23 september 2015 jaargang 2-3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "23 september 2015 jaargang 2-3"

Transcriptie

1 23 september 2015 jaargang 2-3 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Mijn God is zo groot 3B/4A Mijn God is zo groot 4B Mijn God is zo groot 5A Het is een wonder 5B/6A Het is een wonder 6B Het is een wonder 7 In de kring 8A en 8B In de kring Lied van vorige week 1A/2A Weet je wat, zeiden ze in Babelstad 1B/2B Weet je wat, zeiden ze in Babelstad 3A Wat zeg je nou? 3B/4A Wat zeg je nou? 4B Wat zeg je nou? 5A God kent jou 5B/6A God kent jou 6B God kent jou 7 Viva la Vita 8A en 8B Viva la Vita Vertellingen Week 40 Jezus geneest een man die niet kan praten. Dat is zo bijzonder, dat iedereen er wel wat over te zeggen heeft. Later stuurt Jezus zijn leerligen erop uit om overal te gaan vertellen over God. De vertellingen in groep 1 en 2 1. Jezus geneest een man die niet kan praten. 2. Jezus stuurt zijn leerlingen op pad. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Jezus geneest een man die niet kan praten. 2. Jezus stuurt zijn leerlingen op pad. 3. De leerlingen van Jezus hoeven niets voor te bereiden voor hun reis.

2 Week 41 De leerlingen van Jezus plukken graan terwijl het sabbat is. En Jezus zelf maakt een zieke man beter op de sabbat, de dag van God. Dat mag helemaal niet! Of toch wel? De vertellingen in groep 1 en 2 1. Mag Jezus aren plukken op de sabbat? 2. De Farizeeërs stellen lastige vragen aan Jezus. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Jezus bidt om de lasten van het Romeinse volk te verlichten 2. Jezus plukt aren op de Sabbat. Mag dat? 3. Jezus geneest iemand op sabbat. Mag dat? Jarigen: Deze periode zijn de volgende kinderen jarig Jarige Datum Groep Finn Boschman 25 sept. 5B/6A Sten Boschman 25 sept. 5B/6A Mirthe van Renselaar 25 sept. 8B Dion van den Beld 26 sept. 3A Ryan van den Beld 26 sept. 3A Daan Berends 26 sept. 4B Alysha van Velsen 29 sept. 4B Stefan Rodijk 30 sept. 7 Hartelijk gefeliciteerd en een fijne verjaardag! Welkom Wij heten Romy en Boy Langejans van harte welkom op Wereldwijs. Romy zit in groep 5A bij juf Hanny en juf Hetty en Boy zit in groep 3A bij juf Catja en juf Alieke. Wij wensen jullie veel plezier op school. Vriendjesregel Als iemand zegt stop dan houd je op!

3 Dringend! Herhaalde oproep! Gezocht: verkeersouder(s) Voor Wereldwijs zijn we op zoek naar een verkeersouder. Dit mogen er natuurlijk ook twee zijn. Een verkeersouder is de contactpersoon tussen Veilig Verkeer Nederland en de school. Als verkeersouder bent u het aanspreekpunt voor onveilige situaties in het verkeer rondom de school. De verkeersouder krijgt van Veilig Verkeer Nederland activiteiten aangereikt om de kinderen bewuster in het verkeer te laten zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan een fietskeuring voor de donkere winterdagen. De leerkrachten op school geven verkeer in de groep en in de bovenbouw wordt er meegedaan aan het verkeersexamen. Wilt u dat de kinderen meer bewust in het verkeer zijn? Geeft u dan op als verkeersouder van Wereldwijs! Koffieochtend. Maandag 28 september vanaf 8.30 uur staat de koffie voor u klaar. U wordt van harte uitgenodigd om met elkaar en met dhr. Henk van de Vis de dag te beginnen met koffie en koffiepraat in de lounge. Afspraken Pauze/buiten spelen. Hieronder een overzichtje van de pauze/buiten-speel-regels, zodat u als ouders weet, wat we van de kinderen verwachten en waar we ze op aanspreken. We spelen op het grasveld, binnen de fietspaden We spelen niet in de bosjes tijdens de pauze of voor schooltijd. De ingang van het dorpshuis is geen speelplek Skeeleren en skaten en verder alles met wielen, mag op voorste voetpad langs de school, niet op het schoolplein. Voor en na schooltijd gaan we niet zwaaien op de schommel bij de ingang. De midden- bovenbouw mag voetballen op het veld, de onderbouw mag voetballen met een zachte bal, bij de basketbal paal. We fietsen niet op het plein en ook niet fietsend de fietsenstalling af. In bovenstaande regels staat erg vaak het woord niet. Daarom willen we even benoemen dat de kinderen heerlijk buiten spelen en genieten tijdens de pauzes. De regels worden over het algemeen goed gevolgd. Tijdens de pauze staat er pleinwacht met meerdere mensen op drie plekken: het park, voorste schoolplein en achterste schoolplein. Ook in de middagpauze zijn de kinderen al aardig gewend aan het eten in de groep, even uitwaaien buiten en weer naar binnen om weer fris aan het werk te gaan. De kinderen die op het veld spelen hebben steeds meer last van natte schoenen en natte voeten. Misschien is het een idee om ze buiten-speel-schoenen mee te laten nemen? Of laarzen straks in de herfst? Ze vinden het veel te fijn om in het park te spelen, dus dat willen we ze niet afnemen. Een halve dag met natte voeten in de klas is ook niet fijn, dus als u met uw kind wil zoeken naar een oplossing, zou dat fijn zijn.

4 Telefoon Van een aantal ouders horen we dat de school soms slecht bereikbaar is, via de telefoon. Om kinderen af te melden is dit best lastig. Als u tussen 8.00 uur en 8.20 uur belt, zijn we vaak beter bereikbaar. Op maandag t/m donderdag is de school beter bereikbaar dan op vrijdag. Op deze dagen is er vaak iemand ambulant (niet voor de klas). Op vrijdag zal de telefoon in de pauzes wel beantwoord kunnen worden. Na schooltijd zijn we natuurlijk wel altijd bereikbaar. Even voorstellen Beste ouders, Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam ik Romee Stijf. Ik ben 17 jaar en ik woon in Heerde. Ik loop op de woensdag en donderdag stage in groep 3/4 bij juf Jitske. Ik doe de opleiding onderwijsassistent en zit in mijn tweede jaar. Vorig jaar liep ik stage in groep 3 van Het Talent. Mijn hobby s zijn piano spelen en zingen. Ik loop stage tot eind dit schooljaar en ik heb er enorm veel zin in. Hallo, ik ben Rosalie Zwijnenberg 21 jaar. Ik woon in Zwolle en een van mijn grote hobbies is Streetdance. Ik zit nu in mijn 2e jaar op de PABO. Voordat ik aan de PABO begon heb ik de opleiding Onderwijsassistent gedaan en afgerond. Vorig jaar heb ik ook stage gelopen op de Emmaschool en Wereldwijs, ik heb toen een erg leuke tijd gehad in groep 1. Het komende half jaar mag ik stage lopen bij groep 3/4 op de dinsdag, en hoop hier weer veel te leren! Vanaf Januari ga ik weer naar een andere groep op deze school. Ik kijk uit naar een leuk jaar op Wereldwijs! Aangezien ik alweer een tijdje stage loop op de Wereldwijs, werd het tijd om mij voor te stellen. Mijn naam is Lars van de Worp, 20 jaar oud, woonachtig in Wezep en 2e jaars pabo student. De kinderen hebben mij vast al eens op school gezien, maar voor de meeste ouders zal ik wat minder bekend zijn. Momenteel geef ik les aan de kinderen van groep 4, bij juf Ingrid in de klas. Die gaat mij leren om een goede meester te worden. Verder is deze meester sportief ingesteld en voetbalt in het 2e bij WHC. Ook houdt hij er van om een hengeltje uit te gooien langs de waterkant. Laten we er een leuk jaar van maken! Ik ben Lisanne Bijsterbosch, 18 jaar en woon in Heerde samen met mijn familie. In Zwolle, op Menso Alting, doe ik de opleiding onderwijsassistent. Ik zit in het derde jaar en hoop dit jaar mijn studie af te ronden. Voor de zomervakantie liep ik stage op de Willem Alexanderschool, dit jaar op Wereldwijs in groep 5/6 bij Martine. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ben ik in deze klas te vinden. Het beloofd weer een top jaar te worden, ik heb er zin in! Bedankt! Wij willen langs deze weg de kinderen en ouders bedanken voor de leuke attenties die we tijdens juffendag van jullie hebben ontvangen.

5 Oogsten in de schooltuin

6 Rectificatie kalender Dinsdag 17 november vrijwillige 10-minutengesprekken De kerstviering is verplaatst van donderdag 17 december naar woensdagavond 16 december a.s. en wordt gehouden in de Johanneskerk (grote kerk op het dorp). De kinderen van groep 1 t/m 4 zijn ter compensatie donderdagmiddag 17 december wel vrij (zoals op de kalender vermeld) Agenda 25 september Fruitdag 28 september 08.30uur Koffieochtend 29 september GMR 02 oktober Fruitdag 07 oktober Start Kinderboekenweek 09 oktober Fruitdag 12 oktober OWG 15 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 oktober Studiedag (kinderen hele dag vrij) 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 28 oktober uur Koffieochtend 30 oktober Fruitdag 06 november Fruitdag 02 november Panelavond 02 november MR 10 november GMR 13 november Nationaal schoolontbijt 13 november Fruitdag 16 november OWG 17 november Vrijwillige 10-minutegesprekken 20 november Fruitdag 27 november Fruitdag 30 november MR adres Wereldwijs cbs Wereldwijs Griftstraat VZ Heerde Tel.: E wereldwijs@stichtingcambium.nl

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

21 september 2017 jaargang 4-3

21 september 2017 jaargang 4-3 21 september 2017 jaargang 4-3 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Hé, wil jij mijn vriendje zijn?! 3A Alles wat je droomt. 3B en 4 Ik ben voor jou een nieuwe naam. 5A Er is iets heel speciaals aan jou!

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

8 oktober 2015 jaargang 2-4

8 oktober 2015 jaargang 2-4 8 oktober 2015 jaargang 2-4 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Je bent bijzonder 3B/4A Je bent bijjzonder 4B Geluksbrengers 5A Mijn God is

Nadere informatie

03 maart 2016 jaargang 2-15

03 maart 2016 jaargang 2-15 03 maart 2016 jaargang 2-15 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 10 Zeven is voldoende maar niet altijd. Vergeven doe je als het moet zeventig

Nadere informatie

25 januari 2018 jaargang 4-11

25 januari 2018 jaargang 4-11 25 januari 2018 jaargang 4-11 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Vier mannen en een zieke vriend. 3A Bouw je leven op de rots. 3B Jezus die langs het water liep, 4 Liedjes kerk/schooldienst 5 t/m 6B God

Nadere informatie

4 februari 2016 jaargang 2-13

4 februari 2016 jaargang 2-13 4 februari 2016 jaargang 2-13 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Mama zegt: je bent een beetje ziek 2 Ben je groot of ben je klein 3A t/m 4B Adonia speelt de baas 5A t/m 6B Een plek

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 12 januari 2017 jaargang 3-10 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als

Nadere informatie

5 oktober 2017 jaargang 4-4

5 oktober 2017 jaargang 4-4 5 oktober 2017 jaargang 4-4 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Soms zou ik willen vliegen 3A t/m 4 Onder boven voor en achter 5A Laat mij leven met vertrouwen 5B t/m 6B Het spookt 7A t/m 8B Monsters in

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

23 november 2017 jaargang 4-7

23 november 2017 jaargang 4-7 23 november 2017 jaargang 4-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3A Jozef zoekt zijn grote broers 3B t/m 5 Jozef had een jas 5/6 Hij alleen 6 t/m 8 Volg het spoor Vertellingen Week 48 Deze week beginnen

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week 19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week Lied van vorige week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

25 september 2014 jaargang 20-2

25 september 2014 jaargang 20-2 Het Het digitale Emmagram 25 september 2014 jaargang 20-2 Lied van de week Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van volgende week Groep 1 Groep 2 Groep

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

12 november 2015 jaargang 2-6

12 november 2015 jaargang 2-6 12 november 2015 jaargang 2-6 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Abram tel de sterren maar 3A t/m 4A Abraham 4B Sterren 5A t/m 8B Vertrouw maar op God Groep Lied van deze week 1A t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

1 november 2018 jaargang 5-5

1 november 2018 jaargang 5-5 h 1 november 2018 jaargang 5-5 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 4 Zomaar te gaan 5 t/m 8 Ook voor jou is er een plekje Kind op Maandag Na de zomervakantie zijn we vol enthousiasme aan onze nieuwe methode

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

26 januari 2017 jaargang 3-11

26 januari 2017 jaargang 3-11 26 januari 2017 jaargang 3-11 Lied van de week Groep Lied 1 De Here zegent jou 2A Liedjes kerk-schooldienst 2B Welkom kindje 3 en 4 Voor uw liefde Heer Jezus 5 t/m 7 Weer of geen weer 8 10.000 reasons

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

8 maart 2018 jaargang 4-14

8 maart 2018 jaargang 4-14 8 maart 2018 jaargang 4-14 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 11 Op de berg gebeuren bijzondere dingen. Jezus ontmoet Mozes en Elia. Een stem

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

13 december 2018 jaargang 5-8

13 december 2018 jaargang 5-8 h 13 december 2018 jaargang 5-8 Lied van de week We oefenen liedjes voor de kerstviering. Kind op Maandag Week 51 De keizer houdt een volkstelling: Alle mensen in zijn land moeten geteld worden. Precies

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. Kinderboekenweek raar maar waar

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. Kinderboekenweek raar maar waar E-mailnieuwsbrief OKTOBER 16, 2015 Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8 Fusienieuws Kinderboekenweek raar maar waar 43 herfstvakantie herfstvakantie 44 Jakob gaat terug Jakob bang

Nadere informatie

Vrijdag 25 september 2015

Vrijdag 25 september 2015 Vrijdag 25 september 2015 En Joas deed dat recht was in de ogen des Heeren, al zijn dagen, in dewelke de priester Jojada hem onderwees. Alleenlijk werden de hoogten niet weggenomen; het volk offerde en

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Januari Vanuit het MT

Januari Vanuit het MT Belangrijke data & mededelingen Maandag 9 januari: Luizencontrole Woensdag 11 januari: Opening Jeelo Thema: Maken van een Product. Woensdag 18 januari t/m 24 januari: Afname Cito midden toetsen in groep

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen:

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen: 21 december 2017 jaargang 4-9 Sterren Sterren, sterren in de nacht: fonkelen je tegemoet Kijk ernaar en luister zacht hoe de hemel jou begroet: Kijk omhoog het is een wonder: Elke ster is heel bijzonder

Nadere informatie

8 december 2016 jaargang 3-8

8 december 2016 jaargang 3-8 8 december 2016 jaargang 3-8 Lied van de week Deze periode oefenen we de liedjes voor de kerstviering. Vertellingen Week 49 De prieser Zacharias krijgt in de tempel een bijzonder bericht: hij zal een zoon

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

De komende dagen hopen jarig te zijn:

De komende dagen hopen jarig te zijn: Vrijdag 14 oktober 2016 En zie, de Heere stond op dezelve en zeide: Ik ben de Heere, de God van uw vader Abraham en de God van Izak; dit land, waarop gij ligt te slapen, zal Ik u geven en uw zaad. En uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Wij mogen deze keer geen nieuwe leerlingen welkom heten.

Veel leesplezier, De Redactie. Wij mogen deze keer geen nieuwe leerlingen welkom heten. 13 februari 2014, jaargang 22. nr. 10 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Schoolreis Jaarfeest Juf Lonneke Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 1 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 ZOMERVAKANTIE!!! 7 8 9 10 Juf Hetty Jarig Corrie Dusseljee jarig 11 12 13 14 15 16 17 18 Döne Oncu jarig 19 20 Juf Thea jarig 21 Eerste schooldag Kopje

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie