Studiedag 23 februari 2018 (kinderen hele dag vrij) Voorjaarsvakantie 26 februari 2018 t/m 02 maart 2018 Goede Vrijdag 30 maart 2018 Tweede Paasdag 02 april 2018 Koningsdag 27 april 2018 Meivakantie 30 april 2018 t/m 11 mei 2018 Tweede Pinksterdag 21 mei 2018 Studiedag 22 mei 2018 (kinderen hele dag vrij) Zomervakantie 13 juli 2018 (vanaf uur) t/m 24 augustus 2018

5 Schoolreis naar het Archeon Groep 5 t/m 7 zijn op schoolreis geweest naar het Archeon. Hieronder wat ervaringen van groep 7: Er waren drie tijden in de geschiedenis: de Prehistorie, de Middeleeuwen en de Romeinse tijd We kwamen eerst bij de Prehistorie. Daar hadden ze nagemaakte huizen. Het zag er net echt uit. Je kon er kanoën in een uitgeholde boomstam. We gingen met z n drieën in de kano. Werden wel een beetje nat. We leerden dat je met een stenen mes de wol van een schaap af kan halen. Er was een huisje uit de steentijd. Met een slootje. Je raadt het al.. we gingen slootje springen. We gingen brood bakken aan een stok in het vuur. Het smaakte wel anders dan normaal brood, maar het was wel lekker. We hebben ook levende meelwormen gegeten. door de Middeleeuwen. We hadden een doe-route Daar maakten we armbandjes van wol en schoten we met pijl en boog.

6 Els gaf ons een rondleiding. We gingen kijken bij een kloosterklok; dat was vroeger om mensen te waarschuwen. Bijna aan het einde hadden we een gladiatorengevecht in de arena. Het was superleuk. Ik zat aan de blauwe kant, want iemand zei dat blauw ging winnen, maar rood heeft gewonnen. We hebben ook nog in een speeltuin gespeeld en in een doolhof. Anderhalf uur in de bus is best lang. Maar het was wel echt een heel leuk schoolreisje!

7 Juffendag (rectificatie) Op woensdag 21 juni is er groot feest op school. We willen dan de verjaardagen van de juffen en meesters vieren. Voor de groepen 1 t/m 4 zal deze dag in het teken staan van ridders en kastelen. De kinderen mogen deze dag daarom ook verkleed komen als ridder of jonkvrouw. Zij spelen deze ochtend verschillende spellen in het park. Groep 1 en 2: 8.45 uur tot uur Groep 3 en 4: uur tot uur Om deze spellen goed te kunnen begeleiden zijn wij op zoek naar ouders die deze morgen kunnen helpen. Wij horen graag voor donderdag 8 juni of u zou kunnen helpen. U kunt zich hiervoor opgeven bij de leerkracht van de eigen groep. De groepen 5 t/m 8 gaan het dorp in en spelen daar een spel met cryptische omschrijvingen. Groep 5 en 6: 8.45 uur tot uur Groep 7 en 8: uur tot uur We hopen op een feestelijke dag! Stichting Leergeld Krap bij kas. De Stichting Leergeld kan ondersteuning bij financiële problemen. Soms kan het zijn, dat je als ouders zo maar in de financiële problemen raakt, bijvoorbeeld omdat je met een salaris minder moet rondkomen terwijl het gezin daar nog niet op ingesteld is. Door echtscheiding of ziekte raak je soms onverwacht inde problemen. En sommige gezinnen moeten helaas langere tijd met minder geld zien rond te komen. Wanneer hierdoor kinderen basis voorzieningen moeten missen, kan er een beroep worden gedaan op de Stichting Leergeld. Zij kunnen niet alleen helpen bij het betalen van geld voor school, schoolreis, sportvereniging en dergelijke, maar ondersteunen ook bij het kunnen vieren van een verjaardagsfeestje, de aanschaf van een computer of fiets. Op de website staat allerlei informatie. Maar ook als ouders niet helemaal in het plaatje passen, is er hulp mogelijk. Als kinderen belangrijke dingen niet kunnen of niet hebben, bel dan even met , wie weet is er wat mogelijk! Ook mailen kan: leergeldhattem@gmail.com Deze stichting kan helpen, maar eveneens doorverwijzen naar hulp en geldpotjes binnen de gemeente. Ook in Heerde blijven gelden ongebruikt omdat mensen er de weg niet naar weten. Dus bij problemen: schroom niet en informeer! Wie weet zijn er mogelijkheden. Contact opnemen met school mag natuurlijk ook: wij helpen jullie graag verder!

8 VakantieBieb De VakantieBieb helpt mee om een zomerleesdip te voorkomen! Kinderen die juist veel lezen hebben na de vakantie een hoger leesniveau. Gewone boeken, maar ook een folder van een dierentuin of pretpark. En ook strips, vakantieboeken en kindertijdschriften zijn leuk om te lezen. Het maakt niet uit wat een kind leest, als het maar leest. De VakantieBieb is een gratis app met een selectie van populaire boeken voor tijdens de vakantie. De lezer kiest een aantal e-books die in een virtuele boekenkast komen te staan. Een internetverbinding voor het lezen is na het eenmalig registreren en downloaden niet meer nodig. De dienst is bedoeld voor alle leden van de Bibliotheek, maar... ook niet-leden kunnen de e-books lezen! De VakantieBieb opent in juni voor jeugd met maar liefst 30 titels. De VakantieBieb sluit op 31 augustus Installeer de app nu via de app store. De VakantieBieb werkt alleen op tablet en smartphone. Rol van ouders Voor ouders is het belangrijk om mee te kijken bij de keuze van de boeken. Beoordeel het boek op geschiktheid voor uw kind, voor wat betreft leeftijd, leesniveau en onderwerp. Laat uw kind zien dat lezen leuk is en juist iets is wat je voor je plezier doet. Pak dus zelf uw favoriete boeken in of vul de e-reader en ga bij de tent, op het strand of in de tuin zitten lezen. Belang van lezen Voor de ontwikkeling van een kind is lezen erg belangrijk. Voor lezen is namelijk het hele brein nodig: de waarneming, de taal, het redeneren, het geheugen de aandacht en het vermogen om te selecteren tussen hoofd- en bijzaken. Ook prikkelt lezen de verbeeldingskracht: je kunt je echt helemaal verliezen in een verhaal en je eigen film erover maken in je hoofd. De emotionele verwerking speelt hierin ook een belangrijke rol. Wanneer het verhaal je aanspreekt, voel je er iets bij. Soms angst, vaak spanning, vertedering, een warm gevoel. Er zijn tegenwoordig zoveel middelen om geëntertaind te worden, alleen zijn deze vormen van moderne media vaak kort, vluchtig en onrustig. Het lezen van een boek geeft rust en verdieping, waardoor ook het concentratievermogen ontwikkeld kan worden. Meer e-books, papieren boeken en luisterboeken Meer e-books lezen? Dat kan! Via bibliotheek.nl/e-books kunnen leden van de bibliotheek kiezen uit duizenden e-books. Er zijn e-books voor iedere leeftijd. Deze e-books zijn ook te lezen via de laptop en het grootste deel van de collectie ook op de e-reader. Liever een papieren boek lezen? Dat kan ook, de vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe zijn grotendeels gewoon geopend. Kijk voor de openingstijden op de website van de bibliotheek: bibliotheeknoord-veluwe.nl. Niet lezen maar luisteren? Download dan de Luisterbieb app. Dit helpt niet tegen de zomerleesdip, maar het luisteren naar verhalen kan heel ontspannend werken.

9 Nieuws van meester Dennins Ook deze zomervakantie gaat gymmeester Dennis samen met onder andere jongerenwerker Roel Slingerland weer met de buikschuifbaan op pad. De buikschuifbaan ligt in de eerste en laatste week van de vakantie (week 28 en week 33) op maandagochtend en woensdagmiddag op de van Meursweide in Heerde. De toegang is gratis en geschikt voor kinderen vanaf groep 3. Wanneer er ruimte voor is mogen jongere kinderen er uiteraard ook even op. Volledige programma (ook terug te vinden op facebook.com/jeugdinbeweging): Heerde, van Meursweide maandag en woensdag uur (10 en 12 juli, 14, 16 augustus) Wapenveld, Stationspark maandag uur en donderdag uur (10 en 13 juli, 14, 17 augustus) Veessen, recreatieveld, woensdag uur en donderdag uur (12 en 13 juli en 17 augustus) Het laatste half uur is geschikt en bedoeld voor ouders om samen met de kinderen te glijden. Schroom niet, velen gingen u voor. Dit is uw kans! Daarnaast vinden we het erg prettig om bij het opruimen wat helpende handjes te hebben aangezien we weer door gaan naar een andere locatie.

10 Zwem4daagse van Z.V Octopus Ma 26 t/m Vr 30 juni 2017 Kom jij (komt U) ook weer 4 of 5 avonden gezellig zwemmen in het Berghuizerbad in Wapenveld? Met dit jaar ook weer: Een hoop gezelligheid, sportiviteit en plezier. En o.a. eet en drinkkraam, grote verloting, springkussen. VRIJDAGS: Berghuizer Kampioenschap Bommetje springen : te winnen 2 x 10 badenkaart van het Berghuizerbad en er worden 2 wisselbekers ingezet (jeugd tot 14 en vanaf 14 jaar) en disco met DJ Jarno (alleen voor deelnemers) NIEUW: online inschrijven!! Je kunt je nu al aanmelden! Voorinschrijving: kosten 6.50 Op Wo 21 juni Do 22 juni Vrij 23 juni kan je je ook inlaten schrijven bij het Berghuizerbad. Inschrijving tijdens zwem4daagse kan op maandag en dinsdag dan zijn de kosten Tijden zwem4daagse maandag t/m donderdag tot Vrijdags tot Info: zie Facebook pagina of Traktatietip:

11 Rectificatie: De juffendag is verplaatst van woensdag 7 juni naar woensdag 21 juni a.s. Agenda 16 juni Fruitdag 21 juni Juffen- en meesterdag 23 juni Fruitdag 23 juni Uitreiking tweede rapport 23 juni Finale Cambium songfestival 27 juni uur uur geen les/school gesloten i.v.m. staking vanaf uur weer les (zie brief) 27 juni Vrijwillige 10-minutengesprekken 27 juni Doorschuifmiddag groep 1 t/m 6 van uur uur 29 juni uur koffie-ochtend 30 juni Fruitdag 04 juli Afscheid groep 8 07 juli uur alle kinderen vrij 10 juli t/m 18 augustus Zomervakantie 21 augustus uur Start nieuw schooljaar cbs Wereldwijs Griftstraat VZ Heerde Tel E wereldwijs@stichtingcambium.nl

12

13

14

15

Agenda Aug/sept. Woensdag 27 september Studieochtend leerkrachten groep 1 en 2 De kinderen van de Giraffengroep en Olifantengroep zijn vrij

Agenda Aug/sept. Woensdag 27 september Studieochtend leerkrachten groep 1 en 2 De kinderen van de Giraffengroep en Olifantengroep zijn vrij NIEUWSBRIEF APRIL 2017 Agenda Aug/sept Maandag 21 augustus Eerste schooldag Woensdag 23 augustus Hoofdluiscontrole Donderdag 24 augustus Nieuwjaarsinfo ouders om 18.30 uur Maandag 28 augustus Dinsdag 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 17-05-2017 Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 24-05-2017 Hoofdluiscontrole 25-05-2017 Hemelvaart, iedereen vrij 26-05-2017 Extra vrije dag, iedereen vrij 29-05-2017

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 12 januari 2017 jaargang 3-10 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

21 september 2017 jaargang 4-3

21 september 2017 jaargang 4-3 21 september 2017 jaargang 4-3 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Hé, wil jij mijn vriendje zijn?! 3A Alles wat je droomt. 3B en 4 Ik ben voor jou een nieuwe naam. 5A Er is iets heel speciaals aan jou!

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

5 oktober 2017 jaargang 4-4

5 oktober 2017 jaargang 4-4 5 oktober 2017 jaargang 4-4 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Soms zou ik willen vliegen 3A t/m 4 Onder boven voor en achter 5A Laat mij leven met vertrouwen 5B t/m 6B Het spookt 7A t/m 8B Monsters in

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief.

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief. H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Vrijdag 6 juli 1 t/m 8 Laatste schooldag Ma 8/7 t/m vr.16/8 1 t/m 8 Zomervakantie AFSLUITING SCHOOLJAAR 2017-2018 Waterspektakel Beste ouders, opa en oma's

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

23 november 2017 jaargang 4-7

23 november 2017 jaargang 4-7 23 november 2017 jaargang 4-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3A Jozef zoekt zijn grote broers 3B t/m 5 Jozef had een jas 5/6 Hij alleen 6 t/m 8 Volg het spoor Vertellingen Week 48 Deze week beginnen

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen,

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen, VAN DE DIRECTIE 20-07-2017 Geachte ouders en beste kinderen, Morgen begint de zomervakantie! Lekker uitrusten na een lange periode van hard werken. Want dat is wat de kinderen en leerkrachten zeker hebben

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 17 Datum:

NIEUWSBRIEF Week 17 Datum: NIEUWSBRIEF Week 17 Datum: 26-4-2013 Beste ouders, De Akker bruist van de activiteiten. Activiteiten die er stuk voor stuk aan bijdragen dat de kinderen met plezier naar school gaan. Met plezier naar school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

03 maart 2016 jaargang 2-15

03 maart 2016 jaargang 2-15 03 maart 2016 jaargang 2-15 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 10 Zeven is voldoende maar niet altijd. Vergeven doe je als het moet zeventig

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest

agenda belangrijk mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest agenda wo. 6 juli vr. 8 juli t/m vr. 19 aug. belangrijk groep 1 t/m 4 zomerfeest zomervakantie mag verkleed komen op 6 juli: zomerfeest Beste ouders, Nog een paar dagen en dan eindigt het schooljaar 2015

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

23 september 2015 jaargang 2-3

23 september 2015 jaargang 2-3 23 september 2015 jaargang 2-3 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Mijn God is zo groot 3B/4A Mijn God is zo groot 4B Mijn God is zo groot

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 3-06- 2 0 1 9 M o n t e s s o r i o n d e r w i j s i n B o r g e r I n d i t n u m m e r : fwezigheid juf vond 4 daagse 2 Schoolzwemmen 2 Formatie 2 Vakantierooster

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen:

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen: 21 december 2017 jaargang 4-9 Sterren Sterren, sterren in de nacht: fonkelen je tegemoet Kijk ernaar en luister zacht hoe de hemel jou begroet: Kijk omhoog het is een wonder: Elke ster is heel bijzonder

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

25 januari 2018 jaargang 4-11

25 januari 2018 jaargang 4-11 25 januari 2018 jaargang 4-11 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Vier mannen en een zieke vriend. 3A Bouw je leven op de rots. 3B Jezus die langs het water liep, 4 Liedjes kerk/schooldienst 5 t/m 6B God

Nadere informatie

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster juli 2017 Belangrijke data Hierbij de allerlaatste Bijgepraat van schooljaar 2016-2017. Bedankt voor alle hulp, inzet en betrokkenheid in het afgelopen schooljaar! We wensen jullie allemaal een fijne vakantie

Nadere informatie

Franciscusbericht

Franciscusbericht Franciscusbericht 2015-2016 Hoofdingang tijdelijk open Mei 2016 In verband met de veiligheid van de kinderen uit de groepen 1 en 2, die regelmatig de gang als speelruimte gebruiken hebben we onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website:

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website: MAANDINFORMATIE JUNI 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JUNI 2017 Do 01 Vr 02 Ma 05 Di 06 Wo 07 Do 08 Vr 09 2 e

Nadere informatie

Kalender schoolgids

Kalender schoolgids Kalender schoolgids - Alstublieft, een schoolgids en handige schooljaarkalender in één, voor thuis. Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? Of krijgt uw kind al onderwijsop de Ichtusschool?

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

22 e jaargang nr juni 2018

22 e jaargang nr juni 2018 22 e jaargang nr.12 29 juni 2018 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nr. 12 van vrijdag 29 juni 2018. Groepen Tropenrooster

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag!

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag! 31 mei 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 9 Agenda 3 t/m 21 juni Cito 10 juni 2 e Pinksterdag 24 juni studiedag leerlingen vrij 8 Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni 29 10 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 Vr 12 Open podium groepen 3, 4/5 en 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 15 Di 16 Groep 8A op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles.

Nadere informatie

Lezen in de vakantie is leuk én slim!

Lezen in de vakantie is leuk én slim! Data 31 mei, 1 en 2 juni Kamp groep 8 Zeeland 5 juni 2 e Pinksterdag, vrije dag voor iedereen 7 juni OV vergadering 13 juni Studiemiddag team. Alle kinderen zijn s middags vrij 26 juni GGD Inloopspreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!!

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!! Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, 09-07-2015 Inhoud U leest nu de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Als het goed is, hebt u de schoolkalender

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers!

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers! Pandelaa tje 28 juni 2019 Nr:1431 Week 27 Week 28 Week 29 Week 30 Kalender Maandag 1 juli Afscheidsshow 8 e -jaars 13.15u vieringruimte voor opa s, oma s, broers en zussen. Dinsdag 2 juli Alle bovenbouwgroepen

Nadere informatie

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week 19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week Lied van vorige week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8 In en om school Zoals u heeft gelezen in de mail afgelopen week, zal op dinsdag 27 mei een landelijke prikactie worden gehouden door alle basisscholen in

Nadere informatie

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2,

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes De meivakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad! Het zonnetje en de temperatuur lieten ons wel een

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie