Speel-o-theek denkspelletjes voor uw hond:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Speel-o-theek denkspelletjes voor uw hond:"

Transcriptie

1 Speel-o-theek denkspelletjes voor uw hond: Deze denkspelletjes houden uw hond actief en mentaal fit. U traint het denkvermogen van uw hond. Het maken van lange wandelingen alleen is niet altijd voldoende. Minstens zo belangrijk voor een hond is het ontwikkelen van zijn geestelijke vermogens. Het zoeken naar oplossingen of het overwinnen van problemen stimuleert het geestelijke gezondheid van de hond. Net als bij mensen neemt het geheugen en leervermogen van honden af met leeftijd. 'Brain games' zijn daarom niet alleen leuk voor honden maar vooral goed tegen veroudering, het versterkt de band tussen hond en baas en verhoogt zijn intelligentie. Wist u dat een kwartiertje mentale belasting van uw hond gelijk staat aan een uur wandelen?! Denk spelletjes van Kyjen zijn gebaseerd op aandacht en beloning. Doordat u deze spelletjes samen met uw hond doet verstevigd u direct de relatie met uw hond. Hoe kan ik een spel huren? Wij verhuren deze spellen in de winkel. U kunt ze reserveren of als ze beschikbaar zijn gelijk huren. Hoeveel kost het lenen? Per week (7 dagen) dat u het speel leent, wordt 3,00 per spel gerekend. Betaal ik borg? U betaalt een borg van 30,-. Bij retour van het spel wordt de borg minus het geld terugbetaald. (mits deze niet kapot of beschadigd is) Krijg ik een boete bij te laat inleveren? Indien het spel niet voor of op de uiterste uitleendatum is geretourneerd, wordt er 0,50 per dag/per spel in rekening gebracht naast het te betalen huurbedrag. De borg wordt dan aangewend om de boete te voldoen. Hoe lang kan ik een spel lenen? Een spel kunt u maximaal 3 weken lenen, gerekend vanaf de dag van lenen. Verlengen van een spel is mogelijk tenzij deze is gereserveerd. Als het spel mij bevalt kan ik hem dan kopen bij jullie? Alle spellen die u bij ons kunt huren hebben wij ook te koop in de winkel. Als u besluit om het spel te kopen krijgt u het huurgeld van 1 week terug. Kan ik mijn hond er alleen mee laten spelen? Nee dit is echt een spel wat u samen met uw hond moet doen. Zo kunt u er ook voor zorgen dat de hond het spel niet kapot maakt.

2 Treat Wheel. In deze blauw ronde schijf zitten 8 beloningsvakjes, 4 van deze vakjes worden geblokkeerd door de gele doppen. Deze moet de hond eruit halen. Hieronder vindt de hond dan het lekkers. Wanneer de hond alle 4 de gele doppen uit het spel gehaald heeft moet hij de schijf draaien en dan ziet de hond de andere beloningsvakjes met lekkers. Voor honden boven de 8 kilo, dit vanwege de afmeting van de gele doppen. Moeilijkheidsgraad: Makkelijk/Medium Afmeting: 23 x 5 cm. Laat duidelijk aan de hond zien waar u de koekjes in het spel stopt, en doe vervolgens de doppen er op. met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Til een dopje op zodat de hond het koekje kan pakken.

3 Paw Hide In deze poot vorm zitten 7 kunststof beloningsvakken. Uw hond moet 1 van de bekers opheffen om de verborgen traktaties te vinden. Verander steeds waar de traktatie zit. Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Maten: Hoogte: 8 cm Breedte: 25 cm Lengte: 33 cm Laat duidelijk aan de hond zien waar u de koekjes in het spel stopt, en doe vervolgens de doppen er op. met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Til een dopje op zodat de hond het koekje kan pakken.

4 Treat Traid: Met dit spel moet uw hond eerst de bovenkant draaien om bij de beloningsbakjes te komen. Nadat de hond de top gedraaid heeft moet uw hond nog uitvinden hoe de klepjes van het beloningsvak moeten opgetild, alvorens uw hond bij de beloning kan. Moeilijkheidsgraad: Moeilijk Hoogte: 13 cm Breedte: 25 cm Lengte: 23 cm Laat duidelijk aan de hond zien waar u de koekjes in het spel stopt, en doe vervolgens de klepjes dicht. met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Draai de bovenste laag zodat de hond met zijn neus de klepjes kan open. Help met de eerste keer het klepje op te tillen zodat de hond het koekje kan pakken.

5 Paw flapper Deze ronde schijf is een 2-delige kunststof puzzel die de hond aanmoedigt om zijn neus te gebruiken. Speciaal voor de speurneuzen onder de honden. Uw hond leert hoe hij de flappen met de neus omhoog kan duwen en roteren. Een excellente reuktest dankzij de 8 verborgen beloningsvakken. Moeilijkheidsgraad: Moeilijk Maten: Hoogte: 5 cm Breedte: 25 cm Lengte: 25 cm Laat duidelijk aan de hond zien waar u de koekjes in het spel stopt, en draai de schijf en doe vervolgens de klepjes dicht. met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Open 1 van de klepjes zodat de hond ziet hoe hij met zijn neus de klepjes kan open. Zorg dat de hond eerst alle klepjes geopend heeft. Daarna draai je de bovenste schijf zodat de andere koekjes te voorschijn komen.

6 Kibble Drop. De Kibble Drop is een nieuw soort kunststof traktatie dispenser en spel. Wanneer u uw beloning in de bovenzijde van de Kibble Drop stopt wordt deze willekeurig in 4 beloningsvakken verdeeld. Via de geur bepaalt uw hond in welke kamer(s) de traktatie is gevallen. De hond zal eerst de klep omhoog moeten tillen alvorens de hond bij de beloning(en) kan. Een uitstekende manier om het eetgedrag van uw hond te beïnvloeden. Moeilijkheidsgraad: Medium Maten: Hoogte: 10 cm Breedte: 20 cm Lengte: 20 cm Vervolgens laat u duidelijk aan de hond zien waar de koekjes in het spel in vallen. En waar ze uit komen. met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Open 1 van de klepjes zodat de hond ziet hoe hij met zijn neus de klepjes kan open. gaan oplossen. U gooit een koekje aan de bovenkant er in en de hond moet via zijn neus zoeken aan welke kant hij het klepje moet openen. Zorg dat u hem goed beloont als hij het goed doet. En maak hem enthousiast

7 De Jigsaw Glider De Jigsam Glider is een kunststof leerspel voor honden. Dit is een innovatieve schuifpuzzel met in totaal 4 beloningsvakken. Uw hond zal eerst de twee buitenste paarse zijdes weg moeten glijden. Onder elke paarse kap zit een beloningsvak. Wanneer beide paarse zijden zijn verschoven kan het groene middenstuk vrij heen en weer geschoven worden. Hieronder bevinden zich 2 beloningsvakken. Moeilijkheidsgraad: Extra moeilijk Maten: Hoogte: 5 cm Breedte: 23 cm Lengte: 23 cm Vervolgens laat u duidelijk aan de hond zien waar de koekjes in het spel zich bevinden. U stopt de koekjes in het beloningsvak en schuift de zijdes op hun plek. met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Schuif de zijdes weg zodat de hond het koekje kan vinden. Daarna schuift u het midden stuk heen en weer, zodat de hond ook daar zijn beloning vind.

8 De Swingo De Swingo is een houten leerspel voor honden. Dit is een innovatieve schuifpuzzel met in totaal 7 beloningsvakken. Er zijn 3 groene schuiven die op en neer geschoven kunnen worden in het spel, zodat u de snacks kunt afsluiten en de hond zijn neus moet gebruiken om de snack te vinden. Moeilijkheidsgraad: Medium Vervolgens laat u duidelijk aan de hond zien waar de koekjes in het spel zich bevinden. U stopt de koekjes in het beloningsvakje en laat vervolgens de hond een koekjes uit de beloningsvakjes pakken. Stap 1 word herhaald alleen nu schuift u de schuiven dicht. Laat de hond ruiken aan het spel en laat hem zoeken waar de koekjes verstopt zitten. Heeft hij met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Schuif de schuiven weg zodat de hond het koekje kan vinden.

9 De Smarty. De Smarty is een houten leerspel voor honden. Dit is een innovatieve puzzel die dubbelzijdig gebruikt kan worden. Waardoor er 4 verschillende spelmogelijkheden zijn. Ieder spel heeft zijn eigen moeilijkheids graad. Moeilijkheidsgraad: Verschillend Vervolgens laat u duidelijk aan de hond zien waar de koekjes in het spel zich bevinden. U stopt de koekjes in het beloningsvakje en laat vervolgens de hond een koekjes uit de beloningsvakjes pakken. Stap 1 word herhaald alleen nu schuift u de schuiven dicht. Of zet uw een pion eroverheen met zijn neus de koekjes gevonden maak hem dan enthousiast. Schuif de schuiven weg of til de pion op zodat de hond het koekje kan vinden. Spel 1: Volg de stappen hier boven om de hond het spel te leren. Leg de gele zijde naar boven en stop de koekjes in de 6 gaten. Dek deze af met 3 lange pionnen, hierdoor heeft de hond gelijk 3 snacks te pakken. Laat hem daarna de pionnen er af halen. Heeft uw hond dit door gebruik dan de korte pionnen voor een extra moeilijkheids graad. Eventueel kunt u ook maar onder 1 pion een koekje leggen zodat de hond extra zijn best moet doen. Spel 2: Leg nu de groene zijde naar boven. Leg net zoals spel 1 koekjes in de gaten en dek af met pionnen. Dit kan zowel op de schijven als in de gaten. Gebruik de lange pionnen voor in de verzonken gedeelte en de korte voor op de schijven. Spel 3: Leg enkele koekjes in de gaten en schuif de schijven er overheen zodat de koekjes niet zichtbaar zijn. En de hond met snuit en poten de schijven moet verplaatsen. Spel 4: U kunt ook een combinatie maken om het nog moeilijker te maken. Leg bijvoorbeeld een snack in een gat en schuif er een schijf overheen. Plaats vervolgens een lange pion naast de schuif. Nu moet de hond eerst de pion weg halen zodat de schijf van zijn plek kan komen en hij bij de koekjes kan.

Honden Intelligentiespellen

Honden Intelligentiespellen Informatie Honden Intelligentiespellen Niveau 1 MIXMAX puzzel A Trixie Solitair Solitair Hond. De hond moet het lekkers vinden onder de pionnen Er zitten gaten in de pionnen zodat de hond leert met zijn

Nadere informatie

HANDIG SPELEN MET EEN HOND

HANDIG SPELEN MET EEN HOND l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n HANDIG SPELEN MET EEN HOND OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN HIER LEES JE HANDIGE INFORMATIE OVER SPELEN MET EEN HOND. JE

Nadere informatie

Honden Speel-0-theek. Beste Baasjes, Uniek in Drechtsteden! Wie kent niet de spelletjes uitleen voor de kids?

Honden Speel-0-theek. Beste Baasjes, Uniek in Drechtsteden! Wie kent niet de spelletjes uitleen voor de kids? Honden Speel-0-theek Beste Baasjes, Uniek in Drechtsteden! Wie kent niet de spelletjes uitleen voor de kids? Nu ook voor alle honden die uitgekeken zijn op hun speelgoed. Die uit geweest zijn en nog niet

Nadere informatie

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

De Speel-O-Theek, wat is dat eigenlijk?

De Speel-O-Theek, wat is dat eigenlijk? wat is dat eigenlijk? Wie kent niet de spelletjes uitleen voor de kids? Sogno Honden Services introduceert eenzelfde concept, maar dan voor uw viervoeter. Voor iedere baas met een hond die; - is uitgekeken

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Binnenspelen

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Binnenspelen Binnenspelen MANNETJES SPEL Materiaal: stok met daaraan een bal aan touw, deze moet aan het spel bevestigd worden. De speler moet de kegels omgooien met de bal aan het koord. De kegel die omvalt, en blijft

Nadere informatie

Accu ipod Classic Installatie handleiding

Accu ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

BELANGRIJK! BEWAREN TER REFERENTIE IN DE TOEKOMST

BELANGRIJK! BEWAREN TER REFERENTIE IN DE TOEKOMST A B D C E F NL BELANGRIJK! BEWAREN TER REFERENTIE IN DE TOEKOMST Veilig gebruik van de Caboo... Lees alle instructies aandachtig door voordat u de Caboo in gebruik neemt. Let vooral goed op de onderstaande

Nadere informatie

De Techniek en de praktijk

De Techniek en de praktijk De Techniek en de praktijk De inhoud van dit werkboek komt LETTERLIJK van de geweldige site: http://www.ballonfigurensite.nl/ (Op die site staan nog tientallen andere voorbeelden! Neem maar eens een kijkje.)

Nadere informatie

1. Zet de wereld eens lekker op zijn kop! Ondersteboven-worst

1. Zet de wereld eens lekker op zijn kop! Ondersteboven-worst 1. Zet de wereld eens lekker op zijn kop! Ondersteboven-worst Hoe kun je blokjes Prins NatureCare worst uit een op zijn kop hangende fles puzzelen? Stap 1 Nodig voor deze uitdaging: een lege plastic limonadefles,

Nadere informatie

Frame midden ipod Video Installatie handleiding

Frame midden ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

Clicker Training. Train uw pup met de clicker training. Uw pup leren wat zijn naam is:

Clicker Training. Train uw pup met de clicker training. Uw pup leren wat zijn naam is: HIL02347 P&K Puppy Clicker NL 19/10/07 14:34 Page 1 Clicker Training Train uw pup met de clicker training Clicker training is in de jaren veertig ontwikkeld door trainers van zeezoogdieren. Zij ontdekten

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

Stefanie Rohner + Christian Wolf. Spelregels

Stefanie Rohner + Christian Wolf. Spelregels Stefanie Rohner + Christian Wolf Spelregels 00174 hld nl 00174.indd 6 28-11-2006 11::25 ZAKGELDSPEL Een spel van Stefanie Rohner en Christian Wolf. Inhoud: speelbord in de doos, winkelcentrum, 4 pionnen,

Nadere informatie

!!!!!!! NOVAGUARD!!!!! v1.0 1 of 8

!!!!!!! NOVAGUARD!!!!! v1.0 1 of 8 NOVAGUARD 1 of 8 MATEN BEPAAL DE AFMETING VAN DE KOP BEPAAL HET GEWICHT VAN DE HOND VOLGENS BEIDE TABELLEN, HEBT TWEE VERSCHILLENDE MATEN NODIG? JA NEE KIES DE KLEINER MAAT NOVAGUARD TOEPASSING 2 of 8

Nadere informatie

Bouwbeschrijving speed

Bouwbeschrijving speed Bouwbeschrijving speed Hier volgt een bouwbeschrijving van onze Speed. Het is aanbevolen om heel wat ervaring te hebben in het bouwen van vliegers. Ervaring van het maken van matrassen is een pré. Wanneer

Nadere informatie

Neerzetten van het krat stapelen

Neerzetten van het krat stapelen Krat Stapelen 3263 Neerzetten van het krat stapelen Rol het kussen uit op de plaats waar u de attractie wilt hebben Daarna dient u het kussen nog 2 maal uit te vouwen. Let op: het kussen dient er dan vierkant

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg Pasen met peuters en kleuters Beertje Jojo is weg Thema Maria is verdrietig, haar beste Vriend is er niet meer. Wat is Maria blij als ze Jezus weer ziet. Hij is opgestaan uit de dood! Wat heb je nodig?

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van geheugenmodules 7429180005 7429180005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Uitgeverij Animal Academy

Uitgeverij Animal Academy Van dezelfde auteur High Five met je konijn, eerste druk oktober 2011 High Five met je konijn, tweede druk maart 2012 High Five with your rabbit, December 2012 epub High Five with your rabbit, January

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Een breuk is een getal dat kleiner is dan 1. Als je iets in tweeën, drieën, vieren enz. breekt, dan krijg je een breuk.

Een breuk is een getal dat kleiner is dan 1. Als je iets in tweeën, drieën, vieren enz. breekt, dan krijg je een breuk. Breuken Wat is een breuk Wat is een breuk? Een breuk is een getal dat kleiner is dan. Als je iets in tweeën, drieën, vieren enz. breekt, dan krijg je een breuk. Stel, je breekt één stukje krijt in tweeën,

Nadere informatie

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum

Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Geopend op zaterdag van 11.00-13.00 uur Bezoekadres: Geesterduinweg 1 1902 CC Castricum Postadres: Stichting Speel-o-theek Castricum Postbus 43 1900 AA Castricum Voorwoord Een speel-o-theek: Wat is dat?

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Doel van het spel. Een spel van Matthias Cramer voor 2-5 spelers vanaf 10 jaar

Doel van het spel. Een spel van Matthias Cramer voor 2-5 spelers vanaf 10 jaar Een spel van Matthias Cramer voor 2-5 spelers vanaf 10 jaar Het is 1413. De nieuwe koning van Engeland Henry V van Lancaster heeft grootste plannen: de vereniging van Engeland en het veroveren van de Franse

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Klep van systeemkaart verwijderen

Klep van systeemkaart verwijderen Met de volgende procedure verwijdert u eenvoudig de geïnstalleerde geheugen- en interfaceopties: 1 Zet de printer uit. 2 Haal het netsnoer van de printer uit het stopcontact. 1 3 Ontkoppel de parallelle

Nadere informatie

Dit door Willem Teunisse gemaakte boekje over. De "Alles of niets" methode, is gebaseerd op de werken van: Dr. Ian Dunbar

Dit door Willem Teunisse gemaakte boekje over. De Alles of niets methode, is gebaseerd op de werken van: Dr. Ian Dunbar Dit door Willem Teunisse gemaakte boekje over De "Alles of niets" methode, is gebaseerd op de werken van: Dr. Ian Dunbar De Alles of niets methode is een heel simpele manier om een hond te leren om wat

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

HET WINNEN VAN HET SPEL. Winnaar is de speler die als eerste 5 of meer schijven op een rij heeft.

HET WINNEN VAN HET SPEL. Winnaar is de speler die als eerste 5 of meer schijven op een rij heeft. HET WINNEN VAN HET SPEL Winnaar is de speler die als eerste 5 of meer schijven op een rij heeft. 1 LIJST VAN ONDERDELEN Het spel bestaat uit de volgende onderdelen 5 speelborden in verschillende grootten

Nadere informatie

Gastles: Hoe word ik rijk?

Gastles: Hoe word ik rijk? Gastles: Hoe word ik rijk? Hoe word je rijk? Dat willen we natuurlijk allemaal weten. In deze presentatie krijg je veel tips. Eerst een quiz om te kijken hoe veel jullie weten. Wie weet er veel? Pak je

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

Beschrijving pak Mario(rood)/Luigi(groen)

Beschrijving pak Mario(rood)/Luigi(groen) Beschrijving pak Mario(rood)/Luigi(groen) Waar moet je zelf voor zorgen: - Blauwe garen - Groen/rode garen, afhankelijk van een Mario of Luigi pak - Gele garen - Dun elastiek - Klittenband Wij willen u

Nadere informatie

Wheels at work Katrol Stel je eens voor dat je een zware piano een verdieping omhoog moet tillen. Hoe zou het zijn om deze piano de trap op de tillen? Als je de piano met een paar katrollen omhoog hijst,

Nadere informatie

Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly

Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly Samsung Galaxy Note 8.0 Screen Assembly Vervanging U wordt ter vervanging van de digitizer en LCD-assemblage. Deze gids geeft ook stappen ondernomen om alleen het scherm digitizer te vervangen zonder dat

Nadere informatie

Schuif vervolgens het afstelgereedschap van achter vandaan onder een van de schijven tot het hart van de schijf (ashoogte dus). Bij de achterstabi

Schuif vervolgens het afstelgereedschap van achter vandaan onder een van de schijven tot het hart van de schijf (ashoogte dus). Bij de achterstabi Stap 1: stabi Bij een nieuwe contrast wordt standaard stabi geleverd. Dit is de dunnere uitvoering die wat meer geschikt is voor minder ervaren rijders. Zodra de coureur er aan toe is, kan het stabi vervangen

Nadere informatie

Belangrijke regels voor het spelen met de Jack Russell.

Belangrijke regels voor het spelen met de Jack Russell. Inleiding Hier het boekje met de 25 leukste spelletjes voor je Jack Russell Terriër Vaak gooien we spullen weg terwijl we er met de hond nog zoveel plezier mee kunnen beleven. Er zijn 25 leuke spelletjes

Nadere informatie

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering Instructies Dit heb je nodig: Totally Me!- naaimachine 2 stukjes stof (11,4 cm x 33 cm) 1 stukje zelfhechtende voering 6,4 cm dun elastiek 1 gekleurde knoop Schaar Spelden De patronen staan op de laatste

Nadere informatie

Dit spel bedoelt te kijken naar je leven: terugkijken èn vooruit kijken.

Dit spel bedoelt te kijken naar je leven: terugkijken èn vooruit kijken. Dit spel bedoelt te kijken naar je leven: terugkijken èn vooruit kijken. Teken het speelbord na op een groot vel. Of gebruik damstenen, doppen,.. en leg het na. Print de 32 kaartjes. Je ziet snel genoeg

Nadere informatie

Adam en Eva eten van de boom

Adam en Eva eten van de boom Adam en Eva eten van de boom God maakt een prachtig paradijs. Hij zegt: Het is heel goed. Maar God heeft ook een vijand, En weet jij wel wat hij doet? Het mooie wat God heeft gemaakt, maakt hij juist graag

Nadere informatie

Sportkanjers in de gymles. Sportkanjers in de gymles. gy m 10 SPORTKANJERGYMLESSEN VOOR DE BASISSCHOOL BOVENBOUW

Sportkanjers in de gymles. Sportkanjers in de gymles. gy m 10 SPORTKANJERGYMLESSEN VOOR DE BASISSCHOOL BOVENBOUW Sportkanjers in de gymles Sportkanjers in de gymles gy m gy m 10 SPORTKANJERGYMLESSEN VOOR DE BASISSCHOOL BOVENBOUW Leskaarten Les 1: Ik doe aan sport! VERTEL HET VOLGENDE VERHAAL: Het eerste wat je doet

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

2MT x 2MT EASY UP PARTYTENT GEBRUIKSAANWIJZING

2MT x 2MT EASY UP PARTYTENT GEBRUIKSAANWIJZING 2MT x 2MT EASY UP PARTYTENT GEBRUIKSAANWIJZING Deze partytent is geschikt voor gebruik als tijdelijke buitenruimte, en staat in enkele minuten, zonder gebruik van gereedschap. Na het opzetten van de Easy

Nadere informatie

DAKDEKKEN MET AFGESTORVEN (DOOD) RIET

DAKDEKKEN MET AFGESTORVEN (DOOD) RIET DAKDEKKEN MET AFGESTORVEN (DOOD) RIET Je kunt niet met zekerheid zeggen, dat er met afgestorven éénjarig riet daken zijn gedekt in de IJzertijd, maar bijna zeker is dat wel gedaan, vooral in gebieden met

Nadere informatie

TUTORIAL ROEZELROKJE

TUTORIAL ROEZELROKJE TUTORIAL ROEZELROKJE Deze tutorial is geschreven uit liefde voor mijn hobby en derhalve alleen te gebruiken voor persoonlijk gebruik. Niet voor commerciële doeleinden. All Copyrights reserved @ Mama Mizzy's

Nadere informatie

Geen piercing maar een button

Geen piercing maar een button INFORMATIE Geen piercing maar een button 2 INFORMATIEBOEKJE noortje Hoi, ik ben Noortje Hallo, ik ben Noortje. Ik ben negen jaar en zit in groep zes. Ik hou van knutselen en buitenspelen met mijn vriendinnen.

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Spelen met je hond omdat spel goed voor je hond is!

Spelen met je hond omdat spel goed voor je hond is! 1 2 Spelen met je hond omdat spel goed voor je hond is! Jubileumboekje van Ineke Bos 20 jaar trainster en eigenaresse van hondenschool DOGSIDE en 15 jaar kynologisch gedragstherapeut 3 Goodie 4 Dit is

Nadere informatie

Geen piercing maar een button

Geen piercing maar een button INFORMATIE Geen piercing maar een button 2 INFORMATIEBOEKJE noortje 2 INFORMATIEBOEKJE noortje Hoi, ik ben Noortje Hallo, ik ben Noortje. Ik ben negen jaar en zit in groep zes. Ik hou van knutselen en

Nadere informatie

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino

Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino Informatie & Uitleenvoorwaarden Speelotheek Harlekino www.speelotheekharlekino.nl uitgave september 2013 Wat is een speelotheek? De speelotheek is voor speelgoed wat een bibliotheek is voor boeken. Je

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

OPA EN OMA DE OMA VAN OMA

OPA EN OMA DE OMA VAN OMA Hotel Hallo - Thema 4 Hallo opdrachten OPA EN OMA 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer om en

Nadere informatie

Maken van een helix voor n-spoor... 1. Bepalen van de maten... 2. voorbereiden en testen... 3. Zagen, in elkaar zetten EN sporen leggen...

Maken van een helix voor n-spoor... 1. Bepalen van de maten... 2. voorbereiden en testen... 3. Zagen, in elkaar zetten EN sporen leggen... MAKEN VAN EEN HELIX VOOR N-SPOOR Zoals de meesten van jullie wel hebben ondervonden is het gebruik van een helix aan te raden om hoogtes te overwinnen. Dit is soms een lastige klus om dit te ontwerpen.

Nadere informatie

Een hoog-laagbed afhalen en opmaken, de zorgvrager zit in bed en mag niet draaien

Een hoog-laagbed afhalen en opmaken, de zorgvrager zit in bed en mag niet draaien OPDRACHTFORMULIER Een hoog-laagbed afhalen en opmaken, de zorgvrager zit in bed en mag niet draaien Naam student: Datum: Voordat je gaat oefenen 1 Lees het handelingsformulier van deze vaardigheid en noteer

Nadere informatie

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing KRUPS F380 Gebruiksaanwijzing 1 2 3 4 5 6 max. 30 cm 7 8 9 max. 3 /4 10 11 12 13 14 15 Nederland Veiligheidsvoorschriften Dit apparaat dient aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Het voltage

Nadere informatie

Opdracht 1. Zoek in reclameblaadjes foto s van zaklampen en plak ze hier onder.

Opdracht 1. Zoek in reclameblaadjes foto s van zaklampen en plak ze hier onder. Opdracht 1. Zoek in reclameblaadjes foto s van zaklampen en plak ze hier onder. Materiaal: Een led is een speciaal soort lampje. Een lampje dat zeer weinig energie verbruikt. Hierdoor is het een milieuvriendelijke

Nadere informatie

MAAK HET U GEMAKKELIJK BIJ HET DRAAIEN IN BED

MAAK HET U GEMAKKELIJK BIJ HET DRAAIEN IN BED MAAK HET U GEMAKKELIJK BIJ HET DRAAIEN IN BED Met WendyLett glijlakens Een glijlaken is zo glad dat u makkelijker kunt draaien in bed. De onderlakens hebben een veilige anti-sliprand. Makkelijker draaien

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

Geheugenkaarten en optiekaarten verwijderen

Geheugenkaarten en optiekaarten verwijderen Hieronder vindt u een aantal instructies voor het verwijderen van geheugenkaarten en optiekaarten. De volgende afbeelding laat de plaats van de verschillende connectors zien. Connector voor vaste schijf

Nadere informatie

1. Van je juf of meester krijg je een plaatje. Bekijk je plaatje goed. 3. Zoek samen nog vier klasgenoten met een ander plaatje.

1. Van je juf of meester krijg je een plaatje. Bekijk je plaatje goed. 3. Zoek samen nog vier klasgenoten met een ander plaatje. Opdracht 1 Ongeveer 150 jaar geleden stonden er veel steenfabrieken langs de IJssel. De stenen werden van klei gemaakt. Dat kon je langs de IJssel vinden. Als de rivier overstroomde, bleef er een laagje

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Bespanhappening 2012. Basiscursus bespannen

Bespanhappening 2012. Basiscursus bespannen Bespanhappening 2012 Basiscursus bespannen 1 1. Bespaninstructie 2 Wat moet je vooraf doen: Inspecteer samen met de eigenaar het racket op breuken en bepaal samen wel of niet bespannen. Inspecteer het

Nadere informatie

Logitech G27 Interne Motors Replacement

Logitech G27 Interne Motors Replacement Logitech G27 Interne Motors Replacement Deze gids zal je leren hoe je de interne motoren van de Logitech G27 gaming stuurwiel te vervangen. Dit zijn de motoren die geforceerde feedback en enige weerstand

Nadere informatie

SPELREGELS. spelen en leren, kijk eens wat ik al kan!

SPELREGELS. spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! spelregels SPELREGELS spelen en leren, kijk eens wat ik al kan! HOERA, IK BEN 5! inhoud: - 24 grote letterkwartet-kaarten - alfabetpuzzel met 24 stukken - verjaardagsspel-speelbord - 4 Bobo-poppen - grote

Nadere informatie

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. Maak de vastgelijmde bovenkant vervolgens los van de displayhouder. 2. De hold-schakelaar is nu los en kan vallen. Let op dat u deze niet kwijt

Nadere informatie

HP rp5700 Repair moederbord vervanging

HP rp5700 Repair moederbord vervanging HP rp5700 Repair moederbord vervanging Volg deze stappen om het moederbord te vervangen voor dit apparaat. Bij het vervangen van het moederbord gebruikt voorzichtig bij het aandraaien van de schroeven,

Nadere informatie

Industriële lamp maken (ontwerp door Bas Berrevoets)

Industriële lamp maken (ontwerp door Bas Berrevoets) Industriële lamp maken (ontwerp door Bas Berrevoets) Industriële lamp maken (ontwerp door Bas Berrevoets) Materialen Gereedschap Sencys elektrisch draad 'VOB 2,5 mm²' blauw 10 m Afplaktape 41,1 m x 24

Nadere informatie

MacBook Pro 17 "modellen A1151 A1212 A1229 en A1261 toetsenbord vervanging

MacBook Pro 17 modellen A1151 A1212 A1229 en A1261 toetsenbord vervanging MacBook Pro 17 "modellen A1151 A1212 A1229 en A1261 toetsenbord vervanging Geschreven door: irobot ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 15 INTRODUCTIE Deze gids toont de verborgen schroeven

Nadere informatie

44. De trapkogelbaan (AL)

44. De trapkogelbaan (AL) 44. De trapkogelbaan (AL) Activiteit In deze activiteit onderzoekt het kind de werking van de trapkogelbaan. Dit is een type knikkerbaan waar de knikkers, door te draaien aan een hendeltje, naar boven

Nadere informatie

helpt kinderen beter plannen

helpt kinderen beter plannen helpt kinderen beter plannen 2 VOOR WIE IS DE TIMECOACH? Voor iedereen en overal waar tijdsstructuur en tijdslimieten nodig zijn. We denken dan als eerste aan de kinderen van groep 1 tot en met 8 van de

Nadere informatie

Benodigdheden: Patroon Poppentaartjes & Koekjes

Benodigdheden: Patroon Poppentaartjes & Koekjes Benodigdheden: Voor de taartjes en koekjes zoals op het voorbeeld zijn de volgende kleuren gebruikt. De kleuren in dit patroon zijn een voorbeeld. Je kunt natuurlijk je eigen kleuren kiezen. Per cupcake

Nadere informatie

Spellen bij kern 3 Spel 1: Schrijven op je rug Spel 2: Winkeltje spelen Spel 3: Lezen voor het slapen gaan Spel 4: Blijven voorlezen

Spellen bij kern 3 Spel 1: Schrijven op je rug Spel 2: Winkeltje spelen Spel 3: Lezen voor het slapen gaan Spel 4: Blijven voorlezen Spellen bij kern 3 Spel 1: Schrijven op je rug Kinderen hebben in kern 1, 2 en 3 al veel woorden geleerd. Het is een leuk spel om de letters van die woorden op de rug van uw kind te schrijven en het kind

Nadere informatie

Kern 3: doos-poes-koek-ijs

Kern 3: doos-poes-koek-ijs Kern 3: doos-poes-koek-ijs In deze kern leert uw kind: Letters: d - oe - k - ij z Woorden: doos, poes, koek, ijs, zeep Herhaling van de letters van kern 1 en 2 Deze nieuwe woorden en letters worden aangeboden

Nadere informatie

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Demontage, reparatie en montage van Wedge Touch muis wanneer de batterijklep niet gesloten zal blijven. Ook is een goede gids

Nadere informatie

Wild Beest. Opdrachtenboekje. Basisonderwijs groep 5 t/m 8

Wild Beest. Opdrachtenboekje. Basisonderwijs groep 5 t/m 8 Wild Beest Opdrachtenboekje Basisonderwijs groep 5 t/m 8 24 februari t/m 29 mei 2015 Wild Beest In dierentuin Dierenrijk zijn door een computerstoring bij een aantal kooien de elektronische sloten open

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/0 type Malta en Rhodos Lees eerst dit voorschrift geheel door. Benodigd gereedschap: Ratel met verlengstuk, dop 0 mm, dop 7 mm, potlood, steeksleutel 7 mm, imbussleutel

Nadere informatie

HANDIG VOERSPELLETJES VOOR KONIJNEN EN KNAAGDIEREN

HANDIG VOERSPELLETJES VOOR KONIJNEN EN KNAAGDIEREN HANDIG VOERSPELLETJES VOOR KONIJNEN EN KNAAGDIEREN l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN HIER LEES JE HANDIGE INFORMATIE OVER

Nadere informatie

Zintuigen. Expertgroep 2 : Ruiken doe je met je neus! Naam leerling:... Leden expertgroep:...

Zintuigen. Expertgroep 2 : Ruiken doe je met je neus! Naam leerling:... Leden expertgroep:... Expertgroep 2 : Ruiken doe je met je neus! Naam leerling:.... Leden expertgroep:... De voorbereiding De neus is er niet alleen om te ademen want door je neus kun je lekkere en vieze geuren ruiken. Jullie

Nadere informatie

We spelen in het huis van mijn mama deze keer,

We spelen in het huis van mijn mama deze keer, Jip en Janneke. Ik ben Jip. Ik ben Janneke en we wonen naast elkaar. Hij heet Jip, zij heet Janneke. en we spelen soms bij hem en soms bij haar. We spelen in het huis van mijn mama deze keer, we kunnen

Nadere informatie

Engelse woordjes. Het is ook een leermiddel dat docenten op school en ouders thuis kunnen gebruiken.

Engelse woordjes. Het is ook een leermiddel dat docenten op school en ouders thuis kunnen gebruiken. Inleiding Tam Tam is niet zomaar een spel. Het is ook een leermiddel dat docenten op school en ouders thuis kunnen gebruiken. Alle spellen zijn in nauw overleg met specialisten ontworpen, met speciale

Nadere informatie

S C I E N C E C E N T E R

S C I E N C E C E N T E R EEN ADEMBENEMEND INSTRUMENT Een liedje fluiten is niet zo makkelijk. Je lippen en je tong moet je in allerlei bochten wringen. Met een muziekinstrument gaat het al een stukje makkelijker. Even blazen en

Nadere informatie

TAFELTASJE. Tafeltasje is een rugzak met daarin allemaal leuke spelletjes om de maal- en deeltafels in te oefenen. juf Tessa

TAFELTASJE. Tafeltasje is een rugzak met daarin allemaal leuke spelletjes om de maal- en deeltafels in te oefenen. juf Tessa TAFELTASJE Tafeltasje is een rugzak met daarin allemaal leuke spelletjes om de maal- en deeltafels in te oefenen. juf Tessa 0 INHOUD MAALTAFELBOEKJE... 2 SNELLE JELLE... 12 VIER OP EEN RIJ... 14 KRUISWOORDPUZZEL...

Nadere informatie

Level 2 project deel 4: Bevestiging voorste Airframe Tube aan Electronica-Bay.

Level 2 project deel 4: Bevestiging voorste Airframe Tube aan Electronica-Bay. Level 2 project deel 4: Bevestiging voorste Airframe Tube aan Electronica-Bay. De voorste Airframe Tube waarin de main parachute komt te zitten Moet nu worden vastgemaakt aan de bovenkant van de Electronica-Bay.

Nadere informatie

De paashaas schildert eieren

De paashaas schildert eieren april 2015 vanaf 4 jaar De paashaas schildert eieren tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof De paashaas schildert eieren 1 In rood en groen en geel. Wat maakt hij er weer veel. Refrein: Paashaas, paashaas.

Nadere informatie

HANDLEIDING. Barry de Brachiosaurus. 2012 VTech Printed in China 91-002777-004 NL

HANDLEIDING. Barry de Brachiosaurus. 2012 VTech Printed in China 91-002777-004 NL HANDLEIDING Barry de Brachiosaurus 2012 VTech Printed in China 91-002777-004 NL Beste ouders, Wij van VTech weten dat een kind tot grootse dingen in staat is. Daarom zijn al onze elektronische, educatieve

Nadere informatie

Toshiba Satellite L305-S5946 moederbord

Toshiba Satellite L305-S5946 moederbord Toshiba Satellite L305-S5946 moederbord vervanging Verwijder het moederbord in uw Toshiba Satellite L305-S5946. Geschreven door: Michael Erberich INTRODUCTIE Gebruik deze gids om een moederbord op uw Toshiba

Nadere informatie

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam 1 2 3 4 5 6 werkboek groep 4 7 8 9 11 12 naam 10 blok 7 en 8 blok 8 x les xx 8 1 Hoeveel schroeven liggen hier? Vul in.... 2 34 Het konijnenhok x 4 schroeven is... schroeven. Reken uit. 2 groepjes van

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Afstellen raam t.o.v. de carrosserie.

Afstellen raam t.o.v. de carrosserie. Afstellen raam t.o.v. de carrosserie. Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Martinvh op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > Z3 Techniek lounge > Doe het zelf > Suizende /

Nadere informatie

Voorbereiding post 2. Rovers op (het) pad Groep 4-5

Voorbereiding post 2. Rovers op (het) pad Groep 4-5 Voorbereiding post 2 Rovers op (het) pad Groep 4-5 Welkom bij IVN Valkenswaard-Waalre Dit is de digitale voorbereiding op post 2: Rovers op (het) pad, voor groep 4 en 5. Inhoud: Algemeen Verhaal Spel Werkblad

Nadere informatie