Clay. by SALTO. 2 Clay by SALTO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clay. by SALTO. 2 Clay by SALTO"

Transcriptie

1

2 2 Clay by SALTO Clay by SALTO Clay by SALTO is eenvoudig, veilig, cloud-gebaseerd én draadloos. Een sluitoplossing voor middelgrote en kleine bedrijven. Revolutionair in design, gebruik en beheer. Clay is de eerste elektronische sluitoplossing die de deur opent naar hoogstaande toegangscontrole voor middelgrote en kleine bedrijven (MKB). Het is de cloud-technologie die voor een sterke verbetering in flexibel toegangsbeheer zorgt. Clay houdt de gebruikers in real-time op de hoogte via de clay-app, voor gemak en directe controle. Clay maakt de combinatie van een intuïtief softwareplatform met kwalitatief hoogwaardige hardware, dit alles in een pay-per-use model. Kortom, Clay gaat voorbij aan de traditionele mechanische oplossing en introduceert draadloze elektronische toegang met zelfs meer functionaliteit en prestaties dan traditioneel mogelijk was. Bovendien is Clay flexibel in beheer zonder de installatie van software en zonder de kosten van een volledig bekabeld elektronisch systeem.

3 ClayIQ Het hart van Clay 3G Draadloos Clay App Beheer Clay overal Clay Tag RFID-Tag Clay beslag Draadloos Online toegangscontrole. Volledig draadloos. Overal.

4 4 Clay by SALTO Clay is dé eenvoudige draadloze cloud-gebaseerde sluitoplossing

5 ClayIQ Clay Deurbeslag Clay Cilinder ClayTag Clay Repeater My-Clay.com Clay App

6 6 Clay by SALTO ClayIQ Het hart van Clay Plug and Clay De ClayIQ vindt zelf de weg naar de cloud. 2 schroeven, een stopcontact en klaar. Het hart Past altijd De ClayIQ-beugel past zich aan uw situatie aan. Monteer hem horizontaal of verticaal, wat u het beste uitkomt. ClayIQ heeft een hart Om u te laten weten dat alles goed werkt, laat de ClayIQ om de 5 minuten een groen LED-licht zien.

7 Verbindt met... De ClayIQ is het centrum van het Clay universum. Deze verbindt uw draadloze sloten met de My-Clay cloud. Monteer de ClayIQ met de bijgeleverde beugel, steek hem in het stopcontact en activeer hem in uw My-Clay account. Connectiviteit De ClayIQ gebruikt geen Wifi maar regelt zelf de internetconnectiviteit. De vuistregel is dat waar u ook met uw mobiel kunt bellen, u ook een ClayIQ kunt installeren. De maximum afstand naar de Clay-sloten en -cilinders is 10 meter maar als u meer nodig hebt, hebben wij Clay Repeaters voor u beschikbaar voor afstanden tot 55 meter. Afgelegen locaties Als u een enkele, afgelegen deur hebt, is de ClayIQ een fantastische manier om grotere investeringen te vermijden. Voeg een extra ClayIQ toe aan uw account en beheer die enkele deur volledig geïntegreerd in uw My- Clay account. Geen extra kosten Alle kosten voor de ClayIQ-connectiviteit zijn inclusief in het door u gekozen abonnement. Geen verrassingen, alles is duidelijk en u hebt de controle.

8 8 Clay by SALTO Clay Deurbeslag Draadloos SALTOkwaliteit Clay beslagen passen op elke deur, worden geplaatst zonder te boren en zijn volledig draadloos. De beslagen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en met verschillende deurkrukken die het beste bij de stijl van uw gebouw passen.

9 Maten Het Clay Deurbeslag is speciaal voor Euro- en Scandinavische profieldeuren ontworpen, zelfs voor nauwe profieldeursponningen. Ze functioneren met de meeste Europese, Scandinavische en Zwitserse ingebouwde sloten en cilinders. Het Clay Deurbeslag voldoet aan IP55 en kan dus aan de buitenkant van uw deur worden aangebracht. SALTO-kwaliteit Clay is er trots op om met hardware van SALTO Systems te werken. SALTO is al de geselecteerde optie op meer dan deuren, voor meer dan projecten in meer dan 90 landen. Verbindt met... Afwerkingen SALTO biedt een breed assortiment van afwerkingen, waaronder PVD-coating en RAL-kleuren. Optioneel kunt u BioCote kiezen voor een continue, ingebouwde anti-microbiële bescherming, waarbij de groei van microben zoals oppervlaktebacteriën tot wel 99,99 % bestreden wordt. Batterijduur De batterijen van de Clay Deurbeslagen zijn goed voor openingen. Dat is ongeveer 55 keer per dag gedurende 2 jaar! En als de batterijen opraken, krijgt u meteen bericht van My-Clay via SMS, e- mail of push-bericht. Instant Messaging Clay Deurbeslagen zijn interactief. Sensoren in de sluiting detecteren een deur als deze nog open staat, of erger nog, als een deur geopend wordt zonder een geldig toegangsbewijs. My-Clay.com laat u beslissen wie dit bericht ontvangt. Altijd veilig naar buiten Geen zorgen, hoewel het Clay Deurbeslag elektronisch is, kunt u deze van binnenuit altijd vrij openen. Wij noemen dit de anti-paniekfunctie.

10 10 Clay by SALTO Clay Cilinder Klein, snel, eenvoudig SALTOkwaliteit In 5 minuten geplaatst Clay Cilinders worden zo snel geplaatst dat de volledige installatie van de Clay Cilinder + ClayIQ binnen 15 minuten klaar kan zijn. Dat is wat wij eenvoudig noemen! Volledig weerbestendig Clay Cilinders hebben een IP56-kwalificering dat betekent dat -20 C tot +65 C, stof of regen, geen invloed op de prestatie heeft. Batterijduur De batterijen van de Clay Cilinder zijn goed voor openingen. Dat is ongeveer 55 keer per dag gedurende 2 jaar! En als de batterijen opraken, krijgt u meteen bericht van My-Clay via SMS, of pushbericht.

11 De elektronische cilinders in het Clay-assortiment zijn compact waardoor ze een ideale oplossing zijn voor bijna elk deurtype waarop geen conventionele elektronische beslagen kunnen worden geplaatst of waar deze niet nodig zijn. Verbindt met... Maten De Clay Cilinder is verkrijgbaar voor ieder deurtype, ook voor deuren met nauwe sponningen. Ingebouwde sloten, RIM of Hangslot: deze worden allemaal ondersteund met een keuze uit verschillende meenemers en cilinderprofielen: Euro, UK Ovaal en het Australische Ovaal-profiel. Alle modellen zijn verkrijgbaar als dubbele of halve versies. SALTO-kwaliteit Clay is er trots op om met hardware van SALTO Systems te werken. SALTO is al de geselecteerde optie op meer dan deuren, voor meer dan projecten in meer dan 90 landen. In 10 jaar is SALTO Systems wereldwijd marktleider geworden in draadloze toegangscontroleoplossingen. Ga naar voor meer informatie. Afwerkingen Verkrijgbaar in 5 verschillende afwerkingen: satijn chroom, gepolijst chroom, PVD, gepolijst messing, PVD satijn messing, BioCote. Paniekfunctie verkrijgbaar. Hoge veiligheid via hoge weerstand, verharde anti-boorbescherming. Verborgen schroeven voor grotere veiligheid en verbeterde esthetiek. Cilinders kunnen worden genummerd. Voldoet aan SKG***.

12 12 Clay by SALTO ClayTag Uw nieuwe sleutel Tags toevoegen Voor het toevoegen van Clay tags hoeft u slechts een van uw deuren te selecteren en beveiligd 2-minuten de tijd te gebruiken om ze aan het slot te presenteren. Eenmaal toegevoegd, zijn de tags voor altijd van u! Blokkeren van Tags Als iemand een van uw tags heeft verloren of niet heeft teruggegeven, kunt u deze eenvoudig via My-Clay blokkeren. Het blokkeren gaat in realtime zonder vertraging en als u een tag terugvindt, kunt u deze simpelweg ontgrendelen. 1 Tag en 5 kleuren Ieder persoon is verschillend en Clay begrijpt dit. Daarom is de ClayTag verkrijgbaar in 5 kleuren: Grijs, Wit en 3 kleuren groen! RFID technologie

13 Geen batterijen De ClayTag werkt zonder batterij. De benodigde energie voor communicatie wordt geleverd door het Clay Deurbeslag/Cilinder en daarom raakt de energie van een ClayTag nooit op. Uitstraling Bij het ontwerpen van Clay zagen wij dat sommige tags, er op zijn minst gezegd, wat saai uitzagen. Wij besloten van de ClayTag iets moois te maken, daarom heeft hij 5 kleuren en een specifiek design. Veiligheid U kunt iedere ClayTag aan uw systeem toevoegen en als u deze eenmaal hebt toegevoegd, zullen deze alleen werken op de deuren waarop u dat wenst. De gebruikte RFID-technologie is dezelfde als in veel overheids- en militaire toepassingen en maakt gebruik van een AES-algoritme. Verbindt met... De Clay Tag is het kleinste deel van de Clayfamilie maar hij is uiterst veilig en ziet er net zo mooi uit. Het hart van de tag bevat de meest veilige RFID-chip die er op de markt verkrijgbaar is om te garanderen dat de Clay tag niet kan worden nagemaakt.

14 14 Clay by SALTO Clay Repeater Verlengende mogelijkheden Groter bereik 1, 2 of drie Voeg tot drie Repeaters toe tussen uw slot en de ClayIQ. Dit zal voldoende zijn voor een flink kantoor! Geen configuratie Net als andere componenten van uw Clay-systeem heeft de Repeater geen configuratie of initialisatie nodig. Een stopcontact en het werkt. Verhuist u van kantoor? Als u ooit van kantoor verhuist en uw ClayIQ en Clay Sloten komen iets verder van elkaar, voeg dan simpelweg een Repeater toe en u bent klaar.

15 Met de Clay Repeater kunt u de afstand tussen de ClayIQ en uw sloten vergroten. De ClayIQ en de sloten kunnen 1 tot 10 meter van elkaar zijn verwijderd, maar iedere keer als u hier een Clay Repeater aan toevoegt kunt u deze met 15 meter verlengen. U kunt 3 Repeaters toevoegen tussen een ClayIQ en een slot. Dit betekent dat de maximum afstand tussen de deur en ClayIQ tot 55 meter kan zijn. Draadloos Net als alle componenten van een Clay-systeem is de Clay Repeater volledig draadloos. De Clay Repeater wordt geleverd met een adapter. Steek deze simpelweg in het stopcontact en u bent ready to go. Activeringscode Om er zeker van te zijn dat u de persoon bent die een Clay Repeater toevoegt, voert u uw activeringscode in op My-Clay.com. Clay stuurt u een SMS en als dit overeenkomt, is de Clay Repeater voor altijd aan uw account verbonden. LED De Clay Repeater heeft dezelfde intuïtieve LED s als de ClayIQ. Dit betekent dat u niet alleen door My-Clay wordt geïnformeerd over de goede werking van uw Clay-systeem, maar dat u ook een visuele bevestiging krijgt op het apparaat zelf. Verbindt met...

16 16 Clay by SALTO My-Clay.com Toegangscontrole in de cloud Geen software-installatie, beheer vanaf elk apparaat, beveiligde login, intuïtief ontwerp, alles wat u maar verwachten kunt van een hedendaagse cloud-oplossing is mogelijk met My-Clay.com. Beheer sloten, gebruikers, berichten en toegangsrechten zonder zorgen. Veiligheid Clay begrijpt het belang van veiligheid. Daarom hebben wij al onze componenten uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidselementen, en wat nog belangrijker is: wij vernieuwen deze voortdurend. Niet altijd zichtbaar maar altijd aanwezig. Openen op afstand Een van de coole en tegelijk super functionele kenmerken van Clay is het openen van deuren op afstand met de beveiligde Clay Code. Misschien gebruikt u het niet elke dag, maar als u het nodig hebt, zult u blij zijn dat het bestaat. Elk apparaat, elk platform My-Clay.com is ontwikkeld voor de modernste browsers, apparatuur en operating systems. Van ios tot Windows en van laptop tot Ipad.

17 Op de Bank Op Kantoor Het Dashboard My-Clay.com biedt u constant de meest actuele informatie voor alle Clay-componenten door middel van het dashboard. Het is er allemaal: Deurstatus, laatste openingen en gebeurtenissen, alarmen en de mogelijkheid van het openen en sluiten van deuren op afstand. Toegangsrechten, wie, waar, wanneer... Waar geen enkele conventionele sleutel toe in staat is, is het onmiddellijk wijzigen van toegangsrechten. My-Clay.com biedt u de mogelijkheid om individueel te beslissen wie wanneer en waar binnenkomt. En als u dit wilt veranderen, hoeft u slechts in te loggen, uw wijzigingen in te voeren en klaar. De ClayTag of Clay Deurbeslag hoeft niet te worden bijgewerkt. Hebt u dit ooit kunnen doen met uw huidige slot? Verbindt met... Berichtgeving My-Clay.com zorgt ervoor dat u zelf berichten kunt opstellen voor de meest actuele informatie. De berichten die u ontvangt kunt u zelf kiezen, zoals: laatste openingen of een bericht om u te laten weten dat een deur werd opengelaten. Elk bericht heeft zijn eigen ontvangers en kan op 3 verschillende manieren verzonden worden: , SMS en App Pushbericht.

18 18 Clay by SALTO Overal Clay App Beheer Clay overal

19 De Clay App is verkrijgbaar voor IOS, Android en Windows Phones voor het beheer van uw Claysysteem als u onderweg bent. De App biedt alle functies die u wenst uit te voeren wanneer en waar dan ook. Blokkeren van Tags Als iemand een van uw tags heeft verloren of niet heeft teruggegeven, kunt u deze simpelweg via de Clay App blokkeren. Het blokkeren gaat in real-time zonder vertraging en als u een tag terugvindt, kunt u deze gewoon weer ontgrendelen. Sluiten van deuren U kunt Clay-deuren in de zogenaamde kantoormodus zetten; dit betekent dat de deuren op bepaalde tijden altijd ontgrendeld zijn. Maar als u weggegaan bent en niet zeker bent of uw deuren uit de kantoormodus staan, hoeft u zich niet lang zorgen te maken. Gebruik de Set to Normal functie in de Clay App om alle deuren meteen te sluiten. Openen op afstand Een van de coole en tegelijk super functionele kenmerken van Clay is het openen van deuren op afstand met de beveiligde Clay Code. Misschien gebruikt u het niet elke dag, maar als u het nodig hebt, zult u blij zijn dat het bestaat. De Clay App downloaden Verkrijgbaar voor alle grotere mobiele platformen. Verbindt met...

20 20 Clay by SALTO En nu zult u echt overtuigd zijn Om u de meest voorkomende functies van Clay en het installatie gemak te laten zien, hebben wij een filmpje van 2 minuten voor u gemaakt. Scan de QR-code met een mobiele telefoon om het te bekijken! KEEP IT CLOSE! CLAY

21

22 22 Clay by SALTO Intuitive. Flexible. Simply works.

23 Clay Hoofdkantoor Kraanspoor 48, 1033 SE Amsterdam Verkoopvertegenwoordigers SALTO Systems HQ, Spanje Oiartzun, Spanje Tel SALTO Systems, Duitsland Gevelsberg, Deutschland Tel. +49 (0) 2332/ EVVASALTO ACCES AB Huddinge, Zweden Tel. +46 (0) SALTO Systems, VK Holywell Business Park, Southam, VK Tel SALTO Systems, Mexico Cancún, México Tel. +52 (998) SALTO Systems, Frankrijk Nanterre, Frankrijk Tel. +33 (0) SALTO Systems, VS Atlanta GA, USA Tel. +1 (770) SALTO Systems, Midden-Oosten Dubai, Verenigde Arabische Emiraten Tel SALTO Systems, Italië Bologna, Italië Tel SALTO Systems, Azië Singapore Tel SALTO Systems, Nederland Amsterdam, Nederland Tel SALTO Systems, Zwitserland Eschlikon, Zwitserland Tel SALTO Systems, Australië Waterloo - Sydney, Australië Tel info.sydney@saltosystems.com SALTO Systems, Denemarken Kalundborg, Denemarken Tel info.nordic@saltosystems.com SALTO Systems, Polen Warszawa, Polen Tel info.pl@saltosystems.com SALTO Systems, Australië Melbourne, Australië Tel info.melbourne@saltosystems.com SALTO Systems, Noorwegen Oslo, Noorwegen Tel info.no@saltosystems.com SALTO Systems, Slowakije Bratislava, Slowakije Tel info.sk@saltosystems.com SALTO Systems, Canada Notre-Dame-de-L lle-perrot, Canada Tel. +1 (514) info@saltosystems.ca SALTO Systems, Finland Vantaa, Finland Tel info.fi@saltosystems.com SALTO Systems, Tsjechische Republiek Praag, Tsjechische Republiek Tel info.cz@saltosystems.com SALTO Portugal Porto, Portugal Tel info.portugal@saltosystems.com

24 Clay Solutions B.V. - November 2013 HIW-NL-CLAY-11-13

Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO

Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO is eenvoudig, veilig, cloud-gebaseerd én draadloos. Een sluitoplossing voor middelgrote en kleine bedrijven. Revolutionair in design, gebruik en beheer. Clay

Nadere informatie

Clay by SALTO. Clay is dé eenvoudige draadloze cloud-gebaseerde sluitoplossing

Clay by SALTO. Clay is dé eenvoudige draadloze cloud-gebaseerde sluitoplossing Clay by SALTO Clay is dé eenvoudige draadloze cloud-gebaseerde sluitoplossing Cloud-gebaseerd Beheer Clay overal via de Clay APP Veilig, draadloos en flexibele Voor middelgrote en kleine bedrijven Revolutionair

Nadere informatie

KEEP YOUR BUILDING ONE JUMP AHEAD. Een nieuwe generatie toegangscontrole, oplossingen voor elke deur in elk gebouw.

KEEP YOUR BUILDING ONE JUMP AHEAD. Een nieuwe generatie toegangscontrole, oplossingen voor elke deur in elk gebouw. KEEP YOUR BUILDING ONE JUMP AHEAD. Een nieuwe generatie toegangscontrole, oplossingen voor elke deur in elk gebouw. título del texto del SALTO SYSTEMS - Opgericht in 2000 door professionals met ervaring

Nadere informatie

SALTO CLOUD-BASED TOEGANGSCONTROLE

SALTO CLOUD-BASED TOEGANGSCONTROLE SALTO CLOUD-BASED TOEGANGSCONTROLE SALTO KS SALTO KS IS DE OPLOSSING VOOR SLIM BEHEER VAN TOEGANG VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF. De wireless online sluitoplossing heeft haar betrouwbaarheid en stabiliteit

Nadere informatie

DOM Tapkey Gemakkelijke mobiele toegang

DOM Tapkey Gemakkelijke mobiele toegang DOM Tapkey Gemakkelijke mobiele toegang DOM Tapkey GEMAKKELIJKE MOBIELE TOEGANG DOM Tapkey De smartphone is de sleutel DE SMARTPHONE IS DE SLEUTEL DOM en Tapkey bieden u het beste van beide werelden. Met

Nadere informatie

SALTO wireless. Verzending van informatie heeft geen bekabeling meer nodig

SALTO wireless. Verzending van informatie heeft geen bekabeling meer nodig SALTO wireless Verzending van informatie heeft geen bekabeling meer nodig SALTO biedt nu real-time batterijgevoede draadloze toegangscontrole Stelt u zich voor dat u alle deuren in een gebouw met slechts

Nadere informatie

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One XS4 2.0 XS4 ONE Een nieuwe generatie producten: stap over op de toegangscontrole van morgen met nieuwe designs en breng de veiligheid van uw gebouwen samen met het visuele aspect op een hoger niveau. www.saltosystems.nl

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker.

Nemef ENTR. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Nemef ENTR flexibel wooncomfort. Open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Met de digitale ontwikkelingen verandert onze leefwereld. Nemef heeft een bijzonder flexibel

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

S10 ONLINE OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM

S10 ONLINE OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM S10 ONLINE OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM OP AFSTAND TE BEHEREN DIGITAAL SLUITSYSTEEM iloq breidt haar bekroonde S10 sluitsysteem uit tot een volledig op afstand te beheren toegangsbeheersysteem.

Nadere informatie

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee D-Link breidt mydlink Home Automation uit met Hub en nieuwe WiFi en Z-Wave apparatuur Je huis is veiliger dan ooit 10 JUNI 2015 SAMENVATTING D-Link breidt het assortiment Home Domotica oplossingen uit

Nadere informatie

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen.

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. 23 Een access systeem met een toekomst Flexibiliteit door organisatie In het moderne leven volgen

Nadere informatie

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. www.saltosystems.com/xs4mini LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. www.saltosystems.com/xs4mini LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI www.saltosystems.com/xs4mini LIMITED EDITION PRINT 02 XS4 MINI NIEUW DESIGN Een nieuwe productgeneratie: Spring over op nieuwe standaarden van design in toegangscontrole. Breng

Nadere informatie

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is Eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

Nemef ENTR. open je deur met smartphone of afstandsbediening. Kijk nu op Veiliger. Vrijer. Vriendelijker.

Nemef ENTR. open je deur met smartphone of afstandsbediening. Kijk nu op  Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Nemef ENTR open je deur met smartphone of afstandsbediening. Veiliger. Vrijer. Vriendelijker. Kijk nu op www.stedaparts.nl info@stedaparts.nl www.stedaparts.nl Met de digitale ontwikkelingen verandert

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

bluechip Het elektronisch sluitsysteem. Componenten en oplossingen voor deuren

bluechip Het elektronisch sluitsysteem. Componenten en oplossingen voor deuren Het elektronisch sluitsysteem. voor deuren Componenten en oplossingen 02 Winkhaus Toegangsbeheer bluechip bluechip altijd een passende oplossing. Het elektronisch sluitsysteem bluechip is het ideale instrument

Nadere informatie

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver Laptop/PC Tablet-PC Smartphone Eenvoud en prestatie 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop Ingebouwde realtime webserver Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

Nadere informatie

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN Wandlezer online Ethernet / RS485 Virtueel netwerk met offline cilinders Programmeer station Ethernet / RS485 Service apparaat VPN Ethernet / VPN Ethernet Online systeem d.m.v. Wi-Fi VPN Ethernet Ethernet

Nadere informatie

Inloggen op het eduroam wireless netwerk

Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

Open je wereld met. Elektronische toegangscontrole ENiQ

Open je wereld met. Elektronische toegangscontrole ENiQ Open je wereld met Elektronische toegangscontrole ENiQ De volgende generatie elektronische toegangscontrole DOM is al jaren de betrouwbare partner voor elektronische toegangscontrolesystemen. De onderneming

