Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8 Samen spelen en leren op een veilige plek Mededelingen van de directie Kledinginzameling Van woensdag 5 april tot en met dinsdag 11 april kunt u uw oude kleding weer inleveren op school! Ook schoenen zijn, mits ze aan elkaar gebonden zijn, van harte welkom. De opbrengst komt geheel ten goede aan de kinderen van school: het doel van de inzameling is om palen voor op het schoolplein aan te schaffen. Deze palen kunnen gebruikt worden om een net of een basket aan te hangen, zodat er gevolleybald, gebadmintond of gebasketbald kan worden. Zo worden de spellessen gym en de pauzes op het plein aantrekkelijk voor jong en oud! Chromebooks Van de opbrengst die de rookworstenactie heeft opgeleverd, hebben we 3 chromebooks kunnen bestellen! Dat is een geweldige start van de vernieuwing van ons computereiland! School heeft er 7 bij besteld; de eerste 10 nieuwe chromebooks zijn een feit! Bedankt allemaal! Pasen Alle kinderen van KBS St Stephanus gaan op 7 april met Pasen aan de slag. Dat doen ze in 4 groepen: Groep 1/2/3 verhaal Palmpasen Welkom heten Groep 4/5 verhaal Witte Donderdag Samen delen Groep 6/7 verhaal Pasen Leven Groep 6/8 verhaal Goede Vrijdag het Kwaad In iedere groep wordt een groot doek gevuld met dat wat besproken en gemaakt is. De resultaten worden aan het eind van de ochtend (rond uur) naar de kerk gebracht. Daar vertelt Anita het gehele Paasverhaal, krijgen de doeken een plek in de kerk en sluiten we zingend af. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd! Koningsdag basisscholen Borne: 24 april 2017 Net als ieder jaar organiseren de buurtsportcoaches Borne de Koningsspelen voor alle basisschoolkinderen in Borne. Ook dit jaar starten we weer op school met een ontbijtje in de klas. Na dit ontbijt is het de bedoeling dat we met de hele school richting Borne vertrekken. Daar worden activiteiten georganiseerd in het teken van sport, spel en beweging. Natuurlijk willen wij daar heel erg graag aan deelnemen! Om alle kinderen te vervoeren en te begeleiden hebben we echter uw hulp nodig! Een indicatie van de benodigde hulp staat hieronder: Groep 1/2 10 ouders Vervoer (auto) en begeleiding Groep 3/4 09 ouders Vervoer (auto) en begeleiding Groep 5/6 05 ouders Vervoer (auto) en begeleiding Groep 7 01 ouder Meefietsen en begeleiding De klassenouders zullen u zeker binnenkort benaderen. Houdt u deze datum vast vrij? Oortelefoons In de hele school wordt nu gewerkt en verwerkt met digitale leermiddelen. De kinderen in de onderbouw gebruiken hiervoor een hoofdtelefoon die de leerkrachten in beheer hebben. De kinderen in de groepen 5 t/m 8 hebben afgelopen jaar een eigen set oordopjes gekregen. Natuurlijk kan het gebeuren dat deze, door slijtage of veelvuldig gebruik, op den duur minder goed werken. Het kind mag dan nieuwe oordopjes ophalen bij Manon. Wanneer we echter merken dat een kind niet zuinig met deze oordopjes omgaat en ze kapotgaan door deze onzorgvuldigheid, dan vragen wij een eigen bijdrage van 1,-.

2 ANWB Streetwise: 1 mei Ook wij als school voelen ons verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid van uw kind. Daarom hebben wij ANWB Streetwise uitgenodigd om op 1 mei 2017 naar onze school te komen! Streetwise is een praktisch, maar ook leuk, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle leerlingen van de basisschool. Professionele instructeurs komen een ochtend naar de school en geven verkeerstrainingen op maat. Met speciaal ontwikkelde lesmaterialen zoals elektro- en rijlesauto s, zebrapaden, verkeerslichten, opblaasbare auto's en een fietsparcours wordt de praktijk zo veel mogelijk nagebootst. In groep 1 en 2 wordt het onderdeel Toet Toet aangeboden: Een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken, gebruik van autogordel en autostoeltje. Voor groep 3 en 4 Blik en klik : Verdere behandeling van gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van gebruik van de autogordel in een autostoeltje. Dit gebeurt in sporthal t Wooldrik. Voor groep 5 en 6 staat Hallo auto centraal: Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidsgordel. En voor groep 7 en 8 Trapvaardig : Gevaarherkenning, fietsvaardigheden en fietsbeheersing. Wilt u zien hoe Streetwise in de praktijk gaat? Klik dan op onderstaande link en bekijk het filmpje op de site. We gaan er samen met de kinderen een leerzame maar vooral gezellige dag van maken!! Kalender 05 april Hand- en voetbaltoernooi Groep 7&8 Voetbal: scheenbeschermers verplicht! Fiets, lunchpakket en drinken mee! 05 april Bezoek bakker Groep 4 Na schooltijd 05 april Broodmaaltijd Groep uur Kloosterzaaltje 06 april Excursie Joods Borne Groep 7&8 Fiets mee! 07 april Paasviering Op school hele ochtend 07 april Afsluiting Paasviering uur: ouders zijn welkom! 13 april Juniorteam uur 14 t/m 17 april Paasdagen Kinderen zijn vrij! 18 t/m 20 april Eind Cito Cito groep 8 20 april Studiemiddag team Kinderen zijn vanaf uur vrij 21 april Koningsspelen Borne Groep 1 t/m uur Groep 5 t/m uur lunchpakket en drinken mee! 24 t/m 28 april Meivakantie Alle kinderen vrij!

3 Mededelingen uit de verschillende groepen Groep 1/2 Het thema Lente is begonnen en dit is terug te zien in groep 1 / 2. We hebben zaadjes gepoot, kikkerdril en kriebelbeestjes, een rekenhoek waarbij geteld wordt met kuikentjes, eitjes en planten. We oefenen met het herkennen van de cijfersymbolen. Schoolconcert Op donderdag 11 mei gaat groep 1 t/m 3 naar het schoolconcert in het Kulturhus. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders die mee willen rijden. We vertrekken om 11u en zijn rond 12:15u terug op school. Opgeven mag bij de groepsleerkracht. Wil je ook even doorgeven hoeveel kinderen er in de auto passen? De ouders die meerijden, mogen tevens het concert bijwonen. Groep 3 Schoolconcert Op donderdag 11 mei gaat groep 1 t/m 3 naar het schoolconcert in het Kulturhus. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders die mee willen rijden. We vertrekken om 11u en zijn rond 12:15u terug op school. Opgeven mag bij de groepsleerkracht. Wil je ook even doorgeven hoeveel kinderen er in de auto passen? De ouders die meerijden, mogen tevens het concert bijwonen. Strikken In groep 3 zijn een aantal kinderen die niet (meer) kunnen strikken. Zou u hier mee willen oefenen? Alvast bedankt. Veilig Leren Lezen Wat hebben we al veel geleerd en gedaan. Het oefenen met de leeskaarten thuis, blijft van belang om het lezen op niveau te houden. Variatie van de leesplek kan motiverend werken. Lekker in de zon, zittend, liggend, etc. Maak er samen een zinvolle en leuke activiteit van. In kern 9 staat het ankerverhaal Schroeven in het donker centraal. De kinderen maken kennis met eenlettergrepige woorden met 3 medeklinkers vooraan of achteraan, bijv. straat/worst. Er zal aandacht zijn voor woorden met aai/ooi/oei aan het eind. De stap naar tweelettergrepige woorden zal worden gezet. Begrijpend lezen speelt een steeds grotere rol. Het is goed wanneer u samen leest, ook eens na te vragen wat er is gelezen. Veel leesplezier! Groep 4/5 Gezonde week De afgelopen week hebben we een gezonde week gehad. Groep 4 heeft ook een buitengymles gehad van onze eigen gymjuf Martine. Van haar hebben we een aantal materialen gekregen voor buiten, zoals een megagrote tennisbal, stoepkrijt en matjes. Dank je wel daarvoor!

4 Stagiaire juf Jonne Helaas, de stageperiode van Jonne Withag zit er al weer op. Woensdag 5 april is zij voor het laatst bij ons in de groep en op school. Jonne, bedankt voor je inzet en veel succes met je examens! Digitale verwerking Groep 5 is begonnen met de digitale verwerking van rekenen. De eerste indrukken zijn goed! Tafels De tafels zijn voor beide groepen erg belangrijk om te kennen, en dat wil zeggen, ze ook echt kennen, ook na het behalen van deze tafel. Groep 5 is momenteel bezig met delen, en dan heb je deze kennis echt nodig! Ook groep 4 heeft er veel sommen over. We kunnen het niet alleen, graag ook thuis aandacht aan besteden! Groep 6/7 Geplande excursies en activiteiten Voetbaltoernooi groep 7 05 april, uur Groep 7 op de fiets! Excursie Joods Borne groep 7 06 april, uur Groep 7 op de fiets! Koningsdag 21 april, uur Groep 6/7 op de fiets! Voor alle 3 de excursies geldt dat we nog op zoek zijn naar ondersteuning door de ouders. Mocht je tijd en zin hebben, dan horen we dat graag! Project Momenteel zijn de kinderen op school druk bezig met het schrijven van hun tweede project. De thema s zijn gekozen, de bronnen zijn gezocht en de onderzoeksvragen zijn opgesteld. Aangezien het maken van een project nog wel wat vaardigheden vraagt behandelen we de verschillende (deel-)stappen uitgebreid in de klas. Het is voor uw zoon of dochter het meest handig om bij te blijven, wilt u erop toe zien dat er ook thuis wekelijks wat aandacht wordt besteed aan het project? Het lesprogramma biedt namelijk niet de ruimte om dit op school ook nog te verwerken. Blijven oefenen! Het mooie weer komt eraan en de dagen worden langer, daarmee wordt de verleiding om niet te oefenen met de tafels of het technisch lezen ook groter. Wilt u eraan denken dat u blijft oefenen! Elke dag even wat sommen en een paar pagina s lezen maakt een wereld van verschil! Mocht u op zoek zijn naar een geschikte oefenapp of losse bladen met extra tafelsommen, wij zijn er voor u! Groep 6/8 Geplande excursies en activiteiten Voetbaltoernooi groep 8 05 april, uur Groep 8 op de fiets! Excursie Joods Borne groep 8 06 april, uur Groep 8 op de fiets! Koningsdag 21 april, uur Groep 6/8 op de fiets! Bijzonderheden Eind cito groep april, uur Snappet In de afgelopen weken is groep 6/8 gestart met het werken met Snappet. Snappet is een adaptieve methode die, vanuit een gezamenlijke instructie, kinderen de verwerking digitaal aanbiedt. Er wordt een leerdoel per les aangeboden en deze wordt direct getoetst door middel van de opgaven. De leerkracht ziet in een leerkrachtdashboard welke kinderen nog moeite hebben met de opdrachten en springt daar direct op in door middel van zijn verlengde instructie. Na de opdrachten, gekoppeld aan het leerdoel, gaat het kind verder met de ingestelde opdrachten in een werkpakket. Deze zijn afgestemd op het niveau waarop het kind presteert en de onderdelen waarop hij/ zij nog moeite heeft. Hieronder een link waarop te zien is hoe de leerlingenapp werkt. De kinderen zijn enorm enthousiast. Aan het eind van het schooljaar gaat het team, in overleg met de kinderen, een keuze maken over op welke manier wij hieraan een vervolg willen gaan geven. We houden jullie op de hoogte!

5 Website Groep 6/8 houdt u graag op de hoogte van de activiteiten in de groep. Deze worden regelmatig als nieuwsitem geplaatst op de website. Voorzien van foto s natuurlijk! Wanneer u deze af en toe checkt, blijft u volledig op de hoogte van alle gebeurtenissen in groep 6/8!

6 Mededelingen uit de omgeving Buitenschoolse opvang Hand in Hand kan het gehele jaar opvang bieden op momenten dat jullie, als ouders, dat wensen. Dit kan op studiedagen, roostervrije dagen, vakantiedagen of zo nu en dan buitenschoolse opvang. Wel willen we graag hiervan op de hoogte gesteld worden. Je mag hiervoor een mail sturen naar Tijdens bijzondere (feest)dagen of ziekte is het doorgeven van de aan- óf afwezigheid prettig voor ons om te weten, zodat wij daarmee een stuk duidelijkheid kunnen geven aan jullie kind(eren). Wanneer we niet zeker weten of je kind wel of niet naar de opvang komt, nemen we voor de zekerheid je kind mee naar de BSO. Jullie kunnen je kind(eren) dan bij ons ophalen. Met school hebben we de afspraak dat alle kinderen die bij ons opvang afnemen, bij twijfel bij ons gebracht worden. De Duimelot Dames & Heer Vanuit de parochie Op zaterdag 15 april is er een Paas-licht- viering om uur Met medewerking van het kinderkoor We gaan van het donker weer naar het licht We vieren met water en veel lichtjes Het is een woorddienst Om te delen, vragen we om een product mee ten nemen voor de voedselbank Wil je een tekst lezen of een taak hebben in deze viering, dan graag een mail naar ag 10 april a.s.

7 Van het Oranjecomité Koningsdag 2017! Jij bent er toch ook bij? Programma Koningsdag 27 april uur: Optocht m.m.v. het muziekkorps St. Gregorius van het Kerkplein (Hertmerweg). We hopen dat er heel veel versierde fietsen, karren enz. meedoen! Natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen, dus zet m op! Route: Het Hulscher, Lidwinaweg, Erve Oosterveld, Elsdijk, Albergerweg, t Stegehuis, Hoge Maat, Prinsenweg uur tot 11.30uur: Kinderspelen op het schoolplein van de basisschool, met het springkussen, leuke activiteiten, ranja, wat lekkers en een presentje. Voor de ouders is er koffie en thee verkrijgbaar. (Tijdens de optocht en de spelen doen de kinderen onder verantwoordelijkheid van hun ouders/verzorgers mee) We hopen jullie allemaal te zien! Het Oranje Comité Zenderen Einde nieuwsbrief

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2 2017-2018 Nr. 2 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Jaargang 27 Nummer 6 De komende maand: Agenda 1 februari 2018 Directie afwezig i.v.m. studie tweedaagse afwezig i.v.m. studie tweedaagse 6 februari 2018 Introductieles houtblaasinstrumenten

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

29 e jaargang Uitgave nummer 11,

29 e jaargang Uitgave nummer 11, 29 e jaargang Uitgave nummer 11, 12-02-2015 meestergijbels@veldvest.nl Verjaardagen: Hugo (gr 2), Ruben (gr 2), Daan (gr 6), Milou (gr 8), Rutger (gr 2) en Nico (gr 1), PROFICIAT! Carnaval en vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2019

Nieuwsbrief 29 maart 2019 Nieuwsbrief 29 maart 2019 https://docs.google.com/document/d/1f6xllmqrl0kjig2myindxgeyox_xpwscy93vrszegao/edit?ts=5c9a2569 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema april: Een bijzonder feest Elke maandag is

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Dichterseweg 145 7006 AD Doetinchem (0314) 32 59 88 info@canadaschool.nl www.canadaschool.nl Aan alle ouders en verzorgers en kinderen, Zo, de kop is eraf

Nadere informatie

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel.

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Vijverblad nr. 20 23 januari 2015 Agenda 19 t/m 30 januari 30 januari 28 januari 5 februari 9 t/m 20 februari 9 februari 10 februari 16 en 17 februari 20 februari Citoweken Directie afwezig Finale Damtoernooi

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171811 Datum : 08-02-2018 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI W D VR ZA Z 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 Kind op maandag: Wat zeg je nou? Mattheus 14:1-12.34-36; 15:21-28 Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt de dochter

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 17 datum 17-05-2018 week 20&21&22 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18-05 Praktisch

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe! Woensdag 10 oktober 2018 nieuwsbrief 4 ANWB project Streetwise met fietsverlichtingsactie Aanstaande maandag 15 oktober komt het Streetwise team bij ons school. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid

Nadere informatie

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Terugkijkend op de maand januari kan ik, vanuit mijn waarneming, zeggen dat het een rustige maand is geweest. Hierbij doel ik op het feit dat er minder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf november 2016 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033 4940473 1 2 * Inloop LBO week groep 3 t/m 8 3 4 5/6 7 8 * Daltonvisitatie 9 10 11 12/13 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2018 2019 5 september - nummer 2 Agenda Vrijdag 7 sept. Streetwise Dinsdag 11 sept. Schoolreis voor alle groepen. Woensdag 12 sept. KinderRaad Maandag 17 sept. Samenwerking Brede schooloverleg Woensdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles! SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 12 NUMMER 1 D ATUM: MAANDAG 25 AUGUST US 2 014 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014 O.B.S. de Lindelaar Verkeer 2014 Verkeersbrigade Eind schooljaar 2013-2014 stopten er een aantal moeders (na 9 jaar trouwe dienst) en hadden wij enkele gaten in het rooster van de verkeersbrigade die met

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 16 26 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag 2018 Het slechte weer heeft de kinderen van De Toorts er niet van weerhouden om lekker te bewegen. De groepen 1, 2 en 3 hebben op school gesport.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 25-11-2016 Beste ouders, Ik ben even brutaal en neem tijdelijk deze pen, Schrik niet, of weet u al wie ik ben? Normaal komt deze nieuwsbrief van een ander persoon, maar

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant.

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant. Oktober 2014 Beste ouders en kinderen, Na 6 schoolweken in ons nieuwe gebouw zijn we al aardig gewend geraakt. De kinderziekten zijn nog niet verholpen. Er wordt voortdurend aan gewerkt door de installateur,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 28 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels is het schooljaar alweer vier weken bezig. De infoavonden zijn geweest en volgende week staan de eerste formele oudercontacten op het rooster. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 17 mei 2017 AGENDA 19 mei Techniekochtend groepen 5 t/m 8: groepen 1 t/m 4 vrij 23 mei Schoolfotograaf, informatie volgt 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 2 Soesterberg, 17 september 2013. Beste ouders,

Nadere informatie

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Aandacht voor goed gedrag in de gymzaal en kleedkamers. In de week van Sinterklaas

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: 2018-2019 Belangrijke data in december en januari 3 december Maandopening: Samen spelen, samen delen 5 december Sinterklaasviering 6 t/m 19 december Toetsweken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 4 07-10-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: ANWB Streetwise Afscheid juf Wilma Renovatie Overblijf Even voorstellen Aanwezigheid

Nadere informatie

De Springplank: info 4 maart 2015

De Springplank: info 4 maart 2015 De Springplank: info 4 maart 2015 Nieuwe leerling. We willen Cas van Toorn van harte welkom heten bij ons op school. Cas, een fijne tijd op De Springplank gewenst. Gastlessen Het water komt Vrijdagochtend,

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2015 Jaargang 4, nr. 1 I N D I T N U M M E R : De wijnstok Personeel Ouderbijdrage verhoogd Website Afmelden bij ziekte Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Werkgroepen Streetwise

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 03-09-2015 Vanuit de directie De eerste schoolweek is bijna achter de rug. We hopen dat iedereen weer een beetje begint te wennen aan

Nadere informatie

KALENDER: VAKANTIES 2015-2016: GROEP 8: ANWB STREETWISE:

KALENDER: VAKANTIES 2015-2016: GROEP 8: ANWB STREETWISE: KALENDER: 4 t/m 8 mei : Meivakantie 11 mei : Techniekmiddag groep 7 11 mei : ANWB Streetwise 11 mei : Bijeenkomst voor ouders groep 8 12 mei : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 12 mei : Excursie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2017 Jaargang 6, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Jubileum Personeel Website en Facebook Afmelden bij ziekte Streetwise Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even voorstellen..

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters R.K. Peuterspeelzaal Buitenschoolse opvang De Rakkertjes Nieuwsbrief 6 december 2016, nr. 14 R.K. Basisschool De Palster J arig 8 december groep 7 Houssam el Makhloufi 9 december groep1b Mert Demirbas

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 Agenda Vrijdag 9 sept Eerste Zoemertje Woensdag 14 sept 18.00 u. Inloopavond voor alle groepen Vrijdag 16 sept Streetwise Maandag 19 sept 20.15 u. Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2013

Nieuwsbrief oktober 2013 Nieuwsbrief oktober 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 Start kinderboekenweek 3 Speelgoedmiddag groep 1/2 4 7 8 9 Boekenmarkt 10 11 Einde kinderboekenweek Kijkochtend 8.30 9.00 uur 14

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 30 oktober 2013 Jaargang 3, nr. 2 IN DIT NUMMER: Chinees teken Welkom Contactavond Schoolontbijt Actie schoenendoos Streetwise Oud papier Dankdag We lossen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11

Kind op maandag Week 45 02/11-06/11 Nieuwsbrief 05 15 Agenda 2 nov Project Streetwise ANWB gr. 1/8 3 nov Speelgoedmiddag gr. 1-2 4 nov Dankdag 9 nov Voorstelling Papierrazzi gr. 1+2 11 nov Studiedag, alle leerlingen vrij 12 nov Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 9 : vrijdag 17 oktober 2014 Vanuit de directie... Nu de herfstvakantie er (bijna) weer opzit, duiken we steeds verder de herfst in. Zeker wanneer

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 In deze nieuwsbrief kunt u over de volgende onderwerpen iets lezen: De agenda Vakanties volgend schooljaar Nieuws uit de groepen ANWB Streetwise Grote Klussendag Nieuws uit de MR

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JUNI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 5 Mededelingen van de directie In de maand juni zitten nogal wat vrije dagen. Deze staan vermeld in de info van

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 mei 2016

NIEUWSBRIEF 13 mei 2016 NIEUWSBRIEF 13 mei 2016 Agenda 16-05 2e Pinksterdag 18-05 Crea ochtend groep 1 t/m 3 18-05 Bestuursvergadering 20-05 ANWB Streetwise 24-05 Avondvierdaagse 25-05 Finale schoolvoetbal groep 5/6 25-05 Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

MAANDBERICHT MAART 2018

MAANDBERICHT MAART 2018 MAANDBERICHT MAART 2018 ALGEMENE INFORMATIE Beste ouders / verzorgers, Eind maart zullen wij op de hoogte zijn van de verkiezingsuitslag van de Gemeenteraadverkiezingen. De vorming van het college zal

Nadere informatie

Jaargang 16 - nr maart 2017

Jaargang 16 - nr maart 2017 Jaargang 16 - nr. 15 30 maart 2017 Veertig dagen tijd Jezus begon ook te huilen Johannes 11:35 Lazarus en zijn zussen Marta en Maria waren vrienden van Jezus. Hij hield van hen, staat er. Daarin zie je

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 1 december

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 1 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 1 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 2 dec. Sint op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee Troonnieuws Van 8 t/m 23 april houden wij onze projectweek met als thema troonswisseling. In dit Troonnieuws willen wij u vertellen welke activiteiten wij ondernemen. Het Koningslied van de Hoekstee Vanmorgen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 20e jaargang, nummer 27 18 maart 2015 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

In het zonnetje. Afname eindtoets Route 8. Parkeren bij school. Start schoolzwemmen na meivakantie

In het zonnetje. Afname eindtoets Route 8. Parkeren bij school. Start schoolzwemmen na meivakantie Schooljaargang 19, nr. 9. 05-04-2019 08-04 Theaterles De wolf is terug (groep 3 en 4) 12-04 Koningsspelen 15-04 Afname eindtoets Route8 17-04 Streetwise verkeersproject 19-04 t/m 05-05 Paasweekend en meivakantie

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie