#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "#01. Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! Douchen na de gymles!"

Transcriptie

1 SCHOOLJAAR JAARGANG 12 NUMMER 1 D ATUM: MAANDAG 25 AUGUST US #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART info@delangewieke.nl dir. Jan Lammers tel Parapluregel 2: Zelf doe ik het goed; dan ziet een ander hoe het moet! De start van het nieuwe schooljaar! In dit nummer 1 Start nieuwe schooljaar 1 Douchen na de gymles 2 Gouden weken!!! 2 Langewieke klussenlijst 2 Klaaroverouder oproep 3 Inloopavond 1 september 3 Openingsviering St. Vitus 4 Pilot Engels en pilot tablets 4 Oproep hulp ateliermiddag 5 Gevonden voorwerpen 5 Noteer in uw agenda Het schooljaar 2014/2015 is weer begonnen. We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad, en dat we nu weer een jaar krijgen waarin we weer veel van elkaar mogen leren. Zowel voor de leerlingen, de ouders en de leerkrachten. Deze gedachte past geheel bij ons schoolmotto: Samen werken = samen leren. Dit jaar zullen we wederom verder gaan met onze schoolontwikkelingen; we gaan dit jaar verder met het werken met groepsplannen. Na rekenen en begrijpend lezen is dit jaar spelling en sociaal emotioneel aan de beurt. We willen de leerlingen in onze groepen nog beter begeleiden; rekening houdend met de onderlinge verschillen van leerlingen. We proberen de klassenorganisatie zo efficiënt mogelijk toe te passen. Dit past precies in ons streven om de doorgaande lijn binnen onze school steeds verder te optimaliseren. Wat loopt heel goed? Wat kan beter? Doen we allemaal hetzelfde, wat duidelijkheid naar onze leerlingen schept? Hoe gaan we ons de komende jaren verder ontwikkelen? U leest het, niet alleen uw kinderen leren hopelijk het komende jaar heel veel, ook de leerkrachten blijven zich volop ontwikkelen. Douchen na de gymles! We willen u er bij deze op attenderen dat alle kinderen zich vanwege de hygiëne na het gymmen moeten douchen. Wilt u uw kind dus een handdoek meegeven? Ook als de groep aan het einde van de middag les heeft, wordt er gedoucht. Bedankt voor uw medewerking. Groep 6 aandachtig aan het luisteren in hun nieuwe lokaal.

2 PAGINA 2 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE Gouden weken op De Langewieke Ook de glijbaan op het kleuterplein is weer volop in gebruik. Groep 1 binnen aan het werk in de huishoek. Of druk aan de slag met een teken- en kleuropdrachtje. Net als ieder schooljaar staan de eerste twee weken in het teken van het Anti pest protocol. Door deze aanpak werken we pro-actief. In alle klassen wordt er extra veel tijd besteed aan ons gedrag naar elkaar toe. Iedere groep stelt 10 klassenregels op. De hele groep ondertekent die belangrijke afspraken en we beloven aan elkaar om deze regels ook na te leven. De rest van het jaar staat er steeds een andere leerling, positief, centraal door bijv. de ster van de week, de kanjer van de week of Superman of -vrouw. We willen heel graag dat kinderen op een positieve manier met elkaar omgaan. De kanjerwerken worden vanaf dit jaar De Gouden weken genoemd. In plaats van twee weken gaan we hier nu vier weken mee aan de slag. Door deze bredere aanpak willen we nog meer vanuit de kinderen werken. De klassenregels moeten echt vanuit de groep zelf komen. De afsluiting van De Gouden weken is daarom nu op vrijdag 12 september met een presentatie naar elkaar van de klassenregels. Ook gaan we samen het schoollied zingen. De klassenregels zullen een belangrijke plek krijgen in de eigen groep. Alle regels zijn gebaseerd op de parapluregels die in alle klassen en ook bij alle ingangen hangen. Ook aan het begin van iedere nieuwsbrief staat een paraplu regel. Mede door deze aanpak hopen wij de prettige en open sfeer bij ons op De Langewieke zo goed mogelijk te behouden. De Langewieke klussenlijst Volgende week krijgen de kinderen de klussenlijst mee. Daarop staan veel werkzaamheden waarbij we graag uw hulp zouden willen inschakelen. Wilt u allen deze lijst invullen en dezelfde week weer meegeven naar school? Veel zaken zijn zonder uw hulp niet mogelijk. Speciaal noemen we de oproep voor hulp bij Wintoets. Vooral voor het maken van 10 vragen bij ieder vrijleesboek hebben we heel wat vrijwilligers nodig die thuis voor ons aan de slag willen. Laat ons en uw kinderen niet in de kou staan!!! (Ook de lijst retourneren als u niet kunt helpen) We willen op deze manier ook alle adressen nog één keer goed checken. Oproep klaaroverouders: Door privéomstandigheden is er op de dinsdagmiddag om uur één klaaroverouder te kort. Wie kan er op de dinsdagmiddag om uur klaaroveren!! Opgeven via Taco Timmer taco.timmer+langewieke@gmail.com. We zijn ook nog op zoek naar ouders of grootouders die als reserve willen fungeren. Graag aan Taco Timmer doorgeven op welke tijdstippen u als reserve genoteerd wilt worden. Geef u op als u kunt!!

3 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE PAGINA 3 Inloop avond maandag 1 september Ook dit jaar willen we graag alle belangstellenden weer de mogelijkheid geven om even een kijkje te nemen bij ons op De Langewieke. We houden de inloopavond op a.s. maandag 1 september van uur tot uur. Alle leerlingen mogen dan met hun ouders/verzorgers, opa s en oma s, de buurvrouw, de oppas, of wie dan ook, een kijkje komen nemen in de nieuwe groep. Onder het genot van een kopje koffie kan natuurlijk ook de rest van de school bekeken worden. Ook ouders die nog geen kinderen bij ons op school hebben zijn natuurlijk van harte welkom om een stukje sfeer van onze school te proeven. Openingsviering in de St. Vituskerk Zoals in de kalender vermeld, zullen we dit nieuwe schooljaar starten met een gezamenlijke viering in de kerk. De openingsviering is a.s. donderdag 28 aug. om uur in de St. Vituskerk. De ouders van de liturgiegroep hebben samen weer een hele mooie viering gemaakt. Ook alle liedjes worden geoefend. Alle kinderen gaan met hun groep naar de kerk. (en ook weer terug naar school) We zouden het fijn vinden om samen met veel ouders de start van het nieuwe schooljaar te vieren. We rekenen op uw komst!!! Binnen hard werken en buiten even heerlijk samen spelen. Nieuwe stagiaires. Ook dit schooljaar zijn er weer verschillende stagiaires actief bij ons op school. Vanuit het m.b.o. loopt meester Leon stage in groep 6. Juf Heleen is nog tot december in groep 2 actief. Binnenkort komen er nog vier stagiaires vanuit de Pabo. We wensen jullie allemaal een hele fijne tijd op De Langewieke. En we hopen dat jullie heel veel zullen leren. De Langewieke luizenvrij Vorige week vrijdag zijn alle leerlingen weer door de kriebelmoeders gecontroleerd. Gelukkig werden er zelfs na de lange zomervakantie geen luizen geconstateerd. Wel zijn er bij een paar kinderen in verschillende groepen neetjes gevonden. Zij zijn ondertussen al thuis behandeld. Wil iedereen zijn of haar kinderen blijven controleren? De kriebelmoeders komen vrijdag na de herfstvakantie opnieuw alle kinderen controleren. Als u zelf een keer iets tegenkomt (en het kan ons allen overkomen), dan natuurlijk behandelen. Maar wilt u dit dan ook melden bij de leerkrachten. We gaan dan n.l. met de kriebelmoeders een keer extra controleren in betreffende groepen. Op deze manier van samenwerken houden we de maximale greep op deze kriebelaars. Allemaal bedankt voor de medewerking. Het is echt nodig. In groep 3 zijn we gestart met een prachtig nieuwe leesmethode. Lijn 3.

4 PAGINA 4 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE Pilot Engels en pilot tablets gebruik op De Langewieke Naast onze normale schoolontwikkelingen met het team gaan we dit schooljaar ook twee nieuwe onderwerpen introduceren, onderzoeken en uitproberen. We doen dit voor Engels in alle groepen van De Langewieke. Samen met juf Elles gaan we dit schooljaar verschillende methoden en methodieken uitproberen. In de loop van het schooljaar gaan we dan met het team beslissen in welke groepen en op welke manier wij het vak Engels de komende jaren willen gaan geven bij ons op school. Dit is een vervolg op de introductie die vorig jaar al in alle groepen is geweest. Daarnaast willen we dit schooljaar ook uit gaan proberen hoe we tablets als hulpmiddel kunnen gebruiken binnen het onderwijs bij ons op school. We zullen in alle groepen kijken wat de mogelijkheden zijn, we zullen dat gaan uitproberen en vanuit de uitkomsten gaan beslissen op welke manier, en in welke groepen, we dan de tablets in zullen gaan zetten. Kortom, onze school blijft volop in beweging. U zult dus het komende jaar van uw kinderen te horen krijgen wat ze doen met Engels en ook wat ze doen op de tablets. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan hoort u dat natuurlijk van ons via één van de nieuwsbrieven. Gezonde traktaties Aan het begin van dit schooljaar willen we vertellen dat we als team erg blij zijn dat zo veel kinderen al gezond trakteren op hun verjaardag. Als school kunnen we dat bijzonder waarderen. De traktatie aan de meesters en de juffen kan ook met een gezonde kleinigheid volstaan. Dat is ook beter voor hun gezondheid. We hopen dit jaar op allemaal gezonde traktaties. Overblijf: Strippenkaart per kind. Vanuit de overblijfcommissie willen wij u mededelen dat u voortaan per kind een strippenkaart moet kopen. Administratief is het erg lastig om meerdere kinderen op één kaart bij te houden. Hierdoor gaan er vaak dingen mis. Daarom vanaf nu per kaart één kind. Kaarten kunnen mee naar het nieuwe schooljaar en in groep 8 krijgt u voor de strippen die niet zijn gebruikt uw geld terug. Oproep Jubal Op 21 juni hebben wij het Van Dedemfestival georganiseerd. Misschien bent u hier geweest of hebt u er iets van meegekregen. Wij, als Jubal leden, hebben dit als erg leuk ervaren. Tevens was er die middag een muziekmarkt georganiseerd ter afsluiting van het scholenproject. Als kinderen belangstelling hebben om een muziekinstrument te gaan spelen of bij de twirls te gaan, en u heeft uw kind nog niet opgegeven dan is dat nog mogelijk. Voor informatie kijk op de site: Voor aanmelding stuur dan een mail naar: secretaris@jubaldedemsvaart.nl Oproep deelname Ateliermiddag. Zie bijlage bij nieuwsbrief! De leerkrachten van de groepen 5 t/m 8 bieden wegens groot succes ook dit schooljaar op vrijdagmiddag weer ATELIERMIDDAGEN aan. We willen onze leerlingen met activiteiten, technieken en vaardigheden in aanraking laten komen waardoor hun fantasie, motivatie en enthousiasme geprikkeld wordt. Dit doen we d.m.v. het aanbieden van verschillende workshops van 3 weken waar leerlingen zich voor opgeven. (Bijv. een dans aanleren, djembé spelen, koken, figuurzagen, fotografie, drama, schilderen, etc.) Hierbij kunnen we talentvolle en/of hulpvaardige ouders /verzorgers /grootouders, etc. goed gebruiken! In de bijlage een brief met meer informatie en met tijden waarop we graag van uw hulp gebruik willen maken in één of meer blokken.

5 NIEUWSBRIEF DE LANGEWIEKE PAGINA 5 ANWB Streetwise komt op bezoek Ook wij als school voelen ons verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid van uw kind. Daarom hebben wij ANWB Streetwise uitgenodigd om op dinsdag 16 september naar onze school te komen. Streetwise is een praktisch, maar ook leuk, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle leerlingen van de basisschool. Professionele instructeurs komen een ochtend naar de school en geven verkeerstrainingen op maat. Met speciaal ontwikkelde lesmaterialen zoals elektro- en rijlesauto s, zebrapaden, verkeerslichten, opblaasbare auto's en een fietsparcours wordt de praktijk zo veel mogelijk nagebootst. De vier onderdelen zijn: Voor groep 1 en 2 Toet toet : Een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken, gebruik van autogordel en autostoeltje. Voor groep 3 en 4 Blik en klik : Verdere behandeling van gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van gebruik van de autogordel in een autostoeltje. Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Voor groep 7 en 8 Trapvaardig : Gevaarherkenning, fietsvaardigheden en fietsbeheersing. Wilt u zien hoe Streetwise in de praktijk gaat? Klik dan op onderstaande link en bekijk het filmpje op de site. We gaan er samen met de kinderen een leerzame en gezellige dag van maken!! Gevonden voorwerpen In de keuken bij conciërge Hans liggen erg veel gevonden voorwerpen die achter gebleven zijn op de laatste school sport dag. Mist u kleding, bekers of bakjes kom even kijken bij de gevonden voorwerpen!! Komende evenementen In deze bekende rubriek van onze nieuwsbrief staan de data van de komende evenementen. U kunt ze dan opnemen in uw agenda. Ouderavond groep 3 Openingsviering in de kerk Oudpapier container bij school Inloopavond alle groepen Ouderavond groep 1 Ouderavond groep 6 Ouderavond groep 2 Ouderavond groep 7 GGD inloopochtend Ouderavond groep 4 Ouderavond groep 5 Start kinderpostzegelverkoop Woensdag 27 aug uur. donderdag 28 aug uur. donderdag 28 aug. v.a. 12 uur. maandag 1 sept uur. maandag 8 sept uur. dinsdag 9 sept uur. woensdag 10 sept uur. donderdag 11 sept uur. donderdag 18 sept uur. maandag 15 sept uur. dinsdag 23 sept uur. woensdag 24 sept uur. Nog even terug naar de afsluiting van het vorige schooljaar. Alle meesters en juffen verkleed voor de Vossenjacht. info@delangewieke.nl Internet: Colofon Dit is een uitgave van k.b.s. De Langewieke Eindredactie: Jan Lammers Namens het hele team, Jan Lammers.

#01. Parapluregel 1: Voor groot en klein zullen we aardig zijn! De start van het nieuwe schooljaar! Gymafspraken!

#01. Parapluregel 1: Voor groot en klein zullen we aardig zijn! De start van het nieuwe schooljaar! Gymafspraken! SCHOOLJAAR 2015-2016 JAARGANG 14 NUMMER 1 D ATUM: WOENSD AG 26 AUGUSTUS 2015 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

#01 Nieuwsbrief De Langewieke

#01 Nieuwsbrief De Langewieke SCHOOLJAAR 2018-2019 JAARGANG 17 NUMMER 1 D ATUM: DOND ERDAG 13 SEPTEMBER 2018 #01 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART Nieuwsbrief De Langewieke www.delangewieke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 2 2017-2018 Nr. 2 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

dir. Jan Lammers tel Parapluregel 1: Voor groot en klein zullen we aardig zijn!

dir. Jan Lammers tel Parapluregel 1: Voor groot en klein zullen we aardig zijn! SCHOOLJAAR 2016-2017 JAARGANG 15 NUMMER 2 D ATUM: DOND ERD AG 13 OKTOBER 2016 #02 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701 AK DEDEM SVAART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir.

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018

Nieuwsbrief februari Brigadiers gezocht! De komende maand: Agenda. vrijdag 9 februari ANWB Streetwise. dinsdag 13 februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Jaargang 27 Nummer 6 De komende maand: Agenda 1 februari 2018 Directie afwezig i.v.m. studie tweedaagse afwezig i.v.m. studie tweedaagse 6 februari 2018 Introductieles houtblaasinstrumenten

Nadere informatie

29 e jaargang Uitgave nummer 11,

29 e jaargang Uitgave nummer 11, 29 e jaargang Uitgave nummer 11, 12-02-2015 meestergijbels@veldvest.nl Verjaardagen: Hugo (gr 2), Ruben (gr 2), Daan (gr 6), Milou (gr 8), Rutger (gr 2) en Nico (gr 1), PROFICIAT! Carnaval en vakantie

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 17 datum 17-05-2018 week 20&21&22 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18-05 Praktisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015

Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Nieuwsbrief van de Canadaschool 15 september 2015 Dichterseweg 145 7006 AD Doetinchem (0314) 32 59 88 info@canadaschool.nl www.canadaschool.nl Aan alle ouders en verzorgers en kinderen, Zo, de kop is eraf

Nadere informatie

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda

nieuwsbrief De Sint! Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 25-11-2016 Beste ouders, Ik ben even brutaal en neem tijdelijk deze pen, Schrik niet, of weet u al wie ik ben? Normaal komt deze nieuwsbrief van een ander persoon, maar

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel.

Voor groep 5 en 6 Hallo auto : Invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidgordel. Vijverblad nr. 20 23 januari 2015 Agenda 19 t/m 30 januari 30 januari 28 januari 5 februari 9 t/m 20 februari 9 februari 10 februari 16 en 17 februari 20 februari Citoweken Directie afwezig Finale Damtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 4 07-10-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: ANWB Streetwise Afscheid juf Wilma Renovatie Overblijf Even voorstellen Aanwezigheid

Nadere informatie

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 03-09-2015 Vanuit de directie De eerste schoolweek is bijna achter de rug. We hopen dat iedereen weer een beetje begint te wennen aan

Nadere informatie

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant.

Het vraagt van het team voortdurend geduld en positivisme en aansturing van mijn kant. Oktober 2014 Beste ouders en kinderen, Na 6 schoolweken in ons nieuwe gebouw zijn we al aardig gewend geraakt. De kinderziekten zijn nog niet verholpen. Er wordt voortdurend aan gewerkt door de installateur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2019

Nieuwsbrief 29 maart 2019 Nieuwsbrief 29 maart 2019 https://docs.google.com/document/d/1f6xllmqrl0kjig2myindxgeyox_xpwscy93vrszegao/edit?ts=5c9a2569 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema april: Een bijzonder feest Elke maandag is

Nadere informatie

Groep 7 en 8 FIETS MEE!

Groep 7 en 8 FIETS MEE! Obs Boekhorst Boekhorsterweg 15 8431 CW Oosterwolde 0516 514232 directie@obsboekhorst.nl www.obsboekhorst.nl I N F O nr.1 donderdag 29 augustus 2019 ACTIVITEITENKALENDER OBS BOEKHORST Vrijdag 30 augustus

Nadere informatie

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws

Nr. 6 5 februari 2014. Agenda. Personeel. Passend Onderwijs. Groepsnieuws Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Terugkijkend op de maand januari kan ik, vanuit mijn waarneming, zeggen dat het een rustige maand is geweest. Hierbij doel ik op het feit dat er minder

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2015 Jaargang 4, nr. 1 I N D I T N U M M E R : De wijnstok Personeel Ouderbijdrage verhoogd Website Afmelden bij ziekte Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Werkgroepen Streetwise

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine

MA DI WO DO VR ZA ZO 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 16 feb 17 feb 18 feb. Corine aanwezig. Corine Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171811 Datum : 08-02-2018 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI W D VR ZA Z 12

Nadere informatie

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21

2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 2016 2017 9 september 2016 - nummer 21 Agenda Vrijdag 9 sept Eerste Zoemertje Woensdag 14 sept 18.00 u. Inloopavond voor alle groepen Vrijdag 16 sept Streetwise Maandag 19 sept 20.15 u. Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe!

Wij wensen alle kinderen heel veel succes met de ANWB Fietsverlichtingsactie en een leuke en leerzame Streetwise verkeersdag toe! Woensdag 10 oktober 2018 nieuwsbrief 4 ANWB project Streetwise met fietsverlichtingsactie Aanstaande maandag 15 oktober komt het Streetwise team bij ons school. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 NR. 39 vrijdag 26 augustus 2016 Kind op maandag: Wat zeg je nou? Mattheus 14:1-12.34-36; 15:21-28 Johannes de Doper vertelt koning Herodes dat het niet goed is wat hij gedaan heeft. Later zegt de dochter

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2018 2019 5 september - nummer 2 Agenda Vrijdag 7 sept. Streetwise Dinsdag 11 sept. Schoolreis voor alle groepen. Woensdag 12 sept. KinderRaad Maandag 17 sept. Samenwerking Brede schooloverleg Woensdag

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L September 2017 Jaargang 6, nr. 1 I N D I T N U M M E R : Jubileum Personeel Website en Facebook Afmelden bij ziekte Streetwise Mediatietraining De Vreedzame School Welkom Klassenouder Even voorstellen..

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Beste ouders, verzorgers, kinderen, INHOUD Onze nieuwe juffen stellen zich voor. Startviering Bericht van de overblijf. Kinderwoorddienst H.Bonfaciuskerk. Excursie groepen

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015

Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 Nr. 24 19 februari schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014

O.B.S. de Lindelaar. Verkeer 2014 O.B.S. de Lindelaar Verkeer 2014 Verkeersbrigade Eind schooljaar 2013-2014 stopten er een aantal moeders (na 9 jaar trouwe dienst) en hadden wij enkele gaten in het rooster van de verkeersbrigade die met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

#02. Parapluregel 1: Voor groot en klein, zullen we aardig zijn. De Langewieke volop in beweging. Grote groep van nieuwe leesmoeders

#02. Parapluregel 1: Voor groot en klein, zullen we aardig zijn. De Langewieke volop in beweging. Grote groep van nieuwe leesmoeders SCHOOLJAAR 2013-2014 JAARGANG 11 NUMMER 2 D ATUM: VRIJDAG 4 OKTOBER 2013 #02 KATHOLIEKE BASISSCHO OL DE LANGEWIEKE LANGEWIJK 178A, 7701AK DEDEMSV AART www.delangewieke.nl info@delangewieke.nl dir. Jan

Nadere informatie

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 2 Soesterberg, 17 september 2013. Beste ouders,

Nadere informatie

MAANDBERICHT MAART 2018

MAANDBERICHT MAART 2018 MAANDBERICHT MAART 2018 ALGEMENE INFORMATIE Beste ouders / verzorgers, Eind maart zullen wij op de hoogte zijn van de verkiezingsuitslag van de Gemeenteraadverkiezingen. De vorming van het college zal

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

17 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 17 mei 2017 AGENDA 19 mei Techniekochtend groepen 5 t/m 8: groepen 1 t/m 4 vrij 23 mei Schoolfotograaf, informatie volgt 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Aandacht voor goed gedrag in de gymzaal en kleedkamers. In de week van Sinterklaas

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 28 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels is het schooljaar alweer vier weken bezig. De infoavonden zijn geweest en volgende week staan de eerste formele oudercontacten op het rooster. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 maart 2019

Nieuwsbrief 5 maart 2019 Nieuwsbrief 5 maart 2019 Welkom op de Albatros Na de voorjaarsvakantie is Marly van der Ploeg bij ons begonnen in groep 1. Ruben Woestenenk en Jarno Kruidbos zijn begonnen met wennen op de Albatros. Wij

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: Nieuwsbrief December 2018 Jaargang: 2018-2019 Belangrijke data in december en januari 3 december Maandopening: Samen spelen, samen delen 5 december Sinterklaasviering 6 t/m 19 december Toetsweken groep

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 9 : vrijdag 17 oktober 2014 Vanuit de directie... Nu de herfstvakantie er (bijna) weer opzit, duiken we steeds verder de herfst in. Zeker wanneer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8

Nieuwsbrief st. Stephanus April 2017 Nr. 8 Nieuwsbrief st. Stephanus 2016-2017 April 2017 Nr. 8 Samen spelen en leren op een veilige plek Mededelingen van de directie Kledinginzameling Van woensdag 5 april tot en met dinsdag 11 april kunt u uw

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 4 17 oktober 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Medezeggenschapsraad 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website:

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 06 donderdag 20 december 2018 met de digitale

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nr november 2018

Nr november 2018 Nr. 06 02 november 2018 Inhoud Nr. 06 02 november 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Nationaal schooltonbijt... 1 Stagiaires Sport en Spel... 1 Voorbereiding Sint en Kerst... 2 Hoofluisvrij!... 2 ParnasSys... 2 OPROEP*****OPROEP*****OPROEP*****...

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie