Fotoreis Noorwegen. herfst 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fotoreis Noorwegen. herfst 2014"

Transcriptie

1 Fotoreis Noorwegen herfst 2014

2 Noorwegen 2014

3 Fotoreis 14 t/m 22 september 2014 Noorwegen, eindeloze ruimte en indrukwekkende natuur... Noorwegen heeft op alle fronten wat te bieden: prachtige landschappen, de meest intense herfstkleuren, fantastische natuurdetails, adembenemende vergezichten kortom: Een fantastische uitvalsbasis voor het organiseren van een fotoreis! We zijn er diverse malen geweest inmiddels, vooral in de herfstperiode omdat het daar dan gewoonweg fantastisch is, zeker voor de fotograaf! Door de grotere temperatuurverschillen zijn de herfstkleuren daar veel intenser dan wij ze hier in Nederland kennen. Een kleurenpracht die zijn weerga niet kent Inmiddels weten we waar we in de verschillende Nationale Parken moeten zijn, elk park heeft zo zijn beste plekken!

4

5

6 Onze thuisbasis Thuisbasis is het plaatsje Dalholen dat erg gunstig ligt ten opzichte van de drie Nationale Parken die we gaan bezoeken: Rondane, Dovrefjell en Jothumheimen. (Rondane werd het eerste Nationale Park in Noorwegen vanwege haar schoonheid). Op de camping overnachten we in eenvoudige kleine hutten (de typisch Noorse hytte). In deze hutten staan twee stapelbedden, ruimte dus voor vier personen, maar we gebruiken ze met twee personen zodat er ook de nodige ruimte overblijft voor fototassen en statieven. Een douche en toilet zijn op kleine loopafstand in het hoofdgebouw. Prima verzorgd en schoon. In de hutten is geen stromend water maar wel elektriciteit, verwarming en kookgelegenheid (hoewel voor de maaltijden wordt gezorgd). In het hoofdgebouw hebben we een gezamenlijke ruimte tot onze beschikking waar we onze laptops kunnen installeren zodat we een werkplek hebben om beelden te downloaden, bewerken en elkaar met vragen te bestoken omtrent fotobewerking en al die vragen waar je al die tijd al mee zat. En mocht je daar geen zin in hebben, er is ook een gezellige hoek om gewoon te zitten of wat te lezen. In de avond of bij slecht weer bespreken we hier ook de beelden. Voor het eten zorgt de Duitse kok Helmut. Dit doet hij met hart en ziel, voor Helmut geldt een dag niet gekookt is een dag niet geleefd! Met zijn Noors-Beierse specialiteiten maakt hij van elke maaltijd een waar eetfeest!

7

8

9 Programma De fotodagen zullen er ongeveer als volgt uitzien: na het vroege ontbijt gaan we naar een mooie locatie in één van de Nationale Parken om te fotograferen, tussen de middag terug naar de camping om te lunchen. Na de lunch nemen we even wat tijd om de beelden te downloaden of wat te rusten. Is het energieniveau weer wat op peil dan gaan we later in de middag weer op pad naar een ander gebied en fotograferen we tot het mooie licht ons verlaat Dat zal ongeveer tot 19: uur zijn. Omdat we veelal twee gebieden per dag bezoeken en zo het ochtend- en het avondlicht meepakken zijn de mogelijkheden divers; landschappen met eindeloze ruimte, zonsopkomsten en ondergangen, macrofotografie, abstracte beelden en met wat geluk dieren, zoals de Muskus-os. Voor een vos, rendier, eland of lemming hebben we wat meer geluk nodig. In de avond verwent Helmut ons met de warme maaltijd. Daarna bespreken we gezamenlijk de gemaakte beelden. Afhankelijk van het licht, het weer en het energiepeil van de groep wordt het programma flexibel ingedeeld; bij mooi licht fotograferen we langer door, slecht weer is een prima gelegenheid voor het bespreken van de beelden of wellicht om wat te rusten. Het zullen vaak lange dagen zijn gezien het feit dat we zowel de zonsopkomst als de ondergang mee willen pakken. Kortom: we laten ons in het programma een beetje leiden door het weer en het energiepeil van de groep! Voor het bespreken van de beelden is een beamer, laptop en scherm aanwezig.

10 Is het bewolkt, dan is het prima weer voor een waterval.

11 Naast natuur biedt Noorwegen ook andere fotoonderwerpen.

12 Het weer en kleding Het weer in Noorwegen kan zeer wisselend zijn, en dus fotografisch erg interessant! Zo hebben we in 2010 sneeuw gehad en stonden de berken met hun knalgele bladeren in de sneeuw! s Nachts kan het kwik dan dalen tot -8 graden. Gemiddeld is het zachter, en wordt het overdag zo n 12 graden. Ieder jaar is het weer anders dus neem voor de zekerheid handschoenen, muts en sjaal mee. En al wordt het niet zo koud, het kan er hard waaien waardoor het toch koud aanvoelt. Kleding in lagen is het meest praktisch, dan kun je gemakkelijk een laagje uitdoen als de wind gaat liggen en het zonnetje schijnt! Het kan natuurlijk ook lekker behaaglijk weer zijn. Een paar goede wandelschoenen is uiteraard ook belangrijk! Bosbes kleurt intens rood Kraaiheide omgeven door bosbes

13 Gezondheid Gezien de lange dagen en het wisselende terrein (bergen en dalen) waarop we lopen is een redelijke tot goede conditie vereist om mee te kunnen gaan. We zijn veel en lang buiten, en sjouwen uiteraard ook de nodige apparatuur met ons mee. Jonge eland Lemming

14 Jonge Poolvossen, spelend in het tegenlicht

15 Muskusossen

16 Reizen De goedkoopste manier om naar Noorwegen te reizen is per auto. Met name de bootovertocht is een fors onderdeel van de reissom. Door te carpoolen kan gebruik worden gemaakt van een voordelig autopakket voor vier personen. Op de heen- en terugreis is er namelijk een overnachting aan boord. Deze manier van reizen is rustig en ontspannend want het aantal uren dat je in de auto zit wordt zo beperkt. Er zijn dus drie chauffeurs nodig die willen rijden. De overige inzittenden (9p) betalen gezamenlijk de gemaakte autokosten van de 3 chauffeurs, op basis van een in onderling overleg af te spreken kilometervergoeding. Vanuit Nederland vertrek je vroeg in de ochtend naar Kiel (vanuit Apeldoorn 525 km) al waar de boot om 14:00 uur vertrekt. De volgende dag kom je aan om 10:00 in Oslo waarna het nog 340 kilometer rijden is naar onze thuishaven in Dalholen. Op de terugreis vertrek je s ochtends rond uur vanuit Dalholen naar Oslo waar om 14:00 de boot vertrekt; de volgende ochtend arriveer je dan om 10:00 uur in Kiel zodat je in de middag thuis bent (we leggen tijdens de gehele reis ongeveer 2500 kilometer af; incl. heen- en terugreis).

17 Onderweg rnaar Jotunheimen

18 Uitgestrekte landschappen Naast de berken kleuren de ratelpopulieren ook intens geel.

19

20 Beelden van Rondane, het eerste nationale park van Noorwegen. Bergen, grillige berken, rendiermossen en vennetjes kenmerken het landschap.

21

22 Samenstelling van de reissom De reissom is samengesteld uit een tweetal componenten, de reiskosten (aantal gereden kilometers en de overtocht) en de verblijfkosten (hutten, maaltijden, tolwegen, koffie & thee en begeleiding). De reiskosten: De reiskosten bestaan uit de auto- en de bootkosten. Autokosten worden door de 9 inzittenden gedeeld, de 3 chauffeurs ontvangen een tevoren afgesproken bedrag per kilometer. (indicatie: in 2010 is er per chauffeur 2500 km gereden, waarvoor zij een vergoeding kregen van 0,25 per gereden kilometer.) Bootkosten: een retour autopakket met 4 personen met een 4 persoons binnenhut kost ongeveer 700. (prijzen varieren!). De prijs van de bootovertocht is voor september 2014 is momenteel 700 (= 175 p/p). De chauffeurs boeken en betalen vooraf de bootovertocht waarna onderling verrekening plaatsvindt.

23 De verblijfkosten De prijs voor 2014 is 945 euro. Hierin is inbegrepen de accommodatie, maaltijden tijdens het verblijf in Noorwegen, tolgelden, koffie en thee, de fotografische begeleiding in het veld en tijdens het bespreken van de beelden. Niet inbegrepen zijn de maaltijden tijdens het reizen. Alle maaltijden tijdens het verblijf op de camping zijn inbegrepen. Dranken (m.u.v. koffie en thee) zijn niet inbegrepen, maar in het restaurant verkrijgbaar.

24

25 Zomaar wat fotostops onderweg

26

27 In 2013 waren we in de gelegenheid Poolvossen te fotograferen

28

29

30 Voorbereidingen Voorafgaand aan de reis is er een informatie- en kennismakingsbijeenkomst. We kijken naar de fotografische mogelijkheden, wie met wie kan carpoolen en maken een hutindeling voor op de boot en voor de hutten. De datum van de kennismakingsbijeenkomst volgt zodra er voldoende deelnemers zijn. Heb je interesse stuur dan een mail en geef ook aan indien je zelf zou willen rijden. De reis kan alleen doorgaan indien we drie chauffeurs hebben die bereid zijn te rijden. Tot ziens op de camping in Dalholen! Geurt Besselink Mirjam Langelaar (Heb je vragen of opmerkingen, bel of mail gerust!) GeMi Tekst & Beeld Geurt Besselink - Mirjam Langelaar

31

32

33

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Fotoreis Finland 2016. 22-28 april 2016

Fotoreis Finland 2016. 22-28 april 2016 Fotoreis Finland 2016 22-28 april 2016 Finland, bruine beren en andere dieren Op de grens van Finland en Rusland ligt een strook niemandsland van ongeveer 2 kilometer breed. In deze strook leven o.a.

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Fulufjället

Fjäll-wandeling: Fulufjället Fjäll-wandeling: Fulufjället 5-daagse wandeling in nationaalpark Fulufjället, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur wandelen we 5 dagen over de verlaten, woeste hoogvlakte die het nationaalpark Fulufjället

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka 5-daagse wandeling in natuurreservaat Långfjället/ nationaalpark Femundsmarka, MiddenZweden/Noorwegen Grövelsjön is een meer in het noordelijkste puntje van de

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1:

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: Campers Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: s Avonds om half zes vertrekt de boot van IJmuiden naar Newcastle. Aan boord kunt u genieten van een bioscoop met de nieuwste

Nadere informatie

Lofoten: noorderlicht fotoreis

Lofoten: noorderlicht fotoreis 7-daagse fotoreis met Jolanda / 24-30 november 2016 Lofoten: noorderlicht fotoreis Vesterålsfjorden Op deze reis neem ik je mee naar fantastische plekjes op het Lofoten-eiland Austvågøya waar je zowel

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro 8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar we willen.

Nadere informatie

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten.

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016

Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016 Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016 Frozen Lofoten 20 t/m 27 februari 2016 Reisleider: Floris Smeets & Marijn Heuts Prijs: 1.995 EUR Groep: min. 4, max. 6 deelnemers per reis HET GEBIED //

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó in beslag

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker

6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker 6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker Met seizoenbegin in april ontwaakt de Banjaard uit de winterslaap: op naar de Oostzee! IJsselmeer, Noordzee

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

BEREN, WOLVEN EN KORHOENDERS

BEREN, WOLVEN EN KORHOENDERS BEREN, WOLVEN EN KORHOENDERS een fotoreis naar Finland met Maas van de Ruitenbeek - WildlifePhotography BEREN, WOLVEN EN KORHOENDERS Het grensgebied tussen Rusland en Finland is jarenlang niet toegankelijk

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter of Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten. De

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen Exclusieve POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó

Nadere informatie

Lofoten: mountains & Aurora

Lofoten: mountains & Aurora 9-daagse actieve fotoreis met Jolanda / 21-29 september 2016 Lofoten: mountains & Aurora Typisch Lofoten-berggevoel Strandje bij Fiskebøl. Op deze reis neem ik je mee naar panoramische bergtoppen, afgelegen

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Ga mee op een fantastische fotoreis!

Ga mee op een fantastische fotoreis! Ga mee op een fantastische fotoreis! Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de mooiste paarden van Noord-Portugal! Fotografeer hét prachtige ras waar Portugal om bekend staat: de Lusitano. Ook de Spaanse

Nadere informatie

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro 2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

All images, design and text Loulou Beavers

All images, design and text Loulou Beavers All images, design and text Loulou Beavers HOOGTE PUNTEN: Yellowstone is een zg. vulkanische ' hot spot ', en is dus bekend vanwege die geologisch bijzondere verschijnselen: Yellowstone bevat de helft

Nadere informatie

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.nl Noorderlichtreizen WONDEREN BESTAAN NOG! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS 12 dagen 21 sep 2019-02 okt 2019 Groepsreizen Fotogra e Workshops Landschapsreizen Canada staat bij heel wat natuurreizigers hoog op het verlanglijstje.

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Ik ben Linda (18 jaar), ik zit nu in het derde leerjaar van de MBO opleiding dierverzorging. Afgelopen winter heb

Ik ben Linda (18 jaar), ik zit nu in het derde leerjaar van de MBO opleiding dierverzorging. Afgelopen winter heb 15-12-2010-24-02-2011 Ik ben Linda (18 jaar), ik zit nu in het derde leerjaar van de MBO opleiding dierverzorging. Afgelopen winter heb ik de tijd van mijn leven gehad! Ik heb de kans gekregen om in Finland

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen Ga mee als vrijwilliger! Waar is Tour for Life zonder vrijwilligers? Nergens. Maak deel uit van een groot, enthousiast team, trek door prachtige gebieden en werk een week lang voor Daniel den Hoed Stichting.

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Bezoek Watoto Informatie voor visit Africa Bouw teams

Bezoek Watoto Informatie voor visit Africa Bouw teams Bezoek Watoto Informatie voor visit Africa Bouw teams Bouw teams vanuit een kerk, organisatie of bedrijf Ieder jaar komen kerken, organisaties, scholen of bedrijven naar Oeganda om te bouwen aan gezinswoningen,

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Tariefplan A-ON Chauffeursdiensten 2009

Tariefplan A-ON Chauffeursdiensten 2009 Kennismakingsrit Losse rit Bob Business Lite Business Pro Business Ultimate Eenmalig supervoordeel zonder abonnement bij de eerste rit. vanaf 00u per maand vanaf 03u per maand vanaf 12u per maand vanaf

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

- Wil je je fotografie een enorme boost geven? - Hou je van een zeer kleine groepsreis met voldoende rust en privacy?

- Wil je je fotografie een enorme boost geven? - Hou je van een zeer kleine groepsreis met voldoende rust en privacy? - Wil je je fotografie een enorme boost geven? - Hou je van een zeer kleine groepsreis met voldoende rust en privacy? Dan is deze 5-daagse fotoreis naar Helgoland een absolute aanrader! Helgoland is een

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW!

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! Genieten van prachtige sneeuwlandschappen en de kookkunsten van een echte wildernischef. Dat zijn de basisingrediënten van deze actieve groepsreis.

Nadere informatie

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Algemeen Ben je op zoek naar rust en wil je het echte Zweden ontdekken Dan is dit hotel in Dalarna een geweldige plek! Het Stiftsgården Hotel heeft een prachtige ligging

Nadere informatie

Fotoreis SKYE oktober 2019

Fotoreis SKYE oktober 2019 Fotoreis SKYE 2019 15 21 oktober 2019 Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is een Walhalla voor de natuur- en landschapsfotograaf. Hier is de aarde nog oer, hier is het licht ongeëvenaard,

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Al het natuurschoon dat Zuid-Noorwegen te bieden heeft ziet u tijdens deze reis: vele bergen, hoogvlaktes, diepe dalen en prachtige fjorden. Peer Gynt

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen

Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen in samenwerking met Bestemd voor reislustigen die er graag met de auto op uit trekken en die het liefst een geheel verzorgde en onbezorgde trip willen

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel.

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel. Winter-avontuur 5-daags winter-avontuur in Dalarna, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur in de sneeuw kamperen we 5 dagen in de winterse bossen van Midden- Zweden. We slapen in een grote tipi-tent die verwarmd

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog!

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht - zelf zien? Ga in de winter naar Noord-Noorwegen. Volop kans om van half november tot begin april de magie

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg Compleet verzorgd weekend vol Outdoor activiteiten Ardennen ontdekken, genieten en lekker sportief bezig zijn Prachtige in de natuur

Nadere informatie

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 ga op pad met award-winning natuurfotograaf én gepassioneerd IJslandkenner Theo Bosboom focus op fotografie van het ongerepte IJsland woeste kustlandschappen

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen In het gastvrije huis (voormalig postkantoor) van Lili en Patrick te Malancourt in Frankrijk, ongeveer 25 km ten N.W. van Verdun,

Nadere informatie

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten.

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten. Informatie Raid Arctique 2014 Raid Arctique 2014 De Raid Arctique is een tocht van de Poolcirkel naar Parijs met een proloog in Kiruna. Veertig jaar na de introductie van de Citroën CX reizen de zelfde

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie