Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl"

Transcriptie

1 Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens je reis dus altijd licht. Je rijdt met een huurauto over de eilanden van de Lofoten en de Vesterålen. Langs de kust en over hoogvlaktes gaat de route verder naar de Noordkaap, waarna je een bootreis met de Hurtigruten maakt van Hammerfest naar Tromsø. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) A C C O M M O D A T I E : T H O N H O T E L H A R S T A D ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R Vanaf Schiphol vlieg je naar Oslo, waar je overstapt op de vlucht naar Evenes. Je haalt de auto op de luchthaven op waarna je naar het hotel in Harstad rijdt. Evenes is de luchthaven van Narvík en Harstad. Je bent nu in het noorden van Noorwegen, een multicultureel gebied waar naast Noren, ook Sami, Noorse Finnen en Russen wonen. Hoe noordelijker je gaat, hoe meer diversiteit je zult opmerken. Je bevindt je nu al ten noorden van de poolcirkel, waar de zon tussen begin juni en half juli niet onder gaat.

2 Dag 2 - Rit naar omgeving Mortsund, Lofoten (ca. 240 km) Na het ontbijt ga je op pad. Je volgt de zogehete Lofast route, de E10. Absoluut één van de mooiste ritten van Noorwegen over bruggen en door tunnels. Bij iedere bocht heb je weer een nieuw uitzicht op de grillige bergen. Je rijdt richting het zuiden van de Lofoten waar je drie nachten verblijft. De Lofoten kenmerken zich door een ruig landschap, vissersdorpjes en de houten visrekken waar in de wintermaanden kabeljauw aan hangt te drogen. Dag 3 - Vrij te besteden dag op de Lofoten De meest zuidelijke punt op de Lofoten die je met de auto kunt bereiken, zonder van een ferry gebruik te maken, is Å op het eiland Moskenesøy. Het is een prachtig gelegen en toeristisch dorpje. Å is een soort levend visserijmuseum, waar bijna alle gebouwen de status van monument hebben. Op het marktpleintje worden bij de bakker de heerlijkste kaneelbroodjes gemaakt. Nusfjord is nog een zeer bekend, prachtig gelegen en pittoresk vissersdorp. Je moet hier entree betalen om het te bezoeken. Stop daarom zeker ook in één van de andere dorpen op het eiland. Wie liever een berg beklimt kan naar de top van de Reinbringen op 448 meter hoogte wandelen. Op de top word je getrakteerd op een geweldig uitzicht op het plaatsje Reine, de spitse bergtoppen en de kustlijn. Dag 4 - Vrij te besteden dag op de Lofoten Het eiland Vestvågoy was vroeger één van de belangrijkste landbouwgebieden. Vissers combineerden hun beroep met dat van boer. Naast vissersplaatsen en bergen vind je hier ook weiden en akkers, vaak in de dalen. Bezoek Unstadt, een kleine kustplaats waar je een mooie wandeling langs de kust maakt. Het is mogelijk om door te wandelen naar het dorp Eggum, een wandeling van circa 10 kilometer. Je passeert onderweg het kunstwerk Hode, dat onderdeel uitmaakt van Skulpturlandskap Nordland. Eggum is een zeer goede plek om de midzomernachtzon te aanschouwen. Bij Borg staat het bijzondere Vikingmuseum Lofotr en een nagebouwde Vikingboerderij. Kortom je zult tijd te kort komen op de Lofoten. Dag 5 - Rit naar Andenes op de Vesterålen (ca. 290 km) A C C O M M O D A T I E : H O T E L L M A R E N A ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R Je rijdt over de Lofast route met tunnels en bruggen, die de Lofoten verbindt met het vasteland. Je slaat af naar de Vesterålen. Deze eilandengroep is minder bekend, maar zeker zo mooi als de Lofoten. De Vesterålen zijn dunbevolkt en het landschap is minder ruig, waardoor je er heerlijke wandelingen kunt maken en de natuur bijna helemaal voor jezelf hebt. Je kan er ook voor kiezen om vanaf Fiskebøl de ferry te nemen naar Melbu op de Vesterålen (dan is de route van vandaag 260 km). Je rijdt vervolgens naar het noordelijkste puntje van het eiland Andøya waar je twee nachten verblijft in de omgeving van Andenes.

3 Dag 6 - Vrij te besteden dag op de Vesterålen A C C O M M O D A T I E : H O T E L L M A R E N A ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R Vandaag heb je tijd voor een excursie of om er met de auto of te voet op uit te gaan. Vanuit Andenes worden walvisexcursies georganiseerd. Bij Bleik, net iets zuidelijk van Andenes, vertrekt een korte excursie naar het vogeleiland Bleiksøya waar veel papegaaiduikers te spotten zijn. Bij dit kleine dorp vind je ook één van de prachtigste stukken zandstrand van de Vesterålen en misschien wel van Noorwegen. Zeker 's avonds bij het licht van de laagstaande zon is dit een prachtige plek. Dag 7 - Ferry naar Senja (ca. 15 km) A C C O M M O D A T I E : H A M N I S E N J A, L A R G E S U I T E ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R In Andenes ga je aan boord van de ferry en vaar je in ongeveer anderhalf uur naar Gryllefjord op het eiland Senja. Senja is het tweede grootste eiland van Noorwegen en vanwege de diversiteit in het landschap wordt het vaak Noorwegen in het klein genoemd. Het noorden en westen van Senja liggen aan de open zee, hier zie je dan ook steile bergen recht uit zee opstijgen. Het zuiden en oosten van het eiland zijn milder met ronde bergen, bossen, rivieren en landbouw. Hier ligt ook het Ånderdalen nationaal park. Senja is met het vasteland verbonden door de Gisund brug. Tussen Gryllefjord en Botnhamn ligt de nationaal toeristische route. Een prachtige weg langs de kust waarbij je keer op keer geniet van de mooiste uitzichten. Maak zeker een stop bij de uitzichtpunten Bergsbotn en Tungeneset met een bijzondere architectuur. Dag 8 - Langs de kust naar Alta (ca. 465 km) A C C O M M O D A T I E : T H O N H O T E L A LT A ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R Na het ontbijt in het hotel verlaat je Senja en rijd je de brug over bij Finnsnes. Je vervolgt de weg over de E6 die zich met tunnels en bochten langs de oostkant van het Lyngenfjord een weg baant naar het noorden. Ten oosten van de E6 liggen de Lyngenalpene, een gebied van superlatieven. Hoge bergen waarvan de toppen bedekt zijn met kleine gletsjers en waar de sneeuw tot ver in de zomer blijft liggen, worden hier ingesloten door diepe fjorden. Je rijdt richting het meest noordelijke gedeelte van Europa. Vanaf hier buigt Noorwegen ook naar het oosten en Finnmark is altijd een gebied geweest waar het oosten en westen samenkomen, zowel qua natuur als cultuur. Je rijdt door de regio waar veel Sami hebben gewoond en soms nog wonen. Voor een deel zijn ze geïntegreerd in de Noorse samenleving, maar er valt nog veel van de Sami cultuur en tradities te ontdekken. Je verblijft de komende nacht in Alta, de belangrijkste plaats in de provincie Finnmark, die zeer uitgestrekt en dunbevolkt is. Alta is vooral bekend vanwege de 2000 tot 6200 jaar oude rotstekeningen die te bewonderen zijn in het Alta museum.

4 Dag 9 - Naar Honningsvåg, bezoek Noordkaap (ca. 275 km) A C C O M M O D A T I E : S C A N D I C H O T E L B R Y G G E N ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R Een bijzondere dag waarbij je het noordelijkste punt van Europa bereikt. De Noordkaap ligt op het eiland Magerøya, op 71 graden Noorderbreedte. Het is een grote rots die 308 meter boven de Barentszee uittorent. Van oudsher was het een zeer belangrijk oriëntatiepunt voor zeelieden en het oefent grote aantrekkingskracht uit op bezoekers uit de hele wereld. Je bereikt het eiland Magerøya via een tunnel en na nog een tunnel ben je bij Honningsvåg, de plaats waar je gaat overnachten. Vanaf hier is het nog 35 km rijden naar de Noordkaap. Bij helder weer heb je een prachtig uitzicht over de zee en wanneer je de Noordkaap bezoekt tussen half mei en eind juli ervaar je het verschijnsel middernachtzon. De Nordkapphal is het hele jaar geopend. Je verkrijgt er informatie, er wordt een panorama film getoond en je kunt hier uw ansichtkaarten schrijven en op de post doen. Dag 10 - Hurtigruten bootreis van Hammerfest naar Tromsø (ca. 175 km) A C C O M M O D A T I E : C L A R I O N C O L L E C T I O N H O T E L W I T H ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R Van Honningsvåg rijd je naar Hammerfest, waar je aan het begin van de middag aan boord gaat van één van de schepen van de Hurtigruten. De Hurtigruten is een begrip en het staat voor een stijlvolle reis langs de prachtige Noorse kust. Zo zie je Noorwegen van een andere kant en kan je op het gemak genieten van de omgeving. Dan kan al direct als je door de Sørøysundet zee-engte vaart naar Øksfjord. Vervolgens gaat het schip een stuk over zee langs de kust, om daarna weer tussen eilanden en langs fjorden te varen. Tegen middernacht kom je aan in Tromsø, waar je weer van boord gaat. Je rijdt naar het hotel in het centrum van Tromsø waar je de laatste twee nachten van deze reis verblijft. Dag 11 - Vrije dag in Tromsø A C C O M M O D A T I E : C L A R I O N C O L L E C T I O N H O T E L W I T H ( L O ) O F V E R G E L I J K B A A R Vandaag lever je de auto weer in, in Tromsø. De autohuur gaat per etmaal (24 uur), het is daarom belangrijk dat u de auto inlevert vóór het tijdstip dat u de auto op dag 1 heeft opgehaald. Tromsø is de grootste stad boven de poolcirkel met ruim inwoners. Het is gebouwd op een eiland en is zeer levendig, met name doordat er een universiteit is gevestigd. Het aanbod van cafés en restaurants is uitgebreid en er zijn veel musea. Het Polaria, centrum voor het Arctisch gebied, is verbonden aan de universiteit. In het schitterende gebouw kan je een mooie film over Spitsbergen bekijken en over de cultuur en natuur van het noorden leren. Ook het Poolmuseum is een absolute aanrader. Het bevat een schat aan informatie die op soms aandoenlijk knullige wijze is tentoongesteld. De moderne IJszeekathedraal ligt aan de overkant van het fjord, dat met een lange brug verbonden is met de stad. Gelukkig heb je de hele dag de tijd om deze leuke stad te verkennen.

5 Dag 12 - Vlucht Tromsø - Oslo - Amsterdam Je neemt afscheid van Noorwegen en gaat met de Flybussen naar de luchthaven van Tromsø voor de terugvlucht naar Nederland. N.B. In het voor- en naseizoen, grofweg buiten de maanden juni, juli en augustus, kan het weer van invloed zijn op de bereikbaarheid van bepaalde attracties en op de reisduur van bepaalde trajecten. In dat geval kan het voorkomen dat reizigers bovengenoemd dagprogramma enigszins moeten aanpassen.

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Het beste van Noord-Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Het beste van Noord-Noorwegen Ontdek zelf het mooie Noorwegen boven de poolcirkel. Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens uw reis dus altijd licht. U

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Oslo - Evenes, huurauto ophalen (ca. 75 km) askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Noorwegen Wat deze reis bijzonder maakt is het contrast in landschap dat u gedurende de reis ervaart. Bovendien rijdt u door Zweden, een klein stukje Finland en leert u de cultuur

Nadere informatie

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog!

Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Noorderlichtreizen, wonderen bestaan nog! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht - zelf zien? Ga in de winter naar Noord-Noorwegen. Volop kans om van half november tot begin april de magie

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met Hurtigruten om de Noordkaap tot aan Kirkenes. Hier gaat u van boord

Nadere informatie

FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN

FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN 15-daagse rondreis met huurwagen langs de mooiste eilanden van Noord-Noorwegen en verblijf in comfortabele hotels, vakantiewoningen en appartementen.

Nadere informatie

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis ontdek je de natuurpracht van Noors Lapland. Ga aan boord van de MS Nordlys en vaar

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS

FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS FOTOGRAFIEREIS - BEGELEIDE GROEPSREIS Je scheept in aan boord van de MS Richard With die je tot ver boven de poolcirkel brengt. Ontdek de unieke natuur langs de Noorse kust, bezoek de charmante vissersdorpjes,

Nadere informatie

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.nl Noorderlichtreizen WONDEREN BESTAAN NOG! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht

Nadere informatie

ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS ARCTISCHE EILANDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS Deze 7-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis neemt je mee langs de Noorse fjordenkust en haar mooiste eilanden: Lofoten en Vesterålen. Een bezoek aan Tromsø,

Nadere informatie

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND COMPLEET - BEGELEIDE GROEPSREIS

LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND COMPLEET - BEGELEIDE GROEPSREIS LOFOTEN TOT KIRKENES - NOORS LAPLAND COMPLEET - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis ontdek je de natuurpracht van Noors Lapland. Ga aan boord van de Hurtigruten

Nadere informatie

FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN

FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN 15-daagse rondreis met huurwagen langs de mooiste eilanden van Noord-Noorwegen en verblijf in comfortabele hotels, vakantiewoningen en appartementen.

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN

FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN De dramatische bergpieken van de Lofoten en Vester?len behoren ongetwijfeld tot de meest imposante landschappen van Noorwegen. Tijdens deze 8-daagse fly & drive verblijf

Nadere informatie

FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN

FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN FLY & DRIVE LOFOTEN & VESTERALEN De dramatische bergpieken van de Lofoten en Vesteralen behoren ongetwijfeld tot de meest imposante landschappen van Noorwegen. Tijdens deze 8-daagse fly & drive verblijf

Nadere informatie

Motorreis Lofoten 2017

Motorreis Lofoten 2017 Motorreis Lofoten 2017 21 juli t/m 1 augustus 2017 (12 dagen) Reisnummer: MR-1-17 Prijs pp: vanaf 1.160,- tot 2.660,-/ 2.770,- (zie informatie voor specificatie) Voor de zesde keer organiseren wij (Marijke

Nadere informatie

Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN. Bergen Noorwegen

Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN. Bergen Noorwegen Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN Bergen Noorwegen *Hoe wij bij Elk Trek zijn terecht gekomen dat is niet zo gek. Internet natuurlijk!!!!. Over Elk Trek niets dan goeds, prima begeleiding ze staan

Nadere informatie

FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA

FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA 15-daagse rondreis met huurwagen in het uiterste noorden van Zweden, Finland en Noorwegen. Uiteraard staat een uitgebreide verkenning van Lapland op het programma maar

Nadere informatie

NOORDERLICHT EN STERREN MAART BEGELEIDE GROEPSREIS

NOORDERLICHT EN STERREN MAART BEGELEIDE GROEPSREIS NOORDERLICHT EN STERREN MAART 2018 - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 11-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis vlieg je eerst naar fjordenhoofdstad Bergen om vervolgens in te schepen aan boord van

Nadere informatie

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N zeilen boven de poolcirkel midzomernachtzon wandelen op de lofoten noorderlicht walvisreizen Reisprogramma 2016 NOORS AVONTUUR Een actieve vakantie

Nadere informatie

[ reisprogramma April - Oktober ]

[ reisprogramma April - Oktober ] 2014 [ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A VONTUUR NOORS NAUTISCH AVONTUUR Een actieve vakantie in een natuur zoals je die nog maar op een paar plaatsen ter wereld vind. Ongeschonden door

Nadere informatie

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten.

Nadere informatie

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter of Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten. De

Nadere informatie

[ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A V O NTUUR

[ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A V O NTUUR 2015 [ reisprogramma April - Oktober ] N OORS N AUTISCH A V O NTUUR NOORS NAUTISCH AVONTUUR Een actieve vakantie in een natuur zoals je die nog maar op een paar plaatsen ter wereld vind. Ongeschonden door

Nadere informatie

Noorwegen Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari

Noorwegen Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Noorwegen 2017 8-Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari Vertrek elke zaterdag vanaf 04 februari t/m 04 maart Beleef een avontuur in het uiterste noorden van Europa; u vaart een mooie route met

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Op en top Noorwegen Deze reis staat in het teken van de indrukwekkende natuur die het zuidelijke deel van Noorwegen te bieden heeft: het hooggebergte van nationaal park Jotunheimen, het fjordengebied

Nadere informatie

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND. deblauwevogel.be NOORS LAPLAND. Nederlandstalig begeleide groepsreis

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND. deblauwevogel.be NOORS LAPLAND. Nederlandstalig begeleide groepsreis HET BESTE VAN NOORS LAPLAND deblauwevogel.be NOORS LAPLAND Nederlandstalig begeleide groepsreis 1 2 HET BESTE VAN NOORS LAPLAND Met De Blauwe Vogel ontdekt u inderdaad het beste van Noors Lapland! Na een

Nadere informatie

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Pagina 1 van 5 / 20-02-2015 OVERZICHT Bent u klaar voor 18 spannende dagen aan boord van MS. Artania? U ervaart tijdens deze verbluffend mooie

Nadere informatie

NOORDERLICHT EN STERREN JANUARI BEGELEIDE GROEPSREIS

NOORDERLICHT EN STERREN JANUARI BEGELEIDE GROEPSREIS NOORDERLICHT EN STERREN JANUARI 2017 - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis vlieg je eerst naar fjordenhoofdstad Bergen om vervolgens in te schepen aan boord

Nadere informatie

Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject

Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject Finland 23-Daagse hotelrondreis Roald Amundsen incl. overtocht en Hurtigruten traject Wellicht de meest complete Noordkaapreis aangeboden in Nederland REISOMSCHRIJVING Deze reis is wellicht de meest complete

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Op en top Noorwegen Deze reis staat in het teken van de indrukwekkende natuur die het zuidelijk deel van Noorwegen te bieden heeft; het hooggebergte van nationaal park Jotunheimen, het fjordengebied

Nadere informatie

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 5-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

Zomer programma 2012 N OORS N AUTISCH A VONTUUR

Zomer programma 2012 N OORS N AUTISCH A VONTUUR Zomer programma 2012 N OORS N AUTISCH A VONTUUR NOORS NAUTISCH AVONTUUR Een combinatie van actief zeilen, idyllisch afmeren in rustige fjorden, stevige wandelingen en het ontdekken van afgelegen steigertjes.

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Noorwegen Maak kennis met de veelzijdigheid van het Noorse landschap. Reis langs de hoge bergtoppen van Jotunheimen, het diepe Hardanger- en Sognefjord, watervallen en diverse gletsjers.

Nadere informatie

Dagprogramma. Hoogtepunten van Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Hirtshals naar Stavanger. askja.nl

Dagprogramma. Hoogtepunten van Noorwegen. Dag 1 - Ferry van Hirtshals naar Stavanger. askja.nl Dagprogramma Hoogtepunten van Noorwegen Tijdens deze reis ontdekt u de hoogtepunten van zuidelijk Noorwegen; indrukwekkende fjorden, uitgestrekte hoogvlaktes, ruige hooggebergtes en gletsjers. U reist

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.be

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.be Dagprogramma Natuurparken & Fjorden Met uw eigen auto rijdt u langs prachtig Noors hooggebergte en legendarische fjorden en heeft u ruim de tijd om de natuur te verkennen. U voelt zich klein naast hoge

Nadere informatie

van Lapland tot Lofoten

van Lapland tot Lofoten van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami deblauwevogel.be SCANDINAVIË Nederlandstalig begeleide groepsreis 1 2 van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami Een reis door Finland, Zweden en Noorwegen.

Nadere informatie

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS HURTIGRUTEN EN DE NOORSE FJORDEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis doorheen de Noorse fjorden met aansluitend een 6-daagse zeereis met Hurtigruten van noord naar zuid.

Nadere informatie

GROEPSREIS DESOLATE WESTFJORDEN - NIEUW!

GROEPSREIS DESOLATE WESTFJORDEN - NIEUW! GROEPSREIS DESOLATE WESTFJORDEN - NIEUW! De westkust van IJsland herbergt een ongewone en ongerepte natuur. Wandel langs rode zandstranden en vaar over de fjorden langs kleine vissersdorpjes. Spot de schattige

Nadere informatie

van Lapland tot Lofoten

van Lapland tot Lofoten van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami deblauwevogel.be SCANDINAVIË Nederlandstalig begeleide groepsreis 1 2 van Lapland tot Lofoten in het land van de Sami Een reis door Finland, Zweden en Noorwegen.

Nadere informatie

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Ontdek het beste dat zuidelijk Noorwegen te bieden heeft! U reist langs prachtige gebieden en maakt ook een deeltraject van Hurtigruten

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS Sami-bevolking in Fins Lapland Vissersdorpjes op Lofoten, de mooiste archipel van Noorwegen Bezoek aan de Sami en hun rendieren Gammelstad in Luleå Natuur- en zeearendsafari

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Natuurparken & Fjorden Met je eigen auto rij je langs het prachtige Noorse hooggebergte en de legendarische fjorden. Je hebt ruim de tijd om de natuur te verkennen en voelt je klein naast

Nadere informatie

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Al het natuurschoon dat Zuid-Noorwegen te bieden heeft ziet u tijdens deze reis: vele bergen, hoogvlaktes, diepe dalen en prachtige fjorden. Peer Gynt

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

N O O R S N A U T I S C H A V O N T U U R

N O O R S N A U T I S C H A V O N T U U R zomer 2011 N O O R S N A U T I S C H A V O N T U U R B R 0 1 We e k e i n d e Wa d Neem contact op voor data en mogelijkheden. B R 0 2 z e e r e i s H a r l i n g e n - B e r g e n Een heerlijke combinatie

Nadere informatie

POSTROUTE NAAR WINTERS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS

POSTROUTE NAAR WINTERS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS POSTROUTE NAAR WINTERS LAPLAND - BEGELEIDE GROEPSREIS 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis langsheen de fjorden van Noorwegen tot in winters Lapland. Maak je verblijf in Lapland des te specialer

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

VAN LAPLAND TOT LOFOTEN IN HET LAND VAN DE SAMI

VAN LAPLAND TOT LOFOTEN IN HET LAND VAN DE SAMI VAN LAPLAND TOT LOFOTEN IN HET LAND VAN DE SAMI HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS Sami-bevolking in Fins Lapland Vissersdorpjes op Lofoten, de mooiste archipel van Noorwegen Bezoek aan de Sami en hun rendieren

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Zeilen met Mae West in 2015. actief meezeilen. Zeilen met Mae West in 2015. meedoen i navigatie en planning

Zeilen met Mae West in 2015. actief meezeilen. Zeilen met Mae West in 2015. meedoen i navigatie en planning Zeilen met Mae West in 2015 actief meezeilen Zeilen met Mae West in 2015 meedoen i navigatie en planning genieten van de stilte van het Noorden Zeilen met Mae West in 2015 Lekkere keuken niet meer dan

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA

FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA 16-daagse rondreis met huurwagen in het uiterste noorden van Zweden, Finland en Noorwegen. Uiteraard staat een uitgebreide verkenning van Lapland op het programma maar

Nadere informatie

HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI

HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI Het eiland van vuur en ijs in combinatie met de Arctische schoonheid van Groenland. De groene weiden in het zuiden van Groenland staan in schril

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

Noorwegen 'Leif Eriksson' 25-Daagse Noordkaapreis incl. overtocht & Hurtigruten

Noorwegen 'Leif Eriksson' 25-Daagse Noordkaapreis incl. overtocht & Hurtigruten Noorwegen 'Leif Eriksson' 25-Daagse Noordkaapreis incl. overtocht & Hurtigruten De spectaculairste Noordkaapreis: via de Rijksweg 17 langs de Noorse kust naar het noorden en terug met Hurtigruten. REISOMSCHRIJVING

Nadere informatie

Hurtigruten Daagse Lofoten en Arctic Ocean Safari

Hurtigruten Daagse Lofoten en Arctic Ocean Safari Hurtigruten 2017 8-Daagse Lofoten en Arctic Ocean Safari Vertrek vanaf 28 januari t/m 18 februari Een waar Hurtigruten avontuur boven de Poolcirkel tegen een voordelig tarief! Bezoek de Noordkaap en geniet

Nadere informatie

NOORDERLICHT EN STERREN MAART BEGELEIDE GROEPSREIS

NOORDERLICHT EN STERREN MAART BEGELEIDE GROEPSREIS NOORDERLICHT EN STERREN MAART 2017 - BEGELEIDE GROEPSREIS Tijdens deze 11-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis vlieg je rechtstreeks naar Tromsø in het hoge noorden. Je kan er deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Noorwegen 16-Daagse Trein&Hurtigruten reis incl. verblijf in Bergen en Oslo, vertrek 01 feb. 2015

Noorwegen 16-Daagse Trein&Hurtigruten reis incl. verblijf in Bergen en Oslo, vertrek 01 feb. 2015 Noorwegen 16-Daagse Trein&Hurtigruten reis incl. verblijf in Bergen en Oslo, vertrek 01 feb. 2015 Geniet extra voordelig van deze combinatie reis. Boekt u deze reis voor 30 september 2014, dan ontvangt

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 15-daagse stammenreis via Kafa DAG 1 ADDIS ABEBA-BONGA Vandaag begint uw reis naar de stammen in het zuiden met een vrij lange reisdag van Addis Abeba naar Bonga. Onderweg

Nadere informatie

NOORDERLICHT EN STERREN - BEGELEIDE GROEPSREIS

NOORDERLICHT EN STERREN - BEGELEIDE GROEPSREIS NOORDERLICHT EN STERREN - BEGELEIDE GROEPSREIS Scheep in aan boord van Hurtigruten en beleef deze 14-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis die je meeneemt naar het hoge Noorden. Je reist vanaf het

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016

Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016 Frozen Lofoten (LANDSCHAPS)FOTOREIS WINTER 2016 Frozen Lofoten 20 t/m 27 februari 2016 Reisleider: Floris Smeets & Marijn Heuts Prijs: 1.995 EUR Groep: min. 4, max. 6 deelnemers per reis HET GEBIED //

Nadere informatie

Noorwegen Leif Eriksson 25-Daagse hotelrondreis incl. overtocht en Hurtigruten

Noorwegen Leif Eriksson 25-Daagse hotelrondreis incl. overtocht en Hurtigruten Noorwegen Leif Eriksson 25-Daagse hotelrondreis incl. overtocht en Hurtigruten De spectaculairste Noordkaapreis: via de Rijksweg 17 langs de Noorse kust naar het noorden en terug met Hurtigruten. REISOMSCHRIJVING

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI 2018

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI 2018 Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI 2018 Frozen Lofoten 18-25 februari en 26 februari - 5 maart 2018 Reisleider: Floris Smeets & Marijn Heuts Prijs: 2.195 EUR

Nadere informatie

Polar Bear Special. M/V Plancius

Polar Bear Special. M/V Plancius Polar Bear Special M/V Plancius 9-daagse expeditiecruise Van Longyearbyen naar Longyearbyen Vertrekdatum 28 augustus 2018 De beste gelegenheid om de koning van de Noordpool te spotten! Een expeditie naar

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Dagprogramma. Carretera Austral. Dag 1 - Aankomst in Santiago. askja.nl

Dagprogramma. Carretera Austral. Dag 1 - Aankomst in Santiago. askja.nl Dagprogramma Carretera Austral De Carretera Austral strekt zich uit over een lengte van 1.200 kilometer door de ongerepte Chileense wildernis en voert dwars door de Andes. Ruige landschappen met gletsjers

Nadere informatie

14-DAAGSE UNIEKE REIS MET LOFOTEN - BEGELEIDE GROEPSREIS

14-DAAGSE UNIEKE REIS MET LOFOTEN - BEGELEIDE GROEPSREIS 14-DAAGSE UNIEKE REIS MET LOFOTEN - BEGELEIDE GROEPSREIS Ontdek alle facetten van Noorwegen tijdens deze 14-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis. Reis van Oslo tot Bergen via de adembenemende Bergenbaan,

Nadere informatie

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI / MAART 2020

Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI / MAART 2020 Frozen Lofoten FLORIS SMEETS - MARIJN HEUTS LANDSCHAPSFOTOGRAFIEREIS FEBRUARI / MAART 2020 Frozen Lofoten 16-23 februari en 24 februari - 2 maart 2020 Reisleider: Floris Smeets & Marijn Heuts Prijs: 2.195

Nadere informatie

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND!

HET BESTE VAN NOORS LAPLAND! HET BESTE VAN NOORS LAPLAND! HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS Groot aantal winterse excursies inclusief! Grote kans op noorderlicht! Lofoten in de winter, mooiste archipel van Noorwegen! Tromsø, Parijs van het

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie