Nieuwe persoonlijke site

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwe persoonlijke site"

Transcriptie

1 Nieuwe persoonlijke site Hoe in te loggen Mijn KNSB.nl Inloggen op de persoonlijke site kan op twee verschillende manieren: 1. Als vereniging Verenigingen ontvangen een speciale verenigingsinlog, waarmee ze via Mijn KNSB.nl (inlogmenu op KNSB.nl) op de persoonlijke site van de KNSB terechtkomen. De pagina s op deze persoonlijke (vereniging)site zijn special ingericht voor aangesloten KNSB verenigingen. Allerhande specifieke informatie, die voor de verenigingen van belang is, zal hierop komen te staan. Verenigingen kunnen tevens op dit gedeelte KNSB producten en -diensten afnemen, gebruik maken van kortingen etc. Maar ze kunnen ook zelf via een handige link Sportlidmaatschappen of Licenties doorgeven, activiteiten toevoegen, verenigingsnieuws aanleveren etc. Op KNSB.nl komt verder onder het menu Verenigingen algemene informatie te staan, die voor een ieder vrij (zonder in te loggen) beschikbaar is. Zoals: alle diensten en producten voor verenigingen, alle voordelen van de voordeelpartners (voor sportleden, licentiehouders en verenigingen) en de breedtesportprojecten, die de KNSB het komend seizoen gaat organiseren (vaak in samenwerking met de verenigingen!). 2. Als sportlid of licentiehouder Ook sportleden en licentiehouders ontvangen een speciale inlog (registratie met een adres is verplicht!), waarmee ze via Mijn KNSB.nl (inlogmenu op KNSB.nl) op een persoonlijke site van de KNSB terechtkomen. Deze pagina s zijn speciaal ingericht voor de sportleden en licentiehouders, en ook zij kunnen gebruik maken van de vele voordelen, informatie en tips van Experts. - Verenigingen Verenigingsgegevens In dit menu kunnen verenigingen hun verenigingsgegevens controleren en eventueel aanvullingen/correcties doorgeven aan de KNSB. Activiteitenkalender Verder kunnen verenigingen in een activiteitenkalender aangeven wat ze zoal organiseren (ook andere activiteiten dan schaatsen/skaten mogen worden geplaatst). Al deze activiteiten zijn ook zichtbaar op KNSB.nl. Natuurijsbaan open Nieuw binnen de huidige activiteitenkalender is de natuurijsbaan open functionaliteit! Zodra de natuurijsbaan open is, kunnen de verenigingsbestuurders dit aangeven. Al deze informatie zal dan worden weergegeven op KNSB.nl, inclusief de verenigingsgegevens (correcte verenigingsgegevens zijn dan natuurlijk wel belangrijk). Verenigingsvacatures Verenigingsbestuurders kunnen verenigingsvacatures aanmelden (deze wordt geplaatst op KNSB.nl menu Verenigingen). Deze blijven maximaal 2 maanden op de site staan. Staat de vacature dan nog steeds open, dan dient u dit door te geven en dan laten we hem wederom 2 maanden staan. Graag ontvangen we natuurlijk ook een bericht wanneer de vacature is vervuld.

2 - Sportleden/licentiehouders Persoonlijke gegevens Zodra leden inloggen, kunnen ze ook meteen over hun eigen persoonlijke gegevens beschikken: het zogenaamde persoonlijke menu. In dit menu kunnen ze hun persoonlijke gegevens controleren en deze indien nodig door de vereniging laten aanpassen! SARA resultaten De laatste persoonlijke resultaten (SARA tijden) kunnen in dit menu wordt geraadpleegd. AMB transponders Ook kunnen sportleden en licentiehouders hun (AMB)transponder gegevens uitlezen. In de nabije toekomst zal deze functionaliteit verder worden uitgebreid. KNSB Algemeen Verenigingsnieuws Hier wordt relevant nieuws geplaatst van en voor verenigingen. Bijvoorbeeld waar en wanneer verenigingssessies plaatsvinden. Maar het kan ook landelijk-, gewestelijk- of regionaal nieuws zijn. Tevens kunnen de verenigingen zelf nieuws aanleveren Zoek een vereniging Op KNSB.nl staat een overzichtskaartje van Nederland, waarop bezoekers met verschillende zoekacties (bijvoorbeeld op discipline, gewest, woonplaats, naam etc.) alle verenigingen en hun verenigingsgegevens kunnen vinden. Daarnaast is het handig dat verenigingen ontbrekende gegevens aanvullen en wijzigingen doorgeven aan de KNSB, zodat schaatsgeïnteresseerden contact kunnen opnemen met de verenigingen. KNSB Handboek ook digitaal beschikbaar! Iedere vereniging ontvangt vanaf dit seizoen 3 nieuwe KNSB Handboeken met nuttige informatie, adressen etc. Indien u extra handboeken wilt hebben dan kunt u het bestand downloaden en uitprinten. Verzekering Iedere KNSB vereniging kan voor haar leden een ongevallenverzekering afsluiten. De vereniging dient dan per lid de NAW gegevens + & geboortedatum door te geven! Met ingang van heden kunnen alle vragen met betrekking tot de collectieve verzekeringen van de KNSB: de bestuurlijke aansprakelijkheidsverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering, de ongevallenverzekering en de reisverzekering, rechtstreeks bij Meeùs Assurantiën worden gesteld. Tevens kunnen ook schadeclaims rechtstreeks bij Meeùs Assurantiën worden ingediend. Digitale KNSB nieuwsbrief De KNSB.nl nieuwsbrief informeert u over actuele ontwikkelingen bij de bond en verschijnt zo vaak er nieuws is te melden. Sportleden en digitaal geregistreerde licentiehouders ontvangen automatisch de digitale KNSB nieuwsbrief. Aan - en afmelden kan via het Mijn KNSB.nl menu. Veiligheidstool In samenwerking met TNO is gewerkt aan het opzetten van een zogenaamde digitale veiligheidstool voor verenigingen. Binnen deze tool wordt op een wikipedia-achtige wijze relevante informatie met betrekking tot veiligheid getoond. Denk hierbij aan: wie, wanneer en waar verantwoordelijk voor is tijdens activiteiten op het ijs. Waar staan deze verantwoordelijkheden beschreven, wat moet er met betrekking tot veiligheid in een draaiboek worden opgenomen en wat in een calamiteitenplan.

3 Dalurenkorting voor sportleden en licentiehouders! De KNSB en de Vereniging Kunstijsbanen Nederland (VKN) hebben een exclusieve kortingsafspraak gemaakt voor sportleden (leden met het Sportlidmaatschap of KNSBdirect) en licentiehouders van de KNSB ten behoeve van de zogenaamde daluren van het recreatieve schaatsen (publieksuren) van acht kunstijsbanen in Nederland. De korting betreft 1 euro op een toegangskaartje en is geldig op vertoon van de KNSB leden- /licentiepas op maandag t/m vrijdag van tot uur. Als individueel lid van de KNSB (licentiehouder, lid met Sportlidmaatschap of KNSBdirect) krijg je dus flinke korting op je losse ijsbaankaartje!!! De deelnemende kunstijsbanen zijn: Alkmaar: IJsbaan de Meent, Amsterdam: Jaap Eden IJsbanen, Assen: Sport en Evenementen Centrum De Smelt, Dordrecht: Drechtstedenhal, Eindhoven: IJssportcentrum Eindhoven, Haarlem: Kunstijsbaan Haarlem, Leeuwarden: IJshal Leeuwarden, Nijmegen: Triavium, Utrecht: De Vechtsebanen, Op de websites van de KNSB, VKN ( en de betreffende kunstijsbanen staan de overige voorwaarden en aanvullende mogelijkheden vermeld. Ledenregistratie synergy Vanaf dit seizoen maakt de KNSB gebruik van het nieuwe ledenregistratie pakket Synergy. Ook verenigingsleden die een Sportlidmaatschap willen afnemen, dienen in dit nieuwe pakket worden ingevoerd. Column Wopke de Vegt In het persoonlijke deel van MijnKNSB.nl schrijft Bondscoach Langebaan Wopke de Vegt regelmatig een column. Zijn allereerste column vindt u achter de inlog! Tips van Experts Voor alle schaatsdisciplines hebben we een expert gevonden, die u als schaatser regelmatig van nuttige tips zal voorzien. Daarnaast kunt u via de persoonlijke site ook informatie inwinnen op medisch gebied, worden er diverse voedingtips geplaatst en wordt u geïnformeerd op het gebied van sponsorwerving en sponsoring. Juridische en fiscale dienstverlening op het hoogste niveau CMS Derks Star Busmann is een toonaangevende juridische dienstverlener in Nederland, die met 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs op het hoogste niveau werkzaam is voor ondernemingen, instellingen en overheden. Zij adviseren en verlenen bijstand bij transacties, financieringen, vastgoedprojecten en commerciële projecten en binnen alle andere juridische specialismen. Ook heeft CMS Derks Star en Busmann een specifieke sportafdeling, want de sportwereld vraagt om gespecialiseerde juridische dienstverlening. De praktijkgebieden waarin sportbonden, sportverenigingen en individuele sporters bijstand nodig kunnen hebben, zijn zeer divers. U kunt bij CMS Derks Star Busmann rekenen op gedegen expertise op alle gangbare rechtsgebieden. Zij zijn actief betrokken bij de sport en kunnen u voorzien van praktisch advies op maat. Regelmatig zullen wij artikelen plaatsen, waarin specifieke onderwerpen op juridisch- en fiscaal gebied zullen worden behandeld. Verenigingen, doe er uw voordeel mee.

4 Vraagbaak In de vraagbaak staat over allerlei onderwerpen nuttige informatie. Achter de inlog kan je bijvoorbeeld goede en betrouwbare draaiboeken van andere verenigingen downloaden. Verenigingen kunnen zelf ook materiaal, vragen en info aanleveren, zodat andere verenigingen daar hun voordeel weer mee kunnen doen. WebShop Websitebeheer met Club Webware: twee unieke pakketaanbiedingen De KNSB wil de digitalisering van de verenigingen stimuleren en ondersteunen. Club Webware ontwikkelde daarom voor de KNSB twee softwarepakketten: WebStartKNSB en WebBasisKNSB. Verenigingen kunnen hiermee een professionele website inrichten en beheren. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en zonder dat daarvoor kennis nodig is van webprogrammering of HTML. WebStartKNSB is een beheersysteem voor websites, waarmee gebruikers webpagina s kunnen maken, wijzigen of verwijderen, en bijvoorbeeld het menu indelen. Het aanpassen of toevoegen van teksten, afbeeldingen of bijvoorbeeld hyperlinks, is vergelijkbaar met het werken in een tekstverwerkingsprogramma en kan worden uitgevoerd zonder dat de algehele lay-out wordt aangetast. Daarnaast bevat WebStartKNSB standaard een aantal hulpmiddelen (bouwstenen) voor het toevoegen van onder andere een contactformulier, zoekfunctie, of bijvoorbeeld het plaatsen en beheren van een nieuwsrubriek of evenementenkalender. Ook voor het uiterlijk van de eigen site is een vereniging niet afhankelijk van een webdesignbureau. Als KNSB vereniging krijgt u de beschikking over een gratis ontwerpsjabloon, waarmee de basis van uw pagina s al is gelegd. Deze kan worden voorzien van uw eigen logo en door het toevoegen van tekst en foto s geeft u uw website zo al snel een eigen uiterlijk. WebStartKNSB is exclusief voor KNSB-verenigingen en kost slechts 235,- per jaar, plus een eenmalig aankoopbedrag van 120,-. Naast het startpakket is er tevens een uitgebreidingspakket WebBasisKNSB, dat naast websitebeheer onder meer mogelijkheden biedt voor online ledenadministratie en contributie-inning. Daarnaast ontvangen KNSB-verenigingen nog eens 20% korting op de aankoop van aanvullende modules. Meer info over deze aanbieding: Smartcap De Smartcap is ontwikkeld voor gebruik tijdens het sporten. In eerste instantie richt Smartcap zich op schaatsers, die op de ijsbaan en op natuurijs veilig willen schaatsen. Het eerste model van de Smartcap is inmiddels getransformeerd in twee modellen: de Standard en de Pirate. De Standard wordt bijvoorbeeld gebruikt bij de Aegon Junior SchaatsSpelen. Met name voor de Pirate is onder de recreatieve schaatsers sprake van toenemende belangstelling, omdat je nauwelijks voelt dat je hem op je hoofd hebt. Beide modellen zijn in 4 maten verkrijgbaar met 5 standaard kleuren dekjes. Andere kleuren met eigen bedrukking (mogelijk voor sponsor!) is geen enkel probleem bij grotere aantallen. - Licentiehouders en Sportleden krijgen 10 % korting op vertoon van de licentie-/ledenpas bij de Smartcap dealers bij aanschaf van een Smartcap. - Voor verenigingen* is de volgende staffel bepaald: 12,5% bij 25 tot 50 stuks; 15% bij 50 tot 75 stuks; 17,5% bij stuks; 20% boven de 100 stuks; * De korting geldt alleen voor het Pirate model van 79,95 en deze prijs geldt voor alle maten. De Caps kunnen door de verenigingen rechtstreeks bij de dealers van de Smartcap (zie worden besteld.

5 Suunto trainingshorloges In amper twee jaar tijd is Suunto uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de markt van hartslagmeters. Meer zelfs: Suunto heeft ervoor gezorgd dat de term hartslagmeter intussen achterhaald is. Omdat de toestellen veel meer meten dan alleen maar de hartslag, gebruikt men meer en meer de term traininghorloges. Suunto houdt dus van vooruitgang en dat bewijst het nog maar eens met de update onlangs in 2008 van de vernieuwde t-serie. Binnen de schaatsport is het gebruik van traininghorloges inmiddels gemeengoed geworden. Het Finse Suunto is een van de meest gebruikte merken onder topschaatsers. Zo werken de TVM-schaatsploeg en alle nationale KNSB selecties met Suunto. Licentiehouders en Sportleden krijgen 20% korting bij bestelling van een Suunto hartslagmeter. Voor meer informatie: AMB Transponders We staan weer voor de aanvang van een nieuw schaatsseizoen. Een seizoen, waarin we het plezier in het schaatsen willen verhogen. Om die reden zijn KNSB en AMB een partnership aangegaan om het wedstrijdschaatsen en trainen met gebruik van persoonlijke transponders en automatische tijdwaarnemingssystemen nog aantrekkelijker te maken. De voordelen zijn helder: direct accurate en correcte uitslagen, registratie van alle rondentijden tijdens wedstrijden en trainingen via internet en binnenkort langs de baan. ProChip: je persoonlijke transponder Voor de actieve sporter heeft AMB i.t. de speciale ProChip ontwikkeld. De ProChip is een transponder, die je om de enkel draagt en werkt met het ChipX identificatie en tijdwaarnemingssysteem. Door middel van een lus, die onder het ijs wordt geïnstalleerd, worden alle geschaatste ronden direct gedetecteerd en geregistreerd. Met de ProChip kan je een persoonlijk account aanmaken op zodat je je resultaten van een wedstrijd of training online kan bekijken. Binnenkort zijn de trainingstijden ook op een scoreboard langs te baan direct af te lezen, op een aantal schaatsbanen kan je nu al je tijden direct via het bestaande wedstrijdscorebord zien. De ProChip kan op bijna alle VKN ijsbanen gebruikt worden (zie Dit seizoen komt er ook een Pro Chip Season beschikbaar. Deze transponder wordt inclusief een 1- jaarabonnement aangeboden. Meer informatie over de introductie van deze transponder zal op de KNSB webwinkel worden vermeld. Exclusief voordeel voor KNSB leden! Pro Chip Life Time transponder: voor KNSB leden is er een speciaal tarief van 77,35, inclusief BTW., i.p.v. 95,- (alleen via de knsb webwinkel). Ook de Prochip Season transponder (met 1 jaar abonnement) zal een exclusief voordeel voor leden bieden en met een speciale introductie prijs in de loop van oktober gelanceerd worden. Voor meer informatie hierover zie de knsb web winkel. Born Sportvoeding BORN is supplier van sportwellness. Hun filosofie is: Het voorzien in producten die op een (h)eerlijke manier bijdragen aan een gezond sportlichaam. Verenigingen kunnen via het gewest diverse kortingen krijgen (afhankelijk van totale afname). Sportleden en licentiehouders ontvangen bij aankoop van Born-producten 10% korting.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Basisvoorschool.nl. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie.

Basisvoorschool.nl. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie. Toscani BAS, Bas is voor school, is een door Toscani ontwikkeld systeem,

Nadere informatie

ideal op je Webnode website

ideal op je Webnode website ideal op je Webnode website Content Hoe zet je ideal op je Webnode website... 2 Hoe Kun je Sisow instellen zodat je deze op Webnode Kan gebruiken.... 6 Het sturen van een ideal factuur met ebill... 10

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Sportlinked downloaden

Sportlinked downloaden Sportlinked downloaden Dit document legt je uit hoe je een Sportlinked account aanmaakt en wat dit inhoudt. De Sportlinked app ben je nodig om bijvoorbeeld, wanneer je een wedstrijd moet fluiten, een wedstrijd

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging Kvk Zaandam V40617573 IBAN NL 80 INGB 0002522617 Aan alle leden van STG Zaanstreek Wormerveer, 5 juli 2018 Betreft: - blad 1: Aanvragen ijs-abonnementen 2018-2019 - blad 2: Nieuwe procedure aanvragen licenties

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

PROFIS Software Oplossingen

PROFIS Software Oplossingen PROFIS Software Oplossingen De PROFIS software Oplossingen, een effectieve manier om ankers te berekenennatuurlijk altijd volgens de laatste richtlijnen Voordelen van de registratie bij PROFIS Software

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15

Inhoud Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 7 Meer kennis... 15 Dit is een introductie over het gebruik van het additionele product Mamut Enterprise Klant- en Partner Web. Het gebruik van het systeem wordt beschreven aan de hand van het fictieve voorbeeld van de firma

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding www.knsbvaardigheidspaspoort.nl Handleiding online portal KNSB vaardigheidsconcept 1 Inhoud Inleiding... 3 Registreren... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Rollen... 3 Lidgegevens

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding bestellijsten. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren en gebruiken van meerdere bestellijsten, het kopiëren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Social Sponsoring

Handleiding Social Sponsoring Handleiding Social Sponsoring INLEIDING In deze handleiding wordt u stapsgewijs verteld hoe u Social Sponsoring voor uw organisatie kunt aanmaken, instellen en onder leden activeren. Daarna kunnen leden,

Nadere informatie

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE i3learnhub DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE 2 www.i3-technologies.com INHOUD Dealer account aanmaken...4 Je dealer site licentie opzetten...6 Collega s toevoegen aan de site licentie... 11 i3learnhub DEALER

Nadere informatie

Informatie over het mdwf

Informatie over het mdwf Informatie over het mdwf Uitleg over de Sportlinked Applicatie en het mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mdwf) 31-10- 2015 Paul te Riele / Werkgroep Opleidingen (WGO) Wat is de Sportlinked applicatie?

Nadere informatie

WillebrordusDemos Sportvereniging KvK.nr: 40280237. Opgericht 1 november 1919 Postbank: 29.62.560. Postbus 8739, 4820 BA Breda CLUBGOUD CLUBGOUD 1

WillebrordusDemos Sportvereniging KvK.nr: 40280237. Opgericht 1 november 1919 Postbank: 29.62.560. Postbus 8739, 4820 BA Breda CLUBGOUD CLUBGOUD 1 CLUBGOUD CLUBGOUD 1 Paradijspas Met de Paradijspas kun je bij lokale partners en webwinkels spaartegoed opbouwen. Deze handleiding legt uit hoe je de Paradijspas kunt koppelen aan het spaarprogramma Clubgoud.

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Versjon: 12 Innhoud KLANT- EN PARTNER

Nadere informatie

De Q Plus website. Inloggegevens

De Q Plus website. Inloggegevens De Q Plus website De website van Q Plus, is meer dan alleen een online catalogus. De website moet voor onze klanten een meerwaarde bieden, de website biedt ingelogde gebruikers veel gemak en voordelen.

Nadere informatie

Toegang tot MyBBTK: een korte toelichting

Toegang tot MyBBTK: een korte toelichting Toegang tot MyBBTK: een korte toelichting Op onze website www.bbtk.org vind je sinds 14 november de tab MyBBTK terug. (0) Dat is de toegang tot onze gesloten website, waar leden en militanten informatie

Nadere informatie

In deze presentatie leggen we de belangrijkste en meest handige tools kort uit.

In deze presentatie leggen we de belangrijkste en meest handige tools kort uit. Algemeen/ intro De club heeft de beschikking over de mobiele app en LISATeam. Beide applicaties verbinden de leden in een team, de teams in de club en alle clubs met elkaar. Coaches kunnen via de app &

Nadere informatie

Toelichting abonnementen en licenties seizoen 2011-2012

Toelichting abonnementen en licenties seizoen 2011-2012 Toelichting abonnementen en licenties seizoen 2011-2012 Aanvraagtermijn De inventarisatie van de abonnementen is voor de zomervakantie gepland om Harry Hansma en mij voldoende tijd te geven voor de indeling.

Nadere informatie

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub s ccer nline Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub Administratie Aanwezigheden, rapporten, busregeling, terrein- en kleedkamerregeling, spelersfiches Smartphone Communicatie, kalender,

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

De digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank De digitale vrijwilligersvacaturebank Een handleiding Op onze website is het mogelijk dat vrijwilligersorganisaties in Apeldoorn vacatures en klussen kunnen plaatsen en vinden. In deze handleiding vindt

Nadere informatie

HelpDesk - zoeken, vraag stellen, nieuws en meer 13.02 Versie: 01-12-2008 concept_software

HelpDesk - zoeken, vraag stellen, nieuws en meer 13.02 Versie: 01-12-2008 concept_software 13.0 Versie: 01-1-008 concept_software In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je binnen de helpdesk je snel kan: - Zoeken naar antwoord op een vraag; - Een vraag kan stellen in het forum; - Je zelf kan

Nadere informatie

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 In dit nummer: Workshop Kerkbalans Statistical Analysis Nieuw in Scipio Incassolijsten Nieuw in Scipio Online E-mailen Huiskringen Nieuw in CashflowPro (Foerage) Dagafschriften

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging Kvk Zaandam V40617573 IBAN NL 80 INGB 0002522617 Aan alle leden van STG Zaanstreek Broek in Waterland, 23 juli 2019 Betreft: - blad 1: Aanvragen ijs-abonnementen 2019-2020 - blad 3: Procedure aanvragen

Nadere informatie

DEELNAMEREGLEMENT TRACHITOL TRIALS 2018

DEELNAMEREGLEMENT TRACHITOL TRIALS 2018 DEELNAMEREGLEMENT TRACHITOL TRIALS 2018 De Trachitol Trials staan open voor recreatieve schaatsers van 18 jaar en ouder. Licentiehouders zijn uitgesloten van deelname. De Trachitol Trials vinden plaats

Nadere informatie

Gratis bij uw abonnement

Gratis bij uw abonnement Registreren (stap 2 van 2) HOME Terug naar stap 1 Registreren (s nt me ne In enkele stappen Nog meer nieuws gratis bij uw abon Bent u krantabonnee? * Ja, ik ben krantabonnee Nee, ik ben geen krantabonnee

Nadere informatie

Docentenhandleiding De webshop

Docentenhandleiding De webshop Docentenhandleiding 2 De webshop Versie 1.1 Jutten Simulation 30-09-2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Account aanvragen... 4 Kiezen van een Bundel...4 Schoolaccount...5 Bevestiging aanvraag...5 3.

Nadere informatie

Werkwijze Licenties Use2Day

Werkwijze Licenties Use2Day Werkwijze Licenties Use2Day Versie: 1.1 Laatste wijziging: 23 december 2008 Website: www.use2day.nl Informatie: Info@Use2Day.nl Copyright: 2008 Use2Day Inhoudsopgave 1 Versiehistorie... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij Privacy Policy Beheer De website www.sportentrainer.nl is een onderdeel van het bedrijf Sportentrainer.nl. Het bedrijf staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel onder nummer: 59939761 De adresgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba HANDLEIDING Deze handleiding is gebaseerd op het gebruik van Internet Explorer. Aangetekende.email werkt op alle gangbare browsers, maar weergave en functionaliteiten kunnen licht afwijken naargelang de

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website - Royal Knokke Football Club www.rkfc.be

Handleiding nieuwe website - Royal Knokke Football Club www.rkfc.be Handleiding nieuwe website - Royal Knokke Football Club www.rkfc.be 1 Site indeling... 2 1.1 Homepagina... 2 1.2 Hoofdsite... 3 1.3 Jeugdsite... 4 1.4 Aanmelden & registreren op de site... 4 2 Site functionaliteiten...

Nadere informatie

Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit

Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit De website van Stiphout Vooruit bevat drie functionaliteiten die het communiceren met het team makkelijker maken. In dit document worden deze nader

Nadere informatie

Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben:

Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben: Online sportmaatje/sportactiviteit zoeken. Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben: Een internetverbinding, Computer, laptop of tablet, E-mail

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Toernooipakket Toernooi secretaris inschrijven (club)leden

Inhoudsopgave. Toernooipakket Toernooi secretaris inschrijven (club)leden Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Leden inschrijven voor toernooi... 2 Foutmelding opgeven leden... 2 Inschrijven... 2 Betalen inschrijving... 4 Toernooi secretaris en (DEC of BEC)... 5 Betaalscherm verschijnt

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Melkvee Connect

Handleiding Melkvee Connect Handleiding Melkvee Connect Inhoudsopgave 1. Wat kun je ermee en hoe werkt het?... 1 2. Je eigen account bewerken... 2 3. Deelnemen aan een netwerk... 4 4. Een netwerk starten... 6 5. Nieuwsberichten plaatsen...

Nadere informatie

Cookiebeleid: Privacybeleid:

Cookiebeleid: Privacybeleid: Cookiebeleid: Om je meer service te bieden bij het bezoeken van websites maken de meeste sites gebruik van cookies. Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven voor wedstrijden op de Vechtse banen, georganiseerd door de baancommisie Utrecht.

Handleiding online inschrijven voor wedstrijden op de Vechtse banen, georganiseerd door de baancommisie Utrecht. Handleiding online inschrijven voor wedstrijden op de Vechtse banen, georganiseerd door de baancommisie Utrecht. Inleiding: Het inschrijven is een hele eenvoudige handeling. Maar om misverstanden te voorkomen

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

Club.Pakket Informatieavond

Club.Pakket Informatieavond Club.Pakket Informatieavond Doelstelling en agenda Doelstelling: Hoe kan Sportlink jouw club helpen om alles makkelijker te organiseren en beter met leden te communiceren? Agenda Sportlink doet toch alleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2013

Nieuwsbrief februari 2013 Nieuwsbrief februari 2013 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2012/2013. Twee maal per seizoen wordt een nieuwsbrief gestuurd met voor verenigingen en hun leden interessante onderwerpen. In deze

Nadere informatie

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3 Handleiding 7x24.nl Algemeen In deze handleiding kunt informatie vinden over de algemene werkwijze van de site van 7x24.nl. Aspecten als aanmelden, informatie en de helpdesk komen hier aan de orde. Inhoud

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

Uitleg registratie voor: Pakket Gratis Introductie

Uitleg registratie voor: Pakket Gratis Introductie Uitleg registratie voor: Pakket Gratis Introductie Ter ondersteuning treft u hierbij een uitleg aan van de registratie. Het proces wordt stap voor stap uitgelegd met ter verduidelijking veel afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING Versie Spelers-Trainers-Teams Laatste update: 6 augustus 2012 Welkom Met trainerssite.nl/voetbalclub2000.nl kunt u de zowel het technische als organisatorische

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

RISICO S AFDEKKEN. Dienstverleningsdocument. versie 2.0/oktober 2014 Compliance

RISICO S AFDEKKEN. Dienstverleningsdocument. versie 2.0/oktober 2014 Compliance RISICO S AFDEKKEN Dienstverleningsdocument versie 2.0/oktober 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

Digitale Wedstrijd Formulier

Digitale Wedstrijd Formulier Beste trainer/leider, Ook de Commissie Wedstrijdzaken wil jou allereerst hartelijk bedanken voor jouw aanbod om komend seizoen de vereniging te helpen door een team te begeleiden. Voor veel vragen kun

Nadere informatie

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Handleiding Gmail in huisstijl met een automatische e-mail handtekening.. Als je je drukwerk, online profielen en alle visuele

Nadere informatie

Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19

Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19 Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. WAT MOET U DOEN 3. TRAININGSTIJDEN 3.1 Langebaan 3.2 Shorttrack 3.3 RTC-Selectie en opleidingsploeg 4. KOSTEN ABONNEMENTEN

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Instructie voor de inschrijfmodule voor bekertoernooien

Instructie voor de inschrijfmodule voor bekertoernooien Instructie voor de inschrijfmodule voor bekertoernooien Met ingang van seizoen 2010-2011 kunt u voor de bekertoernooien inschrijven via een nieuw ontwikkelde module van MijnNBB. De opgave kan uitsluitend

Nadere informatie

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance VERMOGEN OPBOUWEN Dienstverleningsdocument Versie 1.2 / juni 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM

Nadere informatie

CMS Template Handleiding

CMS Template Handleiding CMS Template Handleiding Inhoudsopgave Inloggen in het CMS... 3 Pagina s toevoegen... 4 Pagina s bewerken... 6 Een link toevoegen... 7 Een afbeelding toevoegen... 9 Foto s plaatsen op de fotopagina...

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Virtueel Helmond. www.virtueelhelmond.nl

Virtueel Helmond. www.virtueelhelmond.nl Virtueel Helmond www.virtueelhelmond.nl Virtueel Helmond Gemeente Helmond was in 2005 de eerste gemeente in Nederland die een virtuele wereld opzette. Inmiddels is Virtueel Helmond uitgebreid met een flink

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Met de nieuwsbriefmodule is het mogelijk om veilig en eenvoudig digitale nieuwsbrieven te versturen naar abonnees. Voor de module is maatwerk nodig

Nadere informatie

De werking. Praktisch voor de renners

De werking. Praktisch voor de renners In tijden van meer en meer digitalisering kan WAOD niet achterblijven. Vanaf 2016 gaan we de samenwerking aan met Mylaps, een bedrijf dat instaat voor automatische tijdsregistratie. In het buitenland is

Nadere informatie

Functioneel Ontwerp Kanters Inspectierapporten

Functioneel Ontwerp Kanters Inspectierapporten Klantnaam: Titel en omschrijving document Versie 0.0 Document 0 van 0 Functioneel Ontwerp Kanters Inspectierapporten Functioneel Ontwerp v1.1 NETonline Internetservice Bezoekadres Doornhoek 3745b 5465

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix WordPress Website Bouw zelf je WordPress Website Maarten Hendrix Maarten Hendrix 2 Inhoudsopgave WordPress inleiding... 5 Wat is WordPress?... 5 Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?...

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Handleiding CMS. Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant

Handleiding CMS. Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant Handleiding CMS Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 3 2.0 Introductie CMS en websites 4 3.0 Inloggen in beheer 5 4.0 Dashboard 6 4.1 Bezoekers totalen 6 4.2 Bezoekers 7 4.3

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop Plan van aanpak 2006 Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels GameShop 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave blz. 2. Achtergronden 3. Projectopdracht 4. Projectactiviteiten 5. Projectgrenzen en Randvoorwaarden

Nadere informatie