Consult Multiscan Pro 90 minuten 150,-

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Consult Multiscan Pro 90 minuten 150,-"

Transcriptie

1 Consult Multiscan Pro 90 minuten 150,- Welkom en intakegesprek 30 minuten Het intakegesprek houdt in dat we na binnenkomst samen een vragenlijst met betrekking tot je ziektegeschiedenis en huidige klachten door gaan nemen. Dit is met name tijdens je eerste consult van groot belang. De advisering wat betreft voeding, supplementen en leefstijl is hier voor een groot deel op gebaseerd. Aan het einde van het vraaggesprek zal ook je bloeddruk worden opgemeten. Uitvoeren bodyscan met de Multiscan Pro 10 minuten Je wordt verzocht je schoenen, sokken en ringen uit te doen. Vervolgens zal met speciale plakkers een viertal elektroden op je voorhoofd worden bevestigd. Daarna mag je je handen en voeten op de platen leggen c.q. zetten. Ook zal er een clipje voor het meten van de hartslag en de zuurstofverzadiging, de pulse-oximeter, op je vinger worden geplaatst. Vervolgens wordt de scan gestart waarbij het de bedoeling is dat je 2 minuten niet praat en stil blijft zitten. Bespreken rapportage Multiscan Pro 30 minuten De uitslag van de gemaakte scan is direct beschikbaar. We gaan samen door de rapportage heen, waarbij we diverse gebieden via verschillende knoppen in het programma doorlopen. Hieruit komt waardevolle informatie over je actuele gezondheidsstatus. Voedings-, suppletie- en lifestyle advies 10 minuten Naar aanleiding van de anamnese én de uitslag van de scan zal er een voedings-, suppletie- en lifestyle advies worden opgesteld. Omdat er heel veel informatie op je afkomt, zullen de belangrijkste zaken op papier worden gezet om thuis rustig door te nemen. Dit wordt gedaan tijdens de gratis Bemerbehandeling naar keuze (optioneel), het laatste onderdeel van het consult. Er kan ook een supplementenbestelling worden gedaan. Bemerbehandeling 10 minuten Je neemt plaats op de speciale Bemer-stoel en ontvangt een gratis therapiebehandeling van 8 minuten ter ondersteuning van de bloedsomloop en zo nodig ter behandeling van acute klachten zoals eczeemplekken, (open)wonden, spierpijn, pijnlijke of blauwe plekken, enz. Meer informatie over de Bemer en de diverse te behandelen aandoeningen vind je later in dit document. Aan het einde van het consult plannen we desgewenst een nieuwe afspraak. Het is aanbevolen om binnen 3 maanden een vervolgconsult af te spreken waardoor we de vinger aan de pols kunnen houden.

2 Vervolgconsult Multiscan Pro binnen 3 maanden 60 minuten 95,- Welkom 10 minuten We kijken samen kort even terug naar de uitkomst van het vorige consult waarbij we de verbeteringen of eventuele nieuwe klachten bespreken. Ook wordt weer even je bloeddruk opgemeten. Uitvoeren bodyscan met de Multiscan Pro 10 minuten De scanprocedure is identiek aan de vorige keer. Bespreken rapportage Multiscan Pro 20 minuten Hiervoor nemen we wat ruimer de tijd. We gaan samen weer door het hele programma heen en je zult merken dat je dingen gaat herkennen en beter begrijpen. Wat na een vervolgscan heel zinvol is, is dat de vorige meting wordt meegenomen in de diverse grafieken en metingen. Hierdoor komt de verbetering c.q. verandering en het effect van de reeds ingezette voedings-, suppletie- en lifestyle adviezen duidelijk naar voren. Voedings-, suppletie- en lifestyle advies 10 minuten Naar aanleiding van wat je aan het begin van het consult hebt verteld en in combinatie met de uitslag van de nieuwe scan, zal er een (aangepast) voedings-, suppletie- en lifestyle advies worden opgesteld en met je besproken. Vervolgens zal dit advies tijdens de gratis Bemerbehandeling naar keuze (optioneel) op papier worden gezet om thuis rustig door te nemen. Er kan ook een nieuwe supplementenbestelling worden gedaan. Bemerbehandeling 10 minuten Je neemt plaats op de speciale Bemer-stoel en ontvangt een gratis therapiebehandeling van 8 minuten ter ondersteuning van de bloedsomloop en zo nodig ter behandeling van acute klachten zoals eczeemplekken, (open)wonden, spierpijn, pijnlijke of blauwe plekken, enz. Meer informatie over de Bemer en de diverse te behandelen aandoeningen vind je later in dit document. Aan het einde van het consult plannen we desgewenst een nieuwe afspraak. Het is aanbevolen om binnen 3 maanden een vervolgconsult af te spreken waardoor we de vinger aan de pols kunnen houden.

3 Haarmineralentest + consult 45 minuten 190,- Uitvoeren + invullen test (thuis) De belasting door toxische (giftige) metalen is een belangrijk item bij de Haarmineralentest. Deze stoffen kunnen de celstructuren beschadigen en belangrijke biochemische processen kunnen daardoor ontregeld raken en de spoorelementen en mineralen zijn niet meer volledig beschikbaar voor de stofwisseling. Met een haaranalyse kan het individuele stressniveau en de verbrandingssnelheid bepaald worden. De verbrandingssnelheid geeft vrij snel een enorme hoeveelheid informatie. Het is waardevol om zowel de voedselbehoefte te bepalen als ook om aanbevelingen te doen voor voedingssupplementen. Chemisch behandeld haar (verven, kleuringen, bleken, permanent) is ongeschikt als haarmonster bij de HMT omdat de mineraalstatus grondig veranderd kan zijn. Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing en zorg voor een zo schoon mogelijk monster van minimaal 2 eetlepels haar, 3 cm vanaf de schedel afgeknipt. Haar, schaar en handen moeten schoon en de schaar ook roestvrij zijn. Goed uitgespoeld pas gewassen haar is het beste. Dus geen gekleurd of anderszins bewerkt haar! Aanvragen gaat zo: je stuurt me een mailtje met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en je belangrijkste klacht. Daarop ontvang je via de post een pakket waarmee je zelf een sample van je haren kunt opsturen. Ook ontvang je een factuur voor de test. De test dien je van tevoren te betalen ( 125,-) anders wordt het sample in de VS niet in behandeling genomen. Opsturen materiaal naar laboratorium in de VS De haarmineralentest wordt uitgevoerd in een daarin gespecialiseerd laboratorium in de VS. Binnen 3 weken komt de uitslag. Het is een complementaire meting waarmee je kunt zien of de door jou ingeslagen therapieweg resultaten boekt. Na 3 weken bespreken testuitslag 45 minuten Je kunt tijdens een consult, via de agenda op de website of telefonisch een afspraak maken waarin we de uitslag van deze haarmineralentest gaan doornemen en bespreken. De uitslag kan reden geven om bepaalde mineralen aan te vullen d.m.v. voeding of supplementen. Maar er kan ook een vastenkuur nodig zijn om bijvoorbeeld een te hoog gehalte aan zware metalen kwijt te raken. De kosten van de test zelf zijn 125,- en het consult 65,-.

4 Bemer Fysische Vasculaire Therapie Bemer fysische vasculaire therapie tijdens consult 8 min 0,- Fysische vasculaire therapie van Bemer verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van de bloedvaten en de kleinste haarvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Aan het einde van elk consult ontvang je een gratis behandeling van 8 minuten op de ligstoel met de applicatieformule voor het hele lichaam, de zogenaamde B.BODY. De werking is ondersteunend bij diverse aandoeningen, denk aan allergieën, burn-out, diabetes, vermoeidheidsklachten, ziekten van spier- en bewegingsapparaat zoals MS, fibromyalgie, maar ook polyneuropathie, artrose, artritis, jicht, slaapstoornissen, (brand)wonden, enz. Ook zijn er applicatieformules voor een intensievere behandeling van specifieke plekken c.q. kleine oppervlakten, de B.SPOT en de B.PAD. Deze behandeling kan bijvoorbeeld worden ingezet voor de knie, elleboog, pols of een specifiek gedeelte van de rug en kan tegelijkertijd plaatsvinden met de behandeling van het hele lichaam. Bemer fysische vasculaire therapie tijdens consult min 10,- Er bestaat een mogelijkheid voor een langere Bemer behandeling. Dit betreft twee extra intensieve programma s van 16 en 20 minuten met de B.SPOT of de B.PAD bij meer acute klachten zoals open wonden, blauwe plekken of kneuzingen, spierpijn na het sporten enz. Hiervoor moet wel extra tijd worden gereserveerd in de agenda. Bemer lichttherapie tijdens consult 8 min 0,- De Bemer heeft ook een applicatiemodule voor lichttherapie. Deze heet de B.LIGHT en is bestemd voor de complementaire behandeling van huidziekten, verstoorde wondgenezing of cosmetisch gebruik. Het fotobiologische, zeer effectieve rode licht zorgt in de huid- en bindweefselcellen voor extra vorming van energierijke verbindingen. De B.LIGHT kan worden ingezet bij acne, eczeem, melkschurft, neurodermitis, psoriasis, huidwonden, wratten en allerlei andere aandoeningen. Huur Bemermat 50,- per week advies: 8 weken 350,- De Bemer wordt in de praktijkruimte met name ingezet bij acute klachten. Maar het grootste voordeel biedt de vasculaire therapie op de lange termijn bij thuisgebruik. Het is een van de meest effectieve behandelmogelijkheden ter ondersteuning van de microcirculatie en dat slechts in 2 x 8 minuten per dag. Je legt de Bemermat in bed en zet hem even aan bij het opstaan en naar bed gaan. Zo eenvoudig is het om je gezondheid een boost te geven. Het is uiteraard mogelijk om Bemer zelf aan te schaffen. Dit is wel een behoorlijke investering. Daarom is er de mogelijkheid om het apparaat inclusief de mat via een huurovereenkomst eerst een aantal weken thuis uit te proberen. Kijk op grandia.bemergroup.com/nl voor meer informatie.

5 DISC Persoonlijkheidsanalyse 90 minuten 160,- Invullen online test (thuis) Op aanvraag ontvang je een mail met een link waarmee je kunt inloggen bij DISC Factor. Vervolgens kun je op een zelfgekozen tijdstip de DISC-test maken. Bij het invullen van de vragenlijst moet je zoveel mogelijk redeneren vanuit een werkomgeving! Vul het in zonder onderbrekingen, in 7 tot 10 minuten. Als je klaar bent, word je automatisch doorgelinkt naar de website. Je kunt ervanuit gaan dat alles in goede orde ontvangen wordt, de uitslag komt namelijk automatisch bij de praktijk terecht. Bespreken testuitslag 90 minuten Je kunt zowel tijdens een consult als via de agenda op de website of telefonisch een afspraak maken waarin we de uitslag van deze DISC-test gaan bespreken. In anderhalf uur nemen we dan samen de rapportage aan de hand van de testuitslag grondig door, waarbij je stap voor stap wordt meegenomen in de wereld van de DISC. Je kunt na die anderhalf uur verzekerd zijn van een hoop nieuwe inzichten, o.a. in je sterke en zwakke kanten, je motivaties, welke werkomgeving het beste bij je past, inzichten in eigen communicatie en die van anderen, hoe je omgaat met nieuwe taken en informatie, hoe je effectiever kunt worden, hoe je beter kunt samenwerken en aansluiten bij anderen enz. De uitgebreide rapportage krijg je mee naar huis. Je kunt de opgedane informatie er dan later nog eens bij pakken. Ook kan het soms zinvol zijn een nieuwe DISC-test te doen als er belangrijke sociale of werk gerelateerde veranderingen in je leven hebben plaatsgevonden. Dit kan namelijk van invloed zijn op je profiel en weer om nieuwe inzichten vragen.

Meer Fit! Verbeter je microcirculatie!

Meer Fit! Verbeter je microcirculatie! Meer Fit! Verbeter je microcirculatie! E-book over verbeteren van vitaliteit, prestatievermogen en gezondheid. 1 Inleiding Sinds enige tijd ben ik bezig om door het stimuleren van de microcirculatie meer

Nadere informatie

Diabetes Mellitus Zelfcontrole

Diabetes Mellitus Zelfcontrole INTERNE GENEESKUNDE Diabetes Mellitus Zelfcontrole Inleiding Diabetes mellitus (D.M.) is een chronische ziekte. Het is voor u als mens met diabetes van belang een aantal zaken in de gaten te houden. U

Nadere informatie

Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS)

Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS) Patiënteninformatie Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS) rkz.nl Wat is Pijn? Pijn is in eerste instantie een waarschuwingssignaal dat aangeeft of ons lichaam beschadigd is of dreigt te worden.

Nadere informatie

onderdeel van MCA Gemini Groep TENS-behandeling

onderdeel van MCA Gemini Groep TENS-behandeling onderdeel van MCA Gemini Groep TENS-behandeling Behandeling van pijn Inhoudsopgave Wat is een TENS-behandeling? 3 Voorbereiding 3 De proefperiode 4 Na de proefperiode 5 Bijwerkingen 5 Uw vragen 6 2 In

Nadere informatie

DIABETOgen Test. Diabetes mellitus Typ II. Risico s in kaart. Diabetes Mellitus

DIABETOgen Test. Diabetes mellitus Typ II. Risico s in kaart. Diabetes Mellitus DIABETOgen Test Diabetes mellitus Typ II Prof Dr. B. Weber Laboratoires Réunis Risico s in kaart De DIABETOgen test biedt u de mogelijkheid uw persoonlijk risico en predispositie op diabetes mellitus type

Nadere informatie

Lowlevel - lasertherapie. Voetverzorging Medisch pedicure. Voet op Stap

Lowlevel - lasertherapie. Voetverzorging Medisch pedicure. Voet op Stap Lowlevel - lasertherapie Voetverzorging Medisch pedicure Voet op Stap Low Level Laser Therapie Low Level Laser Therapie in de praktijk van uw voetverzorging is de behandeling en genezing van de toekomst.

Nadere informatie

De combinatie van pijnbestrijding, herstel en energiebevordering maakt APS-therapie tot één van de meest succesvolle therapieën.

De combinatie van pijnbestrijding, herstel en energiebevordering maakt APS-therapie tot één van de meest succesvolle therapieën. Wat is APS? APS-therapie is een revolutionaire vorm van pijnbestrijding. APS-therapie is geheel pijnloos, volkomen veilig en positief effect is wetenschappelijk aangetoond. Met APS wordt de pijn niet onderdrukt,

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

TENS-behandeling Behandeling van pijn.

TENS-behandeling Behandeling van pijn. TENS-behandeling Behandeling van pijn www.nwz.nl Inhoud Wat is een TENS-behandeling? 3 Voorbereiding 4 De proefperiode 4 Na de proefperiode 6 Bijwerkingen 6 Uw vragen 7 2 In overleg met uw anesthesioloog-pijnspecialist

Nadere informatie

CONTRA-INDICATIES VOOR BEHANDELINGEN

CONTRA-INDICATIES VOOR BEHANDELINGEN HHP Andumedic-3 andullatie therapiematras / contra-indicaties: Kies de verwarmingsstand al naargelang de gevoeligheid en het huidtype. Vermijd oogcontact met de infrtaroodbron en andere gevoelige lichaamsdelen.

Nadere informatie

E-Zorgpad Diabetis mellitus

E-Zorgpad Diabetis mellitus E-Zorgpad Diabetis mellitus Ziekenhuis Gelderse Vallei De diabetespoli is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van patiënten met diabetes mellitus. In deze brochure leest u meer over e-zorg,

Nadere informatie

Inleiding Wat is artrose De oorzaken van artrose

Inleiding Wat is artrose De oorzaken van artrose Artrose 1237 Inleiding Uw reumatoloog heeft u verteld dat u artrose heeft, een vorm van reuma. Er komen ongetwijfeld veel vragen in u op. Vragen over de aandoening zelf en over de behandeling. Maar misschien

Nadere informatie

KLANTEN INTAKEFORMULIER

KLANTEN INTAKEFORMULIER KLANTEN INTAKEFORMULIER Wanneer u als cliënt bij ons komt, is een intake gesprek altijd nodig. Tijdens deze intake wordt u uitgebreid geïnformeerd over de uitvoering en werking van de behandeling met Epilfree.

Nadere informatie

ZORGPAD SYSTEMISCHE SCLEROSE FRANCISCUS GASTHUIS

ZORGPAD SYSTEMISCHE SCLEROSE FRANCISCUS GASTHUIS ZORGPAD SYSTEMISCHE SCLEROSE FRANCISCUS GASTHUIS Inleiding Het Zorgpad Systemische Sclerose is speciaal ontwikkeld voor patiënten bij wie de diagnose Systemische Sclerose bijna zeker is of al aanwezig

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens Naam : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoonnummer, vast : Telefoonnummer, mobiel : E-mailadres : Geboortedatum :

Persoonlijke gegevens Naam : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoonnummer, vast : Telefoonnummer, mobiel : E-mailadres : Geboortedatum : INTAKEFORMULIER De volgende vragen zijn bedoeld om inzicht te krijgen in diverse zaken en vergemakkelijken het intakegesprek. Deze vragenlijst valt uiteraard onder het beroepsgeheim en de informatie wordt

Nadere informatie

Weer naar huis na een orthopedische operatie Afdeling Orthopedie

Weer naar huis na een orthopedische operatie Afdeling Orthopedie Het duurt niet lang meer voordat u naar huis gaat om verder te herstellen. Om u goed voor te bereiden op uw ontslag, heeft het team orthopedie voor u deze folder ontwikkeld. Het doel van deze folder is

Nadere informatie

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek mca.nl Inhoudsopgave Wat is atherosclerose? 3 Afspraak met verpleegkundig specialist 3 Bloedonderzoek en vragenlijst 3 Uw eerste bezoek aan vasculaire polikliniek

Nadere informatie

Waar komt de naam Mesologie vandaan? De naam Mesologie is afkomstig van het Griekse woord mesos, wat midden betekent.

Waar komt de naam Mesologie vandaan? De naam Mesologie is afkomstig van het Griekse woord mesos, wat midden betekent. Pers Q&A Wat is Mesologie?... 1 Waar komt de naam Mesologie vandaan?... 1 Hoe lang bestaat Mesologie in Nederland?... 1 Wat is het doel van Mesologie?... 2 Wat zijn de kenmerken van Mesologie?... 2 Hoe

Nadere informatie

De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega:

De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega: De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega: John Verhiel (CPG/Vetzuurstofwisseling) www.duurzaamgezond.info De gezondheidsvoordelen van Algen-zaad olie: Algenzaad-olie Ώ3 (EPA/DHA) Bevorderd een gezonde

Nadere informatie

De Schakel Bankrekening: NL92RABO AW Best AGB-code

De Schakel Bankrekening: NL92RABO AW Best   AGB-code De Huisartsenpraktijk. 1. Hoe vaak heeft u in de afgelopen 12 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de huisartsenpraktijk? 1 keer 10% 5-9 keer 45% 2-4 keer 20% 10 keer

Nadere informatie

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek.

Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek. Uw bezoek aan de vasculaire polikliniek www.nwz.nl Inhoud Wat is atherosclerose? 3 Afspraak met verpleegkundig specialist 3 Bloedonderzoek en vragenlijst 4 Uw eerste bezoek aan vasculaire polikliniek 4

Nadere informatie

Pleistert pijn weg Directe pijnbestrijding zonder medicijnen waar het nodig is

Pleistert pijn weg Directe pijnbestrijding zonder medicijnen waar het nodig is Pleistert pijn weg Directe pijnbestrijding zonder medicijnen waar het nodig is www.takecare.nl - www.takecare.be Wat is de Pain Away MCT Patch? De Pain Away MCT Patch is een set van twee zelfklevende elektrodepleisters

Nadere informatie

Voetklachten bij diabetes mellitus (suikerziekte)

Voetklachten bij diabetes mellitus (suikerziekte) Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Voetklachten bij diabetes mellitus (suikerziekte) z Voetklachten bij diabetes mellitus (suikerziekte) 1 Als u diabetes mellitus

Nadere informatie

Vasculair Preventie Centrum

Vasculair Preventie Centrum Vasculair Preventie Centrum Afdeling interne geneeskunde Uw huisarts of specialist heeft u verwezen naar het Vasculair Preventie Centrum van Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven. Bij u is een risicofactor

Nadere informatie

de diabetespolikliniek

de diabetespolikliniek patiënteninformatie de diabetespolikliniek Vanwege uw diabetes mellitus (suikerziekte) komt u regelmatig naar de diabetespolikliniek van de polikliniek Interne Geneeskunde. Het diabetesteam adviseert,

Nadere informatie

TENODERMODESE voor een mallet finger NA DE OPERATIE

TENODERMODESE voor een mallet finger NA DE OPERATIE TENODERMODESE voor een mallet finger NA DE OPERATIE Afdeling Handchirurgie T: 0251-265355 Rode Kruis Ziekenhuis www.afdelinghandchirurgie.nl TENODERMODESE voor een mallet finger NA DE OPERATIE U bent geopereerd

Nadere informatie

HEALTHCHECK VRAGENLIJST GEZONDHEIDSDAG 2014

HEALTHCHECK VRAGENLIJST GEZONDHEIDSDAG 2014 HEALTHCHECK VRAGENLIJST GEZONDHEIDSDAG 2014 Voor een beoordeling van mogelijke gezondheidsrisico s en een advies m.b.t. leefstijl verzoeken wij u de vragenlijst ingevuld mee te nemen naar de healthcheck.

Nadere informatie

FEMgen Test. Menopauze. Risico s in kaart. Menopauze

FEMgen Test. Menopauze. Risico s in kaart. Menopauze FEMgen Test Menopauze Prof Dr. B. Weber Laboratoires Réunis Risico s in kaart De FEMgen test biedt u de mogelijkheid uw persoonlijk risico en predispositie op het verkrijgen van gevaarlijke bijwerkingen,

Nadere informatie

Fysiotherapie Van Heeswijk en Van der Valk

Fysiotherapie Van Heeswijk en Van der Valk Geachte heer, mevrouw, Fysiotherapie Van Heeswijk en Van der Valk BaLaDe 119 Waalwijk Telefoon: 0416 337651 e mail: Info@hevafysio.nl De dubbele vergrijzing zorgt ervoor dat het percentage ouderen in Nederland

Nadere informatie

P I J N A P O T H E E K. N L

P I J N A P O T H E E K. N L SPIER- EN GEWRICHTS- PIJN WAT ZIJN SPIER- EN GEWRICHTSPIJN SOORTEN SPIER- EN GEWRICHTSPIJN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.NL SPIER-

Nadere informatie

Podotherapie. Alles wat u wilt weten over Podotherapie

Podotherapie. Alles wat u wilt weten over Podotherapie Podotherapie Alles wat u wilt weten over Podotherapie Meike de Vries (15) Ik had veel last van mijn linkervoet. Tijdens het volleyballen werd dit altijd erger. Na een tijd werd mijn linkervoet aan de binnenzijde

Nadere informatie

AL NA KORTE TIJD MERKTE IK DAT MIJN KLACHTEN DUIDELIJK AFNAMEN.

AL NA KORTE TIJD MERKTE IK DAT MIJN KLACHTEN DUIDELIJK AFNAMEN. Axel Schulz AL NA KORTE TIJD MERKTE IK DAT MIJN KLACHTEN DUIDELIJK AFNAMEN. Aan mijn tijd als profbokser heb ik veel herinneringen. Helaas ook minder prettige, zoals mijn hardnekkige gewrichtsproblemen.

Nadere informatie

Wond- en decubitusconsulente. Voet verzorging bij diabetes

Wond- en decubitusconsulente. Voet verzorging bij diabetes Wond- en decubitusconsulente Voet verzorging bij diabetes Voetverzorging bij diabetes Wat heeft diabetes (suikerziekte) met uw voeten te maken? Door diabetes kunnen de bloedvaten en de zenuwvezels in

Nadere informatie

Afdeling Radiologie MRI. Afspraak op. ...dag uur

Afdeling Radiologie MRI. Afspraak op. ...dag uur Afdeling Radiologie MRI Afspraak op...dag........uur Inleiding U bent doorverwezen naar de afdeling radiologie van het Lievensberg ziekenhuis. Datum en tijdstip van het afgesproken onderzoek staan op

Nadere informatie

Botbreuk na uw 50e jaar? Onderzoek en behandeling van botontkalking. Osteoporose poli

Botbreuk na uw 50e jaar? Onderzoek en behandeling van botontkalking. Osteoporose poli 00 Botbreuk na uw 50e jaar? Onderzoek en behandeling van botontkalking Osteoporose poli 1 Waarom een afspraak voor onderzoek naar botontkalking? Patiënten ouder dan 50 jaar die met een botbreuk in het

Nadere informatie

TRIGGERFINGER NA DE OPERATIE

TRIGGERFINGER NA DE OPERATIE TRIGGERFINGER NA DE OPERATIE Afdeling Handchirurgie T: 0251-265355 Rode Kruis Ziekenhuis www.afdelinghandchirurgie.nl TRIGGERFINGER NA DE OPERATIE U bent geopereerd aan uw hand in verband met een zgn.

Nadere informatie

Combinatie afspraak vasculaire preventie poli

Combinatie afspraak vasculaire preventie poli Combinatie afspraak vasculaire preventie poli Inleiding U heeft een afspraak gekregen van uw huisarts of specialist voor de "vasculaire preventie polikliniek". Uw afspraak is op... om 07.45 uur. Meldt

Nadere informatie

Meer inzicht in uw gezondheid?

Meer inzicht in uw gezondheid? Meer inzicht in uw gezondheid? Maak een afspraak voor de Gezondheids-APK bij uw Alphega apotheek. Meten is weten Bij uw Alphega apotheek kunt u terecht voor hulpmiddelen of medicatie wanneer u ziek bent.

Nadere informatie

Diepe hyperthermie. Afdeling Radiotherapie. Kanker Instituut

Diepe hyperthermie. Afdeling Radiotherapie. Kanker Instituut Kanker Instituut U heeft van uw behandelend arts gehoord dat u een behandeling met hyperthermie (warmtebehandeling) krijgt. Voorafgaand aan de eerste hyperthermie-behandeling heeft u een gesprek met een

Nadere informatie

VAN HARTE WELKOM. Niet vallen maar opstaan. Zo lang mogelijk zelfredzaam zijn Anne Wipkink

VAN HARTE WELKOM. Niet vallen maar opstaan. Zo lang mogelijk zelfredzaam zijn Anne Wipkink VAN HARTE WELKOM Niet vallen maar opstaan Zo lang mogelijk zelfredzaam zijn Anne Wipkink INHOUD PRESENTATIE Definitie Osteoporose en Artrose Osteoporose - oorzaak - gevolg - wat kun je zelf doen? - suppletieadvies

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Sanulogic. werken aan gezondheidsherstel

Sanulogic. werken aan gezondheidsherstel Vanaf 1 oktober opent Sanulogic in Gronau haar deuren. Een unieke combinatie van onderzoeks- en behandelmogelijkheden. Sanulogic werken aan gezondheidsherstel Bij een goed werkend immuunsysteem worden

Nadere informatie

Intakeformulier. Toestemming aanleggen dossier: ja / nee. Gewicht kg Lengte cm. Beroep: Sporten: Huidige klacht:

Intakeformulier. Toestemming aanleggen dossier: ja / nee. Gewicht kg Lengte cm. Beroep: Sporten: Huidige klacht: Naam behandelaar: MEJJ van Helvoirt - Mevissen Naam praktijk: Natuurgeneeskundige Praktijk van Helvoirt Adres praktijk: Kroonenburg 21, 5346 VB Oss VBAG-licentienummer: 2.120310A AGB-code: 90-036247 RBCZ-code:

Nadere informatie

2. Open been (ulcus cruris venosum)

2. Open been (ulcus cruris venosum) 2. Open been (ulcus cruris venosum) Dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is een open been? Een open been is een wond op het onderbeen. Deze wond wil niet goed

Nadere informatie

Geachte Ouder(s)/verzorg(st)er,

Geachte Ouder(s)/verzorg(st)er, Polifysiek: Academisch Medisch Centrum Amsterdam Betreft: Vragenlijst Geachte Ouder(s)/verzorg(st)er, 12-11- 12 Hierbij ontvangt u een vragenlijst van de Polifysiek van het Academisch Medisch Centrum in

Nadere informatie

DERMATOLOGIE. Training ontspanningsoefeningen

DERMATOLOGIE. Training ontspanningsoefeningen DERMATOLOGIE Training ontspanningsoefeningen bij jeuk Training ontspanningsoefeningen bij jeuk Stress en (spier)spanning kunnen ervoor zorgen dat lichamelijke klachten verergeren. Dit geldt ook voor klachten

Nadere informatie

Samenvatting. Een complex beeld

Samenvatting. Een complex beeld Samenvatting Een complex beeld Vroeg herkende lymeziekte na een tekenbeet is goed te behandelen met antibiotica. Het beeld wordt echter complexer als de symptomen minder duidelijk zijn of als de patiënt

Nadere informatie

Cellulitis en erysipelas. Ontstekingen van de huid en onderhuids vet- en bindweefsel

Cellulitis en erysipelas. Ontstekingen van de huid en onderhuids vet- en bindweefsel Cellulitis en erysipelas Ontstekingen van de huid en onderhuids vet- en bindweefsel Inleiding U heeft van uw arts gehoord dat u cellulitis of erysipelas heeft. In deze folder leest u meer over deze aandoening

Nadere informatie

Kantelproef. Klinische neurofysiologie / Vaatfunctie

Kantelproef. Klinische neurofysiologie / Vaatfunctie Kantelproef Klinische neurofysiologie / Vaatfunctie Binnenkort komt u voor een kantelproef naar de afdeling Klinische Neurofysiologie / Vaatfunctie. Uw specialist heeft u hiervoor doorverwezen. In deze

Nadere informatie

Lage bloeddruk bij het gaan staan of na het eten

Lage bloeddruk bij het gaan staan of na het eten Geriatrie Lage bloeddruk bij het gaan staan of na het eten www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl GER003 / Lage bloeddruk bij het gaan staan of

Nadere informatie

Examen VMBO-BB versie blauw

Examen VMBO-BB versie blauw Examen VMBO-BB versie blauw 2018 gedurende 50 minuten profielvak Z&W CSPE BB onderdeel D Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel hoort een digitaal bestand. Dit onderdeel bestaat uit 4 opdrachten.

Nadere informatie

Dit formulier wordt anoniem verstuurd en op basis van het patiëntnummer aan uw dossier gekoppeld. Ter controle graag uw geboortedatum: / / Beroep:

Dit formulier wordt anoniem verstuurd en op basis van het patiëntnummer aan uw dossier gekoppeld. Ter controle graag uw geboortedatum: / / Beroep: Datum: Intakeformulier Patiëntnummer: Geachte heer/mevrouw, Ter voorbereiding op onze afspraak wil ik u vragen om de onderstaande vragenlijst zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Bij het intakegesprek

Nadere informatie

Leefstijlbegeleiding. Chronische veneuze insufficiëntie Informatie & preventie Patiëntenboekje

Leefstijlbegeleiding. Chronische veneuze insufficiëntie Informatie & preventie Patiëntenboekje mogelijkheden. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten. Voor meer informatie over stoppen met roken, kunt u terecht bij STIVORO (het expertisecentrum voor tabakspreventie). Zie ook www.stivoro.nl.

Nadere informatie

Open been. Ulcus cruris venosum

Open been. Ulcus cruris venosum Open been Ulcus cruris venosum Wat is een ulcus cruris venosum? Een ulcus cruris heet ook wel een open been. Dit is een wond op het onderbeen. Deze wond wil niet goed genezen. Ulcus betekent wond. Cruris

Nadere informatie

Reumapoli. Havenziekenhuis. Diagnose en behandeling

Reumapoli. Havenziekenhuis. Diagnose en behandeling Reumapoli Diagnose en behandeling Vroeg opsporen en behandelen van reuma is belangrijk. Mensen met klachten die de huisarts of specialist verdacht vindt voor gewrichtsontsteking/reuma, zien we daarom graag

Nadere informatie

Revalidatie. dagboek. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk

Revalidatie. dagboek. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk Revalidatie dagboek T +32(0)89 32 50 50 F +32(0)89 32 79 00 info@zol.be Campus Sint-Jan Schiepse bos 6 B 3600 Genk Campus Sint-Barbara Bessemerstraat 478 B 3620 Lanaken Medisch Centrum André Dumont Stalenstraat

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

HUMERUSBRACE BIJ EEN GEBROKEN BOVENARM

HUMERUSBRACE BIJ EEN GEBROKEN BOVENARM HUMERUSBRACE BIJ EEN GEBROKEN BOVENARM 1100 Inleiding Deze folder geeft u een globaal overzicht van adviezen ten aanzien uw behandeling met kunststof gips. Het is goed u te realiseren dat bij het vaststellen

Nadere informatie

INTAKE FORMULIER. Bloedgroep: O/ A/ B/ AB. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat alle gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld.

INTAKE FORMULIER. Bloedgroep: O/ A/ B/ AB. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat alle gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld. INTAKE FORMULIER PERSONALIA Naam + voorletter(s): Adres: Postcode+ Woonplaats: Burgerlijke staat: Beroep: Kinderen: ja/nee, zo ja hoeveel? BSN nr.: Zorgverzekeraar/nummer+ pakket: Verwijzer: Therapeuten:

Nadere informatie

Intake Fightclub Zeeland

Intake Fightclub Zeeland Intake Fightclub Zeeland Om een duidelijk beeld van uw trainingsdoelstellingen en belastbaarheid te krijgen verzoeken wij u bijgaande gegevens en vragen in te vullen en dit formulier te retourneren of

Nadere informatie

Cardiovasculaire aandoeningen (hart- en vaatziekten)

Cardiovasculaire aandoeningen (hart- en vaatziekten) CARDIOgen-Test Hart- en vaatziekten Prof Dr. B. Weber Laboratoires Réunis Risico s in kaart De CARDIOgen biedt u de mogelijkheid uw persoonlijk risico en predispositie op hart- en vaatziekten te bepalen.

Nadere informatie

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback Het Kosmeoo Health programma Kosmeoo Health is een unieke gezondheidsinvestering, waarin u de hoofdrol heeft en wij een coachende rol vervullen. Het is gericht op reiniging van het lichaam en het in balans

Nadere informatie

Intake formulier fysiotherapie / manuele therapie

Intake formulier fysiotherapie / manuele therapie Intake formulier fysiotherapie / manuele therapie Om een duidelijk beeld van uw klachten en de herstelmogelijkheden te krijgen verzoeken wij u bijgaande gegevens en vragen in te vullen en dit formulier

Nadere informatie

THROMBOgen Test. Trombose. Risico s in kaart. Diep-veneuze trombose

THROMBOgen Test. Trombose. Risico s in kaart. Diep-veneuze trombose THROMBOgen Test Trombose Prof Dr. B. Weber Laboratoires Réunis Risico s in kaart De THROMBOSEgen test biedt u de mogelijkheid uw persoonlijk risico en predispositie op trombose te bepalen. In deze brochure

Nadere informatie

Kantelproef. Klinische neurofysiologie / Vaatfunctie

Kantelproef. Klinische neurofysiologie / Vaatfunctie Kantelproef Klinische neurofysiologie / Vaatfunctie Binnenkort komt u voor een kantelproef naar de afdeling Klinische Neurofysiologie / Vaatfunctie. Uw specialist heeft u hiervoor doorverwezen. In deze

Nadere informatie

Aderlatingen bij ijzerstapeling Hemochromatose

Aderlatingen bij ijzerstapeling Hemochromatose Aderlatingen bij ijzerstapeling Hemochromatose Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Uw arts heeft met u besproken dat u de ziekte ijzerstapeling heeft en daarom met

Nadere informatie

24-Uurs bloeddrukregistratie

24-Uurs bloeddrukregistratie 24-Uurs bloeddrukregistratie Inleiding In overleg met uw arts is afgesproken uw bloeddruk gedurende 24 uur te registreren. Deze registratie is belangrijk om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met de juiste

Nadere informatie

Advies voor het gebruik van voedingssupplementen

Advies voor het gebruik van voedingssupplementen Advies voor het gebruik van voedingssupplementen Aandoening: Beschrijving aandoening: Fibromyalgie Onder Fibromyalgie wordt een reumatische aandoening verstaan, waarbij er sprake is van pijn in spieren

Nadere informatie

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant 1. ALGEMENE EN PERSOONLIJKE GEGEVENS MEISJESNAAM: GESLACHT: M F GEBOORTEDATUM: LEEFTIJD: LENGTE: GEWICHT: ADRES: POSTCODE: WOONPLAATS: TELEFOON: PRIVE MOBIEL WERK E-MAIL ADRES: AANTAL KINDEREN: BEROEP:

Nadere informatie

SCHIMMEL WAT IS VOETSCHIMMEL WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.

SCHIMMEL WAT IS VOETSCHIMMEL WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK. V O E T - SCHIMMEL WAT IS VOETSCHIMMEL WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.NL V O E T - SCHIMMEL Heeft u last van jeuk of pijn tussen

Nadere informatie

Wat is psoriasis? Hoe krijgt u psoriasis? Hoe ziet psoriasis eruit?

Wat is psoriasis? Hoe krijgt u psoriasis? Hoe ziet psoriasis eruit? Psoriasis Wat is psoriasis? Psoriasis is een huidziekte met rode plekken en witte schilfers. U kunt deze plekken op uw hele lichaam krijgen. Vaak komt psoriasis in de familie voor. Psoriasis kan goed behandeld

Nadere informatie

Gips- of kunststofverband

Gips- of kunststofverband Gipskamer Gips- of kunststofverband i Patiënteninformatie Wat u wel en niet kunt doen Slingeland Ziekenhuis Inleiding U heeft gips- of kunststofverband gekregen omdat u een botbreuk heeft of een beschadiging

Nadere informatie

EERSTE POLIKLINIEKBEZOEK BIJ ETALAGEBENEN (CLAUDICATIO INTERMITTENS) FRANCISCUS GASTHUIS

EERSTE POLIKLINIEKBEZOEK BIJ ETALAGEBENEN (CLAUDICATIO INTERMITTENS) FRANCISCUS GASTHUIS EERSTE POLIKLINIEKBEZOEK BIJ ETALAGEBENEN (CLAUDICATIO INTERMITTENS) FRANCISCUS GASTHUIS Inleiding U bent doorverwezen naar de polikliniek Vaatchirurgie omdat u klachten heeft die te maken hebben met uw

Nadere informatie

Wat te doen in geval van ziekte of verhindering.

Wat te doen in geval van ziekte of verhindering. Skeletscintigrafie Skeletscintigrafie Het is belangrijk dat u deze folder aandachtig doorleest. Hierdoor kunt u zich goed op het onderzoek voorbereiden. Goede voorbereiding draagt bij aan het uiteindelijke

Nadere informatie

10. Psoriasis. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

10. Psoriasis. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! 10. Psoriasis Dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is psoriasis? Psoriasis is een huidziekte met rode plekken en witte schilfers. U kunt deze plekken op uw hele

Nadere informatie

Combinatie afspraak Hypertensie polikliniek

Combinatie afspraak Hypertensie polikliniek Combinatie afspraak Hypertensie polikliniek Inleiding U heeft een afspraak gekregen van uw huisarts of specialist voor de "Hypertensie polikliniek". U wordt verwacht op: dag., om 07.45 uur. Meldt u zich

Nadere informatie

Uw gezondheid is onze missie!

Uw gezondheid is onze missie! Top Executive Care De Top in Executive Care Uw gezondheid is onze missie! Met de Top Executive Care van Beter krijgt u niet alleen een kwalitatief persoonlijk gezondheidsonderzoek, wij geven u ook gerichte

Nadere informatie

Vasculaire Geneeskunde Centrum voor Vroege Hart en Vaatziekten (CVHV)

Vasculaire Geneeskunde Centrum voor Vroege Hart en Vaatziekten (CVHV) Vasculaire Geneeskunde Centrum voor Vroege Hart en Vaatziekten (CVHV) Het Centrum voor Vroege Hart- en Vaatziekten (CVHV) is een multidisciplinair spreekuur voor patiënten die al op jonge leeftijd (onder

Nadere informatie

Fysiotherapie na een hernia- of stenose operatie

Fysiotherapie na een hernia- of stenose operatie Fysiotherapie na een hernia- of stenose operatie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent in het Albert Schweitzer ziekenhuis aan uw rug geopereerd. In deze folder

Nadere informatie

Inleiding Wat is jicht Hoe ontstaat jicht

Inleiding Wat is jicht Hoe ontstaat jicht JICHT 614 Inleiding Uw reumatoloog heeft u verteld dat u jicht heeft. Deze brochure is bedoeld om u informatie te geven over het ziektebeeld, de behandeling en wat u zelf kunt doen. Wat is jicht Jicht

Nadere informatie

DUIMBASIS ARTROSE NA DE OPERATIE

DUIMBASIS ARTROSE NA DE OPERATIE DUIMBASIS ARTROSE NA DE OPERATIE Afdeling Handchirurgie T: 0251-265355 Rode Kruis Ziekenhuis www.afdelinghandchirurgie.nl DUIMBASIS ARTROSE NA DE OPERATIE U bent geopereerd aan uw hand in verband met een

Nadere informatie

Diepe hyperthermie. Afdeling Radiotherapie. Kanker Instituut

Diepe hyperthermie. Afdeling Radiotherapie. Kanker Instituut Kanker Instituut U heeft van uw behandelend arts gehoord dat u een behandeling met hyperthermie (warmtebehandeling) zult krijgen. Voorafgaand aan de eerste hyperthermie-behandeling heeft u een gesprek

Nadere informatie

Pijnbestrijding met TENStherapie

Pijnbestrijding met TENStherapie Anesthesiologie & Pijngeneeskunde Pijnbestrijding met TENStherapie www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ANE007 / Pijnbestrijding met TENS-therapie

Nadere informatie

medical Therapeutische elastische kousen

medical Therapeutische elastische kousen medical Therapeutische elastische kousen IEDEREEN KAN ERMEE TE MAKEN KRIJGEN Een staand beroep, een zwangerschap, veel reizen als u niet in de gelegenheid bent voldoende te bewegen ontstaat er een te hoge

Nadere informatie

Ontzuren en ontgiften

Ontzuren en ontgiften BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontzuren en ontgiften Verzuring Verzuring betekent letterlijk het zuurder worden van iets. Ons lichaam is verzuurd als het zuurgehalte, ph-waarde, van ons lichaam

Nadere informatie

Laad je met rust en vertrouwen

Laad je met rust en vertrouwen tactiel stimulering & geboortezorg Laad je met rust en vertrouwen www.praktijktrusten.nl Tactiel Stimulering Een behandeling bestaat uit zorgzame, respectvolle aanrakingen van je lichaam, waardoor van

Nadere informatie

ONDERZOEK VAN DE BOTDICHTHEID (BOTDENSITOMETRIE/DEXASCAN) FRANCISCUS VLIETLAND

ONDERZOEK VAN DE BOTDICHTHEID (BOTDENSITOMETRIE/DEXASCAN) FRANCISCUS VLIETLAND ONDERZOEK VAN DE BOTDICHTHEID (BOTDENSITOMETRIE/DEXASCAN) FRANCISCUS VLIETLAND Afdeling Radiologie Vlietlandplein 2, 3118 JH Schiedam Telefoon 010-893 0000 Dhr./mevr. :...... Afspraakdatum :...tijd:. Internist

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING

AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING Om in aanmerking te komen voor Oncologische Nazorg dient u het aanmeldingsformulier invullen en binnen drie weken retourneren

Nadere informatie

Verdachte Plekjes Poli

Verdachte Plekjes Poli Verdachte Plekjes Poli Informatie voor patiënten F0863-3104 december 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam 070

Nadere informatie

Sportmassage Techniek

Sportmassage Techniek Stijve nek, schouder of rugspieren? Voorbereiding voor een sportieve uitdaging of gewoon om de gespannen spieren los te maken? Wellicht kan (sport) massage iets voor u betekenen. Massage is een eeuwenoude

Nadere informatie

Bezoekadressen: Locatie Scholeksterhoek Scholeksterhoek 6 3201 JL Spijkenisse Telefoon: 0181 624210 Fax: 0181 620720

Bezoekadressen: Locatie Scholeksterhoek Scholeksterhoek 6 3201 JL Spijkenisse Telefoon: 0181 624210 Fax: 0181 620720 Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een consult of behandeling? Bel ons op één van onze locaties, stuur ons een email of meld u aan via onze website: www.fysiotherapiedehoek.nl. Bezoekadressen:

Nadere informatie

MYMINDWORKS Quick Scan

MYMINDWORKS Quick Scan MYMINDWORKS Quick Scan MINDWORKS QUICK SCAN MEET DE MENTALE GEZONDHEID VAN JE MEDEWERKER, TEAM EN ORGANISATIE De MindWorks Quick Scan meet de mentale gezondheid van je medewerkers, je team en organisatie.

Nadere informatie

Preventie en behandeling hart- en vaatziekten WWW.ZORROO.NL

Preventie en behandeling hart- en vaatziekten WWW.ZORROO.NL PATIËNTENINFORMATIE Preventie en behandeling hart- en vaatziekten WWW.ZORROO.NL Inhoudsopgave 1 Voorwoord.............................................................................. 3 2 Zorroo ondersteunt

Nadere informatie

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019 Privacyverklaring Active Living Active Living B.V. Delta 40 6825 MS Arnhem vitlounge@activeliving.nl 026-7410410 Januari 2019 1 Beste lezer, Je bent privépersoon of medewerker van een bedrijf* en je deelt

Nadere informatie

Ongedifferentieerde spondylarthropathieën (gewrichtsontsteking)

Ongedifferentieerde spondylarthropathieën (gewrichtsontsteking) Ongedifferentieerde spondylarthropathieën (gewrichtsontsteking) Inleiding Bij u is vastgesteld dat u een ongedifferentieerde spondylarthropathie (gewrichtsontsteking) heeft. De klachten die u als gevolg

Nadere informatie

Longfunctie onderzoek

Longfunctie onderzoek Longfunctie onderzoek Longfunctie onderzoek Longen verzorgen de uitwisseling van zuurstof en afvalstoffen tussen lucht en bloed. Soms is deze uitwisseling verstoord. Ook kan er sprake zijn van een afwijkende

Nadere informatie

Huisarts. Rapport voor: Praktijk van den Berg. Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4

Huisarts. Rapport voor: Praktijk van den Berg. Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Huisarts Rapport voor: Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Respons statistieken Totaal aantal afgeronde vragenlijsten 383 108 Resultaten per thema Tabellen met gemiddelden

Nadere informatie

Voeding. Orthomoleculaire Geneeskunde

Voeding. Orthomoleculaire Geneeskunde Voeding Orthomoleculaire Geneeskunde Fysiotherapie in combinatie met nieuwe wetenschappen Paramedisch Centrum Luxor combineert diverse vormen van (sport)fysiotherapie met nieuwe wetenschappen voor een

Nadere informatie

Aderlatingen bij ijzerstapeling Hemochromatose

Aderlatingen bij ijzerstapeling Hemochromatose Aderlatingen bij ijzerstapeling Hemochromatose Albert Schweitzer ziekenhuis mei 2015 pavo 1147 Inleiding Uw arts heeft met u besproken dat u de ziekte ijzerstapeling heeft en daarom met aderlatingen behandeld

Nadere informatie

Orthopedie. Instructies voor patiënten met een kunstheup

Orthopedie. Instructies voor patiënten met een kunstheup Orthopedie Instructies voor patiënten met een kunstheup Geachte mevrouw/mijnheer, In deze folder vindt u een aantal richtlijnen/instructies, die u goed kunt gebruiken nadat u een heupprothese heeft gekregen.

Nadere informatie