AEGON Collectieve Ongevallenverzekering. Productinformatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AEGON Collectieve Ongevallenverzekering. Productinformatie"

Transcriptie

1 AEGON Collectieve Ongevallenverzekering Productinformatie

2

3 AEGON Collectieve Ongevallenverzekering De AEGON Collectieve Ongevallenverzekering voorziet in een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. Met deze verzekering kunnen bedrijven hun werknemers wereldwijd verzekeren tegen ongevallen, naar keuze alleen tijdens werktijd óf 24 uur per dag. Zowel alle medewerkers, als een (objectief vast te stellen) deel van hen kunnen worden verzekerd. Ook de directie kan worden meeverzekerd. Doelgroep bedrijven; stichtingen en verenigingen. Dekking Rubriek A: uitkering bij overlijden. Rubriek B: uitkering bij blijvende invaliditeit. Het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd bij algehele blijvende invaliditeit. In de tabel onder het hoofdstuk uitkering ziet u welk percentage wordt uitgekeerd bij gedeeltelijke blijvende invaliditeit. Rubriek A en B kunnen apart verzekerd worden. In het algemeen worden echter beide rubrieken gesloten. Verzekerd bedrag Bedrijven kunnen zich verzekeren op basis van een vast verzekerd bedrag of een aantal maal het brutojaarloon van het bedrijf. Het brutojaarloon is het totaalbedrag van salarissen dat een werkgever in één jaar aan zijn werknemers betaalt. Inclusief vakantiegeld en een eventuele 13e maand, maar exclusief variabele beloningen als overwerkvergoeding en winstuitkering. Het salaris is het overeengekomen en naar tijdruimte vastgestelde (per maand, per vier weken of per week) brutosalaris, berekend op jaarbasis. Stichtingen en verenigingen kunnen zich uitsluitend verzekeren op basis van vaste verzekerde bedragen. Veel bedrijven hechten vooral waarde aan de opvang van de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit. Daarom kiezen de meeste ondernemers voor een verzekerd bedrag bij invaliditeit dat twee of drie keer zo hoog is als het verzekerde bedrag bij overlijden. Bovendien ontvangen werknemers zo ook bij gedeeltelijke invaliditeit een substantiële uitkering.

4 Premie De premie voor bedrijven wordt berekend op basis van: de hoogte van de verzekerde bedragen of de totale loonsom; de aard van de werkzaamheden/activiteiten; het aantal verzekerden (alleen bij vaste verzekerde bedragen). De premie voor stichtingen en verenigingen wordt berekend op basis van: de hoogte van de verzekerde bedragen; de aard van de werkzaamheden/activiteiten; het aantal verzekerden; de frequentie van de werkzaamheden/activiteiten. Termijnbetaling De premie kan betaald worden per maand (6% toeslag), per kwartaal (5% toeslag), per halfjaar (3% toeslag) of per jaar. Acceptatie De acceptatie gebeurt aan de hand van een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Voor deze verzekering worden géén gezondheidsvragen gesteld. Er vindt dus geen medische selectie plaats. Het tussentijds melden van in- en uitdiensttredingen is niet nodig. Nieuwe medewerkers zijn automatisch meeverzekerd. Mutaties en naverrekening Bij een verzekering op basis van het brutojaarloon worden ieder jaar op 1 januari de brutoloonsom en het personeelsbestand vastgesteld over het afgelopen jaar. Voor een verzekering op basis van een vast verzekerd bedrag geldt dat op de hoofdprolongatiedatum (bij bedrijven één keer per jaar, bij stichtingen en verenigingen één keer in de drie jaar) het aantal deelnemers aan de verzekering wordt gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt definitief de nominale premie over de afgelopen periode bepaald en vindt naverrekening plaats. Mede op basis daarvan wordt de voorschotpremie voor de komende periode vastgesteld. Tussentijdse personeelsmutaties hoeven niet te worden doorgegeven. Nieuwe medewerkers zijn automatisch meeverzekerd. Werknemers die uit dienst treden, vallen na vertrek automatisch niet meer onder de dekking. Uitkering Bij overlijden als gevolg van een ongeval wordt 100% van het verzekerde bedrag voor overlijden uitgekeerd. Wanneer het overlijden van een werknemer het gevolg is van een bedrijfsongeval, wordt de uitkering met 50% verhoogd. Er geldt een speciale regeling als een verzekerde in het buitenland overlijdt door een ongeval. Als er geen andere verzekering of voorziening voor is, betaalt namelijk AEGON ook de repatriëring van het stoffelijk overschot naar Nederland tot een maximum van 5.000,-. Dit bedrag komt dan bovenop het verzekerde bedrag bij overlijden door een ongeval.

5 Bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval wordt de uitkering bepaald op het moment dat de mate van de invaliditeit medisch kan worden vastgesteld. Dit gebeurt uiterlijk binnen twee jaar na het ongeval. De hoogte van de uitkering is het percentage van het verzekerde bedrag voor blijvende invaliditeit volgens de Gliedertaxe: Hoogte van de uitkering bij algehele verlamming bij algeheel verlies verstandelijke vermogens bij algeheel (functie)verlies van: het gezichtsvermogen van beide ogen het gezichtsvermogen van één oog het gehoor van beide oren het gehoor van één oor bovenarm t/m het schoudergewricht onderarm tot in het ellebooggewricht hand tot aan het polsgewricht een duim een wijsvinger een middelvinger een ringvinger een pink bovenbeen t/m het heupgewricht onderbeen tot in het kniegewricht voet tot aan het enkelgewricht een grote teen elke overige teen de milt een nier de reuk en/of de smaak spraakvermogen een natuurlijk gebitselement postwhiplash en/of postcommotioneel syndroom 100% 100% 100% 35% 60% 30% 75% 70% 60% 25% 15% 12% 70% 60% 50% 5% 20% 50% 1% 0-8% Bij gedeeltelijk (functie)verlies wordt een evenredig deel van de percentages uitgekeerd. In alle hier niet genoemde gevallen van blijvende invaliditeit wordt het uitkeringspercentage vastgesteld naar de mate van blijvende invaliditeit, die het letsel voor het lichaam als geheel oplevert. De uitkering wordt uitgekeerd aan de verzekeringnemer (het bedrijf, de stichting of de vereniging). Deze heeft de keuze het uitgekeerde bedrag te betalen aan de werknemer of nabestaanden, of te gebruiken voor de opvang van de bedrijfsschade (bijvoorbeeld kosten voor vervangend personeel of extra premielasten bij arbeidsongeschiktheid). Op verzoek van de werkgever maakt AEGON de uitkering rechtstreeks over aan de werknemer of nabestaanden. Contractduur Eén of drie jaar. De polis wordt stilzwijgend verlengd volgens de in de polis vermelde termijn.

6 Korting Bij een 3-jarig contract ontvangt de klant 5% korting op de premie. De werkgever krijgt een korting op de premie als hij of zij niet wil dat de uitkering met 50% wordt verhoogd bij overlijden als gevolg van een bedrijfsongeval. Fiscale aspecten Voor de werkgever: De premie voor de AEGON Collectieve Ongevallenverzekering valt onder de loonkosten en is dus fiscaal aftrekbaar. B.V./N.V.: de premie voor een meeverzekerde directeur/grootaandeelhouder is fiscaal aftrekbaar. Over de uitkering moet loonheffing worden betaald; V.O.F.: de premie voor in de verzekering opgenomen firmanten is niet fiscaal aftrekbaar en over de uitkering is geen loonheffing verschuldigd. Firmanten hebben geen loondienstverhouding en zijn altijd zelfstandig. Bij firmanten moet rekening worden gehouden met heffing van successierecht (bij een uitkering wegens overlijden). Voor de werknemer: De premie wordt niet tot het loon van de werknemer gerekend. De werknemer hoeft hier dus geen belasting over te betalen. De werknemer (of zijn nabestaande) is wel loonbelasting verschuldigd over de uitkering. Bij het overlijden van een werknemer is een eenmalige uitkering van drie maal het maandsalaris vrij van loonbelasting op grond van de uitvoeringsbeschikking Loonbelasting. De nabestaanden hoeven over deze uitkering geen successierechten te betalen. Voorbeeld van een AEGON Collectieve Ongevallenverzekering, gebaseerd op een vast verzekerd bedrag Een vereniging heeft acht leden. Overlijden is verzekerd voor ,-. Blijvende invaliditeit is verzekerd voor ,-. Het totaal verzekerd bedrag waarover premie wordt berekend, is: Verzekerd bedrag (overlijden + blijvende invaliditeit) x aantal leden Dus: ( , ,-) x 8 = ,- Voorbeeld van een AEGON Collectieve Ongevallenverzekering, gebaseerd op brutojaarloon Het brutojaarloon van een bedrijf bedraagt ,-. Overlijden is verzekerd voor één keer het brutojaarloon. Blijvende invaliditeit is verzekerd voor twee keer het brutojaarloon. Het totaal verzekerd bedrag waarover de premie wordt berekend, is: Brutojaarloon + 2 x brutojaarloon Dus: ,- + 2 x ,- = ,- De uitkering is afhankelijk van het brutojaarloon van de betreffende werknemer. Een brutojaarloon van ,- resulteert bij overlijden in een uitkering van ,-. Als dit overlijden het gevolg is van een bedrijfsongeval bedraagt de uitkering ,-. Bij blijvende volledige invaliditeit bedraagt de uitkering ,-. Aan deze productinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bepalend zijn uitsluitend de verzekeringsvoorwaarden.

7 De belangrijkste voordelen: Financiële zekerheid Werknemers zijn wereldwijd verzekerd tegen ongevallen. Tijdens werktijd of 24 uur per dag, 7 dagen per week. Extra waardering Een goede secundaire arbeidsvoorwaarde tegen een scherpe premie. Verhoogde uitkering 50% hogere uitkering bij overlijden als gevolg van een bedrijfsongeval. Volop keuze De ondernemer stelt zelf zijn verzekering samen. Eenvoudige acceptatie Medische keuringen of gezondheidsverklaringen zijn niet nodig en nieuwe medewerkers zijn automatisch bij indiensttreding meeverzekerd. Geen onnodige administratieve rompslomp Tussentijds personeelsmutaties doorgeven is niet nodig. Extra korting 5% korting op de premie bij een contractduur van 3 jaar.

8 AEGON Schadeverzekering N.V. Postbus AC Den Haag AEGON Schadeverzekering N.V. is statutair gevestigd te Den Haag Handelsregister AEGON Schadeverzekering N.V. is ingeschreven in het register dat de AFM en DNB aanhouden. S d april 2009

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie AEGON Woonlastenverzekering Productinformatie Inhoudsopgave AEGON Woonlastenverzekering in het kort 3 De belangrijkste kenmerken 3 Overige kenmerken 3 Kenmerken AEGON Woonlastenverzekering 4 Doelgroepen

Nadere informatie

Kruidvat Ongevallenverzekering. Bijzondere Voorwaarden. nr. 2010K-OV

Kruidvat Ongevallenverzekering. Bijzondere Voorwaarden. nr. 2010K-OV Kruidvat Ongevallenverzekering Bijzondere Voorwaarden nr. 2010K-OV Inhoudsopgave Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden nr. 2010K en hebben betrekking op de Ongevallenverzekering

Nadere informatie

ander licht op de zaak

ander licht op de zaak Ongevallenverzekering ZW-ON-01 Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Ongevallenverzekering. Met deze verzekering ontvangt u een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.

Nadere informatie

Ongevallen Inzittenden verzekering

Ongevallen Inzittenden verzekering Ongevallen Inzittenden verzekering Bijzondere Voorwaarden OI15 Inhoudsopgave I Algemeen 4 1.1 Welke voorwaarden gelden? 4 1.2 Wat bedoelen wij met: 4 II Verzekering 5 2.1 Wie is verzekerd? 5 2.2 Waar

Nadere informatie

P cl. 22 ja cn Z BIJZONDERE VOORWAARDEN VAKANTIE-ONGEVALLEN VOOR HET GEZIN. Begripsomschrijvingen

P cl. 22 ja cn Z BIJZONDERE VOORWAARDEN VAKANTIE-ONGEVALLEN VOOR HET GEZIN. Begripsomschrijvingen BIJZONDERE VOORWAARDEN VAKANTIE-ONGEVALLEN VOOR HET GEZIN Deze Bijzondere Voorwaarden maken één geheel uit met de Algemene Voorwaarden en hebben betrekking op de rubriek Eb Vakantie-Ongevallen voor het

Nadere informatie

Zorg voor uw nabestaanden. Aegon Overlijdensrisicoverzekering

Zorg voor uw nabestaanden. Aegon Overlijdensrisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden Aegon Overlijdensrisicoverzekering Als u overlijdt, heeft u dan financieel alles goed geregeld voor uw dierbaren? Kan uw huis hun thuis blijven? En kunnen ze de dingen blijven

Nadere informatie

AEGON OverlijdensRisicoverzekering. Zorg voor uw nabestaanden

AEGON OverlijdensRisicoverzekering. Zorg voor uw nabestaanden AEGON OverlijdensRisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden De zekerheid dat de zorg voor uw nabestaanden goed is geregeld Even stilstaan bij iets waar u niet graag aan denkt U denkt er niet graag over

Nadere informatie

Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid. Zorg voor uw nabestaanden

Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid. Zorg voor uw nabestaanden Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid Zorg voor uw nabestaanden Als u overlijdt, heeft u dan financieel alles goed geregeld voor uw dierbaren? Kan uw huis hun thuis blijven? En kunnen ze de dingen

Nadere informatie

ONGEVAL & INVALIDITEIT

ONGEVAL & INVALIDITEIT ONGEVAL & INVALIDITEIT WIE ZIJN VERZEKERD? U, de (gemachtigde) bestuurder uw verzekerde gezinsleden of passagiers van uw motorvoertuig. (Alleen personen tussen de 5 en de 70 jaar zijn verzekerd) WAAR BENT

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Gezinsongevallenverzekering

Bijzondere voorwaarden Gezinsongevallenverzekering Versie P1P00 Bijzondere voorwaarden Gezinsongevallenverzekering 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Verzekerden zijn indien van toepassing: 1.1.1 de verzekeringnemer; 1.1.2 diens echtgeno(o)t(e) of partner, met

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN ONGEVALLEN VOOR HET GEZIN

BIJZONDERE VOORWAARDEN ONGEVALLEN VOOR HET GEZIN BIJZONDERE VOORWAARDEN ONGEVALLEN VOOR HET GEZIN Deze Bijzondere Voorwaarden maken één geheel uit met de Algemene Voorwaarden en hebben betrekking op de rubriek Ea Ongevallen voor het Gezin. Deze Bijzondere

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden

Bijzondere Voorwaarden Bijzondere Voorwaarden Ongevallen Inzittenden 2 Bijzondere verzekeringsvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering Versie B2012.1 Deze verzekeringsvoorwaarden geven - in aanvulling op of in afwijking

Nadere informatie

Voorwaarden Ongevallenverzekering

Voorwaarden Ongevallenverzekering Voorwaarden Ongevallenverzekering LON15 Klik op het hoofdstuk om er direct naar toe te gaan! Inhoud startpagina Dit document is een aanvulling op de Algemene Voorwaarden. U leest wat er wel en niet verzekerd

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden nr. 3009

Bijzondere Voorwaarden nr. 3009 AEGON Ongevallenverzekering Bijzondere Voorwaarden nr. 3009 U heeft bij ons een ongevallenverzekering afgesloten. Dan wilt u graag weten wat de afspraken zijn. Bijvoorbeeld over wat u verzekerd heeft en

Nadere informatie

Ea Bijzondere voorwaarden ongevallen voor het gezin

Ea Bijzondere voorwaarden ongevallen voor het gezin Ea Bijzondere voorwaarden ongevallen voor het gezin Deze bijzondere voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden en hebben betrekking op de rubriek Ea ongevallen voor het gezin. Deze bijzondere

Nadere informatie

Aegon Overlijdensrisicoverzekering. Zorg voor uw nabestaanden

Aegon Overlijdensrisicoverzekering. Zorg voor uw nabestaanden Aegon Overlijdensrisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden Als u overlijdt, heeft u dan financieel alles goed geregeld voor uw dierbaren? Kan uw huis hun thuis blijven? En kunnen ze de dingen blijven

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat u inspireert. Want ondernemers

Nadere informatie

Rubriek Ongevallenverzekering inzittenden (OVI)

Rubriek Ongevallenverzekering inzittenden (OVI) Polisvoorwaardenblad 356-00 Rubriek Ongevallenverzekering inzittenden (OVI) Deze Rubriek is uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Artikel 529-20.1504 Datum 1 april 2015

Nadere informatie

Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering

Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering Een bijzondere arbeidsvoorwaarde met lage kosten Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering U zorgt op vele

Nadere informatie

Ongevallen in- en opzittenden verzekering MwPV04-01

Ongevallen in- en opzittenden verzekering MwPV04-01 Ongevallen in- en opzittenden verzekering MwPV04-01 Voorwaarden Het aanvraag- en/of wijzigingsformulier en andere documenten die voor het verstrekken van gegevens noodzakelijk zijn, dienen als grondslag

Nadere informatie

11. SCHADEVERGOEDING EXCLUSIEF BTW

11. SCHADEVERGOEDING EXCLUSIEF BTW 12. WINTERSTOP De verzekering is inclusief winterstop. Gedurende de periode van 15 december tot 1 maart dekt deze verzekering geen cascoschade die verband houden met het gebruik van de motor. 11. SCHADEVERGOEDING

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Collectief

Ongevallenverzekering Collectief Collectieve ongevallenverzekering Informatie voor de werkgever Ongevallenverzekering Collectief Met preventieve diensten en dekkingen voor werkhervatting Ongevallenverzekering Collectief Voorkomt waar

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Zevenwouden ZW-ONG-02. Hoe leest u deze polisvoorwaarden? Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Ongevallenverzekering Zevenwouden ZW-ONG-02. Hoe leest u deze polisvoorwaarden? Welke voorwaarden zijn van toepassing? Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Ongevallenverzekering. Met deze verzekering ontvangt u een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. Hoe leest u deze polisvoorwaarden?

Nadere informatie

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument REAAL Uitgaven AOV Informatie voor de consument 2 Doorgaan met wat u zorgvuldig hebt opgebouwd REAAL Uitgaven AOV 3 Veel ondernemers denken niet aan arbeidsongeschiktheid. U heeft plezier in uw werk. U

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Collectief

Ongevallenverzekering Collectief Collectieve ongevallenverzekering Informatie voor de werkgever Ongevallenverzekering Collectief Met preventieve diensten en dekkingen voor werkhervatting 2 Ongevallenverzekering Collectief Voorkomt waar

Nadere informatie

Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering

Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering Een bijzondere arbeidsvoorwaarde met lage kosten Allianz Collectieve Overlijdensrisicoverzekering U zorgt op vele

Nadere informatie

Beperk de schade bij verzuim & arbeidsongechiktheid. Zowel voor de werkgever als de werknemer

Beperk de schade bij verzuim & arbeidsongechiktheid. Zowel voor de werkgever als de werknemer Beperk de schade bij verzuim & arbeidsongechiktheid Zowel voor de werkgever als de werknemer Attractief personeelsprogramma van; In samenwerking met: Het attractieve personeelsprogramma Bestaat uit de

Nadere informatie

Zorg voor uw nabestaanden. AEGON OverlijdensRisicoverzekering

Zorg voor uw nabestaanden. AEGON OverlijdensRisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden AEGON OverlijdensRisicoverzekering Als u overlijdt, heeft u dan alles goed geregeld voor uw nabestaanden? Uw partner en kinderen kunnen anders voor onverwachte uitgaven komen

Nadere informatie

Ongevallenverzekering motorrijtuigen

Ongevallenverzekering motorrijtuigen Ongevallenverzekering motorrijtuigen Voorwaarden Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons 1 27685 17.01 1. Ongevallen inzittenden

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Collectief

Ongevallenverzekering Collectief Collectieve ongevallenverzekering Informatie voor de werkgever Ongevallenverzekering Collectief Met preventieve diensten en dekkingen voor werkhervatting 2 Ongevallenverzekering Collectief Voorkomt waar

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Collectief

Ongevallenverzekering Collectief Collectieve ongevallenverzekering Informatie voor de werkgever Ongevallenverzekering Collectief Met preventieve diensten en dekkingen voor werkhervatting 2 Ongevallenverzekering Collectief Voorkomt waar

Nadere informatie

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument REAAL Uitgaven AOV Informatie voor de consument 2 Doorgaan met wat u zorgvuldig hebt opgebouwd REAAL Uitgaven AOV 3 Veel ondernemers denken niet aan arbeidsongeschiktheid. U hebt plezier in uw werk. U

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Tesla Ongevallen Inzittenden

Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Tesla Ongevallen Inzittenden Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Tesla Ongevallen Inzittenden 1. Voorwaarden Deze Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Tesla Ongevallen Inzittenden zijn onlosmakelijk verbonden

Nadere informatie

Regeling uitkering dienstongevallen politie

Regeling uitkering dienstongevallen politie BZK Regeling uitkering dienstongevallen politie 18 oktober 2007/Nr. 2007-0000348962 DGV/POL/AB De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Gelet op artikel 54a, vierde lid, van het Besluit

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken?

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? AEGON Woonlastenverzekering Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? U raakt arbeidsongeschikt. Of u verliest uw baan. Dat betekent dat uw

Nadere informatie

SAZAS BASIS-verzekering

SAZAS BASIS-verzekering SAZAS BASIS-verzekering Verzuimverzekering voor loondoorbetaling van arbeidsongeschikt personeel SAZAS dé verzuimspecialist Voor wie is de BASIS-verzekering? De SAZAS BASIS-verzekering is bestemd voor

Nadere informatie

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken?

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? AEGON Woonlastenverzekering Inhoud Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? pagina 3 U kiest voor flexibiliteit pagina 5 U verzekert zich voor

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat

Nadere informatie

Persoonlijke Ongevallenverzekering Mei 2018

Persoonlijke Ongevallenverzekering Mei 2018 Persoonlijke Ongevallenverzekering Voorwaarden Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons 1 26242 18.05 1. Ongevallen Binnenshuis (ONP-RV-03-161)

Nadere informatie

SAZAS BASIS-verzekering

SAZAS BASIS-verzekering SAZAS BASIS-verzekering Verzuimverzekering voor loondoorbetaling van arbeidsongeschikt personeel SAZAS dé verzuimspecialist Voor wie is de BASIS-verzekering? Wat kan ik verwachten van de BASIS-verzekering?

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat u inspireert. Want ondernemers

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid Allianz Inkomensverzekeringen Arbeidsongeschiktheid Productinformatie voor de adviseur Algemeen Allianz Inkomensverzekeringen biedt vijf verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in drie categorieën:

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Ongevallenverzekering voor Inzittenden Wat vindt u waar? 3.1 Overlijden 3.2 Blijvende invaliditeit 3.

Bijzondere voorwaarden Ongevallenverzekering voor Inzittenden Wat vindt u waar? 3.1 Overlijden 3.2 Blijvende invaliditeit 3. Wat vindt u waar? Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Artikel 7. Artikel 8. Artikel 9. Artikel 9. Begripsomschrijving Verzekeringsgebied Omvang van de dekking 3.1 Overlijden

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt en nu?

Arbeidsongeschikt en nu? AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Arbeidsongeschikt en nu? Als u arbeidsongeschikt raakt, heeft u veel te regelen. U bent niet alleen bezig met beter worden, maar u heeft daarnaast nog de zorg over

Nadere informatie

AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers. Complete financiële. bescherming voor. u en uw bedrijf

AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers. Complete financiële. bescherming voor. u en uw bedrijf AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers Complete financiële bescherming voor u en uw bedrijf Zeker voor startende ondernemers is het belangrijk om goed verzekerd te zijn, tegen een gunstige premie.

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering Rialto.Tóch verzekerd Polisvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering Dit zijn de polisvoorwaarden van de Ongevallen inzittendenverzekering. U vindt hier wanneer inzittenden van een motorrijtuig of

Nadere informatie

DK620 Bijzondere Voorwaarden Ongevallen

DK620 Bijzondere Voorwaarden Ongevallen DK620 Bijzondere Voorwaarden Deze voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. Woorden welke cursief geschreven zijn, worden nader beschreven in artikel 8 Nadere begripsomschrijvingen. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

Sazas Verzuimverzekering

Sazas Verzuimverzekering Sazas Verzuimverzekering Verzuimverzekering voor loondoorbetaling van arbeidsongeschikt personeel Voor wie is de Sazas Verzuimverzekering? De Sazas Verzuimverzekering is bestemd voor alle werkgevers met

Nadere informatie

MTR-13 OI Bijzondere Voorwaarden Ongevallenverzekering Op-/Inzittenden

MTR-13 OI Bijzondere Voorwaarden Ongevallenverzekering Op-/Inzittenden Deze vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave... 2 1. Wie zijn de verzekerden?... 2 2. Wat is verzekerd?... 2 3. Waar geldt de verzekering?... 2 4. Welke veranderingen

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Ongevallenverzekering

Verzekeringsvoorwaarden Ongevallenverzekering Verzekeringsvoorwaarden Ongevallenverzekering Wat zijn dit voor voorwaarden? Dit zijn de bijzondere verzekeringsvoorwaarden van de NurseStation ongevallenverzekering. Deze vormen één geheel met onze Algemene

Nadere informatie

Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering Ongevallenverzekering Versie 2010.1 Bijzondere verzekeringsvoorwaarden ongevallenverzekering Deze verzekeringsvoorwaarden geven - in aanvulling op of in afwijking van de algemene verzekeringsvoorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden VoordeelPakket - Uw ongevallen

Voorwaarden VoordeelPakket - Uw ongevallen In de voorwaarden van de Ongevallenverzekering leest u: Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 1 en 2). Waarvoor u bent verzekerd (pagina 3). Waarvoor u niet bent verzekerd (pagina

Nadere informatie

De Ongevallenverzekering van Centraal Beheer. Een financiële tegemoetkoming na een ongeval

De Ongevallenverzekering van Centraal Beheer. Een financiële tegemoetkoming na een ongeval De Ongevallenverzekering van Centraal Beheer. Een financiële tegemoetkoming na een ongeval Inhoud Een inkomen als er iets gebeurt. 3 Even uw voordelen op een rij! 5 Goed om even te weten. 6 2 Een inkomen

Nadere informatie

De Werkgever PRODUCTINFORMATIE. collectieve VERZEKERINGEN ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OVERZICHT

De Werkgever PRODUCTINFORMATIE. collectieve VERZEKERINGEN ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OVERZICHT De Werkgever PRODUCTINFORMATIE collectieve VERZEKERINGEN ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OVERZICHT WAT U EERST MOET WETEN Als uw medewerker arbeidsongeschikt raakt, kan hij niet meer voor zijn inkomen zorgen. Vaak

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Ongevallen (DR) Inhoud. Artikel 1 Welke schade vergoeden wij? 2

Bijzondere Voorwaarden Ongevallen (DR) Inhoud. Artikel 1 Welke schade vergoeden wij? 2 Rubriek D-4 Bijzondere Voorwaarden Inhoud Artikel 1 Welke schade vergoeden wij? 2 Artikel 2 Welke schade vergoeden wij niet? 2 Artikel 3 Wat zijn uw verplichtingen bij schade? 3.1 Binnen welke tijd moet

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid

Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Inkomen bij arbeidsongeschiktheid kan erg tegenvallen Stelt u zich eens voor, u wordt ziek. En twee

Nadere informatie

Ondernemers AOV. Product- en proceskenmerken. Informatie voor het intermediair. Kenmerken. Dekking. Voor wie? Te verzekeren inkomen

Ondernemers AOV. Product- en proceskenmerken. Informatie voor het intermediair. Kenmerken. Dekking. Voor wie? Te verzekeren inkomen Informatie voor het intermediair Ondernemers AOV Product- en proceskenmerken 12 373 15-03 De Reaal Ondernemers AOV is speciaal gericht op Ondernemend Nederland. De Ondernemers AOV biedt uw klant een uitkering

Nadere informatie

Ongevallen verzekering Kies en Klaar (FNON1101KK)

Ongevallen verzekering Kies en Klaar (FNON1101KK) Ongevallen verzekering Kies en Klaar (FNON1101KK) De Algemene voorwaarden zijn van toepassing voorzover in de Bijzondere voorwaarden en eventuele clausules als vermeld op het polisblad voor de betreffende

Nadere informatie

VOORWAARDEN ONGEVALLENVERZEKERING

VOORWAARDEN ONGEVALLENVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Art. 1 Begripsomschrijvingen Art. 2 Verzekerde Art. 3 Omvang van de dekking Art. 4 Uitsluitingen Art. 5 Uitkering bij overlijden (rubriek A) Art. 6 Uitkering bij blijvende

Nadere informatie

Polisvoorwaarden. Collectieve ongevallenverzekering evenementen. dv COE 0312W

Polisvoorwaarden. Collectieve ongevallenverzekering evenementen. dv COE 0312W Polisvoorwaarden Collectieve ongevallenverzekering evenementen Dit zijn de polisvoorwaarden van de Collectieve ongevallenverzekering evenementen. U vindt hier wanneer verzekerden of hun erfgenamen recht

Nadere informatie

Studie+fonds. Wegwijzer. Studie+fonds

Studie+fonds. Wegwijzer. Studie+fonds Studie+fonds Wegwijzer Studie+fonds In deze Wegwijzer vindt u algemene informatie over het product Studie+fonds van AEGON Spaarkas N.V. Aan de hand van een serie vragen en antwoorden schetst de Wegwijzer

Nadere informatie

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV 12 350 15-06 Uw persoonlijke offerte voor de Reaal Ondernemers AOV U heeft een offerte voor de Ondernemers AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd.

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (ONP-RV-52-161) Ongevallen met overlijdensdekking na een ongeval Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Ongevallen 2 1 Wie

Nadere informatie

Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Omschrijving van de dekking Artikel 3 Schade Artikel 4 Premievaststelling

Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Omschrijving van de dekking Artikel 3 Schade Artikel 4 Premievaststelling Voorwaarden Collectieve Ongevallenverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model O 03.5.02 A Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Omschrijving van de dekking Artikel 3 Schade

Nadere informatie

Winterthur POLIS. Ongevallenverzekering voor bedrijven. Algemene voorwaarden. Postbus 83000 1080 AA Amsterdam. Winterthur

Winterthur POLIS. Ongevallenverzekering voor bedrijven. Algemene voorwaarden. Postbus 83000 1080 AA Amsterdam. Winterthur POLIS Winterthur Winterthur Schadeverzekering Maatschappij Postbus 83000 1080 AA Amsterdam Formulier 2 12a Ongevallenverzekering voor bedrijven Algemene voorwaarden 1 De overeenkomst 11 Begunstiging 2

Nadere informatie

Blijvende invaliditeit blijvend geheel of gedeeltelijk verlies van functie van enig deel of orgaan van het lichaam van verzekerde;

Blijvende invaliditeit blijvend geheel of gedeeltelijk verlies van functie van enig deel of orgaan van het lichaam van verzekerde; Inhoudsopgave 1 Begripsomschrijvingen 2 Dekking 2.1 Omschrijving van de basis dekking 2.2 Omschrijving van de uitgebreide dekking 2.3 Dekking voor kledingschade 2.4 Dekkingsgebied 3 Uitsluitingen 4 Schade

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee.

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Stel, u wordt ziek. Dat klinkt niet prettig, maar het kán zomaar gebeuren. Een ziekte hebben we immers

Nadere informatie

AEGON Collectieve Ongevallenverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1320

AEGON Collectieve Ongevallenverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1320 AEGON Collectieve Ongevallenverzekering Polisvoorwaarden nr. 1320 Inhoudsopgave Pagina Definitie verzekeringsovereenkomst 4 Mededelingsplicht 4 1. Begripsomschrijvingen 5 2. Omschrijving van de dekking

Nadere informatie

NP Aanvullingsplan. Een financieel veilige toekomst voor uw nabestaanden

NP Aanvullingsplan. Een financieel veilige toekomst voor uw nabestaanden NP Aanvullingsplan Een financieel veilige toekomst voor uw nabestaanden Geen leuke gedachte maar wat gebeurt er als u overlijdt? Hoe ziet de financiële toekomst van uw partner er dan uit? Kunnen uw nabestaanden

Nadere informatie

Aegon Ongevallenverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 3009

Aegon Ongevallenverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 3009 Aegon Ongevallenverzekering Polisvoorwaarden nr. 3009 S 42435 b september 2015 Inhoudsopgave pagina 1. Algemeen 3 1.1 Wie zijn verzekerd? 3 1.2 Als uzelf 3 1.3 Als uzelf en uw partner 3 1.4 Als uzelf met

Nadere informatie

NP Aanvullingsplan. Een financieel veilige toekomst voor uw nabestaanden

NP Aanvullingsplan. Een financieel veilige toekomst voor uw nabestaanden NP Aanvullingsplan Een financieel veilige toekomst voor uw nabestaanden Geen leuke gedachte maar wat gebeurt er als u overlijdt? Hoe ziet de financiële toekomst van uw partner er dan uit? Kunnen uw nabestaanden

Nadere informatie

Collectieve Ongevallenverzekering

Collectieve Ongevallenverzekering Voorwaarden Collectieve Ongevallenverzekering Artikel O 03.5.02 A (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Inhoud 1 Begripsomschrijvingen 3 2 Omschrijving van de dekking 3 3 Schade 5 4 Premievaststelling 7 Deze

Nadere informatie

Wegwijzer AEGON beleggingsverzekeringen

Wegwijzer AEGON beleggingsverzekeringen Wegwijzer AEGON beleggingsverzekeringen 2 Wegwijzer AEGON beleggingsverzekeringen 3 In deze Wegwijzer AEGON beleggingsverzekeringen vindt u algemene informatie over uw AEGON beleggingsverzekering van AEGON

Nadere informatie

WIA verzekering Overheid & Onderwijs

WIA verzekering Overheid & Onderwijs WIA verzekering Overheid & Onderwijs Informatie voor de werknemer Waar is deze verzekering voor? In deze brochure leggen wij uit waarvoor deze verzekering is, welke uitkering u kunt krijgen en wat de verzekering

Nadere informatie

Winterthur Postbus 83000. Ongevallenverzekering voor particulieren

Winterthur Postbus 83000. Ongevallenverzekering voor particulieren winterthur Winterthur Postbus 83000 Schadeverzekering Maatschappij 1080 AA Amsterdam Formulier 110b Ongevallenverzekering voor particulieren Algemene voorwaarden 1 10 De overeenkomst Melding van een ongeval

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering

Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Nederland Schadeverzekering Ongevallenverzekering ten behoeve van inzittenden van auto's Verzekeringsvoorwaarden INZ 03 (gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 3 maart 2003) Inhoud

Nadere informatie

Voorwaarden. WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A

Voorwaarden. WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A Voorwaarden WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A 2017-1 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 De grondslag van uw verzekering WIA AO minder

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee.

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Stel, u wordt ziek. Dat klinkt niet prettig, maar het kán zomaar gebeuren. Een ziekte hebben we immers

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Als zelfstandig ondernemer bent u gewend aan het nemen van risico s. Daarbij beoordeelt u per situatie hoe groot het risico

Nadere informatie

Het ANW Aanvullingspensioen

Het ANW Aanvullingspensioen ANW AanvullingsPensioen Een goed inkomen voor uw partner als u iets overkomt Het ANW Aanvullingspensioen is een pensioenregeling die ervoor zorgt dat uw partner een extra inkomen heeft als u iets overkomt.

Nadere informatie

Voorwaarden ongevallenverzekering in- en opzittenden 2011

Voorwaarden ongevallenverzekering in- en opzittenden 2011 Voorwaarden ongevallenverzekering in- en opzittenden 2011 Inhoud 1. Wat bedoelen wij met? 3 2. Algemeen 4 Wie is verzekerd? 4 In welke landen geldt de verzekering? 4 Wanneer start uw verzekering en wanneer

Nadere informatie

Voorwaarden Ongevallenverzekering voor inzittenden campers

Voorwaarden Ongevallenverzekering voor inzittenden campers Voorwaarden Ongevallenverzekering voor inzittenden campers Met de Ongevallenverzekering voor inzittenden campers verzekert u een uitkeringsbedrag voor overlijden of blijvende invaliditeit door een verkeersongeval.

Nadere informatie

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave

Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering. Inhoudsopgave Voorwaarden Inkomensaanvulverzekering Basismodule WGA-gat Basis In uw polis, de algemene voorwaarden en deze voorwaarden leest u welke rechten en plichten u kunt ontlenen aan de module WGA-gat Basis. In

Nadere informatie

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Verzekering

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Verzekering Toelichting op de via de stichting Kindervakantiewerk Tilburg en de Gemeente Tilburg afgesloten verzekeringen t.b.v. bestuur, leiding en deelnemers. publicatie: 04-05 uitgave: 2 datum: 20 maart 2009 bestand:

Nadere informatie

Collectieve Ongevallenverzekering Volmachten

Collectieve Ongevallenverzekering Volmachten De verzekering biedt financiële zekerheid bij ongevallen. April 2009 Collectieve Ongevallenverzekering Volmachten De voordelen op een rij Wereldwijde dekking, 24 uur per dag. Ongeval als gevolg van ziekte

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Een ongeluk met blijvende gevolgen, een hartaanval, kanker of hersenbloeding, niemand wil er aan denken. Toch krijgen steeds meer mensen

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartkostenverzekering. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartkostenverzekering. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen Uitvaartkostenverzekering sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten

Nadere informatie

Expat Pakket Collectief

Expat Pakket Collectief Expat pakket collectief Informatie voor de werkgever Expat Pakket Collectief Uw werknemers grenzeloos goed verzekerd 2 Expat Pakket Collectief Uw werknemers grenzeloos goed verzekerd Heeft u werknemers

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

Kies voor gemak en overzicht

Kies voor gemak en overzicht Het AEGON Auto-maatpakket is een uitgekiend verzekeringspakket speciaal voor kleinere bedrijfswagenparken. Eenvoud en gemak staan centraal, waardoor administratieve rompslomp vrijwel volledig tot het verleden

Nadere informatie

Marktonderzoek collectieve ongevallenverzekering

Marktonderzoek collectieve ongevallenverzekering Marktonderzoek collectieve ongevallenverzekering Inhoudsopgave Inleiding Algemeen De collectieve ongevallenverzekering Marktonderzoek collectieve ongevallenverzekering Voordelen collectieve ongevallenverzekering

Nadere informatie