Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van respectievelijk met Timer B.V. en op alle uit hoofde van deze overeenkomsten uitgevoerde leveringen c.q. diensten. 1.2 Onder wederpartij wordt in deze voorwaarden verstaan, diegene die door ondertekening van een geschrift danwel op enig andere wijze de gelding van deze algemene voorwaarden heeft aanvaard. 1.3 Wijziging van deze voorwaarden of aanvulling daarop, is danwel zijn slechts geldig voor zover schriftelijk overeengekomen. 1.4 De toepasselijkheid van alle andere voorwaarden, waaronder in het bijzonder algemene voorwaarden gehanteerd door een wederpartij, worden hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. Artikel 2 De overeenkomst 2.1 De overeenkomsten komen tot stand op de volgende wijzen: - door gezamenlijke ondertekening van een schriftelijke overeenkomst, - ingeval van overeenkomst op afstand door aanvaarding door de wederpartij langs elektronische weg van het aanbod van Timer B.V. en het voldoen aan de daarbij door Timer B.V. gestelde voorwaarden in welk geval Timer B.V. zo spoedig mogelijk de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod bevestigt. 2.2 Bij het aangaan van de koopovereenkomst (op afstand) betreffende het Beeldhorloge wordt tevens een overeenkomst tot dienstverlening met Timer B.V. aangegaan op grond waarvan via een zogenaamde M2Mverbinding en via de website van Timer B.V. het Beeldhorloge kan worden bijgewerkt, gesynchroniseerd en geadministreerd, althans via welke op één of andere wijze dataverkeer van en naar het Beeldhorloge mogelijk is. 2.3 Timer B.V. kan zich ingeval van een (aanbod tot een) overeenkomst binnen de wettelijke kaders laten informeren of de wederpartij aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, alsmede over alle feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van een dergelijke overeenkomst. Indien Timer B.V. op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is zij gerechtigd een bestelling of aanvaarding te weigeren althans aan de uitvoering van de overeenkomst bijzondere voorwaarden te verbinden.

2 Artikel 3 Bedenktijd en ontbinding 3.1 Gedurende 7 werkdagen na ontvangst van de gekochte zaak, heeft de wederpartij het recht de overeenkomst op afstand, zonder opgave van redenen, te ontbinden. Indien de wederpartij gebruik maakt van het in dit artikel geregelde recht op ontbinding, komen de door Timer B.V. gemaakte kosten van verzending alsmede de door de wederpartij te maken kosten voor terugzending voor zijn rekening. 3.2 Tijdens de bedenktijd zal de wederpartij zorgvuldig omgaan met de zaak en de verpakking. Hij zal de zaak slechts in die mate uitpakken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij de zaak wenst te houden. Indien hij van zijn in dit artikel geregelde ontbindingsrecht gebruik maakt, zal hij de zaak met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Timer B.V. retourneren, bij gebreke waarvan hij aan Timer B.V. de schade dient te vergoeden. 3.3 Indien de wederpartij (een deel van) de koopprijs betaald heeft, zal Timer B.V. dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding en terugontvangst van het Beeldhorloge terug betalen. 3.4 Het Beeldhorloge is voorzien van een simchip, welke wordt geactiveerd door inschakeling van het Beeldhorloge c.q. door deze via de oplader aan het lichtnet te verbinden. Door activering van de simchip treedt het abonnement tot dienstverlening door Timer B.V. via haar website in werking. Activering van de simchip wordt beschouwd als het verlenen van opdracht tot de dienstverlening door Timer B.V. zodat de wederpartij, ook binnen de bedenktijd, geen recht meer heeft op ontbinding van de overeenkomst op afstand. Artikel 4 Levertijd Een overeengekomen levertijd is geen fatale termijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Bij niet tijdige nakoming is Timer B.V. niet van rechtswege in verzuim.

3 Artikel 5 Duur van de overeenkomst tot dienstverlening 5.1 De overeenkomst tot dienstverlening wordt aangegaan voor een minimale contractperiode van twee jaar. Na afloop van deze termijn wordt de overeenkomst omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij de wederpartij de overeenkomst voor het verstrijken van deze minimale contractsperiode met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand heeft opgezegd bij Timer B.V. De overeenkomst voor onbepaalde tijd kan vervolgens met inachtneming van een opzegtermijn van een maand worden opgezegd tegen het einde van een kalendermaand. 5.2 Indien de wederpartij zijn verplichtingen uit de overeenkomst niet nakomt, is Timer B.V. zodra de wederpartij in verzuim verkeert na in gebreke te zijn gesteld, bevoegd de overeenkomst tot dienstverlening te ontbinden. Onder niet-nakoming van de verplichtingen wordt in ieder geval verstaan het verwijderen en/of gebruik van de simchip voor een ander doel dan het gebruik ten behoeve van het Beeldhorloge. Timer B.V. is bevoegd de overeenkomst tot dienstverlening, zonder ingebrekestelling te ontbinden in het geval: nakoming door de wederpartij blijvend onmogelijk is, sprake is van een faillissementsverzoek, althans schuldsaneringsaanvraag ten aanzien van de wederpartij onder curatelestelling van de wederpartij. 5.3 De wederpartij is bij een dergelijke ontbinding aansprakelijk voor alle schade, waaronder, maar niet beperkt tot, de periodieke vergoeding(en) op grond van de overeenkomst tot dienstverlening van de minimale contractsperiode van twee jaar. Artikel 6 Betaling 6.1 Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, dient de wederpartij de door de wederpartij krachtens de overeenkomst verschuldigde bedragen te voldoen op het tijdstip en de wijze als overeengekomen, zonder enige korting, verrekening en/of opschorting. 6.2 Bij uitblijving van (tijdige) betaling, zal de wederpartij nadat deze in verzuim is door in gebreke te zijn gesteld, aansprakelijk zijn voor de wettelijke rente over de hoofdsom alsmede voor de door Timer B.V. gemaakte kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte (incassokosten), dit met een minimum van 100,--.

4 Artikel 7 Aansprakelijkheid en schade 7.1 Timer B.V. is niet aansprakelijk voor enigerlei schade voortvloeiend uit de overeenkomst(en), behoudens bij opzet en/of grove schuld van Timer B.V. 7.2 Voor zover aansprakelijkheid voor Timer B.V. niet is uitgesloten, dan is iedere aansprakelijkheid beperkt tot maximaal het door de verzekeraar van Timer B.V. uit te keren bedrag. 7.3 Onverminderd het bovenstaande, is Timer B.V. slechts aansprakelijk voor directe schade, waaronder uitsluitend wordt verstaan: - de redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en de omvang van de schade voor zover de vaststelling betrekking heeft op schade in de zin van deze voorwaarden; - de eventuele redelijke kosten gemaakt om de gebrekkige prestatie van Timer B.V. aan de overeenkomst te laten beantwoorden, tenzij deze niet aan Timer B.V. toegerekend kunnen worden; - de redelijke kosten gemaakt ter voorkoming of beperking van schade, voor zover de wederpartij aantoont dat deze kosten hebben geleid tot beperking van directe schade als bedoeld in deze algemene voorwaarden. 7.4 Timer B.V. is met inachtneming van het bovenstaande nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, schade door bedrijfsstagnatie, ziekte en overlijden. 7.5 De wederpartij vrijwaart Timer B.V. voor claims van derden in verband met het gebruik van andere afbeeldingen in het Beeldhorloge dan verkregen via de website/het portal van Timer B.V., althans het gebruik van onrechtmatig door wederpartij verkregen afbeeldingen, althans het gebruik van afbeeldingen die in strijd zijn met de goede zeden, de openbare orde en/of de wet. Artikel 8 Klachten De wederpartij kan op een gebrek in het door Timer B.V. geleverde beeldhorloge c.q. over de uitvoering van de door Timer B.V. geleverde diensten geen beroep meer doen als deze wederpartij niet binnen twee maanden, nadat hij het gebrek heeft ontdekt of redelijkerwijs had behoren te ontdekken, Timer B.V. schriftelijk van dit gebrek in kennis heeft gesteld. De schriftelijke klacht kan worden gezonden aan Timer B.V., Postbus 87, 8600 AB Sneek. Artikel 9 Werking beeldhorloge Het Beeldhorloge althans de daaraan verbonden overeenkomst van dienstverlening werkt alleen binnen Nederland.

5 Artikel 10 Onderhoud en storingen 10.1 Ten behoeve van reparaties en onderhoud kan Timer B.V. haar verplichtingen uit de overeenkomst tot dienstverlening geheel of gedeeltelijk staken, zonder dat daar tegenover enig recht op compensatie dan wel schadevergoeding ontstaat. Timer B.V. zal deze onderbreking van haar dienstverlening voor zover mogelijk tijdig en van te voren bekend maken, behoudens wanneer het gaat om korte en/of beperkte onderbrekingen Eventuele storingen zullen zo spoedig mogelijk door Timer B.V. worden onderzocht en zij spant zich er toe in deze zo spoedig mogelijk te verhelpen Timer B.V. heeft het recht de technische eigenschappen van de dienstverlening op ieder moment te wijzigen. Artikel 11 Overschrijding dataverbruik De door Timer B.V. te verlenen diensten zijn gebaseerd op een dataverbruik door de wederpartij van 4 Megabyte per maand. Bij overschrijding is Timer B.V. gerechtigd het dataverkeer te beëindigen indien en zodra dit maximum is bereikt, nadat Timer B.V. de wederpartij van deze overschrijding op de hoogte heeft gesteld, maar de wederpartij het dataverkeer niet staakt. Bovendien is Timer B.V. gerechtigd voor een eventuele overschrijding en heractivering van het dataverkeer de door Timer B.V. gemaakte kosten aan de wederpartij in rekening te brengen. Artikel 12 Geschillen en toepasselijkheid Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering daarvan is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen daaruit voortvloeiend of daarmee samenhangend, worden uitsluitend beslecht door de bevoegde Rechter van de Rechtbank Leeuwarden, voor zover wettelijke bepalingen zich daartegen niet verzetten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Algemene voorwaarden Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Artikel 1 Definities 1.1 : gevestigd te Westerhaar en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55165117. 1.2 Klant: een natuurlijk-

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Ad Summa. Ad Summa is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 3020996 (Midden-Nederland) en bij de Belastingdienst onder nummer NL212420434B01.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de volgende betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. Gebruiker: de gebruiker van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Santi Cosmetics. Dravietdijk LD, Roosendaal Versie geldig vanaf: Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Santi Cosmetics. Dravietdijk LD, Roosendaal Versie geldig vanaf: Artikel 1 Definities Dravietdijk 22 4706 LD, Roosendaal Versie geldig vanaf: 14 12 09 Artikel 1 Definities 1.1 Santi Cosmetics: de Commanditaire Vennootschap, Santi Cosmetics, statutair gevestigd te Roosendaal en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten die u met ons sluit. In deze

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN GRAFONDERHOUD.NL Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen ondernemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer.

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer. Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van SteamteQ Artikel 1. Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten, aanbiedingen en alle andere rechtsbetrekkingen met SteamteQ met

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen Algemene voorwaarden (gedeponeerd bij KvK-Brabant onder nummer.: 51442663) Artikel 1. Algemeen 1. De overeenkomst wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk met de door opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van dan wel overeenkomsten tussen Gijsen Advies en een Opdrachtgever, waarop GIJSEN

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 Water Concepts: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Water Concepts

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V.

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. D.O.e.N. BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.O.e.N. B.V. gevestigd

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Inhoud Artikel 1. Definities... 2 Artikel 2. Toepasselijkheid... 2 Artikel 3. Offertes... 2 Artikel 4. De opdracht... 2 Artikel 5. Uitvoering van de

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Sjef Keijzers Mantelzorgmakelaar:

Nadere informatie

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN WeetWatjemoetdoen Voltastraat 29-2 6902 PT Zevenaar KvK 60986913 www.weetwatjemoetdoen.nl Artikel 1. Definities De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende

Nadere informatie

(3) Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

(3) Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: Vervoer Coördinatie Centrum Rijnmond Advies BV, Schiedamsedijk 39A, 3011 ED Rotterdam (hierna te noemen: gebruiker) Artikel 1: definities

Nadere informatie

Stichting Farmaceutische Kengetallen (SFK)

Stichting Farmaceutische Kengetallen (SFK) Algemene inkoopvoorwaarden Stichting Farmaceutische Kengetallen (SFK) ALGEMENE BEPALINGEN 1 Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Stichting Farmaceutische Kengetallen, gevestigd te s-gravenhage.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen 1. Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen WIJNVANDEBOER B.V.. (hierna te noemen WvdB) en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte Iedere offerte van RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV tot het aangaan van een overeenkomst; Werkzaamheden Alle werkzaamheden, van welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer INDRA Virtual Assistant

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen De Thermografiepraktijk en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen De Thermografiepraktijk en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de Thermografiepraktijk, praktijk voor medische Thermografie De Thermografiepraktijk (hierna: Naam Praktijk), gevestigd te Vleuten. Uitsluitend deze algemene

Nadere informatie

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Tekstbureau Kiki Koning Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Tekstbureau Kiki Koning en haar

Nadere informatie

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie.

Koers Bedrijfspsychologie B.V. en de franchiseondernemingen handelend onder de naam Koers Bedrijfspsychologie. ALGEMENE VOORWAARDEN KOERS BEDRIJFSPSYCHOLOGIE B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Deelnemer: Opdracht/overeenkomst: Werkzaamheden:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen De Boekenfluisteraar en een Opdrachtgever waarop De Boekenfluisteraar deze voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Onderwijshelden

Algemene voorwaarden Onderwijshelden Algemene voorwaarden Onderwijshelden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; BW: het Burgerlijk Wetboek; Diensten: het

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van :

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Bjorn van de Brug Multiservice, Hullerweg 14a, 8071RN te Nunspeet hierna te noemen: Gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Tot stand gekomen op 1 oktober 2018 Algemene Voorwaarden Gebruiker, gevestigd aan Oude Eemnesserstraat 14, 1221 HL, te Hilversum, ingeschreven bij de KvK onder nummer 72680555. 1.

Nadere informatie

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van Hopmans reintegratie & advies, gevestigd te Nijmegen, ontvangt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bureau Luister

Algemene Voorwaarden Bureau Luister Algemene Voorwaarden Bureau Luister Artikel 1. Algemeen 1. De overeenkomst wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk met de door opdrachtgever en Bureau Luister ondertekende opdrachtbevestiging.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coen van Iersel Vastgoedmanagement

Algemene Voorwaarden Coen van Iersel Vastgoedmanagement Algemene Voorwaarden Coen van Iersel Vastgoedmanagement Artikel 1. Algemeen 1. De overeenkomst met Coen van Iersel Vastgoedmanagement wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk

Nadere informatie

2. Opdrachtgever De (rechts)persoon die BOMEN BEN verzoekt werkzaamheden voor hem te verrichten.

2. Opdrachtgever De (rechts)persoon die BOMEN BEN verzoekt werkzaamheden voor hem te verrichten. Algemene voorwaarden BOMEN BEN Boomverzorging Vertegenwoordigd door: Ben Hageman 9320 Nieuwerkerken (Aalst) E: info@bomenben.be T: 0496 83 61 97 W: www.bomenben.ben BTW: BE0667 963 576 Artikel 1 - Begripsbepaling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Yoga Libra Arnhem en van Libra Lichaam in Balans,

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de praktijk voor orthomoleculaire therapie en Personal Training FoodFitness (hierna: FoodFitness), gevestigd te Veenendaal en geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1. De overeenkomst wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk met de door opdrachtgever en Succinct Consulting ondertekende opdrachtbevestiging.

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET INHUREN VAN EEN CHAUFFEUR VAN GEVEN TRANSPORT, TE GRUBBENVORST.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET INHUREN VAN EEN CHAUFFEUR VAN GEVEN TRANSPORT, TE GRUBBENVORST. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET INHUREN VAN EEN CHAUFFEUR VAN GEVEN TRANSPORT, TE GRUBBENVORST. Artikel 1: Werkingssfeer 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overige

Nadere informatie

Leverings- en annuleringsvoorwaarden

Leverings- en annuleringsvoorwaarden Leverings- en annuleringsvoorwaarden Hieronder vallen ook het Klachtenreglement en het Privacy reglement. Algemene leveringsvoorwaarden Van: Ai-opener, hierna te noemen gebruiker Artikel 1 Definities 1.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan.

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan. Algemene Voorwaarden Dienstverlening La Plume Media In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: La Plume Media. La Plume Media is een communicatie- en contentbureau dat tot doel heeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Centrum voor Chinese geneeswijzen Zhong He Tang,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Yogilicious

Huurvoorwaarden Yogilicious Artikel 1. Definities 1. Verhuurder: Yogilicious, geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder het nummer 52598721. 2. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon aan wie de yoga studio aan de Industrieweg

Nadere informatie

Artikel 1 Reikwijdte en toepasselijkheid a. De algemene voorwaarden hebben betrekking op advertentieruimte die Windmill Media B.V. aanbiedt.

Artikel 1 Reikwijdte en toepasselijkheid a. De algemene voorwaarden hebben betrekking op advertentieruimte die Windmill Media B.V. aanbiedt. Algemene voorwaarden reclamecontracten Windmill Media B.V. Windmill Media B.V. is een vennootschap naar Nederlands recht en bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder 67475213. Artikel 1 Reikwijdte

Nadere informatie