Cursusprogramma voorjaar 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cursusprogramma voorjaar 2014"

Transcriptie

1 Cursusprogramma voorjaar 2014 Geachte relatie, Voor u ligt het nieuwe cursusprogramma van het voorjaar In dit voorjaar richten we ons op een 5-tal belangrijke huidverbeteringsaspecten van Medik8;Skin Aging, Acné, Pigmentatie, Roodheden en Hydratatie. In de vorm van korte workshops, zeer praktijkgericht, bieden wij u de mogelijkheid om op ieder aspect van huidverbetering uw kennis te verbreden. Ingredientenkennis over de producten van Medik8 is hierbij tevens van aanvullende waarde. Op onze trainingslocatie in Oost-Vlaanderen; Eke-Nazareth organiseren we ook dit jaar opnieuw een kennismakingscursus van Medik8. In een notendop krijgt u informatie over de producten, de werking en het gebruik van de skinrollä en peels in één workshop aangeboden. De productlijn Living Dimension komt dit voorjaar volop aan bod in de vorm van een kennismakingsavond met de uitgebreide productlijnen van Living Dimension. Een infoavond over de toepassingsmogelijkheden van de huidcamera in uw praktijk en hoe u uw verkoopvaardigheden kunt optimaliseren zijn tevens workshops die wij u dit voorjaar aanbieden. Daarnaast bieden wij u nog verschillende andere workshops en trainingen aan. Volop keuze dus om uw kennis en ervaring uit te breiden! Op onze site vindt u een toelichting op de cursussen, de juiste tijden en de inschrijfprocedure. Rest ons nogmaals te vermelden dat het werken met onze producten niet noodzakelijk is om aan de cursussen deel te nemen. Iedereen is welkom! Schrijf alvast in uw agenda: wij staan op de Esthetika beurs in Brussel van 15 t/m 17 maart 2014! Kennismaking met Medik8 kosteloze informatieochtend (aanmelding niet nodig) Iedere 1 e en 3 e dinsdag van de maand; uur Tijdens deze kosteloze ochtend krijgt u uitgebreide informatie over de producten, de werking van de serums en de verschillende toepassingsmogelijkheden. Met Medik8 kunt u verbeterde resultaten bereiken in uw salon. Medik8 is ook heel goed te combineren met de reeds bestaande lijn die u gebruikt in uw salon. U krijgt de workshops werken met de serums, dermaroller en fruitzuurpeeling gratis aangeboden bij de aanschaf van het depositair pakket (vraag naar de voorwaarden). Medik8 maakt producten met de meest effectieve ingrediënten zonder agressieve benadering met 100% garantie en resultaat. Medik8 is het eerste groene cosmetische merk. Medik8 werkt ook met de skinrollä en skinstamp, Door middel van deze tools wordt de huid voorbereid op de navolgende serums en producten. Op deze manier wordt een optimaal resultaat bereikt.

2 Werken met de peels level I van Medik8 workshop 65,00 Maandag 3 februari ; ca uur Cursusnummer C In deze workshop worden de verschillende soorten peels en toepassingen besproken. De specifieke kenmerken voor de peels van Medik8 zijn een trage penetratie in de huid en comfortabeler voor de klant dan de traditionele glycolzuur peeling. De peels zijn tevens te gebruiken voor de gevoelige huid. U gaat tijdens deze workshop ook zelf aan de slag met de fruitzuur peels. Voor de aanpak van huidproblemen en het bereiken van een optimaal resultaat is dit een uitstekende workshop die u niet mag missen! Informatieavond Werken met de APM huidcamera workshop gratis! Maandag 17 februari; ca uur Cursusnummer C Met deze camera kunt u een uitgebreide analyse maken van de huid; vocht & elasticiteit, talg, porien, melanine, acne, rimpels en hemoglobine. Informatie van uw klant kunt u opslaan en doorsturen naar uw klant. Op deze manier kunt u een gerichte behandeling geven en advies voor thuisgebruik. Tevens is deze camera te gebruiken voor een uitgebreide haaranalyse. De camera werkt via Wi-Fi waardoor de klant via b.v. een laptop de analyse uitgebreid kan volgen. Tijdens deze workshop krijgt u informatie over het gebruik van de camera en de toepassingsmogelijkheden. Huidverbetering Roodheden Medik8 workshop 59,95 Woensdag 26 februari; ca uur Cursusnummer C Tijdens deze workshop komen de kenmerken van roodheden in de huid aan bod. Daarnaast krijgt u informatie over de ingrediënten en toepassingsmogelijkheden bij behandeling van de huid met roodheden. Tevens gaat u zelf aan de slag met het gebruik van de producten van Medik8. Door deze workshop weet u beter een behandeling voor een huid met roodheden toe te passen en uw klanten te informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken. Huidverbetering Acné Medik8 workshop 59,95 Woensdag 12 maart; ca uur Cursusnummer C Tijdens deze workshop komen de kenmerken van Acné aan bod en krijgt u informatie over de ingrediënten en toepassingsmogelijkheden bij behandeling van de acnéhuid. Tevens gaat u zelf aan de slag met het gebruik van de producten van Medik8. Door deze workshop weet u beter een behandeling voor de acnéhuid toe te passen en uw klanten te informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken. Verkoopsucces in mijn salon! Deel I workshop 59,95 Woensdag 19 maart; 19:30 ca.22:30 uur Cursusnummer: C In deze workshop gaan we u tools aanreiken om uw verkoopvaardigheden te optimaliseren. De workshop is gericht op nieuwe mogelijkheden en kansen zien en daardoor het verkoopsucces van uw salon te verbeteren. Er worden tools aangereikt betreffende telefonische klantbenadering, klachtafhandeling, communicatie met de verschillende klanttypes, verkoop in de salon en promotie en pr. Tevens wisselt u ervaringen uit met uw collegae en kunt u een actieplan opstellen om praktijkgerichte ideeën die het beste bij u passen te kunnen gebruiken in uw salon.

3 Basiskennis Schoonheidsspecialiste training voor praktische ondersteuning schoonheidsspecialistes en herintreders deel I 125,00 Maandag 24 maart 2014; ca uur Cursusnummer: C Deze training is bedoeld voor schoonheidsspecialistes die meer praktische ondersteuning wensen en ideaal voor herintreders in het vak. De training is volledig praktijkgericht en omvat de volgende onderdelen: Huidanalyse * Reiniging en soorten peelings Vapozone en koeldamp Zuren en basen Verven wimpers/wenkbrauwen Epileren Harsen benen/oksels/armen/gezicht Klassieke en aangepaste massage Maskers Werken met de Skinrollä van Medik8 workshop 95,00 (incl. Skinrollä) Woensdag 2 april 2014; ca uur Cursusnummer C Medik8 werkt met de skinrollä en stamp, Door middel van de skinrollä en stamp wordt de huid voorbereid op de navolgende serums en producten. Op deze manier wordt een nog beter resultaat bereikt van de huid. De skinrollä kan gebruikt worden voor diverse huidproblemen waaronder rimpels, littekens, hyperpigmentatie, glans, herstel, verbeterde absorptie, cellulitis en striae. U bent niet verplicht om met Medik8 te werken om aan deze workshop deel te nemen! Huidverbetering Skin Aging en Hydratatie Medik8 workshop 59,95 Woensdag 23 april; ca uur Cursusnummer C Tijdens deze workshop komen de kenmerken van Skin Aging aan bod en krijgt u informatie over de toepassingsmogelijkheden bij huidveroudering. Tevens gaat u zelf aan de slag met het gebruik van de producten van Medik8. Door deze workshop weet u beter een behandeling met Skin Aging toe te passen en uw klanten te informeren om een optimaal resultaat van de huid te bereiken. Kennismakingsavond productlijnen Living Dimension workshop gratis! Maandag 28 april; ca uur Cursusnummer: C Living Dimension is een hoogwaardige verzorgingsserie uit Wenen die ontwikkeld is door vooraanstaande dermatologen. De voornamelijk natuurlijke werkstoffen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en streng gecontroleerd. Met name de combinatie van de vitaminen A-E-F in de Living Dimension producten zorgt voor een effectieve bescherming tegen milieu-invloeden en vertraagt het verouderingsproces. Tijdens deze workshop maakt u kennis met de verschillende productlijnen van Living Dimension. U krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en u kunt tevens verschillende producten testen. Deze workshop is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialistes die nog niet met Living Dimension werken of pas zijn gestart met Living Dimension.

4 Verder met Medik8; ingredientenkennis producten Medik8 workshop 59,95 Woensdag 14 mei; ca uur Cursusnummer: C Deze workshop is bedoeld voor schoonheidsspecialistes die al met de producten van Medik8 werken. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de ingrediënten die gebruikt worden in de verschillende producten van Medik8. Wat is bijvoorbeeld de functie van pantotheenzuur, waar zit dit in en wat doet dit met de huid? Op deze manier kunt u uw klanten nog beter uitleg geven over de werking van ingrediënten in combinatie met huidverbetering. Uitgebreide kennismaking met Medik8; werken met de serums, skinrollä en peels level I in een notendop workshop 125,00 Maandag 19 mei; locatie Beau Beauty Clinic Eke-Nazareth, Oost Vlaanderen; ca uur Cursusnummer C In deze workshop krijgt u in een notendop informatie over de producten, de werking van de serums, het gebruik van de skinrollä en de peels in één workshop aangeboden. De verschillende toepassingsmogelijkheden worden besproken en er vindt een praktijkbehandeling plaats. Na deze workshop kunt u al aan de slag met de serums van Medik8 en zich verder verdiepen in het volgen van een volledige workshop op het gebied van de peels level I en de skinrollä. Bindweefselmassage gelaat workshop 65,00 Woensdag 21 mei 2014; 19:30 ca.22:30 uur Cursusnummer: C De bindweefselmassage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Door middel van het losmaken van verklevingen wordt invloed uitgeoefend op de spieren, bloedvaten e.d. De aanmaak van collagene en elastine vezels wordt gestimuleerd en de kwaliteit van het weefsel wordt versterkt. Afvalstoffen worden losgemaakt en de balans in het bindweefsel wordt hersteld. Dit alles heeft een positief effect op de verslapte of slecht doorbloede huid. Deze massage is ook zeer goed toe te passen bij littekens.

5 Uitvoerige informatie vindt u op of Inschrijven: U kunt zich voor onze cursussen inschrijven door ons een te sturen onder info@herboristcosmetics.com of door ons te bellen onder nummer of Meld u snel aan, want vol = vol. Het aantal deelnemers is beperkt tot 8-10 per cursus/workshop. Cursuskosten Bij elke cursus staan de kosten excl. BTW vermeld, u ontvangt van ons een factuur. De syllabus is in deze prijs inbegrepen. Tenzij anders vermeld zijn ook alle benodigde materialen inbegrepen. Bij enkele cursussen kunt u gebruik maken van een pakketaanbieding. Indien u hiervan gebruik maakt (vrijblijvend) krijgt u uw cursusgeld in producten uitgekeerd. Zo heeft u dubbel voordeel bij het volgen van een cursus! Indien u cursus op uw locatie wenst is dit in overleg mogelijk. Hiervoor wordt een bedrag van 200,= excl. BTW in rekening gebracht. De cursusgelden kunnen overigens als bedrijfskosten afgetrokken worden, vraag hiervoor advies aan uw boekhouder of accountant. Wij vragen u vriendelijk het cursusbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken, anders kunnen wij uw cursusplaats helaas niet meer garanderen. Lunch Koffie, thee en frisdrank zijn steeds bij de prijs inbegrepen. Bij dagcursussen verzorgen wij tevens een uitgebreide lunch, die uiteraard ook in de cursusprijs is inbegrepen. Annulering De betaling van de factuur geldt als definitieve aanmelding. Voor al onze cursussen geldt: vol=vol. Mocht u onverhoopt een cursus moeten annuleren, dan is dit slechts mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de cursus. Daarna is annulering helaas niet meer mogelijk. Bij annulering ontvangt u een creditnota onder aftrek van 25,00 administratiekosten. Tenslotte Tenzij anders vermeld hoeft u geen model mee te brengen. U gaat samen met uw medecursisten werken. Zo kunt u een behandeling geven maar ook ontvangen. U bent steeds een half uur voor de genoemde begintijd van de cursus welkom. Zo kunt u onder het genot van een drankje alvast kennismaken met uw medecursisten en vakgenoten. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen of wenst u meer informatie? Laat het ons weten! Graag zien wij u op een van onze workshops en wij heten u alvast van harte welkom! Met vriendelijke groet, Herborist Cosmetics Bosstraat 85 B-3620 Lanaken Tel. +32(0) Volg ons nu ook op facebook!

Cursusprogramma najaar 2015

Cursusprogramma najaar 2015 Cursusprogramma najaar 2015 Geachte relatie, Dit najaar ontvangt u een totaal ander cursusprogramma dan u van ons gewend bent. We merken dat er steeds meer behoefte is aan persoonlijke begeleiding en training

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Rimpel reductie stimulerend en celvernieuwend Vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar mogelijk Wat is rimpel reductie therapie? Derimpelredutie

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010 Trainingsprogramma Seizoen 2009-2010 2009 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie, Les Gavots de Provence

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011 Trainingsprogramma Seizoen 2010-2011 2010 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Resultaat zonder apparaat! Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie,

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier.

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij geloven dat er bij elk huidprobleem, of het nu gaat om huidveroudering, huidverslapping, acne, pigmentatie, littekens,...

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8 BEAUTYCENTER Zo nu en dan even stilstaan in de hectiek en bewust tijd nemen voor jezelf: Rust, ontspanning en vooral genieten om jezelf opnieuw op te laden. Behandelingen Medik8 Medik8 basis behandeling

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95 Webecos Gezichtsbehandeling, afgestemd op uw huid 49,95 60 min. Incl. reiniging, huid analyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen stylen, massage, masker, tijdens masker extra massage,

Nadere informatie

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti 25. 52044 Cortona (AR). Italië www.naturalfacelifting.eu inge@naturalfacelifting.eu T: 0039 05 75 60 16 54 C: 0039 339 690 52 45 SKYPE:

Nadere informatie

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 PRIJSLIJST 2019 Huidverbetering Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en/of

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Januari. Februari. Maart. Voorbereiding:

Januari. Februari. Maart. Voorbereiding: Januari Kerstdeco opruimen Nieuwe prijslijst Valentijns Actie (Social Media) Ski Behandeling (Social Media) Karnaval Behandeling (Masker Bal) Wintercreme promoten Start-Up / Refresh 12.01.2018 Werkstoffen

Nadere informatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten Kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2015 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid Elisabeth Sigmund Kunst van het aanraken Kunst van

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Instant facelift. zonder operatie

Instant facelift. zonder operatie Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty DEAUTIFUL Your Beauty My Duty Your Beauty My Duty Bij DEAUTIFUL wordt gewerkt volgens het custome made principe. Behandelingen worden samengesteld aan de hand van modules. Bij je eerste bezoek wordt in

Nadere informatie

Nadia Cosmetica Prijslijst

Nadia Cosmetica Prijslijst Gezichtsbehandelingen Acne Acne behandeling - 45min 50,00 Geschikt voor acne, vette en jonge huiden. Klinische acne behandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING

PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING 50,00 Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype GEZICHTSBEHANDELING 57,50 Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype GEZICHTTREATMENT 67,50

Nadere informatie

Transformage massage Voorbereid het voorjaar in. Fusion FEEST! BEAUSKIN BESTAAT 12,5 JAAR!

Transformage massage Voorbereid het voorjaar in. Fusion FEEST! BEAUSKIN BESTAAT 12,5 JAAR! NEWS MAART/APRIL 2017 FEEST! Prijsverlaging definitief ontharen Pls3 Belangrijk Transformage massage Voorbereid het voorjaar in Fusion FEEST! BEAUSKIN BESTAAT 12,5 JAAR! Op 9 maart 2004, bijna 12 ½ jaar

Nadere informatie

Een andere dag kan natuurlijk ook!

Een andere dag kan natuurlijk ook! NEWS N O V E M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 6 In deze nieuwsbrief: Agenda november Lichttherapie Masker Skin Resurfacing behandeling Mesoporatie Hals behandeling inclusief neck recovery Decollete en buste

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Ik wens jullie weer veel leesplezier.

Nieuwsbrief maart. Ik wens jullie weer veel leesplezier. Nieuwsbrief maart In deze nieuwsbrief wil ik je/jullie graag informeren over de meest effectieve en zachte peelings die er zijn: Peelings gebaseerd op hydroxy- en glycolzuren en enzymatische peelings.

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd MMAXX.nl: landelijk de grootste leverancier voor diensten om woningen optimaal te presenteren

Nadere informatie

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies Huidanalyse GRATIS Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies [comfort zone] Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort

Nadere informatie

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50 Prijslijst wellness In ons nieuwe wellness centrum vindt u een zwemparadijs, een sauna, een stoombad, een zonnebank en een massagesalon. Voor zowel de sauna als de massages en zonnebank dient uw een afspraak

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst . French Volledig gekleurd Nail Art Super Nail Art Stiletto nagels Bruidsnagels Doorzichtige laag French Volledig gekleurd of Nail Art Verlenging van eigen nagel Gelpolish

Nadere informatie

DEYNIQUE. systeemverzorging

DEYNIQUE. systeemverzorging systeemverzorging Er goed uitzien is geen toeval maar het resultaat van consequente huidverzorging. Deynique... uw partner in huidverbetering. Waarom is Deynique alleen te vinden in de betere schoonheidssalons

Nadere informatie

Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia.

Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia. Meso Roller Een nieuwe techniek voor Anti Aging en Alopecia. In het Laboratorium hebben ze de mesoneedling geperfectioneerd met een nieuwe procedure, die zeer duidelijke richtlijnen aangeeft, snel en effectief

Nadere informatie

UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç. cü }áä }áà ECDGBDC

UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç. cü }áä }áà ECDGBDC UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç cü }áä }áà ECDGBDC Kunstnagels Nieuwe set (met verlenging) gel of acryl French 70 Volledig gekleurd 75 Nail Art 80 Super Nail Art 90 Stiletto nagels 35 per uur Bruidsnagels op

Nadere informatie

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50 Academie academie perfect skin 42,50 reinigen, peeling, epileren, enkele onzuiverheden verwijderen, masker academie perfect skin relax 49,50 als academie, inclusief massage academie dieptereiniging of

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Calmare on tour

Trainingsprogramma. Calmare on tour Trainingsprogramma VOORJAAR 2013 Als kapper ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kwaliteiten uit te breiden en om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, ontwikkelingen en trends.

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging Huid verzorgende behandelingen Ultiem relaxen en je huid maximaal verzorgen. Wil je even uit de dagelijkse sleur stappen en jezelf even een ontspannings moment geven waarbij we de huid maximaal gaan verzorgen,

Nadere informatie

Resultaten zonder irritatie...

Resultaten zonder irritatie... Resultaten zonder irritatie... Medik8 Pangaea Laboratories Hoofdkantoor in London Productie- en magazijnfaciliteiten Wordt verkocht in meer dan 20 landen, o.a. : Australië, Nieuw Zeeland, Spanje, Malta,

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst . Kunstnagels Nieuwe set zonder verlenging French 45 Volledig gekleurd 45 Nieuwe set met verlenging French 75 Volledig gekleurd 75 Stiletto nagels 35/uur Nagelversteviging

Nadere informatie

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Thalgo gezichtsbehandelingen Schatten uit de zee De oorsprong van alle leven op aarde bevinden zich in de zee, deze bron van leven bevat alle voedingstoffen

Nadere informatie

FOLDER 2016. Rowita Suzette Bennemeer

FOLDER 2016. Rowita Suzette Bennemeer FOLDER 2016 Graag ontvang ik u ook in 2016 weer in mijn salon. Persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en goede kwaliteit, zoals u dat gewend bent. Rowita Suzette Bennemeer Willem Schippersweg 10 3334GP

Nadere informatie

Docententrainingen

Docententrainingen Docententrainingen 2016-2017 Als we alleen maar dingen doen die we kunnen, leren we nooit iets Ook dit schooljaar willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis.

Nadere informatie

Aanmelding Opleidingen

Aanmelding Opleidingen Aanmelding Opleidingen Aanvrager: Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Factuuradres: (indien afwijkend van aanvrager) Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.:

Nadere informatie

SCHOONHEIDSVERZORGING+ BLOK 1 WELLNESS LICHAAM

SCHOONHEIDSVERZORGING+ BLOK 1 WELLNESS LICHAAM BLOK 1 WELLNESS LICHAAM De cursus WELLNESS LICHAAM is bedoeld voor diegenen, die al ervaring hebben met massage, maar het aanbod in de praktijk willen verbreden. In de cursus WELLNESS LICHAAM worden de

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

Prijslijst Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon:

Prijslijst Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon: Prijslijst 2017 Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon: 06 41 373 707 www.praktijk-mooi.nl info@praktijk-mooi.nl Sarah Maria Marleen Renske Karine Mijn specialisatie is Kijken wat de huid nodig

Nadere informatie

DiMi Intersun Beauty & Wellness

DiMi Intersun Beauty & Wellness Geldig t/m 31 okt 2015 Luxe uitgebreide gezichtsbehandeling Extra hydraterend celvernieuwende werking, met masker afgestemd op uw huid in de behandeling. Met hoogwaardige producten. *diverse concentraten

Nadere informatie

Docententrainingen

Docententrainingen Docententrainingen 2017-2018 Ook dit schooljaar willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis. Ervaring leert dat door vakgerichte docententrainingen, verbreding

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 49,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Geef ook de huid van uw cliënten een kans!

Geef ook de huid van uw cliënten een kans! Learn@hannah Geef ook de huid van uw cliënten een kans! Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Word ook hannah huidcoach en geef de huid van uw cliënten een nieuwe kans! Iedere huid kan verbeterd

Nadere informatie

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen Prijslijst Huidverbeterende behandelingen Environ manuele vitamine- en peelingbehandelingen 30 min Environ Cleansing Zachte behandeling, reinigt de huid, laat haar stralen en verbetert de opname van de

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari Zaterdag 28 januari 2017

Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari Zaterdag 28 januari 2017 Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari 2017 Voor schoonheidspecialisten vinden er gedurende de drie beursdagen open trainingen plaats in het kennistheater. Daarnaast zijn demo's bij te wonen op

Nadere informatie

Professionele basisopleiding gelnagels

Professionele basisopleiding gelnagels Professionele basisopleiding gelnagels Altijd al gedroomd om nagelstyliste te worden? Maak nu uw droom waar! Inclusief theorie 2 Gratis oefendagen Gratis examendag Gratis advies na de opleiding Erkend

Nadere informatie

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery NEWS N O V E M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: De huid liften Mesoporatie; een echte mooimaker! Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery Elastine; de rekbaarheid

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT Prijslijst Instituut Lamat vanaf 01-02-2017 (alle voorgaande vervallen) Prijslijst behandelingen en losse modules. De tijd is een indicatie en kan afwijken! Indien de

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen.

In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen. In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen. CURSUSSEN Windows 10 Basis incl. Intern&Email 9 lessen prijs 75 Cursussen najaar gestart. Nieuwe cursussen starten

Nadere informatie

BEAUTY CAMPUS MAGAZINE 2014

BEAUTY CAMPUS MAGAZINE 2014 BEAUTY CAMPUS MAGAZINE 2014 CURSUSSEN verkoop social media voeding TRAININGEN peelings needling bindweefselmassage EVENEMENTEN stickerdagen Viva La Donna BEURZEN o.a. Utrecht Beauty Trade PRODUCTEN Meta

Nadere informatie

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body!

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body! Nieuw in België en exclusief in Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van anti-aging, rimpelbehandeling en dit zonder naalden! Design Your Body @ Knokke introduceert O² INTRACEUTICALS en

Nadere informatie

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans?

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans? Futures ou jeunes mamans? SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE An Broekmans St. Janstraat 3-3583 Paal Tel 011/43 70 03 - Gsm 0479/900 672 info@parfumerie-an.be - www.parfumerie-an.be

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden.

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden. NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 5 In deze voorjaarsnieuwsbrief: Voorjaars gezichtsbehandeling inclusief voorjaarsproduct Couperose behandeling inclusief product voor thuis Mooie gekrulde wimpers die ook nog

Nadere informatie

Stichting SeniorWeb Stiphout. Cursusprogramma voorjaar Start in de week van 18 januari

Stichting SeniorWeb Stiphout. Cursusprogramma voorjaar Start in de week van 18 januari Stichting SeniorWeb Stiphout Cursusprogramma voorjaar 2016 Start in de week van 18 januari Stichting SeniorWeb Stiphout Leslokaal: Dorpsstraat 29, 5708 GC Stiphout tel. 0492 474494 Secretariaat: Voor algemene

Nadere informatie

Docententrainingen

Docententrainingen Docententrainingen 2018-2019 Ook in het schooljaar 2018-2019 willen wij u graag onder steuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis. Ervaring leert dat door vakgerichte docententrainingen,

Nadere informatie

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare. 1 Prijslijst 2013 Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.be Gelaatsverzorging 2 Voor de gelaatsverzorgingen wordt er gewerkt met

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst French Volledig gekleurd Nail Art Super Nail Art Stiletto nagels Bruidsnagels Doorzichtige laag French Volledig gekleurd of Nail Art Verlenging van eigen nagel Gelpolish

Nadere informatie

Nov Dec 2012. Wellness Salon Ingrid. Volg en like ons op Facebook.!! Beste Klanten,

Nov Dec 2012. Wellness Salon Ingrid. Volg en like ons op Facebook.!! Beste Klanten, Nov Dec 2012 Beste Klanten, De sfeervolste periode van het jaar staat weer voor de deur. De feestdagen met familie en vrienden doorbrengen. Van de vrieskou buiten naar de verwarming binnen. Juist nu is

Nadere informatie

Een mooiere huid in tien dagen

Een mooiere huid in tien dagen Een mooiere huid in tien dagen Hartelijk dank voor het aanvragen en lezen van dit ebook: Een mooiere huid in tien dagen. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de titel en denk je: Dat

Nadere informatie

CND EDUCATIE NEDERLAND

CND EDUCATIE NEDERLAND TRAININGSOVERZICHT 2014 CND EDUCATIE NEDERLAND Een leider in beauty. Een visionair in opleidingen. CND levert een compleet pakket wat een gevorderde stylist nodig heeft om totale schoonheid voor handen

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Menu à la Carte Dorette salon de beauté Huidverzorging Huidproblemen Huidverzorging Kennismakingsbehandeling Huidverzorging

Menu à la Carte Dorette salon de beauté Huidverzorging Huidproblemen Huidverzorging Kennismakingsbehandeling Huidverzorging Huidverzorging Kennismakingsbehandeling Huidverzorging Wil je een moment voor jezelf, heerlijk ontspannen, maar er ook gezond en natuurlijk uit blijven zien? Voorkomen is beter dan genezen. Heb jij een

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50 Salon Menu ESTEE LAUDER SKINCARE CABINE De Estee Lauder Cabine biedt U alle luxe en comfort voor een zeer ontspannende behandeling! De behandelingen worden aanvullend naar wens verzorgd met een Hot-Stone

Nadere informatie

DOORBRAAK IN HUIDVERZORGING. Mardge Pascaud

DOORBRAAK IN HUIDVERZORGING. Mardge Pascaud DOORBRAAK IN HUIDVERZORGING Mardge Pascaud INNOVATIES VOOR PROFESSIONALS EN NIEUWE OPLOSSINGEN VOOR DE CONSUMENT MARKTTRENDS COSMETICA ANTI AGING! Langer leven Ouder wordende populatie in ontwikkelde landen

Nadere informatie

P r i j s l i j s t.

P r i j s l i j s t. Prijslijst. HUIDVERBETERENDE Environ manuele vitamine- en peelingbehandelingen 30 min Environ Cleansing Zachte behandeling, reinigt de huid, laat haar stralen en verbetert de opname van de actieve ingrediënten.

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00 !QMS!QMS Medcosmetics anti-aging- gezichtsbehandeling. Elke product garandeert kwaliteit op het hoogste niveau, betrouwbaarheid in gebruik en superieure resultaten. De volmaakte huidverzorging behandeling

Nadere informatie

Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta

Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta Met dank aan: Hans Gaertner (Fotografie) Drukkerij Manta MB-Beauty & MB-Health Belinda Bergenhenegouwen, de eigenaresse van MB-Beauty & MB-Health, is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure,

Nadere informatie

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage Hydradermie: (90 minuten) lntensieve gelaat- en halsbehandeling 86,50 Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief

Nadere informatie

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE PRIJSLIJST 2010 NAGELSTYLING 1000 Aanbrengen gehele set met French manicure......................................... E 87,50 1001 Aanbrengen

Nadere informatie