Selectiegids. Seizoen 2017 / 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Selectiegids. Seizoen 2017 / 2018"

Transcriptie

1 Seizoen 2017 / 2018 Vooraf Je ontvangt deze selectiegids met informatie omdat je bent aangenomen in een selectieteam (of informatie wilt voor het komende seizoen) bij Bewegingscentrum Drachten. Gedurende het selectieseizoen zijn er regelmatig vragen, zoals wanneer is Peije Dei, wat zijn de kosten voor wedstrijden, etc. Alle antwoorden op deze vragen zijn terug te lezen in deze selectiegids. Lees daarom deze informatie aandachtig door! Trainingstijden & extra trainingen Groep Training dag / tijd Train(st)er Start 6 8 jaar Streetdance Vrijdag 16:00 uur Bianca jaar Streetdance Vrijdag 17:00 uur Chelsea jaar Streetdance Vrijdag 18:30 uur Amanda jaar Streetdance Woensdag 16:30 uur Collin Streetdance Vrijdag 19:15 uur Amanda Streetdance/Hiphop Woensdag 18:00 uur Collin jaar Showdance selectie Dinsdag 16:00 uur Chelsea jaar Showdance demo Dinsdag 16:45 uur Chelsea jaar Showdance Dinsdag 18:15 uur Chelsea Showdance selectie Vrijdag 18:00 Natasja Showdance demo Demoteam tijden Natasja Extra training voor alle showdance groepen Dinsdag 17:30 uur Chelsea Extra training streetdance 9 15 jaar Woensdag 17:15 uur Collin Vanaf 9 jaar heb je naast je eigen selectiegroep, ook nog een gezamenlijke extra training per dansstijl. Voor de leeftijd 9 t/m 15 jaar is dit een training waarbij we dansvaardigheden, conditie, kracht, lenigheid, houding en nog veel meer trainen. De 16 jaar en ouder groepen kunnen naar keuze een andere extra training volgen, denk aan Step, Bodypower, Body Balance, Pilates, etc. Van september t/m december hebben alle selectiegroepen 1 keer in de maand een training op zondag. Dit is ter voorbereiding op de eerste wedstrijd in januari. Alle groepen trainen deze dag en presenteren hun ontwikkelingen van de dans aan elkaar. Data extra zondagtrainingen Zondag 1 oktober 2017 Zondag 5 november 2017 Zondag 26 november 2017 Zondag 14 januari 2017 (Generale repetitie) Tijden van deze trainingen volgen nog!

2 adressen en telefoonlijst Selectiegids Train(st)er adres Telefoonnummer Amanda Serafina Bianca Sibrandi Chelsea Starke Collin van Bolhuis Natasja Hoekstra Selectie algemeen Bewegingscentrum Drachten Aanwezigheid bij de (extra) trainingen Als je niet komt trainen, dan meld je je af via je eigen instructeur. Dit moet in een persoonlijk berichtje en zorg dat dit op tijd gecommuniceerd is, dus niet 10 minuten voordat de training start. Vermeld ook de reden waarom je niet aanwezig bent. Bij 3 keer afwezig moeten we beoordelen of iemand wel genoeg gemotiveerd is om door te blijven gaan en kan er een gesprek volgen. De selectie is een bewuste keuze, waar consequenties aan vast zitten. Wees je hier vanaf het begin van het seizoen bewust van. Je bent een team, zowel team als train(st)er rekenen op je. Het is de grootste ergernis voor team en train(st)er als je er te vaak niet bent. Groepsapp Per team maken we een groepsapp aan. Deze is bedoeld voor het verstrekken van informatie en het beantwoorden van vragen. Een instructeur probeert zo snel mogelijk te reageren, maar houdt er rekening mee dat zij niet altijd bereikbaar zijn. Mochten er problemen zijn of heb je vragen die niet over de app kunnen, neem dan persoonlijk contact op met de instructeur. Via de app kunnen dingen soms anders overkomen dan er wordt bedoeld. Collin Op zoek naar versterking in ons team, kwamen wij in contact met Collin. Zelf is Collin jaren actief geweest met wedstrijdteams, voornamelijk bij Da Funky Feet Winschoten. Hij heeft de dansopleiding Lucia Marthas afgerond en ziet het als een nieuwe uitdaging om bij BCD te komen lesgeven. Collin zal twee selectieteams onder zijn hoede nemen.

3 Tarieven en extra kosten Het dansen in een selectiegroep zorgt voor (extra) kosten. Hieronder een overzicht van de kosten wat je gedurende het seizoen mee te maken krijgt: Abonnement onbeperkt sporten 1 selectiegroep een extra bijdrage à 10,- per maand gedurende 10 maanden 2 selectiegroepen een extra bijdrage à 20,- per maand gedurende 10 maanden Inschrijfgeld wedstrijden ( 4,- tot 10,- per wedstrijd, maximaal 4 per seizoen) Wedstrijdkleding Wedstrijd trainingsjasje Elk jaar wordt er voor de dans kleding gekocht. De train(st)ers hebben de eindverantwoording met betrekking tot de keuzes die gemaakt worden. Dit i.v.m. overschrijding van het budget en praktische uitvoering. De kosten hiervoor zijn maximaal 70,-. Kleding dient vooraf betaald te worden. Is er niet betaald, ontvang je de kleding ook niet. Extra kosten: houd rekening met extra kosten zoals bijvoorbeeld Speciale BH s Speciaal ondergoed die niet door het pak schijnen Panty s Schoenen Make-up Accessoires Alle extra kosten zijn in overleg. Aantal wedstrijden / inschrijfgeld voor wedstrijden Het aantal wedstrijden waaraan we deelnemen is afhankelijk van het aantal wedstrijden dat georganiseerd wordt. Zo doen we elk jaar mee met de NNKS en zij organiseren voorronde wedstrijden en afsluitend de finale rond mei. Deze inschrijfkosten zijn 5,- per persoon. Bewegingscentrum Drachten zal de wedstrijden van de NNKS betalen. Daarnaast zal elk team een keuze moeten maken of er nog aan extra wedstrijden mee wordt gedaan, tot een maximum van twee à drie. De inschrijfkosten voor deze wedstrijden moeten door de dansers zelf betaald worden! Gemiddeld zit het inschrijfgeld tussen 4,- en 10,- per persoon per wedstrijd. Wedstrijden en optredens Elk jaar treden we op met Peije Dei in het centrum van Drachten. Dit is altijd de eerste zaterdagmiddag van juni. Dit kun je dus voor 2018 al noteren! Natuurlijk hebben we ook onze jaarlijkse uitvoering aan het einde van het seizoen juni/juli. De andere optredens komen meestal gedurende het jaar op aanvraag binnen. Hierbij moeten we altijd kijken welke groep beschikbaar is en welke groep het beste bij de aanvraag past. Andere data van wedstrijden proberen we zo snel mogelijk door te geven. Tijdens optredens en/of wedstrijden kan het zijn dat je gecoacht wordt door een andere instructeur van Bewegingscentrum Drachten.

4 Selectiekleding / eten tijdens wedstrijden & optredens Selectieleden zijn verplicht dit aankomend seizoen een nieuw jasje aan te schaffen. Deze is verkrijgbaar bij Leffel Sport. Dit jasje dient verplicht gedragen te worden als we naar wedstrijden en optredens gaan, in combinatie met een zwarte sportbroek en zwarte sportschoenen en het haar in een paardenstaart, zodat we representatief voorkomen. Pasjasjes zijn aanwezig bij Leffel Sports, we willen graag dat iedereen in de maand september of begin oktober dit past en besteld. Op de voorkant van het jasje komt de voornaam en op de achterkant het logo van BCD. De kosten voor het jasje zijn: - 27,50 jeugd inclusief logo achterop en je voornaam voorop - 32,50 volwassenen inclusief logo achterop en je voornaam voorop Ook vinden wij het belangrijk dat er verantwoord en gezond gegeten wordt tijdens optredens en wedstrijden. Wij vinden het niet passend wanneer er grote zakken chips en snoep meegenomen worden. Tijdens de les Wees op tijd, minimaal 10 minuten van te voren aanwezig zijn! Gemotiveerde en enthousiaste instelling Draag je haar vast Geen sieraden Alleen water mee in de zaal Dansschoenen met goede demping (GEEN buitenschoenen en/of Vans o.i.d.) Geen kauwgom Geen mobieltjes in de zaal Tassen in de kluisjes of kleedkamer en niet in de zaal Pesterijen, vervelend gedrag of opmerkingen die niet gepast zijn, worden niet geaccepteerd. Dit kan schorsing tot gevolg hebben. Groepen De samenstelling van een team kan elk jaar veranderen. Dat betekent dat er selectieleden kunnen doorstromen naar een andere groep, maar er kunnen ook selectieleden bijkomen! Accepteer deze verandering en vang nieuwe leden zo goed mogelijk op. Het kan ook zo zijn dat je een andere train(st)er krijgt of dat de dag en tijd verandert. Dit allemaal ter verbetering om zo de kwaliteit van de teams hoog te houden. Wil je stoppen of haal je de proefperiode niet? Het kan gebeuren dat je interesse veranderd of dat je kiest voor iets anders. We vinden dit natuurlijk jammer, maar wel te begrijpen. Toch zouden we het prettig vinden dat je het seizoen afmaakt tot en met de laatste wedstrijden en/of optredens. Wil je stoppen? Geef dit dan door bij de balie in verband met de administratie. Maar informeer ook je train(st)er! Het kan natuurlijk niet dat je train(st)er via een andere weg hoort dat je gaat stoppen. Ben je helaas niet door de proefperiode gekomen? Geef dit dan door bij de balie in verband met de administratie! Wij wijzigen dit dus niet, dit is je eigen verantwoordelijkheid!

5 Like ons op Facebook: BCD Jeugd & Dans Wist je dat we nu ook een Facebookpagina hebben speciaal voor jullie? Like snel onze BCD Jeugd & Dans Facebookpagina en blijf volledig op de hoogte van alle nieuwtjes. Hierbij de link naar onze Facebookpagina: Wij wensen jullie heel veel succes en plezier aankomend seizoen! Dansgroet, Selectieteam Bewegingscentrum Drachten

Selectiegids BCD Seizoen 2018 / 2019

Selectiegids BCD Seizoen 2018 / 2019 BCD Seizoen 2018 / 2019 Vooraf Je ontvangt deze selectiegids met informatie omdat je bent aangenomen in een selectieteam (of informatie wilt voor het komende seizoen) bij Bewegingscentrum Drachten. Gedurende

Nadere informatie

TRAININGEN EN ABSENTIE

TRAININGEN EN ABSENTIE Selectiegids INLEIDING Jullie ontvangen bij deze de selectiegids, omdat je bent aangenomen voor een (of meerdere) selectieteam(s) bij Dansschool Art in Motion. Alle informatie in deze gids heeft betrekking

Nadere informatie

Bewegingscentrum Drachten Nieuwsbrief Jeugdleden

Bewegingscentrum Drachten Nieuwsbrief Jeugdleden Bewegingscentrum Drachten Nieuwsbrief Jeugdleden Vooraf Hierbij ontvangen jullie onze digitale nieuwsbrief speciaal voor jeugdleden. Lees de nieuwsbrief aandachtig door, want je krijgt weer veel informatie.

Nadere informatie

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Vooraf Een jaar is zomaar weer voorbij. 2018 was een super sportief jaar. Onze leden gaan steeds meer bewegen en dat is een compliment waard. Gezond en sportief bezig

Nadere informatie

Repetities & optreden 2019

Repetities & optreden 2019 Beste ouder(s) en dansers Bijgevoegd vindt u het repetitieschema naar aanleiding van onze jaarlijkse dansvoorstellingen in mei. Gelieve dit grondig te lezen, en bij te houden, zodat iedereen altijd tijdig

Nadere informatie

Algemeen: : Het Evertshuis Spoorstraat 15, 2411 ED Bodegraven

Algemeen: : Het Evertshuis Spoorstraat 15, 2411 ED Bodegraven 30 mei 2018 Beste dansers, ouders, kennissen en andere geïnteresseerden, Nog maar een paar weken en dan is het zover: Attitude 54 over de rode loper Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie ook!

Nadere informatie

Infoboekje. Wedstrijdgroep A- en B-selectie

Infoboekje. Wedstrijdgroep A- en B-selectie Infoboekje Wedstrijdgroep A- en B-selectie Inhoudsopgave: Hoofdstuk I Informatie voor A- en B-selectie: 1. Informatie A- en B-selectie.... 4 pag. Dit 1 document heeft als doel een aantal zaken voor u als

Nadere informatie

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen Hoofddorp, 1 juni 2018 Beste ouders, dansers, Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen 2017-2018. Alle docenten en

Nadere informatie

Beleid-selectie mei 2018

Beleid-selectie mei 2018 Beleid-selectie mei 2018 Inhoudsopgave 1. Missie/visie 2. Doelstelling 3. Lesgroepen 4. Doorstroming vanuit recreatie naar selectie 5. Wedstrijden en niveaus 6. Tijdens de trainingen 7. Opleiding stagiaires

Nadere informatie

Informatieboekje. Diana Tollebeek

Informatieboekje. Diana Tollebeek Informatieboekje Diana Tollebeek Inhoudsopgave Welkom...3 Trainingen...3 Kleding en attributen van de vereniging...3 Trainingspak...3 Contributie...3 Huishoudelijk regelement...4 Teams...4 Solo en Duo

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling Time 2 Dance in America! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt nog steeds tickets

Nadere informatie

Beste leerling/ ouder(s),

Beste leerling/ ouder(s), Beste leerling/ ouder(s), In deze brief staat belangrijke informatie over de eind voorstelling Breaking News. Het verzoek om deze informatie goed door te lezen. Alle dansers, met uitzondering van de Kids

Nadere informatie

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen.

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Betalingen: Zoek in 1 van de tabellen in het andere document de juiste les(sen) en noteer alle lesdatums in uw agenda. Sommige

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling Dansstudio Yvette Made in Holland! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt nog steeds

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Infobrochure 2015-2016

Infobrochure 2015-2016 Infobrochure 2015-2016 www.gskvolhardingvzw.be gskvolhardingvzw@gmail.com Basisgymnastiek Jazzdans Jazzdans volwassenen Bodyfit Volksdans Welkom Welkom bij GSK Volharding vzw Wuustwezel of kortweg GSK.

Nadere informatie

Jarmke Vendel Info: / /

Jarmke Vendel Info: / / DANCE@JARMKE is onder leiding van Jarmke Vendel, afgestudeerd in 1994 aan de Nationale Ballet Academie, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Jarmke Vendel is sinds 2007 bekend als Balletstudio Jarmke,

Nadere informatie

WIJZIGING IN DANSPROGRAMMA

WIJZIGING IN DANSPROGRAMMA PRIJSLIJST DANS SEIZOEN 2017-2018 Vanaf 2 mei 2017 INSCHRIJVINGSGELD (éénmalig te betalen) VERZEKERING per seizoen te betalen 30 10 30 minuten lesje * 155 / dansseizoen 45 minuten lesje** 217 / dansseizoen

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast die de vaardigheden en het

Nadere informatie

Selectiegroepen ROPE SKIPPING

Selectiegroepen ROPE SKIPPING Selectiegroepen ROPE SKIPPING INFOBROCHURE 2017-2018 WEDSTRIJDGROEP -15JAAR WEDSTRIJDGROEP +15JAAR BELANGRIJKE DATA SEIZOEN 2017-2018 Try-out turnen en rope skipping: zaterdag 2 september 2017 inschrijvingen

Nadere informatie

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via Algemene informatie eindvoorstelling 2016: Breaking News Beste leerling en ouder(s), Onze jaarlijkse eindvoorstelling komt steeds dichterbij. Ook dit jaar zullen wij 4 voorstellingen verzorgen. De voorstellingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

LEIDRAAD VOOR SELECTIE TURNEN

LEIDRAAD VOOR SELECTIE TURNEN LEIDRAAD VOOR SELECTIE TURNEN Voorwoord Welkom bij de selectie van Sportvereniging Zilvermeeuw Altena. Doel van deze leidraad is alle zaken die betrekking hebben op deelname aan het selectie turnen voor

Nadere informatie

Selectiegroepen ROPE SKIPPING INFOBROCHURE WEDSTRIJDGROEP -15JAAR WELKOM! WEDSTRIJDGROEP +15JAAR

Selectiegroepen ROPE SKIPPING INFOBROCHURE WEDSTRIJDGROEP -15JAAR WELKOM! WEDSTRIJDGROEP +15JAAR Selectiegroepen ROPE SKIPPING INFOBROCHURE 2016-2017 WEDSTRIJDGROEP -15JAAR WELKOM! WEDSTRIJDGROEP +15JAAR Misschien spring je al jaren bij een selectiegroep rope skipping van Gym Westerlo, of misschien

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Infonummer Onderbouw vv S.J.C. JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Competitievormen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4.

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast/danser die de vaardigheden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Inhoudsopgave Blz. Voorwoord 3 Bestuursleden Sponsorcommissie 4 Sponsorpakketten 5 Overige Sponsor mogelijkheden 9 Teams seizoen 2012 2013 10 2 Voorwoord

Nadere informatie

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen Onze werking Met een 35 tal trainers en 7 bestuursleden zetten wij ons jaarlijks in om op een evenwichtige en pedagogisch verantwoorde manier te zorgen voor de persoonlijke ontplooiing en de fysieke training,

Nadere informatie

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen.

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen. f Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2017 1. START NIEUW SEIZOEN Beste skippers, beste ouders, Ons nieuw seizoen is reeds enkele weken aan de gang. We namen een goede start met 24 nieuws skippers. We willen

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE

TRAINING IN DE WINTERPERIODE TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2016-2017 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

Familienaam : Voornamen : Adres. Adres :

Familienaam : Voornamen : Adres.  Adres : Inschrijf formulier: Familienaam : Voornamen : Geboorte datum : Geslacht : M / V Adres Postcode : : Woonplaats : Telefoon Thuis : Mobiel tel. : E-Mail Adres : Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaande

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden:

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden: INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER 2017 Aan alle leden: Als bestuur vragen we ons al geruime tijd af wat nu een goede en efficiënte manier zou zijn om naar al onze leden te communiceren. Er zijn vele opties besproken.

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Poliklinische hartrevalidatie. Afdeling Cardiologie

Poliklinische hartrevalidatie. Afdeling Cardiologie Poliklinische hartrevalidatie Afdeling Cardiologie Waarom hartrevalidatie? Hartrevalidatie is een effectieve manier om te leren omgaan met uw hartklachten. Hartrevalidatie is bedoeld om u te ondersteunen

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Reglement keur turnen

Reglement keur turnen Reglement keur turnen G.V. Turnlust Middenmeer is een vereniging waarbij de sporten kleutergym, recreatiegym, keur turnen, steps, streetdance en trampoline springen worden beoefend. Kinderen die op recreatief

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen

Sponsorbrochure. Seizoen Seizoen 2017-2018 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee was om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

Woensdag 11 september om 21u30 in de Charleroyhoeve (zaal 4)

Woensdag 11 september om 21u30 in de Charleroyhoeve (zaal 4) Beste ouders, Beste dansers, Over enkele weken is het zo ver, dan vindt het 2-jaarlijkse dansoptreden plaats. Om alles vlot te laten verlopen willen wij jullie graag informeren over enkele belangrijke

Nadere informatie

DANCE EDUCATION/COMPANY INFOBOEKJE EN JAAROVERZICHT

DANCE EDUCATION/COMPANY INFOBOEKJE EN JAAROVERZICHT DANCE EDUCATION/COMPANY INFOBOEKJE EN JAAROVERZICHT 2018 Beste ouders en dansers, ALIGNMENT wenst iedereen een tof dansjaar, dat al jullie dansdromen mogen uitkomen. Een dikke proficiat aan alle leerlingen

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN !

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN ! OKTOBER 2018 Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER Kijklessen 15-19 OKTOBER Voorstellingen EERSTE VAN SEIZOEN 2018-2019! LEES SNEL VERDER! BELANGRIJKE DATA 15 december winterfeest Putten 5 april

Nadere informatie

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur Technische commissie Voorzitter Arno Reusink Materialen Robert Oolbekkink Secretaris Linda Tuitert Wedstrijd Secretaris Rene van der Meer Scheidsrechters coördinator Erik Paalman Voorzitter VOJAC Remco

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! 2019 Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief, maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler,

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler, Sporting Krommenie In de nieuwsbrief voorwoord wie zijn wij? spelers regelement af berichten Leiders oefenprogramma start seizoen 2017-2018 trainingstijden 2017-2018 Gegevens van de trainers: Seizoen 2017-2018

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

KRAV MAGA DEN HAAG. Familienaam : Voornamen : Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaanden invullen door de ouders en door ouders ondertekenen:

KRAV MAGA DEN HAAG. Familienaam : Voornamen : Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaanden invullen door de ouders en door ouders ondertekenen: KRAV MAGA DEN HAAG Inschrijfformulier deelnemer Krav Maga Den Haag Familienaam : Voornamen : Geboorte datum : Geslacht : M / V Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaanden invullen door de ouders en door

Nadere informatie

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur.

Alle kinderen van Voorstelling 1 kunnen om uur opgehaald worden en alle kinderen van Voorstelling 2 & 3 om uur. Hallo allemaal, Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling The 4-Seasons: Fall, Winter, Spring & Summer! komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet. Je kunt

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER NIEUWSBRIEF MEI 2017 www.dcfouderkerk.nl D A N S S C H O O L IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER Kaartverkoop & DVD bestelformulier Via https://dcfouderkerk.nl/eindvoorstelling-17/kaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web7 voor leden. versie december 2018

Gebruikershandleiding Web7 voor leden. versie december 2018 Gebruikershandleiding Web7 voor leden versie december 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Website... 4 Inloggen op uw persoonlijke pagina... 4 WebSeven - Home... 5 WebSeven - Algemeen... 6 Mijn gebruiker... 6 Mijn

Nadere informatie

Danskleding locatie Loenen

Danskleding locatie Loenen Danskleding locatie Loenen e kleding: Om nog meer eenheid, rust en professionaliteit uit te stralen en daarnaast als docent nog beter te kunnen corrigeren, geldt er voor een aantal lessen voorgeschreven

Nadere informatie

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels Huisregels Fitplaza Algemene huisregels Toegang tot de trainingsruimten is toegestaan na registratie bij onze receptie met een persoonsgebonden toegangssleutel. Als u geen toegangssleutel heeft meld u

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016 Seizoen 2015-2016 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig houdt

Nadere informatie

Omni-sportvereniging

Omni-sportvereniging Omni-sportvereniging LEIDRAAD VOOR DE SELECTIE RITMISCHE GYMNASTIEK Voorwoord Welkom bij de selectie ritmische gymnastiek van C.S.V. de Zilvermeeuw. Onze vereniging is een omnisportvereniging waarbij de

Nadere informatie

Olympia s Nieuwsflits

Olympia s Nieuwsflits Olympia s Nieuwsflits juli 2017 nummer 72 www.olympiakapelle.nl olympiakapelle@zeelandnet.nl ZOMERVAKANTIE De laatste lesweek is van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli 2017. Daarna mogen alle leden

Nadere informatie

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers,

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, Nog 10 dagen te gaan en het is zo ver dan staan we voor een spannend weekend vol turn dansplezier! Hieronder kan u de belangrijkste

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Allereerst allemaal de beste wensen voor 2016. Dat het maar een mooi en sportief jaar

Nadere informatie

Hoofdtrainer selectie (per selectiegroep) Selectietrainer + trainer overig team (per team)

Hoofdtrainer selectie (per selectiegroep) Selectietrainer + trainer overig team (per team) 2. De structuur 2.1 Organisatie De organisatie van de jeugdopleiding als volgt opgebouwd. De organisatorische aspecten zijn de verantwoordelijkheid van de jeugdcommissie. De jeugdcommissie valt onder het

Nadere informatie

Onthaalbrochure Seizoen

Onthaalbrochure Seizoen Onthaalbrochure Seizoen 2016-2017 Welkom De trainers en het bestuur van Artgym heten jullie van harte welkom in de leukste, tofste, gezelligste turnclub van Kapellen! In deze onthaalbrochure vinden jullie

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Seizoen Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams

Seizoen Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams Seizoen 2019-2020 Samenstelling ABCD breedte- en selectieteams Hoe gaan we dat doen? De technische staf en de ABCD-commissie informeren alle ouders van de ABCD jeugd graag over de manier waarop we de teams

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4. Jaarkalender 5. Alle hulp is welkom 6. Contactgegevens

Nadere informatie

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

Danskleding locatie Houten

Danskleding locatie Houten Danskleding locatie Houten e kleding: Om nog meer eenheid, rust en professionaliteit uit te stralen en daarnaast als docent nog beter te kunnen corrigeren, geldt er voor een aantal lessen voorgeschreven

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE

TRAINING IN DE WINTERPERIODE TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2017-2018 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

TURNEN dansen figure & form

TURNEN dansen figure & form Verantwoordelijke uitgever: Bart Sebreghts I Koekoekdreef 1 I 2980 Zoersel I editie augustus 2015 TURNEN dansen figure & form sport, cultuur en ontspanning online inschrijvingen OPENDEURDAG EN info inschrijvingen

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE

TRAINING IN DE WINTERPERIODE TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2018-2019 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

Rugby Nederland is verantwoordelijk voor het plannen van de data. Het maken van het programma en het verspreiden van het programma.

Rugby Nederland is verantwoordelijk voor het plannen van de data. Het maken van het programma en het verspreiden van het programma. Draaiboek RDD Oost Voorwoord RDD staat voor Rugby Development Days wat simpel vertaald Rugby Ontwikkelings Dagen betekent. In het district Oost organiseert Rugby Academy Oost in opdracht van Rugby Nederland

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte

Nadere informatie

Programmaboekje 2014

Programmaboekje 2014 Programmaboekje 2014 Inhoud Sportkantine Duurswold... 2 Organisatie... 2 Voorwoord... 3 Algemene toernooiregels... 4 Het speelveld... 5 Toernooiregels... 6 Opgave training... 7 Trainingstijden... 7 Programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen,

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Nieuwsbrief AUGUSTUS 31, 2018 2018, SEPTEMBER-OKTOBER Dansschool DanCin September-Oktober Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, #DANCIN JAAR 5! Hieronder staat het programma voor de maanden september

Nadere informatie

Beste dansers en ouders

Beste dansers en ouders Beste dansers en ouders De optredens komen snel dichterbij. In deze brief vindt u alle praktische informatie in verband met de voorstellingen (dansfestivals) en repetities. 1. Data en uren De voorstellingen

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, nieuwsbrief 2.6: juni 2017 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Hierbij alweer de laatste digitale nieuwsbrief van dit seizoen, ik wil jullie vragen deze goed door te lezen, er staat o.a. informatie

Nadere informatie

Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders.

Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders. Teamgids S.V. Marvilde voor spelers, begeleiders en ouders. VOORAF Voor u ligt de teamgids van Marvilde. Of u speler, begeleider of ouder bent, we vragen u dit boekje door te lezen. In dit boekje kunt

Nadere informatie

Ouderbijeenkomst. Team: XX DTS EDE

Ouderbijeenkomst. Team: XX DTS EDE Ouderbijeenkomst Team: XX DTS EDE Instructie voor de gebruiker Deze presentatie is een richtlijn voor trainers van DTS Ede die een ouderbijeenkomst organiseren. Het is voor alle teams verplicht (zowel

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen maart 29 maart Afscheidsfoto groep 8 1 april Schoonmaakdag 6 april Voorstelling Uurcultuur groepen 6, 7 en 8 7 april Theoretisch verkeersexamen groep

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2018 TECHNISCH REGLEMENT INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN

Nadere informatie

November 2010. Beste sportieveling,

November 2010. Beste sportieveling, FALOS VZW, Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel, 02/246.52.55, wim.verstraete@falos.be, jonathan.goetvinck@falos.be, frank.lenders@falos.be www.falos.be Beste sportieveling, November 2010 De regen raast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar April Welkom!

Nieuwsbrief. Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar  April Welkom! Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar www.junansei.nl April 2016 Welkom! Dit is de nieuwsbrief van april 2016. Er zijn dit jaar al een aantal evenementen geweest, zoals de landelijke Aikido

Nadere informatie

Poliklinische hartrevalidatie. Afdeling Cardiologie

Poliklinische hartrevalidatie. Afdeling Cardiologie Poliklinische hartrevalidatie Afdeling Cardiologie Waarom hartrevalidatie? Hartrevalidatie is een effectieve manier om te leren omgaan met uw hartklachten. Hartrevalidatie is bedoeld om u te ondersteunen

Nadere informatie

16 September. Infoavond

16 September. Infoavond 16 September Infoavond Trainersteam Dirk Stef Isabelle Joren Fien / Jelle / Natacha / Philippe Begeleiding trainingen Groepen Trainer Maandag A - B - C - D - E Dirk, Fien Dinsdag A - B - C - D Dirk, Stef

Nadere informatie