easy 2 rent AV Verhuurders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "easy 2 rent AV Verhuurders"

Transcriptie

1 2 rent AV Verhuurders

2 2 rent Over ons Easy2Rent is de nummer één van Europa in verhuur van IT- en AV-apparatuur. Onze dienstenportefeuille is zeer uitgebreid en omvat verhuur van diverse apparatuur en een scala aan diensten gericht op het optimale gebruik van deze apparatuur. Wij werken voor grote (internationale) organisaties, gemeentes, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven. Wij komen op verschillende beurslocaties in Nederland waaronder, Amsterdam Rai, Jaarbeurs Utrecht, Brabanthallen en nog vele andere plekken. Ook komen wij wekelijks in o.a. Duitsland en Belgie. Ons gehele productassortiment bestaat uit hoogwaardige A-merken. Wij werken met de professionele lijnen van bekende fabrikanten, juist omdat zij veel (meer) mogelijkheden bieden en een hoge gebruiksvriendelijkheid kennen. Easy2Rent werkt met gedreven en professionele mensen die allen gaan voor het maximaal haalbare serviceniveau. Naast passie voor ons vak en een enorme hoeveelheid IT- en AV-kennis, zit ontzorgen steevast in onze genen.

3 2 rent Onze werkwijze Je kunt een advies verwachten dat puur gebaseerd is op onze eigen en onafhankelijke ervaring. Een offerte vraag je aan via onze website, per mail of telefonisch. Onze accountmanagers nemen altijd telefonisch contact op om de aanvraag door te spreken. De offerte binnen 4 uur in jouw mailbox! Juist het werk aan de achterkant is bij ons een essentieel onderdeel om goed te kunnen presteren. Orders worden door de professionals van Easy2Rent met zorg verzameld, getest, klaargemaakt en ingepakt. Onze producten worden opgeleverd met de bijbehorende software in de gekozen taal en samengesteld met de juiste randapparatuur. Features en content, zoals video s, presentaties, app s of andere bestanden, worden in overeenstemming met de klant ingeladen en gecontroleerd. Huren is flexibel en bij ons al mogelijk per dag. Maar het kan ook per week, maand of tot hoe lang de producten ook maar nodig zijn. Wij leveren op elke gewenste locatie door heel Europa en op ieder gewenst moment, uiteraard ook s avonds en in het weekend. Onze gekwalificeerde specialisten dragen zorg voor professionele montage, installatie en configuratie. Je krijgt tot slot een uitleg over het gehuurde apparaat. Daarna bieden we standaard telefonische support op alle gehuurde apparaten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor het gemak verzorgen wij ook de deïnstallatie. Direct na afloop van het event, de beurs of het congres wordt de apparatuur door onze eigen mensen gedemonteerd zodat je na een lange beursdag zelf naar huis kunt en zich geen zorgen hoeft te maken over de afbouw.

4 2 rent Videowall Met een videowall van Easy2Rent breng je een video, productpresentatie of bedrijfsinformatie op de juiste manier onder de aandacht bij de bezoekers. De videowall schermen in het verhuur assortiment van Easy2Rent zijn professionele ultra-thin bezel uitvoeringen en uitgerust met de nieuwste Full HD technologie. De videowall schermen maken de weergave van pc- of videobeelden op een groot oppervlak met een zeer hoge resolutie mogelijk. Zo kun je op een professionele en indrukwekkende manier de boodschap overbrengen. Onze videowalls zijn schaalbaar waardoor diverse formaten kunnen worden samengesteld: 2x2, 3x3, 4x4, 5x5 en andere configuraties zijn mogelijk. Heb je een customsize videowall in gedachten? Easy2Rent zorgt voor het beste advies op maat bij iedere aanvraag. Het is mogelijk de schermen op statief te plaatsen of op te hangen aan de wand. Wij kunnen de schermen horizontaal en verticaal monteren en met behulp van Datapath Fx4 is het mogelijk om videowalls in elke gewenste custom lay-out te monteren.

5 2 rent Vestiging België Vestiging Nederland +32 (0) (0) Door een videowall te huren zorg je ervoor dat jouw bedrijf de show steelt op elke beurs, congress, seminar, conventie of andersoortig evenement. De haarscherpe en levensgrote bewegende beelden zorgen ervoor dat de presentatie een goede indruk achter laat waardoor de boodschap vele malen sterker overkomt. Easy2Rent biedt 24 uur per dag ondersteuning. Daarnaast kunnen wij de videowall op iedere gewenste locatie in Europa leveren, installeren en deïnstalleren. Onze videowalls bestaan uit 46 inch of 55 inch beeldschermen en zijn naast de basis opstelling van bijv. 2x2 of 3x3 ook verkrijgbaar in andere formaten zoals 3x5. Hierdoor wordt iedere presentatie verrassend anders en creëer je dus een extra hoge attentiewaarde. Alle configuraties zijn mogelijk bij Easy2Rent. Het team van Easy2Rent deïnstalleert de apparatuur direct na einde van de beurs, congress, seminar, conventie of andersoortig evenement. Easy2Rent heeft nu ook de Datapath Fx4 in het assortiment! Met behulp van dit kleine kastje is het mogelijk om elk gewenste videowall in een custom configuratie/lay-out te leveren. Een videowall in een custom configuratie zoals een portrait of landscape videowall of bestaande uit verschillende formaten schermen geplaatst in een afwijkende lay-out. Dit is nu mogelijk doordat de Datapath Fx4 de content kan uitlijnen/aanpassen.

6 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl Datapath Fx4 videowall aan de wand gemonteerd 3x3 videowall aan een schuine wand gemonteerd 3x3 videowall aan de wand gemonteerd 4x4 videowall aan de wand gemonteerd Opbouw videowall 4x4 2x2 videowall aan de wand gemonteerd

7 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be 3x2 videowall aan de wand gemonteerd Verticale videowall 3x2 aan de wand gemonteerd 3x4 videowall aan de wand gemonteerd Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl 8x4 videowall aan de wand gemonteerd 5x5 videowall aan de wand gemonteerd

8 2 rent Beeldschermen 10, 100 of 1000 beeldschermen huren? Bij Easy2Rent is niks te gek! Wij hebben een breed assortiment op het gebied van Ultra HD 4k schermen, Led Full HD schermen, Touchscreens en Monitoren. Een beeldscherm is handig om te huren voor op een stand voor het vertonen van je bedrijfsfilm, voor het geven van presentaties tijdens een workshop of voor andere doeleinden. Wij zijn al jarenlang een ervaren speler in de verhuurbranche en weten als geen ander waar de klant behoefte aan heeft. Easy2Rent levert schermen vanaf 22 inch tot en met 98 inch. De touchscreens zijn verkrijgbaar van 19 inch tot en met 85 inch.

9 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl Wij bieden verschillende formaten aan namelijk: - LED Full HD schermen zijn leverbaar in 32 tot 98 inch. - LED Ultra HD 4K schermen zijn leverbaar in 40 tot 98 inch. - Touchscreens zijn leverbaar in 19 tot 85 inch. - Monitoren zijn leverbaar in 19 tot 29 inch. Onze professionele 4K Ultra HD schermen maken de weergave van 4K videobeelden met een zeer hoge resolutie en over een groot oppervlak mogelijk. Onze beeldschermen zijn voor de zakelijke verhuur en zijn vrijwel allen voorzien van HDMI, VGA en DVI aansluitingen. Hierdoor zijn de schermen uitermate geschikt om te koppelen aan alle gangbare apparatuur. Aangeleverde content wordt op voorhand getest en ingeladen in een interne player, dit voorkomt problemen en stress tijdens de opstart van de beurs/evenement/congres. De schermen kunnen op statief geplaatst worden of kunnen worden opgehangen aan de wand. Alle schermen van Easy2Rent worden voor transport in een stevige flightcase met schok dempend materiaal verpakt en vervoerd.

10 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl 98 inch beeldscherm gemonteerd aan de wand 80 inch beeldschermen bevestigd aan kettingen 40 inch beeldschermen gemonteerd aan de wand 46 inch beeldscherm geplaatst op een statief 98 inch beeldscherm gemonteerd aan de wand 65 inch beeldscherm gemonteerd aan de wand

11 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be 90 inch beeldscherm gemonteerd aan de wand Beeldscherm 70 inch gemonteerd aan de wand Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl 80 inch beeldschermen geplaatst op statief Statief incl. laptop plateau Beeldscherm 55 inch geplaatst op statief Beeldscherm 65 inch gemonteerd aan de wand

12 2 rent Apple apparatuur Of het nu gaat om het huren van een MacBook Pro, imac, Mac Mini of ipad, bij Easy2Rent ben je zeker van een grote voorraad die wij binnen enkele uren kunnen leveren. Ons assortiment is bestemd voor de zakelijke verhuur en kan wireless worden opgenomen binnen een netwerk. Alle door ons verhuurde Apple apparatuur wordt voor levering door onze eigen technische dienst getest, zodat je de content die je wilt laten zien optimaal kunt presenteren. Daarnaast bieden wij service van A tot Z, van montage tot demontage voor het gemak! Easy2Rent zorgt met haar professionals altijd voor een ICT oplossing die werkt. Indien er een probleem is, kun je bellen met een van onze IT specialisten. Deze inventariseert het probleem en zorgt dat je telefonisch geholpen wordt, indien het niet telefonisch afgehandeld kan worden komen wij langs op locatie.

13 2 rent Vestiging België Vestiging Nederland +32 (0) (0) Is er content/software die vooraf geplaatst moet worden op een Macbook/iMac/Mac Pro/iPad/iPad Pro/iPhone. Aangeleverde content wordt op voorhand getest en geïnstalleerd, dit voorkomt problemen en stress tijdens de opstart van de beurs. Easy2Rent levert verschillende ipad standaards. Vloerstandaards zijn leverbaar in zwart en wit en de ipad tafelstandaards zijn ook leverbaar in de kleuren zwart en wit. De voordelen! - Installatie, deïnstallatie en on-site support mogelijk. - Grote voorraad, direct leverbaar. - Eigen logistiek door heel Europa. Is er op de locatie waar je de ipad s wilt gebruiken geen Wifi aanwezig? Dan kunnen wij de ipad s vooraf voorzien van 3G/4G.

14 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl imac 27 inch (5K) Een AirPort Extreme imac 21.5 inch imac 27 inch ipad MacBooks

15 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl imac 27 inch (5K) imac 21.5 inch imac 21.5 inch ipad met antidiefstal systeem ipad tafelstandaard zwart imac 27 inch

16 2 rent Laptops Easy2Rent heeft een breed assortiment laptops, voor zakelijke projecten, beurzen, trainingen of registraties. Wij leveren op iedere gewenste locatie door heel europa. Onze laptops kunnen worden aangesloten op een wireless netwerk. De laptops van Easy2Rent zijn uitgerust met de modernste processoren en zijn hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Easy2Rent levert A-merk laptops zoals HP en Apple, met de modernste en krachtigste processoren. De laptops worden standaard geleverd met een besturingssysteem, Microsoft Office en kunnen geheel naar eigen image worden ingevuld.

17 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl Of het nu gaat om 10, 100 of 1000 laptops, Easy2Rent heeft een grote voorraad en levert binnen enkele uren. Easy2Rent biedt een professionele en flexibele 24/7 service en support aan, voor o.a. laptop verhuur. Huisstijl, thema s en een eigen image kunnen door onze medewerkers vooraf worden geïnstalleerd, plug & play. Op deze manier kun je zorgeloos te werk gaan. Easy2Rent levert wekelijks op iedere gewenste locatie door heel Europa. Naast levering, installeren en deïnstalleren wij al je gehuurde laptops. Eventregistratie van A tot Z bij Easy2Rent. Wij nemen de gehele productie uit handen en leveren de techniekvoorziening en scanapparatuur op locatie. Easy2Rent verzorgt bijeenkomsten vanaf 100 tot en met 5000 bezoekers. Wij werken voornamelijk op congressen, seminars, relatie-evenementen, beurzen, leveranciersdagen, personeelsfeesten en klantendagen.

18 easy 2 rent Vestiging België +32 (0) sales@easy2rent.be Vestiging Nederland +31 (0) sales@easy2rent.nl Business University Twee keer per jaar vinden op de Business University de examens voor Financial Auditing plaats. Easy2Rent wordt ingeschakeld als IT projectpartner en zet onze kennis en expertise in op het gebied van ICT-verhuur. Easy2Rent levert 280 laptops die gereed worden gemaakt voor de examenkandidaten. De laptops worden uniform geleverd en zijn voorzien van een eigen image dat voldoet aan alle veiligheidseisen die bij examinering gelden. Met de pre-installatie van software of de uitrol op locatie kunnen wij het extra makkelijk maken. Onze laptops zijn uitgerust met de modernste processoren en zijn hierdoor uitermate geschikt voor diverse verhuur doeleinden, van lichte tot zware applicaties. Kortom, een laptop huren bij Easy2Rent betekent een ruime keuze uit A-merken, levering binnen een paar uur, 24/7 bereikbaar en op elke gewenste locatie in Europa. Onze gekwalificeerde IT specialisten dragen zorg voor professionele installatie, configuratie en on-site support. Alles wordt uitvoerig getest en eventueel verbonden met het netwerk. Gedurende het verhuurtraject staat er een zeer behulpzaam en professioneel team klaar.

19 2 rent Vestiging België Vestiging Nederland +32 (0) (0) Tomorrowland België Easy2Rent mag zich met trots IT & AV-partner noemen van Tomorrowland België dat jaarlijks meer dan bezoekers trekt. Easy2Rent heeft haar steentje bijgedragen aan deze immens succesvolle productie dankzij de levering van professionele IT- en registratieapparatuur. Een week voorafgaand aan het event hebben onze technische medewerkers een IT-infrastructuur opgezet in het buurthuis op de camping van het festival. Onze workstations stonden ter beschikking voor de omwonenden om hun vragen, opmerkingen en klachten te kunnen behandelen. Easy2Rent installeerd bij de ingang van het campingterrein tientallen laptops en all-in-one-printers. Terwijl bezoekers de camping op stroomden, konden zij zich hier registeren en wees speciale software hen vervolgens naar de juiste campingplaats. Twee dagen voor het event kwam de organisatie nog met een hoogdringend verzoek; organisatie had met spoed 150 extra laptops en scanapparatuur nodig. Dankzij onze grote voorraad, flexibele houding en onze eigen logistieke dienst konden wij de klant voorzien van extra apparatuur. Een essentieel onderdeel voor ieder festival waarin zoveel schakels met elkaar verbonden zijn. Met zo n gigantisch aantal bezoekers en honderden werknemers die druk bezig zijn, wil je immers niet voor verrassingen staan. Verhuur work HUB S De sluiting van de Ford Genk Fabriek en het daarmee gepaard gaande verlies van duizenden banen betekende een zware economische slag voor de provincie Limburg. Om de slagingskansen op het vinden van een nieuwe baan te optimaliseren, konden ontslagen werknemers gebruikmaken van een outplacementregeling aangeboden door een groot uitzendbureau. Zes maanden lang verzorgden Easy2Rent de technici van professionele werkplekken in kantoren verspreid over diverse Limburgse steden. Iedere work HUB plek werd uitgerust met verhuurapparatuur, bestaande uit een netwerk van laptops, aangesloten op het internet en een All-in-One-printer. Easy2Rent stond daarnaast in voor het onderhoud van de configuraties en functionele aanpassingen aansluitend bij de behoeften van een groot uitzendbureau en de gebruikers. De continuïteit van de IT-inzet werd verzekerd en de werkzoekenden gingen zorgeloos aan de slag met het vinden van een nieuwe baan.

20 2 rent Computer Bij tijdelijke behoefte aan meer computers is huren de snelste en voordeligste oplossing. Bij Easy2Rent ben je aan het juiste adres voor het huren van A-merk computers zoals HP en Acer. De computers zijn voorzien van gewenste hard- en software. Bij het huren van grote of kleine aantallen computers, zorgen wij dat je snel aan het werk kunt. Wij verhuren ook monitoren, die aangesloten kunnen worden op de computers. Easy2Rent is 24/7 bereikbaar en onze service en support staat altijd klaar om de apparatuur in geval van nood aan het werk te houden.

21 2 rent Vestiging België Vestiging Nederland +32 (0) (0) Vooraf specifieke software of een bedrijfsimage laten installeren? Geef dit dan aan bij de aanvraag en wij zorgen ervoor dat dit vooraf geïnstalleerd en getest wordt. Grote aantallen uit eigen voorraad leverbaar. Computers worden uniform geleverd! Wij verhuren complete desktops voor ieder type werkplek voorzien van de gewenste hard- en software. Indien gewenst kan de gehele dag een IT Specialist van Easy2Rent op locatie aanwezig zijn om de techniek te verzorgen. Verschillende randapparatuur zoals beamers, beeldschermen, printers en routers huren? Dit kan bij Easy2Rent. De gehuurde computer wordt aangesloten en wij verhuren ook het gewenste formaat monitor, van 19 tot 27 inch.

22 easy 2 rent Tablets Bij Easy2Rent kun je vier verschillende tablets huren: 1. ipad Air, 2. ipad Pro, 3. Samsung Galaxy Tab, 4. Microsoft Surface Pro. De tablets ondersteunen de meest gebruikte zakelijke VPN en WiFi. Wij beschikken over een grote eigen voorraad tablets. Alle geleverde tablets zijn uitsluitend van A-merken en worden uniform geleverd. Easy2Rent levert ook toebehoren zoals vloerstandaards, tafelstandaards, specifieke apps, software of veilige securebacks. De ipad accessoires dragen bij aan een professionele uitstraling en maken de workshop, beursstand of presentatie compleet. Is er op de locatie waar de ipad s gebruikt gaan worden geen Wifi aanwezig? Dan kunnen wij de ipad s vooraf voorzien van 3G/4G.

23 2 rent Vestiging België Vestiging Nederland +32 (0) (0) Onze service & support staat altijd klaar om de apparatuur in geval van nood aan het werk te houden. Is er content of app s die vooraf geplaatst moet worden op onze tablets? Geen probleem, aangeleverde content wordt op voorhand getest en in geladen op de tablet. Dit voorkomt problemen en stress tijdens de opstart. Al onze tablets zijn te gebruiken via WiFi. Wij leveren ipads met 3G of 4G. Wanneer er geen WiFi beschikbaar is, kun je met behulp van een mobiele datacard toch toegang krijgen tot het internet. Door de toevoeging van een keyboard, dat d.m.v. bluetooth verbonden wordt met de ipad, is dit statief een ideaal product om te huren voor registratie doeleinden, webbrowsing en/of enquêtes. Een bijkomend voordeel is dat het on-screen keyboard niet meer weergegeven hoeft te worden, waardoor er meer schermoppervlakte overblijft. Wij kunnen ook toebehoren zoals standaards of veilige secureback meeleveren bij de huur. Easy2Rent levert ipad tafelstandaards, vloerstandaards in wit en zwart. De tablet zit veilig in de anti-diefstal cassette en snoeren kunnen geheel uit het zicht worden weggewerkt!

24 2 rent

easy 2 rent Beurs- en eventorganisator

easy 2 rent Beurs- en eventorganisator easy 2 rent Beurs- en eventorganisator easy 2 rent Over ons Easy2Rent is de nummer één van Europa in verhuur van IT- en AV-apparatuur. Onze dienstenportefeuille is zeer uitgebreid en omvat verhuur van

Nadere informatie

easy 2 rent IT Resellers

easy 2 rent IT Resellers easy 2 rent IT Resellers easy 2 rent Over ons Easy2Rent is de nummer één van Europa in verhuur van IT- en AV-apparatuur. Onze dienstenportefeuille is zeer uitgebreid en omvat verhuur van diverse apparatuur

Nadere informatie

easy 2 rent AV Verhuurders

easy 2 rent AV Verhuurders easy 2 rent AV Verhuurders easy 2 rent Over ons Easy2Rent is de nummer één van Europa in verhuur van IT- en AV-apparatuur. Onze dienstenportefeuille is zeer uitgebreid en omvat verhuur van diverse apparatuur

Nadere informatie

Vestiging Nederland +31 (0)

Vestiging Nederland +31 (0) Vestiging Nederland +31 (0)318 495 300 sales@server2rent.nl www.server2rent.nl Vestiging België +32 (0)15 286 286 sales@server2rent.be www.server2rent.be Over ons Server2Rent is de nummer één van Europa

Nadere informatie

Vestiging Nederland +31 (0)

Vestiging Nederland +31 (0) Vestiging België +32 (0)15 286 286 sales@server2rent.be www.server2rent.be Vestiging Nederland +31 (0)318 495 300 sales@server2rent.nl www.server2rent.nl Over ons Server2Rent is de grootste in Europa voor

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Totem en Poster Oplossingen

Totem en Poster Oplossingen Totem en Poster Oplossingen Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Interactieve Poster & totem oplossingen Een totem of posteroplossing is een ideaal

Nadere informatie

Informatiezuilen Landscape

Informatiezuilen Landscape Informatiezuilen Landscape Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Brede keuze in design, maten en mogelijkheden Je bezoekers een unieke en informatie

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchtafels Philips 42 multi-touch table PT-GT-55 Smart Table-32 Touchscreen / multi-touch / multi-user-touch PT-M-19W Philips Large LCD (touch)display

Nadere informatie

BIJLAGE 7 FICTIEVE CASUS

BIJLAGE 7 FICTIEVE CASUS BIJLAGE 7 FICTIEVE CASUS Docentenperspectief online Toelichting online docenten: De online docenten hebben altijd de beschikking over WIFI en hebben derhalve altijd toegang tot de online HAS werkplek.

Nadere informatie

Ingram Micro Flexible Services

Ingram Micro Flexible Services Ingram Micro Flexible Services De aanvragen die u vandaag als reseller krijgt, zijn anders dan die van enkele jaren geleden. Uw klanten zijn niet langer uitsluitend op zoek naar producten, maar hebben

Nadere informatie

2

2 2 ELECTROWORLD.NL 3 4 ELECTROWORLD.NL 5 6 ELECTROWORLD.NL 7 8 ELECTROWORLD.NL 9 10 ELECTROWORLD.NL 11 service EN ADVIES TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. Nu vanaf 15,-! De Computer Specialist

Nadere informatie

Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq

Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq 1. Desktop (incl. muis en toetsenbord) Afkortingen/definities Minimum specs Processor: i3-6xxx NBD Next Business Day Geheugen: 4 GB OS On Site Opslag:

Nadere informatie

LED SCHERMEN VERHUUR VIS UALS. Contactgegevens

LED SCHERMEN VERHUUR VIS UALS. Contactgegevens VIS UALS VERHUUR LED SCHERMEN Contactgegevens Adres: Sportlaan 12-A, 4131 NN Vianen Telefoon: +31 (0) 347 345032 / +31 (0) 6 43800643 Email: info@led-visuals.nl Website: www.led-visuals.nl www.led-visuals.nl

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: Inzetbaar als. Support engineer. Profiel

Personalia. Geboortedatum: Inzetbaar als. Support engineer. Profiel Personalia Naam: Vincent Geboortedatum: 28-03-1989 Woonplaats: Lelystad Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Ja + auto Inzetbaar als Support engineer Profiel Vincent is een medewerker die zich snel aanpast

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Situering Desktop Computer Laptop Notebook Tablets Smartphone Tablets Windows 8 Android Mac ios voor ipad en ipad mini Windows 8 (Microsoft) Opvolger van MS Surface RT

Nadere informatie

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch CTOUCH CTOUCH introduceert een nieuwe lijn groot formaat interactieve LED displays. De nieuwe lijn, Leddura genaamd, is verkrijgbaar in de range van 47 (119cm), 55, 65, 70 en 84 inch (213cm). Het nieuwe

Nadere informatie

Altijd en overal online?

Altijd en overal online? Altijd en overal online? Smartphone Tablet E-Reader Netbook Notebook Chromebook Smartphones Bekende merken en types: Apple iphone 4 Samsung Galaxy S II HTC Desire HD Blackberry bold Steeds minder: Nokia

Nadere informatie

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012.

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. home introductie easyconference easycomfort scheduling over ons contact Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. Met één klik brengt u iedereen die u wilt

Nadere informatie

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch CTOUCH CTOUCH introduceert een nieuwe lijn groot formaat interactieve LED displays. De nieuwe lijn, Leddura genaamd, is verkrijgbaar in de range van 47 (119cm), 55, 65, 70 en 80 inch (203cm). Het nieuwe

Nadere informatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties 5e Generatie Prijzen geldig van 1 juli t/m 30 september 2013 Voordelen Focus Touch Het Focus Touch

Nadere informatie

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen.

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Een groot deel van de in deze catalogus gepresenteerde producten is gedeponeerd

Nadere informatie

10 stappen. naar een. doeltreffende bedrijfspresentatie

10 stappen. naar een. doeltreffende bedrijfspresentatie 10 stappen naar een doeltreffende bedrijfspresentatie 10 STAPPEN NAAR EEN DOELTREFFENDE BEDRIJFSPRESENTATIE Hoofdstuk 1: Content bepalen 1. Wat is de doelgroep en het kennisniveau? 2. Welke doelstelling

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA INTERACTIVE SYSTEMS BVBA VERHUURCATALOGUS Versie mei 2012 (*) De opgegeven prijzen zijn in / dag of /week excl. BTW, verzekering-, transport- en installatiekosten. Op al onze leveringen zijn onze algemene

Nadere informatie

Tablet Windows 8 Pro

Tablet Windows 8 Pro Tablet Windows 8 Pro De nieuwe HP Elitepad 900 De ideale tablet voor zakelijk gebruik Til je zakelijke leven naar een hoger niveau met de HP ElitePad, de luxueuze dunne en lichte Windows 8 tablet. Productiviteit

Nadere informatie

Met deze MST hub kunt u drie HDMI -schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop.

Met deze MST hub kunt u drie HDMI -schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop. MST-hub - Mini DisplayPort naar 3x HDMI StarTech ID: MSTMDP123HD Met deze MST hub kunt u drie HDMI -schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop. Deze MST hub

Nadere informatie

Audiovisuele hardware

Audiovisuele hardware Audiovisuele hardware Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Introductie Workshop

Introductie Workshop Introductie Workshop Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: WINDOWS 8.1 Wat zijn de belangrijkste veranderingen? DEEL 2: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? Inhoud DEEL 1: WINDOWS 8.1

Nadere informatie

Gids voor slimmere, connected werkplekken.

Gids voor slimmere, connected werkplekken. PRODUCTIVITY Gids voor slimmere, connected werkplekken. Kantoor Kantoor ( met 1 scherm) Méér monitor door toevoeging van een breedbeeldscherm. SD3000 USB Docking Station verbindt alles met meerdere monitortypes

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen.

Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen. Smart innovation! ctouch.eu Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen. www.ctouch.co.uk Ervaar de kracht van touch! Met de Active IRO technologie beschikt u over de snelste en meest nauwkeurige

Nadere informatie

Vergroot uw productiviteit met meerdere schermen

Vergroot uw productiviteit met meerdere schermen MST Hub - Mini DisplayPort 1.2 naar 4x DisplayPort StarTech ID: MSTMDP124DP Met deze MST hub kunt u vier schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop. Vergroot

Nadere informatie

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com 23 Paxton 24, het slimme en simpele deurintercom systeem is ontworpen om het meest simpelste deurintercom systeem te zijn. Het systeem is snel en eenvoudig te monteren en maakt gebruik van slechts één

Nadere informatie

40% korting op alle occasions!

40% korting op alle occasions! Occasions lijst Occasions lijst korting op alle occasions! +31(0)499 367 608 www.prestop.nl verhuur@prestop.nl en Touchtafels Totems Touchscreens Buitenzuilen Software Actie is geldig tot 31-12-2018. Zie

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus. 2015 Training voor 50-plussers PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Windows 10 TRAINING VOOR 50- PLUSSERS Inhoud opgave. Pagina 01-0 7

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Microsoft Surface Laptop Toolkit

Microsoft Surface Laptop Toolkit Microsoft Surface Laptop Toolkit Inhoud Windows Surface Book Toolkit Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 9 Pag 10 Pag 11 Pag 12 Pag 13 Pag 14 Pag 15 Pag 16 Pag 17 Pag 18 Introductie Surface Laptop huisstijl

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH)

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Mini DisplayPort naar DisplayPort multi-monitor splitter - 3 poorts MST Hub

Mini DisplayPort naar DisplayPort multi-monitor splitter - 3 poorts MST Hub Mini DisplayPort naar DisplayPort multi-monitor splitter - 3 poorts MST Hub Product ID: MSTMDP123DP Met deze MST hub kunt u drie DisplayPort-schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort-computer. MST werkt

Nadere informatie

Peer verhuurt technische apparatuur:

Peer verhuurt technische apparatuur: Peer Producties Ridderstraat 29 Postbus 578 6500 AN Nijmegen Telefoon: 06-25040410 e-mail: info@peerproducties.nl www.peerproducties.nl Peer verhuurt technische apparatuur: Celexon Spanscherm Celexon s

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

DJANAH, EEN TOTAL CONVERSATION VIDEO TELEFOON IN DE WEB BROWSER TECHNISCHE EISEN VOOR TOLK OP AFSTAND OP LOCATIE, NETWERK EN COMPUTERS

DJANAH, EEN TOTAL CONVERSATION VIDEO TELEFOON IN DE WEB BROWSER TECHNISCHE EISEN VOOR TOLK OP AFSTAND OP LOCATIE, NETWERK EN COMPUTERS DJANAH, EEN TOTAL CONVERSATION VIDEO TELEFOON IN DE WEB BROWSER TECHNISCHE EISEN VOOR TOLK OP AFSTAND OP LOCATIE, NETWERK EN COMPUTERS V.0 Arnoud van Wijk arnoud@greengiraffe.nl INTRODUCTIE INTERNET EISEN

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

computer - tablet - smartphone

computer - tablet - smartphone PromoPakket HP CORE i3 5005 + DRAAGTAS + USB STICK + Draadloze muis 500GB HDD 5 Intel I3 5010U 579 500 GB HD Lenovo I3 Mat 15inch scherm classic laptoptas 15.6 20 17 25 Lenovo i5 Mat 15 inch scherm 5 Case

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR Acer Aspire Acer Extensa Acer Extensa 2510 549 Acer Aspire I3 Deze Laptop uitgerust met Vierde generatie I3 processor,is geschikt voor kantoortoepassingen en multimedia, 15" scherm, 500 GB HD, Bluetooth,

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013 Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC Marcel Maspaitella tools2 Cybersoek, 25 juni 2013 Onderwerpen n Synchronisatie n Email systemen n Outlook n Gmail IMAP in de praktijk n Overzetten van gegevens

Nadere informatie

E-book Presenteren met

E-book Presenteren met E-book Presenteren met PowerPoint Inleiding In dit E-Book staan diverse waardevolle tips die heel goed pas kunnen komen tijdens het maken en de uitvoering van een PowerPoint presentatie. Als je deze tips

Nadere informatie

Gemakkelijk toegankelijk

Gemakkelijk toegankelijk In vergadertafel te monteren connectiviteitsbox HDMI / VGA / Mini DisplayPort naar HDMI uitgang met USB-snellaadpoort StarTech ID: BOX4HDECP Deze connectiviteitsbox voor vergadertafels wordt onzichtbaar

Nadere informatie

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie Workshop Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? DEEL 2: WINDOWS 8 Wat zijn

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Zowel leerkrachten als leerlingen gaan vanaf de meivakantie met Office365 werken.

Zowel leerkrachten als leerlingen gaan vanaf de meivakantie met Office365 werken. Voorwoord: In deze nieuwsbrief komt u meer informatie tegen over de aanpassingen c.q. vernieuwingen binnen het ICT gebeuren op De Driesprong. Daar wij als een van de eerste scholen zijn gaan werken met

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

SD-WAN, de nieuwe IT- Infrastructuur. Een functionele en technische uitleg waarom SD-WAN zo populair is.

SD-WAN, de nieuwe IT- Infrastructuur. Een functionele en technische uitleg waarom SD-WAN zo populair is. SD-WAN, de nieuwe IT- Infrastructuur Een functionele en technische uitleg waarom SD-WAN zo populair is. 01 Waarom SD-WAN Blz. 1 02 Uitleg SD-WAN Blz. 2 03 Functionaliteiten Blz. 3-4 04 Veilige toegang

Nadere informatie

Tablet houder met statief - tripod tablet vloerstandaard

Tablet houder met statief - tripod tablet vloerstandaard Tablet houder met statief - tripod tablet vloerstandaard Product ID: STNDTBLT1A5T Geef uw presentaties, met uw tablet als een visueel hulpmiddel, zonder de aandacht te verstoren of af te leiden, omdat

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT BI.2013.317 Datum: maandag november 2013 Mededelingen: geen Bijlagen: geen Vraag 1 Bent u bereid de eis van Android 4.2 van tablet 1 aan te passen naar Android 4.0

Nadere informatie

7-poorts USB-oplaadstation (5 x 1 A, 2 x 2 A) - standalone multiport USB-lader

7-poorts USB-oplaadstation (5 x 1 A, 2 x 2 A) - standalone multiport USB-lader 7-poorts USB-oplaadstation (5 x 1 A, 2 x 2 A) - standalone multiport USB-lader Product ID: ST7CU35122 Met dit USB-oplaadstation kunt u een extern, speciaal multiport oplaadstation installeren voor uw tablets,

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

De leukste opleidingen

De leukste opleidingen Basis cursus Windows en papierloos vergaderen incl. Surface 3-64 of Pro 4 wifi tablet Steeds meer consumenten en beroepsprofessionals maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van een tablet.

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Case Atos. Atos imponeert met wepresent

Case Atos. Atos imponeert met wepresent Case Atos imponeert met wepresent wepresent Atos is een wereldwijd toonaangevende leverancier van digitale diensten met 100.000 werknemers in 72 landen. Met een diepgaande technologische expertise en kennis

Nadere informatie

Inbouw connectiviteitsbox voor vergadertafel - HDMI / VGA / Mini DisplayPort naar HDMI uitgang met USB-snellaadpoort

Inbouw connectiviteitsbox voor vergadertafel - HDMI / VGA / Mini DisplayPort naar HDMI uitgang met USB-snellaadpoort Inbouw connectiviteitsbox voor vergadertafel - HDMI / VGA / Mini DisplayPort naar HDMI uitgang met USB-snellaadpoort Product ID: BOX4HDECP Deze connectiviteitsbox voor vergadertafels wordt onzichtbaar

Nadere informatie

A/V reisadapter: 3-in-1 HDMI naar DisplayPort, VGA of DVI x 1200

A/V reisadapter: 3-in-1 HDMI naar DisplayPort, VGA of DVI x 1200 A/V reisadapter: 3-in-1 HDMI naar DisplayPort, VGA of DVI - 1920 x 1200 Product ID: HD2DPVGADVI Met deze reisadapter kunt u uw voor HDMI geschikte Ultrabook of laptop op elk DisplayPort-, VGA- of DVI-scherm

Nadere informatie

Inbouw connectiviteitsbox voor vergadertafel - HDMI / VGA / Mini DisplayPort naar HDMI uitgang met USB-snellaadpoort

Inbouw connectiviteitsbox voor vergadertafel - HDMI / VGA / Mini DisplayPort naar HDMI uitgang met USB-snellaadpoort Inbouw connectiviteitsbox voor vergadertafel - HDMI / VGA / Mini DisplayPort naar HDMI uitgang met USB-snellaadpoort Product ID: BOX4HDECP Deze connectiviteitsbox voor vergadertafels wordt onzichtbaar

Nadere informatie

Laat je kennis maken met. Augustus 2015 - Presentator

Laat je kennis maken met. Augustus 2015 - Presentator Laat je kennis maken met Augustus 2015 - Presentator 1 De visie van Microsoft is dat Windows op zoveel mogelijk apparaten moet kunnen draaien en dat ook touch-besturing steeds belangrijker wordt. Daarom

Nadere informatie

Productie Portrait Multiscreen voor o.a. mode-retail toepassingen

Productie Portrait Multiscreen voor o.a. mode-retail toepassingen Productie Portrait Multiscreen voor o.a. mode-retail toepassingen In de onderstaande voorbeelden laten we u diverse mogelijkheden zien voor het realiseren van Portrait presentaties, zoals veel in de sport

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

3D content op een 28 meter breed decor.

3D content op een 28 meter breed decor. 3D content op een 28 meter breed decor. Superieure weergave op een 28 meter breed decor Driedimensionale diepte in zowel het decor als de content Haarscherpe HD kwaliteit Alle weergavemethoden zijn mogelijk

Nadere informatie

Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven

Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven 02 Breng uw evenement tot leven met visual branding. 03 Van Straaten is sinds 1918 is hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding.

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar Dual DisplayPort adapter 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar Dual DisplayPort adapter 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Thunderbolt 3 naar Dual DisplayPort adapter 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Product ID: TB32DP2T Met deze hoogvermogen Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz DisplayPort-schermen aan uw Windows

Nadere informatie

Realize the Promise of Technology. Configuration Services

Realize the Promise of Technology. Configuration Services Realize the Promise of Technology Configuration Services Ingram Micro Configuration Services Ingram Micro Configuration Services biedt een uitgebreid pakket aan maatwerkoplossingen op technisch en logistiek

Nadere informatie

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG 2 All Right Security Your safety partner All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers. Wij bieden een beveiligingsoplossing

Nadere informatie

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem Videoconference starters gids Het selecteren van uw videoconference systeem 2009 Inleiding Het huidige geopolitieke klimaat, een focus op toenemende productiviteit en kosten reductie en een algemene onwil

Nadere informatie

New Office Devices. 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen

New Office Devices. 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen New Office Devices 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen Klaar om een selectie te maken? Ja 150 jaar Nog niet, ik heb een overzicht nodig Start Heb je mobiliteit nodig? Ja 150 jaar Nee Stap 1 Hoeveel

Nadere informatie

Zaal Verhuur. Moderne, prettige trainings- en vergaderruimtes

Zaal Verhuur. Moderne, prettige trainings- en vergaderruimtes Zaal Verhuur Moderne, prettige trainings- en vergaderruimtes Onze computerruimtes zijn te huur! Inrichting trainingsruimte Onze trainingslocaties beschikken over lokalen voor 4 tot 60 personen. Al onze

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 6 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 8 Toets uw kennis

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 6 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 8 Toets uw kennis Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 6 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 7 Website... 8 Toets uw kennis... 8 Voor docenten... 9 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Laat je kennis maken met. Augustus 2015 - Presentator

Laat je kennis maken met. Augustus 2015 - Presentator Laat je kennis maken met Augustus 2015 - Presentator 1 De visie van Microsoft is dat Windows op zoveel mogelijk apparaten moet kunnen draaien en dat ook touch-besturing steeds belangrijker wordt. Daarom

Nadere informatie

Verhoog uw productiviteit met meerdere schermen

Verhoog uw productiviteit met meerdere schermen Multi monitor adapter en splitter - Mini DisplayPort naar 3x HDMI MST Hub StarTech ID: MSTMDP123HD Met deze MST hub kunt u drie HDMI-schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort-computer. MST werkt op elk

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

Kritische succesfactoren notebook projecten

Kritische succesfactoren notebook projecten Kritische succesfactoren notebook projecten The Rent Company B.V. Ronald van den Boogaard Email adres: rvandenboogaard@rentcompany.nl Internet adres: www.rentcompany.nl Mob. nr: +31 (0)6 53 715 703 Algemene

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie.

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie. Beste dokter, Het is ons een genoegen u het volgende voorstel toe te sturen. Dit voorstel werd opgebouwd op basis van de ons bekende informatie en bevat meerdere onderdelen. Op de volgende pagina s vindt

Nadere informatie