Maandbrief december 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief december 2013"

Transcriptie

1 Maandbrief december 2013 Agenda december 2 december - weekopening OB en BB 4 december - bijeenkomst gebedsgroep, - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van uur 5 december - Sintviering, de bovenbouw heeft s middags gewoon school 9 december - weekopening OB 16 december - weekopening OB - Bezoek Wellant groep 8 19 december - kerstviering in school (zonder ouders) van uur 20 december - s morgens school, daarna kerstvakantie. 23 december - 5 januari - kerstvakantie. 6 januari - studiedag personeel, alle kinderen vrij 7 januari - eerste schooldag en nieuwe maandbrief Personele zaken: Juf Lisette is inmiddels geopereerd en de eerste uitslagen zijn positief, want er zijn geen uitzaaiingen geconstateerd. Ook zij zal een langdurig traject ingaan van bestralen en chemo en voorlopig niet kunnen werken. We zijn erg blij dat juf Linda van der Plas haar werkzaamheden in groep 2 kan overnemen. Juf Jeannette, de klassenassistente bij de kleuters, is langzaam aan het herstellen van haar operatie, zij is elke week weer een paar uur op school. Juf Liesbeth Durieux uit groep 3 is in verwachting, zij werkt tot begin februari, daarna gaat zij op zwangerschapsverlof. Haar werkzaamheden worden overgenomen door juf Barbara van der Meij. Ook juf Tanja de Best uit groep 3 is in verwachting, zij zal vanaf half april met zwangerschapsverlof gaan. Momenteel is nog niet bekend wie haar werkzaamheden zal overnemen.

2 Meneer Cor van Velzen, onze conciërge wordt op 6 december geopereerd. Wanneer u hem een kaartje wilt sturen zijn adres is Cleyn Duynplein 141, 2234 AW Katwijk. Inspectiebezoek Op dinsdag 5 november is de heer Raktoe, inspecteur van het onderwijs, de hele dag op school geweest om te onderzoeken hoe het met de kwaliteit van ons onderwijs gesteld is. Het betrof een regulier onderzoek wat elke school 1x per 4 jaar krijgt. De heer Raktoe heeft alle groepen bezocht om allerlei zaken te controleren en heeft verschillende lessen bekeken en natuurlijk sprak hij met de leerkrachten en de leerlingen. Na schooltijd was er uitvoerig overleg met de directie over de kwaliteit van het onderwijs op de koningin Wilhelminaschool. Het onderzoek werd afgerond met een eindgesprek. Wij zijn heel blij met de conclusie van de inspectie dat het met de kwaliteit van onze school goed zit. Er zijn uitstekende leerkrachten die prima lesgeven. Hij is tevreden over het gebruik van de methodes en de leerresultaten van de kinderen zijn in orde. Natuurlijk waren er ook wat zaken die de aandacht behoeven, maar die zaken hebben zeker onze aandacht en worden aangepakt. Tegenwoordig kunt u allerlei cijfers betreffende onze school lezen op de site scholen op de kaart. Hierop kunt u allerlei informatie betreffende onze school lezen o.a. het verslag van de inspectie en de resultaten van de eindtoets. Het verslag van de inspectie is het oude verslag van 4 jaar geleden, het nieuwe verslag zal pas begin 2014 op deze site worden gezet. Wanneer u klikt op de onderstaande link komt u op het gedeelte van onze school. Basisonderwijs In en rond de school Veel groepen hebben allerlei activiteiten buiten school bezocht, o.a. het Panbos, de bibliotheek, voorstellingen of VO scholen. Van alle activiteiten kunt u een verslagje zien op de website onder de desbetreffende groep. Fijn dat we op zoveel ouders kunnen rekenen wanneer er gereden moet worden. Op vrijdag 29 november worden er 2 interactieve borden geplaatst in de kleutergroepen. Tot nu toe moesten de kleuters altijd gebruik maken van het smartbord in de hal, maar vanaf heden kunnen ze gebruik maken van dit prachtig, grote touch screen. Een aanwinst voor ons onderwijs waar we heel blij mee zijn. De komende week houden we de 10 minuten gesprekken n.a.v. het rapport. De afgelopen week heeft u hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wilt u zich a.u.b. aan de aangegeven tijden houden.

3 De ouderraad is op beide avonden aanwezig om de ouderbijdrage te innen voor zover u het nog niet hebt overgemaakt. s Middags kunt u evt. betalen bij meester Albert Heus. Woensdag 3 december krijgen alle kinderen hun rapport mee naar huis. Wilt u de rapporten a.u.b. de eerste week na de kerstvakantie weer meegeven naar school! De afgelopen week hebben we twee meldingen binnen gekregen van hoofdluis. We vragen u vriendelijk om elke week even te controleren. Natuurlijk branden we de periode voor de kerst kaarsjes in de klas. De kinderen mogen echter niet zelf kaarsen meenemen, maar krijgen van school een waxine lichtje in een potje, dit in verband met het evt. brandgevaar. Het is weer de laatste maand van het jaar, de tijd van vuurwerk etc. Het is op school streng verboden om vuurwerk af te steken. Wanneer wij vuurwerk zien, dan pakken wij het af en melden de kinderen aan bij bureau Halt. Het komt helaas vrij regelmatig voor dat kinderen die niet overblijven tussen de middag te vroeg op school komen., zij mogen pas na uur op het schoolplein. Wilt u daar a.u.b. op letten. De kleuters werken deze weken over Sint en kerst. Alle foto s van allerlei zaken (sint etc.) kunt u zien op de website: Sintviering Met vriendelijke groeten, Albert Heus Het was heel vreemd dat meester Albert Heus ineens allerlei manden met pakjes vond. Dat was best lastig, want voor elk kind was er een pakje met naam en dan mag je het toch niet open maken Afgelopen woensdag waren deze pakjes plotseling weer verdwenen. Gelukkig zaten er vrijdag wel cadeautjes in de schoenen, we begrijpen er niets meer van!!!!! Op woensdag 4 december kunnen alle hulppieten de surprises tussen uur en uur op school brengen. Donderdag 5 december ontvangen we de Sint tussen 8.30 en 9.00 uur op het schoolplein, u bent natuurlijk van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Via de website kunt u weer alle foto s zien. De onderbouw heeft alleen s morgens school en groep 4 heeft s morgens gewoon gym, de bovenbouw heeft de hele dag school. s Middags hebben we de volgende gymtijden: groep 6 van uur, groep 8 van uur en groep 5 van uur.

4 Ouderbijdrage Veel ouders hebben de afgelopen weken de ouderbijdrage betaald. Wanneer u nog niet betaald heeft, kunt u dit alsnog doen op de rapportavonden of u kunt het overmaken. Hieronder kunt u zien waar we het geld vorig schooljaar aan uitgegeven hebben. De vrijwillige bijdrage is dit cursusjaar vastgesteld op 31,- voor het eerste kind per gezin, voor 2 kinderen 55,50 en voor 3 kinderen 80,50. U kunt het bedrag overmaken naar bankrekening o.v.v. de naam van uw kinderen en de groep. Overzicht ouderbijdrage Overzicht geld OR Saldo 1 aug ,01 1 klassengeld 482,00 Ouderbijdrage 5.874,00 2 E.H.B.O. gr.8 187,10 3 kerst 224,94 4 bedankjes 65,00 5 projecten 223,85 6 E.H.B.O. kist 17,63 7 Kinderboekenweek 215,91 8 Traktatie kinderen 55,28 9 Afscheid gr.8 890,90 10 Eindfeest 46,50 11 Moeder/vaderdag 189,47 12 Sint 868,20 13 Bibliotheek 150,00 14 avondvierdaagse 148,63 15 Pasen 377,26 16 Crea 367,50 17 Bankkosten 63,58 18 Schoolkalender 640, ,01 19 Themadienst 26,70 20 Allerlei 501,29 21 Totaal 5.741, , ,74 201,27 Inschrijving van nieuwe leerlingen: Wanneer u uw kind wilt inschrijven voor het nieuwe cursusjaar , dan kunt u bij meester Albert Heus een inschrijfformulier ophalen.

5 Ouderraad. De ouderraad heeft een eigen adres waarop u ons kunt bereiken nl. ouderraadwilhelminaschool@hotmail.com wanneer u iets te vragen of op te merken heeft, dan kunt u ons mailen. Met vriendelijke groet, de ouderraad. Kerstviering Het kerstfeest wordt op de Wilhelmina school het ene jaar gevierd in de kerk met ouders en het andere jaar in de klas (zonder ouders). Dit cursusjaar vieren we het kerstfeest op school in de klas en wel donderdag 19 december, de aanvang is uur. Vanaf uur is de school open. Vanaf uur bent u weer welkom om uw kind(eren) op te halen. De ouderraad zorgt dan voor wat lekkers te drinken en te eten bij goed weer op het plein, bij slecht weer in de hal van de school. De kinderen van groep 1 t/m 5 moeten om uur in de klas opgehaald worden. Gevraagd We hebben heel wat glazen potjes nodig voor de waxine lichtjes in de klas, dus heeft u nog babyvoeding potjes over, wilt u ze dan alstublieft schoon meegeven. Godsdienstrooster De weken voor kerst staan in het teken van de verwachting: we kijken uit naar het kerstfeest dat komen gaat. Maar wat is eigenlijk verwachting? Dat gaan we in deze periode met de kinderen onderzoeken. We horen verhalen over mensen die hopen en verwachten, in de tijd van de Bijbel en ook in onze eigen tijd. Door met die verwachtingsvolle verhalen bezig te zijn, komen we steeds meer in de kerststemming. Naast de verhalen, de gespreksvragen en de werkvormen, kan in deze periode ook veel met de kinderen worden gezongen. Bijvoorbeeld het projectlied voor de adventstijd: Advent is kijken naar wat komt: Zie je al wat? - Je wacht nog even maar je weet: de vrede komt! God verrast, Hij geeft het leven. Week 48 van 2 t/m 6 december, thema: Kijk in de verte (Mattheus 2 en Lucas 1) Ver van Betlehem, helemaal in het verre oosten, staan drie mannen op een dak. Ze kijken naar de sterren Wat zouden zij verwachten? En de herders in de velden bij Betlehem?

6 Week 49 van 9 t/m 13 december, thema: Ja, jij! (Lucas 1) Een engel van God komt op bezoek bij Zacherias en bij Maria. Hij vertelt dat God een nieuw begin maakt, met de geboorte van een kind. Week 51 van 16 t/m 20 december, thema Het begint! (Lucas 2) De verwachting van de adventstijd wordt vervuld: Jezus wordt geboren. Daarmee is het verhaal niet afgelopen het begint juist pas! Come4Sports gaat naar binnen! In de koude wintermaanden heeft Come4Sports elke schooldag gave activiteiten in een gymzaal. Met de Come4Sports-kaart, die iedere leerling van groep 3 t/m 8 krijgt, kun je meedoen. Op de informatieborden in de school kun je zien waar we te vinden zijn. Klik hier om ons filmpje met meer uitleg te bekijken. Tot in de zaal!

Maandbrief december 2017

Maandbrief december 2017 Maandbrief december 2017 Agenda december 27 november - sportinstuif groep 3 en 4 - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 28 november - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Maandbrief december 2015

Maandbrief december 2015 Maandbrief december 2015 Agenda december 30 november - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 1 december - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 2 december - alle leerlingen

Nadere informatie

Maandbrief december 2018

Maandbrief december 2018 Maandbrief december 2018 Agenda december 3 december - weekopening OB 4 december - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december - Sintviering - gebedsgroep bijeenkomst

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Maandbrief november 2018

Maandbrief november 2018 Maandbrief november 2018 Agenda november 2018 31 oktober - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Kleipettenlaan 290 - bezoek Panbos kleuters 2 november - bezoek groep 8 Katwijk van Oranje -

Nadere informatie

Maandbrief januari 2015. koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015

Maandbrief januari 2015. koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015 Maandbrief januari 2015 koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015 Agenda januari 2015 5 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 6 januari - eerste schooldag - kunstmenu groep 3 en 4 op

Nadere informatie

Maandbrief mei In en rond de school

Maandbrief mei In en rond de school Maandbrief mei 2018 Agenda 27 april t/m 11 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 14 mei - eerste avond avondvierdaagse 15 mei - tweede avond avondvierdaagse 17 mei

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Maandbrief september 2016

Maandbrief september 2016 Maandbrief september 2016 Agenda september 2016 29 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 30 augustus - praktische verkeersles groep 7 en 8 - studiemiddag alle kinderen zijn s middags vrij

Nadere informatie

Maandbrief september 2015

Maandbrief september 2015 Maandbrief september 2015 Agenda september 2015 31 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 1 september - schoolfotograaf, informatieavond groep 2 2 september - bijeenkomst oudergebedsgroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Maandbrief april 2019

Maandbrief april 2019 Maandbrief april 2019 Agenda 1 t/m 5 april - Kom in de klas 3 april - bijeenkomst gebedsgroep 4 april - verkeersexamen groep 7 5 april - crea bovenbouw 8 april - weekopening OB 10 april - Groep 8 bezoek

Nadere informatie

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school Maandbrief mei 2019 Agenda 19 april t/m 5 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 6 mei - eerste schooldag 13 mei - weekopening OB 14 mei praktische verkeersles groep

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er deze week verteld over de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal in Bethlehem. De herders in het veld kregen het geboortebericht te horen van een

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Gepubliceerd op 3 december 2018 Jaargang 33 Nummer 179 Ik ben de goede Herder - Joh. 10: 11 Toen onze oudste dochter een jaar of zes was, liepen we in de zomer tussen de schapen

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Maandbrief november 2014

Maandbrief november 2014 Maandbrief november 2014 Agenda november 2014 3 november - weekopening onder- en bovenbouw 5 november - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Valkenburgerweg 1 - bezoek aan Panbos groep 1 en

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

De Tuimelaar. Bewaarkrant

De Tuimelaar. Bewaarkrant De Tuimelaar Bewaarkrant Openbare Basisschool De Tuimelaar Lengweg 146 3192BM Hoogvliet rt T. 010-4165392 F. 010-462477 W. www.bsdetuimelaar.com @. bsdetuimelaar@hotmail.com 2011-2012 Beste Ouders, Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E:

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: NIEUWSBRIEF november 2016 Advent 2017 Dromen van vrede voor mensen van heden. En weer in geuren en kleuren verhalen. Wat wij al weten uit oude verhalen: Herders en sterren, een stal en een kind. Omdat

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed!

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed! De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze week verteld over de wonderbaarlijke ontmoetingen tussen Jezus en mensen. Zo ontmoet Jezus de zussen Martha en Maria. Maria neemt tijd voor Jezus, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 Agenda november 2016 2 november - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Kleipettenlaan 290 - kleuters naar het Panbos 3 november - inloopspreekuur JGZ van 15.00 15.30

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

vrijdag 11 december 2015

vrijdag 11 december 2015 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 18 december gr 1-4 vrij gr 5-8 s middags vrij 21 december - 1 januari kerstvakantie 6 januari Nieuwjaarsborrel 22 januari breimiddag vanaf 14.00 uur Bijbelles

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat.

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat. Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de schoolkalender van het schooljaar 2010 2011. Ook dit jaar hebben wij geprobeerd de kalender zo volledig mogelijk te vullen met activiteiten van de kinderen van

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nummer Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel

Nummer Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel Nummer 3 29-11 - 2018 Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 e-mail:directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl Van harte welkom bij het lezen van deze nieuwsbrief. Veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Advent Kerst Nieuwjaar Afscheid Balans OR Begroting OR Ouderbijdrage Kindernevendienst Kalender december Kalender januari SBO De Brug Zwanengat 3 Wist u dat???? 4132 XC Vianen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Vinn 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole Wat was

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Ouderraad Kerst Vrijdag 22-12-2017 Maandag 8-1-2018 Vuurwerk Team Ouderbijdrage Staking Juf Machteld Adventsproject Discozwemmen Kalender december Kalender januari Wist u dat????

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie