Clay. by SALTO. 2 Clay by SALTO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clay. by SALTO. 2 Clay by SALTO"

Transcriptie

1

2 2 Clay by SALTO Clay by SALTO Clay by SALTO is eenvoudig, veilig, cloud-gebaseerd én draadloos. Een sluitoplossing voor middelgrote en kleine bedrijven. Revolutionair in design, gebruik en beheer. Clay is de eerste elektronische sluitoplossing die de deur opent naar hoogstaande toegangscontrole voor middelgrote en kleine bedrijven (MKB). Het is de cloud-technologie die voor een sterke verbetering in flexibel toegangsbeheer zorgt. Clay houdt de gebruikers in real-time op de hoogte via de clay-app, voor gemak en directe controle. Clay maakt de combinatie van een intuïtief softwareplatform met kwalitatief hoogwaardige hardware, dit alles in een pay-per-use model. Kortom, Clay gaat voorbij aan de traditionele mechanische oplossing en introduceert draadloze elektronische toegang met zelfs meer functionaliteit en prestaties dan traditioneel mogelijk was. Bovendien is Clay flexibel in beheer zonder de installatie van software en zonder de kosten van een volledig bekabeld elektronisch systeem.

3 ClayIQ Het hart van Clay 3G Draadloos Clay App Beheer Clay overal Clay Tag RFID-Tag Clay beslag Draadloos Online toegangscontrole. Volledig draadloos. Overal.

4 4 Clay by SALTO Clay is dé eenvoudige draadloze cloud-gebaseerde sluitoplossing

5 ClayIQ Clay Deurbeslag Clay Cilinder ClayTag Clay Repeater My-Clay.com Clay App

6 6 Clay by SALTO ClayIQ Het hart van Clay Plug and Clay De ClayIQ vindt zelf de weg naar de cloud. 2 schroeven, een stopcontact en klaar. Het hart Past altijd De ClayIQ-beugel past zich aan uw situatie aan. Monteer hem horizontaal of verticaal, wat u het beste uitkomt. ClayIQ heeft een hart Om u te laten weten dat alles goed werkt, laat de ClayIQ om de 5 minuten een groen LED-licht zien.

7 Verbindt met... De ClayIQ is het centrum van het Clay universum. Deze verbindt uw draadloze sloten met de My-Clay cloud. Monteer de ClayIQ met de bijgeleverde beugel, steek hem in het stopcontact en activeer hem in uw My-Clay account. Connectiviteit De ClayIQ gebruikt geen Wifi maar regelt zelf de internetconnectiviteit. De vuistregel is dat waar u ook met uw mobiel kunt bellen, u ook een ClayIQ kunt installeren. De maximum afstand naar de Clay-sloten en -cilinders is 10 meter maar als u meer nodig hebt, hebben wij Clay Repeaters voor u beschikbaar voor afstanden tot 55 meter. Afgelegen locaties Als u een enkele, afgelegen deur hebt, is de ClayIQ een fantastische manier om grotere investeringen te vermijden. Voeg een extra ClayIQ toe aan uw account en beheer die enkele deur volledig geïntegreerd in uw My- Clay account. Geen extra kosten Alle kosten voor de ClayIQ-connectiviteit zijn inclusief in het door u gekozen abonnement. Geen verrassingen, alles is duidelijk en u hebt de controle.

8 8 Clay by SALTO Clay Deurbeslag Draadloos SALTOkwaliteit Clay beslagen passen op elke deur, worden geplaatst zonder te boren en zijn volledig draadloos. De beslagen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en met verschillende deurkrukken die het beste bij de stijl van uw gebouw passen.

9 Maten Het Clay Deurbeslag is speciaal voor Euro- en Scandinavische profieldeuren ontworpen, zelfs voor nauwe profieldeursponningen. Ze functioneren met de meeste Europese, Scandinavische en Zwitserse ingebouwde sloten en cilinders. Het Clay Deurbeslag voldoet aan IP55 en kan dus aan de buitenkant van uw deur worden aangebracht. SALTO-kwaliteit Clay is er trots op om met hardware van SALTO Systems te werken. SALTO is al de geselecteerde optie op meer dan deuren, voor meer dan projecten in meer dan 90 landen. Verbindt met... Afwerkingen SALTO biedt een breed assortiment van afwerkingen, waaronder PVD-coating en RAL-kleuren. Optioneel kunt u BioCote kiezen voor een continue, ingebouwde anti-microbiële bescherming, waarbij de groei van microben zoals oppervlaktebacteriën tot wel 99,99 % bestreden wordt. Batterijduur De batterijen van de Clay Deurbeslagen zijn goed voor openingen. Dat is ongeveer 55 keer per dag gedurende 2 jaar! En als de batterijen opraken, krijgt u meteen bericht van My-Clay via SMS, e- mail of push-bericht. Instant Messaging Clay Deurbeslagen zijn interactief. Sensoren in de sluiting detecteren een deur als deze nog open staat, of erger nog, als een deur geopend wordt zonder een geldig toegangsbewijs. My-Clay.com laat u beslissen wie dit bericht ontvangt. Altijd veilig naar buiten Geen zorgen, hoewel het Clay Deurbeslag elektronisch is, kunt u deze van binnenuit altijd vrij openen. Wij noemen dit de anti-paniekfunctie.

10 10 Clay by SALTO Clay Cilinder Klein, snel, eenvoudig SALTOkwaliteit In 5 minuten geplaatst Clay Cilinders worden zo snel geplaatst dat de volledige installatie van de Clay Cilinder + ClayIQ binnen 15 minuten klaar kan zijn. Dat is wat wij eenvoudig noemen! Volledig weerbestendig Clay Cilinders hebben een IP56-kwalificering dat betekent dat -20 C tot +65 C, stof of regen, geen invloed op de prestatie heeft. Batterijduur De batterijen van de Clay Cilinder zijn goed voor openingen. Dat is ongeveer 55 keer per dag gedurende 2 jaar! En als de batterijen opraken, krijgt u meteen bericht van My-Clay via SMS, of pushbericht.

11 De elektronische cilinders in het Clay-assortiment zijn compact waardoor ze een ideale oplossing zijn voor bijna elk deurtype waarop geen conventionele elektronische beslagen kunnen worden geplaatst of waar deze niet nodig zijn. Verbindt met... Maten De Clay Cilinder is verkrijgbaar voor ieder deurtype, ook voor deuren met nauwe sponningen. Ingebouwde sloten, RIM of Hangslot: deze worden allemaal ondersteund met een keuze uit verschillende meenemers en cilinderprofielen: Euro, UK Ovaal en het Australische Ovaal-profiel. Alle modellen zijn verkrijgbaar als dubbele of halve versies. SALTO-kwaliteit Clay is er trots op om met hardware van SALTO Systems te werken. SALTO is al de geselecteerde optie op meer dan deuren, voor meer dan projecten in meer dan 90 landen. In 10 jaar is SALTO Systems wereldwijd marktleider geworden in draadloze toegangscontroleoplossingen. Ga naar voor meer informatie. Afwerkingen Verkrijgbaar in 5 verschillende afwerkingen: satijn chroom, gepolijst chroom, PVD, gepolijst messing, PVD satijn messing, BioCote. Paniekfunctie verkrijgbaar. Hoge veiligheid via hoge weerstand, verharde anti-boorbescherming. Verborgen schroeven voor grotere veiligheid en verbeterde esthetiek. Cilinders kunnen worden genummerd. Voldoet aan SKG***.

12 12 Clay by SALTO ClayTag Uw nieuwe sleutel Tags toevoegen Voor het toevoegen van Clay tags hoeft u slechts een van uw deuren te selecteren en beveiligd 2-minuten de tijd te gebruiken om ze aan het slot te presenteren. Eenmaal toegevoegd, zijn de tags voor altijd van u! Blokkeren van Tags Als iemand een van uw tags heeft verloren of niet heeft teruggegeven, kunt u deze eenvoudig via My-Clay blokkeren. Het blokkeren gaat in realtime zonder vertraging en als u een tag terugvindt, kunt u deze simpelweg ontgrendelen. 1 Tag en 5 kleuren Ieder persoon is verschillend en Clay begrijpt dit. Daarom is de ClayTag verkrijgbaar in 5 kleuren: Grijs, Wit en 3 kleuren groen! RFID technologie

13 Geen batterijen De ClayTag werkt zonder batterij. De benodigde energie voor communicatie wordt geleverd door het Clay Deurbeslag/Cilinder en daarom raakt de energie van een ClayTag nooit op. Uitstraling Bij het ontwerpen van Clay zagen wij dat sommige tags, er op zijn minst gezegd, wat saai uitzagen. Wij besloten van de ClayTag iets moois te maken, daarom heeft hij 5 kleuren en een specifiek design. Veiligheid U kunt iedere ClayTag aan uw systeem toevoegen en als u deze eenmaal hebt toegevoegd, zullen deze alleen werken op de deuren waarop u dat wenst. De gebruikte RFID-technologie is dezelfde als in veel overheids- en militaire toepassingen en maakt gebruik van een AES-algoritme. Verbindt met... De Clay Tag is het kleinste deel van de Clayfamilie maar hij is uiterst veilig en ziet er net zo mooi uit. Het hart van de tag bevat de meest veilige RFID-chip die er op de markt verkrijgbaar is om te garanderen dat de Clay tag niet kan worden nagemaakt.

14 14 Clay by SALTO Clay Repeater Verlengende mogelijkheden Groter bereik 1, 2 of drie Voeg tot drie Repeaters toe tussen uw slot en de ClayIQ. Dit zal voldoende zijn voor een flink kantoor! Geen configuratie Net als andere componenten van uw Clay-systeem heeft de Repeater geen configuratie of initialisatie nodig. Een stopcontact en het werkt. Verhuist u van kantoor? Als u ooit van kantoor verhuist en uw ClayIQ en Clay Sloten komen iets verder van elkaar, voeg dan simpelweg een Repeater toe en u bent klaar.

15 Met de Clay Repeater kunt u de afstand tussen de ClayIQ en uw sloten vergroten. De ClayIQ en de sloten kunnen 1 tot 10 meter van elkaar zijn verwijderd, maar iedere keer als u hier een Clay Repeater aan toevoegt kunt u deze met 15 meter verlengen. U kunt 3 Repeaters toevoegen tussen een ClayIQ en een slot. Dit betekent dat de maximum afstand tussen de deur en ClayIQ tot 55 meter kan zijn. Draadloos Net als alle componenten van een Clay-systeem is de Clay Repeater volledig draadloos. De Clay Repeater wordt geleverd met een adapter. Steek deze simpelweg in het stopcontact en u bent ready to go. Activeringscode Om er zeker van te zijn dat u de persoon bent die een Clay Repeater toevoegt, voert u uw activeringscode in op My-Clay.com. Clay stuurt u een SMS en als dit overeenkomt, is de Clay Repeater voor altijd aan uw account verbonden. LED De Clay Repeater heeft dezelfde intuïtieve LED s als de ClayIQ. Dit betekent dat u niet alleen door My-Clay wordt geïnformeerd over de goede werking van uw Clay-systeem, maar dat u ook een visuele bevestiging krijgt op het apparaat zelf. Verbindt met...

16 16 Clay by SALTO My-Clay.com Toegangscontrole in de cloud Geen software-installatie, beheer vanaf elk apparaat, beveiligde login, intuïtief ontwerp, alles wat u maar verwachten kunt van een hedendaagse cloud-oplossing is mogelijk met My-Clay.com. Beheer sloten, gebruikers, berichten en toegangsrechten zonder zorgen. Veiligheid Clay begrijpt het belang van veiligheid. Daarom hebben wij al onze componenten uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidselementen, en wat nog belangrijker is: wij vernieuwen deze voortdurend. Niet altijd zichtbaar maar altijd aanwezig. Openen op afstand Een van de coole en tegelijk super functionele kenmerken van Clay is het openen van deuren op afstand met de beveiligde Clay Code. Misschien gebruikt u het niet elke dag, maar als u het nodig hebt, zult u blij zijn dat het bestaat. Elk apparaat, elk platform My-Clay.com is ontwikkeld voor de modernste browsers, apparatuur en operating systems. Van ios tot Windows en van laptop tot Ipad.

17 Op de Bank Op Kantoor Het Dashboard My-Clay.com biedt u constant de meest actuele informatie voor alle Clay-componenten door middel van het dashboard. Het is er allemaal: Deurstatus, laatste openingen en gebeurtenissen, alarmen en de mogelijkheid van het openen en sluiten van deuren op afstand. Toegangsrechten, wie, waar, wanneer... Waar geen enkele conventionele sleutel toe in staat is, is het onmiddellijk wijzigen van toegangsrechten. My-Clay.com biedt u de mogelijkheid om individueel te beslissen wie wanneer en waar binnenkomt. En als u dit wilt veranderen, hoeft u slechts in te loggen, uw wijzigingen in te voeren en klaar. De ClayTag of Clay Deurbeslag hoeft niet te worden bijgewerkt. Hebt u dit ooit kunnen doen met uw huidige slot? Verbindt met... Berichtgeving My-Clay.com zorgt ervoor dat u zelf berichten kunt opstellen voor de meest actuele informatie. De berichten die u ontvangt kunt u zelf kiezen, zoals: laatste openingen of een bericht om u te laten weten dat een deur werd opengelaten. Elk bericht heeft zijn eigen ontvangers en kan op 3 verschillende manieren verzonden worden: , SMS en App Pushbericht.

18 18 Clay by SALTO Overal Clay App Beheer Clay overal

19 De Clay App is verkrijgbaar voor IOS, Android en Windows Phones voor het beheer van uw Claysysteem als u onderweg bent. De App biedt alle functies die u wenst uit te voeren wanneer en waar dan ook. Blokkeren van Tags Als iemand een van uw tags heeft verloren of niet heeft teruggegeven, kunt u deze simpelweg via de Clay App blokkeren. Het blokkeren gaat in real-time zonder vertraging en als u een tag terugvindt, kunt u deze gewoon weer ontgrendelen. Sluiten van deuren U kunt Clay-deuren in de zogenaamde kantoormodus zetten; dit betekent dat de deuren op bepaalde tijden altijd ontgrendeld zijn. Maar als u weggegaan bent en niet zeker bent of uw deuren uit de kantoormodus staan, hoeft u zich niet lang zorgen te maken. Gebruik de Set to Normal functie in de Clay App om alle deuren meteen te sluiten. Openen op afstand Een van de coole en tegelijk super functionele kenmerken van Clay is het openen van deuren op afstand met de beveiligde Clay Code. Misschien gebruikt u het niet elke dag, maar als u het nodig hebt, zult u blij zijn dat het bestaat. De Clay App downloaden Verkrijgbaar voor alle grotere mobiele platformen. Verbindt met...

20 20 Clay by SALTO En nu zult u echt overtuigd zijn Om u de meest voorkomende functies van Clay en het installatie gemak te laten zien, hebben wij een filmpje van 2 minuten voor u gemaakt. Scan de QR-code met een mobiele telefoon om het te bekijken! KEEP IT CLOSE! CLAY

21

22 22 Clay by SALTO Intuitive. Flexible. Simply works.

23 Clay Hoofdkantoor Kraanspoor 48, 1033 SE Amsterdam Verkoopvertegenwoordigers SALTO Systems HQ, Spanje Oiartzun, Spanje Tel SALTO Systems, Duitsland Gevelsberg, Deutschland Tel. +49 (0) 2332/ EVVASALTO ACCES AB Huddinge, Zweden Tel. +46 (0) SALTO Systems, VK Holywell Business Park, Southam, VK Tel SALTO Systems, Mexico Cancún, México Tel. +52 (998) SALTO Systems, Frankrijk Nanterre, Frankrijk Tel. +33 (0) SALTO Systems, VS Atlanta GA, USA Tel. +1 (770) SALTO Systems, Midden-Oosten Dubai, Verenigde Arabische Emiraten Tel SALTO Systems, Italië Bologna, Italië Tel SALTO Systems, Azië Singapore Tel SALTO Systems, Nederland Amsterdam, Nederland Tel SALTO Systems, Zwitserland Eschlikon, Zwitserland Tel SALTO Systems, Australië Waterloo - Sydney, Australië Tel SALTO Systems, Denemarken Kalundborg, Denemarken Tel SALTO Systems, Polen Warszawa, Polen Tel SALTO Systems, Australië Melbourne, Australië Tel SALTO Systems, Noorwegen Oslo, Noorwegen Tel SALTO Systems, Slowakije Bratislava, Slowakije Tel SALTO Systems, Canada Notre-Dame-de-L lle-perrot, Canada Tel. +1 (514) SALTO Systems, Finland Vantaa, Finland Tel SALTO Systems, Tsjechische Republiek Praag, Tsjechische Republiek Tel SALTO Portugal Porto, Portugal Tel

24 Clay Solutions B.V. - November 2013 HIW-NL-CLAY-11-13

t is de mentaliteit Bij SALTO geven we om het individu. Voor ons zijn er geen grenzen Jump! En stel jezelf open!

t is de mentaliteit Bij SALTO geven we om het individu. Voor ons zijn er geen grenzen Jump! En stel jezelf open! 2 t is de mentaliteit Bij SALTO geven we om het individu. Voor ons zijn er geen grenzen Jump! En stel jezelf open! Ontdek de SALTO hoogtepunten wereldwijd door deze QR Code met uw smartphone te scannen

Nadere informatie

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement.

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Het ideale groepsabonnement. 6 Vast Mobiel integratie. 8 Wereldwijd bereikbaar. 10 Mobiel Werken. Internet op

Nadere informatie

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen ELK Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten Panasonic PBX platformen ondersteunen DETAIL de stijlvolle en intuïtieve Digitale-, IP-, SIPen draadloze DECT telefoons. Met ondersteuning

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

WD My Cloud EX2 Persoonlijke cloudopslag Gebruikershandleiding

WD My Cloud EX2 Persoonlijke cloudopslag Gebruikershandleiding WD My Cloud EX2 Persoonlijke cloudopslag Gebruikershandleiding WD-service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geeft u ons dan eerst de kans om dit te verhelpen voordat u dit product

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen Algemene Handleiding & Handleiding Betalen & HANDLEIDING BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING... 3 HANDLEIDING BETALEN...29 VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015 2 Algemene Handleiding VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015

Nadere informatie

SUDDENLY, YOUR LAPTOP FEELS HEAVY.

SUDDENLY, YOUR LAPTOP FEELS HEAVY. SUDDENLY, YOUR LAPTOP FEELS HEAVY. Introductie OOBE-mail For Connected Services www.oobe.nl OOBE MAIL 1 E-MAIL GEBRUIK. Wereldwijd meer dan 1 miljard email gebruikers Analysys Consulting verwacht dat meer

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro

Hoofdstuk 1 Introductie Maestro Maestro Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie Maestro 2 1.1 Versies 3 1.2 Kosten 3 1.3 Hoe neemt de school Maestro in gebruik 4 1.4 Is Maestro veilig? 4 1.5 Oriëntatie en support 4 Hoofdstuk 2 Mobiel apparaat

Nadere informatie

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK & HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK... 3 HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN...24 VERSIE

Nadere informatie

TrackJack Professional Handleiding

TrackJack Professional Handleiding V2013 Inhoud 1. Welkom 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Inbouw 3 3.1. Zelf inbouwen 3.2. Laten inbouwen 3.3. Uitleg signaallichten 4. Account aanmaken 6 4.1. Account aanmaken 4.2. App voor uw Smartphone

Nadere informatie

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht

Nieuwe producten. Alle innovaties van EVVA in één overzicht Nieuwe producten Alle innovaties van EVVA in één overzicht XESAR de nieuwe oplossing voor toegangscontrole Eenvoudig in concept hoogste veiligheid De eisen van onze partners en klanten voor oplossingen

Nadere informatie

Gemeente zoekt app. Door: Brechtje de Leij

Gemeente zoekt app. Door: Brechtje de Leij Gemeente zoekt app Door: Brechtje de Leij De vraag is mobiel een hype of hip hoeven we eigenlijk vandaag de dag niet meer te stellen. Ga maar eens de trein in, of observeer de wachtende medemens. Iedereen

Nadere informatie

Paxton. Ins-30209-NL Net2 PaxLock - Scandic. Technische support. Onderdelenlijst. Benodigd gereedschap 12/09/2014

Paxton. Ins-30209-NL Net2 PaxLock - Scandic. Technische support. Onderdelenlijst. Benodigd gereedschap 12/09/2014 12/09/2014 Paxton Ins-30209-NL Net2 PaxLock - Scandic Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com Technische ondersteuning is beschikbaar van: maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 (CET)

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Uw telecomgoeroe geeft antwoord

Uw telecomgoeroe geeft antwoord In dit nummer Woord vooraf Uw telecomgoeroe geeft antwoord 3 Uw telecomgoeroe geeft antwoord 4 Nieuws 6 Slimmer communiceren Slimmer communiceren Geachte lezer, In welke branche u ook werkzaam bent met

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Inhoud Introductie 3 De toekomst begint vandaag! Wereldwijd voordelig bellen geeft u vrijheid! Een dynamische relatie Voorwoord 5 12Connect

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties.

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Whitepaper Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Er vindt een snelle verschuiving plaats van telefooncentrales naar Unified Communications oplossingen. Bedrijven

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design

De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design white paper Heeft ú al een ecm systeem? 4 april 2013 Bas Fockens, directeur Datacon BV De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design Door de komst van de smartphone en tablets is

Nadere informatie

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9 Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015 Editorial: P9 inhoud 4 Algemene informatie per vendor 6 License Online (LOL) 8 Editorial: 14 td.activate-here 16 ESD Renewal Portal 26

Nadere informatie

Wireless kabel/dslgatewayrouter. Routeur câble/adsl sans fil

Wireless kabel/dslgatewayrouter. Routeur câble/adsl sans fil P74219df_F5D7230-4_man.qxd 10-03-2003 15:44 Page 1 Wireless kabel/dslgatewayrouter Voor het delen van uw breedband-internetaansluiting en bestanden Routeur câble/adsl sans fil Partagez votre accès Internet

Nadere informatie

Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Omistajan opas Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni

Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Omistajan opas Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Omistajan opas Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni Felhasználói útmutató Podręcznik użytkownika Guia dos proprietários

Nadere informatie

Televak centers; intermediair tussen provider en reseller

Televak centers; intermediair tussen provider en reseller NIEUWSBRIEF TELEvakblad deze nieuwsbrief is een UiTgAVe VAn TeleVAk CenTerS * editie Mei 2008 * JAArgAng 3 nr. 1 Televak centers; intermediair tussen provider en reseller televak centers - de grootste

Nadere informatie

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD?

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? VIJF REDENEN WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD BETER IS IN HET BESCHERMEN EN ONDERSTEUNEN VAN UW BEDRIJF 2012 Zscaler. All Rights Reserved. Page 1 Overzicht Het in evenwicht

Nadere informatie