Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG"

Transcriptie

1 Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

2 Paramount 22 nuari 2008 Thriller/Misdaad, Speelfilm USA, UK min. Michael Winterbottom Angelina Jolie Will Patton Dan Futterman TOP 20 Het verhaal over Mariane Pearl en haar echtgenoot Daniel. Het is 2002 en zij is zwanger als ze het nieuws krijgt dat Daniel, een journalist voor de Wall Street Journal, ontvoerd en vermoord is in Pakistan. Daniel onderzocht daar de connectie tussen de 'shoebomber' Richard Reid en een Islamitisch spiritueel leider. Voor Mariane begint een zoektocht naar wat er gebeurd is met haar man. Cijfers 8 8 Aangrijpend en waargebeurd verhaal dat het wereldnieuws haalde, alleen de setting is vrij eentonig en iets te weinig spanning. Maar wel Angelina Jolie, dat maakt veel goed!!!

3 Moviebank 8 nuari 2008 Speelfilm, Actie USA min. nl Ryan Combs Ving Rhames TOP 50 James 'Animal' Allen, zit een levenslange straf uit voor moord in de Folsom gevangenis waar 'The Hispanics' en 'The Blacks' op gewelddadige wijze de dienst uitmaken. Het geweld tussen de twee rivaliserende bendes loopt zodanig uit de hand dat ze, na een opstand in de gevangenis, de controle hebben overgenomen en de gevangenisbewaarders gijzelen. Als de opstand door een SWAT team is rgeslagen wordt 'Animal' overgeplaatst naar een andere gevangenis. In deze gevangenis wordt hij dusdanig onder druk gezet dat hij, om zijn familie te beschermen, in zijn oude rol als prijsvechter wordt gedwongen. Nadat hij in zijn eerste gevecht zijn tegenstander doodt, wordt 'Animal' noodgedwongen de leider van 'The Blacks'. Wat hij echter niet weet, is dat zijn volgende tegenstander zijn voormalige 'Hispanic' rivaal 'Uno' is, uit de Folsom gevangenis. Het blijkt een vooropgezet plan van de leiding om de twee bendes tegen elkaar op te zetten met als doel de uiteindelijke ondergang. Cijfers 7 7 Opnieuw Ving Rhames in de hoofdrol in deze gevangenissequel. Animal 1 deed het vrij aardig in de verhuur. Er zou ook reeds sprake zijn van Animal 3.

4 Sony 15 nuari 2008 Komedie/Humor, USA 2007 Familiefilm 89 min. nl Fred Savage Cuba Gooding Jr. TOP 20 Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de kamperende kinderen ook niet de makkelijksten zijn. Als het kamp door alle problemen op het punt van sluiten staat, is Charlie genoodzaakt zijn vader kolonel Buck Hinton in te schakelen. Cijfers 7 8 Vermakelijke komedie met alle bekende cliches. Kijk maar naar de verhuur van Daddy Day Care en Are We There Yet.

5 Dutch 15 nuari 2008 Komedie/Humor, Speelfilm USA min. nl Garry Marshall Felicity Huffman Cary Elwes Jane Fonda Dermot Mulroney Lindsay Lohan TOP 50, AANRADER Van de regisseur van films als Beaches, Pretty Woman en The Princess Diaries komt een film die wij van harte aan kunnen bevelen. Het is geen romantische komedie, maar laat je dat niet tegenhouden om deze film te gaan huren, want hij is krachtig, grappig en hier en daar emotiol. Drie generaties vrouwen staan op bijna alle vlakken lijnrecht tegenover elkaar en binnen deze disfunctionerende relatie kunnen ze vrijwel niet met elkaar communiceren. Grootmoeder Georgia (Jane Fonda) hecht waarde aan orde en regelmaat, iets wat haar dochter Lilly (Felicity Huffman uit Desperate Housewives) sinds ze het zich kan herinneren tot waanzin heeft gedreven. Moeder Lilly op haar beurt kan het op geen enkel vlak vinden met haar dochter Rachel (Lindsay Lohan). Als Rachel voor de zoveelste keer de fout in is gegaan, dumpt Lilly haar bij haar oma. Tijdens haar verblijf in het kleine plattelandsstadje in Idaho, komt een verschrikkelijk geheim naar boven drijven en de drie vrouwen moeten al hun problemen opzij zetten om dit probleem het hoofd te bieden. Georgia Rule toont ons drie sterke vrouwen in drie sterke rollen en dat eerste is niet het eerste waar je aan denkt als we het over Lindsay Lohan hebben. Dit feestbeest met het kijk ik heb geen ondergoed aan -imago laat zich hier van een hele andere kant zien dan wat we tot nu toe van haar gewend zijn. Haar achtergrond vol tienerfilms laat ze hier ver achter zich en we moeten toegeven dat ze daar met vlag en wimpel in is geslaagd. Georgia Rule behandelt een zwaar thema, maar dat is verpakt in een luchtig verhaal waardoor het allemaal een stuk toegankelijker wordt. Een aanrader in een wat moeilijker te definiëren genre. Cijfers 8 7 Georgia Rule is een lastige film. Niet dat het geen goed product is, want daar bestaat geen enkele twijfel over. Het zit m in het feit dat de film wat lastig te positioneren is. Het is geen komedie, maar hij is luchtig genoeg om hem toch bij een redelijk, overwegend vrouwelijke doelgroep aan te bevelen. Aan de andere kant behandelt de film een zwaar thema, dus die combi is opmerkelijk. De drie hoofdrolspeelsters zetten stuk voor stuk krachtige rollen r en alleen daarvoor zou je m al moeten huren. Krachtig, af en toe grappig en hier en daar emotiol, dat is Georgia Rule.

6 Paradiso 29 nuari 2008 Horror USA min. nl Rob Zombie William Forsythe Malcolm McDowell Danny Trejo Brad Dourif Udo Kier TOP 20 Al op jonge leeftijd schept Michael Myers er genoegen in om dieren pijn te doen en te doden. Dat is volgens psychiater Samuel Loomis (Malcolm MacDowell) een voorbode van een mogelijk gewelddadig leven en hij adviseert Michael s moeder om hem therapie te laten ondergaan. Helaas volgt ze dat advies niet op en tijdens Halloween slaat Michael ongenadig toe door eerst zijn stiefvader, daarna het vriendje van zijn zus en vervolgens zijn zus op zeer bloederige wijze te vermoorden. Michael komt in een inrichting terecht waar dr. Loomis alsnog de kans krijgt zich over Michael s psyche te ontfermen. Hij kan mmer genoeg niet tot de jongen doordringen, want Michael blijkt onbehandelbaar te zijn en er zit niets anders op dan hem voor de rest van zijn leven onder observatie te houden in een bewaakte inrichting. Michael legt zich daar bij r, maar als na ren er zich een gelegenheid voordoet om te ontsnappen, grijpt hij die met beide handen aan. Cijfers 8 8 Deze nieuwe Halloween is de remake van de uit 1978 afkomstige horrorklassieker van John Carpenter. Dit keer is het Rob Zombie die zich over het verhaal ontfermt en die doet dat op een voor hem typerende manier, een manier waar niet iedereen helemaal blij mee zal zijn. Iedereen die House Of 1000 Corpses en The Devil s Rejects heeft gezien, kan beamen dat Zombie s stijl neigt richting het cult-segment en dat is precies het gevoel dat je krijgt bij het bekijken van deze remake. Dat betekent veel bloed en extreem geweld, dus voor de horrorfans zijn dat precies de elementen waarvoor men een film als deze wil zien.

7 Sony 29 nuari 2008 Western, Actie USA min. nl Dolph Lundgren Dolph Lundgren TOP 50 Een motorrijder (Dolph Lundgren) die opzoek is naar de doodsoorzaak van zijn vriend, arriveert in een indianen reservaat waar een corrupte zakenman de scepter zwaait. Al snel blijkt dat zijn dood geen ongeluk was. De zakenman in kwestie gaat over lijken, als het gaat om het tot stand laten komen van een Casino in het reservaat Cijfers 7 7 Commerciële breedtetitel met geel goed artwork!!!

8 RCV 22 nuari 2008 Speelfilm, Thriller/Misdaad USA min. nl Bruce A. Evans Kevin Costner Marg Helgenberger William Hurt Demi Moore Dane Cook TOP 10, AANRADER,... De zeer succesvolle Earl Brooks (Kevin Costner) lijkt op het eerste oog een voorbeeldig lid van de maatschappij. Mr. Brooks heeft alles, een mooie vrouw, een prachtig huis en een bloeiend bedrijf waar hij schatrijk mee is geworden. Maar mr. Brooks heeft ook een groot geheim, een geheim dat zich uit in een verslaving waar hij met niemand over kan praten. Achter de zakenman en huisvader gaat een berekende seriemoordenaar schuil, een man die zijn slachtoffers op gevoel selecteert, zijn plan van aanpak nauwgezet uitwerkt om vervolgens met dodelijke precisie toe te slaan. Als The Thumprint Killer heeft mr. Brooks al vele doden op zijn geweten, maar veel plezier beleeft hij niet aan zijn verslaving. Hij doet echt zijn best zijn moordlustige aandrang te beteugelen, maar een stem in zijn hoofd blijft hem onder druk zetten om op zoek te gaan naar een volgend slachtoffer. Als mr. Brooks na twee ar afwezigheid weer een keer toeslaat, maakt hij een cruciale fout. Hij laat een getuige achter die vreemd genoeg niet naar de politie stapt en ook niet op geld uit is. Deze mr. Smith (Dane Cook) is geïntrigeerd door het concept van de koelbloedige moord en zonder het te willen, wordt mr. Brooks gedwongen op zoek te gaan naar een nieuw slachtoffer die hij in het bijzijn van mr. Smith moet vermoorden. Mr. Brooks is een thriller waarvan op sommige momenten de haren in je nek overeind komen te staan. De film vertoont op sommige momenten wat overeenkomsten met de Brian De Palma-thriller Raising Cain, maar dan met een hoofdpersoon die net als Anthony Hopkins in Fracture op zeer berekende wijze zijn plannen uitvoert. Mr. Brooks is een film waarvoor we niet direct meer naar de bioscoop gaan, maar die in de videotheek door 99,9% van de thriller-doelgroep opgevreten zal worden. Zo zien we ze graag. Cijfers 9 9 Mr. Brooks is een thriller waarvan op sommige momenten de haren in je nek overeind komen te staan. De film vertoont op sommige momenten wat overeenkomsten met de Brian De Palma-thriller Raising Cain, maar dan met een hoofdpersoon die net als Anthony Hopkins in Fracture op zeer berekende wijze zijn plannen uitvoert. Mr. Brooks is een film waarvoor we niet direct meer naar de bioscoop gaan, maar die in de videotheek door 99,9% van de thriller-doelgroep opgevreten zal worden. Stevige diepte dus in de richting van Fracture...

9 Universal 8 nuari 2008 Actie, Thriller/Misdaad USA min. nl Paul Greengrass Matt Damon Joan Allen David Strathairn Julia Stiles Scott Glenn Albert Finney NUMMER 1 Jason Bourne is de aan geheugenverlies lijdende spion, die toe is aan een volgende poging om meer te weten te komen over zijn eigen identiteit. Na een fatale schietpartij in Moskou reist Bourne de hele wereld af, van verscheidene steden in Europa, via Tanger (Marokko) naar New York, terwijl hij achtervolgd wordt door moordenaars van officiele en minder officiele groeperingen. Cijfers 9 10 ACTIE, ACTIE, ACTIE en nog eens ACTIE!!! De absolute NUMMER 1 HIT van Januari!!!

10 Fox 22 nuari 2008 Horror, USA 2007 Thriller/Misdaad 89 min. nl Martin Weisz Jacob Vargas TOP 10 Een team van jonge en onervaren National Guard soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkie talkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten. Cijfers 7 9 Deel 1 was een mindere remake van Wes Craven's The Hills Have Eyes. In dit 2de deel licht de klemtoon nog meer op het horroraspect. Lekker gruwelen maar met zijn allen!!!

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 15 mei 2012 Familiefilm 87 min. nl/fr Michael Damian Clint Black Lisa Hartman

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Sony 11 oktober 2013 Avontuur, Sci-Fi USA 2013 100 min. nl/fr M. Night Shyamalan

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Sony 4 oktober 2011 Actie USA 2011 101 min. nl Ernie Barbarash Jean-Claude Van

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Entertainment One 25 januari 2011 Speelfilm USA 2009 104 min. nl Agnieszka Wojtowicz-Vosloo

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Domhnall Gleeson Universal 12 maart 2013 Speelfilm UK 2012 117 min. nl Joe Wright

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Vfe 23 augustus 2011 Speelfilm, Thriller Australië 2009 min. nl Simone North Guy

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG A-Film 21 augustus 2012 Thriller USA 2010 101 min. nl Andrew Jarecki Ryan Gosling

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 24 april 2012 Komedie, Familiefilm USA 2011 81 min. nl Mike Mitchell Jason

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 2 oktober 2012 Sci-Fi USA 2012 119 min. nl/fr Ridley Scott Charlize Theron

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Pias 19 februari 2013 Avontuur, Familiefilm 109 min. nl Laurant Tirard Frankrijk

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 18 juni 2013 Actie USA 2013 98 min. nl John Moore Bruce Willis Jai Courtney

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG E1 5 juni 2012 Actie USA 2011 95 min. nl Mark Neveldine Brian Taylor Nicolas Cage

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Bradley Cooper Paradiso 24 juni 2014 Misdaad USA 2013 126 min. nl David O. Russell

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Zeno 6 november 2012 Speelfilm Frankrijk, België 2011 115 min. nl Jacques Audiard

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Belga 20 mei 2014 Speelfilm USA, UK 2013 129 min. nl/fr steve McQueen Chiwetel

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG E1 8 november 2011 Misdaad, Thriller USA 2010 97 min. nl Géla Babluani Mickey Rourke

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Warner 20 maart 2012 Rampenfilm USA 2011 106 min. nl Steven Soderbergh Matt Damon

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Edward James Olmo... Sony 11 februari 2014 Misdaadkomedie, Actie 102 min. nl/fr

Nadere informatie

6,1. Boekverslag door R woorden 26 juli keer beoordeeld

6,1. Boekverslag door R woorden 26 juli keer beoordeeld Boekverslag door R. 2024 woorden 26 juli 2013 6,1 7 keer beoordeeld Auteur Tatiana de Rosnay Genre Psychologische roman, Oorlogsroman Eerste uitgave 2007 Vak Nederlands Methode Op nieuw niveau A. Boekgegevens

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Splendid 10 september 2013 Speelfilm, Actie Canada 2013 97 min. nl Uwe Boll Dominic

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Elias Koteas Entertainment One 7 februari 2012 Thriller USA 2011 87 min. nl Jim

Nadere informatie

/0.5 ik was twaalf en ik fietste naar school 1.2. Wie is de auteur? /0.5 Sabine Dardenne

/0.5 ik was twaalf en ik fietste naar school 1.2. Wie is de auteur? /0.5 Sabine Dardenne 0 Boekverslag door S. 829 woorden keer beoordeeld 17 mei 2016 Auteur Sabine Dardenne Genre Biografie, Non-fictie Eerste uitgave 2004 Vak Nederlands Methode Taaldomein Naam : Shanyah Devoldere Klas:1Ad

Nadere informatie

Datum: Jaar van verschijnen: Duur van de film:

Datum: Jaar van verschijnen: Duur van de film: NAAM: Kijk / luisterformulier Speelfilm Naam: Datum: Titel van de film: Regisseur: Jaar van verschijnen: Duur van de film: Lees de vragen op dit formulier voor het kijken en luisteren door. Je weet dan

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Warner 24 mei 2011 Speelfilm USA 2010 129 min. nl Clint Eastwood Matt Damon Jay

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Wij zijn wegwerpkinderen

Boekverslag Nederlands Wij zijn wegwerpkinderen Boekverslag Nederlands Wij zijn wegwerpkinderen door Thea Beckman Boekverslag door een scholier 1406 woorden 6 oktober 2008 7,6 23 keer beoordeeld Auteur Genre Thea Beckman Jeugdboek Eerste uitgave 1980

Nadere informatie

6,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. Filmopdracht CKV

6,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. Filmopdracht CKV Opdracht door K. 1204 woorden 21 november 2016 6,2 4 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling Filmopdracht CKV Opdracht 1 A. 1. Welk genre en waar zie je dit aan? Genre: Thriller Waar zie je dit

Nadere informatie

Moordspel. Deelnemers onbeperkt Leeftijd 10+ Begeleiding 6 verdachten, 1 spelleider (evt. 1 begeleider per groep)

Moordspel. Deelnemers onbeperkt Leeftijd 10+ Begeleiding 6 verdachten, 1 spelleider (evt. 1 begeleider per groep) Moordspel Tijd 1 uur Plaats overal Deelnemers onbeperkt Leeftijd 10+ Begeleiding 6 verdachten, 1 spelleider (evt. 1 begeleider per groep) Benodigdheden Speluitleg voor de deelnemers, pennen (evt. verkleedkleding)

Nadere informatie

Die week hoort hij van zijn moeder dat hij, zijn zus en zijn moeder terug gaan naar Berlijn, omdat het daar veiliger is.

Die week hoort hij van zijn moeder dat hij, zijn zus en zijn moeder terug gaan naar Berlijn, omdat het daar veiliger is. 6,7 Boekverslag door Bram 1067 woorden 19 keer beoordeeld 22 november 2014 Auteur John Boyne Genre Oorlogsroman Eerste uitgave 2006 Vak Nederlands Methode Nieuw Nederlands Zakelijke gegevens Titel: De

Nadere informatie

Lesbrief bij het boek Kiezen in de oorlog. Marte Jongbloed Roelof van der Schans

Lesbrief bij het boek Kiezen in de oorlog. Marte Jongbloed Roelof van der Schans Lesbrief bij het boek Kiezen in de oorlog Marte Jongbloed Roelof van der Schans Lees dit boek lekker rustig door. Beantwoord iedere keer als je een hoofdstuk uitgelezen hebt de vragen die bij dat hoofdstuk

Nadere informatie

LES 2. Invloed van je gezin. Lees. Lees. Maak Maak een voorbeeld van een dier. Leer. Bid Bid dat je een positieve invloed zal.

LES 2. Invloed van je gezin. Lees. Lees. Maak Maak een voorbeeld van een dier. Leer. Bid Bid dat je een positieve invloed zal. Invloed van je gezin De ouders van Debbie gingen scheiden toen zij 6 jaar was. Ze was haar hele leven naar de kerk gegaan-- soms met haar moeder en soms met haar vader, omdat zij een verschillend geloof

Nadere informatie

Deze week was er wederom nogal schokkend nieuws te lezen over de zaak Natalee Holloway in het AD:

Deze week was er wederom nogal schokkend nieuws te lezen over de zaak Natalee Holloway in het AD: Net zoals de moordzaak van Marianne Vaatstra de gemoederen bezig blijft houden, zo is het ook met de verdwijning in 2005 van de Amerikaanse Natalee Holloway. Joran van der Sloot wordt beschouwd als de

Nadere informatie

Bijlage II: Tabellen met gegevens per school van de vragen 1 tot 7: TABEL 1: INSTITUUT OLVROUW PULHOF leerlingen Grote Steenweg Berchem

Bijlage II: Tabellen met gegevens per school van de vragen 1 tot 7: TABEL 1: INSTITUUT OLVROUW PULHOF leerlingen Grote Steenweg Berchem De Vietnamoorlog in de Hollywoodspeelfilm. Een historisch kritische analyse en een onderzoek naar de effecten op de historische beeldvorming bij jongeren. (Matias Frateur) Bijlage II: Tabellen met gegevens

Nadere informatie

Opdracht Levensbeschouwing Goed en kwaad

Opdracht Levensbeschouwing Goed en kwaad Opdracht Levensbeschouwing Goed en kwaad Opdracht door een scholier 2131 woorden 11 januari 2007 6,6 35 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing Opdracht 1 Kaïn & Abel. Vraag 1: Denk jij dat er meer slechte

Nadere informatie

Dit boek gaat over een meisje dat Sabine heet. Na een jaar een burn-out te hebben gehad, gaat ze terug naar haar

Dit boek gaat over een meisje dat Sabine heet. Na een jaar een burn-out te hebben gehad, gaat ze terug naar haar Boekverslag door Imane 1961 woorden 7 mei 2018 5,5 2 keer beoordeeld Auteur Jan & Sanne Terlouw Genre Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Vak Nederlands Methode Nieuw Nederlands Imane Ben Ali H4D

Nadere informatie

Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob

Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob Boekverslag door een scholier 2078 woorden 25 april 2003 6,1 17 keer beoordeeld Auteur Maggie Rob Eerste uitgave 1998 Vak Engels 1. Zakelijke gegevens a. Auteur:

Nadere informatie

3 minuten: Geef een samenvatting van het verhaal. 3 minuten: Wat is jouw mening over. Onderbouw je mening.

3 minuten: Geef een samenvatting van het verhaal. 3 minuten: Wat is jouw mening over. Onderbouw je mening. Geef een samenvatting van het verhaal. Geef een samenvatting van het verhaal. Geef een samenvatting van het verhaal. Vertel alles wat je weet over de hoofdpersoon. Vertel alles wat je weet over de hoofdpersoon.

Nadere informatie

Een boek schrijven voor dummy s

Een boek schrijven voor dummy s Mijn School Een boek schrijven voor dummy s Een how to guide voor vrij schrijven Sander Mulder 4-9-2017 Voorwoord: dit boek is een simpele stap voor stap gids die je alle ins en outs van het schrijven

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Divergent door Veronica Roth

Boekverslag Nederlands Divergent door Veronica Roth Boekverslag Nederlands Divergent door Veronica Roth Boekverslag door A. 1353 woorden 19 april 2015 4,8 78 keer beoordeeld Auteur Genre Veronica Roth Fantasy & SF Eerste uitgave 2012 Vak Nederlands Titel

Nadere informatie

Werkstuk Verzorging Kindermishandeling

Werkstuk Verzorging Kindermishandeling Werkstuk Verzorging Kindermishandeling Werkstuk door een scholier 2457 woorden 9 april 2007 6,5 170 keer beoordeeld Vak Verzorging Inleiding Ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik het erg interessant vind

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Terrence Howard Paradiso 20 januari 2009 Thriller/Misdaad USA 2007 76 min. nl Joby

Nadere informatie

Pecha Kucha: Wonder, R.J. Palacio. 1) Omslag

Pecha Kucha: Wonder, R.J. Palacio. 1) Omslag Pecha Kucha: Wonder, R.J. Palacio 1) Omslag Dit is de omslag van het boek. Je ziet een jongen met één oog. Ook zijn linkeroor is groter dan zijn rechteroor. Bij zijn wenkbrauw staat de tekst van de titel

Nadere informatie

Geweld in huis raakt kinderen. Informatie en advies voor ouders

Geweld in huis raakt kinderen. Informatie en advies voor ouders Geweld in huis raakt kinderen Informatie en advies voor ouders Bij huiselijk geweld tussen (ex) partners worden KINDEREN vaak over het hoofd gezien. Toch hebben zij meer in de gaten dan u denkt. Dit kan

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Bella Italia door Suzanne Vermeer

Boekverslag Nederlands Bella Italia door Suzanne Vermeer Boekverslag Nederlands Bella Italia door Suzanne Vermeer Boekverslag door Mariët 1607 woorden 6 juni 2017 8,3 6 keer beoordeeld Auteur Genre Suzanne Vermeer Whodunit, Thriller & Detective Eerste uitgave

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 11 maart 2008 Horror, UK, Spanje 2007 Thriller/Misdaad 95 min. nl/fr Juan Carlos

Nadere informatie

Boek 1 De jongen in de gestreepte pyjama

Boek 1 De jongen in de gestreepte pyjama Boek 1 De jongen in de gestreepte pyjama Zakelijke gegevens: 1. Titel van het boek: De jongen in de gestreepte pyjama. 2. Het boek heeft geen ondertitel. 3. De auteur van het boek is John Boyne 4. Het

Nadere informatie

Boekverslag Engels Princess diaries door Meg Cabot

Boekverslag Engels Princess diaries door Meg Cabot Boekverslag Engels Princess diaries door Meg Cabot Boekverslag door een scholier 1374 woorden 22 mei 2004 7,2 85 keer beoordeeld Auteur Genre Meg Cabot Jeugdboek Eerste uitgave 2001 Vak Engels Uitgeverij:HarperCollins,

Nadere informatie

UITGEVERIJ MEDUSA JUNI 2013

UITGEVERIJ MEDUSA JUNI 2013 JUNI 2013 MADONNA DE PELLINI Deel 1/2: Lamb House In Lamb House, het oude verblijf van de beroemde schrijver Henry James, worden er in een geheime bergplaats tot dan toe onbekende manuscripten van zijn

Nadere informatie

2 maart 1945. 2 maart 2016. Leerlingen groep 7 en 8 De Meeander Heelweg

2 maart 1945. 2 maart 2016. Leerlingen groep 7 en 8 De Meeander Heelweg 2 maart 1945 2 maart 2016 Leerlingen groep 7 en 8 De Meeander Heelweg Er kwamen 4 Duitsers bij de Bark. Ze slaan piketten, voor het plaatsen van batterijen veldartillerie. Maar op die dag gingen de verzetsgroepen

Nadere informatie

Boekverslag door een scholier 1738 woorden 9 februari keer beoordeeld. Eerste uitgave Samenvatting

Boekverslag door een scholier 1738 woorden 9 februari keer beoordeeld. Eerste uitgave Samenvatting Boekverslag door een scholier 1738 woorden 9 februari 2006 6 16 keer beoordeeld Auteur Genre R.L. Stine Jeugdboek Eerste uitgave 1999 Vak Engels Samenvatting Karen Mandell en Patricia waren al jaren goede

Nadere informatie

Filmverslag CKV Don't say a word

Filmverslag CKV Don't say a word Filmverslag CKV Don't say a word Filmverslag door een scholier 2159 woorden 29 mei 2002 7,9 13 keer beoordeeld Vak CKV ALGEMEEN 1.TITEL: Don t say a word 2.GESCHREVEN: Gebaseerd op het boek van Andrew

Nadere informatie

In 2016 In dit jaar van de oorlog, ik zit in Motala, de kleine stad die niet TV wordt uitgezonden geluid van de salon, zou ik Znntha helemaal leeg,

In 2016 In dit jaar van de oorlog, ik zit in Motala, de kleine stad die niet TV wordt uitgezonden geluid van de salon, zou ik Znntha helemaal leeg, Dat is de vraag We zijn nu in 2016 De Chinezen noemde het jaar de namen van dieren, het Jaar van de Draak, Jaar van de Rat, Jaar van de Os, in python, in het paard... En riep de Syriërs laatste vijf Oawamanm

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Michelle Rodrique... Fox 20 april 2010 Fantasy, Sci-Fi USA, UK 2009 162 min. nl

Nadere informatie

Ira Levin werd op 27 augustus 1929 geboren in New York en hij woont er nog steeds. Als klein kindje wilde

Ira Levin werd op 27 augustus 1929 geboren in New York en hij woont er nog steeds. Als klein kindje wilde Boekverslag door een scholier 2215 woorden 7 juni 2009 5,2 9 keer beoordeeld Auteur Genre Ira Levin Thriller & Detective Eerste uitgave 1953 Vak Methode Engels Laagland - A Kiss before dying Auteur: Ira

Nadere informatie

Enkele vragen aan Kristin Harmel

Enkele vragen aan Kristin Harmel Enkele vragen aan Kristin Harmel Waar gaat Zolang er sterren aan de hemel staan over? Zolang er sterren aan de hemel staan gaat over Hope McKenna- Smith, eigenaresse van een bakkerij in Cape Cod. Ze komt

Nadere informatie

Schuld Mel Wallis de Vries

Schuld Mel Wallis de Vries Schuld Mel Wallis de Vries Gemaakt door: Daniëlle Star Datum: 4 maart 2019 Het Boek schuld heeft de genre Jeugdthriller omdat er heel erg veel spanning in terugkomt en er woorden in het boek schuld moorden

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Dutch 2 juli 2013 Thriller USA 2013 103 min. nl Allen Hughes Mark Wahlberg Jeffrey

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De held door Jessica Durlacher

Boekverslag Nederlands De held door Jessica Durlacher Boekverslag Nederlands De held door Jessica Durlacher Boekverslag door T. 1011 woorden 18 januari 2017 5,5 8 keer beoordeeld Auteur Genre Jessica Durlacher Psychologische roman, Eerste uitgave 2010 Oorlogsroman

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Disney 29 april 2009 Speelfilm, Komedie/Humor 112 min. nl Kenny Ortega Zac Efron

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Ik mail je door Yvonne Kroonenberg

Boekverslag Nederlands Ik mail je door Yvonne Kroonenberg Boekverslag Nederlands Ik mail je door Yvonne Kroonenberg Boekverslag door een scholier 1665 woorden 24 april 2006 6,4 82 keer beoordeeld Auteur Genre Yvonne Kroonenberg Jeugdboek Eerste uitgave 2004 Vak

Nadere informatie

3e Statie: Jezus valt voor de 1e maal onder het kruis.

3e Statie: Jezus valt voor de 1e maal onder het kruis. 1e Statie: Jezus wordt ter dood veroordeeld. De eerste plaats waar Jezus stil stond op de kruisweg, was het paleis van de Romeinse landvoogd Pontius Pilatus. De joodse leiders wilden Jezus uit de weg ruimen.

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Moviebank 8 maart 2011 Speelfilm 98 min. Hans Van Nuffel Nederland, België 2010

Nadere informatie

Geweld in huis raakt kinderen. Informatie en advies voor ouders. huiselijkgeweldwb.nl 0900 126 26 26. 5 cent per minuut

Geweld in huis raakt kinderen. Informatie en advies voor ouders. huiselijkgeweldwb.nl 0900 126 26 26. 5 cent per minuut Geweld in huis raakt kinderen Informatie en advies voor ouders Grafisch ontwerp: Ontwerpstudio 2 MAAL EE Bij huiselijk geweld tussen (ex-)partners worden kinderen vaak over het hoofd gezien. Toch hebben

Nadere informatie

Oorlogswinter Schrijver: Jan Terlouw Uitgever: Lemniscaat Rotterdam Jaar: 2008 Jaar van uitgave: 1972 Pagina s: 169 Niveau: 15 tot en met 19 jaar.

Oorlogswinter Schrijver: Jan Terlouw Uitgever: Lemniscaat Rotterdam Jaar: 2008 Jaar van uitgave: 1972 Pagina s: 169 Niveau: 15 tot en met 19 jaar. Oorlogswinter Schrijver: Jan Terlouw Uitgever: Lemniscaat Rotterdam Jaar: 2008 Jaar van uitgave: 1972 Pagina s: 169 Niveau: 15 tot en met 19 jaar. Druk: Dertigste 2. Over de Auteur Jan Terlouw is geboren

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Schuld door Mel Wallis de Vries

Boekverslag Nederlands Schuld door Mel Wallis de Vries Boekverslag Nederlands Schuld door Mel Wallis de Vries Boekverslag door Sophie 1341 woorden 27 januari 2016 7,6 686 keer beoordeeld Auteur Mel Wallis de Vries Eerste uitgave 2015 Vak Nederlands Algemene

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Lieve leugens door Brigitte van Aken

Boekverslag Nederlands Lieve leugens door Brigitte van Aken Boekverslag Nederlands Lieve leugens door Brigitte van Aken Boekverslag door een scholier 2103 woorden 26 maart 2008 6 152 keer beoordeeld Auteur Genre Brigitte van Aken Jeugdboek Eerste uitgave 2007 Vak

Nadere informatie

Belang van contextuele benadering van pijn

Belang van contextuele benadering van pijn PIJN Samen maken we er een punt van. Belang van contextuele benadering van pijn Sarah Renders, Psychotherapeut ZNA Multidisciplinair Algologisch Team Inhoud Context van de pijnpatënt Draaglast en draagkracht

Nadere informatie

Wie ik ben, is een verhaal. Bildung en onderwijs

Wie ik ben, is een verhaal. Bildung en onderwijs Bildung en onderwijs Wie ik ben, is een verhaal THEODOOR MEEDENDORP Om onze leer- en vormingsdoelen te bereiken, laten we leerlingen in 4-havo en 4-vwo hun eigen levensverhaal schrijven onder de titel

Nadere informatie

Het is een portret van de menselijke zwakte, waaraan volgens het beeld van Rood&Rood ook goeroes niet ontkomen.

Het is een portret van de menselijke zwakte, waaraan volgens het beeld van Rood&Rood ook goeroes niet ontkomen. Boekverslag door een scholier 1270 woorden 16 maart 2006 5,2 5 keer beoordeeld Auteur Genre Rood & Rood Thriller & Detective Eerste uitgave 1990 Vak Nederlands Titel: Banden Schrijvers: Lydia Rood & Niels

Nadere informatie

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING CASUS: AMINA Alle vrijheid die ik in Turkije had verdwijnt. Ik voelde me opgesloten en depressief. Toen ik mijn man leerde kennen ben ik misschien te veel van dingen uitgegaan en heb ik te weinig gevraagd.

Nadere informatie

Opdracht Levensbeschouwing Doodstraf

Opdracht Levensbeschouwing Doodstraf Opdracht Levensbeschouwing Doodstraf Opdracht door een scholier 1930 woorden 14 maart 2003 6,2 18 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing 0. Geef een korte argumentatie waarom jij tegen of voor de doodstraf

Nadere informatie

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23 Lesbrief HyperISH I don t even know what I was running for - I guess I just felt like it. Holden Caulfield in The Catcher in the Rye door J.D. Salinger De maatschappij zit vol verwachtingen, de eisen zijn

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Bolt: bliksems leuk. door Haik Guevorkian zondag 22 februari :11

Bolt: bliksems leuk. door Haik Guevorkian zondag 22 februari :11 De nieuwe animatiefilm Bolt van Disney doet sterk denken aan de klassiekers Toy Story 1 en Finding Nemo. De superhond probeert met zijn grappige perikelen zowel jong als oud te bekoren. Verhaallijn Het

Nadere informatie

Eerwraak. Naam: Paul Rustenhoven Klas: 4GTL1 Inlever datum : Titel: Eerwraak Schrijver: Karin Hitlerman. Blz 1.

Eerwraak. Naam: Paul Rustenhoven Klas: 4GTL1 Inlever datum : Titel: Eerwraak Schrijver: Karin Hitlerman. Blz 1. Eerwraak Naam: Paul Rustenhoven Klas: 4GTL1 Inlever datum : Titel: Eerwraak Schrijver: Karin Hitlerman Blz 1. Vra!n. 1) Wat voor soort verhaal is je boek? Mijn boek is een eigentijdsverhaal/roman 2) Waar

Nadere informatie

Het evangelie volgens. Annelien Bij de Vaate

Het evangelie volgens. Annelien Bij de Vaate Het evangelie volgens Annelien Bij de Vaate 1. Oorspronkelijk Dit is een verhaal over het leven. Over hoe het leven is ontstaan, of het een doel heeft, wie de oorsprong is van het leven. Er zijn veel verhalen

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Josephine door Hilly Delfsma

Boekverslag Nederlands Josephine door Hilly Delfsma Boekverslag Nederlands Josephine door Hilly De Boekverslag door M 1429 woorden 9 november 2017 6,7 11 keer beoordeeld Auteur Genre Hilly De Avonturenroman, Oorlogsroman, Eerste uitgave 2011 Jeugdboek,

Nadere informatie

Informatie en advies voor ouders

Informatie en advies voor ouders Geweld in huis raakt kinderen Informatie en advies voor ouders 1 2 Wist u dat de gevolgen van het zien of horen van geweld in het gezin net zo groot zijn als zelf geslagen worden? Ook als het geweld gestopt

Nadere informatie

G E S C H I E D E N I S

G E S C H I E D E N I S M o n a Pa r s o n s e n We n d e l i e n v a n B o e t z e l a e r O o r l o g s v e r - w e r k i n g i n B e l g Een miljonaire en een barones in het verzet Door Max van den Berg Mona Parsons werd op

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Dutch 6 juli 2010 Misdaad USA 2009 116 min. nl Werner Herzog Nicolas Cage Brad

Nadere informatie

Starten met. Familienet. voor familie

Starten met. Familienet. voor familie Starten met Familienet voor familie Wat is Familienet Familienet is hét leukste en makkelijkste communicatiemiddel in de zorg. Met Familienet heeft u snel en eenvoudig contact met de medewerkers via een

Nadere informatie

6,1. Boekverslag door een scholier 2407 woorden 30 december keer beoordeeld. Eerste uitgave 2003 Nederlands

6,1. Boekverslag door een scholier 2407 woorden 30 december keer beoordeeld. Eerste uitgave 2003 Nederlands Boekverslag door een scholier 2407 woorden 30 december 2004 6,1 16 keer beoordeeld Auteur Genre Anita Verkerk Jeugdboek Eerste uitgave 2003 Vak Nederlands Titel: Jasmijn Auteur: Anita Verkerk Uitgever:

Nadere informatie

Naam KIDS FOR WARCHILD Oorlog en vrede in de wereld

Naam KIDS FOR WARCHILD Oorlog en vrede in de wereld Naam KIDS FOR WARCHILD Oorlog en vrede in de wereld In meer dan dertig landen in de wereld is er oorlog. Wereldwijd zijn er dus miljoenen kinderen die een oorlog meemaken. Vraag 1. Kun je drie landen noemen

Nadere informatie

Hulp en informatie om huiselijk geweld te stoppen. Help jezelf. Help de ander. 0900 1 26 26 26 5 cent per minuut. www.huiselijkgeweldhollandsmidden.

Hulp en informatie om huiselijk geweld te stoppen. Help jezelf. Help de ander. 0900 1 26 26 26 5 cent per minuut. www.huiselijkgeweldhollandsmidden. Hulp en informatie om huiselijk geweld te stoppen Help jezelf. Help de ander. 0900 1 26 26 26 5 cent per minuut www.huiselijkgeweldhollandsmidden.nl Huiselijk geweld stopt nooit vanzelf Misschien wil je

Nadere informatie

Informatie en advies voor ouders

Informatie en advies voor ouders Geweld in huis raakt kinderen Informatie en advies voor ouders 1 Wist u dat de gevolgen van het zien of horen van huiselijk geweld net zo groot zijn als zelf geslagen worden? Ook als het geweld gestopt

Nadere informatie

Boekverslag Engels The safe house door Nicci French

Boekverslag Engels The safe house door Nicci French Boekverslag Engels The safe house door Nicci French Boekverslag door een scholier 1499 woorden 17 januari 2005 5,7 68 keer beoordeeld Auteur Genre Nicci French Thriller & Detective Eerste uitgave 1998

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Echte mannen eten geen kaas door Maria Mosterd

Boekverslag Nederlands Echte mannen eten geen kaas door Maria Mosterd Boekverslag Nederlands Echte mannen eten geen kaas door Maria Mosterd Boekverslag door M. 1904 woorden 7 april 2013 6,2 5 keer beoordeeld Auteur Genre Maria Mosterd Biografie Eerste uitgave 2008 Vak Methode

Nadere informatie

5.6. Boekverslag door een scholier 2834 woorden 2 maart keer beoordeeld. Virginia Andrews Thriller & Detective Eerste uitgave 1998

5.6. Boekverslag door een scholier 2834 woorden 2 maart keer beoordeeld. Virginia Andrews Thriller & Detective Eerste uitgave 1998 Boekverslag door een scholier 2834 woorden 2 maart 2007 5.6 12 keer beoordeeld Auteur Genre Virginia Andrews Thriller & Detective Eerste uitgave 1998 Vak Engels Mening, Onderwerp: Het onderwerp van het

Nadere informatie

Lesbrief bij Romeo is op Julia en Layla op Majnun

Lesbrief bij Romeo is op Julia en Layla op Majnun Lesbrief bij Romeo is op Julia en Layla op Majnun Inleiding: U gaat binnenkort naar Romeo is op Julia en Layla op Majnun met uw klas. Voordat u deze theatervoorstelling bezoekt, kunt u al het een en ander

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Groep zeven slaat terug

Groep zeven slaat terug Groep zeven slaat terug Zwg door Jessica Zeker Weten Goed Zeker Weten Goed 02 June 2014 Auteur Jacques Vriens Genre Jeugdboek, Kinderboek Eerste uitgave 2005 Pagina's 174 Flaptekst De meester van groep

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Skyjack betekent luchtkaping. Het boek gaat ook over een kaping in de lucht. Er wordt namelijk een vliegtuig gekaapt.

Skyjack betekent luchtkaping. Het boek gaat ook over een kaping in de lucht. Er wordt namelijk een vliegtuig gekaapt. Boekverslag door een scholier 1671 woorden 11 juni 2004 7.2 549 keer beoordeeld Auteur Tim Vicary Eerste uitgave 1989 Vak Engels 1. Bibliografische gegevens: Titel: Skyjack Schrijver: Tim Vicary Uitgeverij:

Nadere informatie

Samenwerking SPV PI Zwolle en ACT

Samenwerking SPV PI Zwolle en ACT FORENSISCHE PSYCHIATRIE Samenwerking SPV PI Zwolle en ACT Even voorstellen Annemarie de Vries SPV bij het ACT team Dimence Zwolle Elles van der Hoeven SPV bij de PI Zwolle locatie Penitentiair Psychiatrisch

Nadere informatie

Politieagenten en gevangenisen reclasseringsmedewerkers

Politieagenten en gevangenisen reclasseringsmedewerkers Politieagenten en gevangenisen reclasseringsmedewerkers Doelen en achtergronden Deze aanbevelingen zijn bedoeld voor wijkagenten, gevangenispersoneel en reclasseringsmedewerkers. Doel van deze cursus is

Nadere informatie

RW PREVIEWS 1/2018 JANUARI - APRIL

RW PREVIEWS 1/2018 JANUARI - APRIL RW PREVIEWS 1/2018 JANUARI - APRIL TM & 2017 DC COMICS. All Rights Reserved. SNYDER VERDUBBELT DE ACTIE, DIE TREFFEND TOT LEVEN WORDT GEBRACHT DOOR ROMITA JR. A.V. CLUB SNYDER EN ROMITA LEVEREN PRECIES

Nadere informatie

Kinderen in Nederland hebben het goed. Maar.., dat geldt nog niet voor alle kinderen.

Kinderen in Nederland hebben het goed. Maar.., dat geldt nog niet voor alle kinderen. Intro Geachte staatssecretaris, Kamerleden, leden van de debatteams, vrienden, familie en andere aanwezigen. Welkom op deze vroege, HELE vroege vrijdagochtend. Kinderen in Nederland hebben het goed. Maar..,

Nadere informatie

9,1. Boekverslag door een scholier 1166 woorden 31 juli keer beoordeeld

9,1. Boekverslag door een scholier 1166 woorden 31 juli keer beoordeeld Boekverslag door een scholier 1166 woorden 31 juli 2016 9,1 11 keer beoordeeld Auteur Genre Suzanne Vermeer Thriller & Detective, Reisverhaal Eerste uitgave 2010 Vak Nederlands Titel: Après ski Deel A

Nadere informatie

205

205 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 223 lege pagina 224 Tijdlijn 30-06-1969 Lana wordt geboren als tweede dochter en als eerste tweeling. 1972 Woonachtig in Z. in de

Nadere informatie

Filmverslag CKV Red Dragon

Filmverslag CKV Red Dragon Filmverslag CKV Red Dragon Filmverslag door een scholier 2214 woorden 4 januari 2003 5 7 keer beoordeeld Vak CKV Reflecteren: Ik ben naar de film Red dragon geweest. De regisseur van deze film heet Brett

Nadere informatie