We bekijken het hele plaatje. Dat is duidelijk. Drukwerk & Communicatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We bekijken het hele plaatje. Dat is duidelijk. Drukwerk & Communicatie"

Transcriptie

1 We bekijken het hele plaatje. Dat is duidelijk. Drukwerk & Communicatie

2 We hebben hart voor de klant. Dat voel je. Sinds 1974 timmert Weemen onafgebroken succesvol aan de weg in de grafische sector. Misschien komt het door onze nuchtere kijk op zaken. Onze scherpe prijs. Of onze gegarandeerde kwaliteit. Al kan het ook onze persoonlijke aanpak, no-nonsense mentaliteit of open bedrijfscultuur zijn. Zeker is dat we steeds méér relaties willen en kunnen helpen. 100% eco-proof Weemen steekt veel energie in de opbouw en het onderhouden van duurzame relaties met haar klanten, leveranciers en medewerkers. Minstens zo belangrijk vinden wij het aangaan van een duurzame verbintenis met het milieu. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming opereren we heel milieubewust, vanuit een ecologische bedrijfscultuur. Weemen produceert namelijk CO 2 -neutraal, levert niet alleen producten conform FSC-normen maar is ook organisatiebreed FSC-gecertificeerd. Daarnaast gebruiken we groene stroom en werken we uitsluitend met BIO-inkten. Bloeiend familiebedrijf Het verhaal van Weemen leest als een spannend jongensboek. Wat begon in een schuurtje met een kleine eenvoudige drukpers, groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf met 75 medewerkers. In de loop der jaren is er bij Weemen dan ook veel veranderd. Zo maakte het schuurtje plaats voor meerdere vestigingen met verschillende specialismen. En werd de drukpers vervangen door een aantal nieuwe exemplaren. Deze kregen later gezelschap van de meest geavanceerde digitale druk- en printapparatuur. Duurzaam ondernemen werd ook steeds belangrijker. Met de komst van professionele communicatiespecialisten vond bovendien een gewenste uitbreiding van de activiteiten plaats. Betrouwbare totaalleverancier Maar tegelijkertijd bleef er ook veel bij het oude. Nog steeds staan een eerlijke en persoonlijke benadering centraal. Is het de passie voor het vak die ons drijft. En fungeren we als betrouwbare totaalleverancier voor onze klanten. Juist in die combinatie van jarenlange

3 De grafische wereld verandert, wij veranderen mee. ervaring en nieuw elan schuilt onze kracht. Het stelt ons in staat snel op trends in te spelen en op belangrijke ontwikkelingen vooruit te lopen. De grafische wereld verandert, wij veranderen mee. Zonder daarbij onze basiswaarden uit het oog te verliezen. Van idee tot oplossing Van communicatieadvies tot hoogwaardig print- en drukwerk. Van een gepersonaliseerde mailing tot de bouw van uw (mobiele) website. Na een oriënterend gesprek met één van onze accountmanagers pakken afhankelijk van de aard van de opdracht onze medewerkers van communicatie de klus op. In iedere fase houden we u nauwkeurig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bij iedere opdracht staat u als klant centraal en is úw idee ons uitgangspunt. Vijf vestigingen, één organisatie Weemen Drukwerk & Communicatie opereert vanuit vijf vestigingen. Onze communicatieafdeling, het digitale print- en drukwerk en de productie van signing is gecentraliseerd in Boxmeer. De offsetproductie vindt in Haps en Gemert plaats. Gemert beschikt daarnaast over een warehouse met palletlocaties.

4 We hebben verstand van zaken. Dat merk je. Veel bedrijven en organisaties brengen hun drukwerk- en communicatieactiviteiten onder bij verschillende specialisten. Vaak noodgedwongen. Want waar vind je dat ene grafische bedrijf met verstand van de meest uiteenlopende communicatiediensten? Stop met zoeken en maak kennis met het brede aanbod van Weemen Drukwerk & Communicatie. Digitale media De digitalisering is ook in onze branche volop gemeengoed. En daar haken wij graag op in. Op het gebied van druk en print, maar zeker ook waar het gaat om digitale media en de vele aanverwante mogelijkheden. Door uw boodschap via verschillende marketingkanalen te communiceren, versterkt u het cross mediale effect. Weemen slaat graag die brug tussen offline- en online communicatiemiddelen. Zo kunnen we voor u ook een website of digitale nieuwsbrief verzorgen. En wat dacht u van het opnemen van een QR-code of Augmented Reality in uw drukwerk? Communicatieadvies en begeleiding Of u nu een corporate brochure wilt laten maken of een imagocampagne wilt starten: uw traject begint bij een goede basis. Met een gedegen en vooral gericht plan van aanpak. Wie en wat wilt u bereiken? Hoe ziet uw boodschap eruit? Onze ervaren communicatiespecialisten helpen u graag hiermee verder. Ze adviseren en begeleiden u tijdens het traject. En zorgen afhankelijk van uw wensen voor de uitvoering. Door de korte lijnen met onze communicatieadviseurs, creatieve studio, webdesigners, drukkerij en printafdeling bent u ervan verzekerd dat uw opdrachten snel, ordelijk en professioneel verlopen. Concept en creatie Het opstellen van een plan van aanpak is één, de verdere uitvoering ervan twee. Afhankelijk van de opdracht is het creëren van een kapstok in tekst en beeld de volgende stap. Zo ontstaat er een duidelijk look-and-feel -concept dat direct te vertalen is naar vormgeving en inhoud van uw communicatiemiddelen. Al onze vestigingen beschikken over een studio met vormgevers. Zij voeren alle mogelijke ontwerp- en opmaakwerkzaamheden professioneel voor u uit.

5 Onze medewerkers zijn bedreven in hun vak. Drukwerk in alle soorten en maten Weemen zou Weemen niet zijn als we onszelf ook op drukwerk gebied niet blijven vernieuwen. En daarmee onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast de traditionele offsetpersen beschikken wij over een digitale drukpers en hoogwaardige printapparatuur. De flexibiliteit van de digitale technologie stelt ons bijvoorbeeld in staat op een goedkope en snelle manier kleine oplagen te verzorgen, zoals folders of andere documenten met een wisselende inhoud. Tot in de puntjes afgewerkt In tegenstelling tot veel andere drukkerijen verzorgt Weemen de complete afwerking in eigen huis. Bijna alle mogelijke speciale nabewerkingen voeren wij zelf uit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lamineren, pregen of folie drukken. Ook kunnen we een spot-uv lak aanbrengen, waarbij we enkele plekken op het drukwerk voorzien van een opvallende transparante lak. In onze binderij verwerken wij het drukwerk tot een keurig eindproduct. Daarnaast beschikken we over hoogwaardige verzendapparatuur voor grote mailings. Uw voordeel Het grote voordeel van alles onder één dak is dat we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Levertijden worden vaak korter. Doordat we alle processen in eigen huis uitvoeren en dus niet afhankelijk zijn van externe leveranciers, kunnen we een zeer snelle doorlooptijd realiseren. Dit alles doen we met medewerkers die bedreven zijn in hun vak. Onze accountmanagers adviseren u graag om uw gedrukte communicatiemiddelen net dat beetje meer te geven.

6 Wij innoveren communicatie. Dat merk je. Weemenweb is de nieuwste innovatie van Weemen. Deze webshopmodule wordt voor iedere relatie speciaal ingericht. U kunt hiermee zelf uw communicatie online organiseren. We zorgen ervoor dat u met onze webservice veel kosten kunt besparen op het bestelproces binnen uw organisatie. Op basis van uw huisstijl kunt u via de templates online zelf producten opmaken. Weemen ontzorgt bedrijven, dat is één van onze speerpunten. Warehousing en logistiek Weemen beschikt over een groot logistiek centrum dat is ingericht volgens het warehousing principe en voorziet in palletplaatsen. Concreet betekent dit voor u als relatie dat Weemen het drukwerk en promotiemateriaal op voorraad houdt en dat u deze producten op afroep kunt laten bezorgen op de gewenste locatie. Dit alles in maatwerkafspraken met elkaar. Zendingen binnen onze regio s worden met eigen transport geleverd, de zendingen daarbuiten via onze externe transporteurs. Alle bestellingen worden dagelijks verzonden naar onze klanten in heel Europa. Online zelf opmaken In Weemenweb kunnen meerdere bestellers gebruik maken van templates voor de online opmaak van onder andere visitekaartjes, folders en nieuwsbrieven. Via de beeldbank kan de gebruiker zelf foto s uploaden, bewerken en beheren. Het is mogelijk online te ontwerpen en te publiceren. Zo kunt u een nieuwsbrief zelf ontwerpen en kan het resultaat worden gedrukt en daarnaast direct online worden gepubliceerd op uw website. Of u ontwerpt zelf online een direct mailing en koppelt uw adressenbestand aan de opmaak. Online voorraadbeheer Een belangrijk onderdeel binnen de webservice is het voorraadbeheer. Zeker voor relaties die tijdens piekperiodes veel routinematig drukwerk de deur uitdoen, is inzicht in de aanwezige productvoorraad erg handig. Raakt de voorraad op, dan is het met één druk op de knop mogelijk een nieuwe voorraad aan te maken. En als u zelf te weinig opslagruimte heeft, kan Weemen de voorraad opslaan in het warehouse. Na het online plaatsen van een afroep, leveren wij dan de bestelling af op de gewenste locatie.

7 Een promotieartikel is ideaal ter ondersteuning van uw off- en online communicatie. Signing Weemen gaat ook ver op het gebied van visuele communicatie. Zo beschikken we over een compleet ingerichte signing afdeling. Hiermee produceren we groot formaat prints op papier, vinyl of zelfklevend materiaal. Deze prints kunnen we vervolgens lamineren en voorzien van klik - lijsten of in een bannersysteem plaatsen. Bovendien beschikken we over een snijplotter waarmee we stickers in allerlei mogelijke vormen kunnen maken. Met de plotters kunnen zeil- en canvasdoeken worden gemaakt, evenals mobiele magneetplaten voor uw bedrijfswagens. Het lekkere gevoel iets weg te geven Wat is leuker dan een cadeautje krijgen? Een cadeautje géven! Weemen onderstreept dit. Uit diverse onderzoeken blijkt dat promotionele artikelen een stevige ondersteuning bieden voor de herkenbaarheid van uw bedrijf, naam of merk. Het is een prima manier om de klant te verrassen met iets blijvends, passend bij uw bedrijf of merk. Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid zijn er relatiegeschenken te bedenken. Een promotieartikel is ideaal ter ondersteuning van uw off- en online communicatie. Weemen regelt het voor u. Ontzorgen van A tot Z Weemen ontzorgt van A tot Z. Sommige zeer specifieke producten kunnen we niet in eigen huis produceren, maar dankzij onze partners kunnen we toch aan alle aanvragen voldoen. Voor specifieke wensen, zoals het beletteren van voertuigen, gevelreclame en de productie van promotionele artikelen kunt u dus toch bij ons terecht. Onze grafische ontwerpers maken voor u een prachtig ontwerp. De accountmanagers ontzorgen u met de productie en de coördinatie, zodat u er geen omkijken naar heeft.

8 Augmented Reality is een innovatie om drukwerk en digitale media te combineren. Wij doen dit in deze brochure met Layar. Installeer de Layar app vanuit de appstore op uw smartphone of tablet. Scan de pagina s met het Layar icoontje en bekijk de onderwerpen met multimedia. Weemen Haps Weemen Boxmeer Weemen Druten Weemen Gemert Weemen Grubbenvorst Kerkstraat AB Haps T +31 (0) E haps@weemen.nl Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer T +31 (0) E boxmeer@weemen.nl Karel Doormanstraat ZM Druten T +31 (0) E druten@weemen.nl Dommel VH Gemert T +31 (0) E gemert@weemen.nl Orionpoort LZ Grubbenvorst T +31 (0) E grubbenvorst@weemen.nl Drukwerk & Communicatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. ZICHTBAAR ANDERS re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. 49 x 4 METER FULL-COLOUR BANNER bevisible zichtbaar anders Als fullservice

Nadere informatie

>70% 2 TON SEC. Met slechts 1% van de totale CO 2. -uitstoot is de pulp, papieren printindustrie één van de minst vervuilende sectoren.

>70% 2 TON SEC. Met slechts 1% van de totale CO 2. -uitstoot is de pulp, papieren printindustrie één van de minst vervuilende sectoren. Met slechts 1% van de totale CO 2 -uitstoot is de pulp, papieren printindustrie één van de minst vervuilende sectoren. CO 2 1% In Europa wordt 2 ton papier per seconde gerecycleerd. Meer dan 70% van alle

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk

Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk Natuurlijk Interform... voor al uw drukwerk Elke organisatie gebruikt het dagelijks en kan niet zonder... We hebben het natuurlijk over drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, enveloppen, visitekaartjes,

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst.

Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst. Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst. Hoe kunt u dat efficiënt en doeltreffend communiceren? Tallieu & Tallieu helpt

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

print service programma

print service programma print service programma KLEUR bekennen Met gezond verstand een wereld aan marge winnen. Een hoge prijs voor een product of service wordt door de consument met een betere kwaliteit geasscocieerd, blijkt

Nadere informatie

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual U S E R M A N U A L Auteur Frank van Leeuwen Bedrijf Callenbach Concept Center Document User manual Datum 16 juni 2010 INHOUDSOPGAVE 1 Product bestellen.. 3 1.1 Product opmaken. 3 1.2 Bestelling plaatsen..

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Beste GV2R-studenten Voor je ligt het eerste deel van het werkboek grafische theorie. Totaal krijg je 2 van deze werkboekjes, namelijk bij project

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

Tekst en Uitleg. typisch. weer iets van. Apograaf grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support

Tekst en Uitleg. typisch. weer iets van. Apograaf grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support Tekst en Uitleg typisch uw weer iets van grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support Wat en wie is uw...? als project en zelfstandig verder: is een initiatief van Yerechow Projectmanagement.

Nadere informatie

Uw partner in Reclame en Beletteringen

Uw partner in Reclame en Beletteringen Uw partner in Reclame en Beletteringen - Voertuigreclame - Binnenreclame - Buitenreclame - Grootformaat Printen - Promotioneel - P.O.S - Standbouw - Glasfolie - Gevelrenovatie en nog veel meer... www.platimex.nl

Nadere informatie

jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting

jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting jaar in, jaar uit ReportCompany partner in corporate reporting Wie wij zijn Report Company is specialist op het gebied van jaarverslagen en aanverwante corporate publicaties. Iedere onderneming of instelling

Nadere informatie

Een online jaarverslag maken

Een online jaarverslag maken Een online jaarverslag maken Index Voordelen van een online jaarverslag 3 Voordelen 3 Online jaarverslag in 4 eenvoudige stappen 4 Creëer draagvlak binnen je organisatie 4 Doelen en strategie vertalen

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie online media De creatieve industrie wordt in toenemende mate succesvol uitgedaagd om prachtige websites vorm

Nadere informatie

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel Scheiding tussen frontoffice en backoffice Agenda Uitgangspunten Contouren van het nieuwe bedrijfsmodel Hoe ondersteunen we dat met de business hub? Trends

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN!

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! WWW.TEVREDENMARKETING.NL Email: info@tevredenmarketing.nl - Tel: 020-261 9445 U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten 1 Google Adwords

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN REVON BELETTERINGEN Effectieve Marketing Communicatie vraagt om een brede inzet van verschillende media in de juiste mix. Zo zal de marketingboodschap en de

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

ESED. ESED direct marketing ESED

ESED. ESED direct marketing ESED logistics druk direct en marketing print design logistics direct marketing LOGISTIEK UITBESTEDEN LOGISCH TOCH? design logistics direct marketing LogiStiEK UitBEStEDEN, LogiScH toch? Heeft u te weinig opslagruimte?

Nadere informatie

Kosten vormgeving (in huis) en drukwerk

Kosten vormgeving (in huis) en drukwerk Kosten vormgeving (in huis) en drukwerk Vormgeving in huis Faculteiten en diensten kunnen vormgevingsklussen laten uitvoeren door de dienst Marketing en Communicatie. Denk hierbij aan vormgeving van brochures,

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing Quickscan Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 26 augustus 2013 JH Business Promotions heeft

Nadere informatie

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht.

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. Professioneel, effectief en met de snelheid van het

Nadere informatie

Smals Bureau voor Communicatie

Smals Bureau voor Communicatie Smals Bureau voor Communicatie Communicatie die het verschil maakt Onze aanpak Communicatie begint met luisteren. Het Bureau voor Communicatie luistert naar uw behoeften en gaat samen met u op zoek naar

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

thinking about the next step in THE business of outcome

thinking about the next step in THE business of outcome thinking about the next step in THE business of outcome www.ovimex.nl Ik zoek een partner in printing die snel en efficiënt zorgt voor de oplossing die precies aansluit bij mijn manier van werken thinking

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction p1/10 ontwerpbureau Raza is een bureau voor grafisch ontwerp, opgericht in 1999 door Daphne van Langen. raza? Raza is afgeleid van het Latijnse Tabula Rasa: onbeschreven blad, blanco, schone lei. Raza

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

compact communicatietraject Speciaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven

compact communicatietraject Speciaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven Speciaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven Wat wil je met je bedrijf bereiken? En hoe helpt communicatie daarbij? Wij hebben speciaal voor startende en kleine bedrijven een communicatie traject:

Nadere informatie

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden dordrecht Subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Roll-up banners Canvasdoeken Vlaggen Spandoeken in frames Spandoeken Borden Eén merk en één adres bij u in de buurt voor al uw grootformaat presentatiemateriaal!

Nadere informatie

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening Eén loket voor al uw grafische dienstverlening G R A F I S C H Wie zijn wij Paswerk Grafisch is een veelzijdig grafimedia- en drukkerij/print bedrijf met een enthousiast creatief team van professionele

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

CANTIQUE. met kennis & betrokkenheid. zakelijk drukwerk. familie drukwerk. Drukwerk. glimlach. met een. van vormgeving tot bezorging

CANTIQUE. met kennis & betrokkenheid. zakelijk drukwerk. familie drukwerk. Drukwerk. glimlach. met een. van vormgeving tot bezorging CANTIQUE WWW.CANTIQUE.NL Drukwerk met een glimlach zakelijk drukwerk van vormgeving tot bezorging met kennis & betrokkenheid kies uit onze ruime collectie geboortekaartjes en trouwkaarten familie drukwerk

Nadere informatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen communicatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen  communicatie binnen e-mailcommunicatie Een guide voor het regisseren en faciliteren van e-mail als communicatiemiddel binnen organisaties met decentrale verantwoordelijkheden Powered by De inzet van e-mail als communicatiemiddel

Nadere informatie

4.8. Aanvullende communicatiediensten

4.8. Aanvullende communicatiediensten 4.8. Aanvullende communicatiediensten De afdeling Communicatie acteert als een full service communicatiebureau voor strategie en creatie zowel offline als online. Door de jarenlange ervaring van onze professionals

Nadere informatie

Grafische automatisering vak van de toekomst

Grafische automatisering vak van de toekomst Grafische automatisering vak van de toekomst Presentatie relatienetwerkdag 2015 Twin Media Hallo! CLAUDIA VAN DER POL Meer dan 15 jaar ervaring als vormgever van Vakbladen/Tijdschriften/Boeken Daarnaast

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet,

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet, DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste consumenten hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er in hun omgeving gebeurt,

Nadere informatie

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT.

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WO Lease is een creatief internet bureau gespecialiseerd in website ontwikkeling, grafisch vormgeving & online marketing. Zo zijn wij er voor de startende ondernemers tot

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

FysioXcellenT. Serviceclub voor fysiotherapie. Pakketoverzicht. Marketing & Communicatie

FysioXcellenT. Serviceclub voor fysiotherapie. Pakketoverzicht. Marketing & Communicatie FysioXcellenT Serviceclub voor fysiotherapie Pakketoverzicht Marketing & Communicatie Fysio X Press - Online catalogus Fysio X Press is uw eigen online catalogus met al uw verschillende professioneel vormgegeven

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE 4 WAAROM FOTOHUIS VENRAY? 5 STUDIO OPNAME 6 TROUWREPORTAGE 7 TROUWALBUMS 8 VORMGEVING 9 STUDIO HUREN 10 LIJSTEN 11 SCHOOLFOTOGRAFIE 12 FOTOHUIS VENRAY 13 CONTACT FOTOHUIS VENRAY

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk:  marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: E-mailmarketing Datum: juni 2016 E-mailmarketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan stijgen

Nadere informatie

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP Handleiding Slagersplein Inhoudsopgave Pagina - Uitleg beginscherm 3 - Aanmaken Profiel 5 - Maak Printmateriaal: Stap 1, kies doel 8 - Maak printmateriaal: Stap 2, kies

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

Digitalisering van een familiebedrijf.

Digitalisering van een familiebedrijf. Digitalisering van een familiebedrijf. Geschreven in september 2014, onder webshop. De opdracht Gassan Diamonds is al bijna zeventig jaar een begrip op het gebied van diamanten en juwelen. Met winkels

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek.

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. De kern van onze dienstverlening is de technische productie en realisatie van een evenement. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld: geluidsystemen,

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Content marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan stijgen

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Prijzen per 01-05-2012

PRIJSLIJST. Prijzen per 01-05-2012 reclameborden directmail periodieken gebruikershandleidingen consumptiebonnen gepersonaliseerd drukwerk nabewerking entreekaarten gevelreclame clubbladen drukwerk kleurenprints belettering web2print kadoartikelen

Nadere informatie

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Minder CO2-uitstoot en efficiënter omgaan met de beschikbare energie. Daar speelt Cogas Duurzaam op in door te investeren in goed functionerende en duurzame

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Spelregels zijn als volgt:

Spelregels zijn als volgt: Vormgeving, opmaak (DTP), correcties én drukken voor absolute bodemprijzen! Voor theatermakers, culturele evenementen en kleinschalige projecten maak ik al enkele jaren grafische uitingen zoals posters,

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

www.inmemoriamboekje.nl

www.inmemoriamboekje.nl www.inmemoriamboekje.nl Bundel nu uitvaarttoespraken in een uniek boekje: een In memoriam in woord en beeld Introductie Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen, neem dan contact op met: Jannie

Nadere informatie

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes Huisstijlinformatiemap Scholen met Succes Waarom een huisstijl? Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, een bepaald beeld achter laten bij doelgroepen en publieksgroepen. Een van de middelen

Nadere informatie

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden OVER HOMESHOW HomeShow biedt een uitgelezen kans om objecten -online- optimaal te presenteren.

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag REACH TOUCH MOVE Interactief Jaarverslag Online Storytelling met uw interactief jaarverslag Maximale Reach, Touch en Move in de financiële verantwoording van een jaar Waarom uw jaarverslag interactief?

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner.

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. Werken aan Werk Werken aan Werk U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbe steden of bent u op zoek

Nadere informatie

INDEX. Index. klanten: Wij denken in uw richting!

INDEX. Index. klanten: Wij denken in uw richting! INDEX Hartelijk welkom, De Bakermat is een jong en dynamisch bedrijf dat al meer dan dertig jaar actief is op het gebied van plaatsen van plattegrond-informatiekasten op toeristische terreinen. Sinds een

Nadere informatie

SalesServiceEurope B.V.

SalesServiceEurope B.V. SalesServiceEurope B.V. Visuele communicatiemiddelen Visuele communicatiemiddelen. In de huidige maatschappij zijn consumenten steeds bewuster van hun uitgaven, steeds kritischer, waardoor aandacht creëren

Nadere informatie

verwacht grootse dingen

verwacht grootse dingen verwacht grootse dingen Webdesign - Webhosting - Domeinnaam - Grafisch ontwerp Aanvraagformulier contactgegevens - webdesign - webhosting - domeinnaam - grafisch ontwerp - opmerkingen Met dit document

Nadere informatie

Argo reclame uw reclamepartner

Argo reclame uw reclamepartner Argo reclame uw reclamepartner Argo reclame - Brandstraat 6-9160 Lokeren - T 09 340 66 40 - F 09 348 18 00 - info@argoreclame.be www.argoreclame.be Argo, uw reclamepartner U kunt bij Argo reclame terecht

Nadere informatie

Handleiding jouw digitale visitekaartje

Handleiding jouw digitale visitekaartje Het digitale visitekaartje Deel contact Bewaar in adresboek Martin Peters Concept en strategie M +31 (0)6 512 12 161 E martin@bizzerd.com T +31 (0)88 227 22 22 Rembrandtlaan 24 3723 BJ Bilthoven www.bizzerd.com

Nadere informatie