Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen."

Transcriptie

1 Smart innovation! ctouch.eu Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen.

2 Ervaar de kracht van touch! Met de Active IRO technologie beschikt u over de snelste en meest nauwkeurige touch display van dit moment. De combinatie van meerdere optische camera s, elektronische infrarood reflectoren en state of the art vector software garandeert een feilloze touch ervaring. Alle CTOUCH displays worden geleverd met 4 tot 32 touch-punten. De Active IRO displays van CTOUCH zijn een klasse apart en ze stellen u in staat ieders aandacht te vangen én te behouden. Educatieve oplossingen Met de interactieve touch displays van CTOUCH maakt u niet alleen op eenvoudige wijze effectief en opvallend lesmateriaal. U bevordert ook een actieve, sterk visuele vorm van lesgeven en leren die het klaslokaal tot een aangename plek maakt voor zowel leraar als leerling. Klassikaal leren De interactie zorgt voor een meer betekenisvolle en sociaal rijkere ervaring dan met gesproken woord tutorials alleen. Leren door samenwerking Interactieve displays bieden leerlingen en studenten de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de lessen. Interactieve leerervaring De touch technologie maakt hands-on manipulatie van de inhoud mogelijk waardoor leerlingen en studenten aangemoedigd worden om met klasgenoten samen te werken. Samen leren Interactieve displays bieden ook nieuwe mogelijkheden om de opgedane kennis te delen door middel van projectmatige leerervaringen.

3 Vertrouw op een partner die touch naar een hoger plan heeft gebracht. CTOUCH Europe staat garant voor excellent bedieningsgemak, klantenservice en duurzaamheid. Onze focus is gericht op het bevorderen van interactie. Vakmanschap op het gebied van touch is onze kern en we worden gedreven door onze passie voor de interactieve touch technologie. Zakelijke oplossingen Of u nu nieuwe verworvenheden meedeelt of nieuwe methoden en processen introduceert binnen uw organisatie, de interactieve displays van CTOUCH helpen u contact te leggen en informatie te delen met collega s, partners en medewerkers. Verhoogde productiviteit Houd iedereen betrokken: ideeën uitwisselen, deelnemen aan interactieve presentaties, documenten herzien, brainstormen en real time meewerken aan projecten. Verbeterde samenwerking Stimuleer medewerkers om deel te nemen en samen te werken tijdens vergaderingen, bevorder communicatie en teamwork en realiseer zodoende succesvolle resultaten voor uw organisatie. Efficiënte training Betrek toehoorders bij uw presentatie, test het begrip van belangrijke concepten en moedig alle aanwezigen aan deel te nemen om daarmee het effect van de training te vergroten. Kostenbesparing Bespaar kostbare tijd en geld met het onmiddellijk verspreiden van belangrijke informatie aan collega s en deelnemers zonder gebruik te hoeven maken van flip-over bordnotities.

4 CTOUCH Key Features LED technologie Of het nu een 47, 55, 60, 65, 70 of 84 betreft, alle CTOUCH displays zijn voorzien van LED technologie. Met LED technologie profiteert u van een aanzienlijk lager stroomverbruik. Deze besparing kan oplopen tot 60% ten opzichte van displays die gebruik maken van LCD technologie. Dit verlaagt niet alleen de cost of ownership maar is ook minder belastend voor het milieu. Full HD / 4K Alleen de beste schermresolutie is goed genoeg. Met uitzondering van de 84 inch zijn alle CTOUCH displays Full HD. Dit grote, state of the art display is namelijk uitgerust met een 4K panel; ook wel Ultra HD /3840 x 2160 genaamd. Dat betekent vier pixels in plaats van slechts één op een full HD scherm. Hierdoor zijn de afbeeldingen nog levendiger en kunt u dichter bij het scherm gaan zitten zonder verlies van de beeldkwaliteit. Zeker bij visualisaties van medische en wetenschappelijke aard en in een controlekamer kan elk detail van het grootste belang zijn. Met 4K, of ook wel 4x Full HD beschikt u over een technologie waarmee u bent voorbereid op de toekomst. Touch bewegingen Om de weergegeven inhoud te bewerken gebruikt u eenvoudige, intuïtieve hand- en vingerbewegingen, waaronder één en twee vinger navigatiegebaren zoals swiping, panning en flicking van pagina s en objecten. Ook kunt u uw persoonlijke gebaren configureren, zoals de weergave van het toetsenbord op het scherm, het schakelen tussen applicaties en het minimaliseren van diezelfde applicaties op uw desktop. Afgezien van de touch gebaren wordt elke CTOUCH geleverd met 4 tot 32 contactpunten. Display van gehard glas Alle CTOUCH displays zijn voorzien van gehard en ontspiegeld glas; ontworpen om in alle omstandigheden te presteren. Verder biedt CTOUCH Plug & Play-ondersteuning voor Windows, Mac en Linux. Omdat het niet nodig is om drivers op de Windows, Mac of Linux computer zelf te installeren zijn installatie en bediening snel en eenvoudig, Zelfs voor iemand die dit nog nooit gedaan heeft. Meegeleverde software De CTOUCH displays worden geleverd met een uitgebreid pakket software en accessoires om ze zo optimaal mogelijk te laten presteren en een zo flexibel mogelijke installatie te garanderen. Annotatie software Samen met een reeks afbeeldingen, achtergronden en interactieve media biedt de uitgebreide interactieve meertalige software alle presentatiemiddelen die nodig zijn voor boeiende lessen, vergaderingen of seminars. Combineer tekst, vormen, animaties, video, muziek en nog veel meer. Belangrijkste onderdelen zijn een widget- en mediabibliotheek en content packs; allen multi touch. Smoothboard Air Verander direct meerdere ipads en Android tablets in persoonlijke interactieve whiteboards. Via een op het scherm afgebeelde QR code kunnen de deelnemers met behulp van hun smart phone verbinding maken met het touch display zonder daartoe eerst een app te hoeven installeren.

5 extras Beleef de kracht van interactie Er gaat een wereld vol touch technologie voor u open bij gebruik van onze multi-touch display. Daarmee wordt de interesse, betrokkenheid en samenwerking van alle aanwezigen opvallend groter. Onze touch technologie is compatibel met Windows, Mac en Linux platforms. Daarom zal een ieder die gebruik maakt van een CTOUCH display, de kracht van interactie optimaal beleven. Ervaar de kracht van touch! Uw toehoorders blijven van begin tot eind betrokken bij uw presentatie. CTOUCH Europe ontwikkelde een unieke multi-touch technologie; Active IRO. Met de Active IRO technologie beschikt u over de snelste en meest nauwkeurige touch display van dit moment. De combinatie van meerdere optische camera s, elektronische infrarood reflectoren en state of the art vector software garandeert een feilloze touch ervaring. Alle CTOUCH displays worden geleverd met 4 tot 32 touch-punten. De Active IRO displays van CTOUCH zijn een klasse apart en ze stellen u in staat ieders aandacht te vangen én te behouden.

6 extras Connectivity - Draadloze en geïntegreerde intelligentie Met de CTOUCH OPS-modules komt een einde aan losse componenten. Dus geen gedoe meer met kabels. Bespaar geld met de integratie van een OPS-module want via de OPS poort sluit u iedere mini PC aan die draait op een van de gangbare besturingssystemen. In combinatie met de krachtige Intel i5 en i7 processoren biedt CTOUCH OPS (Open Pluggable Specification) krachtige en betrouwbare oplossingen voor elke situatie. WiFi, Bluetooth en Intel WiDi maken elke interactie met een CTOUCH display tot een ware belevenis. Met uw CTOUCH profiteert u van de gecombineerde kracht van OPS en Intel. Sound - Ervaar de bijzondere kwaliteit van audio Met de robuuste en krachtige CTOUCH Soundbar xt beschikt u over 90 watt kristalhelder geluid. Een belangrijke eis tijdens de ontwikkeling was het voorkomen van overbodige bedrading. Het resultaat is een in de omlijsting geintegreerde aansluitmogelijkheid. Om u van echt digitale audio te laten genieten is de Soundbar xt standaard voorzien van SPDIF Digital Audio. Hoe klinkt dat? In al zijn eenvoud biedt de CTOUCH Soundbar xt u niet alleen een optimale digitale geluidservaring, hij is ook naadloos geïntegreerd in het design. De afzonderlijk leverbare Kalkmann by CTOUCH soundbar is een high-end soundbar voor gebruik in video conference rooms, boardrooms of speciale onderwijsomgevingen. Support and training - Wanneer u dat nodig heeft Alle CTOUCH producten zijn plug en play, volledig intuïtief en ergonomisch ontworpen. Indien u op locatie onverhoopt toch hulp of ondersteuning nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Bovendien biedt CTOUCH een uitgebreid trainingsprogramma dat u in staat stelt het beste uit uw CTOUCH beeldscherm te halen. CTOUCH werkt met u samen. Software - Toegang tot succesvolle software pakketten Ieder CTOUCH display wordt geleverd met gratis of bijna kostenloze software pakketten. Annotatie software, software om verbinding te maken met mobiele apparatuur en educatieve software zijn onderdeel van de deal. CTOUCH vormt een team met u. Mounting - Eenvoudige bediening voor zowel jong als oud Of het nu gaat om een permanente wandmontage, een elektrisch verstelbare of mobiele toepassing of gebruik als tafel, CTOUCH Wallom biedt u altijd de juiste oplossing. De Wallom heeft een uniek design waarbij goed gelet is op gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Hierdoor is de CTOUCH Wallom erg makkelijk te installeren en te bedienen. Klaar voor intensief gebruik! Alle rechten voorbehouden. Voornoemde CTOUCH producten en diensten, evenals de bijbehorende logo s zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van CTOUCH Europe B.V. Alle overige in deze publicatie genoemde product- en dienstennamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren. CTOUCH impd

HCS Audiovisueel. Oplossingen voor elk klaslokaal. Projectieborden / beamer oplossingen pagina 9-12

HCS Audiovisueel. Oplossingen voor elk klaslokaal. Projectieborden / beamer oplossingen pagina 9-12 HCS Audiovisueel Onze oplossingen/concepten HCS Audiovisueel Pagina 3 Oplossingen voor elk klaslokaal Touchscreens pagina 2-5 Pagina 2 HCS Audiovisueel Touchscreens Pagina 2 Onze oplossingen/concepten

Nadere informatie

Moderne samenwerkingstechnologieën

Moderne samenwerkingstechnologieën PLANNINGSHANDLEIDING Moderne samenwerkingstechnologieën Hoe u een nieuwe manier van samenwerking mogelijk kunt maken in een veranderende werkomgeving WAAROM U DIT DOCUMENT ZOU MOETEN LEZEN Deze planningshandleiding

Nadere informatie

e-board interactive whiteboards

e-board interactive whiteboards MOUNTING SOLUTIONS INTERACTIVE BOARDS MULTI-TOUCH SOFTWARE ACCESSORIES Legamaster electronics 2015.1 e-board interactive whiteboards VISUALISEER UW KENNIS Ontdek de interactieve mogelijkheden die Legamaster

Nadere informatie

SMART Onderwijs. Oplossingen

SMART Onderwijs. Oplossingen SMART Onderwijs Oplossingen 2 SMART Onder wijs Oplossingen Inhoud SMART oplossingen voor basis- en voortgezet onderwijs - een overzicht Inleiding... 2 Producten... 6 Materiaal en hulpbronnen... 10 Professionele

Nadere informatie

e-board interactive whiteboards

e-board interactive whiteboards MOUNTING SOLUTIONS INTERACTIVE BOARDS MULTI-TOUCH SOFTWARE ACCESSORIES Legamaster electronics / 3e editie e-board interactive whiteboards VISUALISEER UW KENNIS Ontdek de interactieve mogelijkheden die

Nadere informatie

beste in alle klassen ONDERWIJSBROCHURE

beste in alle klassen ONDERWIJSBROCHURE De beste in alle klassen ONDERWIJSBROCHURE LESGEVEN MET LEGAMASTER TOUCHSCREENS INTERACTIEVE SCHOOLBORDEN WHITEBOARDS FLIPOVERS EN MEER INHOUDSOPGAVE Voorwoord 4 Twee krachtige oplossingen voor interactief

Nadere informatie

stap in de wereld van het interactieve klaslokaal

stap in de wereld van het interactieve klaslokaal stap in de wereld van het interactieve klaslokaal Leren is leuk, maar met het ACTIVboard wordt het pas écht interessant om jezelf te ontwikkelen. Door gebruik te maken van de eindeloze mogelijkheden van

Nadere informatie

Functionaliteit, Design en Pure Klasse

Functionaliteit, Design en Pure Klasse P2 Functionaliteit, Design en Pure Klasse PRESENTEREN MET FOCUS TOUCH X X X Wilt u uw publiek wél blijven boeien? Van statische, passieve zittingen naar levendige, interactieve bijeenkomsten! Het Focus

Nadere informatie

MAVERICK. IN DIT NUMMER: 3 projectie 8 visualisers 10 dossier: projectieschermen

MAVERICK. IN DIT NUMMER: 3 projectie 8 visualisers 10 dossier: projectieschermen MAVERICK december 2011 www.tdmaverick.be IN DIT NUMMER: 3 projectie 8 visualisers 10 dossier: projectieschermen 12 large format displays 14 dossier: opkomst LED Displays 15 dossier: Green Signage 18 videoconferencing

Nadere informatie

RICOH LEARNING SERVICES

RICOH LEARNING SERVICES RICOH LEARNING SERVICES Ricoh Learning Services Na vandaag weet je meer. Meer over jezelf en meer over de wereld om je heen. Elke dag leren we nieuwe dingen. We verzamelen kennis en verwerven nieuwe vaardigheden.

Nadere informatie

Professionaliseren met Skool. Training en onderwijsbegeleiding

Professionaliseren met Skool. Training en onderwijsbegeleiding Professionaliseren met Skool Training en onderwijsbegeleiding Inhoud ICT effectief Alles start met een visie Coaching ICT-coördinator Werken met SkoolControl SkoolControl, overal en altijd Mediawijsheid

Nadere informatie

Presentaties Het Nieuwe Werken Video Conferenties Conferenties FOCUS TOUCH. Met de FOCUS op betrouwbaarheid & design

Presentaties Het Nieuwe Werken Video Conferenties Conferenties FOCUS TOUCH. Met de FOCUS op betrouwbaarheid & design Presentaties Het Nieuwe Werken Video Conferenties Conferenties FOCUS TOUCH P2 Met de FOCUS op betrouwbaarheid & design PRESENTEREN MET FOCUS TOUCH X X X Wilt u uw publiek wél blijven boeien? Van statische,

Nadere informatie

MAGAZINE VIDEOCONFERENTIE. Maak kennis met het nieuwe GO! GO TOGETHER PAUL CLARK BO JORDANSEN. Nieuw programma speciaal voor partners

MAGAZINE VIDEOCONFERENTIE. Maak kennis met het nieuwe GO! GO TOGETHER PAUL CLARK BO JORDANSEN. Nieuw programma speciaal voor partners connect JAARGANG 4 - NUMMER 6 - ZOMER 2012 MAGAZINE VOICE, VISUAL AND UNIFIED COMMUNICATIONS SOLUTIONS Maak kennis met het nieuwe GO! GO TOGETHER Nieuw programma speciaal voor partners PAUL CLARK Plantronics

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files

BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files De grootste voor presentatie, informatie en communicatieruimtes advies installatietechniek inrichting onderhoud STAP UIT DE FILE MET BIS

Nadere informatie

Product catalogus 2015/16

Product catalogus 2015/16 Product catalogus 2015/16 Nederlands Productoverzicht 2015 Uitgave 04/2015 AG Böblinger Straße 76 71065 Sindelfingen Duitsland Wij hebben ons best gedaan om alleen bijgewerkte, volledige en juiste informatie

Nadere informatie

Het scherm kan een communicatiehub zijn

Het scherm kan een communicatiehub zijn Het scherm kan een communicatiehub zijn Het thema van deze editie van OfficeMagazine.nl is vergaderen, en een belangrijk onderdeel van elke vergadering is een presentatie. Vandaag de dag gaat dat steeds

Nadere informatie

De intelligente digitale operatiekamer

De intelligente digitale operatiekamer TM De intelligente digitale operatiekamer Compatible. Reliable. Compatible. De toekomst binnen handbereik NUCLeUS integreert op slimme wijze digitale operatiekamers De intelligente digitale operatiekamer

Nadere informatie

Microsoft Lync Connectivity Suite

Microsoft Lync Connectivity Suite Microsoft Lync Connectivity Suite Slimme hardware om de hoogste productiviteit uit uw Microsoft Unified Communications omgeving te halen Headsets IP-telefoons Conferentietoestellen Videoconferentie en

Nadere informatie

Het open leerplatform voor het onderwijs van nu én morgen

Het open leerplatform voor het onderwijs van nu én morgen Het open leerplatform voor het onderwijs van nu én morgen 1 OP RAPPORT 02 Voorwoord Hartelijk dank voor uw interesse in itslearning! itslearning is al jaren een toonaangevende partij in het Nederlandse

Nadere informatie

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl 4 voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl Welkom bij HP Inhoudsopgave Tijden veranderen. Binnen organisaties krijgt IT een andere functie. Steeds vaker wordt het

Nadere informatie

SCHOOLUPDATE TRAININGS GIDS SCHOOLJAAR 2013-2014 Meer info? Zie www.schoolupdate.nl 1

SCHOOLUPDATE TRAININGS GIDS SCHOOLJAAR 2013-2014 Meer info? Zie www.schoolupdate.nl 1 SCHOOLUPDATE TRAININGS GIDS SCHOOLJAAR 2013-2014 Meer info? Zie www.schoolupdate.nl 1 ductie Inhoud Computers en digitale schoolborden zijn op scholen gemeengoed geworden. Nu wordt het tijd ze ten volle

Nadere informatie

VOICE over. Unified Communications. de nieuwe generatie? Iemand in de ogen kijken OT2010. praat tóch anders. Projectaanpak.

VOICE over. Unified Communications. de nieuwe generatie? Iemand in de ogen kijken OT2010. praat tóch anders. Projectaanpak. VOICE over MAGAZINE VOOR DE OVERHEID I NR. 2 december 2012 Unified Communications in vogelvlucht Is uw organisatie klaar voor de nieuwe generatie? Iemand in de ogen kijken praat tóch anders OT2010 Projectaanpak

Nadere informatie

SMART Producten in het Onderwijs

SMART Producten in het Onderwijs SMART Producten in het Onderwijs Beste lezer, In 1991 introduceerde SMART Technologies het SMART Board interactive whiteboard, het eerste product in haar soort. SMART Technologies is volledig gecommitteerd

Nadere informatie

Productcatalogus 2012/13

Productcatalogus 2012/13 Productcatalogus 2012/13 P U R E I P - C O M M U N I C A T I O N S Nederlands Communicate & Collaborate. Boost Your Efficiency. ESTOS Software for Unified Communications The ESTOS Unified Communications

Nadere informatie

Het. Nieuwe Werken. Telewerken. ICT Solutions. ICT-advies voor zelfstandigen en kmo s. Meer flexibiliteit. thuis op kantoor

Het. Nieuwe Werken. Telewerken. ICT Solutions. ICT-advies voor zelfstandigen en kmo s. Meer flexibiliteit. thuis op kantoor Nummer 3 I Maart 2012 ICT Solutions ICT-advies voor zelfstandigen en kmo s Ultrabooks Praktischer en slanker dan laptops Internet for Employees Betrouwbaarheid troef Belgacom Meeting Services Efficiënt

Nadere informatie

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie Pasklare oplossingen voor Siemens SDC Connect Pasklare oplossingen in bedrijfscommunicatie Benieuwd welke oplossing SDC Connect voor uw branche ontwikkeld

Nadere informatie

Mijn-Cloud. Schooljaar 2013-2014

Mijn-Cloud. Schooljaar 2013-2014 juli 2014 Jaargang 12 nr. 5 Schooljaar 2013-2014 Het zit er al weer bijna op, ook schooljaar 2013-2014 is voorbij. Soms moet je even een moment nemen om om te kijken, te kijken naar de ontwikkelingen waar

Nadere informatie

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG Epson EB-1400Wi-reeks HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG projecteren tot aantekeningen van meerdere gebruikers afdrukken, opslaan en delen ENGINEERED FOR BUSINESS GEÏNTEGREERD, INTERACTIEF SYSTEEM VOOR VERGADERRUIMTEN

Nadere informatie

borden Interactieve Interactieve borden, ook wel digiborden genoemd kom je steeds vaker

borden Interactieve Interactieve borden, ook wel digiborden genoemd kom je steeds vaker Interactieve borden Interactieve digiborden vinden steeds meer hun weg in vergaderzalen en scholen, maar ze hebben nog een veel groter toepassingsgebied. Het potentieel is enorm, maar eerst en vooral:

Nadere informatie