MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN"

Transcriptie

1 MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN Let op: Wanneer u besteld bij Megadrukwerk.nl, verklaart u dat u akkoord gaat met de voorwaarden die in dit document staan beschreven. Versie 1.2 juni 2006 Hiermee vervallen alle voorgaande leveringsvoorwaarden

2 OPDRACHTEN EN BESTANDEN 1.0 Opdrachten en bestanden dienen volgens onderstaand schema geleverd te worden. OPDRACHTBEVESTIGING 1.1 Opdrachten worden alleen geaccepteerd met een opdrachtbevestiging. Hebt u 24 uur na het sturen van uw opdracht geen opdrachtbevestiging ontvangen (of voor de sluitingstermijn van de reeks), neemt u dan contact op met onze serviceafdeling. Prilon Media kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet verwerkte bestanden zonder opdrachtbevestiging. AFWERKING (snijden, vouwen, rillen etc.) 1.2 Bij opdrachten met afwerking (b.v. vouwen, rillen, stansen, pregen etc.) dient de klant rekening te houden met een extra levertijd van 4 werkdagen. Op verzoek kan dit eventueel eerder gebeuren tegen meerprijs. Dit echter alleen in overleg met onze verkoopafdeling. TOESLAGEN 1.3 Voor bestanden die gecorrigeerd moeten worden, wordt een uurtarief van 60, - per uur berekend met een minimum tarief van 30, -. Correcties worden door Prilon Media altijd van te voren aan de klant gemeld. Prilon Media neemt het bestand niet in behandeling als het bestand niet correct is en de klant niet bereikbaar is. Uw drukwerk wordt dan doorgeschoven naar de eerstvolgende order dag voor dat type drukwerk. AANLEVEREN VAN BESTANDEN 1.4 Bestanden kunt u alleen digitaal aanleveren via onze FTP site. Bij grote uitzondering is het mogelijk om via een andere weg aan te leveren, maar uitsluitend na toestemming van onze serviceafdeling. 1.5 Voor bestanden die anders aangeleverd worden dan via onze FTP site nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid.

3 OPMAAK VOORWAARDEN 1.6 Bestanden moet u aanleveren in de volgende Mac/PC bestandsformaten: JPG (300 DPI, certified) Adobe PDF TIFF Adobe EPS / AI ( tekst omzetten naar lettercontouren/outlines en bestand gecomprimeerd naar ZIP of SIT versturen ) 1.7 Bestanden moeten bovendien voldoen aan de volgende voorwaarden: mm afloop aan alle zijden (GEEN kaders gebruiken) Tekst moet 5 mm van de snij rand af staan (8mm incl. afloop) Alle fonts omzetten naar lettercontouren Afbeeldingen in CMYK (eurostandard coated) met resolutie van 300 DPI (dus geen RGB) PDF bestanden opslaan als PDFX1a. X-3 kan niet worden verwerkt! Bij het maken van PDF bestanden moeten de fonts 100 % ingesloten zijn en beeld- en lijn compressie uitgezet zijn (zie ook de werktekening). 1.8 Bij het niet aanhouden van bovenstaande voorwaarden is Prilon Media in geen geval verantwoordelijk of aansprakelijk voor druk en/of snij fouten.

4 VERKOOP VOORWAARDEN ALGEMEEN 2.0 Prilon Media levert volgens de volgende verkoop voorwaarden. Door plaatsing van een order gaat u akkoord met deze voorwaarden. 2.1 Alle onze prijzen zijn excl. 19% BTW. VERKOOP VOORWAARDEN 2.2 Bij drukwerk dat in combinatie wordt gedrukt kunnen kleurafwijkingen ontstaan met eerder besteld drukwerk. Prilon Media is hiervoor uitdrukkelijk niet aansprakelijk. 2.3 Bij drukwerk dat in combinatie wordt gedrukt kunnen de snij marges 2-3mm afwijken per kant. Prilon Media is hiervoor uitdrukkelijk niet aansprakelijk. 2.4 Prilon Media kan niet aansprakelijk worden gesteld bij het niet kunnen behalen van een bepaalde leverdatum. 2.5 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van het te drukken ontwerp, na ontvangst van uw bestanden hebben wij het recht een opdracht te weigeren of onder gewijzigde specificaties of prijzen alsnog te accepteren. 2.6 Naast bovengenoemde voorwaarden zijn de algemene voorwaarden van de grafische industrie van toepassing. CONTANTE BETALING 2.7 Onze prijzen zijn gebaseerd op contante betalingen, per eenmalig incasso of telefonisch vooruit. 2.8 Bij levering kunt u rechtstreeks aan de koerier betalen door middel van een contante betaling. 2.9 U kunt bij ons niet pinnen Indien de factuur ter plaatse door de klant niet voldaan kan worden, nemen wij het drukwerk retour. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. Het drukwerk kan vanaf de volgende werkdag worden opgehaald bij ons kantoor in Delft. Na 5 dagen worden er 5,00 per dag in rekening gebracht voor opslagkosten. Als het drukwerk na 30 dagen nog niet is opgehaald, wordt het drukwerk vernietigd en zijn de kosten alsnog voor de klant. Deze kosten zijn exclusief eventuele kosten zoals vermeld onder punt 2.13 en verder. BETALING OP REKENING 2.12 Betaling op rekening is alleen mogelijk indien u een volumecontract of een automatisch incasso contract hebt getekend. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling De betaling dient altijd binnen de betalingstermijn op de rekening van Prilon Media te zijn bijgeschreven.

5 LATE BETALING 2.14 Indien een betaling niet binnen de betalingstermijn door Prilon Media is ontvangen, worden er extra kosten in rekening gebracht volgens het volgende schema: Bij de eerste aanmaning 25 euro, indien het openstaande bedrag niet binnen de op de aanmaning vermelde termijn op de rekening van Prilon Media is bijschreven, wordt er een tweede aanmaning verstuurd. Bij de tweede aanmaning 35 euro, indien het openstaande bedrag niet binnen de op de aanmaning vermelde termijn op de rekening van Prilon Media is bijschreven, wordt er een derde aanmaning verstuurd. Bij de derde aanmaning 50 euro Indien het openstaande bedrag niet binnen de op de derde aanmaning vermelde termijn op de rekening van Prilon Media is bijschreven, wordt het uitstaande bedrag inclusief de extra kosten uit handen gegeven aan ons incassobureau. Alle verdere kosten die hiermee gepaard gaan zijn voor rekening van de klant. KORTINGEN 2.16 Indien u met regelmaat drukwerk bestelt, kunt u in aanmerking komen voor een kortingsregeling. Uw verzoek wordt door onze verkoopmanager bekeken Op aanbiedingen, afwerking en vervoer wordt geen korting gegeven Bij het plaatsen van het logo van Prilon Media krijgt u een eenmalige korting van 5% op de basisprijs. Dit geldt alleen voor flyers en posters. Om in aanmerking te komen voor deze korting worden er wel eisen gesteld aan het soort evenement en ontwerp. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling Andere kortingsmogelijkheden op aanvraag.

6 VOORWAARDEN BEZORGING 3.0 Prilon Media levert volgens de volgende bezorgingsvoorwaarden. Door plaatsing van een order gaat u akkoord met onze bezorgingsvoorwaarden. VOORWAARDEN LEVERING PER KOERIER 3.1 Bij levering per koerier kunt u rechtstreeks aan de koerier betalen door middel van een contante betaling. 3.2 U kunt bij ons niet pinnen. 3.3 Indien het factuur ter plaatse door de klant niet voldaan kan worden, nemen wij het drukwerk retour. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. Het drukwerk kan vanaf de volgende werkdag worden opgehaald bij ons kantoor in Delft. Na 5 dagen worden er 5,00 per dag in rekening gebracht voor opslagkosten. Als het drukwerk na 30 dagen nog niet is opgehaald, wordt het drukwerk vernietigd en zijn de kosten alsnog voor de klant. Deze kosten zijn exclusief eventuele kosten zoals vermeld onder punt 2.13 en verder. 3.4 Het versturen van pakketten via koerier is geheel op eigen risico van de klant. 3.5 Wij leveren elke woensdag en vrijdag (met uitzondering van feestdagen in Nederland en België) vanaf uur. 3.6 Tijden kunnen nimmer van tevoren worden vastgesteld, uw pakket wordt afgeleverd tussen uur en uur. 3.7 Maakt u gebruik van onze koerierservice, dan dient u een contactpersoon op te geven die mobiel bereikbaar is vanaf uur tot uur. 3.8 Bezorging geschied op de begane grond, uitsluitend achter de 1e deur. 3.9 De koerier moet voor de deur kunnen laden en lossen. Indien dit niet mogelijk is moet dit van tevoren worden aangegeven De koerier mag maximaal 3 minuten blijven wachten op de klant. Wij werken met externe koeriers die niet wachten op het pinnen van geld bij een bank dicht in de buurt of op iemand met een sleutel. Indien na twee minuten het drukwerk niet kan worden geleverd of de betaling niet kan worden verricht, dan vertrekt de koerier met het drukwerk retour. De kosten voor de koeriersdienst zijn dan alsnog voor de klant en het drukwerk kan de volgende werkdag worden opgehaald bij onze vestiging in Delft Drukwerk wordt eenmalig aangeboden. Indien er niemand aanwezig is wordt het drukwerk retour genomen. U dient dan in overleg de volgende werkdag uw drukwerk zelf op te halen. De kosten van de koerier worden u alsnog in rekening gebracht Voor bezorging buiten bovengenoemde regio s door onze koerierservice, worden prijzen per kilometer gehandhaafd. Voor prijzen dient u contact op te nemen met onze service afdeling Prilon Media is niet verantwoordelijk als levering niet binnen de gestelde termijn plaats kan vinden.

7 VOORWAARDEN GRATIS BEZORGING 3.5 Wij leveren GRATIS vanaf een bedrag van 250, - ex. BTW in de volgende regio s; Amsterdam, Lelystad, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Delft. 3.6 Bij orders onder de 250, - ex. BTW, wordt 15, - per adres in rekening gebracht in bovengenoemde regio s. VOORWAARDEN OPHALEN 3.7 U kunt uw drukwerk op de aangegeven dag ophalen bij onze vestiging in Delft. Het drukwerk staat op de dag van ophalen bij de vestiging gereed vanaf uur. Eerder is niet mogelijk. LEVERING VIA TPG-POST 3.8 Voor bezorgingen buiten deze regio s maken wij gebruik van TPG Post. Alle post pakketten worden op woensdag of vrijdag verstuurd. 95 % van de pakketten wordt op de volgende werkdag bezorgd. Indien er niemand aanwezig is, dan dient u zelf het pakket op te halen bij het postkantoor. Houdt u er rekening mee dat dit pas kan op de volgende werkdag. 3.9 Het versturen van pakketten via post is geheel op eigen risico van de klant Prilon Media is niet verantwoordelijk als levering niet binnen de gestelde termijn plaats kan vinden. WIJZIGING ADRESGEGEVENS 3.12 Het adres voor bezorging kan niet binnen 48 uur voor verzending worden gewijzigd. Dit in verband met het inboeken van de koeriersservice. Bij latere wijziging brengen wij 30,00 euro administratiekosten in rekening.

2.In geval van nieuwe klanten behoudt Repro Evers zich het recht voor een aanbetaling te vragen ad :100% van de te verwachten eindfactuur;

2.In geval van nieuwe klanten behoudt Repro Evers zich het recht voor een aanbetaling te vragen ad :100% van de te verwachten eindfactuur; Repro Evers Oremusplein 5 6815 DN Arnhem KvK: 09019566 0000 1.Betalingscondities; betaling dient plaats te vinden uiterlijk contant. En vooraf na ontvangst opdrachtbevestiging. 2.In geval van nieuwe klanten

Nadere informatie

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r.

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r. MultiKantoor & Printgoedkoper hebben een nieuwe, voor u interessante, dienst toegevoegd aan haar reeds uitgebreide dienstenpakket; het DIGITAAL DRUKWERK voor zowel consumenten als de zakelijke markt. En

Nadere informatie

Aanleverspecificaties. Aanleverspecificaties.

Aanleverspecificaties. Aanleverspecificaties. Aanleverspecificaties. Er gaat bij het aanleveren en verwerken van digitale bestanden nogal wat fout en soms zijn de gevolgen verstrekkend. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben BNO, Koninklijke KVGO

Nadere informatie

MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006

MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006 MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006 Alle prijzen zijn excl. 19 % BTW Levering gebeurt volgens onze leveringsvoorwaarden. Heeft u deze niet, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij zenden

Nadere informatie

220 mm 204 mm VOUWLIJN. TEKST&AFBEELDING(EN) TEKST&AFBEELDING(EN) TEKST&AFBEELDING(EN) 20 mm

220 mm 204 mm VOUWLIJN. TEKST&AFBEELDING(EN) TEKST&AFBEELDING(EN) TEKST&AFBEELDING(EN) 20 mm EA5 Envelop Volledig formaat: 156 x 2 Bedrukbaar formaat: 137 x Venster Rechts: zijkant R 15 x bovenkant PDF bestandsformaat niet afl opend aan alle zijden bedrukking moet 8 mm van de rand af staan Alle

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Groothandel Passe-Partout staat ingeschreven bij de KvK te Roermond onder nummer 14126812 voortaan afgekort tot P-P.

Nadere informatie

Tariefkaart Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine

Tariefkaart Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine Piloot en Vliegtuig magazine 12x per jaar ruim 6.900 lezers in uw bereik www.pilootenvliegtuig.nl Ruim 14.000 pageviews per maand Piloot en Vliegtuig app

Nadere informatie

Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam 1 x project Bedrijf X heeft een nieuw product ontworpen dat nog niet bestaat en nog niemand kent, en vraagt aan jou of jij er voor wilt zorgen dat zij naamsbekendheid krijgen. Met andere woorden, of jij

Nadere informatie

Tariefkaart 2015. Een heldere kijk op de markt

Tariefkaart 2015. Een heldere kijk op de markt kaart 2015 Een heldere kijk op de markt Ruim 73.000 pageviews per maand Database toegankelijk voor abonnees met daarin zo n 3.500 markten per jaar op een rij. 14 x per jaar ruim 3.000 lezers in uw bereik

Nadere informatie

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

Klantinformatie CEWE-PRINT.be

Klantinformatie CEWE-PRINT.be Klantinformatie CEWE-PRINT.be Belangrijke mededeling Op alle bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van CEWE-PRINT.be van toepassing. Uw gebruik van onze website om producten en diensten ("Producten")

Nadere informatie

Aanleverspecificaties checklist

Aanleverspecificaties checklist Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. Aanleverspecificaties checklist Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. Documenten worden in de verkeerde

Nadere informatie

Macintosh High res PDF QuarkXpress 6.1 Adobe Indesign CS Adobe Illustrator CS Adobe Photoshop CS Adobe Acrobat 6.0

Macintosh High res PDF QuarkXpress 6.1 Adobe Indesign CS Adobe Illustrator CS Adobe Photoshop CS Adobe Acrobat 6.0 Beste klant, Gefeliciteerd met uw keuze voor de duplicatiefabriek! Met goed aangeleverde drukwerkbestanden kunnen wij de orderflow (en dus uw levertijd) optimaal houden. Daarom is het belangrijk dat het

Nadere informatie

Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1 Postbezorging Business Post Limburg. 2 Frankeren PostNL 3 Postbusservice. 4 Ophalen poststukken. 5 Brengen

Nadere informatie

Wij hebben de aanleverspecificaties zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Indien u er zelf niet uitkomt is onze ervaren DTP afdeling u graag van dienst.

Wij hebben de aanleverspecificaties zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Indien u er zelf niet uitkomt is onze ervaren DTP afdeling u graag van dienst. Beste klant, Gefeliciteerd met uw keuze voor DeCDPerserij.nl! Met goed aangeleverde drukwerkbestanden kunnen wij de orderflow (en dus uw levertijd) optimaal houden. Daarom is het belangrijk dat het aangeleverde

Nadere informatie

Onderwerpen in 2015. Wie zijn wij

Onderwerpen in 2015. Wie zijn wij UITGAVE VERENIGING VOOR PODIUMTECHNOLOGIE MEDIAKIT 2015 Wie zijn wij Zichtlijnen is het vakblad voor iedereen die op en rond het podium werkt op het gebied van techniek, productie, ontwerp, management

Nadere informatie

Eindformaat = 210x150mm

Eindformaat = 210x150mm Hoe aanleveren? Voorbereiding bij opmaak Bij de opmaak van een layout zijn heel wat punten waar rekening dient mee worden gehouden. In deze pdf kunt u een aantal zaken vinden die van hoofdzaak zijn bij

Nadere informatie

Ruim 6.000 lezers in uw bereik

Ruim 6.000 lezers in uw bereik Ruim 10.000 lezers in uw bereik Ruim 6.000 lezers in uw bereik Ruim 3.000 lezers in uw bereik Ruim 45.000 pageviews per maand Al bijna 15.000 gebruikers van de app Piloot en Vliegtuig Algemene informatie

Nadere informatie

Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1. Postbezorging Business Post Limburg. 2. Frankeren PostNL 3. Postbusservice. 4. Ophalen poststukken. 5. Brengen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Woonboerderij Maja : Woonboerderij Maja, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Filipucci Juweliers zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze algemene

Nadere informatie

Tariefkaart 2015. Vakblad EVMI: gemiddelde gedrukte oplage = 2.642 gemiddelde verspreide oplage = 2.429 (HOI-cijfers Q4-2013 t/m Q3-2014)

Tariefkaart 2015. Vakblad EVMI: gemiddelde gedrukte oplage = 2.642 gemiddelde verspreide oplage = 2.429 (HOI-cijfers Q4-2013 t/m Q3-2014) kaart 2015 Vakblad EVMI: gemiddelde gedrukte oplage = 2.642 gemiddelde verspreide oplage = 2.429 (HOI-cijfers Q4-2013 t/m Q3-2014) Digitale nieuwsbrief, verzending 2x per week: ± 6.700 abonnees Website

Nadere informatie

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 Wuite Recherche en Incasso De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 E info@wuitereni.nl I www.wuiterechercheenincasso.nl Incassodiensten Versie 5.1 8 januari 2013 Wuite Recherche en

Nadere informatie

Aanleveren voor vormgeving. Beste klant,

Aanleveren voor vormgeving. Beste klant, Aanleveren voor vormgeving Beste klant, Gefeliciteerd met uw keuze voor de duplicatiefabriek. Met goed aangeleverde drukwerkbestanden kunnen wij de orderflow (en dus uw levertijd) optimaal houden. Daarom

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Bruidsfotografie Pakket A: 4 uur fotografie 500,00 Pakket B: 5 uur fotografie 625,00 Pakket C: 6 uur fotografie 750,00 Elk extra uur 100,00 Reiskosten vanaf 35 km

Nadere informatie

De Budelse digitaal. digitaal_aanleveren2016_db 3 februari 2016, 15:47

De Budelse digitaal. digitaal_aanleveren2016_db 3 februari 2016, 15:47 De Budelse digitaal In deze handleiding vindt u informatie betreffende het aanleveren van digitale bestanden. Door CTP enerzijds en digitaal drukken anderzijds beschikt De Budelse over een volledig digitale

Nadere informatie

Aanleveren losse bestanden

Aanleveren losse bestanden Aanleveren losse bestanden Levert u kopij en losse afbeeldingen aan? Wanneer u tekstbestanden maakt en hiervan de lay-out door ons laat verzorgen, kunt u om zo efficiënt mogelijk te werken met enkele zaken

Nadere informatie

Bestanden aanleveren. Hollandse Indruk en de richtlijnen

Bestanden aanleveren. Hollandse Indruk en de richtlijnen Bestanden aanleveren Hollandse Indruk en de richtlijnen Inhoud Aanleveren van C-PDF..................................... 3 Sinds het invoeren van de Computer-to-Plate belichting is Drukkerij Damen klaar

Nadere informatie

Aanleveren digitaal grafisch materiaal

Aanleveren digitaal grafisch materiaal 17-05-201 - R ev2.0 1 Ondersteunde platformen Onze voorkeur gaat uit naar Mac OSX, zoals alle grafische bedrijven maar Windows wordt ook ondersteund. 2 Richtlijnen bij het maken van uw lay-out Ons voorkeur

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden LocalWebVision

Algemene Voorwaarden LocalWebVision - 1 - Algemene Voorwaarden LocalWebVision 1. Definities 1.1 Localwebvision: webdesign en grafische vormgeving. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Localwebvision een overeenkomst

Nadere informatie

Aanleverspecificaties-Checklist_v001

Aanleverspecificaties-Checklist_v001 Aanleverspecificaties checklist Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. Documenten worden in de verkeerde stand aangeleverd Bij het aanleveren van een bestand met voor- en achterkant

Nadere informatie

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 Laatst bijgewerkt 22 juni 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 2.1. Vakblad Speelgoed en Hobby 2.1.1.

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K Algemene voorwaarden webwinkel Gall & Gall Oudenbosch Op alle aangeboden producten en online aangeboden diensten zijn de navolgende algemene voorwaarden van Gall & Gall Oudenbosch (hierna te noemen â Webwinkel')

Nadere informatie

Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1 Postbezorging Business Post Limburg. 2 Frankeren PostNL 3 Postbusservice. 4 Ophalen poststukken. 5 Brengen

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst.

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst. Algemene voorwaarden Disclaimer De informatie op mijn website is met zorgvuldigheid samengesteld. Typisch-M wijst alle aansprakelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden en de gevolgen hiervan af. Aan

Nadere informatie

Tariefkaart 2013. Bewust van de sprinkler. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens

Tariefkaart 2013. Bewust van de sprinkler. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens 01_Cover.indd 1 12-09-12 15:39 kaart 2013 Logistiek Totaal jaargang 07 september 2012 Het grootste vakblad voor de interne logistiek Bewust van de sprinkler Keuze met verstrekkende gevolgen PLUS Retail

Nadere informatie

Aanleverspecificaties 2008. Infoscan Studio

Aanleverspecificaties 2008. Infoscan Studio Aanleverspecificaties 2008 Infoscan Studio Postweg 62 3769 BX Soesterberg t +31 (0)346 35 75 20 f +31 (0)346 35 75 17 sales@infoscan.nl www.infoscan.nl Postweg 62 3769 BX Soesterberg t +31 Infoscan (0)346

Nadere informatie

PAPIEREN KRAFT TASSEN PRIJSLIJST

PAPIEREN KRAFT TASSEN PRIJSLIJST PAPIEREN KRAFT TASSEN PRIJSLIJST Geldig vanaf Kraft papier bruin of wit (Formaat A- / A6) 25-9-2017 tot nader bericht 9,5x4,5x17cm. Gewicht 80 grams wit of bruin papier 1 kleur opdruk 2,52 1,33 0,84 0,62

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ROND.

Algemene voorwaarden ROND. Algemene voorwaarden ROND. Artikel 1 Definities * Reseller/klant: de rechtspersoon die producten aankoopt met het doel deze door te verkopen. * Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het

Nadere informatie

AANLEVERINSTRUCTIES ARTWORK

AANLEVERINSTRUCTIES ARTWORK AANLEVERINSTRUCTIES ARTWORK Nederlands Januari 2009 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Voorwaarden aan te leveren logo/artwork 3 Vector artwork 4 Bitmap artwork 5 Afmetingen en logo oppervlakte 6 Kleuren 8

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

AANLEVERRICHTLIJNEN OPEN BESTANDEN (1-4)

AANLEVERRICHTLIJNEN OPEN BESTANDEN (1-4) OPEN BESTANDEN (1-4) In dit hoofdstuk beperken wij ons tot de richtlijnen voor het aanleveren van open bestanden (native). Bestanden kunnen in de volgende pakketten worden aangeleverd; - ADOBE ILLUSTRATOR

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie.

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Bedrijfsgegevens Handelsnaam: Harmanda Wapstra Fotografie Kvk nr: 68484879 BTW-nr: NL210086051 Rekening nummer: NL65 INGB 0652 9528 95 1. Algemeen 1. Deze

Nadere informatie

Tarievenlijst 2016 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2016 Business Post Limburg Tarievenlijst 2016 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1. Postbezorging Business Post Limburg. 2. Frankeren PostNL 3. Postbusservice. 4. Ophalen poststukken. 5. Brengen

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Inhoud 1. Algemeen p.1 1.1 Disclaimer p.2 1.2 Privacy 2. Bestellen p.3 2.2 Levertijd 3. Bezorgmethode p.4 3.3 Afhalen 4. Betalingsmogelijkheden 5. Afleveren en retourneren p.5 6.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTON.COM. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTON.COM. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTON.COM Artikel 1 Definities * Klant: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie Arton.com een overeenkomst tot levering

Nadere informatie

De Molen DA Houten Postbus 545, 3990 GH Houten. mob.: +31 (0) fax: +31 (0)

De Molen DA Houten Postbus 545, 3990 GH Houten. mob.: +31 (0) fax: +31 (0) ALGEMENE INFORMATIE titel: Dental Tribune, Nederlandse editie jaar: 2012 uitgegeven door: verschijningsfrequentie: verschijningsdag: advertentie-expoloitatie: internet: advertentieverkoop: advertentieadministratie:

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Folder 4P DL liggend. Positionering en stand. Cover. A-Pagina( s) A-pag. B-Pagina( s) B-pag.

Folder 4P DL liggend. Positionering en stand. Cover. A-Pagina( s) A-pag. B-Pagina( s) B-pag. Folder 4P DL liggend Inkl. afloop: Eindformaat: 430 x 110 mm 420 x 100 mm DRUKWERKDISCOUNTER.COM de goedkoopste leverancier van Nederland! Positionering en stand Folders svp plano (opmaak met pagina s

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

MEDIAbrochure2013. revisiedatum: 12-03-2013

MEDIAbrochure2013. revisiedatum: 12-03-2013 MEDIAbrochure2013 revisiedatum: 12-03-2013 Onze producten AUTO < > MENU Citydisplay Driehoeksborden Website Citydisplay.nl Citydisplay Plaatsing U kunt het effect van uw campagne aanzienlijk vergroten

Nadere informatie

Drukklaar/Printklaar: PDF/X-1. Printklaar: PDF/X-4

Drukklaar/Printklaar: PDF/X-1. Printklaar: PDF/X-4 Aanleveren van bestanden Om een correcte verwerking van aangeleverde bestanden te garanderen dienen er drukklare bestanden aangeleverd te worden. Een drukklaar bestand is een PDF bestand dat bewaard werd

Nadere informatie

SALISBURY BV Koninginneweg 62-3331 CG Zwijndrecht Tel.: (078) 620 00 00 Fax: (078) 619 74 75 internet: www.salisbury.nl e-mail: info@salisbury.

SALISBURY BV Koninginneweg 62-3331 CG Zwijndrecht Tel.: (078) 620 00 00 Fax: (078) 619 74 75 internet: www.salisbury.nl e-mail: info@salisbury. CD Artwork-pakket SALISBURY BV Koninginneweg 62-3331 CG Zwijndrecht Tel.: (078) 620 00 00 Fax: (078) 619 74 75 internet: www.salisbury.nl e-mail: info@salisbury.nl Een goed begin is het halve werk... Dit

Nadere informatie

De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen:

De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen: Betaalwijze De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen: 1. Je laat het boekenpakket thuisbezorgen:

Nadere informatie

Specificaties Voor aanleveren van digitale bestanden

Specificaties Voor aanleveren van digitale bestanden Voor aanleveren van digitale bestanden Als u een digitaal bestand wenst aan te leveren, zodat wij voor de productie kunnen zorgen, dienen de bestanden Afmetingen van het A0-affiche: Bladspiegel: 841 x

Nadere informatie

Adverteren in het Doordewijkertje

Adverteren in het Doordewijkertje Adverteren in het Doordewijkertje Geachte heer, mevrouw, Wilt u naamsbekendheid geven aan uw bedrijf, voert u een actie of wilt u een nieuwsbericht communiceren, dan is het wellicht een goed idee om uw

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Artwork voor juiste productie PRESENTATIEWANDEN:

Artwork voor juiste productie PRESENTATIEWANDEN: Artwork voor juiste productie PRESENTATIEWANDEN: Aanleverspecificaties bestanden Ondanks het feit dat we het liefst PDF bestanden ontvangen, blijft het mogelijk om open bestanden aan te leveren (EPS, AI,

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

De Molen 37, 3994 DA Houten Postbus 545, 3990 GH Houten. mob.: +31 (0) 6 531 55 262 fax: +31 (0) 84 22 613 99 e-mail: velthuis@dental-tribune.

De Molen 37, 3994 DA Houten Postbus 545, 3990 GH Houten. mob.: +31 (0) 6 531 55 262 fax: +31 (0) 84 22 613 99 e-mail: velthuis@dental-tribune. 1 ALGEMENE INFORMATIE titel: Dental Tribune Netherlands Edition jaar: 2016 uitgegeven door: verschijningsfrequentie: verschijningsdag: advertentie-exploitatie: website: advertentieverkoop: Albion Press

Nadere informatie

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen *Verspreide oplage 3.700, een meeleesfactor van 3,3, de website en de digitale nieuwsbrief Arbo Rendement

Nadere informatie

Voorstelling LTD3. Infobrochure

Voorstelling LTD3. Infobrochure Infobrochure Voorstelling LTD3 Nationale tariferingdienst medische sector; Meer dan 25 jaar actief; Gelegen in Hasselt; Administratieve verwerking van zorgprestaties; Klanten: - huisartsen - zelfstandige

Nadere informatie

ontwerp briefpapier ontwerp factuurpapier ontwerp visitekaartje 2 correctierondes

ontwerp briefpapier ontwerp factuurpapier ontwerp visitekaartje 2 correctierondes TARIEVEN Prijzen zijn exclusief 21% btw. Datum uitgave: 29 juli 2016. Deze prijslijst vervangt alle voorgaande prijslijsten. Eventuele reis-, parkeer- en/of bezorgkosten worden apart berekend (tenzij anders

Nadere informatie

HOE AANLEVEREN? > Beeldresolutie De resolutie van de beelden is fundamenteel voor kwaliteitsdrukwerken.

HOE AANLEVEREN? > Beeldresolutie De resolutie van de beelden is fundamenteel voor kwaliteitsdrukwerken. HOE AANLEVEREN? Het maken en aanleveren van je ontwerp Bij het maken van een ontwerp komt toch wat meer kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Drukklare bestanden moeten namelijk aan een aantal

Nadere informatie

Offertemap. Algemene aanleverspecificaties

Offertemap. Algemene aanleverspecificaties Offertemap Algemene aanleverspecificaties Zorg dat u tekst in uw ontwerp altijd omzet naar contouren/outlines. Full color (4/0-4/4) bestanden maakt u altijd op in CMYK. Bij een 4/1 bestelling levert u

Nadere informatie

VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Gloeilampgoedkoop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden By Chantal Helsloot Photography. Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden By Chantal Helsloot Photography. Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden Algemene voorwaarden By Chantal Helsloot Photography Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden 1. Algemeen Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de

Nadere informatie

Advertentietarieven innove magazine

Advertentietarieven innove magazine Advertentietarieven 2018 innove magazine Geachte relatie, Dit document bevat informatie over het kwartaal magazine van NOVE (Nederlandse Organisatie voor de Energiebranche). NOVE verenigt de bedrijven,

Nadere informatie

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Maken van een webshop bij Bookalike Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van

Nadere informatie

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk DE RIDDER drukwerkverzorging prijslijst drukwerk Flyers prijs exclusief BTW A6 (105x148mm) 30,00 40,00 50,00 85,00 95,00 120,00 A5 (148x210mm) 35,00 50,00 87,00 99,00 114,00 114,00 A4 (210x297mm) 42,00

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

advertentietarieven 2015

advertentietarieven 2015 NATUUR.Blad.focus.oriolus advertentietarieven 2015 Contactpersoon Vraag de mogelijkheden, beschikbaarheid en je proefexemplaar op via Sophie Maris 015-29 27 98 0492-72 16 95 sophie.maris@natuurpunt.be

Nadere informatie

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016)

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) kaart 2016 Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) Maandelijkse digitale nieuwsbrief: ± 400 abonnees (januari t/m oktober 2015) Website www.petfoodmagazine.nl: 3.960 paginaweergaves

Nadere informatie

CUTCONTOUR HOE DRUKWERK MET CUTCONTOUR AANLEVEREN? INHOUDSTAFEL. PAGINA 2 Welk programma gebruik ik? Adobe Illustrator, Adobe InDesign

CUTCONTOUR HOE DRUKWERK MET CUTCONTOUR AANLEVEREN? INHOUDSTAFEL. PAGINA 2 Welk programma gebruik ik? Adobe Illustrator, Adobe InDesign INHOUDSTAFEL PAGINA 2 Welk programma gebruik ik? Adobe Illustrator, Adobe InDesign PAGINA 3 Welk programma gebruik ik? Adobe Photoshop PAGINA 4 Uw Cutcontour correct opmaken Waar en hoe groot? Hoe aanleveren?

Nadere informatie

Tariefkaart 2012. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens. Bijsluiters / meehechters

Tariefkaart 2012. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens. Bijsluiters / meehechters kaart 2012 Logistiek Totaal Algemene informatie Advertentietarieven Formaat 1x 3x 6x 12x 24x 1/1 pagina 5879 5644 5418 5201 4993 1/2 pagina 3527 3386 3251 3121 2996 1/4 pagina 2116 2032 1951 1872 1798

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Bij het bestellen van druk- of printwerk is het van belang dat uw bestanden correct zijn en voldoen aan voorwaarden die in de grafische branche worden gehanteerd. Deze voorwaarden

Nadere informatie

VANDERPERK GROEP Postadres: Bezoekadres:

VANDERPERK GROEP Postadres: Bezoekadres: Aanleverinstructies VANDERPERK GROEP 0184 688 377 info@vanderperk.nl www.vanderperk.nl Postadres: Postbus 25, 2964 ZG Groot-Ammers Bezoekadres: Van Leeuwenhoekweg 3, 2964 LJ Groot-Ammers Handleiding aanleveren

Nadere informatie

Tariefkaart 2014. Vooruitblik ICT & Logistiek. Redactioneel Logistiek Totaal. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven

Tariefkaart 2014. Vooruitblik ICT & Logistiek. Redactioneel Logistiek Totaal. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven kaart 2014 Logistiek Totaal Redactioneel Logistiek Totaal jaargang 08 september 2013 Het grootste vakblad voor de interne logistiek Logistiek Totaal is het vakblad voor managers in de interne logistiek,

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

AANLEVERSPECIFICATIES CHECKLIST

AANLEVERSPECIFICATIES CHECKLIST AANLEVERSPECIFICATIES CHECKLIST Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. DOCUMENTEN WORDEN IN DE VERKEERDE STAND AANGELEVERD Bij het aanleveren van een bestand met voor- en achterkant

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden en advertentietarieven 2019

Sponsormogelijkheden en advertentietarieven 2019 Sponsormogelijkheden en advertentietarieven 2019 vakblad BOMEN Themadagen website KPB-ISA NKB Wie met bomen werkt is lid van de KPB-ISA Opdrachtgever, opdrachtnemer en toeleverancier: voor elk onderdeel

Nadere informatie

Sentio Six wijst iedere verwijzing naar algemene inkoopvoorwaarden, hoe ook genaamd, expliciet van de hand.

Sentio Six wijst iedere verwijzing naar algemene inkoopvoorwaarden, hoe ook genaamd, expliciet van de hand. Artikel 1 Definities * Klant: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie Sentio Six een overeenkomst tot levering van haar product heeft gesloten, dan wel aan wie Sentio Six

Nadere informatie

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk DE RIDDER drukwerkverzorging prijslijst drukwerk Flyers prijs exclusief BTW A6 (105x148mm) 30,00 40,00 50,00 60,00 70,00 80,00 A5 (148x210mm) 35,00 50,00 87,00 99,00 130,00 175,00 A4 (210x297mm) 42,00

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden in Terdege

Advertentiemogelijkheden in Terdege Advertentiemogelijkheden in > Tarieven voor adverteren in en Kits Tarieven Pagina-aandeel Formaat b x h in mm Zwart/wit Full colour 1/1 spread 426 x 276 (incl. 3mm afloop) 2.586 3.879 1/2 spread

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN De Kleine Meester

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN De Kleine Meester ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN De Kleine Meester Artikel 1 Definities * Klant: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie De Kleine Meester een overeenkomst tot levering van

Nadere informatie

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART 2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART Inhoudsopgave Dit is de tarievenkaart van het Sport & Lifestyle Magazine 2015. Pagina prijzen en specificaties zijn per categorie weergegeven; gesponsorde

Nadere informatie

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht 1.0 Onze winkel Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer: 14085443.

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Woord vooraf Om de verwerking van de door u aangeleverde digitale bestanden, bestemd voor deze disciplines, zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, is het van belang dat u weet

Nadere informatie

2016 Boekhoudtarieven

2016 Boekhoudtarieven Boekhoudtarieven 2016 Takenpakket A: boekhouding samenwerking Taakverdeling Magda Daniels Klant Inboeken verstuurde nota s nee Ja Inboeken ontvangen nota s nee Ja Inboeken bankafschriften nee Ja BTW aangifte

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Zorg voor beweging Jaarmagazine 2018

Zorg voor beweging Jaarmagazine 2018 Zorg voor beweging Jaarmagazine 2018 Inhoud 1. De voordelen op een rij 2. Vijf pakketten 3. Bestellen Bijlage: Goed om te weten 1. De voordelen op een rij Met het magazine zet u orthopedie op de kaart.

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Handleiding aanleveren PDF bestanden

Handleiding aanleveren PDF bestanden 1 Voor het aanleveren van PDF s is het belangrijk de volgende punten in acht te nemen: 1. Beelden: - Alleen maar grafische beeldformaten gebruiken. - Wij adviseren beelden van 350 dpi of hoger (hoe hoger

Nadere informatie

ideesign.nl websites drukwerk grafisch ontwerp Algemene voorwaarden ideesign+

ideesign.nl websites drukwerk grafisch ontwerp Algemene voorwaarden ideesign+ grafisch ontwerp websites drukwerk Algemene voorwaarden ideesign+ 1. Definities a. Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of non-profitinstelling met wie ideesign+ een overeenkomst sluit tot het

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie