Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST"

Transcriptie

1

2 Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 19 en 26 september 2015 Website : Ticketing : Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop : Online via Soort event : 18 + Contactgegevens Walibi Holland Adres: Walibi Holland - Spijkweg RJ - Biddinghuizen Algemeen telefoonnummer: (maandag t/m vrijdag 09:00 17:00 uur) PROMOTEKST Na een dag vol kippenvel en adrenalinekicks lust jij vast wel een paar liter bier! Op 19 & 26 september rollen jij en je vrienden of collega s zo vanuit het park door naar een knetterfout Duits bierfeest. Walibi geht los! DJ Maurice trapt de avond af en zorgt gedurende het gehele Walibierfest voor een dampend niveautje party machen. Ondertussen zal ook DJ Timmie Tirol helemaal ab gehen op de draaitafels met zijn Duitse knallers. Het Oktoberfest gevoel is pas écht aan als schlagerzanger Thorsten von Lippe Biesterfeld het podium op gaat...en omdat het in Walibi altijd een tandje harder kan gooien we er ook nog eens een optreden in van Heidi und die Heino s! Zorg er wel voor dat je je lederhosen of Dirndl aan hebt, anders val je zwaar uit de toon bij alle oude houten bierfusten, biertafels, pullen, braadworsten en natuurlijk onze super schöne Duitse hostessen! Wat je verder nog moet weten: - Een ticket kost 47,50 p.p. en is inclusief: entreeticket voor Walibi Holland (10:00 tot 18:00 uur); toegang tot het Walibierfest (18:00 uur tot 23:00 uur); eten tijdens het Walibierfest. - De tafels van het Walibierfest zijn geschikt voor 8 personen, de kans bestaat dat je bij andere gasten aan tafel komt te zitten. - Drank is niet bij de prijs inbegrepen. Niet zo n bier of braadworstliefhebber? Check op walibi.nl/walibierfest wat we nog meer op het menu hebben staan!

3 ALGEMEEN 1. Wat is het Walibierfest? Het Walibierfest is een avondvullend event gebaseerd op het Oktoberfest in Duitsland, georganiseerd door Walibi Holland. Als de poorten van Walibi Holland sluiten, wordt de Duitse Bierstube geopend. Vanaf uur staan de knappe Duitse hostessen op je wachten. DJ Maurice, DJ Timmie Tirol, zanger Thorsten von Lippe Biesterfeld en Heidi und die Heino s zorgen voor een funspaβtisch Fest! Bij een Walibierfest ticket is het eten en entree tot Walibi Holland inbegrepen bij de entreeprijs! Dranken kunnen gekocht worden door middel van munten (munten zijn ter plekke te koop). 2. Waar vindt het Walibierfest plaats? In de Duitse bierstube van Walibi Holland! Adres Walibi Holland: Walibi Holland Spijkweg RJ Biddinghuizen 3. Wanneer vindt het Walibierfest plaats? 19 en 26 september De Bierstube opent om 18:00 uur. 4. Voor wie is het Walibierfest? Het Walibierfest is toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Er kan om ID gevraagd worden bij de entree. Iedereen jonger dan 18 jaar wordt geweigerd. 5. Welke artiesten komen er op het Walibierfest? DJ Maurice, DJ Timmie Tirol, zanger Thorsten von Lippe Biesterfeld en Heidi und die Heino s

4 TICKETS 6. Hoe kan ik een ticket voor het Walibierfest kopen? Dit kan online via Je kunt je individuele ticket online kopen en direct afrekenen. Bij reserveringen vanaf 8 personen kun je gebruik maken van de groepsreservering door het bestelformulier in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging van je reservering via de mail, samen met je e-tickets. 7. Worden er ook losse tickets voor het Walibierfest verkocht? Ja, met ingang van 26 augustus worden er losse tickets voor het Walibierfest verkocht. Daarnaast is toegang tot het attractiepark op de dag van het Walibierfest inbegrepen! 8. Waarom zijn de vrijdagen niet meer beschikbaar? Tijdens navraag onder de doelgroep is gebleken dat de vrijdag minder interessant is omdat deze dag minder makkelijk te combineren is met een dagje Walibi Holland. Hiervoor moet een vrije dag opgenomen worden en daarom gaat de voorkeur uit naar de zaterdag. 9. Waarom worden de Walibierfest tickets ineens inclusief toegang tot Walibi Holland aangeboden? De komende 48 uur is er een speciale actie! Binnen deze 48 uur kun je een tickets voor het Walibierfest kopen, inclusief entree tot Walibi Holland! Wanneer deze actie afgelopen, het volgende: De 48 uurs actie (ticket Walibierfest incl entree tot Walibi Holland) was zo succesvol dat we de actie doorgezet hebben. 10. Heb ik een speciaal ticket voor het Walibierfest nodig? Ja, voor het Walibierfest heb je een speciaal ticket nodig. Deze is exclusief te koop via Reguliere tickets van Walibi Holland zijn dus niet geldig als entree ticket tot het Walibierfest. Wel heb je met het Walibierfest ticket toegang tot het attractiepark op de dag van het Walibierfest! 11. Ik heb een vrijkaartje voor Walibi Holland ontvangen. Is deze ook geldig tijdens het Walibierfest? Met het vrijkaartje voor Walibi Holland heb je gratis toegang tot het park. Hiermee heb je geen toegang tot het Walibierfest (vanaf 18:00 uur). Tickets voor Walibierfest zijn te koop via de online ticketshop op Zijn kortingsacties van Walibi Holland tijdens het Walibierfest geldig? Nee, kortingsacties van Walibi Holland zijn niet geldig voor het Walibierfest. Deze kortingen zijn alleen voor het park.

5 13. Heb ik met een abonnement ook toegang tot het Walibierfest? Nee, het Walibierfest staat los van entree tot Walibi Holland. Abonnementhouders hebben dus wel toegang tot het park, maar niet tot het Walibierfest. Tickets voor het Walibierfest zijn te koop via de online ticketshop op Ontvangen we korting wanneer we met een grote groep komen? Nee, er zijn geen speciale groepstarieven voor het Walibierfest. Boekingen vanaf 16 personen moeten gemaakt worden via het boekingsformulier welke je online kunt invullen. Met het Walibierfest ticket heb je ook toegang tot het attractiepark op de dag van het Walibierfest! 15. Waarom zijn tickets alleen online of via een bestelformulier verkrijgbaar? In verband met een beperkte beschikbaarheid van de tickets, zijn deze alleen online via de ticketshop verkrijgbaar. Hiermee kunnen wij toegang tot het Walibierfest garanderen. Koop jouw tickets snel want op=op! 16. Heb ik met een studiepas of personeelspas ook toegang tot het Walibierfest? Nee, met studiepassen en/of personeelspassen van Walibi Holland heb je geen toegang tot het Walibierfest.

6 VERVOER 17. Is het nodig om een parkeerticket vooraf te kopen? Het parkeerticket zit bij de prijs van het Walibierfest ticket inbegrepen. Je ontvangt een parkeerbewijs welke je onder je raam kan plaatsen, zodat je toegang krijgt tot de parkeerplaats. 18. Waar kunnen wij parkeren? Voor de bezoekers van het Walibierfest is er een gedeelte op het parkeerterrein van Walibi Holland gereserveerd. Op vertoon van je Walibierfest parkeerticket krijg je toegang tot deze plekken. Parkeren op het terrein van Walibi Holland is op eigen risico. 19. Hoe is het Walibierfest te bereiken? Het Walibierfest is op verschillende manieren te bereiken: HALEN EN BRENGEN Iemand afzetten of ophalen bij Walibi? Rijd richting het park en volg de borden 'Halen & brengen'. AUTO Vanuit Amsterdam/Almere: neem op de A6 afslag Lelystad en volg daarna de borden Walibi. Vanuit Utrecht/Amersfoort: neem op de A28 de afslag Harderwijk/Lelystad en volg de borden Walibi. FIETS De sportievelingen kunnen ook op de fiets komen. Recht voor de hoofdingang is een fietsenstalling aanwezig. Je stapt je fiets af en loopt direct Walibi Holland binnen. OPENBAARVERVOER Connexxion rijdt tijdens het Walibierfest met de standaard busregeling. Dit betekent dat er waarschijnlijk geen bussen rijden in de avond. Kijk voor meer informatie op De bushalte bij Walibi Holland is tevens 10 minuten lopen vanaf het Walibierfest. Omdat er waarschijnlijk geen bussen rijden in de avond, kun je bij Walibi Village blijven slapen tegen een kortingstarief! (Zie punt 19)

7 OVERNACHTEN 20. Kan ik overnachten in de buurt van het Walibierfest? Ja, Walibi Holland heeft een eigen vakantiepark: Walibi Village. Het vakantiepark ligt direct naast het attractiepark en naast de Bierstube. Meer informatie: Tijdens het Walibierfest is er een speciaal Walibierfest arrangement beschikbaar: #HARDGAAN in Walibi Holland en nog harder gaan in de Bierstube van het Walibierfest! Lekker blijven slapen en niet naar huis hoeven te rijden? Boek dan nu snel je huisje(s)! LET OP: Voor het Walibierfest geldt een minimale leeftijd van 18 jaar! De hoofdboeker dient 21 jaar of ouder te zijn. Aankomstdata Aantal nachten 1 Vertrekdata 4-persoonshuisje 415,- 8-persoonshuisje 730,- Zaterdag 19 september 2015 Zaterdag 26 september 2015 Zondag 20 september 2015 Zondag 27 september 2015 Het arrangement is inclusief toegang tot Walibi Holland en toegang tot het Waliebierfest op één van de genoemde data, bedlinnen, schoonmaakkosten, g/w/l, gratis parkeren en administratiekosten. Het arrangement is te boeken via info@walibivillage.nl op basis van beschikbaarheid. (exclusief toeristenbelasting van 0,95 p.p.p.n.) HET PARK

8 21. Is Walibi Holland ook geopend tijdens het Walibierfest? Het park is gewoon geopend volgens reguliere openingstijden. Dit betekent dat het park niet in de avond (tijdens het Walibierfest) geopend is. Kijk voor de actuele openingstijden op Kunnen wij overdag wel het park bezoeken? Je kunt natuurlijk overdag gewoon Walibi Holland bezoeken! Daarnaast heb je met je Walibierfest ticket nu ook gratis toegang tot Walibi Holland!

9 EN VERDER? 23. Wordt er alcohol geschonken? Ja, er wordt tijdens het Walibierfest alcohol geschonken. Het Walibierfest is een 18+ event. Bij de visitatie kan om ID gevraagd worden. Iedereen onder de 18 jaar wordt geweigerd bij de entree. 24. Mag ik eten & drinken meenemen? Nee, zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Alcohol, flessen, blikjes, vloeistoffen, etenswaar en glaswerk mogen niet meegenomen worden tijdens Walibierfest. 25. Kan ik mijn drankjes contant afrekenen? Voor de dranken werken wij met munt verkoop. Voor 1 munt betaal je 2,50, deze munt is breekbaar. De munten zijn ter plekke te koop, groepen vanaf 24 personen kunnen ook munten vooraf bestellen (deze dienen vooraf middels factuur te worden voldaan). 26. Mag ik verkleed komen naar het Walibierfest? Graag! Verkleed gaan als Heidi of Gunter geeft de sfeer nog een extra boost! 27. Is er een garderobe aanwezig? Ja, bij de ingang van de Bierstube is er een garderobe. Het gebruik van deze garderobe is op eigen risico, Walibi Holland kan niet aansprakelijk worden gehouden voor diefstal/verlies van spullen. 28. Zijn er rolstoelen beschikbaar of te huur tijdens het Walibierfest? Nee, er zijn geen rolstoelen beschikbaar en/of te huur tijdens het Walibierfest. 29. Wordt er gecontroleerd op drugs, wapens en/of andere gevaarlijke voorwerpen? Het is verboden glaswerk, plastic flessen, dranken, etenswaren, drugs, blik, vuurwerk, dieren, wapens en/of gevaarlijke voorwerpen (bijvoorbeeld spuitbussen of CS gas) voor zichzelf of een ander mee te brengen naar of in bezit te hebben op - de Locatie. De Organisatie zal niet toegestane zaken bij de ingang in beslag (laten) nemen en kan de betreffende bezoeker die dergelijke zaken bij zich draagt de (verdere) toegang tot het Festival zonder recht op restitutie van het toegangsgeld weigeren en/of overgedragen aan de Politie. 30. Mag je camera s meenemen? Het is niet toegestaan professionele foto-, (digitale) film- en andere opnameapparatuur (videocamera s en camcorders). Of sprake is van professionele apparatuur is uitsluitend ter beoordeling van de Organisatie. De Organisatie zal niet toegestane zaken bij de ingang in beslag (laten) nemen en kan de betreffende bezoeker die dergelijke zaken bij zich draagt de (verdere) toegang tot het Walibierfest zonder recht op restitutie van het toegangsgeld weigeren

10 31. Gevonden voorwerpen? Ben je iets verloren in de Bierstube? Via ilost kun je eenvoudig en snel het door jou verloren item opzoeken en terug laten sturen. Klik hier voor het opzoeken van het door jou verloren voorwerp. 32. Is er op het terrein tabak te koop? Een sigarettenautomaat is te vinden in de Lounge van Walibi Village, vlak bij de Bierstube. 33. Mag er gerookt worden in de Bierstube? Nee, in het gebouw mag niet gerookt worden. Hiervoor kun je gebruik maken van het terras bij de Bierstube. 34. Wat wordt er gedaan om diefstal op het terrein te voorkomen? Voor diefstal wordt gewaarschuwd in de huisregels. De Walibiergangers zijn verantwoordelijk voor hun eigen bezittingen. Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein waar de bezoekers hun waardevolle spullen in kunnen opbergen. Bij diefstal zal te allen tijde contact worden opgenomen met de politie. Walibi aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing en/of diefstal van goederen die je hebt meegebracht in de Bierstube.

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Website : www.walibi.nl/walibierfest Ticketing : www.walibi.nl/tickets Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop

Nadere informatie

Q&A. SUMMER VIBEZ Een overdosis zomer! SOCIAL MEDIA SUMMER VIBEZ: EEN OVERDOSIS ZOMER! Datum : 15, 22 & 29 JULI EN 5 & 12 AUGUSTUS 2015

Q&A. SUMMER VIBEZ Een overdosis zomer! SOCIAL MEDIA SUMMER VIBEZ: EEN OVERDOSIS ZOMER! Datum : 15, 22 & 29 JULI EN 5 & 12 AUGUSTUS 2015 Q&A SUMMER VIBEZ Een overdosis zomer! Datum : 15, 22 & 29 JULI EN 5 & 12 AUGUSTUS 2015 Website : Ticketing : Openingstijden : Wijze verkoop : Soort event : www.walibi.nl/summervibez www.walibi.nl/tickets

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in het Openluchtmuseum en? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in 'De sixties''? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De sixties'

Nadere informatie

In dit document lees je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden voor het Intents Festival weekend.

In dit document lees je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden voor het Intents Festival weekend. Heb je al zin in Intents Festival? Leuk dat je 3 nachten komt kamperen op onze festivalcamping! De camping ligt vlak naast het festivalterrein, slechts 2 minuten lopen. Tijdens deze 3 dagen kun je feesten,

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Krijg ik als abonnee gratis toegang? 2. Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? 3. Hoe kan ik voordelig parkeren bij Domein Bokrijk? 4. Ik heb

Nadere informatie

Huisreglement Stichting X-Events / Bezoekers

Huisreglement Stichting X-Events / Bezoekers Huisreglement Stichting X-Events / Bezoekers Algemeen X-Citement Festival wordt georganiseerd door de Stichting X-Events, gevestigd te Dongen, gemeente Dongen, en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Camping: Heb ik een apart ticket nodig voor de camping? Ja je moet een apart ticket kopen voor de camping. Kijk hier (hyperlink plaatsen) welke tickets beschikbaar

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Pagina 1 van 5 INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is Het Prullenbos dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. In de

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019 Algemene Voorwaarden 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand komt in het kader van het bezoek aan het

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG 2017-2018 Theaterkassa en informatiebalie De kassa en informatiebalie van Kielzog zijn op werkdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een theatervoorstelling.

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN Laatst aangepast: 17-1-2017 Deze algemene voorwaarden van Real Life Gaming (eenmanszaak) gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

Veelgestelde vragen zomerseizoen

Veelgestelde vragen zomerseizoen Veelgestelde vragen zomerseizoen Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen in onderstaand overzicht per categorie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 0180 491 122 of via info@de-fakkel.nl.

Nadere informatie

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht.

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht. Huisregelement en voorwaarden Gedurende uw aanwezigheid binnen ons wellness resort zullen wij er alles aan doen om het verblijf van alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Deze regels gelden

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Privacy Adresgegevens worden niet doorgegeven aan derden met uitzondering van reisgegevens. Muziekindevakantie.nl gebruikt je adresgegevens om

Nadere informatie

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen.

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen. HUISREGELS Door het kopen van een toegangsbewijs of het betreden van ons evenement, gaat u akkoord met de huisregels van de organisatie Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland (*StecWF) welke

Nadere informatie

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart Q&A s Campagne: Dagkaart Ik heb een abonnement en de aanbieding niet gekregen, waarom is dat? We hebben een deel van onze klanten geselecteerd. Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Mei 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Mei 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Mei 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In mei 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 1 t/m 31 mei 2015 kunnen 4 miljoen mensen in Nederland profiteren van gratis

Nadere informatie

Informatieve notitie BloodyNightCon Europe 2016

Informatieve notitie BloodyNightCon Europe 2016 Informatieve notitie BloodyNightCon Europe 2016 BloodyNightCon Europe de vierde editie zal plaatsvinden in het weekend van 14 en 15 mei 2016 in The Egg in Brussel. Dit is een fantastische en grote plaats

Nadere informatie

Op bezoek. Op bezoek

Op bezoek. Op bezoek Op bezoek Op bezoek Het behouden en/of uitbreiden van sociale contacten is een wezenlijk onderdeel van de behandeling van onze patiënten. Vooral in de fase waarin de behandeling zich richt op terugkeer

Nadere informatie

algemene voorwaarden v1.1 // heavents b.v.

algemene voorwaarden v1.1 // heavents b.v. Algemene voorwaarden Heavents b.v. 1. Definities 1.1. Organisatie : Heavents B.V., statutair gevestigd te Hoek van Holland en bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 62991361 1.2. Evenement :

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN PAL MUNDO B.V. Gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer waar deze opgevraagd kunnen worden. Op verzoek van een ieder zullen de algemene voorwaarden

Nadere informatie

WERKFESTIVAL Chaos in de Orde Georganiseerd door Huis van Verbeelding

WERKFESTIVAL Chaos in de Orde Georganiseerd door Huis van Verbeelding Algemene Voorwaarden WERKFESTIVAL Chaos in de Orde Georganiseerd door Huis van Verbeelding Artikel 1. DEFINITIES a) Chaos in de Orde Chaos in de Orde is een werkfestival voor organisatievernieuwers. De

Nadere informatie

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis.

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. Algemeen Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ALG023 / Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis. / 10-12-2014

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN PRIMAIR ONDERWIJS Koffers Vol Verhalen Het koffertjesproject is ontwikkeld voor de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs en de brugklas van het voortgezet onderwijs. Voor groep

Nadere informatie

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 Let s roll! Prikkelende jazz, swingende soul, hartbrekende blues. Meeslepende latin, inspirerende fusion, groovy funk. Opzwepende R&B, bijtende hiphop en stevige

Nadere informatie

Bedrijfsarrangement - Het Landgoed van de Sint Starttijdstippen De grote feestzaal Mogelijke data voor bedrijfsarrangementen Reserveren Facturatie

Bedrijfsarrangement - Het Landgoed van de Sint Starttijdstippen De grote feestzaal Mogelijke data voor bedrijfsarrangementen Reserveren Facturatie Bedrijfsarrangement - Het Landgoed van de Sint Breng een bezoek met uw bedrijf aan Het Landgoed van de Sint. Hij logeert namelijk in Limburg en wel op het prachtige landgoed De Schinvelderhoeve. Tijdens

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Business Class Seizoen 8

Business Class Seizoen 8 Business Class Seizoen 8 Get Together After Work! Friday Afternoon, een uniek concept In 2008 werd gestart met een bescheiden netwerkborrel. Inmiddels is Friday Afternoon uitgegroeid tot de meest succesvolle

Nadere informatie

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis

Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis Algemeen Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ALG023 / Parkeren bij het Catharina Ziekenhuis / 28-09-2017

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Veluwe Airsoft huurreglement

Veluwe Airsoft huurreglement huurreglement Dit document is een richtlijn, in goed overleg zijn er diverse opties mogelijk! Jaar 2014 Harderwijkerweg 497A 8077 RJ, HULSHORST Caption describing picture or graphic. Contactgegevens; Email:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen Hotel Gift Card Welk bedrag kan ik op een Hotel Gift Card laden? De Hotel Gift Card is op te waarderen met minimaal 15,00 en maximaal 150,00. Moet ik het bedrag

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. definities 1.1. Organisatie : Stichting De Kloontjes, statutair gevestigd te Oisterwijk (KvK: 18069737) en tevens de (rechts)personen die namens haar zijn belast met de organisatie

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. definities

Algemene voorwaarden. 1. definities Algemene voorwaarden 1. definities 1.1. Organisatie : DNG De Nieuwe Generatie B.V., statutair gevestigd te Rijswijk (KvK: 64444325 en tevens de (rechts)personen die namens haar zijn belast met de organisatie

Nadere informatie

Dinsdag 17 september 2013. Klaas Stekelenburg Hotel t Paviljoen & Hotelkamerveiling.nl

Dinsdag 17 september 2013. Klaas Stekelenburg Hotel t Paviljoen & Hotelkamerveiling.nl Dinsdag 17 september 2013 Klaas Stekelenburg Hotel t Paviljoen & Hotelkamerveiling.nl Het ontstaan Introductie concept Wat is Hotelkamerveiling.nl? Toekomstvisie Hotel t Paviljoen 1923 Paviljoentje, een

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Op bezoek. Op bezoek

Op bezoek. Op bezoek Op bezoek Op bezoek Het behouden en/of uitbreiden van sociale contacten is een wezenlijk onderdeel van de behandeling van onze patiënten. Vooral in de fase waarin de behandeling zich richt op terugkeer

Nadere informatie

Vragenlijst PAja! Utrecht 2013 :

Vragenlijst PAja! Utrecht 2013 : Vragenlijst PAja! Utrecht 2013 : Verschillende instellingen in Utrecht worden gekeurd door jongeren die zelf in die instellingen hebben gewoond of nog steeds wonen. Middels deze vragenlijst willen de instellingen

Nadere informatie

Bronto Birthday Party

Bronto Birthday Party Bronto Birthday Party Hallo diplodocus van me! Welkom bij in Gouda! Als paleontoloog wil ik je meenemen op een uniek avontuur en samen gaan we miljoenen jaren terug in de tijd De tijd van de dinosauriërs!

Nadere informatie

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN - STICHTING LEPPEL Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Leppel, statutair gevestigd te Oldenzaal (KVK 55718256 - BTW-nummer 851832064B01), verder te noemen de organisatie zijn van

Nadere informatie

Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013

Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013 Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013 Start verkoop vanaf 10 dec 9.00 uur 1. Algemeen Wat zijn de openingstijden van de Efteling? U kunt op de site van de Efteling www.efteling.com

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit Letters te klein? Klik op + hier boven in om in te zoomen. B&B / Hostellerie Alle B&B prijzen zijn inclusief toegang tot de helende tuinen (ook in de avond), parkeren en gratis Wi-Fi in de spirituele winkel

Nadere informatie

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE!

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE! ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE! S A L K E D E J G J I ZO KR! L I T S L WE Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard

Nadere informatie

Escape Room Uden Wilhelminastraat 14 5401 CH Uden Telefoonnummer: 0413 322 694 E-mail: info@escapeuden.nl Website: www.escapeuden.

Escape Room Uden Wilhelminastraat 14 5401 CH Uden Telefoonnummer: 0413 322 694 E-mail: info@escapeuden.nl Website: www.escapeuden. Escape Room Uden Wilhelminastraat 14 5401 CH Uden Telefoonnummer: 0413 322 694 E-mail: info@escapeuden.nl Website: www.escapeuden.nl Facebook: facebook/escapeuden Wat is een Escape Room? Een Escape room

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam

Nadere informatie

Op bezoek. Op bezoek

Op bezoek. Op bezoek Op bezoek Het behouden en/of uitbreiden van sociale contacten is een wezenlijk onderdeel van de behandeling van onze patiënten. Vooral in de fase waarin de behandeling zich richt op terugkeer naar de maatschappij

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Reglement Familiepark Nienoord 2018

Reglement Familiepark Nienoord 2018 Reglement Familiepark Nienoord 2018 Hartelijk welkom in Familiepark Nienoord! Het is onze bedoeling om u een leuke en gezellige dag te bezorgen in ons Familiepark. Om uw bezoek en dat van onze overige

Nadere informatie

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Ticketvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN THE HOLLAND BOAT B.V. Artikel 1 Definities The Holland Boat (THB): The Holland Boat B.V. (kvk-nummer: 71256237), statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

HUISREGELS MAXIMAAL GENIETEN - Foodfestival

HUISREGELS MAXIMAAL GENIETEN - Foodfestival HUISREGELS MAXIMAAL GENIETEN - Foodfestival Het Maximapark in Leidsche Rijn wordt het derde weekend van mei omgetoverd tot een heus foodies paradise. Jong en oud, familie en vrienden kunnen hier optimaal

Nadere informatie

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL!

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! 1 LAAT ZE LEKKER Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje uitrazen in Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar

Nadere informatie

Nuttige informatie voor reeds gereserveerde evenementen algemeen, huwelijksfeesten en voor ceremoniemeesters.

Nuttige informatie voor reeds gereserveerde evenementen algemeen, huwelijksfeesten en voor ceremoniemeesters. Nuttige informatie voor reeds gereserveerde evenementen algemeen, huwelijksfeesten en voor ceremoniemeesters. Draaiboek Na overleg met de opdrachtgever wordt door de Orangerie Elswout een draaiboek samengesteld

Nadere informatie

DOEL VAN DE HUISREGELS

DOEL VAN DE HUISREGELS DOEL VAN DE HUISREGELS De huisregels zijn gemaakt om de veiligheid, orde, rust en hygiëne in dit zwembad te bewaren met als doel voor iedereen een prettig verblijf te verzorgen. De huisregels gelden voor

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VOF IT FLINKEBOSKJE. STATUTAIR GEVESTIGD TE FLINKEBOSKJE 2, 8584 WV HEMELUM (KvK-nummer: 01137482, BTW-nummer: NL819919160.B01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE

Nadere informatie

VIP tickets. per ticket 110,- excl. BTW (6%)

VIP tickets. per ticket 110,- excl. BTW (6%) VIP tickets per ticket 110,- excl. BTW (6%) Inclusief: VIP Entree VIP parking VIP deck Welkomstdrankje bij aankomst deck Bediening op het deck Aanvang 16.30 uur (i.p.v. 18.00 uur) Toegang tot VIP drankenkaart

Nadere informatie

Bezoekersfolder. Nederlands

Bezoekersfolder. Nederlands Bezoekersfolder Nederlands Als bezoeker willen wij u van harte welkom heten. Bezoek aan een gedetineerde kent enkele regels. Wij vragen uw aandacht voor onze toelatingsprocedure. U dient te allen tijde

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

FAQ Libelle Winterfair

FAQ Libelle Winterfair FAQ Libelle Winterfair Hieronder vind je de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wat zijn de openingstijden? Libelle Winterfair 2017 vindt plaats van woensdag

Nadere informatie

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis

Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Indruk van de werkzaamheden van vrijwilligers bij Simmerdeis Dit is een beschrijving van de klussen die je als vrijwilliger van Simmerdeis zo al kunt gaan doen. Bij Simmerdeis kiezen we er bewust voor

Nadere informatie

1 Is er uit jouw huishouden in de afgelopen vijf jaar wel eens een fiets gestolen?

1 Is er uit jouw huishouden in de afgelopen vijf jaar wel eens een fiets gestolen? Fietsendiefstal Onderzoeksresultaten TIPHorstaandeMaas.nl Fietsendiefstal Fietsendiefstal is in Nederland de meest voorkomende vorm van criminaliteit (bron: politie). 8 7 6 1 Is er uit jouw huishouden

Nadere informatie

Factsheet MissionPlaza mei 2016

Factsheet MissionPlaza mei 2016 Factsheet MissionPlaza 2016 13-16 mei 2016 Organisatie MissionPlaza MissionPlaza wordt georganiseerd door MissieNederland i.s.m. St. Opwekking. Het correspondentieadres is: MissieNederland Hoofdstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bezoekers Evenementen. Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden raadpleegbaar op

Algemene Voorwaarden Bezoekers Evenementen. Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden raadpleegbaar op Algemene Voorwaarden Bezoekers Evenementen Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden raadpleegbaar op www.wantijpop.nl/algemenevoorwaarden;

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag Veelgestelde vragen bij de Concertactie Wat is de Concertactie van Albert Heijn? De Concertactie is een actie die wordt georganiseerd door Albert Heijn en 100% NL. Hiermee spaar je voor een gratis 2e kaartje

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

GOOI DE SCHOOLSTRESS VAN JE AF!

GOOI DE SCHOOLSTRESS VAN JE AF! GOOI DE SCHOOLSTRESS VAN JE AF! 1 Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben jouw leerlingen wel een

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst in het kader van het bezoek aan het evenement, en de aanschaf van alle toegangstickets daarvoor tussen

Nadere informatie

Inleiding. Taak 1 introductie

Inleiding. Taak 1 introductie Inleiding Walibi Walibi is een Nederlands attractiepark in Biddinghuizen. Het park richt zich op bezoekers van alle leeftijden, op scholen en op bedrijven, op groepen en op individuen. Kortom, Walibi is

Nadere informatie

VRAGEN THEMA FIETSEN

VRAGEN THEMA FIETSEN VRAGEN THEMA FIETSEN 1. Ik fiets graag. Mag ik in de binnenstad van s-hertogenbosch fietsen? A. In de hele stad liggen speciale fietspaden, ook in de binnenstad. B. In de binnenstad van s-hertogenbosch

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft.

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. \Artikel 1 Reservering 1.1 Reserveren kan tot uiterlijk 2 uur voor aanvang worden gedaan. Artikel 2 Betaling 2.1 Betaling worden bij Let s Paintball

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Wat je moet weten over hasj en wiet

Wat je moet weten over hasj en wiet Wat je moet weten over hasj en wiet 1 2 Je hebt vast wel eens van hasj of wiet gehoord. Hasj en wiet zijn drugs. Hasj en wiet worden meestal gerookt. Er wordt een soort sigaret gedraaid met tabak en hasj

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE SITTARD-GELEEN STATUTAIR GEVESTIGD TE HUB DASSENPLEIN 3, 6131 LB SITTARD (KvK-nummer: 14130475 en BTW-nummer: NL00.19.06.562.B.01), VERDER

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

Algemene informatie. In NEMO. Science Center NEMO Oosterdok 2 1011 VX Amsterdam 020 531 31 18 www.e-nemo.nl boekingsbureau@e-nemo.

Algemene informatie. In NEMO. Science Center NEMO Oosterdok 2 1011 VX Amsterdam 020 531 31 18 www.e-nemo.nl boekingsbureau@e-nemo. Algemene informatie In NEMO 020 531 31 18 www.e-nemo.nl boekingsbureau@e-nemo.nl Algemene informatie versie 11-2014 1 Praktische informatie voor uw bezoek aan NEMO Speciaal schooltarief Leerlingen primair

Nadere informatie