LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013"

Transcriptie

1 LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013

2 LEERLINGENUITVOERING ZATERDAG 1 en ZONDAG 2 JUNI 2013 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje in Den Helder, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn, komt alweer aardig dichtbij. Dit jaar dansen we Coppélia naar het verhaal van E.T.A Hoffman. De voorstelling is als volgt ingedeeld: Dans Lestijden Deel I: Vriendinnen donderdag uur Hartjes zaterdag uur Terras zaterdag uur Hangjongeren dinsdag uur Jaloezie dinsdag uur Vogels dinsdag uur Koren donderdag uur Vriendinnen donderdag uur Plagende jongeren dinsdag uur -PAUZE- Deel II: Huis Coppelius dinsdag uur Marionetten dinsdag uur Chineze poppen zaterdag uur Balletpoppen+Coppélia vrijdag uur Droom maandag uur+ dinsdag uur Levenskracht dinsdag uur Bruidsmeisjes maandag uur Duiven maandag uur Champagne dinsdag uur Finale diverse groepen Wanneer zijn de optredens? Op zaterdag 1 juni om uur vindt de eerste voorstelling plaats, nadat eerder op dezelfde dag ook de generale repetitie heeft plaatsgevonden. Op zondag 2 juni om uur vindt de tweede voorstelling plaats. Let Op!: Hartjes (zaterdag 09.15) dansen alleen op zaterdag 1 juni, dus alleen op de dag met de generale repetitie en met de eerste voorstelling. Vervoer op deze dagen Heenweg: De leerlingen zullen op beide dagen op de heenweg met bussen naar de De Kampanje in Den Helder vervoerd worden. De vertrektijden en indeling van de bussen vindt u op bijlage 1 en 2 van deze krant. Terugweg: Zowel op zaterdag als op zondag dient u echter uw kind na de voorstelling met eigen vervoer mee naar huis te nemen. De tijden en locaties waar u uw kinderen na beide delen van de voorstelling kunt ophalen, vindt u op respectievelijk bijlage 3 en 4.

3 BESTELLEN VAN DE KAARTEN Dit jaar gaat de kaartverkoop anders dan in de voorgaande jaren. De kaartjes zijn geldig voor beide delen van één gehele voorstelling, dus voor zowel het deel vòòr als na de pauze. Er worden geen kaartjes meer apart voor één deel van de voorstelling verkocht. De kaartjes zijn vanaf maandag 6 mei 2013 alleen bij De Kampanje te bestellen. De kaarten worden daarbij gereserveerd op stoelnummer! Bestelling via website van De Kampanje U kunt de kaarten bestellen via de website waarbij u de toegangsbewijzen met ideal of creditcard kunt afrekenen en vervolgens zelf printen. Als het voor u niet mogelijk is om een kaart via de internet te kopen kunt u telefonisch reserveren op tel.nr Openingstijden kassa van De Kampanje Maandag t/m vrijdag van uur uur Zaterdag uur uur Op zaterdag 1 juni en op zondag 2 juni vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen Als u besluit de kaarten op de dag van de voorstelling op te halen dan verzoeken we u dit uiterlijk(!) een half uur voor de voorstelling te doen, zodat de voorstelling op tijd kan beginnen. Voor verdere informatie en vragen is De Kampanje tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op tel.nr De reserverings-mogelijkheden voor Coppélia zijn: Volwassenen Kinderen t/m 16 jaar/65+/cjp Zaterdagvoorstelling uur Zondagvoorstelling uur

4 EXTRA REPETITIES: DOORLOOP In de aanloop naar de generale repetitie en de voorstellingen zullen de deelnemers een paar keer in de balletschool meedoen aan de zogenaamde doorloop van de uitvoering. Deze worden gehouden op zondag 21 april en op zondag12 mei. Voor deze extra repetities is het van belang dat iedereen die met de voorstelling meedoet beide keren aanwezig is! Zondag 21 april Van 10:00 uur 11:30 uur een extra repetitie voor alle kinderen die dansen in Deel I (zie indeling bladzijde 1) Van uur uur een extra repetitie voor alle kinderen die dansen in Deel II (zie indeling bladzijde 1) Zondag 12 mei Van 10:00 uur 11:30 uur een extra repetitie voor alle kinderen die dansen in Deel I (zie indeling bladzijde 1) Van uur uur een extra repetitie voor alle kinderen die dansen in Deel II (zie indeling bladzijde 1) Deze extra repetities vinden plaats in de Balletschool. BUSVERVOER NAAR DE KAMPANJE Op zaterdag 1 juni 2013 vinden in De Kampanje de generale repetitie en de eerste voorstelling plaats. Op zondag 2 juni 2013 vindt de tweede voorstelling plaats. Alle kinderen worden (behalve als er iets anders is afgesproken met de docent) met bussen naar De Kampanje gebracht. Zie voor vertrektijden op beide dagen repectievelijk bijlage 1 en 2 van dit krantje. Alle kinderen worden met de bus opgehaald op de Julianalaan bij het fietspad (Emmalaan) naar de balletschool. VERVOER VAN DE KAMPANJE NAAR HUIS Alle kinderen gaan na afloop met eigen vervoer naar huis! De tijden en locaties waar u uw kinderen na beide delen van voorstelling kunt ophalen vindt u respectievelijk op bijlage 3 en 4. Als dit voor u echt niet mogelijk is wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan Trudy Visser, via tel. nr , zodat de balletschool in dat geval voor vervoer terug kan zorgen?

5 HULPOUDERS Voor de organisatie van de leerlingenvoorstelling is altijd veel hulp van vrijwilligers nodig. U zult begrijpen dat we een voorstelling als deze nooit kunnen realiseren zonder de hulp van moeders en vaders, voor bijvoorbeeld naaiklusjes, decorbouw en het vervoer van attributen. Vandaar onze oproep: Als u wilt helpen om onze leerlingenvoorstelling weer tot een groot succes te maken, meldt u dan aan als hulpouder bij de docenten. Hulpouders bij de jongste groepen vragen we bijvoorbeeld om te helpen met schminken. Maar ook voor de begeleiding in de bussen naar De Kampanje en tijdens het verblijf in De Kampanje is veel hulp nodig. Dit geldt voor zowel de generale repetitie als bij de voorstellingen, dus zowel op zaterdag 1 juni als op zondag 2 juni. Let op: Tijdens het helpen bent u niet in de gelegenheid tevens te kijken naar de voorstelling, ook niet van achter de schermen! Om de voorstelling te bekijken, koopt u dus een kaartje voor de dag waarop u niet als hulp bent ingeroosterd. LEERLINGENBIJDRAGE De inleverdatum voor de eenmalige leerlingenbijdrage van 3,50 is in de week van 22 april. Dit bedrag kan bij de docenten ingeleverd worden. TIPS VOOR ALLE DANSERESSEN EN DANSERS - Neem een grote tas mee waar al je spullen en kleren in kunnen, met een label eraan met je naam en je groep erop, ook bij de extra repetities. - Schrijf je naam in je balletschoenen, zo kun je ze altijd terugvinden, want alle schoentjes lijken op elkaar! - Steek je haren thuis netjes op, zonder al teveel gekleurde speldjes, kammetjes of frutsels, tenzij de docent wat anders heeft gezegd. - Draag geen sieraden, doe ze thuis al af, dan raak je ze ook niet kwijt. - Het is een lange dag, neem genoeg eten en drinken mee. - De balletschool zorgt voor limonade, maar neem zelf ook drinken mee (liefst geen chocolademelk i.v.m. knoeien). - Misschien is het handig een vestje mee te nemen die je niet over je hoofd hoeft aan te trekken, dan blijft je haar en schmink ongedeerd!

6 FOTO S EN VIDEO S Tijdens de voorstellingen is het niet toegestaan te fotograferen of video-opnamen te maken! Dit verstoort de concentratie van de dansers en bovendien kunnen andere mensen uit het publiek hier hinder van hebben. Er zullen foto s worden gemaakt door een fotograaf die kunnen worden nabesteld. Over de wijze waarop u de foto s kunt nabestellen volgt later informatie. Daarnaast wordt er ook dit jaar uiteraard weer een professionele filmopname op DVD gemaakt. Deze DVD kunt u tegen contante betaling reserveren op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni in de foyer van De Kampanje. LESSEN NA DE UITVOERING In de week na de uitvoering, 3 juni t/m 8 juni, hebben de groepen die hebben meegedanst met de uitvoering géén les tenzij anders met de docent is afgesproken. De volwassenen-lessen gaan wel gewoon door. INFORMATIE OP DE WEBSITE De informatie over de leerlingenuitvoering kunt u ook terugvinden op onze website

7 Bijlage 1: vertrektijden bussen op 1 juni Bus 1, 2, en 3 vertrekken om 10:00 uur vanuit Schagen. Om 09:45 uur verzamelen op de Julianalaan aan het begin van het fietspad (Emmalaan) naar de balletschool in Schagen. Dit zijn de kinderen die dansen in deel I van Coppélia. Bus 1 Vriendinnen Hartjes Coppélia+Franz+Swanilda Bus 2 Terras Hangjongeren Vogels Bus 3 Jaloezie Koren Plagende jongeren Bus 4 en 5 vertrekken om 12:30 uur vanuit Schagen. Om 12:15 uur verzamelen op de Julianalaan aan het begin van het fietspad (Emmalaan) naar de balletschool in Schagen. Dit zijn de kinderen die dansen in Deel II van Coppélia. Bus 4 Marionetten Chinese poppen Droom Bus 5 Bruisdsmeisje Duiven NB: Kinderen die 2 of meer lessen volgen en in meerdere dansen meedoen, gaan met hun groep mee die als eerste vertrekt. De terugreis naar Schagen is met eigen vervoer!

8 Bijlage 2: vertrektijden bussen op 2 juni Bus 1, 2, en 3 vertrekken om 10:00 uur vanuit Schagen. Om 09:45 uur verzamelen op de Julianalaan aan het begin van het fietspad (Emmalaan) naar de balletschool in Schagen. Dit zijn de kinderen die dansen in deel I van Coppélia. Bus 1 Vriendinnen Hartjes Coppélia+Franz+Swanilda Bus 2 Terras Hangjongeren Vogels Bus 3 Jaloezie Koren Plagende jongeren Bus 4 en 5 vertrekken om 11:15 uur vanuit Schagen. Om 11:00 uur verzamelen op de Julianalaan aan het begin van het fietspad (Emmalaan) naar de balletschool in Schagen. Dit zijn de kinderen die dansen in Deel II van Coppélia. Bus 4 Marionetten Chinese poppen Droom Bus 5 Bruidsmeisjes Duiven NB: Kinderen die 2 of meer lessen volgen en in meerdere dansen meedoen, gaan met hun groep mee die als eerste vertrekt. De terugreis naar Schagen is met eigen vervoer!

9 Bijlage 3: Ophalen kinderen na deel I Na de hulde van deel l op zaterdag 1 juni zullen de kinderen van de groepen: Hartjes (zaterdag 09.15uur uur), om ca. 17:15 uur klaarstaan om opgehaald te worden beneden in de ABN Amro foyer/zaal. De andere kinderen van deel I zullen na afloop van de hulde om ca. 17:15 uur klaarstaan in de foyer beneden. Na de hulde van deel l op zondag 2 juni zullen de kinderen van de groep hartjes, zaterdag uur, om ca.14:15 uur klaarstaan om opgehaald te worden beneden in de ABN-Amro foyer/zaal. De andere kinderen van deel I zullen na de hulde om ca. 14:15 uur klaarstaan in de foyer beneden. De kinderen moeten dus op de genoemde plaatsen opgehaald worden en gaan daarna òf met eigen vervoer naar huis òf gaan met ouders of begeleiders de zaal in om deel II van Coppélia te bekijken, de kinderen hebben voor deze voorstelling geen kaart nodig. De eerste twee rijen in de zaal zullen vrijgehouden worden voor de kinderen en eventueel de ouders of begeleiders.

10 Bijlage 4: Ophalen kinderen na deel II Na de hulde van deel ll op zaterdag 1 juni zullen de kinderen van de groepen: Bruidsmeisjes (maandag uur), duiven (maandag uur) en marionetten (dinsdag uur) om ca. 19:00 uur klaarstaan om opgehaald te worden beneden in de ABN Amro foyer/zaal. De andere kinderen uit deel II zullen na afloop van de hulde om ca.19:00 uur klaarstaan in de foyer beneden. Na de hulde van deel ll op zondag 2 juni zullen de kinderen van de groepen: Bruidmeisjes (maandag uur), duiven (maandag uur) marionetten (dinsdag uur) om ca.16:00 uur klaarstaan om opgehaald te worden beneden in de ABN Amro foyer/zaal. De andere kinderen uit deel II zullen na afloop van de hulde om ca.16:00 uur klaarstaan in de foyer beneden. De kinderen moeten dus op de genoemde plaatsen opgehaald worden en gaan daarna met eigen vervoer naar huis! N.B: Het is voor de kinderen die in deel ll van de voorstelling meedoen helaas niet meer mogelijk om naar deel l te kijken omdat er geen tweede voorstelling op dezelfde dag plaatsvindt. Mochten er leerlingen zijn die geen eigen vervoer naar Schagen hebben na de voorstelling, dan moet dit worden doorgeven aan Trudy Visser, , zodat de balletschool in dat geval voor vervoer terug kan zorgen. De leerlingen zullen dan bij de balletschool worden afgeleverd.

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,

Nadere informatie

LEERLINGEN VOORSTELLING. 16 april 2017

LEERLINGEN VOORSTELLING. 16 april 2017 LEERLINGEN VOORSTELLING 16 april 2017 Het is bijna zover! De leerlingenvoorstelling in Theater De Kampanje te Den Helder op zondag 16 april, waar alle danseressen al druk voor aan het repeteren zijn, komt

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 18 en 19 juni 2011

LEERLINGEN UITVOERING 18 en 19 juni 2011 LEERLINGEN UITVOERING 18 en 19 juni 2011 LEERLINGENUITVOERING OP ZATERDAG/ZONDAG 18/19 JUNI 2011 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje, waar alle danseressen en dansers al druk voor

Nadere informatie

LEERLINGEN VOORSTELLING. 6 april 2019

LEERLINGEN VOORSTELLING. 6 april 2019 LEERLINGEN VOORSTELLING 6 april 2019 Het is bijna zover! De leerlingenvoorstelling in Theater De Kampanje te Den Helder op zaterdag 6 april, waar alle danseressen al druk voor aan het repeteren zijn, komt

Nadere informatie

Beste leerling/ ouder(s),

Beste leerling/ ouder(s), Beste leerling/ ouder(s), In deze brief staat belangrijke informatie over de eind voorstelling Breaking News. Het verzoek om deze informatie goed door te lezen. Alle dansers, met uitzondering van de Kids

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Nieuwskrant. Uitvoering Gymnastiekvereniging Brinio. 29 juni 2019

Nieuwskrant. Uitvoering Gymnastiekvereniging Brinio. 29 juni 2019 Nieuwskrant Uitvoering Gymnastiekvereniging Brinio 29 juni 2019 Inhoud 1.Nieuws van het bestuur...3 2. Wanneer is je optreden?...4 3. Podiumverkenning...5 4. Kaartverkoop...6 5.Verloting...7 6. Gezocht:

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via Algemene informatie eindvoorstelling 2016: Breaking News Beste leerling en ouder(s), Onze jaarlijkse eindvoorstelling komt steeds dichterbij. Ook dit jaar zullen wij 4 voorstellingen verzorgen. De voorstellingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen Hoofddorp, 1 juni 2018 Beste ouders, dansers, Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen 2017-2018. Alle docenten en

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING Het Vliegend Tapijt

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING Het Vliegend Tapijt VOORSTELLING Het Vliegend Tapijt Het is bijna zover, op zondag 25 juni 2017 vindt de voorstelling Het Vliegend Tapijt plaats in theater De Poorterij, een voorstelling voor alle leerlingen van de dansschool

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Goudenweg 200 6216 TT Maastricht tel. 043-3430264. Informatieboekje Overblijven

Goudenweg 200 6216 TT Maastricht tel. 043-3430264. Informatieboekje Overblijven Goudenweg 200 6216 TT Maastricht tel. 043-3430264 Informatieboekje Overblijven Inhoudsopgave Hoe is het overblijven geregeld?... 4 Kaartverkoop... 6 Enkele opmerkingen m.b.t de kleuterbouw... 7 Wat doen

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Kerstprogramma 2015 1

Kerstprogramma 2015 1 1 Inleiding Hierbij presenteren wij onze Kerstprogramma 2015. Saamen1 heeft een Kerstprogramma gemaakt voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar vanuit het speciaal (basis) onderwijs. Gedurende 2 weken

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Alle informatie over Ballet voorstelling gedanst door de leerlingen van Balletstudio Free

Alle informatie over Ballet voorstelling gedanst door de leerlingen van Balletstudio Free Alle informatie over Ballet voorstelling gedanst door de leerlingen van Balletstudio Free Voetspoor door Afrika Inhoud: Weekrooster met lescodes. Op welke dagen en hoe laat treed ik of treedt mijn kind

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER NIEUWSBRIEF MEI 2017 www.dcfouderkerk.nl D A N S S C H O O L IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER Kaartverkoop & DVD bestelformulier Via https://dcfouderkerk.nl/eindvoorstelling-17/kaartverkoop

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK 2015 HORECA DE LUWE STEK Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND 0226427704 EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Belangrijke telefoonnummers Beheerder park de luwe stek: Miriam

Nadere informatie

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie. Ede, 16 mei Van: de Ouderraad (OR) Betreft: Avondvierdaagse Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse Beste ouder, Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Hallo. Jij danst op zaterdag / zondag 2 shows! Het kledingschema is te vinden op onze website. Wat je zelf moet meenemen:

Hallo. Jij danst op zaterdag / zondag 2 shows! Het kledingschema is te vinden op onze website. Wat je zelf moet meenemen: Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In juli is het weer zover! Theatershows 5 years DanCin! Alle leerlingen laten dan zien wat ze hebben geleerd tijdens de danslessen! Programma Show Happy Saturday

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl NIEUWSBRIEF Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april Het is bijna zover, de Koningsspelen staan voor de deur! Donderdag 23 april zullen de kinderen het spectaculaire avontuur gaan beleven bij Avonturenpark

Nadere informatie

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant Stichting Balletschool Schagen, juni, 2016 Balletkrant LESROOSTER VERANDERINGEN Dit jaar vinden er enkele wijzigingen in het lesrooster plaats. Modern/jazz groep op maandag 17.00 uur wordt verplaatst naar

Nadere informatie

Periode: Meivakantie - zomervakantie

Periode: Meivakantie - zomervakantie Periode: Meivakantie - zomervakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie het

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag Veelgestelde vragen bij de Concertactie Wat is de Concertactie van Albert Heijn? De Concertactie is een actie die wordt georganiseerd door Albert Heijn en 100% NL. Hiermee spaar je voor een gratis 2e kaartje

Nadere informatie

CV D n Bok Swolgen

CV D n Bok Swolgen ZWOLLIGSE REVUE 2013: Op 25, 26 en 27 januari a.s. is het weer tijd voor de Zwolligse Revue. In de Bokkenstal gaat het dak eraf. Dit jaar zullen er naast bekende artiesten zoals C&A, Die Zwei en De Volle

Nadere informatie

Een educatief programma voor groep 7 en 8 Handleiding Deel 2 Nationaal Park Lauwersmeer

Een educatief programma voor groep 7 en 8 Handleiding Deel 2 Nationaal Park Lauwersmeer Een educatief programma voor groep 7 en 8 Handleiding Deel 2 Nationaal Park Lauwersmeer Inhoudsopgave Deel 2: programma Nationaal Park Lauwersmeer 1. Planning en organisatie 1.1. Voordat u begint 1.2.

Nadere informatie

Welkom bij de eerste informatie omtrent de leerlingenvoorstellingen 2013.

Welkom bij de eerste informatie omtrent de leerlingenvoorstellingen 2013. Inhoud: Algemene informatie Data van de totaal repetities en Generale Repetitie Onderwerpen en indeling van de voorstelling Groepsindeling voor en na de pauze Oproep voor auditie Oproep voor begeleiding

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

BUITENKRANT 12. week 14, schooljaar 2011-2012. Beste ouders, vrienden, leerlingen,

BUITENKRANT 12. week 14, schooljaar 2011-2012. Beste ouders, vrienden, leerlingen, BUITENKRANT 12 week 14, schooljaar 2011-2012 Beste ouders, vrienden, leerlingen, Over twee weken is het zover, de tiende en elfde klassen voeren dan samen de Carmina Burana uit in de Vredeskerk. Hierboven

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Woensdag 11 september om 21u30 in de Charleroyhoeve (zaal 4)

Woensdag 11 september om 21u30 in de Charleroyhoeve (zaal 4) Beste ouders, Beste dansers, Over enkele weken is het zo ver, dan vindt het 2-jaarlijkse dansoptreden plaats. Om alles vlot te laten verlopen willen wij jullie graag informeren over enkele belangrijke

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Handig om te weten in de onbemande vestiging Leusden-Zuid

Handig om te weten in de onbemande vestiging Leusden-Zuid Handig om te weten in de onbemande vestiging Leusden-Zuid Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur. De bibliotheek van Leusden Zuid is, op een aantal contacturen na, een onbemande bibliotheek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Programma ouderkamer. Nieuwe Website. 3 september 2015

Nieuwsbrief. Programma ouderkamer. Nieuwe Website. 3 september 2015 3 september 2015 Nieuwsbrief Programma ouderkamer Bezetting ouderkamer 2015-2016 Op maandag zit Judith in de ouderkamer en gaat het vooral over opvoedkundige vraagstukken, de wijk etc Op dinsdag is Carola

Nadere informatie

Repetities & optreden 2019

Repetities & optreden 2019 Beste ouder(s) en dansers Bijgevoegd vindt u het repetitieschema naar aanleiding van onze jaarlijkse dansvoorstellingen in mei. Gelieve dit grondig te lezen, en bij te houden, zodat iedereen altijd tijdig

Nadere informatie

Want dieren zijn Repetitieschema 21/02 tot 26/02 Alle repetities gaan door in zaal De Volkskring, tenzij anders vermeld

Want dieren zijn Repetitieschema 21/02 tot 26/02 Alle repetities gaan door in zaal De Volkskring, tenzij anders vermeld Want dieren zijn Repetitieschema 21/02 tot 26/02 Alle repetities gaan door in zaal De Volkskring, tenzij anders vermeld Maandag 21/02 - Geen repetities, alle lessen gaan door Dinsdag 22/02 - alle lessen

Nadere informatie

Hoe stel je prioriteiten?

Hoe stel je prioriteiten? Hoe stel je prioriteiten? Wat heb je eraan? In deze les leer je hoe je prioriteiten stelt, dus te kiezen welke dingen het belangrijkst zijn om te doen. Dat is handig als je meer moet doen dan waar je eigenlijk

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2014

Info bulletin april t/m september 2014 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin april t/m september 2014 Overzicht activiteiten april t/m september 2014 Kinderknutselmiddag woensdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November 2015

Nieuwsbrief 2: November 2015 BALLET&DANCESTUDIO DORRIS TITULAER Hoogstraat 12 5911 HX Venlo Tel. 077-351 25 88 www.balletendancestudiodorristitulaer.nl balletstudiodorristitulaer@live.nl Lessen in: Lessen in: Peuter/Kleuterdans Kinderdans

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Daltonschool de Klipper Berkel en Rodenrijs Schooljaar 2016-2017 Voorwoord Graag willen wij als team de ouders en kinderen die onze school bezoeken van harte welkom heten. Voor

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Laatste schoolweken 2016. Klas 1

Laatste schoolweken 2016. Klas 1 Laatste schoolweken 2016 Klas 1 Het is nog een paar weken en dan zit het schooljaar er al weer op. De laatste weken verlopen door de proefwerkweek en de rapportvergaderingen, niet volgens het bestaande

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling Time 2 Dance in America! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt nog steeds tickets

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Handleiding collecte

Handleiding collecte Handleiding collecte Het collecteproces 1 2 Je wordt ingewerkt Binnenkort nemen wij contact met je op om het collecteproces uit te leggen. Het is handig om deze folder voor die tijd door te nemen. Wat

Nadere informatie

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen London 2015 Begeleiders Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen Voorbereidingen Geldig paspoort of identiteitsbewijs (niet EU-ingezetenen ook een visum!) Enige Britse ponden

Nadere informatie

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag Beste leerling, Welkom op het Scala College! In dit boekje vind je het programma van de startperiode, oftewel het programma van jouw eerste tien weken op het Scala College. Maandag 27 augustus: Eerste

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Stichting Balletschool Schagen, augustus, Balletkrant

Stichting Balletschool Schagen, augustus, Balletkrant Stichting Balletschool Schagen, augustus, 2015 Balletkrant LESROOSTER VERANDERINGEN Dit jaar vinden er enkele wijzigingen in het lesrooster plaats. Modern/jazz op zaterdagochtend 11.15 uur wordt verplaatst

Nadere informatie

Ardennen IVKO

Ardennen IVKO Ardennen 2012-2013 IVKO Voorwoord Deze september gaan we alweer voor de 22ste keer met de tweede klassen op survivalkamp in de Ardennen. Er gaan twee groepen tegelijk en die wisselen elkaar op woensdag

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Activiteiten april-juni 2015

Activiteiten april-juni 2015 Het is alweer bijna voorjaar. Activiteiten april-juni 2015 Voor u ligt het nieuwe activiteitenprogramma van Brede school het rak voor de periode januari-maart 2015. U kunt uw kind inschrijven voor de activiteiten

Nadere informatie

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 KlimtorenNieuws locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 In dit nummer: Informatieavonden Website Schoolfruit Schoolmelk

Nadere informatie

We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen! Nieuwsbrief van CNS-basisschool Juliana Halderweg 43-45 6721 ZJ Bennekom info@juliana.cnsede.nl www.juliana.cnsede.nl 21 augustus 2015 We gaan weer beginnen! Komende maandag ontvangen we als team van CNS-basisschool

Nadere informatie

Wat hoop je dat het werken met de gebruiksaanwijzing oplevert, thuis en op school?

Wat hoop je dat het werken met de gebruiksaanwijzing oplevert, thuis en op school? Opdracht: schrijf je eigen gebruiksaanwijzing In een gebruiksaanwijzing voor bijvoorbeeld je telefoon staat heel nauwkeurig beschreven hoe hij werkt. Hoe zet je hem aan? Met welke knop? Hoe vaak of hoe

Nadere informatie

Algemene afspraken: Kinderen worden door onze medewerkers gekleed en geschminkt. Niet vergeten: jullie enthousiasme en dansplezier

Algemene afspraken: Kinderen worden door onze medewerkers gekleed en geschminkt. Niet vergeten: jullie enthousiasme en dansplezier Beste ouders, Het balletoptreden van 11-12 mei 2019 (afdeling Coppelia Evergem) in CC De Stroming krijgt langzaam vorm. Dit brengt ook enkele praktische afspraken en repetities met zich mee. Gelieve deze

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

rekenboek 6a taken 507019

rekenboek 6a taken 507019 rekenboek 6a taken 507019 Blok 2 Week 1 Taak 1 Werken met getallen. a Neem het schema over en vul in: b Schrijf het getal in woorden: D H T E 3141 driehonderdzes 687 vierduizend acht 5870 veertienhonderdeenentachtig

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor Voorbeeld van programma rondom Mijn Stad, eindproduct Toeristenkrant Uitgevoerd door Summer Skool 013, contactpersoon Adrienne Verschuren, adrienne.verschuren@tprimair.nl, 06-10329605 Maandag 14 juli en

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013)

Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013) Prijslijst LiRoJo Fotografie (ingangsdatum 1 juli 2013) Kosten fotosessies in onze studio aan het Onegameer Studiosessie Actie (1 jaar - 99 jaar) Mini (max. 0,5 uur). 35,00 Alleen boekbaar op speciale

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk?

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Verantwoordelijkheid. Ja, ook heel belangrijk voor school!!! Het lijkt veel op zelfstandigheid, maar toch is het net iets anders. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

BALLET- EN DANSSTUDIO SCHIEDAM & VLAARDINGEN

BALLET- EN DANSSTUDIO SCHIEDAM & VLAARDINGEN AAN DE HULPTROEPEN BALLET EN DANSSTUDIO SCHIEDAM & VLAARDINGEN VOORSTELLING DE TIJDMACHINE 30 JUNI, 1 JULI, 7 & 8 JULI 2018 THEATER AAN DE SCHIE Nu gaat het echt gebeuren, na lang oefenen mogen we het

Nadere informatie

EBLOK LENT -2013 2012

EBLOK LENT -2013 2012 LENTEBLOK 2012-2013 LENTEBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Al lijkt het er met alle sneeuw en kou nog niet op, de lente is toch echt in aantocht. Soms zie je al wat groene puntjes van de bloembollen

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. groep 7. RKBS De Hofstee. Denise van den Broek. Wout Berndsen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. groep 7. RKBS De Hofstee. Denise van den Broek. Wout Berndsen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 7 RKBS De Hofstee Denise van den Broek & Wout Berndsen Bij wie komt uw zoon of dochter in de groep? De leerlingen van groep 7b komen bij mij, Wout Berndsen in

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

News. Het Octaaf. 21 augustus 2015. Dear parents,

News. Het Octaaf. 21 augustus 2015. Dear parents, Dear parents, Alweer een nieuwsbrief? Dat gaat niet direct een gewoonte worden hoor! We merken echter dat we bij het opstarten van de school veel informatie voor u hebben en verzamelen deze liever in een

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie