deadvocaten vanvanriet AYUDA AUTOMATISERING EN DETACHERING B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "deadvocaten vanvanriet AYUDA AUTOMATISERING EN DETACHERING B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 augustus 2015"

Transcriptie

1 AYUDA AUTOMATISERING EN DETACHERING B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: augustus 2015 Gegevens onderneming : Ayuda Automatisering en Detachering B.V. KvK Utrecht en omstreken : Faillissementsnummer : 1/14/577 F Datum van uitspraak faillissement : 1juli 2014 RechterCommissaris : mr P.J. Neijt Curator : mr C.A. Schreuder Activiteiten onderneming : Detachering van ICT personeel. Omzetgegevens : januari tot en met april 2014: C 3.950, : , : e , : ,00 Personeel gemiddeld aantal : niet bekend Verslagperiode : 4 mei 2015 tjm 2 augustus 2015 Verslagperiode aantal uren : 9,90 uren Bestede uren totaal : 129,30 uren ALGEMEEN In dit verslag is de door RECOFA voorgeschreven nummering voor faillissementsverslagen gehanteerd. Daar waar nummers zijn overgeslagen, zijn de daarop betrekking hebbende onderwerpen niet van toepassing in dit faillissement. De wijzigingen c.q. aanvullingen ten opzichte van het vierde verslag zijn in het navolgende cursief weergegeven. Dit verslag dient te verschaffing van informatie aan belanghebbenden op de voet van artikel 73a Faillissementswet. 1. INVENTARISATIE 1.1 Directie en Organisatie: De besloten vennootschap Ayuda Automatisering en Detachering B.V., hierna: Ayuda, is statutair gevestigd te Mijdrecht en werd op 7 september 2009 opgericht. Ten tijde van het faillissement hield zij kantoor aan de Laan van Zuid Hoorn 0 te Rijswijk. Enig aandeelhouder van Ayuda is Falcon lnvestment Group B.V. te Rijswijk. Deze vennootschap is ook enig bestuurder van Ayuda. Enig aandeelhouder en bestuurder van Falcon lnvestment Group B.V. is de heer J. de Valk. Met ingang van 1 januari 2011 is Ayuda, tezamen met Falcon Investment Group B.V., Quantes IT B.V. en Halcon Holding B.V. verbonden in een fiscale eenheid voor de Vpb. Met ingang van 1 juni 2011 zijn de bovengenoemde vennootschappen verbonden in een fiscale eenheid voor de Omzetbelasting. 1.2 Winst en verlies: Over het jaar 2011 werd een winst van C ,00 gerealiseerd, bij een negatief eigen vermogen van 5.47,00.

2 hun Over 2012 werd een winst van 30.3,00 gerealiseerd, bij 2.280,00. een negatief eigen vermogen van In 2013 werd een verlies gerealiseerd van 20.9,00 bij een negatief eigen vermogen van , Balanstotaal: 2011: , :.12, : , Lopende procedures: Deze worden momenteel nog in kaart gebracht. Ayuda is niet als eiser in enige procedure betrokken. Duidelijk is dat Ayuda in diverse procedures als gedaagde betrokken is. De curator werkt aan completering van het overzicht. Situatie per 22januari 2015: Gebleken is dat Ayuda thans in een tweetal procedures als gedaagde betrokken is. De eerste procedure betreft een geschil met een voormalig werknemer van Ayuda en de tweede procedure handelt om een door Ayuda onbetaald gelaten vordering. Beide procedures zijn inmiddels naar de parkeerrol verwezen. 1.5 Verzekeringen: De bestuurder heeft aangegeven dat de diverse verzekeringen via groepsvennootschappen zijn afgesloten. 1. Huur: De huurovereenkomst is door de curator opgezegd. 1.7 Oorzaak faillissement: Het faillissement is aangevraagd door één van de (voormalig) werknemers van Ayuda. Naar de curator heeft begrepen is de aanvraag mede namens andere werknemers gedaan vordering diende als steunvordering met name omdat gedane toezeggingen tot betaling van loonvorderingen niet werden nagekomen. De heer De Valk heeft de curator bevestigd dat hij op de hoogte was van de aanvraag en de geplande mondelinge behandeling. Hij was voornemens zich ter zitting te verweren, echter hij meldde zich op de dag van behandeling bij de Rechtbank in Den Haag, in plaats van de Rechtbank MiddenNederland, locatie Utrecht, waar de aanvraag behandeld werd. Het faillissement is dan ook bij verstek uitgesproken. Er is geen verzet ingesteld. 2 PERSONEEL 2.1 Aantal ten tijde van faillietverklaring: Naar de curator heeft begrepen zouden ten tijde van de faillietverklaring drie werknemers in dienst van Ayuda zijn. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement: Onbekend. 2.3 Datum ontslagaanzegging: Op 4juli 2014 is aan de medewerkers ontslag aangezegd.

3 3 ACTIVA Onroerende zaken 3.1 Beschrijving: 3.2 Verkoopopbrengst: 3.3 Hoogte hypotheek: 3.4 Boedelbijdrage: Werkzaamheden: Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving: Er zou (beperkte) inventaris aanwezig zijn. Over de eigendom daarvan bestaat discussie. Uit de door de bestuurder aangeleverde documentatie is gebleken dat een softwarepakket abusievelijk in het grootboek inventaris is opgevoerd. Van overige inventaris is niet gebleken. 3. Verkoopopbrengst: (Nog) niet bekend. 3.7 Boedelbijdrage: 3.8 Bodemvoorrecht fiscus: Van toepassing. Voorraden/onderhanden werk 3.9 De voorraden: Van voorraden zou geen sprake zijn. Hopelijk wel van onderhanden werk. Hierover vindt nader overleg met de bestuurder plaats. Ondanks diverse verzoeken van de curator is de bestuurder niet in staat gebleken om het onderhanden werk en haar omvang ten tijde van het faillissement inzichtelijk te maken Verkoopopbrengst: (Nog) niet bekend Boedelbijdrage: Niet bekend. Andere activa 3.12 Beschrijving: Vooralsnog niet van toepassing.

4 3.13 Verkoopopbrengst: Werkzaamheden: Divers contact met de bestuurder. 4 DEBITEUREN 4.1 Omvang debiteuren: De debiteurenportefeuille zou ongeveer EUR ,00 bedragen. Het betreft met name debiteurenposten met een hoge ouderdom. 4.2 Opbrengst: Nog niet bekend. Vrijwel alle debiteuren hebben het bestaan en/of de omvang van de vorderingen betwist. De bestuurder is verzocht om de van de debiteuren ontvangen documentatie van commentaar te voorzien. Situatie per 22januari 2015: Inmiddels heeft de curator enig commentaar van de bestuurder ontvangen op de verweren van de debiteuren. De incasso van de openstaande posten zal mede op basis hiervan worden voortgezet. Voorts is aanvullende informatie van de bestuurder opgevraagd. De curator is in afwachting van nadere documentatie. Op basis daarvan zullen de verweren van de debiteuren worden beoordeeld. Situatie per augustus 2015: De bestuurder heeft de verzochte documentatie nog niet aangeleverd. Hem is een laatste termijn gesteld. 4.3 Boedelbijdrage: Werkzaamheden: Inventarisatie en contact met de bestuurder. 5 BANK/ZEKERHEDEN 5.1 Vordering van bank(en): Bij ING Bank NV. en ABN AMRO Bank N.V. werd een bankrekening aangehouden. Op beide rekeningen werden geen saldi aangetroffen. Er was evenwel ook geen sprake van debetposities. In het vorige verslag is abusievelijk genoteerd dat de failliet bij ABN AMRO Bank NV. een bankrekening aanhield. Dit is dus niet het geval. 5.2 Leasecontracten: Deze zouden zijn afgewikkeld. 5.3 Beschrijving zekerheden:

5 5.4 Separatistenpositie: 5.5 Boedelbijdragen: 5. Eigendomsvoorbehoud: Hiervan is niet gebleken. 5.7 Reclamerechten: Hierop is tot nu toe geen beroep gedaan. 5.8 Retentierechten: Hierop is tot nu toe geen beroep gedaan. DOORSTARTNOORTZETTEN Voortzetten.1 Exploitatie/zekerheden:.2 Financiële verslaglegging: Doorstart.3 Beschrijving: De (on)mogelijkheden van een doorstart worden in kaart gebracht. Met diverse gegadigden zijn gesprekken over een doorstart gevoerd. Helaas hebben deze gesprekken geen concreet resultaat opgeleverd, zodat van een doorstart geen sprake is..4 Verantwoording: Vooralsnog niet van toepassing..5 Opbrengst: Vooralsnog niet van toepassing.. Boedelbijdrage: Werkzaamheden: Divers contact met geïnteresseerden en de bestuurder.

6 7 RECHTMATIGHEID 7.1 Boekhoudplicht: De beschikbare digitale administratie is door onderzoekbureau Nederpel De Block & Partners veilig gesteld. Zij zal ook de gebruikelijke quick scan redigeren. Deze scan zal naar verwachting in de komende verslagperiode gereed komen. Situatie per 22 januari 2015: Onderzocht wordt of gefailleerde aan de boekhoudplicht ex artikel 2:10 BW heeft voldaan. Het onderzoek wordt voortgezet. Situatie per augustus2015: De curator heeft vastgesteld dat gefailleerde niet aan de boekhoudplicht ex artikel 2:10 BW heeft voldaan, nu haar rechten en verplichtingen niet naar de eisen der wet uit de administratie kunnen worden afgeleid. Zo is onder meer sprake van omissies in de gepubliceerde jaarrekeningen en zijn omvang en bestaan van vorderingen op aan gefailleerde gelieerde vennootschappen en de bestuurder in privé volstrekt onduidelijk. Zie voorts ook onderdeel Depot jaarrekeningen: De jaarrekening over 2010 werd op 25januari 2012 en derhalve tijdig gedeponeerd. De jaarrekening over 2011 werd op 31januari 2013 en derhalve tijdig gedeponeerd. De jaarrekening over 2012 werd niet gedeponeerd. 7.3 Goedkeurende verklaring accountant: 7.4 Stortingsverplichting aandelen: Ayuda werd op 7 september 200 opgericht, zodat een eventuele vordering uit hoofde van niet volstorting van aandelen is verjaard. 7.5 Onbehoorlijk bestuur: Het onderzoek hiernaar zal in de komende verslagperiode aanvangen. Situatie per augustus 2015: Nu gefailleerde niet aan haar boekhoudplicht heeft voldaan, staat op grond van artikel 2:248 BW vast dat de bestuurder zijn taak onbehoorlijk heeft veivuld en wordt wettelijk vermoed dat deze onbehoorljke taakvervulling een belangrijke oorzaak is van het faillissement. De bestuurder is in de gelegenheid gesteld laatstgenoemd bewijsvermoeden te weerleggen. Hij verwijst ter zake naar de accountant van gefailleerde. Aangezien het bewijsvermoeden daarmee vooralsnog onvoldoende is weerlegd, heeft de curator de bestuurder aansprakelijk gesteld voor het tekort in de boedel De bestuurder is een laatste termijn gesteld om het wettelijk vermoeden te weerleggen. 7. Paulianeus handelen: Het onderzoek hiernaar is inmiddels aangevangen en zal in voortgezet. de komende verslagperiode worden Naar aanleiding van een nader onderzoek heeft de curator vastgesteld dat er aanzienlijke bedragen door de failliet aan gerelateerde vennootschappen zijn betaald. Aan de bestuurder is terzake om een sluitende toelichting verzocht.

7 Situatie per 22 januari 2015: Van de bestuurder en diens gemachtigde is een toelichting c.q. verweerschrift ontvangen. Op basis hiervan heeft de curator vooralsnog niet kunnen vaststellen dat van paulianeus handelen geen sprake zou zijn. Deze discussie is derhalve nog gaande. Het onderzoek wordt voortgezet. Situatie per augustus 2015: De bestuurder heeft vooralsnog het paulianeuze karakter van de betaalde bedragen niet kunnen weerleggen. Derhalve heeft de curator jegens de gelieerde vennootschappen en de bestuurder in privé aanspraak gemaakt op (terug)betaling van deze geidbedragen. 8 CREDITEUREN 8.1 Boedelvorderingen: De gebruikelijke boedelvorderingen worden verwacht. Huur na datum faillissement: PM; Werknemer in verband met niet genoten vakantiedagen: PM UWV: 2.830,90 Situatie per 22januari 2015: Situatie per augustus 2015: 8.2 Preferente vorderingen van de fiscus: Tot heden diende de fiscus een preferente vordering in ten bedrage van ,2. Daarnaast diende de fiscus nog vorderingen in ten belopen van ruim ,00: de voorlopig erkenning daarvan vond nog niet plaats. Nader onderzoek is gaande. Nu Ayuda onderdeel uitmaakt van een fiscale eenheid zal de fiscale vordering volgens de Belastingdienst omvangrijk zijn. De belastingdienst heeft tot op heden preferente vorderingen ingediend ad in totaal ,. Situatie per 22 januari 2015: De Belastingdienst heeft tot op heden preferente vorderingen ingediend ad in totaal ,93 (waarin is verdisconteerd een vordering uit hoofde van artikel 29 lid 2 OB, vooralsnog begroot op ,93).

8 De Belastingdienst heeft tot op heden preferente vorderingen ingediend ad in totaal ,4 (waarin is verdisconteerd een vordering uit hoofde van artikel 29 lid 2 OB, vooralsnog begroot op ,4). Situatie per augustus 2015: 8.3 Preferente vorderingen van het UWV: Nog niet bekend. Het UWV heeft tot op heden een preferente vordering ingediend ad 8.475,41. Situatie per 22 januari 2015: Het UWV heeft tot op heden preferente vorderingen ingediend ad ,17. Situatie per augustus2015: Het UVVV heeft tot op heden preferente vorderingen ingediend ad , Andere preferente vorderingen: Door (voormalig) medewerkers werden loonvorderingen ingediend voor een bedrag dat per 23juli ,50 bedraagt ,8 Situatie per 22 januari 2015: Situatie per augustus 2015: 8.5 Aantal concurrente crediteuren: Tot heden dienden 20 concurrente crediteuren een vordering in. Tot op heden dienden 39 concurrente crediteuren een vordering in. Situatie per 22 januari 2015: Tot op heden dienden 41 concurrente crediteuren een vordering in. Tot op heden dienden 44 concurrente crediteuren een vordering in. vanvan Riet

9 Situatie per augustus 2015: Tot op heden dienden 4 concurrente crediteuren een vordering in. 8. Bedrag concurrente crediteuren: Tot heden werd voor een bedrag van C concurrente schuldvorderingen. Tot heden werd voor een bedrag van C concurrente schuldvorderingen. Situatie per 22januari 2015: Tot heden werd voor een bedrag van C concurrente schuldvorderingen ,90 genoteerd op de lijst van voorlopig erkende ,52 genoteerd op de lijst van voorlopig erkende ,48 genoteerd op de lijst van voorlopig erkende Tot heden werd voor een bedrag van ,92 genoteerd op de lijst van voorlopig erkende concurrente schuldvorderingen. Situatie per augustus2015: Tot heden werd voor een bedrag van concurrente schuidvorderingen ,31 genoteerd op de lijst van voorlopig erkende 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling: Nog niet bekend. Nog niet bekend. Situatie per 22januari 2015: Nog niet bekend. Nog niet bekend. Situatie per augustus 2015: De wijze van afwikkeling is met name afhankelijk van de afwikkeling van het rechtmatigheidsonderzoek. Gezien de omvang van ingediende boedel en preferente vorderingen, is evenwel onwaarschijnlijk dat aan concurrente crediteuren een uitkering zal kunnen worden gedaan. Werkzaamheden: Berichtgeving aan crediteuren, veelvuldig telefonisch en schriftelijk contact met hen, etc. 9 OVERIG 9.1 Termijn afwikkeling faillissement: Nog niet bekend. 9.2 Plan van aanpak: verkopen activa Ayuda (afgerond); incasseren debiteuren (is gaande); rechtmatigheidsonderzoek (is gaande).

10 achteraf bijgesteld 9.3 Indiening volgend verslag: Over 3 maanden na heden. Hoewel de informatie in dit openbaar verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator c.s. niet in voor de volledigheid en juistheid ervan. Mogelijk is immers dat onder andere bepaalde informatie nog niet beschikbaar is, nog niet geopenbaard kan worden, of dient te worden. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor de in dit verslag geschetste perspectieven voor crediteuren. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Utrecht, augustus2015 C.A. Schreuder, curator BIJ LAGE: aan deze verslaglegging is gehecht een tussentijds financieel verslag met bijlagen.

11 erscrectrstren LE. Onroerende Pagina t Financieel verslag per Curetoir RechterCommissaris tosotventienummer Ayucta Automatisering en Detachering BV. mr. C.A Schreuder mr. P. Schijt 1/14/571 F Dlsclalmer: Het openbaar verslag en liet bijbehorende tussentijds hrrarrcreet veretag zijn geen prospectus of 1aarrekenrrrg ttrewel de inforeratre in dit openbaar verslag :a osrevuldig rurirnirji, a snnrvrrgcslold, staat de curator,trnwhrdvnerdnr,r,nr in error de vntlc diqhirrd err udihard daar ron Mirgohjh is iinrrinrn date a. bepaalde rnfnrnratre eist niet escl,,ktuqar is. nog niet geoeennlrnare herr werden, of echieraf. bijgesteld dienri te worden. Dit hu rrrgrrfl errle gevolgen hebben voor dein dit OCi5i5 crescirelste roer creddesrerr. ijs,, dit verslag hunnen derhalve geen rechter, worden oreleend IA. Beten net. BIW. BTW. I&t Vnjectlel 1. tmmatertëte vaste acties Goethe iii Handelsnaam Rechten Al. rechten een tlerrlen m.b.t te. Rechten Al. kosten 2. Materiële vaste acties a b zn(a)k(en) [niet b8 lid 1 Fw[ Al. rechten een derden Al: kenten tnoentaris, ronchineriebn Al: rechten een derden Al: kosten t Vereoermiddelen Al: rechten een derden Af: kosten 3. Financiële vaste acties a Oeelnerningen Al: rechten een derden Al. kosten S lntercompanyeorderingen Al. rechten een derden Al: Kosten 4. VeorradenfOHW Voorraden OHW Al rechten een derden Al. kosten 5. Debiteoren Soedeldebitneren Frétaillissement Al. rechten een derden Al. kosten 47,12 47,12 e, usuide middelen Kan Bonk 7. Overine halen Seokrente Aldrachten een inkomen aan boedel Restitulies 29 lid t 00 prefeillisnemenlseorderingen nondothijdrege(n) 3,44 770,25 773,59 Totaal vrij schei panel vanvan Riet Financieel,

12 Opbrengst(en) Ontoetende Overige Pagina 2 Financieel verslag per Naam Curator RechterCommissaris insoivantianummer Ayuda Automatisering en Detachering BV. mr C.A. Schreuder mr 1. Neijt 1/14/577 F IA.2 Glholldefl aciief 8. ex 58 lid 1 Fw Al: kosten Al, rechten van derden Subtotaal 1 Ie 9. Opbrengst retentierecht Retenlierecht 0 Fw Af. kosten Ie Ie IS. Opbrengst 3:287 8W Schadepenrringen 3:287 BW Al: kosten Ie ii Opbrengst 3:284 BW ladagtekeninol Opbtengst 3:284 8W Af: kosten Ie 12. Opbrengst onroerende zaak bil vorderinc za)a)k(en) [bij Waterschap] Al: kosten Al: rechten van derden 13. Opbrengsten oeerige gebonden actlea Opbrengsten overige gebonden activa Al: kosten Al. rechten van derden Ie Totaal gebonden actiel IA.3 57]ld3FwActiet,r, 14. Bodemzaken Inventaris, machinerieén [bodemzaken] Al: kosren Al. rechten van derden Subtotaal Al: reeds gedane aldraclrt aan pandhouder Ie lnvnntatis, machinerieës [bodemzeken, opbrengst buiten boedel[ Ie Extracomptabel 1 IS. Opbrengst 138 Waterschapswet Opgeéisl voor waterschap ee 138 Waterschapswel Al: kosten 1, Overige opbrengsten 57 lid 3 Fw 57 lid 3 opbrengsten Al: kosten Totaal 57 lid 3 Fwuctlet Totaal actief 820,81 Financieel,

13 Pagina 3 Financieel verslag per Naam Curator RechterCommissaris Insolventienummer Ayucla AutomatIserIng en Detachering B.V. mr. C.A. &hreuder mr. P. NeIjt 1/14/577 F. Reeds betaalde algemene faltllasementskoeten flct. S T.W. BTW. 1. Superpreterent a. Salaris en verschotten curator b. Griflierecht deponering uitdelingsliist (reservering) c. Overige superpreferente boedelverplichtingen 2. Preterent a. UWV, premies opzegferrniln (3 WW) b. Overige hoogpreferente verplichtingen c. UWV/Personnel, loonuerplichtingen vanaf faillissement (3288 sub e 8W) d. Personeel nietgenoten vakantiedagen (3 288 sub e W) e. Overige laagpreferente boedefverplichtingen 3. Concurrent a. UWV, pensioenpremies in overgenomen verplichtingen na faillissement b. Huur c. Tasatiekosten d. Overige concorrenle boedelverplichtingen Ic. Thanenogbeschfkbaar Totaal A (mcl. BTW) Totaal 8 (mcl. BTW) Reeds ontvangen boedelbtw na aangifte (zie E.) Op (tussentijdse) uitdelingsilist reeds gedane uitkering eau crediteuren Saldo boedelrekening C 020,81 lo. Nog te betalen algemenefalttlsumetitekostefl. 1. Superpreterent a. Salaris en versclrolten curator b. Griffierecht deponering urtdelingslijut (resernering) c, Overige superpreferente boedelverplichsngen 2. Preterent u. UWV, premies opzegtermijn (3 WW) b. Overige hoogpreferente verplichtingen c, UWV/Persnneel, loonverplichtingen vanaf faillissement (3:288 sub e W) d. Personeel nietgenoten vakantiedagen (3:288 sub e 8W) e. Overige laagpreferente boedelverplichtingen PM ,27 3 a. b. c. d. Concurrent UWV, pensioenpremies in overgenomen verplichtingen na faillissement Huur Taootiekosren Overige conçurrenle boedelverplichtrngen De beer A. Grimbergen, kuur Laan van zuid hoorn 0 Rijswijk PM 2030W Financieel,

14 Pagina 4 Financieel verslag per Naam Curator RechterCommissaris insolventienummer Ayuda Automatisering en Detachering BV. mr C.A. Schreuder mr P. RelIt 15/14/577 F IE. Omzetbelasting Af ie dragen omzetbelasting over activa A Terug te ontvangen omzetbelasting over betaalde kasten 4 B Terug te ontvangen omzetbelasting over nog te betalen kosten 1 D Reeds ontvangen boedelbtw na aangilte Af le dragen omzetbelasting Al te dragen RentekasBTW 1F. Berekening (voorlopig) tekort 1 Saldo Boedelrekening (C. mcl. BTW) 820,81 2. Nagekomen baten (rente) 3. Alle dragen omzetbelasting (E) 820,81 Nog le betalen algemene faillissementokonten (D) 2 030,90 Voorlopig voor uitdeling beschikbaar saldo C Af: ingediende prelerente vorderingen 71411,95 Al: ingediende concurrente vordetingen 32590,31 Af: ingediende achtergestetde vorderingen Voorlopig tekort 1.101,82,35 Waatsdurwing Rstxetk F985 8ff RdtCdt?8 valt ttot tekort Deze vooriape berek8nwlg houdt rekeftwtg met evei*leie teeis(tfrslietsttgett V8fl ssperahsten ets bet8kenwge0ingevoigeatl570d3pw. Financieel,

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015 (rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 oktober 2015 Gegevens gefailleerde : ERSA Transport B.V., statutair gevestigd te Hengelo laatstelijk gevestigd te (2404 HA) Alphen aan den Rijn aan de Prinses

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 16 Datum : 2 mei 2016 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 2 Datum: 19 oktober 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A.

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vierde openbare verslag Datum 1 juli 2014 Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21

Nadere informatie

REAL CONNECTION B.V. Nummer: 3 Datum: 30juni 2015

REAL CONNECTION B.V. Nummer: 3 Datum: 30juni 2015 REAL CONNECTION B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming KvK Faillissementsnummer Datum van uitspraak faillissement Rechter-Commissaris Curator Nummer: 3 Datum: 30juni 2015 De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 2 maart 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meisner Consultancy B.V., statutair gevestigd te Madijk en ten tijde

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 23 mei 2014 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr. L.B.A.

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015)

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde openbare verslag Datum 12 juni 2015 Gegevens onderneming NAFT B.V. Faillissementsnummer F 02/13/947 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator mr. J.A. Velenturf

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 27052015 Faillissementsnummer: N L:TZ:0000000295: F001 Datum uitspraak: 21042015 Curator: Mr. Maarten Jochem Rogier Jansen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 november 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 1 dd 9 januari 2015 Gegevens onderneming JG Lamoré Beheer BV Faillissementsnummer C116/1411046 F Datum uitspraak 9 december 2014 Curator Mr MEG Murris Rechter-commissaris Mr

Nadere informatie

Verslagperiode 21 juni tot en met 18 december 2013 Bestede uren in verslagperiode 44,46 (20 juni tot en met 18 december 2013) Bestede uren Totaal

Verslagperiode 21 juni tot en met 18 december 2013 Bestede uren in verslagperiode 44,46 (20 juni tot en met 18 december 2013) Bestede uren Totaal FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 19 december 2013 Gegevens onderneming Hertenroep BV (kvk: 20079026) Faillissementsnummer F. 02/13/493 Datum uitspraak 21 mei 2013

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/86 NL:TZ:0000012785:F001 25-04-2017 mr. H.J. de Groot mr. L.T. de Jonge Algemeen Gegevens onderneming Kaan Uitzendbureau B.V.

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 4 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/676 NL:TZ:0000008868:F001 01-11-2016 Mr. F. Daemen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Aandeelhouder en bestuurder: Nespabé Holding BV Bestuurder Nespabé Holding BV: de heer L.A.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Aandeelhouder en bestuurder: Nespabé Holding BV Bestuurder Nespabé Holding BV: de heer L.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 16 november 2015 Gegevens onderneming Lina Dordrecht BV (kvk: 56377568) Faillissementsnummer F.02/15/508 (rb Zeeland-West-Brabant)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 6-0-09 Insolventienummer F.6/8/47 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000068565:F00 Datum uitspraak 8-09-08 R-C

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015

Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015 Gegevens onderneming Rohold B.V. (KvK 20102448) Faillissementsnummer F.02/15/199 Datum uitspraak 31

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 19 Datum : 3 november 2017 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

Groothandel in golfkleding en aanverwante artikelen Omzetgegevens Personeel gemiddeld aantal 1

Groothandel in golfkleding en aanverwante artikelen Omzetgegevens Personeel gemiddeld aantal 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 4 februari 2014 Gegevens onderneming Anframart BV (kvk 18040188) h.o.d.n. Golf Land Made Faillissementsnummer F.02/14/8 Datum uitspraak

Nadere informatie

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: )

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 24 november 2014 Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: 18081957) Faillissementsnummer C/02/14/321 F Datum uitspraak 22 april

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten Nummer Datum 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw 1 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag. 3 29 September 2015 Gegevens onderneming KUROPLANT B.V. Statutair

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/438 NL:TZ:0000002577:F002 20-07-2016 mr. M.J. Cools mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798)

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede verslag Datum 1 oktober 2014 Gegevens onderneming Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798) Faillissementsnummer F.02/14/429

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/177 NL:TZ:0000012389:F001 04-04-2017 mr. A.D. van Dalen mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming Only Tomorrow Counts B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG V A N B E N T H E K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 2 d.d. 16 januari 2014 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-commissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet), TEVENS EINDVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet), TEVENS EINDVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet), TEVENS EINDVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 januari 2015 Gegevens onderneming Faillissements-/ surseancenummer Datum uitspraak : 22 juli 2014

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 Gegevens onderneming : Schadehuis Nieuwegein B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/855 F Datum uitspraak : 16 september

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/151 NL:TZ:0000004450:F001 15-03-2016 mr. P. Beerens mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 27-06-208 Insolventienummer F.6/8/228 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000050456:F002 Datum uitspraak 29-05-208

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) Nummer: 2 Datum: 21 april 2016 KvK-nummer: 31020412 Faillissements-/ surseancenummer Datum uitspraak : 8 december 2015 Curator : mr. D.J.

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Verslagnummer : 2 Datum: : 4 februari 2013 Gefailleerde : Van der Weerd Verlichting B.V. Faillissementsnummer : F 12/536 Datum uitspraak : 25 september 2012 Curator

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. Gegevens onderneming : 1. Primavera Holding B.V. 2. Primaveraquint B.V.

Nadere informatie

deadvocaten vanvanriet SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015

deadvocaten vanvanriet SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015 SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scheepsbouw Noord Nederland B.V., statutair

Nadere informatie

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda)

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 6 november 2013 Gegevens onderneming Septième BV (kvk: 20057157) Faillissementsnummer F02/13/864 Datum uitspraak 8 oktober 2013 Curator

Nadere informatie

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 18 augustus 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid usario B.V., ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 7 juli 2015 Datum laatste verslag : 1 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ron s Fashion Holding B.V., statutair

Nadere informatie

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,--

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,-- FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer tweede verslag Datum 14 januari 2014 Gegevens onderneming W.R.N. Holding BV (kvk 818382339) Faillissementsnummer F.02/13/805 Datum uitspraak 17 september 2013

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 10 augustus 2015 Datum laatste verslag : 11 februari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Kom Plot! B.V., statutair gevestigd te Reeuwijk, vestigingsadres:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 1 november 2013

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 1 november 2013 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 1 november 2013 Gegevens onderneming : Verdeelcentrum Veltman- Van Rijn B.V. en M. van Rijn Holding B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer : F.09/13/682

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 27 oktober 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap FREEZINC B.V., statutair gevestigd te Beverwijk en voorheen gevestigd

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HUISARTSENPRAKTIJK DUSSLIER B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/181 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 5 maart 2014 Gegevens onderneming: HSI Trading B.V. Faillissementsnummer: F 02/13/934 Datum uitspraak: 5 november 2013 Curator:

Nadere informatie

Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V.

Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V. Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22december2015 Gegevens onderneming : Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V., statutair gevestigd te ljsselstein en kantoorhoudende te (3437

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 2 (eindverslag) De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Diesel Systems Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 17juli 2015

Diesel Systems Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 17juli 2015 Diesel Systems Holland B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming KvK Faillissementsnummer Datum van uitspraak faillissement: Rechter-Commissaris Curator Activiteiten onderneming Omzetgegevens Personeel

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 5 augustus 2015 Gegevens onderneming : Aqua Systems (commanditaire vennootschap) Faillissementsnummer : C/16/15/535 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/335 NL:TZ:0000014760:F001 25-07-2017 mr. T.F. Quaars mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Engofor B.V. Haanderink 64 3401

Nadere informatie

: groothandel in lederwaren, met name tassen Omzetgegevens : 2011: , : ,-- Personeel gemiddeld aantal 12

: groothandel in lederwaren, met name tassen Omzetgegevens : 2011: , : ,-- Personeel gemiddeld aantal 12 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zevende verslag ex art. 73a Fw Datum 2 september 2015 Gegevens onderneming Van Gils Leather BV (kvk: 20076098) Faillissementsnummer 8 maart 2013: Surseance van

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 25 januari 2016 Gegevens onderneming : Statutair gevestigd te Utrecht Feitelijk gevestigd te Croesestraat 113, 3522 AD Utrecht KvK-nummer

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Big L Jeans Almere B.V., statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1353 BC) Almere,

Nadere informatie

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 30 juni 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PENTACORE INTERNATIONAL HOLDING B.V., ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hoppen-Boudewijn Beheer BV (kvk: 20079786) Faillissementsnummer F.02/12 / 951 Datum uitspraak 16 oktober 2012 Mr J.A.

Gegevens onderneming Hoppen-Boudewijn Beheer BV (kvk: 20079786) Faillissementsnummer F.02/12 / 951 Datum uitspraak 16 oktober 2012 Mr J.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 8 ste verslag Datum 29 mei 2015 Gegevens onderneming Hoppen-Boudewijn Beheer BV (kvk: 20079786) Faillissementsnummer F.02/12 / 951 Datum uitspraak 16 oktober

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 26 november 2012 Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. Faillissementsnummer : F. 546/2012

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. Gegevens onderneming : 1. Primavera Holding B.V. 2. Primaveraquint B.V. Bedrijfsadres:

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Kinderdagverblijf The Rainbow Holding B.V. statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1339 BJ) Almere aan de

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw [Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag] Nummer Datum EINDVERSLAG 16 juni 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda)

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vijfde en tevens laatste verslag Datum 14 oktober 2014 Gegevens onderneming Septième BV (kvk: 20057157) Faillissementsnummer F02/13/864 Datum uitspraak 8 oktober

Nadere informatie

EINDVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 september 2006

EINDVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 september 2006 EINDVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 september 2006 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg 345B Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/383 NL:TZ:1535:F1 5-9-217 mr. F.A.M Nowee mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 5 september 217 heeft

Nadere informatie

Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 29 april 2015

Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 29 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 29 april 2015 Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494

Nadere informatie

deadvocaten vanvanriet FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 augustus 2015

deadvocaten vanvanriet FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 augustus 2015 Gegevens onderneming : Business Information Consultants BV., statutair gevestigd te Bilthoven, kantoorhoudende te Groenekan (3737AL) aan de Groenekanseweg

Nadere informatie

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 21 mei 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAVOLONERO B.V., handelend onder de naam SALSA-VERDE, ingeschreven bij

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 24 september 2014 Gegevens onderneming : Mobility Masters B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/821 F Datum uitspraak : 9 september 2014

Nadere informatie

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HUISARTSENPRAKTIJK DUSSLIER B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/181 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 18 december 2013 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DÖNER B.V., handelend onder de namen MIS DÖNER PRODUCTION en AMSTERDAM

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) Nummer: 2 Datum: 7 januari 2015 Gegevens onderneming KvK-nummer 32068863 Faillissements-/ surseancenummer Datum uitspraak : 25 augustus

Nadere informatie

Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 28 mei 2015. Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 28 mei 2015. Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 28 mei 2015 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 3 Datum: 14 februari 2014 Gegevens onderneming Datum uitspraak : 25 juni 2013 Curator : mr. S.V. Hardonk Rechter-commissaris : mr. M.H.F. van Vugt

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-07-209 Insolventienummer F.6/9/278 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000007036:F004 Datum uitspraak 28-05-209

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Verslagperiode 18 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016 Bestede uren in verslagperiode 26,50 uur (17 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016)

Verslagperiode 18 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016 Bestede uren in verslagperiode 26,50 uur (17 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 17 augustus 2016 Gegevens onderneming Uitzendbureau Inter vof (kvk 20061519) Faillissementsnummer F.02/16/206 Datum uitspraak 19

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 10 juni 2015 Datum laatste verslag : 8 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Desenco Holding B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer, vestigingsadres:

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement J.H. ter Borgh Beheer B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1339 XP) Almere, aan de Tenerifestraat 25,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Language Services Recruitment B.V. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke

Nadere informatie