In dit document lees je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden voor het Intents Festival weekend.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In dit document lees je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden voor het Intents Festival weekend."

Transcriptie

1

2 Heb je al zin in Intents Festival? Leuk dat je 3 nachten komt kamperen op onze festivalcamping! De camping ligt vlak naast het festivalterrein, slechts 2 minuten lopen. Tijdens deze 3 dagen kun je feesten, genieten, sporten, eten, drinken en nog veel meer. Wij gaan er alles aan doen om dit voor jou hét weekend van 2014 te maken! In dit document lees je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden voor het Intents Festival weekend. Mocht je na het lezen van dit document nog vragen hebben dan kun je altijd mailen naar klantenservice@intentsfestival.nl Tot 30 mei!

3 Je kunt op onderstaande tijden in en- uitchecken. Dit betekent dat je alleen tussen deze tijden de camping kunt betreden en verlaten. Uiteraard kun je wel tijdens de festivaltijden van de camping naar het festival en weer terug. vrijdag 30 mei 2014 zaterdag 31 mei 2014 zondag 1 juni :00-23:00u. 08:00-22:00u. 08:00-22:00u. Op maandag 2 juni dient iedereen voor 12:00u de camping te verlaten. 30 mei Camping Pre-Party 19:00u - 01:00u. 31 mei Intents Festival 12:00u - 00:00u. 1 juni Intents Festival 14:00u - 23:00u.

4 De parkeerplaats voor de camping is gelegen aan de Oisterwijksebaan in Heukelom. Ook kun je je hier laten afzetten door je ouders op een speciale kiss and ride zone. Dit houdt in; stoppen, uitstappen, auto leeghalen, je ouders gedag zeggen en direct weer doorrijden. Als je met de auto komt kun je je auto vlak bij de camping parkeren. Een parkeerkaart kost 10 euro voor het gehele weekend. Leg dit ticket duidelijk zichtbaar op het dashboard van je auto. Het is een kleine 10 minuten lopen naar het campingterrein van af het parkeerterrein. Tip: neem een koffer op wieltjes of een klein steekwagentje mee. Gebruik dit adres voor je navigatiesysteem: Oisterwijksebaan AR Heukelom Let op: er is tijdens Intents Festival een parkeerverbod in de regio. Parkeer je auto daarom niet zomaar ergens in de woonwijk.

5 Niks moet natuurlijk, maar het volgende is handig om mee te nemen: - Een tent (deze mag 1 persoon groter zijn dan het aantal gasten dat in de tent slaapt). - Een slaapzak. - Een pomp. - Een plastic zeil (leg dit onder je tent ivm het vocht). - Tandenborstel. - Handdoek. - Deo. - Haarproducten (als je haar maar goed zit). - Je weekendticket + camping ticket Kamperen op Intents Festival maar nog geen tent? FestiTent heeft de oplossing! Zij verhuren kant-en-klare kampeertenten op Intents Festival. Kies je gewenste pakket online en laat de rest aan FestiTent over. Wanneer je bent gearriveerd, staat alles voor je klaar op een prachtige plek! Vergeet dus snel het gedoe op de parking, het gesjouw aan de ingang, stoeien met de stokken.. Je hebt alleen nodig waarmee jij je ultieme vakantiegevoel kunt creeren. Direct onderuit en maximaal genieten vanaf het eerste moment van jouw festivaltrip! Kijk hiervoor op:

6 De volgende zaken mag je meenemen: - Je mag eigen eten en drinken meenemen (drinken in plastic flessen of blikjes). - Maximaal 1 sixpack bier (3 liter) of 2 liter wijn (sterke drank is verboden). - Een wegwerp BBQ (ook te koop bij de festivalsupermarkt). De volgende zaken zijn verboden op de camping: - Auto s, fietsen, aanhangwagens, caravans, campers of andere voertuigen. - Legertenten en tenten welke groter zijn dan een 5-persoonstent. - Het is niet toegestaan om tussen 22:00-08:00 u. de camping te verlaten zonder je camping spullen. - Laserpennen. - Geluidsinstallaties, generatoren en aggregaten. - Glas en of andere scherpe voorwerpen. - BBQ s, fornuizen, koelkasten, tapinstallaties en gasflesjes. - Bankstellen (of andere grote voorwerpen). - Drugs- verdovende middelen. - Confetti en partyploppers. - Voetbalshirts en of kleding met nationalistische tekens of uitingen te dragen of bij hebben. - Handel te drijven in waren, van welke strekking dan ook zonder toestemming van de organisatie. - Het draaien van (luide) muziek na het sluiten van het festival. - Goederen van Intents Festival en of andere partijen te beschadigen en of te stelen. - Elke vorm van open vuur waaronder kampvuur, fakkels, vuurwerk etc. - Stadion hoorn. Bekijk ook de algemene voorwaarden van de camping en het festival op

7 WELKE FACILITEITEN ZIJN ER AANWEZIG? Wij willen Intents Festival bezoekers de optimale Intents-weekend ervaring bieden. Daarom komt er een speciale festival camping die volledig ingericht is als een festivaldorp. Zo komen er diverse standjes zoals een supermarkt en camping artikelen. Dit is er aanwezig: - Voldoende douche-, was- en toiletvoorzieningen. - Een campingsupermarkt voor eten en drinken en een campingshop voor kampeerspullen en benodigdheden. - Oplaadpunten voor mobiele telefoons. - Lockers op de camping voor je waardevolle spullen. Lekker ontbijten Om de dag goed te beginnen kun je heerlijk ontbijten bij Bakker Bart op de camping. Zij verkopen verse belegde broodjes, warme snacks zoals gebakken ei, verse sappen, drankjes en verse koffie. Dat is nog eens lekker wakker worden! Openingstijden: 08:00 tot 14:00u. Telefoon opladen Wil je gedurende het festival je mobiel opladen, ook dat kan! Bij Charge-it kan je een Powerbanks komen afhalen die jouw mobieltje weer oplaadt (er wordt een borg van 10 gevraagd en 1 munt voor het laden). BBQ plaatsen Er is een centrale BBQ plaats midden op de camping. Hier kun je gezellig en veilig BBQ en. Het is niet toegestaan om naast je tent te BBQ en. Je mag een kleine wegwerp BBQ meenemen. Cafetaria Op de camping is ook een cafetaria aanwezig die tot 1 uur na het festival open is. Je kunt hier friet, snacks en hamburgers bestellen.

8 Het is mogelijk om op de camping voor een speciaal tarief gekoelde dranken te kopen.

9 Tentenzo is de camping winkel welke zich specialiseert in overnachten tijdens meerdaagse evenementen. Zij bieden alle producten die nodig zijn om goed en prettig te kamperen tijdens één van de evenementen die je aandoet. In de campingwinkel vind je alles wat je nodig hebt om een editie van Intents tot een goed einde te brengen. Het is een servicepunt geworden waar je je matras kan laten opblazen, een tent, luchtmatras, stoeltje, tandenborstel, zonbescherming of vele supermarkt artikelen als oa. fruit, chips, snoep en noodels kunt kopen. Wat je ook nodig hebt op de camping, zij hebben het voor jou meegebracht. Op kun je overigens van tevoren een bestelling plaatsen die je tijdens het festival kunt komen afhalen. Niet sleuren met zwaar en veel materiaal, lekker relaxen en genieten op dit mooie festival! Intents Festival aanbieding Speciaal voor jou heeft Tentenzo een speciale Intents Festival actie! Als je op de website van Tentenzo het 1 persoons luchtbed van het merk Vrijbuiter bestelt, betaal je maar 10,- i.p.v. 18,-. Dit luchtbed kun je bestellen via: euro-korting-327.php

10 Wij krijgen veel vragen over de camping binnen van jullie. Hier een opsomming van de meest gestelde vragen met de daarbij behoorde antwoorden. Vraag: Mag ik eten meenemen naar de camping? Je mag je eigen eten meenemen. Hier zit geen maximum aan, als het maar voor jezelf is. Je mag dus geen eten gaan verkopen. Uiteraard kun je ook eten kopen op de camping en op het festivalterrein. Vraag: Hoeveel drinken mag ik meenemen? Aan non-alcoholische dranken zit geen maximum. Bier: max 1 sixpack per persoon. Wijn: max 2 liter. Sterke drank is verboden. Let op: alles moet in blik of plastic zitten. Glas is verboden. Vraag: Welke tickets moet ik printen? Je moet zowel je campingticket als je weekendticket printen. Bij de campingentree worden je tickets gescand waarna je een campingpolsbandje krijgt. Vraag: mag ik wiet of een joint meenemen? Drugs zijn verboden. Vraag: mag ik iemand vanuit het festival meenemen naar de camping? Nee dit is niet mogelijk. Je moet in het bezit zijn van een campingpolsbandje om de camping te mogen betreden. Vraag: kan ik tussen de camping en het festivalterrein op en neer lopen? Ja je kunt de gehele dag op en neer lopen tussen de caming en het festivalterrein. Je mag geen eten of drinken vanuit de camping meenemen naar het festivalterrein. Vraag: rijden er bussen van CS Oisterwijk naar de camping? Je kunt via een speciaal sneltaxi-ticket bestellen die jou van CS Oisterwijk naar de camping brengt.

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Camping: Heb ik een apart ticket nodig voor de camping? Ja je moet een apart ticket kopen voor de camping. Kijk hier (hyperlink plaatsen) welke tickets beschikbaar

Nadere informatie

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 19 en 26 september 2015 Website : www.walibi.nl/walibierfest Ticketing : www.walibi.nl/tickets Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop :

Nadere informatie

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Website : www.walibi.nl/walibierfest Ticketing : www.walibi.nl/tickets Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

HUISREGELS DOWN THE RABBIT HOLE 2015. Algemeen: In geval van twijfel of discussie beslist de festivalorganisatie.

HUISREGELS DOWN THE RABBIT HOLE 2015. Algemeen: In geval van twijfel of discussie beslist de festivalorganisatie. HUISREGELS DOWN THE RABBIT HOLE 2015 Algemeen: In geval van twijfel of discussie beslist de festivalorganisatie. ALCOHOL EN ROKEN Het is voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen

Nadere informatie

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei. Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor

Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei. Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor Nordhorn 2015 Het 40 ste Internationale Pfingstschwimmens Informatieboekje 22,23,24 en 25 mei Inleiding: Na de zeer leuke ervaringen vanaf 2008 tot 2014 hebben we ons ook dit jaar weer aangemeld voor het

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Gastles: Hoe word ik rijk?

Gastles: Hoe word ik rijk? Gastles: Hoe word ik rijk? Hoe word je rijk? Dat willen we natuurlijk allemaal weten. In deze presentatie krijg je veel tips. Eerst een quiz om te kijken hoe veel jullie weten. Wie weet er veel? Pak je

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

Rooming-in. Afdeling Kindergeneeskunde

Rooming-in. Afdeling Kindergeneeskunde Rooming-in Afdeling Kindergeneeskunde Rooming-in is het zoveel mogelijk zelf verzorgen van uw kind. Kinderen hebben het recht hun ouders 24 uur per dag bij zich te hebben. U kunt zoveel als voor u mogelijk

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven Informatie Voetbalkamp SJO Korendijk 8, 9 en 10 juni 2018 De Buitenjan te Veldhoven Beste jeugdspelers/ ouders / begeleiders van SJO Korendijk, Zoals jullie bekend is gaan we dit seizoen weer op voetbalkamp.

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen -

Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen - Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen - Beste heiden, heidin of aanverwante, Het is april en af en toe beginnen de temperaturen er alweer wat op te lijken.

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Dé plek voor kampeerliefhebbers

Dé plek voor kampeerliefhebbers Dé plek voor kampeerliefhebbers 11 T/M 15 OKTOBER, 2017 JAARBEURS UTRECHT Kampeer & Caravan Jaarbeurs Always a room with a view De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) is dé plek voor kampeerliefhebbers

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. definities 1.1. Organisatie : Stichting De Kloontjes, statutair gevestigd te Oisterwijk (KvK: 18069737) en tevens de (rechts)personen die namens haar zijn belast met de organisatie

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Je ziet een schipbreukeling op een vlot door het water drijven. De schipbreukeling roept; Help! Help! Wie kan mij helpen? Weet je wat er gebeurd is? Mijn schip

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

HOLESTICK Hockeykamp 2018

HOLESTICK Hockeykamp 2018 HOLESTICK Hockeykamp 2018 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Volgend weekend is het alweer zover. Het Holestick hockeykamp 2018 staat

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 a) Wesley gaat lekker op vakantie. Welk onderdeel heeft hij niet zo goed voorbereid? b) Waarom is dat wel belangrijk? c) Hoe heeft hij dat eerder opgelost? d) Welk advies geef je

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor de nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze introductie plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. De introductie is een uitstekende gelegenheid

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

BEST KEPT SECRET 2019 ACCOMMODATIES

BEST KEPT SECRET 2019 ACCOMMODATIES BEST KEPT SECRET 2019 ACCOMMODATIES BOUTIQUE CAMPING (VANAF VRIJDAG 30-11 10:00 TE BOEKEN) "KAPI" TIP - UP LUXE VOOR 2 PERSONEN Alleen in combinatie te koop met 2x Weekendticket (with camping). Voor Een

Nadere informatie

9. Gaat u wel eens op zondag winkelen?

9. Gaat u wel eens op zondag winkelen? Koopzondag 6 5 9. Gaat u wel eens op zondag winkelen? 48% (n=262) 4 3 23% 2 17% 1 12% Ja, (bijna) wekelijks Ja, maandelijks Ja, een paar keer per jaar Nee Toelichting Ja, (bijna) Wekelijkse boodschappen.

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Dat is een koopje! HOOFDSTUK 8 WOORDEN. Kies het goede woord. Ik ga even naar de... Ik ga sla en tomaten halen. a groenteman b slager

Dat is een koopje! HOOFDSTUK 8 WOORDEN. Kies het goede woord. Ik ga even naar de... Ik ga sla en tomaten halen. a groenteman b slager 119 119 HOOFDSTUK 8 Dat is een koopje! WOORDEN 1 2 3 1 Ik ga even naar de.... Ik ga sla en tomaten halen. a groenteman b slager 2 Wil je wat drinken? Ja graag, een... koffie alsjeblieft. a fles b beker

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Dit is een beschrijving van de klussen die je als vrijwilliger van Simmerdeis zo al kunt gaan doen. Bij Simmerdeis kiezen we er bewust voor

Nadere informatie

HUISREGELS LOWLANDS 2017

HUISREGELS LOWLANDS 2017 HUISREGELS LOWLANDS 2017 Algemeen: TASSEN Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het festivalterrein, op de camping zijn ze wel toegestaan. (Hand)tassen met het formaat van

Nadere informatie

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen www.edusom.nl Opstartlessen Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets lekker vindt of ergens van houdt. Praten over eten en drinken. Praten over boodschappen

Nadere informatie

Wakker worden! Het droge-bed werkboek. zgt.nl

Wakker worden! Het droge-bed werkboek. zgt.nl Wakker worden! Het droge-bed werkboek zgt.nl 1 Dit boek is van: De afdeling Je gaat nu op de kinderafdeling van het ziekenhuis logeren. Op de afdeling liggen nog veel meer kinderen. Kleine baby s en grote

Nadere informatie

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 INHOUD 4 6 7 8 10 14 Inleiding Bonte avond Inpaklijst Kampregels Programma Kamplied Adresgegevens Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummer

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

algemene voorwaarden v1.1 // heavents b.v.

algemene voorwaarden v1.1 // heavents b.v. Algemene voorwaarden Heavents b.v. 1. Definities 1.1. Organisatie : Heavents B.V., statutair gevestigd te Hoek van Holland en bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 62991361 1.2. Evenement :

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw. Kiezen

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat vind je van het verhaal? Welk risico loopt Wesley? Wat zou jij deze vakantie anders doen om niet halverwege met te weinig geld te zitten? Ken jij iemand met een vergelijkbaar

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

HUISREGELS A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE

HUISREGELS A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE HUISREGELS A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2018 In geval van twijfel of discussie beslist de festivalorganisatie. LET OP: het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar het festivalterrein

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. definities

Algemene voorwaarden. 1. definities Algemene voorwaarden 1. definities 1.1. Organisatie : DNG De Nieuwe Generatie B.V., statutair gevestigd te Rijswijk (KvK: 64444325 en tevens de (rechts)personen die namens haar zijn belast met de organisatie

Nadere informatie

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014 Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië 5-13 juli 2014 Wat gaan we doen? We gaan naar Slovenië, waar de Koritnica en de Soca het decor verzorgen met parelwitte rotsen in kristalhelder

Nadere informatie

Dat is afgesproken en genoteerd. Ik doe wel 3 handdoeken voor jouw makkelijker.

Dat is afgesproken en genoteerd. Ik doe wel 3 handdoeken voor jouw makkelijker. Zoals ik vrijdag al heb ge smst, ik was niet in de gelegenheid om deze afspraak te annuleren, had daar ook geen telefoon nummer van. Ik ben niet in de gelegenheid om die afspraak van Amy na te komen, omdat

Nadere informatie

JEUGD (VIS) KAMP 2016

JEUGD (VIS) KAMP 2016 INFORMATIE (voor ouders en deelnemers) OVER HET JEUGD (VIS) KAMP 2016 21 T/M 24 augustus HENGELSPORT VERENIGING ZAANSTREEK 1 Over ons HVZ jeugd viskamp. Allereerst vinden wij het erg leuk dat je meegaat

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Respons 46% 46% 54% Ingevuld Niet ingevuld Heeft u een of meerdere keren restaurant de Pelikaan bezocht?

Nadere informatie

Opleidingskunde Introductie week

Opleidingskunde Introductie week Opleidingskunde Introductie week 29 augustus 2 september 2016 Scouting Terrein Karel de stoute Nijmegen Welkom Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor haar nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS Appeltje van Oranje is een initiatief van het WELKOM BIJ BUURTMARKT BREEDEWEG Op een markt is altijd van alles te doen. Daarom is het dé plek waar mensen uit

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

Bladzijde 2 - In het magazijn

Bladzijde 2 - In het magazijn Bladzijde 2 - In het magazijn 1. Wat is een supermarkt? dat is een super leuke winkel dat is een grote winkel waar je veel eten kunt kopen 2. Hoe komt het eten en drinken in de supermarkt? met een vracht-wagen

Nadere informatie

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen.

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Weekend Midweek Van maandag 15.00 uur Alle kamers zijn voorzien van sanitaire voorzieningen zoals wasbak, douche en toilet. Teruggestort als eindinspectie

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

HUISREGELS A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2018

HUISREGELS A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2018 HUISREGELS A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2018 In geval van twijfel of discussie beslist de festivalorganisatie. LET OP: het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar het festivalterrein

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

FAQ s Kamperen in De Kuip vrijdag 13 juni 2014

FAQ s Kamperen in De Kuip vrijdag 13 juni 2014 FAQ s Kamperen in De Kuip vrijdag 13 juni 2014 Beste Kampeerder en Opel liefhebber, Hieronder hebben wij voor u een aantal vragen verzameld, waarvan wij ons kunnen voorstellen dat deze bij u opkomen tijdens

Nadere informatie

Organiseer een feestdag!

Organiseer een feestdag! Er is altijd wel reden om een feestje te vieren. Ook op school. Maar hoe organiseer je een spetterend feest? Bijvoorbeeld een klassenavond of een speciale feestdag? Daarover gaat deze lesbrief. TIP! Nog

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen 30 augustus t/m 3september 2010 www.kvw-afferden.nl Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Piet Laarakkers Dorpsstraat 26 Tel.:0485-531281 Monique Arntz Molenkampweg

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen.

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. ( vrijdag t/m zondag) 900,- voor 15 personen. Elke persoon extra is 40,-. ( vrijdag t/m maandag) 1100,- voor 15 personen. Elke persoon

Nadere informatie

jeugdkamp juni - 10 juni

jeugdkamp juni - 10 juni jeugdkamp 2018 8 juni - 10 juni PROGRAMMA BAKKER LOGISTIEK Handelsweg 26 3899 AB Zeewolde 036-5219521 info@bakker-logistiek.nl www.bakker-logistiek.nl Covebo Ambachtsstraat 13b 3861 RH Nijkerk 033-2464298

Nadere informatie

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar Kampboekje HBO-Verpleegkunde Studiejaar 2018-2019 Welkom Beste SOLDATEN, Eindelijk is het dan zover! De introductiedagen van de opleiding HBO-Verpleegkunde staan voor de deur En daarmee begin je aan een

Nadere informatie

HUISREGELS DOWN THE RABBIT HOLE 2017

HUISREGELS DOWN THE RABBIT HOLE 2017 HUISREGELS DOWN THE RABBIT HOLE 2017 In geval van twijfel of discussie beslist de festivalorganisatie Algemeen: ALCOHOL EN ROKEN Het is voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Draaiboek Sirene-cup (spelers)

Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek voor internationaal toernooi in Oostende van 25 t/m 27 maart Datum: 16-maart-2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Belangrijk.... 3 Mee te nemen door de spelers...

Nadere informatie

Deelnemen is belangrijker dan meedoen

Deelnemen is belangrijker dan meedoen Hallo deelnemers en ouders / verzorgers, Voor de 18e keer in het bestaan van Sporting Krommenie wordt de voetbal 2 daagse georganiseerd. Om dit evenement goed te organiseren hebben wij steun nodig van

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie