Maandbrief november 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief november 2014"

Transcriptie

1 Maandbrief november 2014 Agenda november november - weekopening onder- en bovenbouw 5 november - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Valkenburgerweg 1 - bezoek aan Panbos groep 1 en 2 7 november - crea BB 10 november - weekopening onderbouw 14 november - crea BB 17 november - weekopening onderbouw - sportinstuif groep 3 en 4 in het Waterbos onder schooltijd, Gymkleding meegeven 21 november - crea BB 24 november - weekopening onderbouw 27 november - speelgoedmiddag voor de kleuters 28 november - crea BB 1 en 2 december - rapportavonden 10 minuten gesprekken 3 december - rapport mee In en om de school Juf Linda, die vorig jaar ingevallen heeft in groep 2, is op 13 oktober bevallen van een prachtige zoon Dynand. De juf en Dynand maken het erg goed. Wanneer haar zwangerschapsverlof afgelopen is, gaat zij op maandag en vrijdag helpen in de middenbouw groepen. De weken voor de herfstvakantie hebben we in het kader van de Kinderboekenweek gewerkt rond het thema feest. Op maandag 6 oktober hebben wij de festiviteiten op het plein geopend met de ontvangst van een schrijver en het zingen van het lied. Daarna hebben de verschillende groepen van de OB en de BB samen feestslingers gemaakt. De bovenbouw groepen hebben voorgelezen aan de OB groepen. Op donderdag 16 oktober was er een kinderboekenmarkt.

2 Vrijdag 17 oktober hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met een Vossenjacht. Alle meester en juffen waren vos en verkleed als kinderboekfiguur. De groepjes moesten de vossen natuurlijk in het dorp zoeken en daarna de puzzel oplossen. Fijn dat er zoveel ouders waren om te helpen. Op de site zijn alle foto s te zien onder de verschillende groepen en dhr. Theo van Zuijlen heeft van de vossenjacht weer een prachtig koningin Wilhelminaschool journaal gemaakt. Klik op bovenstaande link om alles te bewonderen De eerste weken na de herfstvakantie werken de kleutergroepen rond het thema herfst. Op 5 november brengen de kleuters een bezoek aan het Panbos. Aan het einde van de maand is er natuurlijk aandacht voor de Sint. Godsdienst Aan wie vraag je hulp als je in moeilijkheden zit? Zou je hulp vragen aan een sterke vechtersbaas, terwijl je die eigenlijk niet helemaal kunt vertrouwen? Hoe belangrijk is trouw eigenlijk? En hoe ga je om met iemand die kritiek op je heeft? Kun je hopen op verandering, als je zelf niet wilt veranderen? Over dit soort vragen denken we deze weken met de kinderen na aan de hand van een heel concreet verhaal. Het verhaal gaat over Jeremia. Hij ziet in zijn tijd van alles misgaan. Zijn land is in moeilijkheden, maar de mensen vragen niet aan God om hen te helpen. Ze bidden tot andere goden en hopen dat buitenlandse koningen hen beschermen. Jeremia zegt dat het zo niet langer kan. Hij maakt met hele concrete voorbeelden duidelijk wat er misgaat in het land. Maar de mensen in zijn land houden niet van kritiek: ze lachen de profeet uit en zetten hem gevangen. Zal er nu echt niets veranderen? Het verhaal van Jeremia is een spannend verhaal, soms ook best een heftig verhaal. Maar ook een verhaal dat laat zien hoe belangrijk mensen zijn in de ogen van God. Want wat er ook mis gaat, hoe zeer mensen ook een puinhoop van hun leven kunnen maken God geeft het niet op. Hij blijft zeggen dat het anders kan. In de tijd van Jeremia, maar ook in onze tijd. Week 45 03/11-09/11 Thema: Wat een puinhoop! Jeremia 13, 18, 19 Jeremia maakt met voorwerpen duidelijk wat er aan de hand is. Een linnen gordel die helemaal verweerd is, een kruik die in stukken valt: dat lijkt op de puinhoop die in het land is ontstaan. God lijkt op een pottenbakker, die net zo lang kneedt tot het goed is. En als het niet goed is, begint hij opnieuw.

3 Week 46 10/11-16/11 Thema: Houd je mond! Jeremia 20, 21 De mensen vinden het niet leuk wat Jeremia allemaal zegt. Ze willen dat hij zijn mond houdt. Hij wordt uitgelachen en zelfs gevangen gezet. Maar toch gaat hij door. Een tijdje later weet de koning niet meer wat hij moet doen. Ineens besluit hij dat Jeremia hem maar moet helpen. Kan Jeremia niet even aan God vragen om te hulp te komen? Maar zo makkelijk gaat het niet. Er moet echt iets veranderen in het land. Week 47 17/11-23/11 Thema: En toch Jeremia 24, 32, 36 Het gaat helemaal mis. De Babyloniërs vallen Israël aan, Jeremia zit in de gevangenis. Maar toch houdt hij hoop. Hij koopt een akker, omdat hij weet dat er ooit weer leven zal zijn. Jeremia geeft het niet op. Zelfs niet als de koning zijn boekrol in het vuur gooit hij maakt een nieuwe boekrol, om te laten zien dat het woord van God altijd doorgaat. Week 48 24/11-30/11 Thema: Ben je er klaar voor? Matteüs 21:28-32, 25:1-13, 25:14-30 Jezus vertelt verhalen over het Koninkrijk van God. Daar kun je zelf aan meewerken, net als de jongen die zijn vader ging helpen op het land. En net als de knechten die aan het werk gingen met het geld waar ze op moesten passen. Ben je er klaar voor, net als de meisjes die olie hadden voor hun lampen? Zending: Geweldig dat zoveel kinderen een schoenendoos hebben meegenomen voor een leeftijdsgenootje in een arm land. We hebben al ruim 100 dozen binnen gekregen. Binnenkort brengen wij ze naar de plaats waar ze ingeleverd moeten worden. Ook de komende week kunnen de dozen nog ingeleverd worden. Iedereen die meegedaan heeft heel hartelijk dank!!!!!

4 Elke maandag halen we geld op voor ons zendingsproject in Mbale Oegenada. Van dit geld worden straatkinderen opgevangen, krijgen te eten en worden geholpen om lessen te volgen op speciaal daarvoor gebouwde scholen. Leren betekent daar leven en een toekomst! Sportinstuif groep 3 en 4. Op maandag 17 november hebben de groepen 3 en 4 de jaarlijkse sportinstuif in het Waterbos te Rijnsburg. Zij gaan dan allerlei verschillende spelactiviteiten ondernemen in deze sportzaal. De instuif duurt van uur. Wilt u de gymkleding en gymschoenen meegeven.. Bij deze activiteiten hebben we verschillende ouders nodig om te assisteren. Via een inschrijfformulier kunt u zich opgeven, u krijgt nog nadere informatie. ICT zaken Fijn dat zoveel kinderen een account gemaakt hebben voor AMBRA soft. De kinderen kunnen thuis goed werken met allerlei zaken die op school ook geoefend worden. De kinderen van groep 7 en 8 kunnen thuis op de computer ook de Engelse woordjes van de methode oefenen. De beste gratis apps voor kinderen Welke leuke, mooie, leerzame, grappige èn gratis apps mogen kinderen echt niet missen? In De beste gratis apps voor kinderen van Mijn Kind Online staan ze allemaal, handig gesorteerd op schoolgroep en genre. hures/de-beste-gratis-apps-voorkinderen klik op de bovenstaande link om deze brochure gratis te downloaden. Deze kleurrijke en informatieve brochure geeft een overzicht van de beste gratis kinder-apps. Ook zijn er tips voor ouders over hoe je je kind kunt begeleiden op de tablet.

5 Geldzaken: Fijn dat heel veel ouders de ouderbijdrage en het schoolreisje al overgemaakt hebben. Wilt u, wanneer u dit nog niet gedaan heeft, dit z.s.m. doen. De ouderbijdrage wordt gebruikt voor allerlei kosten die niet uit de gewone leermiddelen gelden kunnen worden betaald. Daarbij gaat het met name om uitgaven voor diverse festiviteiten zoals: sint, kerst, eindfeest, Kinderboekenweek etc. De vrijwillige bijdrage is dit cursusjaar in de hele vereniging vastgesteld op 31,- voor het eerste kind per gezin voor 2 kinderen 55,50 voor 3 kinderen 80,50 voor 4 kinderen 104,-. U kunt het bedrag overmaken naar bankrekening NL 78 RABO o.v.v. de naam van uw kind(eren) en de groep. Ook het geld voor het schoolreisje of het schoolkamp kunt u al overmaken naar de bovenstaande bankrekening o.v.v. de naam van uw kind en de groep. De kosten bedragen groep 0 en 1 10,- groep 2 en 3 23,- groep 4 en 5 25,- groep 6 en 7 15,- groep 8 100,-. Schoolfoto s De website van Rokki is vernieuwd, nu word dus schoolfoto s bestellen een stuk makkelijker! Ga naar en u klikt gelijk op foto s bestellen. Logopedie STOPPEN MET DE SPEEN: WAAROM?

6 Er komt een dag dat je kind afscheid moet nemen van z n speen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een kwestie van weggooien, of zijn er nog andere manieren om het af te leren? En is die speen echt zo slecht voor het gebit? WAAROM STOPPEN? Simpel, omdat je kind m gewoon niet meer nodig heeft. Voor een pas geboren baby is een speen nog ideaal. Hij heeft een zuigreflex en de speen voldoet perfect aan die behoefte. Maar met een jaar of 1 eten de meeste baby s met de pot mee - en hoeven ze dus niet meer aan de flessenspeen of borst - waardoor de zuigbehoefte langzaam maar zeker verdwijnt. Sterker nog, als een kind te lang een speen blijft gebruiken, doet dat eerder kwaad dan goed. WAT GAAT ER MIS ALS MIJN KIND TE LANG DE SPEEN BLIJFT GEBRUIKEN? De kans dat zijn mond gaat openstaan wordt groter. De spieren worden slapper en omdat hij door zijn mond ademt wordt de kans op verkoudheden en ontstekingen groter. Dit kan allemaal invloed hebben op het spreken van het kind en op de stand van het gebit. WAT IS DE BESTE LEEFTIJD OM TE STOPPEN? Voorheen werd 6 jaar gezegd, maar tandartsen hebben liever dat kinderen al stoppen als ze een jaar of 2 zijn. Langer doorgaan betekent een grotere kans op blijvende gevolgen. Een kind gaat zich ook steeds meer hechten aan de speen. Dus hoe langer je het stoppen uitstelt, hoe lastiger het misschien wordt. WAT IS DE BESTE MANIER? Er is maar een echte remedie: acuut stoppen. Gewoon geen speen meer geven. En als je kind naar de speen vraagt, eerlijk zeggen dat ie weg is. Als vervanging kun je m een knuffel geven. Vind je dat te hard? Neem dan afscheid door de speen aan een ballon te hangen en m uit te zwaaien. Of je kunt afspraken maken met je kind om stapsgewijs het speengebruik af te leren. Bijvoorbeeld overdag geen speen meer maar alleen nog in bed en dan na ongeveer 2 weken de speen weggooien. Tip: Difrax, nota bene een spenenfabrikant, heeft pas Het Stoppen met Foppen boek uitgegeven. Hierin staat hoe je je kind op een heel creatieve manier kunt laten wennen aan een leven zonder speen. Via kun je het boek bestellen. MIJN KIND GEBRUIKT DE SPEEN ALLEEN OM IN SLAAP TE VALLEN, IS DAT OOK ERG? De kaak van een kind dat de hele dag duimt of speent, heeft meer te verduren dan die van een kind dat twintig minuten per dag de speen gebruikt bij het in slaap vallen. Wat je wel kunt doen is zodra hij slaapt de speen uit zijn mond trekken en wegleggen. Niet in het bed of ledikant, want dan kan hij de speen weer pakken. Beter is natuurlijk om het helemaal af te leren. Gemeente Katwijk: afdeling logopedie

Maandbrief november 2018

Maandbrief november 2018 Maandbrief november 2018 Agenda november 2018 31 oktober - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Kleipettenlaan 290 - bezoek Panbos kleuters 2 november - bezoek groep 8 Katwijk van Oranje -

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 Agenda november 2016 2 november - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Kleipettenlaan 290 - kleuters naar het Panbos 3 november - inloopspreekuur JGZ van 15.00 15.30

Nadere informatie

Maandbrief november 2015

Maandbrief november 2015 Maandbrief november 2015 Agenda november 2015 2 november - weekopening onderbouw 4 november - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Kleipettenlaan 290 5 november - inloopspreekuur JGZ van 15.00

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Maandbrief december 2013

Maandbrief december 2013 Maandbrief december 2013 Agenda december 2 december - weekopening OB en BB 4 december - bijeenkomst gebedsgroep, - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december

Nadere informatie

Maandbrief september 2015

Maandbrief september 2015 Maandbrief september 2015 Agenda september 2015 31 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 1 september - schoolfotograaf, informatieavond groep 2 2 september - bijeenkomst oudergebedsgroep

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school Maandbrief mei 2019 Agenda 19 april t/m 5 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 6 mei - eerste schooldag 13 mei - weekopening OB 14 mei praktische verkeersles groep

Nadere informatie

Maandbrief september 2016

Maandbrief september 2016 Maandbrief september 2016 Agenda september 2016 29 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 30 augustus - praktische verkeersles groep 7 en 8 - studiemiddag alle kinderen zijn s middags vrij

Nadere informatie

Maandbrief mei In en rond de school

Maandbrief mei In en rond de school Maandbrief mei 2018 Agenda 27 april t/m 11 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 14 mei - eerste avond avondvierdaagse 15 mei - tweede avond avondvierdaagse 17 mei

Nadere informatie

Maandbrief april 2019

Maandbrief april 2019 Maandbrief april 2019 Agenda 1 t/m 5 april - Kom in de klas 3 april - bijeenkomst gebedsgroep 4 april - verkeersexamen groep 7 5 april - crea bovenbouw 8 april - weekopening OB 10 april - Groep 8 bezoek

Nadere informatie

Agenda. 20 februari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 11

Agenda. 20 februari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 11 20 februari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 11 Agenda Maart di 3-03-15 luizencontrole groep 1 en 2 middag vrij wo 11-03-15 Biddag do 12-03-15 juffenfeest groep 1-4 / continurooster groep 1 4 vr 13-03-15

Nadere informatie

Maandbrief januari 2015. koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015

Maandbrief januari 2015. koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015 Maandbrief januari 2015 koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015 Agenda januari 2015 5 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 6 januari - eerste schooldag - kunstmenu groep 3 en 4 op

Nadere informatie

vr 19-12-14 groep 5-8 cont.rooster / tot 13:30 uur ma 22-12-14 t/m 2-1-15 Kerstvakantie

vr 19-12-14 groep 5-8 cont.rooster / tot 13:30 uur ma 22-12-14 t/m 2-1-15 Kerstvakantie 7 november 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 5 Aanmelding leerlingen Mogelijk wilt u nog een kind aanmelden. Dat kan natuurlijk altijd. Wanneer dat nog voor dit schooljaar is, wilt u er dan haast mee maken?

Nadere informatie

Maandbrief december 2017

Maandbrief december 2017 Maandbrief december 2017 Agenda december 27 november - sportinstuif groep 3 en 4 - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 28 november - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, 17 november 2014

Nieuwsbrief 6, 17 november 2014 Nieuws van Nieuwsbrief 6, 17 november 2014 Beste ouders, verzorgers, Wat gaat de tijd hard, nu alweer half november. We zien uit naar de drukke, maar o zo gezellige maand. Tegelijkertijd weten we dat het

Nadere informatie

CHRISTELIJKE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS DE POORT Nieuwsbrief november 2014

CHRISTELIJKE SCHOOL VOOR BASISONDERWIJS DE POORT Nieuwsbrief november 2014 Foto-impressie 1 van de afgelopen tijd In deze nieuwsbrief: Foto-impressie 1 Terug en vooruit Oudercommissie Najaarsfair Foto-impressie 2 Ansichtkaarten Zending Windas Jarigen Beverwedstrijd! (?) Voor

Nadere informatie

Maandbrief december 2018

Maandbrief december 2018 Maandbrief december 2018 Agenda december 3 december - weekopening OB 4 december - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december - Sintviering - gebedsgroep bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014 Harm Vonckschool Berghuizen 15 7961 LS Ruinerwold Tel: 0522-451483 www.harmvonckschool.nl

Nieuwsbrief november 2014 Harm Vonckschool Berghuizen 15 7961 LS Ruinerwold Tel: 0522-451483 www.harmvonckschool.nl Nieuwsbrief november 2014 Harm Vonckschool Berghuizen 15 7961 LS Ruinerwold Tel: 0522-451483 www.harmvonckschool.nl Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van november. De brief staat weer

Nadere informatie

Jaargang 3 nr oktober Kind op Maandag. Carrousel Nieuws

Jaargang 3 nr oktober Kind op Maandag. Carrousel Nieuws Jaargang 3 nr. 3 10 oktober 2014 Kind op Maandag Week 42/43 13-26 oktober Tot hier Exodus 16:11-24 en 20:1-17 God geeft de Israëlieten brood voor onderweg. En hij geeft hen tien regels, die laten zien

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

Maandbrief juli 2019

Maandbrief juli 2019 Maandbrief juli 2019 Agenda 1 juli - weekopening onderbouw 2 juli - JGT spreekuur 8.30 9.00 uur - Groep 6 bezoekt het torenmuseum in Valkenburg 3 juli - bezoek aan Wellantcollege in Rijnsburg groep 7 -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Maandbrief oktober 2017

Maandbrief oktober 2017 Maandbrief oktober 2017 Agenda oktober 2017 2 oktober - weekopening onderbouw - opening Kinderboekenweek 4 oktober - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres: Kleipettenlaan 290 5 oktober - i.v.m.

Nadere informatie

Maandbrief september 2014

Maandbrief september 2014 Maandbrief september 2014 Agenda september 2014 1 september - eerste schooldag 3 september - bijeenkomst oudergebedsgroep aanvang 8.30 uur adres: Valkenburgerweg 1 4 september - luizen controle 8 september

Nadere informatie

Editienummer 2 November 2014

Editienummer 2 November 2014 Editienummer 2 November 2014 Schooljaar 2014-2015 Datum 03-11-2014 Op de kalender Woensdag 5 november 2014 Bezorgen kinderpostzegels groep 7 en 8 Ma 10 en Dinsdag 11 november 2014 Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen #5 7 oktober 2016 We vragen u om deze week een vrijwillige ouderbijdrage over te maken. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over! Oktober - november 09-10 9.30 uur Schoolkerkgezinsdienst 12-10 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Maandbrief december 2015

Maandbrief december 2015 Maandbrief december 2015 Agenda december 30 november - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 1 december - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 2 december - alle leerlingen

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 13 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 13 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 13 van CBS De Tarissing 2018-2019 Jouw vooruitgang verwondert! Maart 11 Start projectweek 13 leerling parlement. 16 NL Doet 20 Open dag voor nieuwe ouders 22 De school overmeestert!

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2 27 september - nummer 2 Belangrijke data (oktober) 28 september Studiedag 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober MR Vergadering 12 oktober Open podium let op! Kinderen

Nadere informatie

PBS les van de week. Instructie

PBS les van de week. Instructie 05-10-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 12 okt 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Bevernieuws - nr met ook het nieuws van en voor de Integratiegroepen van de Samuëlschool

Bevernieuws - nr met ook het nieuws van en voor de Integratiegroepen van de Samuëlschool Bevernieuws - nr nr. 3, 10 oktober 2014 met ook het nieuws van en voor de Integratiegroepen van de Samuëlschool Jeremia Het Bijbelboek Jeremia is genoemd naar de man die het geschreven heeft; de profeet

Nadere informatie

23 augustus 2019

23 augustus 2019 1445 www.clarafabriciusschool.nl 23 augustus 2019 27 augustus Schoolfotograaf 29 augustus 13.00 14.00 uur schoolvoorstelling Wereldfeest 29 augustus 14.30 uur Afscheidsreceptie juf Bernarda 30 augustus

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Maandbrief maart 2017

Maandbrief maart 2017 Maandbrief maart 2017 Agenda 6 maart - eerste schooldag 8 maart - bijeenkomst gebedsgroep, Kleipettenlaan 290 10 maart - Creamiddag bovenbouw 13 maart - weekopening OB 14 maart - Ik lees een tafel voorstelling

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

1 december 2017

1 december 2017 1375 www.clarafabriciusschool.nl 1 december 2017 5 december Sinterklaas op de Clara Timo Zoon van Juf Evelien en Kevin geboren Afgelopen zondag is juf Evelien van een zoon bevallen, hij heet Timo. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Maandbrief oktober 2015

Maandbrief oktober 2015 Maandbrief oktober 2015 Agenda oktober 2015 28 september weekopening onderbouw 1 oktober - Start groep 0 - inloopspreekuur JGZ van 15.00 15.30 uur - voorstelling kunstmenu Mozart in Tripodia voor de groepen

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Duimen, vingerzuigen of de fopspeen

Duimen, vingerzuigen of de fopspeen Duimen, vingerzuigen of de fopspeen Duimen, vingerzuigen of de fopspeen Duim-, vinger- of speenzuigen komt vaak voor bij baby s en peuters. Ze doen dit vooral tijdens voorlezen, muziek luisteren, tv-kijken

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Maandbrief jaargang 27 nr. 6 juni 2017

Maandbrief jaargang 27 nr. 6 juni 2017 Maandbrief jaargang 27 nr. 6 juni 2017 Agenda juni 2017: 5 Tweede Pinksterdag 12 t/m 16 Werkweek groepen 7 19, 20 Ouderavonden op uitnodiging leerkracht 21 t/m 23 Driedaagse schoolreis groepen 8 22 of

Nadere informatie

Bijbelverhalen * Week 39; 17 aug 21 aug Thema: Het begin Verhalen; Schepping, Genesis 1 en 2 Lied 1; God heeft het eerste woord

Bijbelverhalen * Week 39; 17 aug 21 aug Thema: Het begin Verhalen; Schepping, Genesis 1 en 2 Lied 1; God heeft het eerste woord Nieuw cursusjaar Wij zijn het nieuwe cursusjaar goed van start gegaan. Alle meesters, juffen, kinderen en ouders zijn gezond en wel van vakantie teruggekeerd. Daar zijn we erg blij om en dankbaar voor.

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl CNBS De Wegwijzer/De Wegwijzer cnbsdewegwijzer@cnbswegwijzer.nl 0523-683053 Nieuwsbrief november 2018 In deze periode lezen we bijbelverhalen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Maandbrief juni 2016

Maandbrief juni 2016 Maandbrief juni 2016 Agenda 29 mei - weekopening OB 1 t/m 3 juni - schoolkamp groep 8 in Otterlo 3 juni - Kunstroute Katwijk groep 7 6 juni - weekopening OB 7 juni - schoolreis nadere informatie volgt

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 5 (6 november 2015) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 5 (6 november 2015) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 De Achterban Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 5 (6 november 2015) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 Agenda 14 november Intocht Sinterklaas 16 november Deze week Basketbaltoernooi groep7

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Maandbrief juni 2018

Maandbrief juni 2018 Maandbrief juni 2018 Agenda 6 juni - bijeenkomst gebedsgroep 11 juni - weekopening onderbouw 12 juni - schoolreis nadere informatie volgt 13 juni - Paardenmarkt Rijnsburg, alle kinderen zijn vrij 19 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 10 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 10 oktober 2014 Controle na herfstvakantie Op de woensdag na iedere vakantie worden de kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Het is een stuk gemakkelijker om te controleren als er geen gel, wax, haarlak, elastiekjes, clipjes

Nadere informatie

Agenda Studiedag Kerststukjes maken

Agenda Studiedag Kerststukjes maken Agenda Ma 9/1 Di 10/1 Vr 13/1 Ma 16/1 Do 19/1 Vr 20/1 Eerst heerlijk vakantie!!! Studiedag team, de kinderen zijn nog een dagje vrij. Vandaag is er weer gewoon school. s Middags luizencontrole 9.45-9.45

Nadere informatie

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14 2 oktober 14 Voorwoord Langzaam beginnen de kleuren in de natuur te veranderen in geel, rood en bruin. Het is herfst. Nog één weekje naar school en dan hebben we een weekje vrij. Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 oktober 2015

Datum: donderdag 22 oktober 2015 Datum: donderdag 22 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Luizencontrole: we willen alle ouders vragen om hun kinderen regelmatig te controleren op hoofdluis. We hebben nu enkele meldingen binnen. We

Nadere informatie

IN DIT NUMMER VAN DE FLESSENPOST KOMEN O.A. DE VOLGENDE ONDERWERPEN AAN BOD:

IN DIT NUMMER VAN DE FLESSENPOST KOMEN O.A. DE VOLGENDE ONDERWERPEN AAN BOD: IN DIT NUMMER VAN DE FLESSENPOST KOMEN O.A. DE VOLGENDE ONDERWERPEN AAN BOD: van de directie agenda korte punten Sinterklaas Schoenmaatjes Mediamaster Engelse Les Voorleeswedstrijd Kerst MR Van de directie

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2017

Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2017 In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Groepsindeling leerlingen 2017-2018 > Ouderkamers op maandag én woensdag > BiebBus > Wandelen voor water

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Maandag 17 juli t/m vrijdag 21 juli 2017

Maandag 17 juli t/m vrijdag 21 juli 2017 Maandag 17 juli t/m vrijdag 21 juli 2017 In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Musical groep 8 > Afscheid Anke den Otter > Laatste schooldag Extra s > Boekentips voor de maand juli > Dam

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 juni 2017

Datum: donderdag 8 juni 2017 Datum: donderdag 8 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Toverland Vandaag hebben alle ouders via de mail informatie gekregen over het schoolreisje. We kunnen gaan aftellen: Vrijdag 9 juni Nog 11 nachtjes

Nadere informatie