Noorderlichtreizen. Dreef HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: Fax: info@norgereiser.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser."

Transcriptie

1 Dreef HN Wierden Bezoek alleen op afspraak Telefoon: Fax: info@norgereiser.nl Noorderlichtreizen WONDEREN BESTAAN NOG! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht - zelf zien? Ga in de winter van naar Noord-Noorwegen. De cyclus van het Noorderlicht (Aurora Borealis) is dan op zijn hoogtepunt. Volop kans om van half november tot begin april de magie van het Noorderlicht te ondergaan! Een reis naar het Noorderlicht. Een reis vol avontuur. Een reis om nooit te vergeten.

2 NOORDERLICHT Naast het Noorderlicht is er nog veel meer te beleven. De Lofoten en Vesterålen zijn ook overdag van adembenemende schoonheid, de scherpe bergpieken rijzen steil op uit zee en in en bij de rustieke vissersdorpen hangen de stokvissen te drogen op houten rekken. U kunt genieten van het besneeuwde berglandschap in het bijzondere winterlicht, maar u kunt ook kennismaken met de Sami cultuur met rendieren en lavvo, u kunt op een natuursafari op zee, een hondensledetocht, langlaufen en ook skiën (bij voldoende sneeuw). En wat dacht u van een bezoekje aan de sauna of lekker buiten relaxen in de badestamp (een met warm water gevulde houten tobbe in de buitenlucht, hout gestookt). Ook kunt u een bezoek brengen aan het Vikingmuseum in Borg of op kayaktocht, zeevissen en met wat geluk kunt u zelfs op walvis en/ of orka safari! Voelt u zich al een beetje poolreiziger? Bent u benieuwd naar al dat moois? Wilt iets totaal anders? Dan is een van deze reizen van Norge Reiser een buitenkans! Het noorderlicht, aurora borealis, wordt veroorzaakt door gebeurtenissen op de zon waarna elektrisch geladen deeltjes 150 miljoen kilometer in de richting van de aarde afleggen. In het noorden van Noorwegen zorgt dat regelmatig voor een uniek spektakel waarbij het licht als sluiers aan de hemel verschijnt in prachtige kleuren. In Noord Noorwegen is het noorderlicht van september tot april aan de orde van de dag. Het noorderlicht heeft in feite niks met winter te maken, s zomers kan het ook aanwezig zijn maar dan kun je het niet waarnemen omdat het dan 24 uur per dag licht is. Het noorderlicht is gemiddeld 3 op de 10 dagen goed zichtbaar. Lapland is ook een favoriete bestemming maar de Lofoten en Vesterålen springen er gunstig uit met betrekking tot het aantal heldere nachten in de wintermaanden. De zee zorgt voor afwisselend weer zodat de kans op een week lang nachtelijke bewolking uiterst klein is. Of er wel of geen maanlicht is maakt niet zo heel veel uit, wilt u absoluut een donkere hemel dan raden we u aan om met nieuwe maan te gaan. Maar vergeet niet dat het maanlicht ook een extra dimensie kan geven aan het indrukwekkende landschap. Voor de echte poollichtliefhebbers is een bezoek aan het Polarlightcentre te Laukvik een must!

3 Noorderlichtreis 1 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in Runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Evenes, na aankomst in Evenes haalt u de huurauto op en dan is het nog circa 3 uur rijden naar het polarlightcenter te Laukvik. 7 nachten verblijf in een 2 persoonskamer in het appartement, met gebruik van douche/toilet en keuken. Dag 9: terugreis per huurauto naar de luchthaven Evenes voor uw terugvlucht via Oslo naar Amsterdam. Noorderlichtreis 2 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in Runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Evenes, na aankomst in Evenes haalt u de huurauto op en dan is het nog circa 3 uur rijden naar het polarlightcenter te Laukvik. 4 nachten verblijf in een 2 persoonskamer in het appartement, met gebruik van douche/toilet en keuken. In Laukvik is een kleine supermarkt. Dag 6: een mooie tocht van circa 3 uur via de ferry Fiskebol Melbu naar Stokmarknes. 3 nachten verblijf in hotel Stokmarknes op basis van halfpension. Dag 9: terugreis per huurauto naar de luchthaven Evenes voor uw terugvlucht via Oslo naar Amsterdam. Noorderlichtreis 3 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in Runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Evenes, na aankomst in Evenes haalt u de huurauto op en dan is het nog circa 4 uur rijden naar Svolvear. 4 nachten verblijf in Svolvear hotel op basis van halfpension. Reist u met 4 personen verblijft u in een rorbuer met douche/toilet en keuken. U kunt een deze dagen op eigen gelegenheid naar het polar light center te Laukvik voor een interessante lezing over het noorderlicht. Dag 6: een mooie tocht van circa 3 uur via de ferry Fiskebol Melbu naar Stokmarknes. 3 nachten verblijf in hotel Stokmarknes op basis van halfpension. Dag 9: terugreis per huurauto naar de luchthaven Evenes voor uw terugvlucht via Oslo naar Amsterdam. Noorderlichtreis 4 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Evenes, na aankomst in Evenes haalt u de huurauto op en dan is het nog circa 2 uur rijden naar Stokmarknes. 4 nachten verblijf in hotel Stokmarknes op basis van halfpension. Reist u met 4 personen verblijft u in een bungalow met douche/toilet en keuken. Dag 6: Per Hurtigruten van Sortland naar Svolvear, 3 nachten verblijf in Rica Svolvear op basis van halfpension. Reist u met 4 personen verblijft u in een rorbuer met douche/toilet en keuken. U kunt op eigen gelegenheid een deze dagen naar het Polarlight center te laukvik voor een interessante lezing over het noorderlicht. Dag 9: terugreis per huurauto naar de luchthaven Evenes voor uw terugvlucht via Oslo naar Amsterdam.

4 Noorderlichtreis 5 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Tromsø, u vertrekt om uur voor uw 3 dagen durende mini-expeditie per Hurtigruten naar het noorderlicht. U verblijft in een binnenhut met douche/toilet op basis van logies/ontbijt. Dag 3: Hammerfest en de Noordkaap. Dag 4: Kirkenes, terwijl u een keuze maakt uit het fantastische ontbijtbuffet legt het schip aan in Kirkenes. Dag 5: Honningsvåg Hammerfest-Tromsø. Het schip legt in Hammerfest aan en arriveert rond middernacht weer in Tromsø waar het hotel voor u is gereserveerd. Dag 6: U kunt nog een bezoekje brengen aan bv. Polaris voor u de sprookjesachtige poolstreek weer achter u laat en via Oslo weer terugkeert in Amsterdam. Noorderlichtreis 6 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Tromsø, u vertrekt om uur voor uw 3 dagen durende mini-expeditie per Hurtigruten naar het noorderlicht. U verblijft in een binnenhut met douche/toilet op basis van logies/ontbijt. Dag 3: Hammerfest en de Noordkaap. Dag 4: Vandaag het eindpunt van uw hurtigrutenreis. Om uur gaat u naar het sneeuwhotel voor een welkomstdrankje in de sneeuwbar en een 3-gangen wildernisdiner in een zeer gezellige houten kota rondom een open vuur. Daarna maakt iedereen zicht klaar voor de overnachting in het sneeuwhotel. Dag 5: Na een ochtendsauna en een heerlijk ontbijt gaat u naar de luchthaven voor de vliegreis Kirkenes-Oslo-Amsterdam. Let op!: Vanaf eind december is het pas mogelijk om te overnachten in het sneeuwhotel.

5 Noorderlichtreis 7 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in Runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Kirkenes, U wordt vanaf het vliegveld opgehaald en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft 4 nachten in Sollia Gjestegård. Hier heeft u een 2 persoonskamer met douche/toilet inclusief halfpension. Reist u met 4 personen verblijft u in een bungalow. U kunt hier diverse activiteiten ondernemen. Dag 6: Om uur gaat u naar het sneeuwhotel voor een welkomstdrankje in de sneeuwbar en een 3-gangen wildernisdiner in een zeer gezellige houten kota rondom een open vuur. Daarna maakt iedereen zicht klaar voor de overnachting in het sneeuwhotel. Dag 7: Na een ochtendsauna en een heerlijk ontbijt gaat u naar de luchthaven voor de vliegreis Kirkenes-Oslo- Amsterdam. Let op!: Vanaf eind december is het pas mogelijk om te overnachten in het sneeuwhotel, gaat u eerder op reis dan zal u een extra nacht in Sollia verblijven. Noorderlichtreis 8 Dag 1: vliegreis Amsterdam Oslo, overnachting in Runway hotel. Dag 2: vliegreis Oslo Alta, U wordt vanaf het vliegveld opgehaald en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft 4 nachten in Alta Gjestegård og Spa. Reist u met 4 personen dan verblijft u 5 nachten op de Wisløff camping in een appartement met eigen douche/ toilet en keuken. U kunt hier diverse activiteiten ondernemen. Dag 6: Om uur gaat u naar het igloo hotel. U checkt in en u kunt uw bagage achterlaten in speciale ruimtes in het gebouw naast het igloo hotel. In het igloo hotel kunt u alleen slapen en een koud drankje aan de bar drinken. Alle faciliteiten zitten in het gebouw naast het igloo hotel. Als u dat wenst kunt u vanaf uur dineren in een van de beste restaurants van noord-noorwegen. Na het diner maakt u zich klaar voor de nacht. De temperatuur in het hotel is continu tussen de 4 en 7 graden, door de rendiervellen en slaapzakken zal u er prima slapen. Wel wordt aangeraden om willen ondergoed en een muts te dragen gedurende de nacht. Dag 7: Na een ochtendsauna en een heerlijk ontbijt dient u zelf voor uw vervoer naar het vliegveld te zorgen. U vliegt vanaf Alta via Oslo terug naar Amsterdam.

6 Prijslijst Noorderlichtreizen Periode/Type 13 nov apr personen 4 personen Noorderlichtreis Noorderlichtreis Noorderlichtreis Noorderlichtreis Bovenstaande prijzen zijn per persoon bij vertrek op donderdag, andere dagen mogelijk. Noorderlichtreis 5 Garantie binnenhut d/t 1 okt apr 2012 Noorderlichtreis 6 Garantie binnenhut d/t 1 okt apr 2012 Noorderlichtreis 7 13 nov apr 2013 vertrek op vrijdag, andere dagen mogelijk Noorderlichtreis 8 15 jan apr 2013 vertrek op donderdag, andere dagen mogelijk 1035 Lunchbuffet: 39 Diner: 52 per persoon per dag 1135 Lunchbuffet: 39 Diner: 52 per persoon per dag Noorderlichtreizen inclusief: de genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax, evt. autohuur ford fiesta/peugot 306 of vergelijkbaar incl. ongelimiteerd aantal kilometers, NoRisk garantie (CDW**) en lokale belastingen, verblijf in de genoemde accommodatie. exclusief: niet genoemde maaltijden, excursies, verzekeringen en uitgaven van persoonlijke Prijzen van diverse winteractiviteiten (ijsvissen, hondensledetocht, sneeuwscootersafari, noorderlichtexcursie) zijn op onze website vermeld:

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog!

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht - zelf zien? Ga in de winter naar Noord-Noorwegen. Volop kans om van half november tot begin april de magie

Nadere informatie

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met Hurtigruten om de Noordkaap tot aan Kirkenes. Hier gaat u van boord

Nadere informatie

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten.

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter of Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten. De

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen Exclusieve POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek elke zondag 22 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó in beslag

Nadere informatie

Noorwegen Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen 2017 8-Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Vertrek elke zaterdag vanaf 04 februari t/m 04 maart Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Lofoten: noorderlicht fotoreis

Lofoten: noorderlicht fotoreis 7-daagse fotoreis met Jolanda / 24-30 november 2016 Lofoten: noorderlicht fotoreis Vesterålsfjorden Op deze reis neem ik je mee naar fantastische plekjes op het Lofoten-eiland Austvågøya waar je zowel

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Hurtigruten Daagse Lofoten en Arctic Ocean Safari

Hurtigruten Daagse Lofoten en Arctic Ocean Safari Hurtigruten 2017 8-Daagse Lofoten en Arctic Ocean Safari Vertrek vanaf 28 januari t/m 18 februari Een waar Hurtigruten avontuur boven de Poolcirkel tegen een voordelig tarief! Bezoek de Noordkaap en geniet

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux

Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Fins Lapland op zoek naar het noorderlicht 5 tot 10 april 2018 o.l.v Karel Baillieux Een gezellige chalet vormt de uitvalsbasis voor een unieke Laplandervaring. Deze streek behoort ongetwijfeld tot de

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 12 tot 15 februari 2015 Na vijf poollichtreizen naar IJsland zoeken we het in 2015 nog hogerop, naar het noorden van Finland. Een streek die we kennen onder de naam Lapland.

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens je reis dus altijd licht. Je rijdt

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Vertrek elke zondag 08 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek zaterdag 14 januari 2017 VOL! Helaas is deze vertrekdatum volgeboekt. U kunt wél naar Ruka op 15 januari. Voordelig Lapland ontdekken

Nadere informatie

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL Na een kort verblijf in de Engholm Husky Lodge, vertrek je voor een vierdaagse hondensledetocht over de Finnmarksvidda met als eindbestemming de fjorden en

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Combineer vier uitdagende skibestemmingen tot één ski safari en al uw dromen op het gebied van wintersport worden werkelijkheid! Deze ski

Nadere informatie

HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE!

HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE! HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE! Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen

Nadere informatie

SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF SAARISELKÄ

SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF SAARISELKÄ SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF SAARISELKÄ Tijdens deze 5-daagse shortbreak staan alle hoogtepunten van Lapland op het programma. Maak een onvergetelijke sneeuwscootersafari, een hondensledetocht en kom alles

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Wintermagie in Lapland

Wintermagie in Lapland Wintermagie in Lapland 21/01 tot 25/01/2018 5 dagen, 4 nachten Maak je klaar voor de ervaring van je leven! Ga mee naar Lapland en beleef de sensatie van een tocht met husky s, verken het sprookjesachtige

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 8 tot 12 februari 2016 Na de zeer geslaagde poollichtreis naar Rovaniemi keren we in 2016 terug naar Lapland. De bestemming is deze keer Luosto. Luosto ligt zo n 110 km van Rovaniemi,

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN!

JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN! JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN! Het Jeris Hotel is idyllisch gelegen aan de oever van een groot meer en middenin de bossen. Je verblijft in typisch Finse blokhutten en het is een

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Noorwegen Wat deze reis bijzonder maakt is het contrast in landschap dat u gedurende de reis ervaart. Bovendien rijdt u door Zweden, een klein stukje Finland en leert u de cultuur

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek zelf het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens uw reis dus altijd licht. U

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS

FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS Je scheept in aan boord van de MS Richard With die je tot ver boven de poolcirkel brengt. Ontdek de unieke natuur langs de Noorse kust, bezoek de charmante vissersdorpjes,

Nadere informatie

Lofoten: mountains & Aurora

Lofoten: mountains & Aurora 9-daagse actieve fotoreis met Jolanda / 21-29 september 2016 Lofoten: mountains & Aurora Typisch Lofoten-berggevoel Strandje bij Fiskebøl. Op deze reis neem ik je mee naar panoramische bergtoppen, afgelegen

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N zeilen boven de poolcirkel midzomernachtzon wandelen op de lofoten noorderlicht walvisreizen Reisprogramma 2016 NOORS AVONTUUR Een actieve vakantie

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI

HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 14-18 februari 2018 Niet ver van Ivalo, de noordelijkste luchthaven van Fins Lapland, ligt de oudste wintersportplaats van Finland: Saariselkä. De sneeuwkwaliteit is hier uitzonderlijk

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Motorreis Lofoten 2017

Motorreis Lofoten 2017 Motorreis Lofoten 2017 21 juli t/m 1 augustus 2017 (12 dagen) Reisnummer: MR-1-17 Prijs pp: vanaf 1.160,- tot 2.660,-/ 2.770,- (zie informatie voor specificatie) Voor de zesde keer organiseren wij (Marijke

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox 1. Algemene informatie Eliza was here - Cerro de Hijar - /spanje/andalusie/tolox/cerro_de_hijar.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cerro de Hijar - (Spanje Andalusië

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala

Nadere informatie

NELLIM ADVENTURE WEEK

NELLIM ADVENTURE WEEK NELLIM ADVENTURE WEEK Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze adventure week staan verder alle highlights van Lapland

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

ALTA ADVENTURE WEEK - HOLMEN HUSKY LODGE - NIEUW!

ALTA ADVENTURE WEEK - HOLMEN HUSKY LODGE - NIEUW! ALTA ADVENTURE WEEK - HOLMEN HUSKY LODGE - NIEUW! Tijdens deze adventure week komen alle hoogtepunten van Noors Lapland aan bod waaronder een rendierenexcursie, sneeuwscootersafari en een 2-daagse hondensledetocht

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

NELLIM SHORTBREAK - NIEUW!

NELLIM SHORTBREAK - NIEUW! NELLIM SHORTBREAK - NIEUW! Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze shortbreak beleef je de hoogtepunten van Lapland

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

Promotie: Fins Lapland

Promotie: Fins Lapland Promotie: Fins Lapland Vertrekdata 2015: 15/1-22/1-5/2-12/2 19/2 26/2 5/3 12/3 19/3-26/3/15 Winter in Fins Lapland biedt een omvangrijk scala aan unieke activiteiten tijdens de winter die duurt van begin

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Op zoek naar het Noorderlicht in Lapland en de Lofoten van 4 tm 11 maart 2017 Winterreis Vrouwen van Nu Gelderland

Op zoek naar het Noorderlicht in Lapland en de Lofoten van 4 tm 11 maart 2017 Winterreis Vrouwen van Nu Gelderland Op zoek naar het Noorderlicht in Lapland en de Lofoten van 4 tm 11 maart 2017 Winterreis Vrouwen van Nu Gelderland De dames noemden het een 'Droomreis'. En dat was het ook. Het vertrek van Schiphol verliep

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis ontdek je de natuurpracht van Noors Lapland. Ga aan boord van de MS Nordlys en vaar

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U

APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U Speciale Comfort APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U openen of sluiten the Seizoen met ons en u komt met 2 personen, of met 2 kinderen van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een accommodatie

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen.

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Kamers aan zee ontbijt inbegrepen Klein maar fijn Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Tweepersoons hotelkamer ontbijt inbegrepen prijs per persoon per nacht TARIEF A TARIEF

Nadere informatie