Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen."

Transcriptie

1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Betalingen: Zoek in 1 van de tabellen in het andere document de juiste les(sen) en noteer alle lesdatums in uw agenda. Sommige lessen vallen uit i.v.m. de schoolvakanties of bijzondere weekenden & feestdagen. Bij iedere tabel staat er wat de kosten zijn per betalingstermijn. Termijn 1 loopt vanaf de eerste les t/m december en termijn 2 van januari t/m de laatste les. U mag beide termijnen gelijk betalen, of in 2 termijnen. In meer dan 2 termijnen betalen is niet mogelijk. Als u of uw kind tijdens het seizoen wilt stoppen dient u voor 1 december 2017 af te melden voor de 2 e termijn. Wij gaan in december serieus beginnen met de dansen voor de voorstelling. Dat betekent dat het erg onhandig is als kinderen halverwege in de 2 e termijn stoppen. De dansen moeten dan helemaal aangepast worden en dat is voor mij, maar ook voor de leerlingen niet fijn. Te laat met afmelden? Dan bent u het lesgeld van de 2 e termijn verschuldigd. Dit geldt ook voor de sportlessen. Noteer bij het overmaken van het lesgeld de onderstaande dingen. *Voor/achternaam *Les + Tijd + Dorp * Termijn 1 of termijn 1 & 2 Dit is erg belangrijk, zo kunnen wij gemakkelijk bijhouden wie er betaald heeft. De administratie is een hele klus, dus wij hopen dat u het ons een klein beetje makkelijker wilt maken door alle informatie die wij nodig hebben goed te noteren bij het overmaken. Lisa Lotte dance and events NL 97 INGB Omschrijving: zie de schuin gedrukte informatie hierboven Graag voor 1 september 2017 betalen.

2 Meerdere lessen : Volgt u of uw zoon/dochter meerdere lessen in de week? Dat kan natuurlijk! Dan krijgt u 1 euro per les korting! Voorbeeld: Vrijdag streetdance kids Heinenoord 5,50 per les & Maandag streetdance kids Nieuw- Beijerland 5,50 per les. Bij 2 lessen in de week = 11,00 -/- 2,00 korting = 9,00. Hoe kunt u dit berekenen per termijn? Check wat u betaalt per termijn per dorp. Tel de lessen in de termijn x 1,00. Dit bedrag haalt u er vanaf. VERMELD DIT AUB GOED BIJ DE BESCHRIJVING! Dan kan ik het ook allemaal nog volgen;) Voorbeeld: Nieuw-Beijerland (streetdance kids 2), periode 1: 17 lessen 93,50 Heinenoord( streetdance kids), periode 1: 17 lessen 93,50 Totaal zonder korting: ,50 -/- 17,00 = 76, /- 17,00 = 76,50 76,50 x 2 = 153 totaal bedrag MET korting Korting van 34 in periode 1. Strippenkaart: Voor de lessen: bodyfit 55+ & Fit & Shape Heinenoord / Westmaas is nu ook een strippenkaart te koop. Deze kost 97,50 en is het hele seizoen geldig. 10 lessen per strippenkaart. Een normaal lidmaatschap is dus veel voordeliger per les. Maar omdat sommige dames onregelmatig werken etc. en ik jullie toch de gelegenheid wil geven om te kunnen blijven sporten kunt u dit jaar gebruik maken van de strippenkaart. Strippen over? Deze kunt u helaas niet meenemen naar het volgende seizoen.

3 Demonstraties: * Woesdag 16 augustus Feestweek s-gravendeel Alle leerlingen uit s-gravendeel die mee willen doen tijdens de demonstratie moeten om 13:30 aanwezig zijn bij Bodychange. Daar kleden we om, oefenen we de dansjes nog een keertje en zullen we ons klaar maken voor het optreden. Vanuit daar gaan we ongeveer om 14:30 richting het centrum om op te treden. We gaan bij mooi weer, net als de afgelopen jaren naast de feesttent dansen. Bij slecht weer dansen we IN de feesttent. Ik wil vragen of alle meiden die helaas stoppen met dansen wel mee willen doen tijdens de demonstratie zodat we de dansjes niet zo veel aan hoeven te passen. * Zaterdag 16 september Jaarmarkt Mijnsheerenland. Ik wil vragen aan alle groepen uit Heinenoord om deel te nemen aan de demonstraties tijdens de Jaarmarkt in Mijnsheerenland. Alle groepen doen 1 nummer. Mini kidsdance Hawaii dans Kidsdance Hallo wereld Streetdance kids Run the world Streetdance teens 1 Run the world Streetdance teens 2/Young adults Para voce Demoteam dance devotion dance/all around the world We zullen om 14:00 starten met de eerste dans. Om 13:00 komen Clown Jopie en Tante Angelique optreden. Ik denk dat veel kindjes het leuk vinden om daar te gaan kijken dus ik wil vragen of de mini kidsdance en de kidsdance groepen om 12:30 willen verzamelen. Dan zorg ik ervoor dat zij al klaar staan voor het optreden voordat Clown Jopie begint. Streetdance kids, teens 1 & 2/Young adults verzamelen om 13:15. Verzamelpunt: Parkeerplaats Plus Supermarkt *Zaterdag 23 september Heinenoord live Ook hier zullen alle groepen van Heinenoord en Dance Devotion een demonstratie verzorgen. We dansen dezelfde liedjes als bij de jaarmarkt. Want dan kan de kleding 17 september mee naar huis en kunt u deze 23 september weer meenemen. Informatie qua tijden volgt later. We houden in ieder geval de volgorde van de Jaarmarkt aan, en zullen tijdens iedere bandwissel 1 groep laten dansen. Ik zal een paar weken voor het optreden een informatiebrief hierover mailen. Let op, alle NIEUWE leden die de dansjes van het afgelopen seizoen niet kennen kunnen helaas nog NIET mee doen tijdens deze demonstraties.

4 Algemeen Reglement: Ieder jaar krijg ik vragen over de kleding voor de voorstelling. En de opmerking.. hebben ze dit echt nodig? Komt vaak voor. Ik wil hier graag eventjes iets over kwijt. De kosten voor zo n voorstelling zijn enorm, en dankzij onze sponsors kunnen wij deze voorstelling realiseren. Kleding kopen voor 140 kinderen is een hele klus, maar kost ook ontzettend veel geld. Ik kan helaas niet voor ieder kind een zwarte broek of een spijkerbroek of andere basis items kopen. Ik heb daarom in mijn Algemeen reglement staan dat het verplicht is om de volgende kledingstukken aan te schaffen: - Zwarte schoenen - Zwarte broek - Zwart topje - Wit topje Er kunnen nog enkele extra kledingstukken nodig zijn i.v.m. een bepaald thema. Mijn doel is om de tijdens de demonstraties of jaarlijkse dansvoorstelling per groep één geheel te creëren. Vandaar bovenstaand kledingvoorschrift. Op deze manier weet iedereen ver van te voren wat er tijdens de show sowieso nodig is. Gaat u hier ( en met alle andere regels die in het Algemeen Reglement staan) niet akkoord, kan ik uw kind helaas niet toestaan in mijn lessen. Tijdens de lessen is het verplicht om danskleding/binnenschoenen te dragen. Verder heb ik geen eisen. Met de voorstelling moet ik voor iedere groep 1 geheel creëren en dat kan alleen als jullie zelf ook dingen regelen. Ik hoop op jullie begrip.

5 Gevonden voorwerpen: Na de voorstelling zijn er weer een hoop dingen blijven liggen. Ik heb de laatste 2 weken van het seizoen bij iedere les de tas met gevonden voorwerpen meegenomen. Ik heb in de lessen gevraagd of kinderen iets kwijt waren. Sommige dingen zijn opgehaald, maar ik heb nog steeds een tas vol spullen. Als u nog iets mist, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten. Alle spullen die niet opgehaald worden gooi ik 30 juli in de bak voor het goede doel. Lesindeling: Uw zoon/dochter blijft gewoon in de groep dansen waar hij/zij op dit moment in danst tenzij ik u privé een berichtje stuur dat het anders is. Dus als u niets hoort, blijft uw kind gewoon in dezelfde groep dansen als het afgelopen seizoen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd maar ik kijk ook naar inzet/niveau. Foto s dansvoorstelling dance around the world: Zoals u heeft gelezen in de mail (bestaande leden) zijn de foto s van de dansvoorstelling helaas mislukt. Gelukkig heb ik toch nog foto s van ouders kunnen ontvangen. Deze foto s heb ik geplaatst op mijn website. Klik op : foto s & video s en ga naar het mapje: dance around the world. Daar kunt u de foto s bekijken en eventueel opslaan. Nogmaals mijn excuses.. ik vind het zelf ook echt super vervelend! DVD: Voor wie toch nog graag de DVD wilt bestellen? Dat kan nog! Ik heb er extra laten maken dus ik heb nog een stuk of 15 DVD s liggen. Deze zijn nog steeds te koop voor 5,00. U kunt de DVD via de mail bestellen. De DVD al wel besteld maar nog niet opgehaald? Na de vakantie neem ik de DVD mee en zal ik hem tijdens de eerste les na de zomerstop uitdelen.

6 Zomerstop: De zomerstop is begonnen, maandag 21 augustus starten we weer met alle lessen. Dus vanaf dan gaan we weer lekker dansen/sporten! Ik wens iedereen via deze weg een hele fijne zomervakantie toe!! Vragen? Mail mij gerust! Ik ben op vakantie van 31 juli t/m 15 augustus. Ik zal z.s.m. reageren. Groetjes, Lisa Lotte

Beste leerling/ ouder(s),

Beste leerling/ ouder(s), Beste leerling/ ouder(s), In deze brief staat belangrijke informatie over de eind voorstelling Breaking News. Het verzoek om deze informatie goed door te lezen. Alle dansers, met uitzondering van de Kids

Nadere informatie

Algemeen: : Het Evertshuis Spoorstraat 15, 2411 ED Bodegraven

Algemeen: : Het Evertshuis Spoorstraat 15, 2411 ED Bodegraven 30 mei 2018 Beste dansers, ouders, kennissen en andere geïnteresseerden, Nog maar een paar weken en dan is het zover: Attitude 54 over de rode loper Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie ook!

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling Dansstudio Yvette Made in Holland! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt nog steeds

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling Time 2 Dance in America! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt nog steeds tickets

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling The 4-Seasons: Fall, Winter, Spring & Summer! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers,

Geachte ouders/verzorgers, Geachte ouders/verzorgers, Dit boekje is een naslagwerkje waarin u alles kunt vinden over het overblijven op bs TaLente. Wij raden u dan ook aan deze informatie goed te bewaren. Overigens staat deze informatie

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Studio Stardancers. Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers,

Studio Stardancers. Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers, Studio Stardancers Nieuwsbrief, SEPTEMBER 2014 Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers, Bij deze alweer in het 4e kwartaal van het jaar en dus de 4e nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief bevat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

JDV CAN DANCE Tickets Tickets gekocht vóór 1 juni: 8,- Tickets gekocht vóór 12 juni: 10,- Tickets na 12 juni/aan de deur: 12,-

JDV CAN DANCE Tickets Tickets gekocht vóór 1 juni: 8,- Tickets gekocht vóór 12 juni: 10,- Tickets na 12 juni/aan de deur: 12,- JDV CAN DANCE 2017 Algemene informatie Generale repetitie: vrijdag 16 juni JDV Can Dance: zaterdag 17 juni Locatie: Cultuurhuis Heerlen, Sittarderweg 145 Twee voorstellingen - Middagvoorstelling: 12.00u

Nadere informatie

LEERLINGEN VOORSTELLING. 16 april 2017

LEERLINGEN VOORSTELLING. 16 april 2017 LEERLINGEN VOORSTELLING 16 april 2017 Het is bijna zover! De leerlingenvoorstelling in Theater De Kampanje te Den Helder op zondag 16 april, waar alle danseressen al druk voor aan het repeteren zijn, komt

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Extra nieuwsbrief 11 december 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek In deze extra nieuwsbrief vindt u informatie over: - het schoolschaatsen - de kerstviering van donderdag 20-12 -

Nadere informatie

Veel gestelde vragen voor gebruik van Fitmanager versie

Veel gestelde vragen voor gebruik van Fitmanager versie Veel gestelde vragen voor gebruik van Fitmanager versie 25-2-2017 Inhoud 1. Inloggen op Fitmanager... 1 1.1. App... 1 2. Aanmelden en afmelden voor een les... 2 2.1. Abonnement... 2 2.2. Lessenkaart...

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 17 juli 2017 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2017-2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen wij jullie

Nadere informatie

Hallo. Jij danst op zaterdag / zondag 2 shows! Het kledingschema is te vinden op onze website. Wat je zelf moet meenemen:

Hallo. Jij danst op zaterdag / zondag 2 shows! Het kledingschema is te vinden op onze website. Wat je zelf moet meenemen: Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In juli is het weer zover! Theatershows 5 years DanCin! Alle leerlingen laten dan zien wat ze hebben geleerd tijdens de danslessen! Programma Show Happy Saturday

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Selectiegids BCD Seizoen 2018 / 2019

Selectiegids BCD Seizoen 2018 / 2019 BCD Seizoen 2018 / 2019 Vooraf Je ontvangt deze selectiegids met informatie omdat je bent aangenomen in een selectieteam (of informatie wilt voor het komende seizoen) bij Bewegingscentrum Drachten. Gedurende

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2013

Nieuwsbrief zomer 2013 Nieuwsbrief zomer 2013 De vakantie is begonnen maar wij gaan deze zomer gewoon door met tal van activiteiten! Diverse bootcamps; er zijn nog enkele plaatsjes vrij! En onze zomerlessen die ook toegankelijk

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via Algemene informatie eindvoorstelling 2016: Breaking News Beste leerling en ouder(s), Onze jaarlijkse eindvoorstelling komt steeds dichterbij. Ook dit jaar zullen wij 4 voorstellingen verzorgen. De voorstellingen

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Selectiegids. Seizoen 2017 / 2018

Selectiegids. Seizoen 2017 / 2018 Seizoen 2017 / 2018 Vooraf Je ontvangt deze selectiegids met informatie omdat je bent aangenomen in een selectieteam (of informatie wilt voor het komende seizoen) bij Bewegingscentrum Drachten. Gedurende

Nadere informatie

cursusprogramma 2015-2016

cursusprogramma 2015-2016 STERK, BETROKKEN EN VERBINDEND! cursusprogramma 2015-2016 Welzijn Hoeksche Waard wil een bijdrage leveren aan de sociale samenhang in de samenleving. Ook willen wij zelfredzaamheid van mensen bevorderen

Nadere informatie

Informatiebrief Viva Dans activiteiten Najaarsmarkt september 2017

Informatiebrief Viva Dans activiteiten Najaarsmarkt september 2017 Informatiebrief Viva Dans activiteiten Najaarsmarkt september 2017 Dit is onze nieuwsbrief omtrent de najaarsmarkt 2017. Er staat veel informatie in, maar het kan zijn dat jij niet ingedeeld staat voor

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers,

Geachte ouders/verzorgers, Geachte ouders/verzorgers, Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen en is een naslagwerkje waarin u alles kunt vinden over het overblijven op bs TaLente. Wij raden u dan ook aan dit boekje

Nadere informatie

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen Hoofddorp, 1 juni 2018 Beste ouders, dansers, Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen 2017-2018. Alle docenten en

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

Nieuwe trainers bij onze club.

Nieuwe trainers bij onze club. Nieuwe trainers bij onze club. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen we twee (2) nieuwe trainers tegen gaan komen. Mauricio (Kleis Kivits) hebben sommige al binnen de vereniging tegen kunnen komen omdat

Nadere informatie

Jarmke Vendel Info: / /

Jarmke Vendel Info: / / DANCE@JARMKE is onder leiding van Jarmke Vendel, afgestudeerd in 1994 aan de Nationale Ballet Academie, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Jarmke Vendel is sinds 2007 bekend als Balletstudio Jarmke,

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Beste leden, ouders / verzorgers,

Beste leden, ouders / verzorgers, Beste leden, ouders / verzorgers, Namens het bestuur willen wij u graag nogmaals informeren over het kledingplan. Sommigen van u waren niet aanwezig bij de presentatie op 30 december jl., vandaar nog deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De tweede nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Tenslotte

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Hulp tijdens Sinterklaas Pietengym GGD flits (ingezonden bericht) Vergadering ouderbetrokkenheid Serious Request Kom in actie voor 3FM Serious Request Dance & Ballet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER NIEUWSBRIEF MEI 2017 www.dcfouderkerk.nl D A N S S C H O O L IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER Kaartverkoop & DVD bestelformulier Via https://dcfouderkerk.nl/eindvoorstelling-17/kaartverkoop

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan.

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan. Weekbrief 27 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig,netjes,rustig Nieuws van Jennifer en Emma: We delen de spullen zodat we aardig met elkaar binnen en buiten kunnen spelen. Rapport groep 3 t/m

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt 05 november 2015 Jaargang 8- nummer 9 kalender Vrijdag 6 november Fietscontrole groepen 8 Woensdag 11 november Schoolontbijt Bonte avond groepen 5 Donderdag 12 november Vergadering Ouderraad (20.00 uur)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF UC theatershow

NIEUWSBRIEF UC theatershow NIEUWSBRIEF UC theatershow Nummer: 5 (laatste) September 2015 Bijna is het zover Zondag 20 september was zo goed als iedereen aanwezig voor de pre-generale repetitie voor de Theatershow Nobody s Perfect.

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gymvereniging Klazienaveen. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief. Website, Facebook En Twitter. Vertraging. Mededelingen.

Nieuwsbrief. Gymvereniging Klazienaveen. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief. Website, Facebook En Twitter. Vertraging. Mededelingen. Gymvereniging Klazienaveen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Website, Facebook En Twitter Vertraging Mededelingen Assunta Streetdance 1 en 2 Turnen Oproep vrijwilligers Uitvoering Nieuwsbrief Jaargang 3

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Speciale kids dansgroep DreamTeam o.l.v. Susan van Enckevort

Speciale kids dansgroep DreamTeam o.l.v. Susan van Enckevort DANS YOGA SPEL Speciale kids dansgroep DreamTeam o.l.v. Susan van Enckevort Lokatie: Balletstudio Dorris Titulaer Hoogstraat 11 5911 HX Venlo Algemene info folder, uitgave: mei 2013. Correspondentie adres:

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

MEI 2019 NIEUWSBRIEF. Voorstelling EINDSHOW EN FÊTE DE LA MUSIQUE. Nieuw Rooster SEIZOEN Uitslag wedstrijden LEES SNEL VERDER!

MEI 2019 NIEUWSBRIEF. Voorstelling EINDSHOW EN FÊTE DE LA MUSIQUE. Nieuw Rooster SEIZOEN Uitslag wedstrijden LEES SNEL VERDER! MEI 2019 Voorstelling EINDSHOW EN FÊTE DE LA MUSIQUE Nieuw Rooster SEIZOEN 2019-2020 Uitslag wedstrijden LEES SNEL VERDER! BELANGRIJKE DATA 15 juni: Eindvoorstelling Sypel 17 t/m 26 juni: Laatste lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum December 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking 16 2016 Inhoud Belangrijke Data Nieuwsbrief email Laatste nieuwsbrief 2016 Kerst Brief aan ouders groep 5 t/m 8 Jeugdcross

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN !

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN ! OKTOBER 2018 Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER Kijklessen 15-19 OKTOBER Voorstellingen EERSTE VAN SEIZOEN 2018-2019! LEES SNEL VERDER! BELANGRIJKE DATA 15 december winterfeest Putten 5 april

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel!

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel! Februari 2018 Hallo imove-dansers! Via deze weg willen we graag vragen om nog een aantal spullen zelf te voorzien tegen de dansshows. Je vindt een overzicht per groep op de volgende pagina s. Indien je

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Beleid VST OBS Da Vinci

Beleid VST OBS Da Vinci Beleid VST OBS Da Vinci Schooljaar 2015-2016 1 Voorwoord OBS Da Vinci wil graag tegemoet komen aan de veranderende maatschappij waarbij er steeds vaker twee verdieners zijn in het gezin. Daarom maken wij

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

TRAININGEN EN ABSENTIE

TRAININGEN EN ABSENTIE Selectiegids INLEIDING Jullie ontvangen bij deze de selectiegids, omdat je bent aangenomen voor een (of meerdere) selectieteam(s) bij Dansschool Art in Motion. Alle informatie in deze gids heeft betrekking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden:

Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden: Beste leden, Let s Go gaat het nieuwe schooljaar weer van start! En dit nog steeds met dezelfde sporten! Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden: Volleybal; Judo; Tafeltennis;

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

De Lier en s-gravenzande Informatiebrief maart Voorstelling. Beste ouders/leerlingen,

De Lier en s-gravenzande Informatiebrief maart Voorstelling. Beste ouders/leerlingen, Datum: Locatie: Betreft: 13 maart De Lier en s-gravenzande Informatiebrief maart 2017 - Voorstelling Beste ouders/leerlingen, De Wensboom, zo heet de voorstelling van dit jaar. De docenten hebben aan de

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden:

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden: INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER 2017 Aan alle leden: Als bestuur vragen we ons al geruime tijd af wat nu een goede en efficiënte manier zou zijn om naar al onze leden te communiceren. Er zijn vele opties besproken.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie