Evenementenhal Venray 15, 16 en 17 oktober Zaterdag 15 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Evenementenhal Venray 15, 16 en 17 oktober Zaterdag 15 oktober 2016"

Transcriptie

1 Evenementenhal Venray 15, 16 en 17 oktober 2016 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Nieuw dit jaar zijn de open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden. Ook zijn er lezingen te volgen over diverse onderwerpen op het gebied van huidverzorging- en verbetering en het runnen van een salon. Zaterdag 15 oktober uur Lezing Klantenbinding & Klantenaandacht Wanneer je je eigen beauty salon hebt is het van groot belang klanten aan je te binden en ze als trouwe klanten ook zodanig te behandelen. Tevreden klanten zijn immers dé ambassadeurs voor je bedrijf. Waar moet je aan denken? Wat is belangrijk? Wat verwacht een klant en hoe bereik je dit? Door: Trudy Fietje, eigenaar van schoonheidsinstituut & columniste beautybranche uur Open training Microdermabrasie Ben jij een getalenteerde schoonheidsspecialiste en wil jij graag meerdere innovatieve behandelingen in je salon aanbieden? Tijdens deze training wordt er gewerkt met microdermabrasie, een mechanische dieptepeeling met diamanten koppen, waarmee er pijnloos een dun laagje van de hoornlaag wordt afgeslepen. Door het afslijpen van dode huidcellen wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen en de doorbloeding gestimuleerd. Dit heeft een verjongend effect op de huid. Microdermabrasie is zeer effectief bij het verminderen van rimpels, kraaienpoten, ouderdomsvlekken en littekens van acne. Tijdens de training wordt er stap voor stap uitgelegd wat de werkwijze is uur Lezing bedrijfssoftware Hoe belangrijk is bedrijfssoftware voor uw salon. Klantenkaart, agendabeheer, administratie en klantenbeheer. Wat zijn mogelijkheden en wat gaat u dit opleveren? Laat u inspireren en informeren over mogelijkheden en kansen! Door: Beautynet uur Open training Zuurstofbehandeling Zuurstof behandeling doopt de cellen van de huid in pure zuurstof. De resultaten van de zuurstoftherapie zijn direct merkbaar. De zuurstof biedt een diepe hydratatie en kalmeert de huid. De huid word gezonder, strakker en gladder. Door: Auric Skincare

2 13.00 uur Open training CO2 body sculpture van Universal Contour Wrap De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten (diepe detox behandeling). Nu wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn werking tegen cellulite als schoonheidsverzorging toegepast. Door: Miracle House uur Lezing Blurring en beleving: Hype of toekomst? Praktische tips die leiden tot meer klanten en meer omzet per klant. Ook in de beauty and wellness branche is tegenwoordig meer nodig dan alleen vakkennis. De consument vindt beleving steeds belangrijker en evolueert als het ware van klant naar gast. Door: Suzanne Verbeek uur Open training Spot Remover Bent u schoonheidsspecialiste en op zoek naar een methode waarmee u huidoneffenheden van uw klanten kunt behandelen? Thermo coagulatie is de manier om veel voorkomende problemen zoals bloedblaasjes, pigmentvlekken, fibromen en spider-nivea te verwijderen. Tijdens deze open training leert u in het kort de theorie achter thermo coagulatie, hoe het apparaat werkt en op welke manier de juiste behandelmethode toegepast kan worden. Een prachtige methode met een onmiddellijk effect zodat uw klanten al met 1 behandeling verlost zijn van huidoneffenheden! uur Lezing Anti-aging met koude warmte techniek for timeless beauty Een revolutionair nieuw apparaat waarbij de klant thuis de anti-aging kan verbeteren. Het apparaat heeft 4 gebruiksmodules: zowel koud, 5 graden als warm, 42 graden met of zonder massage. Het opent de poriën en zorgt voor betere opname van de huidverzorgingsproducten. Ook geschikt voor het behandelen van gezwollen ogen. Door: LR de Groot en Co uur Open training Behandelmethodes Magnesium in je praktijk Verrijk je praktijk met de kracht van magnesium! Nieuwe behandelmethodes, magnesium opname via de huid, extra aandacht in je praktijk, extra inkomsten! Kom luisteren en meedoen met deze open training, het is aangepast op de beurs en voor 20 mensen (actief) beschikbaar. Tijdens deze training leer je over de oorsprong van magnesium en de fysieke en mentale klachten van een magnesium tekort, terwijl je tot rust komt in een magnesium-voeten bad. Hands-on ga je aan de slag om de verschillende behandelmethoden van elk product onder de knie te krijgen en te ervaren. Aan het eind van deze training ben je in staat de vergaarde kennis over te brengen op anderen en toe te passen in je praktijk. Door: Permsal Magnesium uur Lezing nieuwste trends & ontwikkelingen Trendwatcher en uitgever Carla Hoogland vertelt u over de nieuwste trends en te verwachten ontwikkelingen die van belang zijn voor uw beautybedrijf. Wil u weten wat u te wachten staat en op welke trends u in kunt spelen? Kom dan naar deze boeiende lezing.

3 Zondag 16 oktober uur Lezing Klantenbinding & Klantenaandacht Wanneer je je eigen beauty salon hebt is het van groot belang klanten aan je te binden en ze als trouwe klanten ook zodanig te behandelen. Tevreden klanten zijn immers dé ambassadeurs voor je bedrijf. Waar moet je aan denken? Wat is belangrijk? Wat verwacht een klant en hoe bereik je dit? Door: Trudy Fietje, eigenaar van schoonheidsinstituut & columniste beautybranche uur Open training over fruitmaskers Als schoonheidsspecialiste wilt u zich blijven vernieuwen en profileren op de markt. Nieuw in Europa en alleen exclusief verkrijgbaar bij Safety 4 YoU is de Fresh Fruit Mask Machine. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Blend een 100% natuurlijk en vers gezichtsmasker in slechts 6 minuten! Leer tijdens deze open training welke soorten groenten, fruit en vloeistoffen u kunt toevoegen en wat voor werking dit heeft op de huid. Kom ontdekken! uur Lezing Blurring en beleving: Hype of toekomst? Praktische tips die leiden tot meer klanten en meer omzet per klant. Ook in de beauty and wellness branche is tegenwoordig meer nodig dan alleen vakkennis. De consument vindt beleving steeds belangrijker en evolueert als het ware van klant naar gast. Door: Suzanne Verbeek uur Open training Zuurstofbehandeling Zuurstofbehandeling doopt de cellen van de huid in pure zuurstof. De resultaten van de zuurstoftherapie zijn direct merkbaar. De zuurstof biedt een diepe hydratatie en kalmeert de huid. De huid word gezonder, strakker en gladder. Door: Auric Skincare uur Open training CO2 body sculpture van Universal Contour Wrap De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten (diepe detox behandeling). Nu wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn werking tegen cellulite als schoonheidsverzorging toegepast. Door: Miracle House uur Lezing Anti-aging met koude warmte techniek for timeless beauty Een revolutionair nieuw apparaat waarbij de klant thuis de anti-aging kan verbeteren. Het apparaat heeft 4 gebruiksmodules: zowel koud, 5 graden als warm, 42 graden met of zonder massage. Het opent de poriën en zorgt voor betere opname van de huidverzorgingsproducten. Ook geschikt voor het behandelen van gezwollen ogen. Door: LR de Groot en Co.

4 14.00 uur Open training Spot Remover Bent u schoonheidsspecialiste en op zoek naar een methode waarmee u huidoneffenheden van uw klanten kunt behandelen? Thermo coagulatie is de manier om veel voorkomende problemen zoals bloedblaasjes, pigmentvlekken, fibromen en spider-nivea te verwijderen. Tijdens deze open training leert u in het kort de theorie achter thermo coagulatie, hoe het apparaat werkt en op welke manier de juiste behandelmethode toegepast kan worden. Een prachtige methode met een onmiddellijk effect zodat uw klanten al met 1 behandeling verlost zijn van huidoneffenheden! uur Lezing bedrijfssoftware Hoe belangrijk is bedrijfssoftware voor uw salon. Klantenkaart, agendabeheer, administratie en klantenbeheer. Wat zijn mogelijkheden en wat gaat u dit opleveren? Laat u inspireren en informeren over mogelijkheden en kansen! Door: Beautynet uur Lezing nieuwste trends & ontwikkelingen Trendwatcher en uitgever Carla Hoogland vertelt u over de nieuwste trends en te verwachten ontwikkelingen die van belang zijn voor uw beautybedrijf. Wil u weten wat u te wachten staat en op welke trends u in kunt spelen? Kom dan naar deze boeiende lezing uur Open training Behandelmethodes Magnesium in je praktijk Verrijk je praktijk met de kracht van magnesium! Nieuwe behandelmethodes, magnesium opname via de huid, extra aandacht in je praktijk, extra inkomsten! Kom luisteren en meedoen met deze open training, het is aangepast op de beurs en voor 20 mensen (actief) beschikbaar. Tijdens deze training leer je over de oorsprong van magnesium en de fysieke en mentale klachten van een magnesium tekort, terwijl je tot rust komt in een magnesium-voeten bad. Hands-on ga je aan de slag om de verschillende behandelmethoden van elk product onder de knie te krijgen en te ervaren. Aan het eind van deze training ben je in staat de vergaarde kennis over te brengen op anderen en toe te passen in je praktijk. Door: Permsal Magnesium uur Lezing zijde aan je zijde Wat de natuur(zijde) zoal kan betekenen voor je haar en huid: de werking van moerbij zijde op je huid en je haar.

5 Maandag 17 oktober uur Lezing Klantenbinding & Klantenaandacht Wanneer je je eigen beauty salon hebt is het van groot belang klanten aan je te binden en ze als trouwe klanten ook zodanig te behandelen. Tevreden klanten zijn immers dé ambassadeurs voor je bedrijf. Waar moet je aan denken? Wat is belangrijk? Wat verwacht een klant en hoe bereik je dit? Door: Trudy Fietje, eigenaar van schoonheidsinstituut & columniste beautybranche uur Open training Microdermabrasie Ben jij een getalenteerde schoonheidsspecialiste en wil jij graag meerdere innovatieve behandelingen in je salon aanbieden? Tijdens deze training wordt er gewerkt met microdermabrasie, een mechanische dieptepeeling met diamanten koppen, waarmee er pijnloos een dun laagje van de hoornlaag wordt afgeslepen. Door het afslijpen van dode huidcellen wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen en de doorbloeding gestimuleerd. Dit heeft een verjongend effect op de huid. Microdermabrasie is zeer effectief bij het verminderen van rimpels, kraaienpoten, ouderdomsvlekken en littekens van acne. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat de werkwijze is uur Lezing bedrijfssoftware Hoe belangrijk is bedrijfssoftware voor uw salon. Klantenkaart, agendabeheer, administratie en klantenbeheer. Wat zijn mogelijkheden en wat gaat u dit opleveren? Laat u inspireren en informeren over mogelijkheden en kansen! Door: Beautynet uur Open training Zuurstofbehandeling Zuurstof behandeling doopt de cellen van de huid in pure zuurstof. De resultaten van de zuurstoftherapie zijn direct merkbaar. De zuurstof biedt een diepe hydratatie en kalmeert de huid. De huid word gezonder, strakker en gladder. Door: Auric Skincare uur Open training CO2 body sculpture van Universal Contour Wrap De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten (diepe detox behandeling). Nu wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn werking tegen cellulite als schoonheidsverzorging toegepast. Door: Miracle House uur Lezing Blurring en beleving: Hype of toekomst? Praktische tips die leiden tot meer klanten en meer omzet per klant. Ook in de beauty and wellness branche is tegenwoordig meer nodig dan alleen vakkennis. De consument vindt beleving steeds belangrijker en evolueert als het ware van klant naar gast. Door: Suzanne Verbeek.

6 14.00 uur Open training over fruitmaskers Als schoonheidsspecialiste wilt u zich blijven vernieuwen en profileren op de markt. Nieuw in Europa en alleen exclusief verkrijgbaar bij Safety 4 YoU is de Fresh Fruit Mask Machine. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Blend een 100% natuurlijk en vers gezichtsmasker in slechts 6 minuten! Leer tijdens deze open training welke soorten groenten, fruit en vloeistoffen u kunt toevoegen en wat voor werking dit heeft op de huid. Kom ontdekken! uur Lezing Anti-aging met koude warmte techniek for timeless beauty Een revolutionair nieuw apparaat waarbij de klant thuis de anti-aging kan verbeteren. Het apparaat heeft 4 gebruiksmodules: zowel koud, 5 graden als warm, 42 graden met of zonder massage. Het opent de poriën en zorgt voor betere opname van de huidverzorgingsproducten. Ook geschikt voor het behandelen van gezwollen ogen. De lezing wordt verzorgd door LR de Groot en Co uur Open training Behandelmethodes Magnesium in je praktijk Verrijk je praktijk met de kracht van magnesium! Nieuwe behandelmethodes, magnesium opname via de huid, extra aandacht in je praktijk, extra inkomsten! Kom luisteren en meedoen met deze open training, het is aangepast op de beurs en voor 20 mensen (actief) beschikbaar. Tijdens deze training leer je over de oorsprong van magnesium en de fysieke en mentale klachten van een magnesium tekort, terwijl je tot rust komt in een magnesium-voeten bad. Hands-on ga je aan de slag om de verschillende behandelmethoden van elk product onder de knie te krijgen en te ervaren. Aan het eind van deze training ben je in staat de vergaarde kennis over te brengen op anderen en toe te passen in je praktijk. Door: Permsal Magnesium uur Lezing nieuwste trends & ontwikkelingen Trendwatcher en uitgever Carla Hoogland vertelt u over de nieuwste trends en te verwachten ontwikkelingen die van belang zijn voor uw beautybedrijf. Wil u weten wat u te wachten staat en op welke trends u in kunt spelen? Kom dan naar deze boeiende lezing.

Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari Zaterdag 28 januari 2017

Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari Zaterdag 28 januari 2017 Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari 2017 Voor schoonheidspecialisten vinden er gedurende de drie beursdagen open trainingen plaats in het kennistheater. Daarnaast zijn demo's bij te wonen op

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans?

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans? Futures ou jeunes mamans? SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE An Broekmans St. Janstraat 3-3583 Paal Tel 011/43 70 03 - Gsm 0479/900 672 info@parfumerie-an.be - www.parfumerie-an.be

Nadere informatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken

Nadere informatie

Evenementenhal Hardenberg 6, 7 en 8 mei Zaterdag 6 mei 2017

Evenementenhal Hardenberg 6, 7 en 8 mei Zaterdag 6 mei 2017 Evenementenhal Hardenberg 6, 7 en 8 mei 2017 Voor pedicures is er een breed aanbod in exposanten (zie deelnemerslijst). Daarnaast worden er lezingen georganiseerd in de lezingen ruimte. Op het pedicureplein

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

Prijslijst. Tele-Gone behandeling per kwartier Tele-Gone behandeling toepassen bij een gezichtsbehandeling per kwartier

Prijslijst. Tele-Gone behandeling per kwartier Tele-Gone behandeling toepassen bij een gezichtsbehandeling per kwartier Gezichtsbehandelingen Prijslijst Gratis huidanalyse All Skins Microzone Introductie All Skins 45 min. Basis All Skins 60 min. The All Skins special 80 min. Luxe All Skins 90 min. Bio peeling 60 min. VI

Nadere informatie

Sierplein 33 (ingang Care+ Beauty)] 1065 LM Amsterdam. Allskins.nl (020) Alle prijzen in euro, inclusief Btw

Sierplein 33 (ingang Care+ Beauty)] 1065 LM Amsterdam. Allskins.nl (020) Alle prijzen in euro, inclusief Btw Gezichtsbehandelingen Gratis huidanalyse Gratis All Skins Microzone 15,00 Introductie All Skins 45 min 47,00 Basis All Skins 60 min 57,00 The All Skins special 80 min 67,00 Luxe All Skins 90 min 80,50

Nadere informatie

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body!

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body! Nieuw in België en exclusief in Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van anti-aging, rimpelbehandeling en dit zonder naalden! Design Your Body @ Knokke introduceert O² INTRACEUTICALS en

Nadere informatie

Instant facelift. zonder operatie

Instant facelift. zonder operatie Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN MBOAMERSFOORT.NL JIJ HELPT MENSEN ER GOED UIT TE ZIEN Natuurlijk besteed jij zelf veel aandacht aan je uiterlijk. Mensen kijken toch of hun schoonheidsspecialist

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude Tarieven Harsen en epileren Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude 30,- Hele benen 35,- Onderbenen en knie 22,50 Oksels 20,-

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

Silky Oaks Contour Wrap

Silky Oaks Contour Wrap Silky Oaks Contour Wrap Slank zonder moeite! Silky Oaks Contour Wrap Voel het verschil De Silky Oaks Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling. Oorspronkelijk bedacht als een medische

Nadere informatie

Een mooiere huid in tien dagen

Een mooiere huid in tien dagen Een mooiere huid in tien dagen Hartelijk dank voor het aanvragen en lezen van dit ebook: Een mooiere huid in tien dagen. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de titel en denk je: Dat

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 44,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE FACETOFACE AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE your face, your body, your moment Neem even heerlijk de tijd voor uzelf bij Face to Face, het schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor de meest professionele

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN MBOAMERSFOORT.NL JE HELPT MENSEN ER GOED UITZIEN Natuurlijk besteed jij zelf veel aandacht aan je uiterlijk. Mensen kijken toch of hun schoonheidsspecialist

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat

Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat OEFENGIDS Wat is PMD: PMD Personal Microderm is een microdermabrasieapparaat voor thuisgebruik. Dankzij aluminiumoxidekristallen en vacuüm zuigkracht worden dode huidcellen losgemaakt en opgezogen. Bij

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011 Trainingsprogramma Seizoen 2010-2011 2010 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Resultaat zonder apparaat! Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie,

Nadere informatie

Menu à la Carte Dorette salon de beauté Huidverzorging Huidproblemen Huidverzorging Kennismakingsbehandeling Huidverzorging

Menu à la Carte Dorette salon de beauté Huidverzorging Huidproblemen Huidverzorging Kennismakingsbehandeling Huidverzorging Huidverzorging Kennismakingsbehandeling Huidverzorging Wil je een moment voor jezelf, heerlijk ontspannen, maar er ook gezond en natuurlijk uit blijven zien? Voorkomen is beter dan genezen. Heb jij een

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR SCHOONHEIDS- SPECIALISTEN MBOAMERSFOORT.NL JIJ HELPT MENSEN ER GOED UIT TE ZIEN Natuurlijk besteed jij zelf veel aandacht aan je uiterlijk. Mensen kijken toch of hun schoonheidsspecialist

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM

MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM 2 ANTI AGEING ANTI INJECTIE PRO LASER Goed nieuws voor schoonheidsspecialisten: speciaal voor hen is er nu een spectaculaire anti ageing therapie beschikbaar. De behandeling

Nadere informatie

Bentlon DermaPerfect. Specials. Perfectioneert uw huid!

Bentlon DermaPerfect. Specials. Perfectioneert uw huid! Bentlon DermaPerfect Specials Perfectioneert uw huid! Inhoud De Bentlon DermaPerfect 4 Regelcircuit 4 De behandelingen 4 Het resultaat 5 Thuisverzorging 5 Totaalconcept 6 Rendement 6 Operational lease

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min.

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Skinfinity powered by

Skinfinity powered by Skinfinity 6000 powered by Fijnere poriën Betere huidstructuur Vermindering van lijntjes en rimpels Snellere genezing van wonden Verheldering/vermindering van pigment en ouderdomsvlekken Verbetering en

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 49,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Verzorgende, voedende, hydraterende, relax & boost behandelingen Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging, exfoliating

Nadere informatie

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 PRIJSLIJST 2019 Huidverbetering Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en/of

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 25 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 60 min.

HUIDANALYSE 15 min. 25 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 60 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Cursusprogramma voorjaar 2014

Cursusprogramma voorjaar 2014 Cursusprogramma voorjaar 2014 Geachte relatie, Voor u ligt het nieuwe cursusprogramma van het voorjaar 2014. In dit voorjaar richten we ons op een 5-tal belangrijke huidverbeteringsaspecten van Medik8;Skin

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor masseurs is er het Massageplein met demo's van diverse massagetechnieken verzorgd door Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage. Daarnaast verzorgt

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor pedicures is er een mooi aanbod in exposanten. Daarnaast worden verschillende lezingen en een training georganiseerd. Op het pedicureplein worden meerdere

Nadere informatie

Menu à la Carte Dorette salon de beauté Huidverzorging, Huidproblemen Huidverzorging

Menu à la Carte Dorette salon de beauté Huidverzorging, Huidproblemen Huidverzorging Huidverzorging Wil je een moment voor jezelf, heerlijk ontspannen? Heb jij een prachtige huid met weinig problemen, maar wil je huidproblemen preventief voorkomen óf wil je de natuur haar gang laten gaan,

Nadere informatie

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN BB Glow Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en

Nadere informatie

Bentlon Shapemaster. Shape your body

Bentlon Shapemaster. Shape your body Bentlon Shapemaster Shape your body Bentlon Shapemaster Diëten of lichaamsoefeningen zijn vaak niet effectief genoeg om bepaalde probleemzones van het lichaam weer in vorm te krijgen. Het is erg vervelend

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010 Trainingsprogramma Seizoen 2009-2010 2009 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie, Les Gavots de Provence

Nadere informatie

www.schoonheidssalon SEPTEMBER O K T O B E R WISSELING VAN H E T S E I Z O E N

www.schoonheidssalon SEPTEMBER O K T O B E R WISSELING VAN H E T S E I Z O E N www.schoonheidssalon meer.nl SEPTEMBER O K T O B E R 2010 WISSELING VAN H E T S E I Z O E N Ten geleide: Bij de wisseling van de zomer naar de herfst toont uw Auriège specialiste weer haar veelzijdigheid

Nadere informatie

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT Prijslijst Instituut Lamat vanaf 01-02-2017 (alle voorgaande vervallen) Prijslijst behandelingen en losse modules. De tijd is een indicatie en kan afwijken! Indien de

Nadere informatie

An Ocean of Beauty...

An Ocean of Beauty... An Ocean of Beauty... Face Skincare Skin Care Essentials Cellular Renewal Peeling Line Hydra Line Pure Line Age Defense Line Radiance Line Vitality Line Eye Care Line 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar!

In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar! NEWS MAART/APRIL 2019 In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar! Strak in het velletje Huid zonder vlekken Het echte liftend boost effect Strak in het velletje Wat willen miljoenen vrouwen in

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

FACE LOUNGE BESCHRIJVING TIJD PRIJS BODY LOUNGE BESCHRIJVING TIJD PRIJS

FACE LOUNGE BESCHRIJVING TIJD PRIJS BODY LOUNGE BESCHRIJVING TIJD PRIJS FACE LOUNGE BESCHRIJVING TIJD PRIJS Huiddiagnostiek formula Huiddiagnostiek & consult met Ella Baché SKINTEX DIAG apparaat 25 20,00 Introductie formula Huiddiagnostiek & consult i.c.m. gezichts- of body

Nadere informatie

Steviger gevoel, jeugdiger ogende huid

Steviger gevoel, jeugdiger ogende huid Pre-salesfolder voor Nederland () Microdermabrasion Huidverjongingsbehandeling opzetstuk gevoelige en normale huid SC6240/01 Steviger gevoel, jeugdiger ogende huid met het Philips VisaCare Microdermabrasion-systeem

Nadere informatie

welcome to the future of personal care

welcome to the future of personal care welcome to the future of personal care GELAAT Professional Oneffenheden Vette/acne huid Doffe/vale huid Rimpels Professional Intensive Home Care Oneffenheden Vette/acne huid Doffe/vale huid Rimpels Professional

Nadere informatie

Nieuwe behandeling: AAgezichtsbehandeling

Nieuwe behandeling: AAgezichtsbehandeling Nieuwe behandeling: AAgezichtsbehandeling Veel klanten vragen mij waarom ik geen schoonheidsbehandelingen aanbied. De meeste klanten weten dat ik de Dermapen behandeling uitvoer, met prachtige resultaten,

Nadere informatie

alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak

alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak Boechoutsesteenweg 42 2150 Borsbeek Tel.: 03/ 294 50 27 info@spabodyandface.be alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak Prijzen sauna per 2 personen Spa Body and Face wordt privé verhuurd

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

Laat je huid stralen

Laat je huid stralen Laat je huid stralen Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk WELKOM! Heeft iemand wel eens echt goed naar uw huid gekeken? In de Wezelstraat bij Huidstudio Puur Ankie krijgt u echt aandacht

Nadere informatie

ASA PEEL: de oplossing voor een nieuwe en mooie huid

ASA PEEL: de oplossing voor een nieuwe en mooie huid NEWS JANUARI/FEBRUARI 2018 In deze nieuwsbrief: Schoon het nieuwe jaar in. Detox jij met mij mee? Winterdip lichttherapie ASA PEEL: de oplossing voor een nieuwe en mooie huid Microdermabrasie Steelwratjes

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Fish Spa. 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling:

Fish Spa. 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling: Fish Spa 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling: - Voor mensen met kalknagels, zwemmerseczeem en andere schimmelinfecties is

Nadere informatie

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages.

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages. Prijslijst Loox. Wellness Bij deze behandeling staat ontspanning hoog in het vaandel! Echter worden al onze behandelingen aangepast op huidtype. Ons doel is de huidconditie te verbeteren en huidproblemen

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

Huidverbetering zoals huidverbetering behoort te zijn

Huidverbetering zoals huidverbetering behoort te zijn Huidverbetering zoals huidverbetering behoort te zijn Indien u de schoonheidssalon regelmatig bezoekt (eens in de zes tot acht weken) en thuis de juiste producten gebruikt, bereikt u altijd resultaat:

Nadere informatie

6+7 labiocome huidverzorging is een teken van zelfrespect niet van ijdelheid. 10 + 11 Sothys uw huid is een kostbaar bezit die het beste verdient

6+7 labiocome huidverzorging is een teken van zelfrespect niet van ijdelheid. 10 + 11 Sothys uw huid is een kostbaar bezit die het beste verdient Inhoud Pagina 3 Voorwoord bij ons bent u aan het juiste adres! 4 Huidanalyse huidanalyse d.m.v. professionele apparatuur 5 antitox behandeling detox werkt! 6+7 labiocome huidverzorging is een teken van

Nadere informatie

Geef ook de huid van uw cliënten een kans!

Geef ook de huid van uw cliënten een kans! Learn@hannah Geef ook de huid van uw cliënten een kans! Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Word ook hannah huidcoach en geef de huid van uw cliënten een nieuwe kans! Iedere huid kan verbeterd

Nadere informatie

DOORBRAAK IN HUIDVERZORGING. Mardge Pascaud

DOORBRAAK IN HUIDVERZORGING. Mardge Pascaud DOORBRAAK IN HUIDVERZORGING Mardge Pascaud INNOVATIES VOOR PROFESSIONALS EN NIEUWE OPLOSSINGEN VOOR DE CONSUMENT MARKTTRENDS COSMETICA ANTI AGING! Langer leven Ouder wordende populatie in ontwikkelde landen

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti 25. 52044 Cortona (AR). Italië www.naturalfacelifting.eu inge@naturalfacelifting.eu T: 0039 05 75 60 16 54 C: 0039 339 690 52 45 SKYPE:

Nadere informatie

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak)

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) G E L A AT S V E R Z O R G I N G E N G E R M A I N E D E C A P U C C I N I Huidanalyse & productadvies

Nadere informatie

Prijslijst 2015. Specialisaties. Wellness Permanente make-up Voor, tijdens, en na ziekte Hairstyling

Prijslijst 2015. Specialisaties. Wellness Permanente make-up Voor, tijdens, en na ziekte Hairstyling Prijslijst 2015 Specialisaties. Wellness Permanente make-up Voor, tijdens, en na ziekte Hairstyling Prinsbernardplein 13, 5391AR Nuland Tel: 073-6892293 E-mail: info@hetgoedegevoel.eu, web: www.hetgoedegevoel.eu

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

MEET ME TREATMENT WERKBOEK

MEET ME TREATMENT WERKBOEK MEET ME TREATMENT WERKBOEK PUUR EFFECTIEF VERZORGEND ERVAAR OPTIMALE HUIDVERZORGING EN WORD VERLIEFD OP EXTENSO SKINCARE! Ontmoet nieuwe klanten! Laat uw klanten kennis maken met het mooie merk Extenso.

Nadere informatie

BEAUTY X PRESS. CosMotiv. Voordelen voor uw klanten BEAUTY X PRESS 30-40. minuten maximaal

BEAUTY X PRESS. CosMotiv. Voordelen voor uw klanten BEAUTY X PRESS 30-40. minuten maximaal CosMotiv BEAUTY X PRESS 30-40 Voordelen voor uw klanten Xpress-Behandeling voor iedereen die weinig tijd heeft maar bij het cosmetische effect toch geen concessies will doen. Kennismakingbehandeling voor

Nadere informatie

Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta

Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta MB-Beauty & MB-Health Belinda Bergenhenegouwen, de eigenaresse van MB-Beauty & MB-Health, is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure,

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Allernieuwste behandeling op het gebied van anti-ageing: Micro Meso therapie

Allernieuwste behandeling op het gebied van anti-ageing: Micro Meso therapie NEWS S E P T E M B E R / O K T O B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: Zomerherstel/herfstbehandeling Nieuwe spaarkaart actie! Nimue TDS Solutions doorbraak in huidverbetering Allernieuwste behandeling op

Nadere informatie

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Rimpel reductie stimulerend en celvernieuwend Vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar mogelijk Wat is rimpel reductie therapie? Derimpelredutie

Nadere informatie

@

@ Uw salon JK-NEDERLAND B.V. Stuttgartstraat 22-24 3047 AS Rotterdam Nederland +31-10-462 29 33 www www.beauty-angel.nl www.facebook.com/beautyangeleurope @ info@beauty-angel.nl B EAU T Y A N G EL ELT L

Nadere informatie

BASIS BEHANDELINGEN TIJD PRIJS SPECIFIEKE BEHANDELINGEN TIJD PRIJS

BASIS BEHANDELINGEN TIJD PRIJS SPECIFIEKE BEHANDELINGEN TIJD PRIJS BASIS BEHANDELINGEN TIJD PRIJS BEAUTY FLASH 15 minuten 30,- BASIS MOISTURISATION 60 minuten 60,- VITAL BEST Pre anti aging voor de gemende droge huid 60 minuten 65,- VITAL HIDROELAST Pre anti aging voor

Nadere informatie

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème.

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. info & prijzen Gelaatsverzorgingen GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. ZUIVERENDE GELAATSVERZORGING (45 MIN) 37,00 Reinigen, peeling, vapozone,

Nadere informatie

EEN REVOLUTIONAIRE AANPAK VAN HUIDVERZORGING

EEN REVOLUTIONAIRE AANPAK VAN HUIDVERZORGING EEN REVOLUTIONAIRE AANPAK VAN HUIDVERZORGING OxyGeneo Breathe new life into your skin Pollogen introduceert een nieuw tijdperk in huidverzorgingsbehandelingen. Een doorbraak die gebruik maakt van het lichaamseigen

Nadere informatie

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty DEAUTIFUL Your Beauty My Duty Your Beauty My Duty Bij DEAUTIFUL wordt gewerkt volgens het custome made principe. Behandelingen worden samengesteld aan de hand van modules. Bij je eerste bezoek wordt in

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Bosstraat 36 8790 Waregem 056-60 57 34 www.puurrelax.be

PRIJSLIJST. Bosstraat 36 8790 Waregem 056-60 57 34 www.puurrelax.be PRIJSLIJST Bosstraat 36 8790 Waregem 056-60 57 34 www.puurrelax.be Gelaatsverzorgingen Basic Care 1u00 45 Jongere verzorging vanaf 12 jaar tem 18 jaar. Skinovage PX : De intelligente Prenium systeemverzorging.

Nadere informatie

GELAAT. voldoen aan jouw noden en wensen.

GELAAT. voldoen aan jouw noden en wensen. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Orb TM by Bentlon. Tip. Creëer een extra dimensie bij elke beautybehandeling!

Orb TM by Bentlon. Tip. Creëer een extra dimensie bij elke beautybehandeling! Orb TM by Bentlon Orb TM by Bentlon Behandelen met de Orb TM by Bentlon betekent zonder meer een upgrade van elke pedicure, manicure, beauty- of wellnessbehandeling. U creëert totale ontspanning zoals

Nadere informatie

WAT IS CELLULITE H O E K O M J E H I E R V A N A F?

WAT IS CELLULITE H O E K O M J E H I E R V A N A F? WAT IS CELLULITE H O E K O M J E H I E R V A N A F? Marianne van Dijk Wat is Cellulite? Cellulite komt vaak voor op de bovenbenen en billen. Het wordt ook wel genoemd als een sinaasappel, een maanlandschap

Nadere informatie

Huidverjonging met fractional CO2 laser

Huidverjonging met fractional CO2 laser Huidcentrum ZorgSaam focus op schoonheid... Huidverjonging met fractional CO2 laser 1 2 Huidverjonging met fractional CO2 laser Wilt u graag een jongere en strakker uitziende huid? Maar ziet u een ingrijpende

Nadere informatie

Vacusculpt your body & face. powered by

Vacusculpt your body & face. powered by Vacusculpt your body & face powered by Vacusculpt Onder invloed van gewichtschommelingen, ouderdom en andere factoren verliest de huid van nature haar veerkracht en soepelheid. Klachten als cellulite,

Nadere informatie

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers Rollmeover Huidverjongende en verstevigende behandeling met behulp van de Medexdermarollers (and do it again) MEDEX BIO SCIENCE COSMETICS 1 Rollmeover voor gelaat en lichaam werkt huidverjongend en verstevigend

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur BEAUTYCENTER Behandeling ½ uur reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00 Behandeling 1 uur reinigen, scrubben, massage 10-15 minuten & masker & epileren 44.00 Behandeling 1 ½ uur reinigen, scrubben,

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

30 min 29 60 min 48 90 min 65

30 min 29 60 min 48 90 min 65 Relaxation Massage Ontspanningsmassage is voor iedereen, het kan een moment zijn van even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stukje ontspanning voor lichaam en geest. 30 min 29 60 min

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Prijslijst. Extra s tijdens gezichtsbehandeling Cupping tijdens gezichtsbehandeling telegone tijdens gezichtsbehandeling (per kwartier)

Prijslijst. Extra s tijdens gezichtsbehandeling Cupping tijdens gezichtsbehandeling telegone tijdens gezichtsbehandeling (per kwartier) Gezichtsbehandelingen Prijslijst Gratis huidanalyse Introductie All Skins 45 min. Basis All Skins 60 min. Luxe All Skins 90 min. Bio peeling 60 min. VI Peel regular (anti-aging) VI Peel Precision (anti-aging

Nadere informatie