NIEUWSBRIEF. Welkom op school: - Jildou van der Meer groep 1A : Een hele fijne schooltijd toegewenst! Kemran wint de voorleeswedstrijd 2016:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. Welkom op school: - Jildou van der Meer groep 1A : Een hele fijne schooltijd toegewenst! Kemran wint de voorleeswedstrijd 2016:"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: Jaargang 13 nr. 7 vrijdag 25 november 2016 Met de digitale schoolkrant van groep 1/2A & 1/2B Welkom op school: - Jildou van der Meer groep 1A : Een hele fijne schooltijd toegewenst! Kemran wint de voorleeswedstrijd 2016: Afgelopen woensdagochtend is de jaarlijkse voorleeswedstrijd op OBS Hurdegaryp gehouden. Evi, Lale, Esther uit groep 8 en Symon, Kemran en Rosa Lieke uit groep 7 streden om de prestigieuze titel van voorleeskampioen Het was een erg boeiende en goede voorleeswedstrijd waarbij juryleden juf Joke en juf Anke-Iet het niet makkelijk hadden om een top drie te bepalen. Nadat Evelien en Norah uit groep 6 ook voor hadden gelezen was de jury eruit. Na lang beraad waren de juryleden het er unaniem over eens dat de winnaar van dit jaar moest worden Kemran. Kemran zal onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde, nogmaals gefeliciteerd. Rollen op de As: Afgelopen vrijdag zijn de leerlingen van groep 6, 7 en 8 opgehaald door medewerkers van het project De Centrale As om te komen rollen op de Centrale As. Vrijdag in de namiddag zou de rondweg om Hurdegaryp geopend worden voor het verkeer. Wij hebben de unieke kans gekregen om te skaten, steppen en skeeleren op een vonkelnieuw stukje asfalt zonder dat er verkeer over heen rijdt. Naast het skaten kregen de leerlingen een beker warme chocolademelk en een heerlijke oliebol. De leerlingen hebben heel veel plezier gehad deze middag en hebben er een waardevolle herinnering bij.

2 Sinterklaassprookje De magische Kist geschreven door Oze Kolkman, groep 6: Woensdagochtend waren we allemaal blij want we gingen naar het sinterklaassprookje in Kollum. Om 8.40 vertrokken we met de bus. En we hadden heel veel lol. Om 9.15 uur kwamen we aan bij het theater de Colle in Kollum. We gingen allemaal blij naar binnen. Er zaten ook nog groepen van andere scholen bij ons in de zaal. Rond 9.30 uur kwam Sinterklaas met zijn pieten en gingen we sinterklaasliedjes zingen. De pieten deelden pepernoten uit. En toen begon het sinterklaassprookje. Het verhaal ging zo : Kate en Christie waren weggelopen van huis omdat ze vonden dat ze thuis te hard moesten werken. Toen verdwaalden ze in het bos. Daar kwamen ze bij een oud huisje waarin een oude vrouw woonde. Ze heet Cornelia. Cornelia wil over kinderen de baas spelen, die kreeg ze in haar macht door ze in de magische kist te stoppen. Ze lokte ze er in door te zeggen dat je in de kist nooit meer hoefde te werken en alles kon eten wat je maar wilde. Als ze er in keken dan vielen ze er in. Ze werden dan zo klein als een rat en kwamen ze in de onderwereld terecht. Ze moesten daar werken voor Rachida Rat. Zij is de baas van de onderwereld. En als je te lang in de kist bleef dan werd je ook een rat net als Rachida Rat. Er zaten ook nog drie andere meisjes in. Zij hadden al een staart. Ze bedachten samen een plan hoe ze Rachida Rat konden verslaan en het plan lukte voor een deel. Ze kwamen uit de kist maar hun staarten waren er nog steeds. Om van hun staarten af te komen moesten ze Cornelia in de kist lokken. Dit deden ze door haar uit te dagen en dan het magische doosje af te pakken. Het doosje gooiden ze in de kist en Cornelia dook er achter aan. Na een harde knal werd alles weer normaal. Het was een spannend verhaal! We hadden tijdens het sprookje 3 keer pauze waarbij we ook lekker drinken en koek kregen. Tijdens de pauze gingen we zingen en dansen. We zongen veel sinterklaasliedjes en we deden ook nog de polonaise. Om uur vertrok de bus. Rond uur waren we weer bij school. Het was een leuke dag! Cup cakes bakken voor Sinterklaas: Afgelopen woensdag, 23 november, hebben alle kinderen van groep 1 t/m 4 cup cakes gebakken. We zien tijdens het sinterklaasjournaal dat de Welles Piet er niets van bakt maar de kinderen van OBS Hurdegaryp hebben laten zien dat zij het wel kunnen. Ze waren heerlijk! Alle bakmoeders (en vader) heel hartelijk bedankt voor jullie hulp. Vanuit de TSO: Wilt u uw kind, wanneer ze incidenteel gebruik maken van de TSO, elke keer aanmelden bij mevr. Bruning, telefoon:

3 Ouderbijdrage : Geachte ouder/verzorger, Om naast de reguliere lessen leuke activiteiten voor uw kind(eren) te kunnen organiseren vragen wij jaarlijks een bijdrage in de kosten van deze activiteiten. De bijdrage is tijdens de ouderraadsvergadering ook voor dit jaar weer vastgesteld op 18,- per kind. Dankzij deze vrijwillige bijdrage kunnen voor de kinderen diverse activiteiten op school georganiseerd worden, zoals het Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Feestelijke Ouderavond, Sinterklaassprookje en nog vele andere activiteiten. Met uw bijdrage proberen wij -voor kinderen en voor ouders- van elk schooljaar weer een leuk jaar te maken! Ook in de vorm van vrijwilligerswerk kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Hebt u suggesties voor een leuke activiteit of wilt u bijdragen aan een activiteit? Dan horen wij dat graag van u. Namens de ouderraad van OBS Hurdegaryp hartelijk dank! U kunt het bedrag van 18,- per schoolgaand kind overmaken op rekeningnummer NL60 RABO t.n.v. Oudervereniging openbare basisschool Hurdegaryp. onder vermelding van NAAM en GROEPSNUMMER van uw kind(eren) LET op dit is een nieuw rekeningnummer!! Met vriendelijke groet, Hilda Jensma Marloes van der Meulen penningmeester ouderraad voorzitter ouderraad tel: tel: or-obs@outlook.com popkemarloes@hotmail.com Nieuwe mailadressen: Als gevolg van de invoering van Office 365 zijn de oude mailadressen gewijzigd. Hierbij de nieuwe mailadressen: Johan Osinga directeur hurdegaryp@opo-furore.nl Afke Hooghiemstra interne begeleidster a.hooghiemstra@opo-furore.nl Hanneke Hopman leerkracht groep 1/2A h.hopman@opo-furore.nl Saskia Krol leerkracht groep 1/2A s.krol@opo-furore.nl Wiesje Ligthart leerkracht groep 1/2B w.ligthart@opo-furore.nl Karin Laskewitz leerkracht groep 1/2A,4 en 5 k.laskewitz@opo-furore.nl Jenny Scholte leerkracht groep 3 j.scholte@opo-furore.nl Xandra van der Weert leerkracht groep 3 x.vanweert@opo-furore.nl Roelof Stielstra leerkracht groep 4 r.stielstra@opo-furore.nl Auke de Boer leerkracht groep 5 au.deboer@opo-furore.nl Wouter Wiersma leerkracht groep 6 w.wiersma@opo-furore.nl Bettina Riem leerkracht groep 7 b.riem@opo-furore.nl Miriam Stoker leerkracht groep 7 m.stoker@opo-furore.nl Marcel de Haan leerkracht groep 8 m.dehaan@opo-furore.nl

4 Verkiezing GMR 2016 Drachten, november 2016 Aan: Alle ouders/verzorgers van OPO-FURORE scholen Betreft: Verkiezingen Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad 2016 Geachte ouders,, De GMR, of Gemeenschappelijke Medezeggenschaps Raad, is een overkoepelende Medezeggenschapsraad op bovenschools niveau. Deze GMR bestaat uit 12 leden (6 personeelsleden en 6 ouders). Aangezien één van de huidige GMR leden heeft aangegeven te zullen aftreden als lid van de GMR, zijn wij nu op zoek naar een nieuwe ouder voor de GMR. Wanneer u, als ouder, interesse heeft om zitting te nemen in de GMR, nodigen wij u hierbij van harte uit u kandidaat te stellen. Wat doet de GMR? Op uw school is een medezeggenschapsraad (MR) actief, waarin zowel ouders als personeelsleden de belangen behartigen van uw kind(eren) en van de personeelsleden op de school van uw kind(eren). De GMR bestaat ook uit ouders en personeelsleden. De GMR richt zich op school- overstijgende zaken zoals het algemeen bovenschools beleid, het personeelsbeleid en het financieel beleid. De GMR van OPO-Furore bewaakt daarmee de kwaliteit van het onderwijs op openbare scholen in Smallingerland en Tytsjerksteradiel. De GMR kan veel betekenen voor ouders en personeel, zoals bijvoorbeeld het beslissen over zaken als de verdeling van de formatie, het meedenken over beleidsplannen, het vaststellen van protocollen en het meewerken aan de toekomst van het openbaar onderwijs in Smallingerland en Tytsjerksteradiel. Als lid van de GMR zit u dus niet namens uw school in de GMR. Een lid van de GMR hoeft dus ook geen lid te zijn van de MR. Wie mag zich verkiesbaar stellen voor de GMR? Alle ouders die op 1 september 2016 één of meerdere kinderen op een OPO-Furore school hebben, en leerkrachten, werkzaam op een OPO-Furore school, kunnen zich verkiesbaar stellen voor de GMR. Wat wordt er van een GMR lid verwacht? Affiniteit en betrokkenheid bij het openbaar basisonderwijs. Per schooljaar zijn er ongeveer 9 vergaderavonden met daaraan vooraf thuis een stuk voorbereiding. U bent bereid voor minimaal 3 schooljaren zitting te nemen in de GMR. Indien u zich beschikbaar wilt stellen voor de GMR, dan kunt u dit aangeven door bijgaand formulier in te vullen. Dit ingevulde formulier kunt u inleveren op school bij J. Osinga, of vervolgens naar de verkiezingscommissie: Alle Dijk, dijk.as@gmail.com Greetje de Boer, f.haan6@chello.nl Ook voor meer informatie kunt u ben hen terecht. Of bij één van de overige GMR-leden. U vindt de namen en contactgegevens terug op de website van OPO- Furore ( Daarnaast nodigen wij belangstellenden van harte uit eens een vergadering van de GMR bij te wonen. Met vriendelijke groet, Greetje de Boer en Alle Dijk (leden GMR).

5 Verkiezing GMR 2016 Ik stel mij kandidaat voor de GMR van OPO Furore. Naam: Straat: Postcode: Woonplaats: adres: Verbonden aan de school: Ik stel mij beschikbaar voor de oudergeleding / personeelsgeleding * (* doorhalen wat niet van toepassing is) Profielschets: (U kunt hier iets vertellen over uw werkzaamheden, speciale kwaliteiten/kennis en/of andere zaken voor zover relevant in het kader van het werk in de GMR:) Motivatie: (U kunt hier uw beweegredenen geven voor uw kandidatuur voor de GMR:) U kunt de gegevens, die hier gevraagd worden mailen naar: dijk.as@gmail.com of f.haan6@chello.nl (verkiezingscommissie), of inleveren op school bij J. Osinga.

6 Nieuws uit de kleutergroepen 1a, 1b, 2a en 2b. Na de herfstvakantie zijn we begonnen met het thema dinosaurussen in het herfstbos. We hebben prachtige kunstwerken gemaakt met verf, pandakrijt, ecoline, klei en ook dino s gemaakt van de duplo. Als afsluiter nog een hele mooie Triceratopslampion gemaakt waarop we allemaal erg trots waren. We zijn op 11 november met onze lampionnen in optocht door de school, op bezoek geweest bij de peuters en het kinderdagverblijf. Wat een feest! In beide kleutergroepen werd een dinobosgemaakt. Er stonden heel veel verschillende soorten dinosaurussen in het bos. We konden fijn met het dinobos spelen. Rosalie, Hidde, Niek, vertellen dat de dinosaurussen heel hard brullen. Lukas, Rowdy, Jesse en Jovanny staan bij het dinobos. Ze hebben oranje ogen en dat vinden deze jongens heel er cool! Tijdens de kringmomenten deden we naast de rekenen taalactiviteiten ook dansante vorming over dinosaurussen en andere dieren die in het herfstbos leven. Groep 1b-2b doen mee met een egel op de tegel. Wat hebben we tijdens de werkles gedaan? Hidde, Besnik en Ruben hebben een lampion geknutseld. Ook Kevin maakt heel zelfstandig en aandachtig eentriceratops lampion.

7 Jesse en Marit maken al moeilijke lotto. De plaatjes moesten van groot naar klein. Hidde maakt van de duplo een dino. Dat was best wel moeilijk om een dino van een voorbeeld na te maken. Hij viel ook wel eens uitelkaar. Ook met de blokken en de Kapla werden dierenverblijven en dinosaurussen gemaakt. Marrit en Femke Eline maakten van de blokken een Langnek. En Timo, Luuk en Job bouwden een dierenverblijf. Luca, Timo, Kevin en Brendon zijn echte kunstenaars. Ze laten vol trots hun geverfde dino s zien.

8 Na de werkles gaan we heerlijk een appel eten, daarna spelen we buiten of gaan we gymnastieken in het speellokaal. Luuk, Sophia, Alyssa, Lorik en Mutaz klimmen via de kippenladder in de toren en glijden via de glijbaan weer naar beneden. Joehoeoe. Vincent, Jesse en Danielle klimmen en klauteren via de trap het klimrek in. Vrijdagochtend 11 november was het eindelijk zover. We gingen in optocht met alle kleuters naar de peuters en het kinderdagverblijf.

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

De Tillegraaf. Nummer Agenda 8 januari start creamiddagen blok 4 Week 11 en 18 Cito toetsdagen alle groepen

De Tillegraaf. Nummer Agenda 8 januari start creamiddagen blok 4 Week 11 en 18 Cito toetsdagen alle groepen De Tillegraaf Nummer 8 11-01-2016. Lauermanstraat 21A / 9251AX Burgum/ 0511-462980 info@obspartoer.nl / www.obspartoer.nl Agenda 8 januari start creamiddagen blok 4 Week 11 en 18 Cito toetsdagen alle groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. IB ah ah /ah ah DIR jo jo jo jo jo jo jo

NIEUWSBRIEF. IB ah ah /ah ah DIR jo jo jo jo jo jo jo NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: info@obs-hurdegaryp.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 11 nr. 19 vrijdag 24 juni 2016 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Ouderbijdrage schooljaar :

NIEUWSBRIEF. Ouderbijdrage schooljaar : NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: info@obs-hurdegaryp.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 12 nr. 6 vrijdag 20 november 2015 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Heeft u suggesties of kopy voor deze nieuwsbrief, graag mailen naar

NIEUWSBRIEF. Heeft u suggesties of kopy voor deze nieuwsbrief, graag mailen naar NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: info@obs-hurdegaryp.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 11 nr. 15 vrijdag 15 april 2016 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn al twee keer bij elkaar gekomen om te vergaderen. Het is nog wel moeilijk maar we beginnen het door te krijgen.

NIEUWSBRIEF. We zijn al twee keer bij elkaar gekomen om te vergaderen. Het is nog wel moeilijk maar we beginnen het door te krijgen. NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 13 nr. 14 vrijdag 17 maart 2017 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe!

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe! NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 13 nr. 8 vrijdag 9 december Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De verkeersouders: Marieke, Francine en Katrin

NIEUWSBRIEF. De verkeersouders: Marieke, Francine en Katrin NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 13 nr. 19 vrijdag 2 juni Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 8 december 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Na een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest gevierd te hebben,

Nadere informatie

Uitnodiging informatieavond 18 mei uur: Thema: De onderwijskundige koers o.b.s. Hurdegaryp

Uitnodiging informatieavond 18 mei uur: Thema: De onderwijskundige koers o.b.s. Hurdegaryp NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: info@obs-hurdegaryp.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 11 nr. 16 vrijdag 13 mei 2016 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Sven van t Veer is in groep 1A gekomen. We wensen hem een hele fijne schooltijd op obs Hurdegaryp toe!

Sven van t Veer is in groep 1A gekomen. We wensen hem een hele fijne schooltijd op obs Hurdegaryp toe! NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 14 nr. 2 vrijdag 22 september2017 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna Oktober 2018 Jaargang 2018-2019 Nummer 3 Belangrijke data: 31 oktober Trefbal groepen 5-6 07 november Nationaal Schoolontbijt 17 november Sint en Piet in Nederland 27 november Pyjama

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Belangrijk data 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie 29 oktober Studiedag team, groep 1 t/m 8 vrij NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Waterpokken Momenteel zijn er veel kinderen die de waterpokken hebben. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- RAAD (MR)

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- RAAD (MR) Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 24 mei 2017 BELANGRIJK BERICHT MEDEZEGGENSCHAPS- Kalender RAAD (MR) 25 en 26 mei Hemelvaart, alle kinderen vrij pagina 4 en

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Heeft u suggesties of kopy voor deze nieuwsbrief, graag mailen naar

NIEUWSBRIEF. Heeft u suggesties of kopy voor deze nieuwsbrief, graag mailen naar NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: info@obs-hurdegaryp.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 11 nr. 14 vrijdag 1 april 2016 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Heeft u suggesties of kopy voor deze nieuwsbrief, graag mailen naar

NIEUWSBRIEF. Heeft u suggesties of kopy voor deze nieuwsbrief, graag mailen naar NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: info@obs-hurdegaryp.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 11 nr. 20 vrijdag 8 juli 2016 Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

De blauwe groepen. Oproep voor de blauwe groepen. Nieuwsbrief 18 december 2015 Week 51

De blauwe groepen. Oproep voor de blauwe groepen. Nieuwsbrief 18 december 2015 Week 51 De Regenboog stelt zich tot doel dat de leerlingen zich maximaal kunnen ontwikkelen in een rustige sfeer binnen de school en de eigen groep. De medewerkers zetten zich, met dit als uitgangspunt, al jaren

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website:

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 07 donderdag 24 januari 2019 met de digitale

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Purmerend, 18 april Beste ouders van OPSO & SPOOR scholen,

Purmerend, 18 april Beste ouders van OPSO & SPOOR scholen, Purmerend, 18 april 2016 Beste ouders van OPSO & SPOOR scholen, Onlangs is duidelijk geworden dat er per september 2016 een aantal vacatures zijn voor de oudergeleding van GMR (PGMR) van de gezamenlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuw op school in groep 1a: - Jovanny Sesseler - Ruben Kooistra We wensen beiden een fijne schooltijd toe!

NIEUWSBRIEF. Nieuw op school in groep 1a: - Jovanny Sesseler - Ruben Kooistra We wensen beiden een fijne schooltijd toe! NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: info@obs-hurdegaryp.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 13 nr. vrijdag Met de digitale schoolkrant van groep

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

13 oktober e jaargang nr 7 Weekjournaal Opa oma dag groot succes!

13 oktober e jaargang nr 7 Weekjournaal Opa oma dag groot succes! 13 oktober 2016 27 e jaargang nr 7 Weekjournaal 11 oktober Open dag voor opa s en oma s 14 oktober Boekenmarkt van 10.45-11.45 uur 15 t/m 23 oktober Herfstvakantie 27 oktober Algemene ouderavond 8 november

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Agenda 4 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Studiedag leerlingen vrij 15 oktober Einde Kinderboekenweek 19 oktober Schoolfotograaf 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website nr november 2015

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website   nr november 2015 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 4 20 november 2015 Bedankje! Op woensdag 11 november hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 hun lampion gepresenteerd aan alle kinderen

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gezonde school. Folders

NIEUWSBRIEF. Gezonde school. Folders NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 02 donderdag 27 september 2018 met de digitale

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde 1 Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 4 Donderdag 1 november 2019 Welkom Vanaf 20 november zit Danni Jansen op school in de kleutergroep. Zij wordt 20 november 4 jaar, maar ze komt alvast een paar

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december schooljaar 2015-2016 aflevering 05 Dante is geboren! Sinterklaas 2015 Rijksmuseum Skateclinics Scholen6kamp Kleuterquote In deze Nieuwsflits: Dante is geboren! Juffrouw Mariëtte is op donderdag 29 oktober

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Nieuwsbrief Twa Fjilden, onderwijsteam Joure Zuid Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u een nieuwsbrief boordevol met praktische

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 17 april 2015 Beste ouders, Vandaag hebben de groepen drie hun dansblokken afgesloten. Ouders

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016 Leesmij Jaargang 17, nummer 4 Helmond, 18 oktober 2016 Mededelingen van de school Alvast voor in de agenda: de studiedag van 29 november is verzet naar 6 december. Dit betekent dat 29 november een gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Herfst, herfst wat heb je te koop Duizend kilo bladeren op een hoop Zakken vol met wind, jij mijn kind K weet niet of jij dat aardig vindt. Zie je de kastanjes aan de

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website:

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 06 donderdag 20 december 2018 met de digitale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 INHOUD Cito-middentoetsen Ouderavond Cito-eindtoets Cultuur Zwangerschap Palmpasen en Pasen Themaweek Overig nieuws RKBS De Troubadour (www.troubadourschool.nl) AGENDA 03-03 Ouderraadsvergadering

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 14 nummer 38 vrijdag 7 juli 2017 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie