Dagprogramma. Hoogtepunten van Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Hirtshals naar Stavanger. askja.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dagprogramma. Hoogtepunten van Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Hirtshals naar Stavanger. askja.nl"

Transcriptie

1 Dagprogramma Hoogtepunten van Noorwegen Tijdens deze reis ontdekt u de hoogtepunten van zuidelijk Noorwegen; indrukwekkende fjorden, uitgestrekte hoogvlaktes, ruige hooggebergtes en gletsjers. U reist met uw eigen auto en de ferryovertochten naar Stavanger en vanaf Oslo zijn voor u geboekt. U verblijft in huisjes en appartementen midden in de prachtige natuur van Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Hirtshals naar Stavanger A C C O M M O D A T I E : H U T A A N B O O R D F E R R Y FJ O R D L I N E ( L G ) U rijdt naar Hirtshals in de top van Denemarken waar u aan boord gaat van de ferry van Fjord Line naar Stavanger. U vertrekt om uur en overnacht aan boord van de ferry.

2 Dag 2 - Wandeling naar de Preikestolen en naar Røldal (ca. 180 km) Om 6.30 uur in de ochtend komt de ferry aan in Stavanger. Onderweg naar Røldal heeft u de mogelijkheid om eerst een wandeling te maken naar de beroemde Preikestolen, een uitstekende rots boven de Lysefjord. De auto parkeert u bij de Preikestolhytta en vanuit daar is het een wandeling van ca. 4 km naar de Preikestolen. Hier heeft u een adembenemend uitzicht op de Lysefjord. Wanneer u er voor kiest om direct naar Røldal af te reizen neemt u vanaf Stavanger eerst de ferry naar Tau. Onderweg neemt u nog een aantal ferry s en rijdt u langs mooie watervallen. In het plaatsje Sand is een zalmstudio met een zalmladder aangelegd in de zalmrivier de Suldalslågen. U overnacht drie nachten in de omgeving van Røldal in een appartement. Dag 3 - Wandelen op de Hardangervidda Røldal ligt aan de zuidrand van het nationaal park Hardangervidda, de grootste hoogvlakte van Scandinavië. Op deze hoogvlakte maakt u prachtige wandelingen en kunt u rendieren tegenkomen. Een lange wandeling (ca. 10 uur in totaal) maakt u naar de Trolltunga, een uitstekende rotstong hoog boven het Ringedalsvatnet, waar u geniet van een uitzicht op het meer en de bergen. Tijdens de wandeling overbrugt u een hoogte van 900 meter. Afhankelijk van de sneeuwcondities is de wandeling te maken vanaf midden juni tot en met midden september. In Røldal staat een staafkerk uit de 13de eeuw die een bezoek zeker waard is. Dag 4 - Gletsjerwandeling op de Folgefonna gletsjer De Folgefonna gletsjer is de op drie na grootste gletsjer van Noorwegen en ligt tussen het Oddadal en het Hardangerfjord. De ijskap is 168 km² groot en 300 à 400 meter dik. De gletsjer en de omliggende gebieden zijn sinds 2005 beschermd als nationaal park. Een aanrader is een wandeling naar de Buerbreen, een zijarm van de Folgefonna gletsjer. Vanaf ca. half juni t/m half augustus kunt u op deze gletsjerarm een gletsjerwandeling maken. De Folgefonna gletsjer is ook te bereiken vanaf het zomer skicentrum van Jondal. Een gletsjerwandeling vanaf Jondal duurt ca. 5-6 uur.

3 Dag 5 - Hardangerfjord en naar Beitostølen (ca. 350 km) Vandaag is het aan te raden om vroeg op pad te gaan want er is veel te zien onderweg naar Beitostølen. U rijdt via het Hardangerfjord richting het centrale fjordengebied met de prachtige fjorden het Nærøyfjord en Aurlandsfjord. Vanuit het plaatsje Flåm heeft u de mogelijkheid om een boottocht te maken op het Aurlandsfjord of een treinrit over de Flåmsbanen. De Flåmsbanen is een steile spoorlijn en onderweg geniet u van mooie uitzichten en wordt er een stop gemaakt bij een waterval. Voordat u de Lærdaltunnel (lengte ca. 24 km) inrijdt, kunt u een stuk van de Aurlandsvegen volgen naar het uitzichtpunt Stegastein. Hier heeft u een schitterend uitzicht over het Aurlandsfjord. Wanneer u ervoor kiest om niet de Lærdaltunnel te nemen, vervolgt u uw weg vanaf Stegastein over de Aurlandsvegen naar Lærdal. Deze weg is geopend tussen juni en half oktober en wordt ook wel de sneeuwweg genoemd omdat in de zomer de sneeuw vaak nog metershoog langs de weg ligt. U verblijft drie nachten in de omgeving van Beitostølen in een appartement. Dag 6 - Wandelen in nationaal park Jotunheimen Beitostølen ligt op de uitlopers van het nationaal park Jotunheimen, het hoogste en ruigste berggebied is van Noorwegen. In het park vindt u de hoogste berg van Noorwegen, de Galdhøppigen. Jotunheimen is een geliefd wandelgebied. Tijdens een wandeling ziet u spitse bergpunten, eeuwige sneeuw, gletsjers en mooie valleien. Ten noorden van Beitostølen ligt de hoogvlakte Valdresflya waar u ook mooie wandelingen maakt. Dag 7 - Vrij te besteden dag Beitostølen Bij het VVV-kantoor in het centrum van Beitostølen, naast het Bergo Hotel, kunt u wandelkaarten aanschaffen voor meer wandelingen in het nationaal park Jotunheimen en de directe omgeving van Beitostølen. U kunt vandaag ook de traditierijke regio Valdres verkennen, gelegen ten zuiden van Beitostølen. In Fagernes staat het Valdres Folkemuseum op het schiereiland Storøya en is met 93 gebouwen en voorwerpen een groot openlucht- en streekmuseum. In Valdres zijn maar liefst 6 interessante staafkerken te vinden, waaronder in de plaatsen Lomen, Heddalen en Hegge. De staafkerk van Lomen ligt ten zuiden van Beitostølen aan de E16 en dateert van het eind van de 12de eeuw. De staafkerk werd tot 1914 gebruikt en staat in een mooie landelijke omgeving. Dag 8 - Rit naar Stryn (ca. 235 km) Na het ontbijt gaat u op weg naar Stryn. De route gaat via de Valdresflya naar Lom waar een van de oudste staafkerken van Noorwegen staat. Door het Ottadalen en over de Strynfjellet rijdt u naar de omgeving van Stryn waar u drie nachten verblijft in een huisje.

4 Dag 9 - Geirangerfjord Een mooie dagtocht met de auto maakt u naar het Geirangerfjord. Voordat u het Geirangerfjord bereikt, kunt u de tolweg nemen naar het uitzichtpunt Dalsnibba om te genieten van een panoramisch uitzicht op het fjord en de omliggende bergen. In Geiranger is het mogelijk om een kajak te huren en een tocht te maken op het fjord, een bijzondere ervaring. Vanuit Geiranger neemt u vervolgens de ferry naar Hellesylt, vanwaar u terug naar Stryn rijdt. Dag 10 - Gletsjertongen van Jostedalsbreen nationaal park In de omgeving van Stryn maakt u diverse mooie wandelingen. Bij de receptie van Strynsvatn Camping zijn wandelkaarten verkrijgbaar. Een mooie wandeling maakt u bijvoorbeeld in het Briksdal, waar u ook bij de voet van de gletsjertong Briksdalsbreen kunt komen. De Brikdalsbreen is een uitloper van de ijskap Jostedalsbreen, de grootste gletsjer op het Europese vasteland en bedekt een gebied van 487 vierkante kilometer. Er zijn meer dan 50 gletsjertongen, waaronder de beroemde Briksdalsbreen en de Nigardsbreen. De Kjenndalsbreen is een andere gletsjertong van de Jostedalsbreen en ligt aan het einde van de Loen vallei. Deze gletsjertong is de laagst gelegen gletsjerarm van de Jostedalsbreen. Dag 11 - Rit naar Farstad (ca. 240 km) Vandaag gaat de route naar de kust van de Atlantische Oceaan via de Trollstigen, een van de mooiste paswegen van Noorwegen. Op de bergpas vindt u het informatiecentrum over deze toeristische weg en geniet u van het uitzicht op het dal. Via de elf lange haarspeldbochten van de Trollstigveien daalt u af en rijdt u verder via de rozenstad Molde naar de omgeving van Farstad voor drie overnachtingen in een huisje. Dag 12 - Atlantische route Dichtbij uw accommodatie ligt de toeristische route Atlanhavsvegen (Atlantische weg). De weg is 8,3 km lang en gaat over scheren en eilanden, die verbonden zijn met acht bruggen. U komt uit op het eiland Averøy, waar een prachtige staafkerk te bezichtigen is. U kunt vervolgens de tunnel (tol) nemen naar het stadje Kristiansund. Dag 13 - Vrij te besteden dag Farstad Vanuit uw accommodatie maakt u heerlijke wandelingen langs de kust of in de omliggende bergen. Bezoek het nabij gelegen vissersplaatsje Bud met een oud fort uit de oorlog en vele goede visrestaurants, een idee voor een heerlijke lunch of diner. Bij uw huisje is het genieten van de gezonde zeelucht en de geluiden van de zee.

5 Dag 14 - Rit naar Fefor (ca. 270 km) Via het ruige Romsdal met steile bergen en watervallen rijdt u richting het Gudbrandsdal. U verblijft drie nachten in een huisje aan het Feformeer. Dag 15 - Dagtocht naar nationaal park Rondane Een mooie dagtocht met de auto maakt u naar het Rondane Nasjonalpark via weg #27 vanaf Ringebu, een Nationaal Toeristische Route met diverse uitkijkpunten en startpunten voor wandelingen. Het nationaal park Rondane is een van de populairste wandelgebieden van Noorwegen. In het nationaal park Rondane vindt u een grote kudde wilde rendieren. Maar er leven ook veelvraten, vossen en een kleine populatie beren. In de vele meren en rivieren kan er forel worden gevangen. Dag 16 - Vrij te besteden dag Fefor Vanaf uw huisje starten verschillende wandelroutes door de bergachtige omgeving. Zo kunt u een wandeling maken naar de top van de berg Feforkampen vanwaar u een schitterend panoramisch uitzicht heeft op de bergtoppen van de nationale parken Jotunheimen en Rondane. U kunt zelfs een stuk over de Peer Gynt vegen wandelen. Deze toeristische weg loopt over een hoogvlakte met meertjes en afgeronde bergen en loopt van Skei tot aan Vinstra. Onderweg ziet u in de verte de toppen van de bergen van Jotunheimen en Rondane. Dag 17 - Ferry van Oslo naar Kiel (ca. 270 km) A C C O M M O D A T I E : H U T A A N B O O R D F E R R Y C O L O R L I N E ( L G ) In de ochtend gaat u op weg naar Oslo waar u vroeg in de middag aan boord gaat van de cruiseferry van Color Line naar Kiel. U vertrekt om uur en overnacht aan boord van de ferry. Dag 18 - Terugreis naar huis U komt om uur aan in Kiel waarna u uw weg vervolgt door Duitsland terug naar Nederland.

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Op en top Noorwegen Deze reis staat in het teken van de indrukwekkende natuur die het zuidelijke deel van Noorwegen te bieden heeft: het hooggebergte van nationaal park Jotunheimen, het fjordengebied

Nadere informatie

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Op en top Noorwegen Deze reis staat in het teken van de indrukwekkende natuur die het zuidelijk deel van Noorwegen te bieden heeft; het hooggebergte van nationaal park Jotunheimen, het fjordengebied

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Noorwegen Maak kennis met de veelzijdigheid van het Noorse landschap. Reis langs de hoge bergtoppen van Jotunheimen, het diepe Hardanger- en Sognefjord, watervallen en diverse gletsjers.

Nadere informatie

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.be

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.be Dagprogramma Natuurparken & Fjorden Met uw eigen auto rijdt u langs prachtig Noors hooggebergte en legendarische fjorden en heeft u ruim de tijd om de natuur te verkennen. U voelt zich klein naast hoge

Nadere informatie

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Natuurparken & Fjorden Met je eigen auto rij je langs het prachtige Noorse hooggebergte en de legendarische fjorden. Je hebt ruim de tijd om de natuur te verkennen en voelt je klein naast

Nadere informatie

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Al het natuurschoon dat Zuid-Noorwegen te bieden heeft ziet u tijdens deze reis: vele bergen, hoogvlaktes, diepe dalen en prachtige fjorden. Peer Gynt

Nadere informatie

Noorwegen Henrik Ibsen 16-Daagse hotelrondreis

Noorwegen Henrik Ibsen 16-Daagse hotelrondreis Noorwegen Henrik Ibsen 16-Daagse hotelrondreis Tijdens deze rondreis gaat u door de fraaiste streken van Noorwegen. Het is een prachtige combinatie van oud Noorse tradities en mooie steden, tot aan Hardangervidda

Nadere informatie

Noorwegen Kong Harald 13-Daagse Luxe-hotelrondreis

Noorwegen Kong Harald 13-Daagse Luxe-hotelrondreis Noorwegen Kong Harald 13-Daagse Luxe-hotelrondreis In stijl door het Noorse fjordendistrict reizen, dat doet u tijdens deze luxueuze rondreis met top hotels en steeds weer een prachtige omgeving. Gålå

Nadere informatie

Noorwegen 15-Daagse comforthutten tour Torbjørn

Noorwegen 15-Daagse comforthutten tour Torbjørn Noorwegen 15-Daagse comforthutten tour Torbjørn Heerlijk genieten van de mooiste plekken in de prachtige Noorse natuur! Tijdens deze rondreis door Noorwegen de mooiste gebieden met als hoogtepunt een wandeling

Nadere informatie

Noorwegen Thor Heyerdahl 15-Daagse hotelrondreis

Noorwegen Thor Heyerdahl 15-Daagse hotelrondreis Noorwegen Thor Heyerdahl 15-Daagse hotelrondreis Ontdek onze mooiste hotelrondreis door zuidelijk Noorwegen met onderweg veel afwisseling tussen prachtige gebieden, historische steden en schitterende natuur!

Nadere informatie

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Wij sommen voor u de vaarroute en de stopplaatsen op, bij elke

Nadere informatie

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Ontdek het beste dat zuidelijk Noorwegen te bieden heeft! U reist langs prachtige gebieden en maakt ook een deeltraject van Hurtigruten

Nadere informatie

Vlieg-busreis Fagernes BENO01

Vlieg-busreis Fagernes BENO01 Vlieg-busreis Fagernes BENO01 Pagina 1 van 6 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=464

Nadere informatie

Bungalowrondreizen Noorwegen, algemene informatie

Bungalowrondreizen Noorwegen, algemene informatie 50 Bungalowrondreizen Noorwegen, algemene informatie Onze bungalowrondreizen Norge Reiser heeft maar liefst 23 bijzonder aantrekkelijke bungalowrondreizen in Noorwegen voor u samengesteld. Norge Reiser

Nadere informatie

CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN

CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN 11-daagse rondreis met eigen wagen en comfortabele ferry naar de Noorse fjorden met verblijf in luxueuze charmehotels. Doordat je meestal 2 dagen op dezelfde

Nadere informatie

1.769,- p.p. Inclusief. 10 dagen vanaf. Highlights van West-Noorwegen. Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een

1.769,- p.p. Inclusief. 10 dagen vanaf. Highlights van West-Noorwegen. Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een De betere hotels Reisbegeleiding bij alle vliegreizen Eigen luxe touringcars Highlights van West- Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een Opstappen in Limburg Veel inclusief 10 dagen vanaf 1.769,- p.p.

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

FLY & DRIVE NAAR DE NOORSE FJORDEN

FLY & DRIVE NAAR DE NOORSE FJORDEN FLY & DRIVE NAAR DE NOORSE FJORDEN 13-daagse fly & drive met een ontdekking van de oostelijke fjells en het westelijke fjordengebied. De huurwagen geeft je alle flexibiliteit om op eigen tempo de vele

Nadere informatie

Noorwegen Edvard Munch 15-Daagse hotelrondreis incl. Hurtigruten

Noorwegen Edvard Munch 15-Daagse hotelrondreis incl. Hurtigruten Noorwegen Edvard Munch 15-Daagse hotelrondreis incl. Hurtigruten Reis door fraaie landschappen en verblijf op mooi gelegen plekjes! Met een overnachting op de Hurtigruten ziet u een gedeelte van de prachtige

Nadere informatie

Rondreis Hoogtepunten van Noorwegen BRNO41

Rondreis Hoogtepunten van Noorwegen BRNO41 Rondreis Hoogtepunten van Noorwegen BRNO41 Pagina 1 van 5 / 02-03-2015 OVERZICHT Ontdek spectaculair Noorwegen! We kunnen het niet hard genoeg roepen: Noorwegen is adembenemend mooi! En na deze rondreis

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens je reis dus altijd licht. Je rijdt

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN DE NOORSE FJORDEN MET EIGEN WAGEN

HOOGTEPUNTEN VAN DE NOORSE FJORDEN MET EIGEN WAGEN HOOGTEPUNTEN VAN DE NOORSE FJORDEN MET EIGEN WAGEN 16-daagse rondreis met eigen wagen door Zweden, Noorwegen en Denemarken inclusief een uitgebreide verkenning van het fjordengebied. Doordat je meestal

Nadere informatie

12 DAGEN NOORWEGEN, GEIRANGERF

12 DAGEN NOORWEGEN, GEIRANGERF 12 DAGEN NOORWEGEN, GEIRANGERF U vindt hier informatie over o.a. Geiranger, Geirangerfjord, de Sognefjord, de Flåm Spoorbaan, Stryn, Strynefjell, Peer Gyntroute en Oslo. Algemene informatie Noorwegen heeft

Nadere informatie

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 5-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

welkom. En wees maar zeker, ze gaan mee de foto op!

welkom. En wees maar zeker, ze gaan mee de foto op! Trollen misschien nog nooit van gehoord! Ze zijn zo lief alleen, stel je voor dat het echte wezens zouden zijn dan misschien toch wat angstaanjagend. We laten de legende voor wat ze is maar tijdens een

Nadere informatie

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 6-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

Noorwegen...een gevaarlijke liefde!

Noorwegen...een gevaarlijke liefde! Noorwegen...een gevaarlijke liefde! Voor ons als vogelliefhebbers staat de vakantie bijna altijd voor een zeer belangrijk deel uit het op zoek gaan en kijken naar vogels. Hoewel de dichtheid in verband

Nadere informatie

VERKENNING VAN ZUIDELIJKE FJORDENGEBIED MET EIGEN WAGEN

VERKENNING VAN ZUIDELIJKE FJORDENGEBIED MET EIGEN WAGEN VERKENNING VAN ZUIDELIJKE FJORDENGEBIED MET EIGEN WAGEN Deze 11-daagse rondreis met eigen wagen is ideaal voor wie de hoogtepunten van het zuidelijke fjordengebied wil aandoen. Zowel Sognefjord als Hardangerfjord

Nadere informatie

overtochten naar noorwegen.

overtochten naar noorwegen. Fährüberfahrten 27 overtochten naar noorwegen. vaarschema & PrIJzen 2013 Hirtshals-Kristiansand Hirtshals-Larvik Kiel-Oslo boek nu colorlineferries.nl Tel.: 0800 6666 111 26 Fährüberfahrten Fährüberfahrten

Nadere informatie

Langballig. 20 juli Na een lange rit belanden we op de overnachtingsplaats voor motorhomes bij de jachthaven van Langballig.

Langballig. 20 juli Na een lange rit belanden we op de overnachtingsplaats voor motorhomes bij de jachthaven van Langballig. 20 juli 2008 Na een lange rit belanden we op de overnachtingsplaats voor motorhomes bij de jachthaven van Langballig. Langballig ligt aan de Duitse Oostzee, een twintigtal kilometer ten oosten van Flensburg.

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Noorwegen Wat deze reis bijzonder maakt is het contrast in landschap dat u gedurende de reis ervaart. Bovendien rijdt u door Zweden, een klein stukje Finland en leert u de cultuur

Nadere informatie

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be.

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019 Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Met Starcom naar Noorwegen, het land van ongerepte natuur

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek zelf het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens uw reis dus altijd licht. U

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 5-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Fotoreis Noorwegen. herfst 2014

Fotoreis Noorwegen. herfst 2014 Fotoreis Noorwegen herfst 2014 Noorwegen 2014 Fotoreis 14 t/m 22 september 2014 Noorwegen, eindeloze ruimte en indrukwekkende natuur... Noorwegen heeft op alle fronten wat te bieden: prachtige landschappen,

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

NOORWEGEN ONGEZIEN GEVARIEERD - BEGELEIDE GROEPSREIS

NOORWEGEN ONGEZIEN GEVARIEERD - BEGELEIDE GROEPSREIS NOORWEGEN ONGEZIEN GEVARIEERD - BEGELEIDE GROEPSREIS 13-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 6-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

Op de hort langs de fjord

Op de hort langs de fjord de piste in > reisverslag Fietsen in Noorwegen Op de hort langs de fjord Noorwegen heeft een ruw kantje dat avontuurlijk aangelegde fietsers wel zint. De natuur is er niet in een keurslijf gestoken, terwijl

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Eindeloos genieten van fjorden

Eindeloos genieten van fjorden Genieten aan de rand van de fjord De vele meren zijn heerlijk om op te varen of langs te wandelen Eindeloos genieten van fjorden Nordfjord en Geirangerfjord: pareltjes tussen gletsjers en oceaan Het fjordenlandschap

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Zomer Scandinavië. 30 juli t/m 26 augustus

Zomer Scandinavië. 30 juli t/m 26 augustus Zomer 2012 Scandinavië 30 juli t/m 26 augustus Maandag 30 juli 2012 1135 km Om zeven uur weggereden. Via Hamburg (een kwartier stilstand door een wegafsluiting), Flensburg (we wilden i.v.m. mogelijke drukte

Nadere informatie

méér plezier, méér avontuur,... laat het geen droom blijven! ACTIEF in Noorwegen, Zweden en de Baltische staten

méér plezier, méér avontuur,... laat het geen droom blijven! ACTIEF in Noorwegen, Zweden en de Baltische staten 2014 méér plezier, méér avontuur,... laat het geen droom blijven! ACTIEF in Noorwegen, Zweden en de Baltische staten 02 Inleiding & Actief in Valdres, (tussen het Heggefjord en de Jotunheimen) Zin in een

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN

ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN Het Solstrand Hotel & Bad in Os ligt 30km ten zuiden van Bergen aan de oevers van de prachtige Hardangerfjord. Het hotel wordt al vier generaties uitgebaat

Nadere informatie

De mooiste Fjorden, in het hart van Noorwegen

De mooiste Fjorden, in het hart van Noorwegen ZEECRUISES 019 DE MOOISTE FJORDEN, IN HET HART VAN NOORWEGEN Cruise De mooiste Fjorden, in het hart van Noorwegen Vertrek vanuit Zeebrugge Van 4 juni t.e.m. 3 juli 019 10 dagen / 9 nachten Vanaf 1 590

Nadere informatie

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen Intro Zoals de naam van het bedrijf al zegt proberen we elke reis tot een echte beleving te maken! En hopelijk is die zo goed dat we je kunnen verwelkomen als terugkerende klant. Wanneer je op pad gaat

Nadere informatie

Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen

Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen in samenwerking met Bestemd voor reislustigen die er graag met de auto op uit trekken en die het liefst een geheel verzorgde en onbezorgde trip willen

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Birkelund camping Hovsvegen 50 3577 Hovet i Hallingdal Norge

Birkelund camping Hovsvegen 50 3577 Hovet i Hallingdal Norge Birkelund camping Hovsvegen 50 3577 Hovet i Hallingdal Norge Rinie og Franka van der Pluijm Telefon :+47 320 89 768 Faks :+47 320 90 716 Mobil :+47 452 97 841 E-post : Webside :www.birkelund-camping.com

Nadere informatie

Dagprogramma. Carretera Austral. Dag 1 - Aankomst in Santiago. askja.nl

Dagprogramma. Carretera Austral. Dag 1 - Aankomst in Santiago. askja.nl Dagprogramma Carretera Austral De Carretera Austral strekt zich uit over een lengte van 1.200 kilometer door de ongerepte Chileense wildernis en voert dwars door de Andes. Ruige landschappen met gletsjers

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Reisgroep Veldhoven 13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Maandag 5 juni 2017 - Heenreis Na het vertrek vanuit Veldhoven worden onderweg diverse tussenstops

Nadere informatie

Noorwegen 2004. 6 augustus t/m 4 september 2004

Noorwegen 2004. 6 augustus t/m 4 september 2004 Noorwegen 2004 6 augustus t/m 4 september 2004 Route Inhoudsopgave (als hyperlinks) Vrijdag 6 augustus Duitsland 466 km... 1 Zaterdag 7 augustus Denemarken 453 km... 1 Zondag 8 augustus overtocht Oslo

Nadere informatie

FLY & DRIVE NAAR DE NOORSE FJORDEN

FLY & DRIVE NAAR DE NOORSE FJORDEN FLY & DRIVE NAAR DE NOORSE FJORDEN 14-daagse fly & drive inclusief ontdekking van de oostelijke fjells en het westelijke fjordengebied. De huurwagen geeft je alle flexibiliteit om op eigen tempo de vele

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

SHORTBREAK: OSLO BERGEN ACTIEF

SHORTBREAK: OSLO BERGEN ACTIEF SHORTBREAK: OSLO BERGEN ACTIEF Kies voor een actieve shortbreak en combineer een bezoek aan de Noorse hoofdstad Oslo met het prachtige Bergen. Daarnaast beleef je een actieve 2-daagse in het fjordengebied

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 6 dagen

Bayern en de Zugspitze 6 dagen Bayern en de Zugspitze 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 419 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren,

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1:

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: Campers Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: s Avonds om half zes vertrekt de boot van IJmuiden naar Newcastle. Aan boord kunt u genieten van een bioscoop met de nieuwste

Nadere informatie

NOORWEGEN 2015 20/06 29/06/2015

NOORWEGEN 2015 20/06 29/06/2015 NOORWEGEN 2015 20/06 29/06/2015 Greografie Noorwegen is een vrij smal en langgerekt land. Van het uiterste zuiden tot het noordelijkste puntje is de afstand 1752 kilometer. Het land vormt het westelijke

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein

Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 702 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Pagina 1 van 5 / 20-02-2015 OVERZICHT Bent u klaar voor 18 spannende dagen aan boord van MS. Artania? U ervaart tijdens deze verbluffend mooie

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

OP AVONTUUR IN. Foto: www.flathearth.no. fantastische prijzen van Bergans of Norway, hét Noorse outdoormerk. (Zie pagina 9)

OP AVONTUUR IN. Foto: www.flathearth.no. fantastische prijzen van Bergans of Norway, hét Noorse outdoormerk. (Zie pagina 9) OP AVONTUUR IN Noorwegen Foto: www.flathearth.no WIN fantastische prijzen van Bergans of Norway, hét Noorse outdoormerk. (Zie pagina 9) Ålesund Kristiansund Trondheim Geirangerfjord Stryn DOVREFJELL/ RONDANE

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Onderweg in Zuid-Noorwegen

Onderweg in Zuid-Noorwegen Zuid-Noorwegen veelgestelde vragen 7 Favorieten 12 In vogelvlucht 14 Reisinformatie, adressen, websites Informatie 18 Weer en reisseizoen 20 Reizen naar en in Zuid-Noorwegen 22 Overnachten 25 Eten en drinken

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 7 dagen

Bayern en de Zugspitze 7 dagen Bayern en de Zugspitze 7 dagen individuele wandelreis vanaf 539 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren, op

Nadere informatie

Noorwegen 13-Daagse Luxe-familiehotelrondreis 'Linus'

Noorwegen 13-Daagse Luxe-familiehotelrondreis 'Linus' Noorwegen 13-Daagse Luxe-familiehotelrondreis 'Linus' Met het hele gezin actief ontspannen tijdens een comfortabele vakantie. Ontsnap aan het allerdaagse, hectische leven en geniet van "quality time" met

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

EXCURSIES 8-DAAGSE LUXE VERWENCRUISE KIEL, KOPENHAGEN, STAVANGER, FLÅM, HELLESYLT & GEIRANGER KOPENHAGEN

EXCURSIES 8-DAAGSE LUXE VERWENCRUISE KIEL, KOPENHAGEN, STAVANGER, FLÅM, HELLESYLT & GEIRANGER KOPENHAGEN EXCURSIES 8-DAAGSE LUXE VERWENCRUISE KIEL, KOPENHAGEN, STAVANGER, FLÅM, HELLESYLT & GEIRANGER KOPENHAGEN STADSTOUR (CA. 4 UUR) - COP01T U verlaat de haven van de Deense hoofdstad om de belangrijkste plekken

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele fietsreis vanaf 580 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Konstanz

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

De Mooiste Noorse Fjorden Van.../.../... tot.../.../...

De Mooiste Noorse Fjorden Van.../.../... tot.../.../... Inschrijvingsformulier Gelieve AL UW GEGEVENS in hoofdletters in te vullen De Mooiste Noorse Fjorden Van.../.../... tot.../.../... 2035 Titel Officiële naam Officiële voornaam Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

DE MOOISTE WANDELTOCHTEN VAN ZUID-NOORWEGEN - AANRADER!

DE MOOISTE WANDELTOCHTEN VAN ZUID-NOORWEGEN - AANRADER! DE MOOISTE WANDELTOCHTEN VAN ZUID-NOORWEGEN - AANRADER! Deze 16-daagse individuele rondreis met eigen wagen is ideaal voor wie de imposante berg- en fjordenlandschappen van Zuid-Noorwegen vooral te voet

Nadere informatie

Inhoud. 119 Het zonnige zuiden. 11 Onder de Noren. 147 Bergen: dé westelijke invalspoort. 45 Een turbulent verleden. 169 De must van de fjorden

Inhoud. 119 Het zonnige zuiden. 11 Onder de Noren. 147 Bergen: dé westelijke invalspoort. 45 Een turbulent verleden. 169 De must van de fjorden Inhoud 1 2 3 4 7 Kaarten & plattegronden 9 Woord vooraf 11 Onder de Noren 12 Een Scandinavische sfeer 18 Eigenheid en openheid 23 Land van zalm en olie 25 Een keuken met tradities 29 Een religie uit het

Nadere informatie

Noorse Fjorden 8D/7N

Noorse Fjorden 8D/7N VERTREK OP : 10 MEI 2014 10/05 Zat Inscheping en vertrek van de cruise vanuit Rotterdam, Nederland 11/05 Zon Op zee 12/05 Maa Eidfjord, Noorwegen 13/05 Din Alesund, Noorwegen 14/05 Woe Geiranger, Noorwegen

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Bodensee 7 dagen start Konstanz

Bodensee 7 dagen start Konstanz Bodensee 7 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 625 De hoogtepunten rond de Bodensee U reist comfortabel per luxe ICE naar Konstanz v.v. De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie

Nadere informatie

Rondje Tauern 8 dagen

Rondje Tauern 8 dagen Rondje Tauern 8 dagen individuele fietsreis vanaf 519 Rondje Tauern Radweg start Salzburg Een ronde door Salzburgerland waarbij u twee varianten van de Tauern Radweg volgt. Vanuit de hoofdstad van Salzburgerland:

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie