ALGEMENE VOORWAARDEN DELTACOST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN DELTACOST"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN DELTACOST 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden betekent (zowel in enkelvoud als in meervoud), tenzij uit de context anders voortvloeit: Aflevering de deugdelijke levering van een deugdelijk Product; Bedrag een tussen een Koper en een Verkoper overeengekomen bedrag; Bijzondere Omstandigheid BW Cliënt DeltaCost Delta Deal Gebrekkige Aflevering Koper Prijs Product Provisie Stichting DeltaCost Verkoper heeft de betekenis die daarin is toegekend onder artikel 8.1 van deze algemene voorwaarden; het Nederlandse Burgerlijk Wetboek; degene die een profiel heeft aangemaakt op de Website, ongeacht of een dergelijk profiel volledig is of juiste informatie bevat; DeltaCost B.V., de gebruiker van deze algemene voorwaarden, zoals bedoeld in artikel 6:231 BW; een op grond van artikel 4 tot stand gekomen overeenkomst tussen een Koper en een Verkoper om het Bedrag via DeltaCost onder bepaalde voorwaarden te laten bewaren; een levering van een Product die niet heeft plaatsgevonden of waarbij het Product ondeugdelijk is; de Cliënt die een aanbod omtrent een Product heeft aanvaard, die een Product heeft gekocht en/of afgenomen; het Bedrag vermeerderd met de Provisie; een goed en/of dienst; 1,2% van het Bedrag, met een minimum van EUR 10 en een maximum van EUR 750, te vermeerderen met de wettelijke BTW; Stichting Derdengelden DeltaCost; de Cliënt die een Product heeft aangeboden, verkocht en/of geleverd;

2 Website Werkdag Wft de website een dag, niet zijnde (i) een zaterdag, (ii) een zondag en (iii) een dag waarop banken in Nederland geen betalingstransacties verrichten, en in het geval van artikel een dag, niet zijnde (i) een zaterdag, (ii) een zondag en (iii) een in Nederland algemeen erkende feestdag in de zin van de Algemene termijnenwet, dan wel een bij of krachtens de Algemene termijnenwet daaraan gelijkgestelde dag; Wet op het financieel toezicht. 2 DeltaCost 2.1 DeltaCost is een betaaldienstverlener zoals bedoeld in artikel 1:1 Wft. DeltaCost heeft hiervoor geen vergunning, maar is van de vergunningplicht vrijgesteld op grond van artikel 2:3d Wft in samenhang met artikel 1a van de Vrijstellingsregeling Wft. 3 Toepasselijkheid 3.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle rechtsverhoudingen tussen DeltaCost en een Cliënt. Onder rechtsverhoudingen wordt onder meer (maar niet uitsluitend) verstaan alle verbintenissen (zowel uit overeenkomst als uit de wet voortvloeiend), waaronder ook aanvullende overeenkomsten en vervolgovereenkomsten, alle communicatie (schriftelijk, elektronisch en mondeling) en het gebruik van de Website. 3.2 Onverminderd artikel 5.1, tweede zin, strekken de bedingen in deze algemene voorwaarden tevens ten behoeve van Stichting DeltaCost. 3.3 Toepasselijkheid van algemene voorwaarden of andere bedingen of voorwaarden van een Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 4 Delta Deal 4.1 Een Cliënt kan via de Website, in de hoedanigheid van Koper of in de hoedanigheid van Verkoper, aan een andere Cliënt een aanbod doen tot het aangaan van een Delta Deal. Een dergelijk aanbod kan door de andere Cliënt via de Website worden (i) aanvaard, (ii) verworpen, of (iii) gewijzigd. Bij aanvaarding van het aanbod komt een Delta Deal tot stand onder de voorwaarden van het aanbod. Indien de ene Cliënt optreedt als Koper, treedt de andere Cliënt op als Verkoper en vice versa. Bij verwerping van het aanbod vervalt het aanbod en komt geen Delta Deal tot stand. Een wijziging van het aanbod geldt als een nieuw aanbod en als een verwerping van het oorspronkelijke. Artikel 6:225 BW lid 2 BW is niet van toepassing. 4.2 Een aanbod houdt een termijn van maximaal 60 dagen voor aanvaarding in. Wordt het aanbod niet binnen die termijn aanvaard, dan vervalt het aanbod en komt geen Delta Deal tot stand. In afwijking van artikel 6:219 lid 1 BW kan een aanbod te allen tijde worden herroepen totdat het aanbod is aanvaard.

3 4.3 En Delta Deal bestaat in ieder geval uit het Bedrag, de Provisie, de Prijs en een omschrijving van het Product. In een Delta Deal worden in ieder geval de volgende momenten door de Koper en de Verkoper vooraf vastgesteld: Overmaken van de Prijs door de Koper; Aflevering door de Verkoper; Zichtperiode; Overmaken van het Bedrag aan de Verkoper; waarbij tussen het moment van het overmaken van de Prijs en de Aflevering ten minste 1 Werkdag ligt en waarbij tussen de Aflevering en het Overmaken van het Bedrag de overeengekomen zichtperiode als bedoeld in artikel in acht wordt genomen. De Koper en de Verkoper kunnen overeenkomen dat het Bedrag in maximaal 4 delen aan de Verkoper wordt overgemaakt. Overmaken Prijs 4.4 De Koper is verplicht om binnen de termijn zoals vastgesteld onder artikel de Prijs over te maken op een door DeltaCost aan te wijzen rekening die wordt gehouden door Stichting DeltaCost. De verplichting om het Bedrag tijdig over te maken heeft de Koper jegens de Verkoper. De verplichting om de Provisie tijdig over te maken heeft de Koper jegens DeltaCost. 4.5 Indien de Koper minder dan de Prijs overmaakt, krijgt de Koper eenmalig de gelegenheid om binnen 5 Werkdagen alsnog de volledige Prijs over te maken. Indien sprake is van een vertraging in de betaling van de Prijs zoals bedoeld in dit artikel, heeft de Verkoper het recht om de Aflevering met 5 Werkdagen op te schorten. Indien de Verkoper van dit opschortingsrecht gebruik wenst te maken, dient de Verkoper dit binnen 5 Werkdagen via de Website kenbaar te maken. 4.6 Indien de Koper na de periode genoemd in artikel 4.5 minder dan de Prijs heeft overgemaakt, dan eindigt de Delta Deal onmiddellijk na die periode. In dat geval heeft DeltaCost het recht om hetgeen is ontvangen te doen terugstorten onder inhouding van de Provisie. Indien de Koper minder dan de Provisie heeft overgemaakt, dan heeft DeltaCost een vordering op de Koper ter hoogte van de Provisie, minus hetgeen de Koper heeft overgemaakt. Indien de Koper meer dan de Prijs heeft overgemaakt, dan zal DeltaCost het meerdere binnen 10 Werkdagen aan de Koper overmaken. Aflevering 4.7 De Verkoper is verplicht om binnen de termijn zoals vastgesteld onder artikel 4.3.2, met inachtneming van hetgeen is bepaald in artikel 4.5, voor Aflevering zorg te dragen. De verplichting om tijdig voor Aflevering zorg te dragen heeft de Verkoper jegens de Koper. 4.8 De Aflevering wordt geacht te zijn voltooid binnen de termijn zoals vastgesteld onder artikel 4.3.2, tenzij de Verkoper en/of de Koper binnen 5 Werkdagen na afloop van die termijn via de Website hebben/heeft aangegeven dat er sprake is van een Gebrekkige Aflevering. Overmaken Bedrag 4.9 DeltaCost zal het Bedrag doen overmaken aan de Verkoper op of omstreeks de datum zoals vastgesteld onder artikel 4.3.4, tenzij ten minste één van de volgende gevallen zich naar het oordeel van DeltaCost voordoet of heeft voorgedaan:

4 4.9.1 de Delta Deal is ten einde is gekomen; er is sprake is van een Gebrekkige Aflevering; of er is sprake van een Bijzondere Omstandigheid. Einde Delta Deal 4.10 Een Delta Deal eindigt op het moment dat de Stichting DeltaCost het Bedrag heeft overgemaakt aan de Verkoper. In het geval dat het Bedrag in delen wordt overgemaakt aan de Verkoper, eindigt een Delta Deal op het moment dat het laatste deel is overgemaakt. Een Delta Deal eindigt eveneens indien dat in deze algemene voorwaarden is bepaald. Bij het einde van een Delta Deal hebben zowel de Verkoper als de Koper geen enkele vordering op DeltaCost uit hoofde van de desbetreffende Delta Deal, tenzij en voor zover in deze algemene voorwaarden uitdrukkelijk anders is bepaald. 5 Bewaardienst DeltaCost 5.1 Tussen een Cliënt en DeltaCost komt een overeenkomst tot stand zodra de Cliënt een profiel heeft aangemaakt op de Website, ongeacht of een dergelijk profiel volledig is of juiste informatie bevat. Tussen een Cliënt en Stichting DeltaCost komt geen overeenkomst tot stand. Een Cliënt heeft geen enkele vordering op Stichting DeltaCost en iedere Cliënt doet hierbij uitdrukkelijk afstand van enige (huidige of toekomstige) vordering op Stichting DeltaCost. 5.2 Bij ontvangst van de Prijs in overeenstemming met artikel 4.4 en 4.5, of indien DeltaCost dat uitdrukkelijk langs elektronische weg aangeeft aan de Koper en de Verkoper, verplicht DeltaCost zich jegens de Koper en de Verkoper gezamenlijk om het Bedrag door Stichting DeltaCost te doen bewaren onder de voorwaarden van deze algemene voorwaarden. De gelden worden uitsluitend bewaard ten behoeve van de Koper en de Verkoper gezamenlijk. 5.3 Noch Koper noch Verkoper heeft recht op rente of enige andere vergoeding of vruchten. 5.4 De bewaardienst wordt aanvaard en uitgevoerd door DeltaCost met uitsluiting van artikel 7:404 BW, artikel 7:408 lid 1 BW, artikel 7:408 lid 2 BW. Elke Cliënt stemt ermee in dat DeltaCost de bewaardienst geheel of gedeeltelijk kan laten uivoeren door één of meerdere anderen. 5.5 De bewaardienst zoals bedoeld in artikel 5.2 eindigt op het moment dat Stichting DeltaCost het Bedrag niet langer onder zich heeft. 6 Gemeenschap 6.1 Voor zover ten aanzien van de door Stichting DeltaCost bewaarde gelden een gemeenschap aanwezig is, zijn de volgende bepalingen van dit artikel 6 daarop van toepassing. Een gemeenschap tussen een Verkoper en een Koper is beperkt tot het Bedrag of elk deel daarvan dat door Stichting DeltaCost voor die Verkoper en Koper wordt bewaard. 6.2 Stichting DeltaCost heeft het uitsluitende genot, gebruik en beheer van en is de enige beschikkingsbevoegde over de gelden die door Stichting DeltaCost worden bewaard. Elke Koper en Verkoper doet hierbij jegens DeltaCost en Stichting DeltaCost afstand van zijn respectievelijke recht om verdeling van de gemeenschap te vorderen, tenzij zulks uitdrukkelijk in deze algemene voorwaarden is bepaald.

5 7 Gebrekkige Aflevering 7.1 Indien door de Koper en/of de Verkoper met inachtneming van artikel 4.8 is aangegeven dat er sprake is van een Gebrekkige Aflevering, dan kunnen de Koper en de Verkoper gezamenlijk het volgende nader overeenkomen: binnen een bepaalde termijn zal alsnog Aflevering door de Verkoper plaatsvinden, in welk geval het nieuw overeengekomen moment van Aflevering in de plaats zal komen van het onder artikel vastgestelde moment; of de Delta Deal wordt, voor zover deze reeds is uitgevoerd en met uitzondering van de Provisie, op (een) nader overeen te komen moment of momenten ongedaan gemaakt; waarbij geldt dat de Koper en de Verkoper binnen 30 kalenderdagen tot overeenstemming moeten zijn gekomen, bij gebreke waarvan de Koper en de Verkoper gebonden zullen zijn aan de mogelijkheid die is omschreven in artikel Indien de Koper en de Verkoper ook niet tot overeenstemming zijn gekomen op welk moment of momenten de Delta Deal ongedaan wordt gemaakt, zal DeltaCost hetgeen DeltaCost heeft ontvangen van de Koper in het kader van de desbetreffende Delta Deal, met uitzondering van de Provisie, een jaar nadat is aangegeven dat er sprake is van een Gebrekkige Aflevering (terug) doen overmaken aan de Koper, tenzij sprake is van een Bijzondere Omstandigheid in welk geval de procedure zoals omschreven in artikel 8 van toepassing zal zijn. 7.2 Indien de Gebrekkige Aflevering bestaat uit een levering van een ondeugdelijke zaak, is de Verkoper in het geval als bedoeld in artikel gerechtigd om van de Koper te vorderen dat hij de ondeugdelijke zaak eerst (terug) levert aan de Verkoper, alvorens alsnog Aflevering te laten plaatsvinden. 7.3 De ongedaanmaking als bedoeld in artikel bestaat uit (i) het door de Koper (terug) leveren van de ondeugdelijke zaak aan de Verkoper indien de Gebrekkige Aflevering bestaat uit een levering van een ondeugdelijke zaak, en (ii) het door DeltaCost (terug) doen overmaken aan de Koper van hetgeen DeltaCost heeft ontvangen van de Koper in het kader van de desbetreffende Delta Deal, met uitzondering van de Provisie. 8 Bijzondere Omstandigheden 8.1 Een Bijzondere Omstandigheid ontstaat indien één van de volgende omstandigheden zich voordoet: het naleven van een verbintenis door DeltaCost jegens een Cliënt is, naar het uitsluitende oordeel van DeltaCost, in strijd met enige wet of regel, vonnis of uitspraak van enige rechter of ander gezag dat een oordeel geeft over geschillen, of communicatie van enig bestuursorgaan als bedoeld in artikel 1:1 van de Algemene wet bestuursrecht of enig daarmee vergelijkbaar orgaan; dood van een Koper of Verkoper; ontbinding van een Koper of Verkoper of enige andere omstandigheid waaruit, naar het uitsluitende oordeel van DeltaCost, blijkt dat een Koper of Verkoper zijn activiteiten permanent heeft gestaakt; faillissement, surseance van betaling of toepassing van de schuldsaneringsregeling ten aanzien van een Koper of Verkoper; fusie of splitsing van een Koper of Verkoper; onderbewindstelling van een Koper of Verkoper of diens goederen;

6 8.1.7 een geschil tussen een Koper en een Verkoper dat te maken heeft met de Delta Deal; of enige andere omstandigheid die naar het uitsluitende oordeel van DeltaCost kwalificeert als een Bijzondere Omstandigheid als hier bedoeld. 8.2 Indien een Bijzondere Omstandigheid zich voordoet, is DeltaCost bevoegd om de nakoming van haar verbintenissen, de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit een Delta Deal en/of enige andere verbintenis uit hoofde van deze algemene voorwaarden geheel of gedeeltelijk op te schorten, te staken of te beëindigen. Tevens is DeltaCost bevoegd om in een dergelijk geval de Delta Deal te beëindigen, al dan niet nadat daar voorafgaand andere handelingen zijn verricht. DeltaCost zal er in het geval van Bijzondere Omstandigheden naar streven om de Verkoper en de Koper tijdig te informeren en om overleg te hebben met de Verkoper en de Koper over de voortgang of afwikkeling. Het is de intentie van DeltaCost om zich niet te mengen in enig geschil tussen de Verkoper en de Koper en om eventueel door de Stichting DeltaCost bewaarde gelden eerst te doen vrijgeven aan de Koper of de Verkoper nadat DeltaCost hier naar haar uitsluitende oordeel voldoende reden voor heeft. Noch Koper noch Verkoper zal DeltaCost en/of Stichting DeltaCost op enigerlei wijze dwingen om geld dat door Stichting DeltaCost wordt bewaard, vrij te geven. 9 Informatieplicht 9.1 Elke Cliënt is verplicht (i) alle informatie die van belang kan zijn voor DeltaCost en (ii) alle door DeltaCost al dan niet via de Website verlangde informatie, correct, tijdig en volledig te verstrekken. De Cliënt staat ervoor in dat alle aan DeltaCost verstrekte informatie (schriftelijk, elektronisch en mondeling) correct, volledig en niet misleidend is. 10 Klachtplicht 10.1 Indien DeltaCost of Stichting DeltaCost naar de mening van een Cliënt een prestatie niet naar behoren heeft verricht, dient de Cliënt dat schriftelijk of elektronisch en onder opgave van reden te melden aan DeltaCost binnen 14 (veertien) kalenderdagen na de datum dat de Cliënt het gebrek heeft ontdekt of redelijkerwijze had moeten ontdekken, bij gebreke waarvan de Cliënt op het gestelde gebrek in de prestatie geen beroep meer kan doen Ingeval van een klacht dient de Cliënt voorts de klachtenprocedure van DeltaCost na te leven. DeltaCost is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). 11 Aansprakelijkheid 11.1 DeltaCost en/of Stichting DeltaCost zijn nergens voor aansprakelijk, tenzij de aansprakelijkheid in het geval van DeltaCost is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van DeltaCost en in het geval van Stichting DeltaCost is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van Stichting DeltaCost Noch DeltaCost noch Stichting DeltaCost is aansprakelijk voor of jegens derden of de wijze waarop zij handelingen verrichten, werkzaamheden uitvoeren of overeenkomsten naleven (of juist niet of gebrekkig verrichten, uitvoeren of naleven) De Cliënt vrijwaart DeltaCost en/of Stichting DeltaCost tegen alle vorderingen of aanspraken van derden die voortvloeien uit of verband houden met de diensten die door DeltaCost respectievelijk Stichting DeltaCost zijn, worden of zouden moeten worden verleend.

7 11.4 Noch DeltaCost noch Stichting DeltaCost is aansprakelijk voor indirecte schade, zoals (maar niet uitsluitend) gevolgschade of omzetderving Iedere Cliënt is verplicht om al het redelijke te doen om schade, waarvoor DeltaCost en/of Stichting DeltaCost aansprakelijk is, te beperken. Noch DeltaCost noch Stichting DeltaCost is aansprakelijk voor schade die is ontstaan of is toegenomen doordat de Cliënt zijn schadebeperkingsplicht niet in acht heeft genomen zoals bedoeld in dit artikel Een Verkoper en een Koper zijn ieder voor zich aansprakelijk voor de correcte nakoming van de verbintenissen die elk van hen heeft jegens de ander. Een Verkoper en een Koper zullen DeltaCost en/of Stichting DeltaCost niet in of buiten rechte betrekken in geschillen tussen de Verkoper en de Koper, behoudens met de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van DeltaCost. 12 Afstand van recht 12.1 Elke Cliënt doet hierbij jegens DeltaCost en Stichting DeltaCost onherroepelijk afstand van zijn recht tot verrekening en opschorting. Elke Cliënt doet tevens onherroepelijk afstand van zijn recht om conservatoir beslag te (doen) leggen ten laste van of onder goederen gehouden door DeltaCost of Stichting DeltaCost. Geen Cliënt zal (i) enig beperkt recht (doen) vestigen op gelden die worden gehouden door DeltaCost of Stichting DeltaCost, of (ii) deze gelden op enige andere wijze als zekerheid aanwenden Elke Cliënt doet hierbij jegens DeltaCost en Stichting DeltaCost onherroepelijk afstand van zijn recht die de geldigheid of afdwingbaarheid van de overeenkomst tussen hem en DeltaCost (ter vermijding van misverstand: met inbegrip van deze algemene voorwaarden) aantasten en/of kunnen aantasten, waaronder het recht op (partiële) ontbinding en (partiële) vernietiging en wijziging. 13 Volmacht 13.1 Elke Koper en elke Verkoper verleent hierbij aan DeltaCost een onherroepelijke en onvoorwaardelijke volmacht om alle rechtshandelingen te verrichten die in het kader van een juiste uitvoering van de overeenkomst tussen de Koper respectievelijk Verkoper en DeltaCost wenselijk of noodzakelijk zijn. Elke Koper en elke Verkoper zal voorts onmiddellijk alle vereiste en door DeltaCost gewenste medewerking verlenen (waaronder, zonder beperking, het ondertekenen, aangaan en/of uitvoeren van verdere akten, overeenkomsten en documenten) om de bedingen in deze algemene voorwaarden en de bedoelingen van de partijen hierbij naar behoren uit te voeren en na te komen. 14 Einde 14.1 Het staat een DeltaCost en een Cliënt te allen tijde vrij om de overeenkomst tussen hen te beëindigen, mits alle Delta Deals van de Cliënt zijn geëindigd. 15 Wijzigingen 15.1 Deze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd eenzijdig worden gewijzigd door DeltaCost. De gewijzigde voorwaarden zullen via de Website aan Cliënten kenbaar worden gemaakt. De gewijzigde voorwaarden zijn van kracht op het moment van inwerkingtreding. Na het moment van inwerkingtreding zijn de gewijzigde voorwaarden ook van toepassing op de periode voorafgaand aan de wijziging. De algemene voorwaarden van DeltaCost worden op verzoek schriftelijk of langs elektronische weg kosteloos toegezonden aan een Cliënt.

8 16 Nietigheid 16.1 Indien en voor zover enige bepaling in deze algemene voorwaarden geheel of gedeeltelijk ongeldig, nietig of onafdwingbaar is of wordt, tast deze ongeldigheid, nietigheid of onafdwingbaarheid de overige bepalingen niet aan en blijven deze algemene voorwaarden voor het overige in stand Een ongeldige, nietige of onafdwingbare bepaling (of een gedeelte daarvan) zal worden vervangen door een geldige, niet nietige en afdwingbare bepaling. De vervangende bepaling dient te stroken met de inhoud en de strekking van de overige inhoud van deze algemene voorwaarden. 17 Overig 17.1 Deze algemene voorwaarden liggen bij DeltaCost voor een Cliënt ter inzage en zullen op verzoek van een Cliënt schriftelijk of langs elektronische weg aan de Cliënt worden toegezonden. Deze algemene voorwaarden zijn tevens raadpleegbaar op de Website Partijen verklaren over en weer jegens elkaar dat zij alle bedingen in deze algemene voorwaarden redelijk en eerlijk vinden en dat zij de gevolgen van het aangaan en uitvoeren van de overeenkomst (inclusief de daaraan verbonden risico s) volledig overzien en begrijpen. 18 Geschillen 18.1 Op deze algemene voorwaarden en alle verbintenissen (zowel uit overeenkomst als uit de wet voortvloeiend) die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden, geschillen over het bestaan of de geldigheid van deze algemene voorwaarden daaronder begrepen, en alle verbintenissen (zowel uit overeenkomst als uit de wet voortvloeiend) die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden, zullen in eerste aanleg exclusief (dus met uitsluiting van andere fora) worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Middelburg. 19 Taal 19.1 Deze algemene voorwaarden zijn vertaald in het Engels. In het geval van een geschil over deze algemene voorwaarden is uitsluitend de Nederlandse tekst en betekenis daarvan naar Nederlands recht bindend. Datum MEI 2013

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven.

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. Algemene Voorwaarden van DijkmansBergJeths Advocaten I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. 2. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

BUNGALOWPARK SCHATZENBURG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

BUNGALOWPARK SCHATZENBURG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BUNGALOWPARK SCHATZENBURG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1 OKTOBER 2008 1 DEFINITIES EN INTERPRETATIE 1.1 Tenzij uit deze algemene leveringsvoorwaarden duidelijk anders blijkt hebben de volgende woorden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities 1.1 KMS Advocaten: de oprichter en de medewerkers van het kantoor 1.2 Cliënt: de opdrachtgever van KMS Advocaten 1.3 Honorarium: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies 1. Definities 1. Laten we ons allereerst even voorstellen. Wij zijn Flegal Juridisch Advies, een juridisch advieskantoor. In deze algemene voorwaarden verwijzen

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren: de eenmanszaak mr M.B.W.G. Beutener, gevestigd in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, mr. L.M.J Leerkes en mr. J.W. Post,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies Algemene voorwaarden Horevoorts Advies 1. Definities 1. Wij zijn Horevoorts Advies. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71642161. In deze algemene voorwaarden verwijzen naar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities

Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities 1.1 Rotterdam Legal B.V.: de besloten vennootschap Rotterdam Legal B.V. met als doel het beoefenen van de advocatuur. 1.2 Cliënt: de opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

KAS BEWAARDER KLANTENVERMOGEN BND B.V.

KAS BEWAARDER KLANTENVERMOGEN BND B.V. KAS BEWAARDER KLANTENVERMOGEN BND B.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGGINGSFONDS INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 Bewaring... 3 Artikel 3 Belangenbehartiging

Nadere informatie

KAS BANK N.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGINGSFONDS

KAS BANK N.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGINGSFONDS KAS BANK N.V. OVEREENKOMST VAN BEHEER EN BEWARING INZAKE BELEGINGSFONDS INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina Artikel 1 Algemeen...3 Artikel 2 Bewaring...4 Artikel 3 Belangenbehartiging houders van deelnemersrechten...4

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen gooischrecherchebureau.nl contact@grebu.nl +31 (0)6 429 125 37 Postbus 1072, 1270 BB Huizen Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van het 'Gooisch Recherchebureau', gevestigd

Nadere informatie

OCS Workplaces B.V. Postbus CD s-hertogenbosch

OCS Workplaces B.V. Postbus CD s-hertogenbosch Algemeen (artikel 1) 1. Daar waar in het hierna volgende wordt gesproken over Gebruiker, wordt daarmee bedoeld, OCS Plus B.V. en Inspiration Office B.V. Wederpartij is degene met wie Gebruiker een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van respectievelijk met Timer B.V. en op alle

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Definities: Algemene Voorwaarden A: Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V. : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V.,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Johan de Wittlaan 15 2517 JR Den Haag Postbus 18511 2502 EM Den Haag T 070 318 4200 F 070 356 1340 Algemene Voorwaarden Buren BURENLEGAL.COM 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01 Algemene Voorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: Prodizo: de eigenaar en exploitant van de website Prodizo.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel van VOF Prodizo. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

OVEREENKOMST INZAKE BEHEER EN BEWARING

OVEREENKOMST INZAKE BEHEER EN BEWARING OVEREENKOMST INZAKE BEHEER EN BEWARING ONDERGETEKENDEN: 1. Robeco Institutional Asset Management B.V., gevestigd te Rotterdam en aldaar kantoorhoudende aan de Coolsingel 120; en 2. Stichting Bewaarder

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor Particulier Gebruik

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor Particulier Gebruik Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor Particulier Gebruik Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Brick Management B.V.

Algemene Voorwaarden van Brick Management B.V. Algemene Voorwaarden van Brick Management B.V. Artikel 1. Definities In deze Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: 1.1 Opdrachtgever: eigenaar van het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Nieuwdorp Hypotheken & Verzekeringen tevens handelend onder de naam Cebri BV, Frambozenstraat 76, 2564 XN te Den Haag, hierna te noemen Nieuwdorp Hypotheken &

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden AutoTrack.nl Algemene advertentievoorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: AutoTrack.nl: de eigenaar en exploitant van de website AutoTrack.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel

Nadere informatie

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie.

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie. ALGEMENE VOORWAARDEN KOERS BEDRIJFSPSYCHOLOGIE B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Deelnemer: Opdracht/overeenkomst: Werkzaamheden:

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden in iedere overeenkomst (hierna: iedere PANASJ (master)franchisenemer, hierna: PANASJ en iedere verklaring

Deze algemene voorwaarden gelden in iedere overeenkomst (hierna: iedere PANASJ (master)franchisenemer, hierna: PANASJ en iedere verklaring Algemene voorwaarden PANASJ Deze algemene voorwaarden gelden in iedere overeenkomst (hierna: Overeenkomst) tot verlening van diensten door iedere PANASJ (master)franchisenemer, hierna: PANASJ en iedere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van Hopmans reintegratie & advies, gevestigd te Nijmegen, ontvangt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT. 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT. 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder: Persoon: Klant: Opdrachtnemer: Opdracht: Overeenkomst: iedere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer PA2DAY en een Opdrachtgever waarop opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Top VA en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V.

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. D.O.e.N. BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.O.e.N. B.V. gevestigd

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hiernavolgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hiernavolgende betekenis: Algemene voorwaarden KEY-DOEK B.V. (KvK 13026182). Dit zijn de algemene voorwaarden van Key-Doek B.V. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst aangegaan met deze onderneming en haar

Nadere informatie

I. ALGEMENE BEPALINGEN... 1 II. DIENSTEN INZAKE TOT STAND KOMEN VAN OVEREENKOMSTEN... 2 III. OVERIGE VOORWAARDEN... 5

I. ALGEMENE BEPALINGEN... 1 II. DIENSTEN INZAKE TOT STAND KOMEN VAN OVEREENKOMSTEN... 2 III. OVERIGE VOORWAARDEN... 5 Algemene voorwaarden Schoeman consultants B.V. Per juli 2013 De algemene voorwaarden Schoeman consultants B.V. zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen opdrachtnemer en opdrachtgever, behoudens

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN

ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Bonny de Git -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV

Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV In deze voorwaarden wordt aan de navolgende begrippen de volgende betekenis toegekend: 0.1 EyeToEye: EyeToEye Informatica BV gevestigd te Groningen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

Overeenkomst van (ver)koop van aandelen. [naam vennootschap]

Overeenkomst van (ver)koop van aandelen. [naam vennootschap] Overeenkomst van (ver)koop van aandelen in [naam vennootschap] Tussen: 1. [Statutaire naam], statutair gevestigd en kantoorhoudende te [plaatsnaam] aan de [adres], hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de partij die Opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden; b. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Kremers Advocaten B.V. te Breda

ALGEMENE VOORWAARDEN Kremers Advocaten B.V. te Breda ALGEMENE VOORWAARDEN Kremers Advocaten B.V. te Breda ARTIKEL 1 KREMERS ADVOCATEN B.V. 1.1 Kremers Advocaten B.V. ( Kremers Advocaten ), gevestigd te Breda, is een besloten vennootschap, opgericht naar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016)

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016) 1) Definities 1.1) Opdrachtgever: De partij die Delanie Sterken een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden, en die op basis van deze algemene voorwaarden offertes ontvangt en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop - of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt nadrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden ALGEMEEN Artikel 1. 1. Definities: 1. Opdrachtnemer: Denker BV 2. Opdrachtgever: Natuurlijke - of rechtspersoon die aan opdrachtnemer opdracht geeft om werkzaamheden te verrichten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond

Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond 1 Algemeen 1. Onder Klant wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan, natuurlijke personen en zelfstandigen zonder medewerkers, die Opdracht verleent

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1/5

Algemene voorwaarden 1/5 Algemene voorwaarden Definities Artikel 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. De cliënt: de contractspartij van PrivateLife bv die de opdracht geeft. b. Honorarium: de financiële vergoeding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer INDRA Virtual Assistant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland.

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te, 3532AE Utrecht, in Nederland. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 In deze Algemene Voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden

Nadere informatie