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

JUISTE VERBINDING! voor digitaal hang- en sluitwerk. Advies op maat Kennis van A tot Z Eigen montage service Opleiding voor de gebruikers

JUISTE VERBINDING! voor digitaal hang- en sluitwerk. Advies op maat Kennis van A tot Z Eigen montage service Opleiding voor de gebruikers JUISTE VERBINDING! voor digitaal hang- en sluitwerk Advies op maat Kennis van A tot Z Eigen montage service Opleiding voor de gebruikers Wij zorgen voor de juiste verbinding Scholing actuele eisen op het

Nadere informatie

Met de andere QR-code opent u een Xerox-webpagina op uw mobiele apparaat, waarmee u naar mobiele Xerox-applicaties kunt zoeken.

Met de andere QR-code opent u een Xerox-webpagina op uw mobiele apparaat, waarmee u naar mobiele Xerox-applicaties kunt zoeken. Xerox QR Code-app Snelstartgids 702P03999 Voor gebruik met applicaties voor de QR-codescanner/-lezer Gebruik de QR Code-app samen met de volgende applicaties: applicaties voor het scannen/lezen van QR-codes,

Nadere informatie

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Uw account activeren Mobile Broadband Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar Welkom bij HP Mobile Connect Pro De simkaart die u voor HP Mobile Connect Pro nodig hebt, is

Nadere informatie

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden

Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Pagina 1 Nieuw Hub OS Malevich: 11 nieuwe mogelijkheden Hub OS Malevich is een nieuwe stap in de historie van Ajax Systems. Dit volledig verbeterde operating system is nog betrouwbaarder en klaar voor

Nadere informatie

Net2 Anywhere - Installatie

Net2 Anywhere - Installatie Anywhere - Installatie Wat is Anywhere? Anywhere is een reeks van applicaties die gebruik maken van het internet om extra functies toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem. De beveiligde webserver

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Beschikbare kleuren: Wit Zwart Interne en externe versie beschikbaar PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Verkrijgbaar in zwart of wit, met hoogglans afwerking, wat

Nadere informatie

HomeWizard FEATURE GUIDE

HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis. Draadloze, koppelbare rookmelders geven alarm en versturen een push-bericht zodra er rook gedetecteerd wordt. De HomeWizard

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Toegang zonder sleutel Meer comfort. my.macoopenlife.com

Toegang zonder sleutel Meer comfort. my.macoopenlife.com Toegang zonder sleutel Meer comfort MACO openlife Flexibel en veilig voor alle gevallen Als de hele familie, de huishoudelijke hulp of thuiszorg en onverwachte bezoekers vrij, flexibel, zelfstandig en

Nadere informatie

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios Snelstartgids PC, Mac, Android & ios Installeren voor PC Raadpleeg de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u het installatieprogramma wilt downloaden, opent u de Downloadkoppeling

Nadere informatie

SIM KAART USA (AT&T Netwerk)

SIM KAART USA (AT&T Netwerk) SIM KAART USA (AT&T Netwerk) Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

Captive Portal Ready PurpleWiFi

Captive Portal Ready PurpleWiFi BELANGRIJKE NOTITIE: U DIENT EEN PURPLEWIFI ACCOUNT HEBBEN OM DIT APPARAAT TE REGISTREREN. Bij het eerste gebruik heeft het apparaat 5 minuten nodig om te starten. Het is belangrijk om dit apparaat aan

Nadere informatie

Beschrijving 4G voor Business Partners

Beschrijving 4G voor Business Partners Beschrijving 4G voor Business Partners September 2013 Inhoud 1. 4G; Wat is het?... 3 2. Waarom 4G van Yes Telecom... 3 3. Wat kunt u met 4G?... 3 4. Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van 4G?...

Nadere informatie

SIM KAART USA UNLIMITED

SIM KAART USA UNLIMITED SIM KAART USA UNLIMITED Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm

Nadere informatie

Kaba evolo smart. Beveiligde toegang Eenvoudig beheerd

Kaba evolo smart. Beveiligde toegang Eenvoudig beheerd Kaba evolo smart Beveiligde toegang Eenvoudig beheerd De slimme toegangsoplossing Zelfs kleine bedrijven, zoals benzinestations, start-ups, winkels en ambachtelijke bedrijven, hebben behoefte aan efficiënte

Nadere informatie

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 In de doos: 1x Mini Buiten Full HD Camera 1x Stroom Adapter 1x Moersleutel Waterdichte Hoesjes voor de Stroomvoorziening Waterdichte

Nadere informatie

home8 Beveiliging Starter Kit

home8 Beveiliging Starter Kit home8 Beveiliging Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. H12015 In de doos: 1x Security Shuttle [lf 1x Power Adapter JI 1x Ethernet Kabel I 1x USB SD kaart Stick 1x Mini Cube HD Camera Ill 1x Power

Nadere informatie

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen Handleiding NZa-uitwisselportaal Veilig bestanden uitwisselen Handleiding voor relaties van de NZa, versie 5, 22 juni 2016 Inhoud Welkom 4 1. Inloggen 5 1.1 Nieuw account ontvangen 5 1.2 Account deblokkeren

Nadere informatie

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit met draadloze technologie Vergeet sleutels! Upgrade uw deuren naar Aperio 2 Heeft u een aantal toegangsgecontroleerde deuren en een aantal deuren die nog worden

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART SPANJE

HANDLEIDING SIM KAART SPANJE HANDLEIDING SIM KAART SPANJE Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Oplossing hier! De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Duur beheer van twee beveiligingssystemen: het toegangscontrolesysteem en het mechanische sluitsysteem, plus andere problemen:

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË

HANDLEIDING SIM KAART ITALIË HANDLEIDING SIM KAART ITALIË Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

BRONDOOL systeem DU-B

BRONDOOL systeem DU-B BRONDOOL systeem DU-B Innovatief sluitsysteem Met 3D profilering Veiligheid zonder compromis www.brondool.nl Inovatieve Sluitsysteemtechnologie met gepatenteerde beveiliging Het Brondool systeem DU-B is

Nadere informatie

DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN.

DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN. DIGITAAL SLUITSYSTEEM. ZONDER BATTERIJEN. ZONDER ZORGEN. Digitaal toegangsbeheer zonder batterijen, zonder bekabeling. Eenvoudig te installeren en te onderhouden. DIGITAAL SLUITSYSTEEM MET EIGEN ENERGIE-

Nadere informatie

Veiligheid van uw data

Veiligheid van uw data Cloud Harddrive; uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, te delen met anderen en overal toegankelijk. Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

Mobiele applicatie Volvo On Call Veelgestelde vragen

Mobiele applicatie Volvo On Call Veelgestelde vragen Mobiele applicatie Volvo On Call Veelgestelde vragen Hulp krijgen Vraag: Hoe kan ik contact opnemen met de Volvo On Call-alarmcentrale? Antwoord: Druk op de Volvo On Call-knop in uw auto, gebruik de hulpoproepfunctie

Nadere informatie

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking ULTIVEST Mechatronica ULTIVEST Videobewaking Het ULTIVEST systeem combineert draadloze alarmtechniek en videobewaking met mechatronische componenten voor vensters en deuren. Deze bieden potentiële inbrekers

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Xesar. De veelzijdige beveiliging

Xesar. De veelzijdige beveiliging Xesar De veelzijdige beveiliging Xesar Het sluitsysteem voor complexe toepassingen Xesar De veelzijdige beveiliging voor professionele toepassingen Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket Gebruikershandleiding HomeWizard pakket Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Hoe stel ik de HomeWizard in?... 4 2.1 De HomeWizard instellen voor gebruik via ios...4 2.2 De HomeWizard instellen voor gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK

HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK HANDLEIDING SIM KAART OOSTENRIJK Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

Software Release Notes

Software Release Notes Software Release Notes dss V1.8.1 Met de Software Release Notes (SRN) informeert aizo ag over software-veranderingen en - actualiseringen van bestaande producten. Documentnummer SRN-2013-04 Datum/versie

Nadere informatie

Classic. Smart SKYLITE. Draadloos lichtregelsysteem

Classic. Smart SKYLITE. Draadloos lichtregelsysteem Classic + Smart SKYLITE Draadloos lichtregelsysteem Het al omschrijvende woord is gemak en daarbij de interactiviteit van Tvilight. De nieuwe functionaliteiten van Tvilight zijn erg vooruitstrevend en

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van

Nadere informatie

homes nr 1x Power Adapter I 1x USB SD Kaart Stick II 2x Power Adapter tjl1 2x Power Kabel JI 1x Ethernet Kabel ' 11

homes nr 1x Power Adapter I 1x USB SD Kaart Stick II 2x Power Adapter tjl1 2x Power Kabel JI 1x Ethernet Kabel ' 11 homes Twist HD Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. V22021 In de doos: O 1x Security Shuttle 2x Twist HD Camera 1x Externe Sirene nr 1x Power Adapter JI 1x Ethernet Kabel I 1x USB SD Kaart Stick

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit hebt gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig

Nadere informatie

MOTOREN Duurzaamheid in combinatie met intelligentie

MOTOREN Duurzaamheid in combinatie met intelligentie Home Motion by Somfy biedt geavanceerde s en ideeën voor een uitgebreid assortiment io-motoren die het mogelijk maken om de verschillende apparaten in uw huis te laten communiceren met elkaar en met de

Nadere informatie

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers OPKOMST VAN DE S: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers Hybrides bedreigen de Europese dominantie van zakelijke laptops Ondanks de voorspelling dat tablets een revolutie zouden

Nadere informatie

MSN - Skype. Live Messenger. http://be.msn.com. Kies Live Messenger. De Taey John

MSN - Skype. Live Messenger. http://be.msn.com. Kies Live Messenger. De Taey John Live Messenger http://be.msn.com Kies Live Messenger 1 Kies Gratis aanmelden En downloaden en installeren 2 Onderaan rechts in het systeemvak zie je dat je online bent: Door erop te dubbelklikken later

Nadere informatie

TOEGANG. Een totaaloplossing voor toegangsbeveiliging van uw ruimtes

TOEGANG. Een totaaloplossing voor toegangsbeveiliging van uw ruimtes TOEGANG SECURITY Een compleet assortiment voor toegangscontrole Om te voldoen aan de behoeften van vele verschillende bedrijven, biedt Kelio Security allerlei oplossingen voor de beveiliging van uw medewerkers

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE RECORD BANK RECORD BANK MOBILE 1 1. INLEIDING Hebt u een iphone of ipad, een Android smartphone of tablet? Dan bankiert u waar u maar wilt, met de Record Bank Mobile app. Superhandig en volledig gratis!

Nadere informatie

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers OPKOMST VAN DE S: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers Hybrides bedreigen de Europese dominantie van zakelijke laptops Ondanks de voorspelling dat tablets een revolutie zouden

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android

Snelstartgids. PC, Mac, ios en Android Snelstartgids PC, Mac, ios en Android Installeren voor PC Raadpleeg het Leesmij-bestand op de installatie-cd of de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u problemen ondervindt bij

Nadere informatie

Openow is de intelligente app voor toegang met uw smartphone

Openow is de intelligente app voor toegang met uw smartphone Openow is de intelligente app voor toegang met uw smartphone Eenvoudig en veilig virtuele sleutels versturen, updaten en blokkeren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Openow : voor

Nadere informatie

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID.

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Handleiding Registratieportal Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Gebruikers kunnen een authenticatie token kiezen via een Registratieportal. De

Nadere informatie

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor homes Zorg Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. C12014 In de doos: 1x Security Shuttle [lf lx Power Adapter.J I lx Ethernet Kabel tnj lx USB SD Kaart Stick tl 1x Twist HD Camera i lx Power Adapter

Nadere informatie

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus

Inbraak alarmering VERSA IP/Plus Inbraak alarmering VERSA IP/Plus veilig en functioneel comfort www.osec.nl VERSA IP/Plus eenvoudig te bedienen, veelzijdig in gebruik onze voordelige beveiligingsoplossing alarmsysteem voorzien van ethernet,

Nadere informatie

Open je wereld met. Elektronische toegangscontrole ENiQ

Open je wereld met. Elektronische toegangscontrole ENiQ Open je wereld met Elektronische toegangscontrole ENiQ De volgende generatie elektronische toegangscontrole DOM is al jaren de betrouwbare partner voor elektronische toegangscontrolesystemen. De onderneming

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING K01-WIFI

GEBRUIKSHANDLEIDING K01-WIFI GEBRUIKSHANDLEIDING Bediening K01-WIFI BELANGRIJKE OPMERKING: Lees deze handleiding aandachtig alvorens uw nieuwe airconditioningeenheid te installeren of bedienen. Bewaar deze handleiding voor toekomstige

Nadere informatie

Installatie AH Slim Only App.

Installatie AH Slim Only App. Bij deze handleiding worden de volgende onderdelen van de app AH Slim Only stap-voor-stap behandeld. - Downloaden en installeren van de app AH Slim Only - Koppelen 06-nummer aan de App - Kiezen betaalmethode

Nadere informatie

Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220

Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220 Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220 In de doos: 1x Wi-Fi Range Extender 1x Stroom Adapter Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8 systemen. Nederlands Stap 1: Apparaat

Nadere informatie

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server SNELSTART GIDS iais VR1.01 1. Introductie Hartelijk dank voor het aanschaffen van de iais Ontvanger. Het is aan te bevelen

Nadere informatie

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 2 Hoofdstuk 2. Gebruik en installatie 3 2.1 Benodigdheden 3 2.2 Inloggen 4 2.3 Muziek luisteren 6 2.4 Wachtwoord

Nadere informatie