Nieuwsbrief December 2018 Jaargang:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief December 2018 Jaargang:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: Belangrijke data in december en januari 3 december Maandopening: Samen spelen, samen delen 5 december Sinterklaasviering 6 t/m 19 december Toetsweken groep 8 20 december Kerstviering samen met kinderen en ouders 21 december Margemiddag, kinderen zijn vanaf uur vrij 24 dec. t/m 4 jan. Kerstvakantie 7 januari Maandopening: Ik vertrouw op mij 9 januari Luizencontrole 14 januari 3e bijeenkomst Leerlingenraad 21 jan. t/m 1 febr. Toetsweken 29 en 31 januari Adviesgesprek verwijzing VO groep 8 Een woord vooraf Beste ouders en verzorgers, Vandaag vieren we op school het sinterklaasfeest in alle groepen en kort daarna wordt de hele school weer omgetoverd in kerstsfeer. Samen met de kinderen zullen we op donderdagavond 20 december het kerstfeest vieren. Om de samenwerking met Partou te starten hebben het team van Partou en het team van de Heidepark een gezamenlijke bijeenkomst gehad. We zijn gestart met een gezonde lunch om informeel nader kennis te maken. Na een inleidende PowerPoint van de beide leidinggevenden zijn we op zoek gegaan naar de gezamenlijke kernwaarden waar wij mee willen werken. Het resultaat: S sociale veiligheid A aandacht M mogelijkheden E eigenaarschap N nieuwsgierig U ziet dat het woord samen ontstaan is, waarbij een volgende stap is dat we deze woorden verder vorm gaan geven. Een spannende uitdaging. Ik wens u alvast een gezellige decembermaand toe! Hartelijke groeten, Jan Tieman

2 Nieuwe leerling op onze school Saïf Al Nemer is in november bij ons op school gekomen en aangeschoven in groep 3 Welkom!! We wensen je een hele fijne tijd bij ons op school!! Regel van de maand december Tips: Gun elkaar iets! Samen delen zorgt voor een fijne sfeer en leuke vriendschappen Tijdens samenspel houd je rekening met elkaar Iedereen is anders Samen is het leuker Vertellen over jezelf mag altijd, opscheppen is niet handig Geven is een vorm van contact leggen met anderen Luister naar elkaar Respecteer elkaars spullen Aanmelden nieuwe leerlingen Het lijkt nog ver maar.., wanneer uw zoon/dochter voor 1 oktober jaar wordt, vragen wij u om hem/haar zo spoedig mogelijk aan te melden. Dit in het kader van het vaststellen van de formatie voor het schooljaar Wanneer u een mail stuurt naar h.indewal@ooz.nl, wordt u een aanmeldformulier toegestuurd. U kunt het aanmeldformulier ook downloaden van onze site, te vinden onder het kopje Onderwijs en Wanneer uw kind 4 jaar wordt. Ouderhulp Wilt u er nog even aan denken om de Ouderhulpbrief in te leveren? We hebben tot nu toe helaas nog niet veel reacties op onze vraag voor extra ouderhulp terug gehad. Alvast hartelijk dank. Afspraken parkeren sporthal We merken dat ouders bij het wegbrengen van hun kind naar de gymles met de auto over het fietspad achter de sporthal rijden. Dit levert zeer gevaarlijke situaties op en is natuurlijk niet de bedoeling. Er is een ruime parkeerplaats voor de sporthal en u kunt binnendoor lopen om uw kind bij de spelzaal af te zetten.

3 Ophalen oud papier Hallo ouders. Graag willen we jullie namens de kinderen allemaal bedanken voor jullie inzet met het ophalen van het oud papier de afgelopen jaren. Zonder jullie inzet hadden we dit jaar geen leuk bedrag kunnen ophalen voor de kinderen. Zoals jullie misschien wel weten wordt het geld dat we ophalen met het oud papier besteed aan de kinderen. Zo is er deze zomer op het plein een nieuw kunstgrasveld gekomen en vorig jaar een nieuw speeltoestel. Ook wordt het geld gebruikt voor andere doeleinden, zodat de ouderbijdrage laag kan blijven. Het wordt wel steeds moeilijker om ouders te motiveren om papier te halen. Normaal gesproken ben je ongeveer 1 keer in de 2 jaar aan de beurt. André doet zijn best om dit zo goed mogelijk te plannen. Het kan zijn dat je jouw geplande dag niet kunt, probeer dit dan zoveel mogelijk onder elkaar te ruilen. Ook kan het voorkomen dat je bepaalde seizoenen drukker bent, met werk of andere (vrijwillige) activiteiten. Geef dit even door, dan kan André de planning daarop aanpassen. Het komt er eigenlijk op neer dat we geen nee meer accepteren. Dit klinkt heel cru, maar het is belangrijk dat we dit samen doen. Het geld wordt echt besteed voor de kinderen. Niet alleen vaders zijn welkom, ook moeders. 1 keer in de 2 jaar moet toch lukken!! Voor het rijden, is het nog moeilijker om aan mensen te komen. Een redelijke gezinsauto kan de aanhanger trekken. De aanhanger weegt echt niet meer dan een gemiddelde caravan. Maar ook mensen met een tractor zijn welkom. Wanneer u tijdens het ophalen van het oud papier kunt rijden, kan er vanaf nu een vergoeding van 10,- per keer bij de penningmeester van de OR worden aangevraagd (zie site van de school voor het adres). Het zou jammer zijn dat deze traditie moet stoppen omdat we te weinig mensen hebben. De opbrengsten zijn nog steeds leuk meegenomen. We hebben ons jaren geleden tegenover de gemeente hard gemaakt dat we deze bron van inkomsten graag willen houden. Laten we dit dan ook samen doen!! Het aan de weg zetten van het oud papier graag op de dag zelf. Zeker met regen is het geen pretje om de natgeregende dozen in de aanhanger te gooien. Alleen papier/karton is welkom en geen rotzooi. Het komt nog wel eens voor dat er ook ander materiaal in de dozen ligt. De kinderen rekenen op jullie hulp. Ouderraad OBS Heidepark Samen Groep 4 is met de laptops gaan werken. 2x Per week komt de laptopkast in de klas. Dan kunnen alle kinderen oefenen op hun eigen laptop met hun eigen koptelefoon op. We oefenen in de klas met spelling en taal van Staal en met Nieuwsbegrip XL. De eerste twee keer hebben de kinderen van groep 8 meegeholpen bij het opstarten en inloggen. Die samenwerking was fantastisch! Wat mooi om te zien hoe ze samen aan het werk waren. En wat een fijne manier om gebruik te maken van elkaars talenten!

4 Pietenochtend Groep 1 & 2 hebben 28 november een pietenochtend gehad. De Pietjes hebben verschillende spelletjes gedaan, zoals pepernoten sjoelen, pakjes doorgeven met je voeten, cadeautjes inpakken, dobbelspel, en niet te vergeten over daken lopen en de cadeautjes in de schoorsteen gooien. Alle pietjes hebben heel goed hun best gedaan en ze hebben allemaal hun pietendiploma gehaald. Super Pietjes, Proficiat! We willen hierbij ook de hulppieten heel hartelijk bedanken voor de goede hulp. Bezoek Rijksmuseum Op 15 november zijn de leerlingen van groep 7 samen met de leerlingen van De Regenboog naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. De kinderen kregen een rondleiding waarbij De Gouden Eeuw centraal stond. Op school was er al de nodige aandacht aan deze periode besteed. De kinderen waren dan ook zeer geïnteresseerd en enthousiast. Het was een leerzame en leuke dag!

5 Streetwise Vrijdag 30 november hebben we deelgenomen aan het verkeersproject Streetwise. ANWB Streetwise is een praktisch, maar ook leuk, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle leerlingen van de basisschool. Professionele instructeurs komen een ochtend naar de school en geven verkeerstrainingen op maat. Met speciaal ontwikkelde lesmaterialen zoals elektro- en rijlesauto s, zebrapaden, verkeerslichten, opblaasbare auto's en een fietsparcours wordt de praktijk zo veel mogelijk nagebootst. De vier onderdelen waren: Voor groep 1 en 2 Toet toet : Een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken, gebruik van autogordel en autostoeltje. Voor groep 3 en 4 Blik en klik : Verdere behandeling van gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van gebruik van de autogordel in een autostoeltje. Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidsgordel. Voor groep 7 en 8 Trapvaardig : Gevaarherkenning, fietsvaardigheden en fietsbeheersing. Wilt u zien hoe Streetwise in de praktijk gaat? Klik dan op onderstaande link en bekijk het filmpje op de site. We hebben er samen met de kinderen een leerzame maar vooral gezellige dag van gemaakt!! Meer foto s staan op de site van de school. Partou Nieuws van bso Vogelaarstraat Maandag 19 november rook het s middags wel heel lekker in school, want de kinderen van de wijze uilen - groep hadden lekkere kruidnootjes gebakken. Zó lekker dat zelfs de juffen en de meesters van school allemaal héél toevallig even in het leeslokaal moesten zijn. Bij de wijze uilen -groep zijn wij ook bezig met kinderparticipatie. Wij betrekken de kinderen actief bij onderwerpen die hen aangaan. Zij krijgen inspraak en leren bewust hun mening ergens over te geven en beslissingen te nemen. Door als kind mee te mogen praten en eigen ideeën in te kunnen brengen wordt zelfvertrouwen gestimuleerd. Er wordt rekening met je gehouden en je doet er toe. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind.

6 Een voorbeeld van kinderparticipatie is dat wij met de kinderen de activiteiten voor het komende jaar hebben geïnventariseerd. Wij hebben nu zoveel activiteiten voorbij horen komen dat wij de komende jaren dag en nacht naar de bso moeten en geen tijd hebben om naar school of naar huis te gaan. Daarnaast hebben wij ook samen met de kinderen de groepsafspraken doorgenomen. Deze hangen op de groepen zodat de afspraken voor iedereen zichtbaar zijn. Op maandag 3 december hebben wij samen met de kinderen het Sinterklaasfeest gevierd. Het was een gezellig feest, met leuke spelletjes en pietengym. Alle kinderen zijn verwend en voor de groepen waren er mooie cadeaus. Nieuws van peuteropvang Vogelaarstraat We zijn al een aantal weken met de peuteropvang bij de Heideparkschool. De samenwerking is fijn en we voelen ons dan ook al helemaal thuis. We hebben de afgelopen maand met het thema "regen " van Uk en Puk gewerkt. De peuters hebben leuke werkjes over regen gemaakt en we hebben de peuters veel voor gelezen uit het boek van Uk en Puk. In de maand januari gaan we verder met een nieuw thema van Uk en Puk "dit ben ik". Verder hebben we veel sinterklaas activiteiten gedaan met de peuters, o.a. een bootje geplakt met een zakje pepernoten erbij, een sinterklaasmuts, en pietengym in de speelzaal. En natuurlijk kreeg iedereen een pietendiploma. Maandag 10 december gaan we beginnen met de kerstactiviteiten. Hier gaan we twee weken aan werken, en er is natuurlijk een gezellige kerstboom die we samen gaan versieren. Het is kerstvakantie van maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari. Reminder Jeugdsportmonitor REMINDER: Heeft u de vragenlijst van de Jeugdsportmonitor al ingevuld? Ja? Dan willen wij u hartelijk bedanken voor uw inzet. U hoeft niet verder te lezen. Nee? Lees dan onderstaand bericht hoe u mee kunt werken aan dit onderzoek. Het invullen van de vragenlijst kost u maximaal 10 minuten. In uw gemeente loopt momenteel de Jeugdsportmonitor, een onderzoek naar sport- en beweeggedrag en leefstijl. Vele scholen uit het basisonderwijs werken mee om de digitale vragenlijst te verspreiden. De vragenlijst voor het basisonderwijs wordt ingevuld door de ouders/verzorgers van de leerlingen. Om een betrouwbaar beeld omtrent sport, bewegen en leefstijl te kunnen geven is uw deelname zeer waardevol. Onder alle deelnemers wordt een Sport&Fit cadeaukaart van 50 verloot. Hoe doet u mee? Via onderstaande link komt u terecht bij de online vragenlijst. Link: Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise Wist u dat???? Er donderdag 3 oktober a.s. een perspectiefbespreking is op school?

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 2 december Strippenkaartverkoop 5 december Sinterklaasviering 6 december Start toetsweken groep 8 8 december Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2 2017-2018 Nr. 2 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel.

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Vijverblad nr. 20 23 januari 2015 Agenda 19 t/m 30 januari 30 januari 28 januari 5 februari 9 t/m 20 februari 9 februari 10 februari 16 en 17 februari 20 februari Citoweken Directie afwezig Finale Damtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Jaargang 27 Nummer 6 De komende maand: Agenda 1 februari 2018 Directie afwezig i.v.m. studie tweedaagse afwezig i.v.m. studie tweedaagse 6 februari 2018 Introductieles houtblaasinstrumenten

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

29 e jaargang Uitgave nummer 11,

29 e jaargang Uitgave nummer 11, 29 e jaargang Uitgave nummer 11, 12-02-2015 meestergijbels@veldvest.nl Verjaardagen: Hugo (gr 2), Ruben (gr 2), Daan (gr 6), Milou (gr 8), Rutger (gr 2) en Nico (gr 1), PROFICIAT! Carnaval en vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2019

Nieuwsbrief 29 maart 2019 Nieuwsbrief 29 maart 2019 https://docs.google.com/document/d/1f6xllmqrl0kjig2myindxgeyox_xpwscy93vrszegao/edit?ts=5c9a2569 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema april: Een bijzonder feest Elke maandag is

Nadere informatie

Nieuwe leerling op onze school Sem Lubberts wordt in december 4 jaar en start deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerling op onze school Sem Lubberts wordt in december 4 jaar en start deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief December 2017 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in december en januari 1 december Maandopening door groep 3: Samen spelen, samen delen 5 december Sinterklaasviering 7 december Bijeenkomst

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 1 december

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 1 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 1 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 2 dec. Sint op school

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Dichterseweg 145 7006 AD Doetinchem (0314) 32 59 88 info@canadaschool.nl www.canadaschool.nl Aan alle ouders en verzorgers en kinderen, Zo, de kop is eraf

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 17 datum 17-05-2018 week 20&21&22 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18-05 Praktisch

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014 O.B.S. de Lindelaar Verkeer 2014 Verkeersbrigade Eind schooljaar 2013-2014 stopten er een aantal moeders (na 9 jaar trouwe dienst) en hadden wij enkele gaten in het rooster van de verkeersbrigade die met

Nadere informatie

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf november 2016 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033 4940473 1 2 * Inloop LBO week groep 3 t/m 8 3 4 5/6 7 8 * Daltonvisitatie 9 10 11 12/13 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Groep 7 en 8 FIETS MEE!

Groep 7 en 8 FIETS MEE! Obs Boekhorst Boekhorsterweg 15 8431 CW Oosterwolde 0516 514232 directie@obsboekhorst.nl www.obsboekhorst.nl I N F O nr.1 donderdag 29 augustus 2019 ACTIVITEITENKALENDER OBS BOEKHORST Vrijdag 30 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: 2019-2018 Belangrijke data in september en oktober 10 september Start verkiezing leerlingenraad 17 september Informatieavond groep 3 en 5 (19.00 uur) 18 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2018 2019 5 september - nummer 2 Agenda Vrijdag 7 sept. Streetwise Dinsdag 11 sept. Schoolreis voor alle groepen. Woensdag 12 sept. KinderRaad Maandag 17 sept. Samenwerking Brede schooloverleg Woensdag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 28 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels is het schooljaar alweer vier weken bezig. De infoavonden zijn geweest en volgende week staan de eerste formele oudercontacten op het rooster. Deze

Nadere informatie

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 25-11-2016 Beste ouders, Ik ben even brutaal en neem tijdelijk deze pen, Schrik niet, of weet u al wie ik ben? Normaal komt deze nieuwsbrief van een ander persoon, maar

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe! Woensdag 10 oktober 2018 nieuwsbrief 4 ANWB project Streetwise met fietsverlichtingsactie Aanstaande maandag 15 oktober komt het Streetwise team bij ons school. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171811 Datum : 08-02-2018 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI W D VR ZA Z 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters

Nieuwsbrief. 6 december 2016, nr. 14. Nieuws van BSO De Rakkertjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Rakkertjes. Sinterklaas bij de Peuters R.K. Peuterspeelzaal Buitenschoolse opvang De Rakkertjes Nieuwsbrief 6 december 2016, nr. 14 R.K. Basisschool De Palster J arig 8 december groep 7 Houssam el Makhloufi 9 december groep1b Mert Demirbas

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 4 07-10-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: ANWB Streetwise Afscheid juf Wilma Renovatie Overblijf Even voorstellen Aanwezigheid

Nadere informatie

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 17 mei 2017 AGENDA 19 mei Techniekochtend groepen 5 t/m 8: groepen 1 t/m 4 vrij 23 mei Schoolfotograaf, informatie volgt 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije

Nadere informatie

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant.

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant. Oktober 2014 Beste ouders en kinderen, Na 6 schoolweken in ons nieuwe gebouw zijn we al aardig gewend geraakt. De kinderziekten zijn nog niet verholpen. Er wordt voortdurend aan gewerkt door de installateur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Beste ouders, verzorgers, kinderen, INHOUD Onze nieuwe juffen stellen zich voor. Startviering Bericht van de overblijf. Kinderwoorddienst H.Bonfaciuskerk. Excursie groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2013

Nieuwsbrief oktober 2013 Nieuwsbrief oktober 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 Start kinderboekenweek 3 Speelgoedmiddag groep 1/2 4 7 8 9 Boekenmarkt 10 11 Einde kinderboekenweek Kijkochtend 8.30 9.00 uur 14

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Aandacht voor goed gedrag in de gymzaal en kleedkamers. In de week van Sinterklaas

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Terugkijkend op de maand januari kan ik, vanuit mijn waarneming, zeggen dat het een rustige maand is geweest. Hierbij doel ik op het feit dat er minder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juli 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 4 juli Maandopening groep 4 4 juli 2 e Rapport 6 en 10 juli 10 minuten gesprekken 13 juli Presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!

#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles! SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 12 NUMMER 1 D ATUM: MAANDAG 25 AUGUST US 2 014 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

NIEUWS. 21 november 2016

NIEUWS. 21 november 2016 NIEUWS 21 november 2016 VAN HARTE WELKOM Wij heten van harte welkom op onze school in groep 1: Hugo Brokstra; Jaeda Groot Zwaaftink; Thomas van Bergen; Sep Nijhuis en Léan Aldenkamp. Wij hopen dat zij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 Kind op maandag: Wat zeg je nou? Mattheus 14:1-12.34-36; 15:21-28 Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt de dochter

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 4 december Sinterklaas.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Lees ook de oproepen vanuit de ouderraad!

Lees ook de oproepen vanuit de ouderraad! NOVEMBER 3-5 Dorcas voedselactie, deze week staan de dozen op het podium 5 Schoolhandbal groep 7 en 8 6 Leerlingenraad 14:00 / 14:45 10 Oud papier t/m 13 nov. 12 Koffieochtend 08:30 / 09:15 17 MR bijeenkomst

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2018

Nieuwsbrief. December 2018 Nieuwsbrief December 2018 December 3 5 19 21 24 Pietengym Sinterklaasviering Kerstviering Kinderen om 12 uur vrij! Kerstvakantie t/m 4 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Donderdag 5 juli Rapportgesprekken groepen 1 t/m5 Adviesgesprekken groepen 6 en 7 Afgelopen vrijdag hebben we ons jaarlijkse Samsam

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016

Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016 Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov. 2016 Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), In samenwerking met de basisscholen en het voorgezet onderwijs wordt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8

Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8 Nieuwsbrief st. Stephanus 2016-2017 April 2017 Nr. 8 Samen spelen en leren op een veilige plek Mededelingen van de directie Kledinginzameling Van woensdag 5 april tot en met dinsdag 11 april kunt u uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 16 26 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag 2018 Het slechte weer heeft de kinderen van De Toorts er niet van weerhouden om lekker te bewegen. De groepen 1, 2 en 3 hebben op school gesport.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. september2019

NIEUWSBRIEF. september2019 NIEUWSBRIEF september2019 Welkom terug van de zomervakantie! We zijn weer gestart en we gaan ervoor om er samen een boeiend schooljaar van te maken en samen veel ontdekkingen te doen. Ontdek gelijk de

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2017 Jaargang 6, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Jubileum Personeel Website en Facebook Afmelden bij ziekte Streetwise Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even voorstellen..

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 15-11-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Voorstelling Op 4 december gaan de groepen

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie