Maandbrief januari koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief januari 2015. koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015"

Transcriptie

1 Maandbrief januari 2015 koningin Wilhelminaschool Rijnsburg januari 2015 Agenda januari januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 6 januari - eerste schooldag - kunstmenu groep 3 en 4 op school 7 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 8 januari - luizencontrole 9 januari - crea bovenbouw - laatste dag inleveren rapport 12 januari - weekopening OB 14 januari - schoonmaakavond 16 januari - crea bovenbouw 19 januari - weekopening OB en BB - de hele week kijkdagen op school 23 januari - Crea BB 26 januari - weekopening OB 29 januari - spelletjesmiddag kleuters 30 januari - Crea BB - nieuwe maandbrief In en rond de school Natuurlijk allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Wij willen u hartelijk bedanken voor alle goede wensen die wij mochten ontvangen. I.v.m. de kerstvakantie verschijnt deze maandbrief later dan u van ons gewend bent. Op 5 december mochten wij de Sint en zijn Pieten weer op school ontvangen. Het was natuurlijk even schrikken voor meester Heus toen bleek dat er geen enkele juf of meester op school was.

2 Maar toen de Sint en zijn Pieten even later per koets arriveerde bleek dat de meesters en juffen de Sint moesten helpen en konden we gelukkig het feest op school gewoon door laten gaan. Ook alle hulppieten uit de groepen 5 t/m 8 heel hartelijke bedankt voor het maken van die prachtige surprises.. Op donderdag 18 december hebben we het feest van de geboorte van de Here Jezus in de Maranathakerk gevierd. Fijn dat er zoveel belangstellenden waren. Graag willen we dat deze week alle rapporten weer op school ingeleverd worden. A.s maandag 5 januari is er geen school i.v.m. een studiedag voor de hele vereniging. De eerste schooldag is dus dinsdag 6 januari. Op woensdag 14 januari houden we weer een extra schoonmaakavond. Hoewel de Cleaners de school aardig bijhouden, hebben ze gewoon niet voldoende uren (en de school niet voldoende geld) om alles eens lekker te soppen en een goede beurt te geven. De afgelopen jaren hebben we dit voor het eerst halverwege het jaar extra aangepakt en dat is zo goed bevallen dat we weer een beroep op u doen. Er is koffie en koek, een hoop gezelligheid, maar we hebben alleen nog wat handen nodig van mensen die ons willen helpen.. Met vriendelijke groeten, Albert Heus Personele zaken Na de kerstvakantie zou juf Linda van der Meij weer op school komen om op maandag en op vrijdagmorgen in verschillende groepen te assisteren. Helaas is juf Linda in de kerstvakantie opgenomen in het ziekenhuis voor een buikoperatie, maar zodra zij hersteld is komt zij weer op school. Fysio op school Op maandag 12 januari komt er een fysiotherapeut op school om de kinderen van groep 1 te bekijken. In de komende week krijgen de ouders van groep 1 een brief met nadere informatie. Wanneer uw kind geen problemen heeft hoeft u geen brief in te leveren. De kinderen van groep 3 en 4 zijn voor de kerstvakantie bekeken en hebben indien nodig de informatie gekregen. Van de overblijf De afgelopen periode zijn er nogal wat bekers etc. op school blijven staan. Wanneer u iets mist, kom even langs om te controleren of er iets van u bijstaat.! Wij willen graag oude kerstkaarten om volgend jaar met de kinderen weer kerstkaarten te maken. Verder wensen wij iedereen een goed en gezond Bep en Marleen

3 EHBO groep 8 Wanneer u thuis nog oude verbanden heeft uit bijv. afgekeurde EHBO dozen dan willen wij die graag hebben. We maken er gebruik van bij de jeugd EHBO in groep 8 Inloopdagen In de week van 12 t/m 16 januari houden we zgn. open dagen. Op de rapportavonden heeft u zich in kunnen schrijven. Wij verwachten u op de afgesproken tijd.en veel plezier. Inschrijving nieuwe leerlingen Er is geen aparte inschrijfmiddag meer om uw kind(eren) op te geven. Wilt u uw kind inschrijven, dan kunt u bij dhr. Albert Heus een inschrijfformulier ophalen, thuis invullen en daarna op school weer inleveren. Nieuwe ouders kunnen een afspraak maken voor een nadere toelichting en een rondleiding. Dit moet voor 15 februari gebeuren, want dan sluit de inschrijvingstermijn!!!! Ouderbijdrage Wanneer u uw ouderbijdrage nog niet betaald heeft, dan kunt u dit overmaken op bankrekening U kunt het bedrag overmaken naar bankrekening NL 78 RABO o.v.v. de naam van uw kind(eren) en de groep. De vrijwillige bijdrage is dit cursusjaar vastgesteld op 31, voor het eerste kind per gezin, voor 2 kinderen 55,50 en voor 3 kinderen 80,50. Keuze voortgezet onderwijs De komende weken worden er op scholen voor voortgezet onderwijs open dagen gehouden. De data staan in het informatiebulletin dat alle kinderen van groep 8 hebben meegekregen. De CITO eindtoets vindt plaats op 21, 22 en 23 april. Begin februari houden we met alle ouders gesprekken i.v.m. de keuze voor het voortgezet onderwijs. U ontvangt hierover nog een persoonlijke uitnodiging. Godsdienst Week 2 05/01-11/01 Thema: Waar ben je veilig? Matteüs 2:1-23 Jezus naam betekent: redder. Maar koning Herodes wil niet dat mensen gered worden. Daarom moet de pasgeboren redder eerst zelf gered worden. Zijn vader en moeder nemen hem mee naar Egypte, daar zijn ze veilig. Deze winter lezen we met de kinderen verhalen over Jezus uit het evangelie van Johannes. In de verhalen zien we wat er gebeurt als Jezus mensen opzoekt.

4 Zo is er bijvoorbeeld een zieke man, die ligt te wachten bij het bad van Betzata. Al 38 jaar ligt hij daar. Als het water in beweging komt, wil hij de eerste zijn die bij het water is. Maar hij is steeds te laat Zal voor hem ooit het beslissende moment komen dat zijn leven opnieuw kan beginnen? Dat moment komt inderdaad, maar op een andere manier dan hij had gedacht. Jezus komt voorbij en zegt dat hij op kan staan. Dat is het moment dat zijn leven in beweging komt. De ontmoeting met Jezus doet iets met mensen. Dat is te zien aan de zieke man, die zomaar opstaat en opnieuw begint. Maar het gebeurt nog steeds. Ook vandaag worden mensen geraakt door de verhalen over Gods liefde voor mensen. Dat verhaal zorgt ervoor dat je verder kunt. Dat je een nieuw begin kunt maken, soms op een heel andere manier dan je dacht. De bijbel laat zien dat je niet bij de pakken neer hoeft te zitten, maar dat je mag opstaan en verder gaan. Week 3 12/01-16/01 Thema: Wie komt daar aan? Johannes 1:29-52 Johannes de Doper weet wie Jezus is: hij is het lam van God, de man die komen zou. Als Jezus zijn leerlingen ziet, gebeurt er iets bijzonders. Hij stelt niet zichzelf voor, maar vertelt juist wie de ander is. Simon is Petrus, Natanaël is een eerlijk mens. Week 4 19/01-23/01 Thema: Dat is het verschil Johannes 2:13-25; 4:1-42 Op het tempelplein is het een drukte van belang. Er staan marktkooplui, geldwisselaars Jezus maakt duidelijk dat er verschil is tussen een tempel en een markt. Later ontmoet hij een Samaritaanse vrouw. De verschillen tussen joden en Samaritanen zijn niet belangrijk. Het verschil tussen gewoon water en levend water, dát is wel belangrijk. Week 5 26/01-30/01 Thema Dit is het moment Johannes 4:46-54; 5:1-23 Een man zit al achtendertig jaar te wachten. Als het water van het bad in beweging komt, moet hij er zo snel mogelijk in zien te komen; dan zal hij beter worden. Maar iemand anders is hem steeds voor. Zal dat ene langverwachte moment ooit nog komen? Dan komt Jezus voorbij. Dat is het moment waarop zijn leven verandert maar op een andere manier dan hij ooit gedacht had. Gebedsgroep Elke eerste woensdag van de maand komen een aantal ouders bijeen om voor de school en de samenleving te bidden. In de hal van de kleuters staat een doos waarin u evt. suggesties voor gebedsonderwerpen kunt deponeren. Sinds kort heeft deze gebedsgroep ook een adres, gebedvoorwilhelminaschool@gmail.com zodat u evt. gebedsonderwerpen ook via dit adres kunt doorgeven. A.s woensdag komt de gebedsgroep weer bij elkaar, aanvang 8.30 uur s morgens.

5 Kunstmenu groep 3 en 4 Op dinsdag 7 januari hebben de kinderen van groep 3 en 4 een heel bijzondere voorstelling en workshop. In het spellokaal is een grote rode dansvloer en een ontmoeting tussen twee dansers. De leerlingen zitten op de grond aan drie zijden van de dansvloer en kijken naar een dansduet van tien minuten. Van heel dichtbij zien zij hoe de dansers rollen, draaien, buigen... Je hoort hun ademhaling en je kunt hen bijna aanraken! Na het duet gaan de kinderen in gesprek met de dansers. Vervolgens is er een workshop om zelf te onderzoeken hoe je kunt dansen met en zonder een doek en met elkaar. Privacy van de digitale gegevens van uw kind Als ouder of verzorger moet u ervan uit kunnen gaan dat de school van uw kind verantwoord omspringt met zijn of haar privégegevens en dat de privacy van uw zoon of dochter bij de school in goede handen is. Ook wij vinden die privacy van grote waarde en we doen er dan ook zoveel mogelijk aan om die te beschermen. Het goed regelen van die bescherming wordt steeds belangrijker. In de huidige digitale samenleving maakt ook de Wilhelminaschool namelijk steeds meer gebruik van digitale leermiddelen. Dat doen we om uw kind zo goed mogelijk op zijn of haar toekomst voor te bereiden. Bovendien groeien hiermee de mogelijkheden om hem of haar op maat les te geven. In de media hebben de laatste weken diverse berichten gestaan over de veiligheid van de leerlinggegevens die bij het gebruik van bijvoorbeeld digitale lesboeken en apps betrokken zijn. Hoewel op onze school op dit moment geen problemen zijn, willen wij u met deze brief graag informeren om welke gegevens het precies gaat, wat er met deze gegevens gebeurt en hoe wij de privacy van uw kind bewaken. Uitgeverijen van digitale lesboeken en apps hebben hun digitale lesmateriaal achter slot en grendel staan. Om oefeningen te kunnen maken op de computer en ook om de leraar inzicht te geven in hoe leerlingen hun opdrachten maken en wat hun vorderingen zijn, wordt van ieder kind digitaal informatie verwerkt. Het gaat daarbij om voor- en achternaam, tussenvoegsel, geboortedatum, geslacht en de klas van het kind. Maar ook om enkele gegevens over onze school zelf. Hierbij zijn uitgeverijen betrokken en ook Basispoort, een soort digitale toegangspoort tot al het lesmateriaal dat wij op school gebruiken. Scholen hebben volledige zeggenschap over die persoonsgegevens en dat moet ook zo blijven. Een uitgeverij en Basispoort mogen er natuurlijk niet mee aan de haal gaan. We hebben geen aanwijzingen dat dit nu wel gebeurt.

6 In de maand december bleek wel dat er een kwetsbaarheid in het systeem van Basispoort heeft gezeten waardoor kwaadwillenden in theorie op bepaalde scholen toegang tot enkele leerlinggegevens zouden kunnen hebben. Dat geldt alleen voor scholen die met een verouderd systeem werken (Windows XP). Voor onze school geldt dat niet! Dat neemt niet weg dat wij alles in het werk stellen om het risico op dergelijke situaties en misbruik van gegevens zo klein mogelijk te houden, zodat we de privacy van uw kind ook in de toekomst kunnen waarborgen. De PO-Raad, de vereniging van de scholen in het primair onderwijs, overlegt op dit moment over plannen om de gegevens voortaan zo te verwerken dat ze moeilijker tot individuele kinderen te herleiden zijn. Daarnaast worden er met de uitgevers en andere dienstverleners centrale afspraken, gedragsregels en overeenkomsten gemaakt over het gebruik van persoonsgegevens. Dat moet zorgen voor meer inzicht in en controle over de informatie. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Albert Heus Wij wensen iedereen een heel gelukkig en gezond 2015 toe!!! Team van de koningin Wilhelminaschool Rijnsburg

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 5 december 2014

Nieuwsbrief 8 5 december 2014 Nieuwsbrief 8 5 december 2014 Inhoud Sint op de Minckelersschool www.minckelersschool.nl Schaatsen 9 december geen gym Stip-app in de appstore Stratenmaker gezocht. Wie, o wie? Kerstdiner Agenda Brief

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal Nieuwsbrief OBS De Meerpaal 13 januari 2015, nummer 5 Inhoud 1. Goed 2015 2. Te laat komen 3. Luizenouders 4. Uitnodigingen 5. Niet fietsen op het schoolplein 6. Museum Jeugduniversiteit 7. Voorleesdagen

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Maandbrief december 2013

Maandbrief december 2013 Maandbrief december 2013 Agenda december 2 december - weekopening OB en BB 4 december - bijeenkomst gebedsgroep, - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Data om te onthouden. Aanpassing normen van Cito. We hopen dat u hele fijne feestdagen heeft gehad en wensen iedereen een goed en gezond 2015 toe!

Data om te onthouden. Aanpassing normen van Cito. We hopen dat u hele fijne feestdagen heeft gehad en wensen iedereen een goed en gezond 2015 toe! Data om te onthouden januari 2015 In de week van 5 januari luizencontrole 15 januari inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Meeander Varsseveld 17 januari oud papier, met buitengebied 13 februari De Meeander

Nadere informatie

Maandbrief september 2015

Maandbrief september 2015 Maandbrief september 2015 Agenda september 2015 31 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 1 september - schoolfotograaf, informatieavond groep 2 2 september - bijeenkomst oudergebedsgroep

Nadere informatie

Maandbrief september 2016

Maandbrief september 2016 Maandbrief september 2016 Agenda september 2016 29 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 30 augustus - praktische verkeersles groep 7 en 8 - studiemiddag alle kinderen zijn s middags vrij

Nadere informatie

Maandbrief december 2017

Maandbrief december 2017 Maandbrief december 2017 Agenda december 27 november - sportinstuif groep 3 en 4 - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 28 november - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste

Nadere informatie

Maandbrief mei In en rond de school

Maandbrief mei In en rond de school Maandbrief mei 2018 Agenda 27 april t/m 11 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 14 mei - eerste avond avondvierdaagse 15 mei - tweede avond avondvierdaagse 17 mei

Nadere informatie

Maandbrief februari 2019

Maandbrief februari 2019 Maandbrief februari 2019 Agenda 4 februari - start nieuwe 0 groep 5 februari - spreekuur JGT van 8.30 9.00 uur 6 februari - Bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, Kleipettenlaan 290 6 februari - schoonmaakavond

Nadere informatie

Een lied, dat we leren op school

Een lied, dat we leren op school KALENDER 13 t/m 26 januari 2015 do. 15 januari schoonmaakavond groep 3 t/m 8. woe. 21 januari Start Nationale Voorleesdagen. KALENDER vooruitblik ma. 26 januari di. 27 januari woe. 28 januari do. 29 januari

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrij dag 12 december 20 1 4 Jaargang 11, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit het team 1 Pauzehap/lunch 2 Privacy digitale gegevens 3 Onderhoud

Nadere informatie

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school Maandbrief mei 2019 Agenda 19 april t/m 5 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 6 mei - eerste schooldag 13 mei - weekopening OB 14 mei praktische verkeersles groep

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Protocol Social Media Konot

Protocol Social Media Konot Protocol Social Media Konot Inhoud Richtlijnen gebruik social media... 3 In de praktijk:... 4 Do s:... 4 Don ts:... 4 Achtergrondinformatie... 6 Aanvulling:... 7 Social Media Protocol Konot* Social Media

Nadere informatie

Maandbrief december 2018

Maandbrief december 2018 Maandbrief december 2018 Agenda december 3 december - weekopening OB 4 december - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december - Sintviering - gebedsgroep bijeenkomst

Nadere informatie

Maandbrief november 2014

Maandbrief november 2014 Maandbrief november 2014 Agenda november 2014 3 november - weekopening onder- en bovenbouw 5 november - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Valkenburgerweg 1 - bezoek aan Panbos groep 1 en

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015

Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015 Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015 Voor u ligt de eerste Meandert(h)aal van 2015. Een goed moment om iedereen die zich betrokken voelt bij onze prachtige school een heel gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Nadere informatie

Maandbrief november 2018

Maandbrief november 2018 Maandbrief november 2018 Agenda november 2018 31 oktober - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, adres; Kleipettenlaan 290 - bezoek Panbos kleuters 2 november - bezoek groep 8 Katwijk van Oranje -

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS Tweespan december 2014

Nieuwsbrief OBS Tweespan december 2014 Nieuwsbrief OBS Tweespan december 2014 Pas op: deze nieuwsbrief is 9 blz. lang! Kerstfeest Ook dit jaar vieren de groepen 1 t/m 4 en 5 t/m 8 kerst met elkaar op donderdagmiddag 18 december. s Avonds gaan

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Maandbrief april 2019

Maandbrief april 2019 Maandbrief april 2019 Agenda 1 t/m 5 april - Kom in de klas 3 april - bijeenkomst gebedsgroep 4 april - verkeersexamen groep 7 5 april - crea bovenbouw 8 april - weekopening OB 10 april - Groep 8 bezoek

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 6, 15 februari 2013

Jaargang 18, nummer 6, 15 februari 2013 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 6, 15 februari 2013 Week 8/9: 18 februari t/m 3 maart Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Maandbrief maart 2017

Maandbrief maart 2017 Maandbrief maart 2017 Agenda 6 maart - eerste schooldag 8 maart - bijeenkomst gebedsgroep, Kleipettenlaan 290 10 maart - Creamiddag bovenbouw 13 maart - weekopening OB 14 maart - Ik lees een tafel voorstelling

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Maandbrief december 2015

Maandbrief december 2015 Maandbrief december 2015 Agenda december 30 november - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 1 december - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 2 december - alle leerlingen

Nadere informatie

Maandbrief Maart koningin Wilhelminaschool Rijnsburg maart 2015

Maandbrief Maart koningin Wilhelminaschool Rijnsburg maart 2015 Maandbrief Maart 2015 koningin Wilhelminaschool Rijnsburg maart 2015 Agenda maart 2015 23 t/m 27 februari - voorjaarsvakantie 27 februari - nieuwe maandbrief 2 maart - eerste schooldag 5 maart - luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!!

Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!! Samenwijzer, 29 e jaargang, nummer 10, 23 januari 2019 Verjaardagen in februari Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!!

Nadere informatie

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders NIEUWSBRIEF JUNI 2019 Beste ouders en verzorgers, Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders Zending

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

jaargang 23 - nr. 4 december 2018

jaargang 23 - nr. 4 december 2018 jaargang 23 - nr. 4 december 2018 Bezoekadres : Ikeloane 10 9281 RB Corr. adres : Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon : 0512 361711 E-mail adres : wynroas@noventa.nl Website : wynroas.noventa.nl In deze

Nadere informatie

Blz t/m t/m Kerstvakantie

Blz t/m t/m Kerstvakantie Blz 0 02 03 04 05 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Kerstfeest Personalia; Sonja Mars en Cindy van Raalten, Jodi Buter, Bastiaan den Bakker en Corina Bastiaan Nieuwe kleutergroep Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Gepubliceerd op 3 december 2018 Jaargang 33 Nummer 179 Ik ben de goede Herder - Joh. 10: 11 Toen onze oudste dochter een jaar of zes was, liepen we in de zomer tussen de schapen

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 19 december 2014

Nieuwsbrief december 19 december 2014 Nieuwsbrief december 19 december 2014 schooljaar 2014-2015 Basisschool De Triangel Willem Vliegenstraat 7 Postbus 39 6270 AA Gulpen Telefoon: 043-4506150 E-mail: info@bs-triangel.nl Internet: www.bs-triangel.nl

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag Agenda Za 24 nov Klusdag Ma 3 dec 1 e advent Wo 5 dec Sinterklaas Ma 10 dec 2 e advent Ma 10 dec klas 6 introductiemiddag bovenbouw Zutphen Ma 17 dec 3 e advent Wo 19 dec Klas 1 en 2 kerstspel bij de Helmhorst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Gezond op school Computermoeder Vanuit gr. 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

2014-2015 december 2014

2014-2015 december 2014 2014-2015 december 2014 ACTIVITEITEN KALENDER DECEMBER 2014 08 M Schoolweek 15/50 Presentatie speelplaats (zie verslag in de nieuwsbrief) 19.30-21.00 Aankleding school Kerst door OR (optuigen bomen in

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie