Studiereis Holland International Azoren; Sao Miguel en Terceira 14 t/m 18 mei 2012.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Studiereis Holland International Azoren; Sao Miguel en Terceira 14 t/m 18 mei 2012."

Transcriptie

1 Studiereis Holland International Azoren; Sao Miguel en Terceira 14 t/m 18 mei Sete Sidades De Azoren, een prachtige en veelzijdige bestemming, welke moeilijk is samen te vatten in een paar woorden. Tijdens de studiereis van Holland International maakt Elke van den Broek ( Holland International Reisbureau Valkenswaard) kennis met de diversiteit van de Azoren. Ook ontdekt zij het verschil tussen de eilanden Sao Miguel en Terceira. Wat spreekt u het meeste aan? De overweldigende natuur op Sao Miguel of genieten van het prachtige schilderachtige eiland Terceira?

2 Sao Miguel Het groene eiland Het grootste eiland van de Azoren staat ook wel bekend als het Groene Eiland. Het eiland heeft inwoners, waarvan in de hoofdstad Ponta Delgada wonen. Een bekend stuk natuur aan de westkant van het eiland is Sete Sidades, een tweetal meren gelegen in een krater met een omtrek van 12 km. Deze meren worden omzoomd door duizenden hortensia s azalea s en camerlia s. In het oosten zijn de warme bronnen van Furnas en de botanische tuin een bezoek waard! Uniek is de theeplantage, de enige die officieel in Europa nog bestaat. Denk ook aan de beroemde Portas uit de 18 e eeuw, het museum Carlos Machado en talloze kerken. Andere leuke plaatsen om te bezoeken zijn Caldeira das Sete Cidades met een groene en blauwe lagune, Lagoa do Fogo, Ribeira Grand en de thermen en warmwaterbronnen. Accommodatietips: - Hotel Royal Garden, Ponta Delgada Centrale ligging, goed hotel - Hotel Resort Caloura, Agua de Pau/ Caloura rust, geweldige ligging - Hotel Antillia, Ponta Delgada, Centrale ligging Hotel Royal Garden Excursietips: - Furnas: Populaire tocht! Verken het centrale gedeelte van het eiland met o.a. het prachtige Lagoa de Fogo, de theeplantages en de mysterieuze krater van Furnas (inclusief lunch + drankjes tijden de lunch. Prijs excursie Holland International ca. 66 volwassene en 33 kinderen - Het romantische Terra Nostra Park: romantische meren, slingerende paden, exotische bloemen, eeuwenoude bomen en thermische wateren waarin gezwommen kan worden.

3 - Whale watching tour (Super tip): Een absolute MUST tijdens uw bezoek aan de Azoren! Boottocht van ongeveer 3 uur. De Azoren is de beste plaats in de Atlantische Oceaan om walvissen en dolfijnen te spotten. Let op; als het weer te onstuimig is kan deze tour komen te vervallen. De excursie wordt afgeraden voor zwangere vrouwen en mensen met rugklachten. Het is aan te raden deze excursie al bij het boeken van uw vakantie te reserveren! Beperkte beschikbaarheid. Vanaf 52 te reserveren bij boeking. - Sete Cidades (halve dag): Reis mee naar de beroemde meren Lagoa Verde en Lagoa Azul en breng een bezoek aan een ananasplantage. Prijs excursie Holland International ca. 28 volwassene en 14 kinderen Er is ook een jeeptour mogelijk. Whale watching tour Er zijn meer excursiemogelijkheden, u kunt hiernaar informeren bij Holland International Reisbureau Valkenswaard.

4 Terceira Lopen door de geschiedenis Dit eiland is het meest dichtbevolkte eiland van de archipel. Terceira is vrij toeristisch, maar heeft groene landschappen en bergen waar je kan wandelen. De Caldeira de Cuilherme Moniz is een vulkaankrater op het eiland met een omtrek van 15 km. De hoofdstad Angra do Heroismo staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad is gebouwd in de 16 e eeuw en er staan ook nog vele huizen uit de 17 e en 18 e eeuw. Idyllisch gelegen aan de baai is dit een must voor iedereen. In Praia de Vitoria, een charmant dorp met een grote jachthaven, vindt u het langste zandstrand van de Azoren. Buiten de steden vindt u hier vooral veel natuur en veel mogelijkheden om te wandelen. Accommodatietips: - Quinta de Nosaa Senhora das Merces, Angra do Heroismo, Voormalig verblijf van het Spaanse koningshuis, sfeervol en huiselijk. - Hotel Terceira Mar, Angra do Heroismo, Perfecte ligging! Hotel Terceira Mar Excursietips: - Angra do Heroismo; Stad die op werelderfgoedlijst van UNESCO staat. - Algar Do Carvao; vulkanische krater/grot. - Biscoitos; Plaatsje met wijnmuseum en natuurlijke zwembaden. Er zijn meer excursiemogelijkheden, u kunt hiernaar informeren bij uw Holland International reisleiding.

5 Angra do Heroismo Plan uw reis vooraf U hebt 1 week vakantie: Maak een combinatie tussen Terceira, Faial en Sao Miguel. Op Terceira overnacht u in de hoofdstad van Angra do Heroismo, vervolgens vliegt u door naar Sao Miguel waar u de geweldige natuur van dit eiland ervaart. De afsluiting vindt plaatst op Faial. U verblijft vlakbij de beroemde zeehaven. U kunt er ook voor kiezen op om eigen gelegenheid met een huurauto een van de eilanden op eigen tempo te verkennen.

6 U hebt 2 weken vakantie: Bezoek dan maar liefst vijf eilanden van de archipel. Start op Terceira en slenter rond in de hoofdstad Angra do Heroismo. Vanuit Terceira gaat u op pad naar Horta om daar het echte zeeleven te aanschouwen. Na twee nachten gaat u door naar Sao Jorge om u te verbazen over het kenmerkende landschap. Op naar een nieuw hoogtepunt; de vulkaan en hoogste berg van heel Portugal: het eiland Pico met haar gelijknamige berg. Als laatste bezoekt u de hoofdstad van de Azoren; Ponta Delgada op het eiland Sao Miguel. Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden om deze prachtige eilandengroep met elkaar te combineren. Alle accommodaties, binnenlandse vluchten, excursies en transfers zijn naar eigen wens met elkaar te combineren. Holland International Reisbureau Valkenswaard helpt u graag! Praktische Informatie - Munteenheid: de Euro - Kleding: Luchtige kleding, houdt rekening met het aanpassen van uw kleding bij kerkbezoeken - Klimaat: Zacht klimaat. De zon schijnt het hele jaar door. Omdat de Azoren een microklimaat kennen, is het lastig te bepalen welke periode het beste is voor een bezoek. Het weer kan elk kwartier veranderen. - Netspanning: 220 volt - Prijsniveau: Het prijsniveau op de Azoren is lager dan u in Nederland gewend bent. Een fooi wordt zeer gewaardeerd. - Tijdsverschil: Op de Azoren is het 2 uur vroeger dan in Nederland. - Hoe komt u er?: ArkeFly vliegt in april en oktober iedere maandag naar Sao Miguel. Vanaf mei t/m september zal de vlucht elke vrijdag plaatsvinden naar Terceira en Sao Miguel. SATA International vliegt ook naar Sao Miguel. - Vlucht duur: ca. 4 uur.

7 Duurzaam Toerisme Wat is duurzaam toerisme? Duurzaam toerisme staat voor vakanties met respect voor mens, dier en natuur. Dit realiseren de touroperators Holland International en Arke door die vakantieproducten te selecteren waarbij rekening wordt gehouden met mens en cultuur, milieu en natuur. Hierbij staan natuurlijk de behoeften van de gasten centraal. En ecotoerisme dan? Duurzaam toerisme is geen ecotoerisme. Bij ecotoerisme ligt de nadruk op verantwoord reizen naar natuurbestemmingen. Duurzaam toerisme is veel breder; hierbij wordt namelijk geprobeerd om elke vakantie van wintersport tot stedentrip, van individuele vakantie tot groepsreis - te verduurzamen. Holland International Reisbureau Als grootste reisonderneming van Nederland speelt moederbedrijf TUI Nederland, waar Holland International Reisbureau een franchiseformule van is, een prominente rol op de Nederlandse markt. Ook op het gebied van duurzaam toerisme. Om daad bij het woord te voegen, heeft TUI Nederland al sinds 1998 een duurzaam toerisme beleid. Het beleid Buy green, Sell green, Share green & Be green richt zich op vakanties met respect voor mens, dier en natuur en op een verantwoorde bedrijfsvoering. De luchtvaartmaatschappij ArkeFly is ook opgenomen in het groene beleid. Het duurzaam toerisme beleid voor Holland International Reisbureau bestaat sinds In dit beleid zijn verschillende richtlijnen en adviezen opgenomen, met als uitgangspunten dat het reisbureau en de medewerkers: duurzaam toerisme omarmen; getraind zijn in en geïnformeerd zijn over duurzaam toerisme; klanten informeren over duurzaam toerisme; het goede voorbeeld geven. ANVR Gelukkig staat Holland International Reisbureau en TUI Nederland op het gebied van duurzaam toerisme niet alleen. Sinds 2003 zijn alle touroperators die lid zijn van de brancheorganisatie ANVR verplicht om praktische maatregelen voor duurzaam toerisme te nemen. TUI Nederland voldoet ruimschoots aan de gestelde verplichtingen. Lees meer over Duurzaam Toerisme op onze website en ontdek welke accommodaties groene accommodaties zijn:

8 Elke van den Broek Holland International Reisbureau Valkenswaard

De Urban Sketchers op de Azoren

De Urban Sketchers op de Azoren De Urban Sketchers op de Azoren OVER Foto: Alexandra Baptista De Urban Sketchers op de Azoren Jenny Adam, uit Duitsland, ontdekte de Azoren samen met de Portugese Alexandra Baptista. Samen tekenden ze

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL PONTA DELGADA 13U30 16U30 PONTA DELGADA BRUSSEL 16U45 23U30

Nadere informatie

Exclusief aanbod voor reisagenten

Exclusief aanbod voor reisagenten Exclusief aanbod Jetair biedt de mogelijkheid om samen met je partner en tegen een vriendenprijsje de Azoren te ontdekken. Je hebt de keuze uit twee 8-daagse reizen: Een 8-daagse verblijf op São Miguel

Nadere informatie

De Azoren 20/5/13-27/05/13 Green Destinations

De Azoren 20/5/13-27/05/13 Green Destinations De Azoren 20/5/13-27/05/13 Green Destinations Ligging De Azoren vormen een Portugese eilandengroep, gelegen in de Atlantische Oceaan, precies op de breuklijn tussen het Europese en Amerikaanse continent

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira (Praia da

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira (Praia da W a ndn del v a k a n t i e A z o r en, 1 4 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel - vlucht naar Terceira (Praia da

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel - vlucht naar Terceira (Praia da W a ndd el v a k a n t i e A z o r en, 1 4 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel - vlucht naar Terceira

Nadere informatie

Vertrek op 03 september 2019

Vertrek op 03 september 2019 15-daagse vlieg- en rondreis Azoren( 3 eilanden) Vertrek op 03 september 2019 rondreis aangeboden in : half pension met verblijf in verschillende viersterren hotels Reisgegevens Aantal personen : 20 24

Nadere informatie

Prijzenboek. zomer 2014. Azoren. Subtropisch paradijs in de Atlantische Oceaan

Prijzenboek. zomer 2014. Azoren. Subtropisch paradijs in de Atlantische Oceaan Prijzenboek zomer 2014 De prijzen gepubliceerd in dit prijzenboek zijn geldig voor afreizen vanaf 3 april 2014. www.jetair.be Azoren Subtropisch paradijs in de Atlantische Oceaan Azoren pagina Vluchten

Nadere informatie

Portugal door. De Urban Sketchers op de Azoren. Portugal in het groen

Portugal door. De Urban Sketchers op de Azoren. Portugal in het groen Portugal door De Urban Sketchers op de Azoren Jenny Adam, uit Duitsland, ontdekte de Azoren samen met de Portugese Alexandra Baptista. Samen tekenden ze de charme van de Eilanden Terceira, São Miguel en

Nadere informatie

Wandelreis Azoren. Wandelvakantie Azoren, 14 dagen

Wandelreis Azoren. Wandelvakantie Azoren, 14 dagen Wandelreis Azoren Wandelvakantie Azoren, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Sao Miguel Dag 3 Sao Miguel Dag 4 Sao Miguel Dag 5 Sao Miguel, vlucht naar Terceira (Praia

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) - Pico Dag 2 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 3 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 4

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) - Pico Dag 2 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 3 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 4 Rondre is A zore n, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) - Pico Dag 2 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 3 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 4 Faial

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Ponta Delgada, fietsen Lagoa do Canário - Sete Cidades Dag 3 Ponta Delgada - Villa Franca do

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Ponta Delgada, fietsen Lagoa do Canário - Sete Cidades Dag 3 Ponta Delgada - Villa Franca do Wandel - & Fiet s v akant ie A z o r en, 1 4 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Ponta Delgada, fietsen Lagoa do Canário - Sete Cidades Dag 3 Ponta Delgada - Villa

Nadere informatie

N I C O D E B O E R, H E N N Y W E E L

N I C O D E B O E R, H E N N Y W E E L ACTIEF OP DE AZOREN De Azoren staan vooral bekend als wandelbestemming, als tussenstop voor zeilers, als plek om walvissen te spotten en om de vulkanen. Dat het ook een uitstekende plek is om per mountainbike

Nadere informatie

Op dit verbindingspunt tussen Europa en Amerika, treft u een land aan met een lange geschiedenis en een meer dan duizend jaar oude cultuur.

Op dit verbindingspunt tussen Europa en Amerika, treft u een land aan met een lange geschiedenis en een meer dan duizend jaar oude cultuur. Cruises in Portugal OVER Foto: Administração dos Portos da Região Autónoma da Madeira, S.A. Cruises in Portugal De zee is een natuurlijke toegangsweg naar Portugal en een goed vertrekpunt om de geschiedenis

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) Dag 2 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 3 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 4 Faial

Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) Dag 2 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 3 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 4 Faial R o n d reis A z o ren, 10 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Faial (Horta) Dag 2 Faial (Horta), bezoek aan Caldeira en Capelinhosvulkaan Dag 3 Pico, bezoek aan het vulkaaneiland Dag 4 Faial (Horta),

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Wandelreis Azoren. Wandel- & Fietsvakantie Azoren, 14 dagen

Wandelreis Azoren. Wandel- & Fietsvakantie Azoren, 14 dagen Wandelreis Azoren Wandel- & Fietsvakantie Azoren, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel (Ponta Delgada) Dag 2 Ponta Delgada, fietsen Lagoa do Canário - Sete Cidades Dag 3 Ponta Delgada - Villa

Nadere informatie

REISVERHAAL DE AZOREN

REISVERHAAL DE AZOREN REISVERHAAL DE AZOREN 58 WWW.FIETS.NL DECEMBER 2015 FIETSEN OP DE VULKAAN OP MIJN VERLANGLIJSTJE MET PORTUGESE BESTEMMINGEN ONTBRAKEN DE AZOREN. MAAR TOEN IK HOORDE DAT HET FIETSTOERISME ER IN ONTWIKKELING

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Chris Vandendriessche. Tekst & Fotografie

Chris Vandendriessche. Tekst & Fotografie Tekst & Fotografie Chris Vandendriessche De lucht is er zuiver en fris, de natuur wondermooi, de wegen omzoomd door een weelde van bloemen, ver weg van het massatoerisme is dit een bestemming om te ontdekken.

Nadere informatie

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring!

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Dialysevakanties & dialysecruises Agenda 1) Wie zijn wij? 2) Wat kunnen wij voor u betekenen? 3) Waarom uw dialysevakantie bij Santé Reizen

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto Gran Canaria Gemaakt door: Sulivenne Alberto 1 Inleiding Algemene informatie (ligging, klimaat, landschap, natuur en cultuur) Verblijfsaccommodatie Vermaak en aanvullende diensten Veiligheid Verantwoord

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts Croatia Full of Love Met een eiland in de vorm van een hart en de meest romantische zonsondergang ter wereld is Kroatië de ideale bestemming om de liefde te vieren niet alleen op Valentijnsdag! Amsterdam,

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

Madeira & Porto Santo

Madeira & Porto Santo Madeira & Porto Santo Onze Troeven - Lijnvlucht TAP Portugal. - Vluchten A/R Funchal - Porto Santo incl. - Huurwagen tarief all in. (Franchise afkoop inbegrepen) - Individuele rondreis eiland hoppen: ontdek

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

EILANDHOPPEN AZOREN TRAVEL COUNSELLORS MONIEK BOS BOUWMAN DAMMOLEN 71 HARMELEN UW CONTACTPERSOON. Moniek Bos - Bouwman.

EILANDHOPPEN AZOREN TRAVEL COUNSELLORS MONIEK BOS BOUWMAN DAMMOLEN 71 HARMELEN UW CONTACTPERSOON. Moniek Bos - Bouwman. EILANDHOPPEN AZOREN TRAVEL COUNSELLORS MONIEK BOS BOUWMAN DAMMOLEN 71 HARMELEN UW CONTACTPERSOON Moniek Bos - Bouwman 0348442209 moniek@travelcounsellors.nl 16-2-2017 UW RONDREIS DAG 1-5 SÃO MIGUEL ISLAND

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Code 277330 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Prachtige verlenging vanuit Christchurch op het

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

São Miguel, het groene eiland

São Miguel, het groene eiland São Miguel, het groene eiland OVER Foto: Publiçor São Miguel, het groene eiland Het eiland São Miguel is het grootste eiland van de Azoren. Het vormt samen met het eiland Santa Maria, gelegen op 81 km

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Oud en nieuw op Madeira Spectaculaire kleurexplosie op het Bloemeneiland. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 355 km

Oud en nieuw op Madeira Spectaculaire kleurexplosie op het Bloemeneiland. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 355 km Oud en nieuw op Madeira Spectaculaire kleurexplosie op het Bloemeneiland 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 1 hotel Reis 355 km Hoogtepunten van deze reis Spectaculaire vuurwerkshow

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

De wondere wereld van de Azoren

De wondere wereld van de Azoren EXCLUSIEVE CRUISE ALL WAYS EXPERIENCE De wondere wereld van de Azoren EILANDHOPPEN NAAR DE 9 EILANDEN VAN DE AZOREN Aan boord van MS SERENISSIMA 13 dagen - van dinsdag 18 tot zondag 30 april 2017 WELKOM

Nadere informatie

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA Madeira (Portugees voor hout) is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust.

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013 Great Wall Skating Challenge Where the great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

Surf en Bodyboard OVER. Foto: zeca_photography

Surf en Bodyboard OVER. Foto: zeca_photography Surf en Bodyboard OVER Foto: zeca_photography Surf en Bodyboard Ribeira de Ilhas of Supertubos zijn inmiddels wereldwijd bekend. Het zijn twee van de vele stranden aan de westkust tussen Ericeira en Peniche

Nadere informatie

MADEIRA WANDELPARADIJS

MADEIRA WANDELPARADIJS jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 MADEIRA WANDELPARADIJS 1 Vluchten: TAP AIR PORTUGAL TP6771 BRUSSEL - LISSABON 13u10 15u00 TP1687 LISSABON - FUNCHAL 16u00 17u45 TP1680 FUNCHAL - LISSABON 09u30

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantische leiderschaps-reis 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Stap in Santo Domingo aan boord en vaar in twee weken mee naar Europa over de Atlantische Oceaan! Aan boord bevind je je

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Santa Maria. São Miguel Santa Maria Terceira Faial Pico São Jorge Graciosa Flores Corvo Total 14.144 5,75% 4.393 1,79% 8.998 3,66% 444,9 km 2 19,14%

Santa Maria. São Miguel Santa Maria Terceira Faial Pico São Jorge Graciosa Flores Corvo Total 14.144 5,75% 4.393 1,79% 8.998 3,66% 444,9 km 2 19,14% Corvo Flores Centrale groep Westelijke groep Graciosa Faial Pico Terceira São Jorge Oostelijke groep São Miguel ATLANTIC OCEAN Azoren De Azoren 9 eilanden Santa Maria São Miguel Santa Maria Terceira Faial

Nadere informatie

Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32

Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32 Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=399

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Ijsland. Inbegrepen. retour vlucht Schiphol - Keflavik met WOWair tegen actie tarief* luchthavenbelasting ca. 52,- p.p.

Ijsland. Inbegrepen. retour vlucht Schiphol - Keflavik met WOWair tegen actie tarief* luchthavenbelasting ca. 52,- p.p. Ijsland Een bijzondere rondreis langs de mooiste plekken van IJsland! U ontdekt gletsjermeren vol ijsschotsen, stranden in betoverende kleuren en lavavelden. Weinig plekken in Europa zijn zo fotogeniek.

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Toeristen in Nederland

Toeristen in Nederland Toeristen in Nederland Het is bijna zomer. Veel Nederlanders gaan lekker op vakantie naar het buitenland. Maar er komen ook heel veel buitenlandse toeristen naar Nederland. Hoeveel zijn dat er eigenlijk?

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Duurzaam Toerisme Plan 2012-2015

Duurzaam Toerisme Plan 2012-2015 Duurzaam Toerisme Plan 2012-2015 We creëren betere vakanties die een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen, voor een lach op ieders gezicht. Spreading Smiles. Visie TUI

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Ga mee op een fantastische fotoreis!

Ga mee op een fantastische fotoreis! Ga mee op een fantastische fotoreis! Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de mooiste paarden van Noord-Portugal! Fotografeer hét prachtige ras waar Portugal om bekend staat: de Lusitano. Ook de Spaanse

Nadere informatie

LOGBOEK Werkweek 24 t/m 28 juni

LOGBOEK Werkweek 24 t/m 28 juni LOGBOEK Werkweek 24 t/m 28 juni Leerlingen: 1.) 2.) 3.) 4.) 5.) Coach: Groepsnaam: 1 LOGBOEK WERKWEEK Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Planning... 3 De opdrachten... 4 Reisplan... 5 Stap

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

Omschrijving wandelvakantie Rondje Madeira

Omschrijving wandelvakantie Rondje Madeira Verken het afwisselende en indrukwekkende eiland Madeira in de Atlantische Oceaan. Van steile en ruige kusten tot groene heuvels en kleine baaien, van mistwouden tot de zonovergoten bananenplantages. Madeira

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Argentinië. Inleiding. Geografie

Argentinië. Inleiding. Geografie Argentinië Inleiding Argentinië is vooral bekend om de Tango, dat is een wereldberoemde dans, op speciale muziek. En natuurlijk is Argentinië óók bekend om Máxima. De tango is in de 19e eeuw ontstaan in

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

1.950,- p.p. Vertrekdata. Inclusief. 12 dagen vanaf. Zuid - Afrika & Dubai. Unieke 12 daagse combinatie inclusief. excursies

1.950,- p.p. Vertrekdata. Inclusief. 12 dagen vanaf. Zuid - Afrika & Dubai. Unieke 12 daagse combinatie inclusief. excursies De betere hotels Reisbegeleiding bij alle vliegreizen Eigen luxe touringcars Zuid - Afrika & Dubai Unieke 12 daagse combinatie inclusief Opstappen in Limburg Veel inclusief 12 dagen vanaf 1.950,- p.p.

Nadere informatie

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe?

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe? Naam: _ GELDERLAND BOS EN WATER Gelderland is een provincie in Midden-Nederland en is de grootste provincie van Nederland. Arnhem is de hoofdstad van de provincie. Nijmegen is de grootste stad. Gelderland

Nadere informatie