NIEUWSBRIEF UC theatershow

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF UC theatershow"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF UC theatershow Nummer: 5 (laatste) September 2015 Bijna is het zover Zondag 20 september was zo goed als iedereen aanwezig voor de pre-generale repetitie voor de Theatershow Nobody s Perfect. Ongeveer 300 dansers van UC Dance uit Geldrop, Budel en Waalre stonden op zondagmiddag klaar om hun dans te doen. Wat te gek om iedereen zo gedreven bezig te zien! Deze dag was bedoeld om een indruk te krijgen van de totale show en alle fouten naar boven te krijgen. Iedereen die mee heeft geholpen deze dag wil ik nogmaals bedanken en wij als organisatie hebben veel geleerd van deze dag! Afgelopen week hebben wij met de geluids- en licht mensen de show verder uitgewerkt en het draaiboek hier en daar bij gewerkt en hopelijk hebben de dansers nu ook meer een beeld gekregen wat er van hun verwacht gaat worden het komend weekend in de Hofnar. Wij zijn ons er van bewust dat het een lang weekend gaat worden met veel spanning en hectiek en lange wachtmomenten. We zijn daarom blij met meer dan 150 vrijwilligers die mee gaan helpen om o.a. de focus en hun aandacht op de kinderen te leggen en te houden: De kinderen moeten zich lekker ontspannen voelen en als het ware thuis voelen en een mooie beleving aan de optredens overhouden! Bijgaand zenden wij jullie de laatste informatie voor het weekend aan alle deelnemers, ouders c.q. verzorgers. Hopelijk is alles duidelijk, maar mochten er vragen zijn. Laura is vrijdag 2 oktober helaas NIET MEER BEREIKBAAR en zaterdag al vanaf uur in de Hofnar voor alle voorbereidingen daar, dus graag voor donderdagavond uur contact opnemen bij vragen. Voor nu zeggen wij Toi toi toi en geniet ervan want dat is het allerbelangrijkste ook al heeft iedereen een stukje dans, samen gaan we er een mooie totaalshow van maken! Jullie zijn uiteindelijk het gezicht van de show ieder op zijn of haar manier! Het team UC Dance

2 2 Informatie voor Zaterdag 3 Oktober 2015 Generale repetitie & Show 1: Zaterdag 3 Oktober 2015 Datum: Aanwezig: Melden bij: Meenemen: Zaterdag 3 oktober a.s. tussen uur bij Theater De Hofnar te Valkenswaard Aanmelden bij de garderobe en die verwijzen iedereen naar de betreffende kleedkamer. ingang bij kleedkamer een aantal van de hulpmoeders zullen de kinderen opvangen in de hal. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen bij de kleedkamer afzetten. Flesje water / drinken (eventueel voorzien van naam) en wat eten + een trui of vest. Tijdstip Generale: van uur tot uur Locatie: Theater De Hofnar, De Hofnar 10 te Valkenswaard Kleding: De generale repetitie is met in kleding van de show. Eten s avonds: Iedereen blijft na de generale repetitie in De Hofnar en UC Dance zorgt voor een puntzak friet voor alle deelnemers die s avonds met de show meedoen. Na het eten gaat vervolgens iedereen zich klaarmaken en opmaken voor de avondshow die om uur start. Kinderen die niet meedoen met de zaterdagavond show: De kinderen die niet meedoen met de avondshow daarvan kunnen de ouders/verzorgers de kinderen na uur ophalen bij de kleedkamer in de Hofnar (graag even afmelden bij de kleedkamer). KOM IN GEWONE KLEDING: De kleding voor het optreden blijft namelijk in de kleedkamer, dus kom met andere kleding naar de Hofnar toe, zodat er de volgende dag niks vergeten kan worden. Informatie voor Zondag 4 Oktober 2015 Show 2 & 3: Zondag 4 oktober 2015 Datum: Aanwezig: Meenemen: Lunch: Ophalen: Zondag 4 oktober a.s. tussen 9.30 en uur bij Theater De Hofnar te Valkenswaard Ochtend Show start uur. Flesje water of drinken (voorzien van naam) en wat eten + een trui of vest. Iedereen blijft weer in De Hofnar. Wij vragen iedereen om een lunchpakketje mee te nemen. Vervolgens gaan we ons opmaken voor de middag show die om uur start. Na de laatste show kunnen de kinderen bij de kleedkamer opgehaald worden. De show duurt totaal 2,5 uur + een kwartier pauze.

3 3 Hieronder zijn een aantal aandachtpunten opgeschreven betreffende kleding, haar, consumptie, etc. Tijdens de lessen zijn deze punten ook al goed doorgenomen met de kinderen. Maar het is wel gemakkelijker als u als ouder hier ook van op de hoogte bent. Kleding Zwart korte broek Zwart hemdje Schoenen / gympen (indien aangegeven in de setlist) Liever een badjas of een vest. Trui let op: het goed houden van het kapsel Handdoek Neem mee: Elastiek, kam, lipgloss, evt. eigen make up Zet je naam op ieder kledingstuk Kapsel & Make up Zorg dat het haar niet in het gezicht gedragen wordt (of anders indien afgesproken in de les). Iedereen mag zijn haar thuis al mooi maken, mocht dit niet lukken dan kunnen de dames van de afdeling haar en/of make up hierbij helpen. Voor de tieners en volwassen willen wij vragen een foundation thuis op te doen en indien mogelijk zelf zoveel mogelijk de make up te verzorgen. Voor de kinderen, de ouders mogen alvast een basis make up verzorgen (alles wat al gedaan is, is voor de organisatie makkelijker) maar wij zullen de kinderen zeker mooi op het podium laten verschijnen. Consumptie GEEN kauwgum GEEN chocola GEEN prik GEEN snoep GEEN chips Flesje water Broodjes Gezonde koekjes Fruit Kleedruimtes: Er zijn boven 6 kleedruimtes De kleedruimtes zijn alleen bedoeld voor kinderen die aan de theatershow deelnemen. De ouders mogen de kinderen naar de kleedkamers brengen maar worden verzocht om daar niet al te lang te blijven. De kinderen blijven op deze etage en mogen niet door het theater zelfstandig gaan rondlopen of naar buiten. Hulpouders worden toegewezen aan de kinderen. En zij zullen goed voor de kinderen zorgen. Dus als de kinderen eenmaal binnen zijn dan blijven ze op deze etage. Dit om veiligheid en verantwoordelijkheden te waarborgen. Er is op deze etage nog een aparte ruimte ingericht waar de kinderen naartoe kunnen, waar kannen ranja en snoepjes aanwezig zijn, waar kleurplaten liggen, waar een beamer met film gedraaid wordt (helaas niet rechtstreeks de show) en waar spelletjes gedaan kunnen worden. Er zijn per show 40 vrijwilligers waarvan ongeveer 30 personen met de kinderen bezig zijn. We hebben ook een dame die werkzaam is in de kinderdagopvang die in deze ruimte bij alle shows aanwezig is. Uiteraard mogen ze spelletjes/boekjes ook zelf meenemen (zet wel even overal een naam op). Ondanks dat het afgesloten ruimtes zijn, willen we u op attenderen dat de directie niet verantwoordelijk is voor schade, diefstal en/of verlies van kleding, kostbaarheden etc. Ten slotte wens wij iedereen heel veel kijkplezier. Geniet van de show, geniet van de kinderen! Afterparty met DJ Kandylee Lessismore: Na de Theatershow zal op zaterdagavond en na de zondagmiddag show in het Theatercafé bij Theater De Hofnar DJ Kandylee voor een swingende afterparty verzorgen! Jullie hoeven dus nog niet gelijk naar huis maar kunnen nog even lekker doorswingen!

4 2 Parkeren bij Theater De Hofnar: Iedereen die een kaartje heeft gekocht via de Hofnar heeft inmiddels ook een herinnering voor de show ontvangen met een routebeschrijving en parkeermogelijkheden. Uiteraard kan er ook (gratis) geparkeerd worden in de omliggende woonwijken (let op er zijn ook stukken waar met vergunningen wordt gewerkt en hier kan je dus niet parkeren. Wel zal je dan iets verder moeten lopen. Op zaterdag is het betaald parkeren om en naast de Hofnar tot uur en op zondag is het gratis parkeren. Ontvangst bij Theater De Hofnar: De rode loper ligt voor de deur van de hoofdingang en de bezoekers voor de voorstelling van dansschool UC Dance zijn van harte welkom vanaf uur voor de eerste show op zaterdagavond. In de bewaakte garderobe kunnen de gasten hun jassen laten ophangen. De bar in het Theatercafe is geopend. Via een omroepsignaal worden de bezoekers een kwartier voor aanvang van de show verzocht zich naar de Theaterzaal te begeven waar een ieder een stoelnummer heeft dat aangegeven staat op het toegangskaartje. Tijdens de show is zal er een pauze aanwezig zijn van ongeveer 15 minuten. Na de show zal er in het Theatercafe een afterparty plaatsvinden met DJ Kandylee. Het is niet toegestaan om kinderen op schoot in de zaal mee te nemen dit in verband met de brandveiligheid waar wij als Foto s maken en filmen tijdens de show: Het maken van foto s is toegestaan maar dan wel zonder flits, dit is erg vervelend voor de cursisten op het podium en kan als storend ervaren worden. Wij hebben 2 fotografen die tijdens de shows foto s zullen maken: Bart van den Eshof ( en Jos Meusen ( deze foto s worden na de show bewerkt en o.a. op Facebook e.d. geplaatst. DVD registratie Theatershow: Tijdens de shows op zondag zal er ook een DVD-registratie plaatsvinden. 4 Camera mannen zullen uit diverse hoeken beelden maken van de show om zo een mooie registratie te kunnen maken voor een totale DVD. Wil je een DVD van de show bestellen dan kan dat in de pauze bij de garderobe (ingang) daar zullen vrijwilligers de bestelling noteren. De DVD presentatie zal op zaterdag 14 november in Speeltuin Geenhoven te Valkenswaard gepresenteerd gaan worden, zodat alle deelnemers de show en voor de eerste keer op een groot scherm kunnen zien. De bestelde DVD kan dan ook direct meegenomen worden. Het bedrag voor deze DVD is 11,00 per stuk en dit bedrag graag overmaken op bankrekening van UC Dance of contant bij ontvangst van de DVD betaald.

5 5 Voor alle deelnemers geldt een aantal strikte gedragsregels om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen: Aanwijzingen van de organisatie dienen te allen tijde worden opgevolgd. Ga tijdens de show niet onnodig door de gangen of lokalen lopen. Ben tijdens de show zo stil mogelijk daar dit anders in de zaal hoorbaar kan zijn en zeer storend kan zijn. Men dient tijdig aanwezig te zijn voor de generale repetitie en shows. Iedereen dient ruim op tijd aanwezig te zijn voor zang- en dansacts tijdens de show. Iedereen dient tijdens de pauzes achter het podium te blijven en niet de zaal in te gaan. In de Theater de Hofnar is roken en het gebruik van verdovende middelen ten strengste verboden. Laat geen geld of waardevolle spullen in de kleedlokalen liggen. Berg persoonlijke eigendommen goed op. Ben voorzichtig op het podium en vermijd gevaarlijke situaties. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ongevallen of diefstal Heel veel succes en vooral geniet! Alle docenten van UC Dance wensen alle deelnemers (zowel degenen voor als achter de schermen) een mooie Theatershow! En vergeet niet te stralen, iedereen is uniek! Het team UC Dance

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Beste leerling/ ouder(s),

Beste leerling/ ouder(s), Beste leerling/ ouder(s), In deze brief staat belangrijke informatie over de eind voorstelling Breaking News. Het verzoek om deze informatie goed door te lezen. Alle dansers, met uitzondering van de Kids

Nadere informatie

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen Hoofddorp, 1 juni 2018 Beste ouders, dansers, Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen 2017-2018. Alle docenten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Algemeen: : Het Evertshuis Spoorstraat 15, 2411 ED Bodegraven

Algemeen: : Het Evertshuis Spoorstraat 15, 2411 ED Bodegraven 30 mei 2018 Beste dansers, ouders, kennissen en andere geïnteresseerden, Nog maar een paar weken en dan is het zover: Attitude 54 over de rode loper Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie ook!

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI 2015. Optreden UC Dance bij zorgcentrum Mariënburght Budel. Een dansbeleving voor iedereen! Agenda

NIEUWSBRIEF MEI 2015. Optreden UC Dance bij zorgcentrum Mariënburght Budel. Een dansbeleving voor iedereen! Agenda Dansschool UC Dance See, feel, dance NIEUWSBRIEF UC Dance team: o Laura Govers o Sonja Mac Vean o Joyce Van Schoonderwalt o Kimberly Hommes o Dominique van Hemert o Kim Vos o Nancy Smeding o Hetty Monzon

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

Hallo. Jij danst op zaterdag / zondag 2 shows! Het kledingschema is te vinden op onze website. Wat je zelf moet meenemen:

Hallo. Jij danst op zaterdag / zondag 2 shows! Het kledingschema is te vinden op onze website. Wat je zelf moet meenemen: Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In juli is het weer zover! Theatershows 5 years DanCin! Alle leerlingen laten dan zien wat ze hebben geleerd tijdens de danslessen! Programma Show Happy Saturday

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015. UC Dance in videoclip Hey jij van Johan Veugelers. Een dansbeleving voor iedereen! Agenda

NIEUWSBRIEF JUNI 2015. UC Dance in videoclip Hey jij van Johan Veugelers. Een dansbeleving voor iedereen! Agenda Dansschool UC Dance See, feel, dance NIEUWSBRIEF UC Dance team: o Laura Govers o Sonja Mac Vean o Joyce Van Schoonderwalt o Kimberly Hommes o Dominique van Hemert o Kim Vos o Nancy Smeding o Hetty Monzon

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Winterdansdag PROJECT IN BRAZILIË. Show KAARTVERKOOP EN. Danskleding NIEUWE KLEDINGLIJN IN DE MAAK DECEMBER 2017 HULP NODIG!

NIEUWSBRIEF. Winterdansdag PROJECT IN BRAZILIË. Show KAARTVERKOOP EN. Danskleding NIEUWE KLEDINGLIJN IN DE MAAK DECEMBER 2017 HULP NODIG! DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF Winterdansdag PROJECT IN BRAZILIË Show KAARTVERKOOP EN HULP NODIG! Danskleding NIEUWE KLEDINGLIJN IN DE MAAK THEMA VAN DE MAAND: VRIENDSCHAP! LEES SNEL VERDER! NIEUWSBRIEF AGENDA

Nadere informatie

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen.

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Betalingen: Zoek in 1 van de tabellen in het andere document de juiste les(sen) en noteer alle lesdatums in uw agenda. Sommige

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling Time 2 Dance in America! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt nog steeds tickets

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,

Nadere informatie

Nieuwskrant. Uitvoering Gymnastiekvereniging Brinio. 29 juni 2019

Nieuwskrant. Uitvoering Gymnastiekvereniging Brinio. 29 juni 2019 Nieuwskrant Uitvoering Gymnastiekvereniging Brinio 29 juni 2019 Inhoud 1.Nieuws van het bestuur...3 2. Wanneer is je optreden?...4 3. Podiumverkenning...5 4. Kaartverkoop...6 5.Verloting...7 6. Gezocht:

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling The 4-Seasons: Fall, Winter, Spring & Summer! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING Het Vliegend Tapijt

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING Het Vliegend Tapijt VOORSTELLING Het Vliegend Tapijt Het is bijna zover, op zondag 25 juni 2017 vindt de voorstelling Het Vliegend Tapijt plaats in theater De Poorterij, een voorstelling voor alle leerlingen van de dansschool

Nadere informatie

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers,

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, Nog 10 dagen te gaan en het is zo ver dan staan we voor een spannend weekend vol turn dansplezier! Hieronder kan u de belangrijkste

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

LEERLINGEN VOORSTELLING. 16 april 2017

LEERLINGEN VOORSTELLING. 16 april 2017 LEERLINGEN VOORSTELLING 16 april 2017 Het is bijna zover! De leerlingenvoorstelling in Theater De Kampanje te Den Helder op zondag 16 april, waar alle danseressen al druk voor aan het repeteren zijn, komt

Nadere informatie

Algemene afspraken: Kinderen worden door onze medewerkers gekleed en geschminkt. Niet vergeten: jullie enthousiasme en dansplezier

Algemene afspraken: Kinderen worden door onze medewerkers gekleed en geschminkt. Niet vergeten: jullie enthousiasme en dansplezier Beste ouders, Het balletoptreden van 11-12 mei 2019 (afdeling Coppelia Evergem) in CC De Stroming krijgt langzaam vorm. Dit brengt ook enkele praktische afspraken en repetities met zich mee. Gelieve deze

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool, We beseffen dat er dan veel op u en uw kind afkomt. We willen proberen door middel van dit informatieboekje een aantal

Nadere informatie

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE 2019 12 AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 BR Y V I i b J C Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk

Nadere informatie

NIEUWSFLASH APRIL/MEI 2019

NIEUWSFLASH APRIL/MEI 2019 NIEUWSFLASH APRIL/MEI 2019 GEEN LES: Op 22/5: geen lessen in Lier. Op 29/5: generale repetitie. Van 30/5 t/m 2/6: dansshows. Van 3/6 t/m 9/6: les vrije week. Op 16/6 laatste dag les van dit dansjaar. LES

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013

LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013 LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013 LEERLINGENUITVOERING ZATERDAG 1 en ZONDAG 2 JUNI 2013 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje in Den Helder, waar alle danseressen en dansers al

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling Dansstudio Yvette Made in Holland! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt nog steeds

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF5 UC Theatershow

NIEUWSBRIEF5 UC Theatershow NIEUWSBRIEF5 UC Theatershow LAATSTE INFORMATIE VOOR HET EERSTE WEEKEND! Nog een paar dagen en dan zetten we met zo n 400 dansers 2 weekenden een wervelende dansshow neer in Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Nadere informatie

Hierbij volgt belangrijke informatie voor de leerlingen die in de voorstelling in Gouda dansen: Algemeen: : de Goudse Schouwburg, Boelekade 67, Gouda

Hierbij volgt belangrijke informatie voor de leerlingen die in de voorstelling in Gouda dansen: Algemeen: : de Goudse Schouwburg, Boelekade 67, Gouda 14 juni 2018 Beste dansers, ouders, kennissen en andere geïnteresseerden, Nog maar een paar weken en dan is het zover: Attitude 54 over de rode loper Hierbij volgt belangrijke informatie voor de leerlingen

Nadere informatie

INFOBRIEF REPETITIES EN OPTREDEN. Algemene info

INFOBRIEF REPETITIES EN OPTREDEN. Algemene info INFOBRIEF REPETITIES EN OPTREDEN Algemene info De dansvoorstelling gaat door op zaterdag 28 mei 2016 in CC De Kaekelaer te Schoten. Er zijn drie voorstellingen: 1ste om 14u, 2 de om 16u30, 3 de om 19u.

Nadere informatie

Repetities & optreden 2019

Repetities & optreden 2019 Beste ouder(s) en dansers Bijgevoegd vindt u het repetitieschema naar aanleiding van onze jaarlijkse dansvoorstellingen in mei. Gelieve dit grondig te lezen, en bij te houden, zodat iedereen altijd tijdig

Nadere informatie

BALLET- EN DANSSTUDIO SCHIEDAM & VLAARDINGEN

BALLET- EN DANSSTUDIO SCHIEDAM & VLAARDINGEN AAN DE HULPTROEPEN BALLET EN DANSSTUDIO SCHIEDAM & VLAARDINGEN VOORSTELLING DE TIJDMACHINE 30 JUNI, 1 JULI, 7 & 8 JULI 2018 THEATER AAN DE SCHIE Nu gaat het echt gebeuren, na lang oefenen mogen we het

Nadere informatie

Nieuwe trainers bij onze club.

Nieuwe trainers bij onze club. Nieuwe trainers bij onze club. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen we twee (2) nieuwe trainers tegen gaan komen. Mauricio (Kleis Kivits) hebben sommige al binnen de vereniging tegen kunnen komen omdat

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER NIEUWSBRIEF MEI 2017 www.dcfouderkerk.nl D A N S S C H O O L IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER Kaartverkoop & DVD bestelformulier Via https://dcfouderkerk.nl/eindvoorstelling-17/kaartverkoop

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018!

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! Hallo allemaal! Voor je ligt het draaiboek van de spelweek 2018. We zijn erg blij dat je mee doet als vrijwilliger deze week! Zoals je weet is de spelweek dit jaar van maandag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!!!!

BELANGRIJKE INFORMATIE!!!! GYMNASTIEKVERENIGING DE KEMPERS LOENEN LID K.N.G.U. OPGERICHT 31-10-1971 BELANGRIJKE INFORMATIE!!!! UITVOERINGS EDITIE!!!!!! Let op!! Alle belangrijke informatie over de uitvoering en de kaartverkoop zijn

Nadere informatie

Kortom, we hopen er weer een geweldige week van te maken!

Kortom, we hopen er weer een geweldige week van te maken! Salut eerstejaars! Welkom in Utrecht, bij de studie Franse taal en cultuur, de gezelligste studie die er bestaat! We zijn erg blij dat jullie voor deze studie hebben gekozen. Je gaat een ongelooflijk leuke

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden

Wat leuk dat je ons hebt gevonden Wat leuk dat je ons hebt gevonden In dit informatieboekje vertellen we je alles wat je moet weten over De Musical4daagse. Bij De Musical4daagse gaan we zeker voor een te gek eindresultaat: de voorstelling,

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 23 februari Doe mee ochtend groep 1-2-3 Jaargang 22 Nummer 6 20-02-2017 24 februari Carnavalsviering 27

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

Continurooster Protocol. Met extra informatie over op tijd komen en ouders in de groep.

Continurooster Protocol. Met extra informatie over op tijd komen en ouders in de groep. Continurooster Protocol Met extra informatie over op tijd komen en ouders in de groep. Juni 2015 Voorwoord De Thomas van Aquinoschool hanteert vanaf schooljaar 2015 2016 een continurooster. Een continurooster

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

NIEUWSFLASH MEI 2019

NIEUWSFLASH MEI 2019 NIEUWSFLASH MEI 2019 GEEN LES: Op 11/5: geen freestyle 5B. Op 11/5: geen lessen van juf Chana en juf Sam, zij moeten dan Belgisch Kampioenschap modern gaan dansen in Leuven. Alleen de les modern 4A gaat

Nadere informatie

Dream state. Teens en Adults show. Zaterdag 20 april 20u Zondag 21 april 20u. Grote schouwburg CC Hasselt

Dream state. Teens en Adults show. Zaterdag 20 april 20u Zondag 21 april 20u. Grote schouwburg CC Hasselt Dream state Teens en Adults show Zaterdag 20 april 20u Zondag 21 april 20u Grote schouwburg CC Hasselt We zijn dit jaar ons 9 de dansseizoen ingegaan. Dit jaar zullen dan ook onze 9de dansshows plaatsvinden.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas Tovenaarswereld. Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2019 Tovenaarswereld Maandag 12 augustus t/m donderdag 22 augustus Wat is de JOL? Tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie worden er op verschillende

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

Ook dit jaar laat de vakantie van het zuiden van Nederland het langst op zich wachten: na dit weekend nog één schoolweekje te gaan!

Ook dit jaar laat de vakantie van het zuiden van Nederland het langst op zich wachten: na dit weekend nog één schoolweekje te gaan! Ook dit jaar laat de vakantie van het zuiden van Nederland het langst op zich wachten: na dit weekend nog één schoolweekje te gaan! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen

Nadere informatie

Protocol continurooster

Protocol continurooster Protocol continurooster Obs Mathenesse Augustus 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 4. Uitwerking continurooster... 4 4.1 Regels en afspraken voor het eten en drinken... 4 4.2 De lunch... 4 4.2.1 Afspraken voor

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon

1 februari 2019 Gerecht: Bloemkool met een stukje vlees Activiteit: 3D-Kaarten maken, 0,50 per persoon Hieronder vind je het menu voor de maand februari. Je bent van harte welkom. Een maaltijd kost 3,00. Om 16:30 uur kun je binnenlopen en om 18:00 uur gaan we eten. Daarnaast is er nog een activiteit, extra

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

9,10 en 11 juni Complex sv Gouda

9,10 en 11 juni Complex sv Gouda 9,10 en 11 juni 2017 Complex sv Gouda Contactgegevens begeleiders Hoofd Verantwoordelijke: Mark Bonkestoter Tel: 06-53713380 E-mail: mbonkestoter@gmail.com Begeleiders: Janmark van Dam Tel: 06-12980152

Nadere informatie

Internationale Dansstage Geraardsbergen Internationale Dansstage Geraardsbergen Van 1 tot 6 juli Stagereglement

Internationale Dansstage Geraardsbergen Internationale Dansstage Geraardsbergen Van 1 tot 6 juli Stagereglement Internationale Dansstage Geraardsbergen Van 1 tot 6 juli 2019 Stagereglement Stagebeschrijving : De stage is voor beginners tot gevorderden van 8 tot 30 jaar. Een basiskennis in klassiek ballet wordt echter,

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

LEERLINGEN VOORSTELLING. 6 april 2019

LEERLINGEN VOORSTELLING. 6 april 2019 LEERLINGEN VOORSTELLING 6 april 2019 Het is bijna zover! De leerlingenvoorstelling in Theater De Kampanje te Den Helder op zaterdag 6 april, waar alle danseressen al druk voor aan het repeteren zijn, komt

Nadere informatie

1. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

1. Geachte ouder(s)/verzorger(s), 1. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Ook deze zomer zal KVW Leuken weer een leuke week organiseren voor de kinderen van Leuken en omstreken. Onze vrijwilligers zullen zich vol enthousiasme inzetten om de

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017

Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 v.v. Uchta Sportpark De Hoeken Keizerstraat 102 4053 HK IJzendoorn ( 0344-642151 : www.uchta.nl Betreft: Uitnodiging Jeugdvoetbalkamp 9 t/m 11 juni 2017 IJzendoorn, 11 april 2017 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Welkom bij Escape Room Inside Out!

Welkom bij Escape Room Inside Out! Welkom bij Escape Room Inside Out! We vinden het tof dat jullie ons spel willen komen spelen! We willen jullie wel graag attenderen op een aantal huisregels. Heb je een reservering gemaakt voor Escaperoom

Nadere informatie

Voetbalkamp Rood-Wit 58

Voetbalkamp Rood-Wit 58 2016 Voetbalkamp Rood-Wit 58 Activiteitencommissie [VOETBALKAMP ROOD-WIT 58] 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Algemene informatie... 3 Benodigdheden... 3 Huishoudelijke regels... 3 3. Programma...

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Het Programma. Maandag 17 juli Tienkamp. Dinsdag 18 juli Space Jump en Bioscoopbezoek. Woensdag 19 juli Plopsa Indoor Hasselt en Bobbejaanland

Het Programma. Maandag 17 juli Tienkamp. Dinsdag 18 juli Space Jump en Bioscoopbezoek. Woensdag 19 juli Plopsa Indoor Hasselt en Bobbejaanland Stichting Hupsakee Heerlen organiseert dit jaar Kindervakantiewerk Hupsakee Heerlen (Voormalige KVW Beersdal Rennemig) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de gemeente Heerlen. Maandag 17 juli tot en met

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 2 5 september 2017 In deze nieuwsbrief: Studenten Op tijd komen en inloop Uitgaan kinderen 14.15 uur Honden Parkeren brandweer Inschrijven broertjes en zusjes geboortejaar 2016 Sportdagen

Nadere informatie

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E GEWELDIG DAT JE VAN DE PARTIJ BENT! Z O M E R V A K A N T I E KAMPINFORMATIE Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie StayOkay Heemskerk Tolweg 9 1967 NG Heemskerk Plattegrond

Nadere informatie

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 1 Voorwoord Dit is het tweede jaar dat wij als KCVO het KCVO talenten toernooi organiseren en de opkomst is nog groter dan vorig jaar. We hebben helaas veel teams op

Nadere informatie

Wij stellen het op erg op prijs, dat u zich als leerling bij Dansschool Dance & Move in heeft geschreven of interesse heeft in onze dansschool.

Wij stellen het op erg op prijs, dat u zich als leerling bij Dansschool Dance & Move in heeft geschreven of interesse heeft in onze dansschool. Welkom! Wij stellen het op erg op prijs, dat u zich als leerling bij Dansschool Dance & Move in heeft geschreven of interesse heeft in onze dansschool. Om alles goed en prettig te laten verlopen en onze

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Programma clubweekend

Programma clubweekend l Programma clubweekend Atletiekvereniging Scheldesport 19 & 20 oktober 2013 1 Thema Halloween Terneuzen, 15 oktober 2013 Beste Scheldesporters, beste ouders/verzorgers!! Hierbij ontvangen jullie het programmaboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers

Indianen en Cowboys. JOL Oudieplas Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus. Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers Informatieboekje voor ouders en/of verzorgers JOL Oudieplas 2018 Indianen en Cowboys Maandag 20 augustus t/m donderdag 30 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 26 Nummer 22 23 februari 2017 Agenda Donderdag 23 februari Nieuwsbrief 22 Donderdag 23 februari Rapport groep 4 t/m

Nadere informatie

De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken.

De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken. Fonteintje 1 september 2017 Beste ouders en verzorgers, Start schooljaar De vakantie is helaas weer ten einde, we hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad zonder ongelukken. Het was, wat ons

Nadere informatie

KAKO KINDERVAKANTIEWEEK

KAKO KINDERVAKANTIEWEEK KAKO KINDERVAKANTIEWEEK 2018 Dit boekje is van;. Beste kinderen Jullie gaan meedoen met de KAKO Kindervakantieweek. Het wordt alweer een geweldig leuke week met de naam; NIEZO PARADIEZO. Er gaan bijzondere

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

ROMEO & JULIA Gespeeld door alle eerstejaars leerlingen van het Beekdal Lyceum

ROMEO & JULIA Gespeeld door alle eerstejaars leerlingen van het Beekdal Lyceum PROGRAMMA BEEKWEEK 2 - LEERJAAR 1 11-15 januari 2016 ROMEO & JULIA Gespeeld door alle eerstejaars leerlingen van het Beekdal Lyceum in samenwerking met INLEIDING In Beekweek 2 maken 222 brugklas leerlingen

Nadere informatie

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom Klaverstraat 7 2565 BT Den Haag tel. 070-363 49 40 Goudsbloemlaan 131 2565 CR Den Haag tel. 070-363 34 39 E: info@segbroek.nl Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom 11 september - t/m 13 september Informatie

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Info Boekje. j e u g d k a m p

Info Boekje. j e u g d k a m p Info Boekje j e u g d k a m p 8 t/m 11 juli 2013 VOORWOORD Het zomerkamp van Almere 90 heeft ondertussen al een lange historie. Reeds op het oude veld Klein Brandt stonden de tenten reeds een aantal dagen

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie