Oktober. November. Jaargang 22, nummer 3, 28 oktober november: koffie-half-uurtje voor de ouders van groep 5/6.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oktober. November. Jaargang 22, nummer 3, 28 oktober november: koffie-half-uurtje voor de ouders van groep 5/6."

Transcriptie

1 Jaargang 22, nummer 3, 28 oktober 2014 Oktober 27 t/m 31 oktober: Week van de IB-er. 29 oktober: koffie-half-uurtje voor de ouders van groep 1/2. Van 8.30u tot 9.00u zijn alle ouders van groep 1/2 van harte welkom in de lerarenkamer voor een bijeenkomst waarin een onderwijsthema wordt behandeld. Voor meer informatie, zie verderop in deze nieuwsbrief. 29 oktober: Luizencontrole. 29 oktober: BHV herhalingscursus voor een aantal leerkrachten en de directeur. 30 oktober: Studiemiddag voor het team van leerkrachten. Deze middag zijn alle kinderen vrij! November 4 november: Schoolmaatschappelijk werk aanwezig. U kunt een afspraak maken via de intern begeleider: s.vandezande@obsdntuun.nl. 5 november: Inzameling voedselbank. 5 november: koffie-half-uurtje voor de ouders van groep 3/4. Van 8.30u tot 9.00u zijn alle ouders van groep 3/4 van harte welkom in de lerarenkamer voor een bijeenkomst waarin een onderwijsthema wordt behandeld. Voor meer informatie, zie verderop in deze nieuwsbrief. 10 november: Verkeersles voor groep 1, 2, 3 en 4. Groep 4 krijgt verkeersles met de fiets. Graag met de fiets naar school! 12 november: koffie-half-uurtje voor de ouders van groep 5/6. 13 november: koffie-half-uurtje voor de ouders van groep 7/8. 19 november: Voorleeswedstrijd VOO. Een leerling uit groep 7 of 8 zal onze school vertegenwoordigen bij deze wedstrijd. Vier klasgenootjes, de leerkracht, de ouders en de directeur mogen deze leerling gaan aanmoedigen. Locatie: o.b.s. d n tuun. 27 november: Uitreiking 1 e rapport. 27 november: MR vergadering. Aanvang: 19.30u. 1 en 2 december: Oudergesprekken. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging een week voorafgaand aan het gesprek. Indien u voorkeur heeft voor de middag of avond, kunt u dit uiterlijk 14 november aangeven bij de leerkracht van uw kind(eren) middels het invulstrookje in dit tuunbulletin of via de mail. Let op: voor de ouders van groep 1/2 worden de rapportgesprekken eerder gepland. Lees hier meer over in het tuunbulletin. 28 november: tuunbulletin uit. Jarig in november: 7 november Isaia Marengo, 7 jaar (groep 3) 11 november Teun de Heer, 10 jaar (groep 6) 20 november Thomas van Biert, 8 jaar (groep 5) Allemaal een hele fijne verjaardag gewenst!

2 Het koffie-half-uurtje Vanwege het succes van vorig jaar in groep 1/2, organiseren ook de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 een aantal keer per jaar een koffiehalf-uurtje. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden onder schooltijd in dit half uur thema s behandeld die voor die groepen van toepassing zijn. Dit kan een thema zijn wat de leerkracht zelf bedenkt of een thema waar de ouders het graag met elkaar over willen hebben. Het betreft vooral onderwijsinhoudelijke thema s. Hiermee willen we ouders naast de activiteiten, ook onderwijsinhoudelijk betrekken bij ons onderwijs. Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat door ouders te betrekken in het onderwijs de resultaten van de leerlingen aanzienlijk zullen stijgen. Zo kunnen bijvoorbeeld de gesprekken thuis over school meer diepgang krijgen, omdat u als ouder goed weet waar de kinderen het op school over hebben. Hierdoor zal de lesstof beter beklijven. Omdat we alles en het beste uit de kinderen willen halen en we weten dat u dat ook wilt, hebben we gekozen voor deze vorm. Na afloop van de laatste bijeenkomst vragen we de ouders naar de ervaringen van deze bijeenkomsten en nemen we de evaluaties mee voor de organisatie voor het nieuwe schooljaar. Marjon Touw zal op de momenten dat de leerkracht met de ouders in gesprek is, de groep overnemen. Vrijwillige ouderbijdrage Beste ouder, verzorger, Om op onze school alle activiteiten te kunnen blijven ontplooien die niet uit de overheidsbijdrage worden gefinancierd, wordt jaarlijks aan de ouder(s)/verzorger(s) een vrijwillige financiële bijdrage gevraagd. Van deze bijdrage worden projecten en festiviteiten als o.a. Kinderboekenweek, sint, kerst, Pasen, sportdag en het slotfeest betaald. Tevens worden ad hoc bijdragen geleverd aan zaken die ten goede komen aan de kinderen. De ouderbijdrage wordt vanaf dit jaar beheerd door Wandy Nagtegaal (moeder van Vincent uit groep 2). De vrijwillige ouderbijdrage van dit schooljaar is, net als vorig schooljaar, 22,00 per kind. Het zal u duidelijk zijn dat het van groot belang is dat iedere ouder/verzorger de vrijwillige ouderbijdrage betaalt, omdat wij anders in de toekomst de huidige kwaliteit van onze activiteiten niet meer kunnen garanderen. Omdat de ouderbijdrage vrijwillig is, mag u natuurlijk ook meer betalen indien u dat wenst. U bent daar vrij in. Omdat het schooljaar al enige tijd bezig is, en er al uitgaven zijn gedaan voor verschillende activiteiten, verzoeken we u de ouderbijdrage zo spoedig mogelijk over te maken op onderstaande rekening of contant te betalen aan Wandy Nagtegaal, bankrekeningnummer : ten name van: OBS d n Tuun. Wilt u bij de betaling de voor- en achternaam van uw kind(eren) en de groep vermelden. Wij willen u er op wijzen, dat de mogelijkheid bestaat om het bedrag in termijnen te betalen. Indien u dit wenst, verzoeken wij u contact op te nemen met de directeur, Marjon Touw. Met vriendelijke groeten, Wandy Nagtegaal, penningmeester.

3 Voedselbank Stichting Steunpunt Voedselbank Goeree-Overflakkee is onze officiële naam. Dit Steunpunt voorziet mensen, die het tijdelijk financieel moeilijk hebben, van voedingsproducten. Eenvoudig gezegd; de voedselbank geeft eten aan mensen die het even zelf niet kunnen betalen. Dit doen zij al vanaf Niet aan alle mensen kan er eten geven worden, daarom moet er via de hulpverlening gevraagd worden of je hiervoor in aanmerking kom. De hulpverlening, zoals Careyn, Pameijer, Sjaloomzorg, SWO e.d., bekijkt dan of er echt te weinig geld is om eten te kunnen kopen. Als dat zo is word je klant van de Voedselbank. Er staat dan elke donderdagavond, in het magazijn van de Voedselbank in Middelharnis, een pakket klaar om opgehaald te worden. Mensen die het pakket écht niet kunnen komen halen krijgen het pakket thuis bezorgd. Elke week worden er ongeveer 50 pakketten gemaakt. De meeste producten komen via Spijkenisse uit Rotterdam van de Voedselbanken Nederland. Ook komen er een heleboel producten van Flakkee. Elke week weer ontvangt de Voedselbank aardappelen, uien, brood, sla, tomaten en kaas. Helaas krijgt de Voedselbank steeds minder producten uit Rotterdam. Om toch genoeg producten in het pakket te kunnen doen houden, worden er inzamelacties georganiseerd. Scholen en kerken houden ook regelmatig inzamelacties om zo mee te helpen. Bij zo n actie worden hoofdzakelijk houdbare producten ingezameld, zoals bijvoorbeeld rijst, macaroni, spaghetti, sauzen, pannenkoekmeel, aardappelpuree, ontbijtkoek, koffie, thee, suiker, blikken groente, soep, ham, smac, worstjes en zelfs houdbare melk. Zo lukt het de vrijwilligers van de Voedselbank elke week weer om alle pakketten goed te vullen en ze op tijd klaar te hebben. Ook d n tuun wil de voedselbank helpen en organiseert daarom elke eerste woensdag van de maand een inzamelactie. Heeft u in de kast nog houdbare producten staan, dan kunt u dat op woensdag 5 november bij ons inleveren in het overblijflokaal. Wij zorgen er dan voor dat het bij de voedselbank terecht komt. Alvast ontzettend bedankt voor uw steun! Overblijf: Invallers gevraagd! Via dit tuunbulletin doen de overblijfmoeders een oproep aan ouders, opa s/ oma s om u op te geven als oproepkracht, voor het geval er iemand onverwachts uitvalt. Tot op heden is het steeds gelukt om voldoende ouders in te zetten voor de begeleiding op de groepen. Voor de toekomst zijn extra oproepkrachten zeer wenselijk. Edukans: schoenmaatjes Van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau. Met Schoenmaatjes van Edukans versieren en vullen kinderen in Nederland een schoenendoos met schoolspullen en speelgoed voor een vriendje ver weg. Een kindje dat leeft in moeilijke omstandigheden. Onze school doet ook mee. Iedere groep om haar eigen manier. Alle ouders hebben hier informatie over gekregen via de mail. Indien u vragen heeft, vraag hiernaar bij de leerkracht van uw kind.

4 Tot uiterlijk 14 november kunnen de kinderen spullen voor in de schoenendoos inleveren bij de leerkracht. Op 19 november worden alle schoenendozen naar een centraal punt gebracht en worden ze van daaruit naar landen als Ghana, Irak en Kenia gebracht. Nieuws uit de ECO groep Wecycle. Vanaf 1 september t/m 30 november kunt u weer uw kleine kapotte elektrische apparaten bij ons op school inleveren. Het gaat om apparaten en gereedschappen met een stekker of batterij, die in een boodschappentas passen. Voor het inleveren moeten restanten uit het apparaat zijn verwijderd, zoals batterijen, koffiefilters, stofzakken, frituurvet en dergelijke. Wanneer wij meer dan 75 apparaten verzamelen, kunnen we een cadeau voor school uitkiezen. U doet toch ook weer mee?!! Wecycle garandeert verantwoorde inzameling en optimale recycling. Hierdoor worden apparaten en lampen voor 75% tot meer dan 90% gerecycled, worden grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in onze leefomgeving terecht.!! OPROEP!! Schooltuintjes. Voor het volgend seizoen willen we een groepje ouders/grootouders samenstellen die met de kinderen om toerbeurt willen tuinieren. Lijkt dit u leuk, meld u dan aan bij juf Lia of juf Wil. Zodra we een groepje bijeen hebben, komen we bij elkaar om hier een plan voor te maken. Personeel Vanaf deze week zal Nannie Slooff alleen nog op de maandag en dinsdag ondersteund worden door Yoni Hoekstra. Op de andere dagen zal Yoni ingezet kunnen worden op andere locaties van SOPOGO. I.v.m. een operatieve ingreep bij Annemieke Ouwens op 21 november a.s. worden de rapportgesprekken voor de ouders van groep 1/2 verplaatst naar maandag 18 november en dinsdag 19 november. U kunt uw voorkeur opgeven aan Annemieke welke dag u het beste schikt. Annemieke zal vervangen worden door een leerkracht uit de invalpoule.

5 Oudergesprekken groep 1 en De ouders/verzorgers van:. uit groep.. geven de voorkeur een oudergesprek te hebben met de groepsleerkracht op 0 maandagmiddag 17 november 2014 na uur 0 dinsdagmiddag 18 november 2014 na uur Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde dag of tijdstip, kunt u dit invulstrookje invullen en tot uiterlijk 7 november inleveren bij de leerkracht van uw kind of een mail te sturen naar de leerkracht van uw oudste kind. Oudergesprekken groep 3 t/m De ouders/verzorgers van:. uit groep.. geven de voorkeur een oudergesprek te hebben met de groepsleerkracht op 0 maandagmiddag 1 december 2014 na uur 0 dinsdagmiddag 2 december 2014 na uur 0 dinsdagavond 2 december 2014 na uur Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde dag of tijdstip, kunt u dit invulstrookje invullen en tot uiterlijk 14 november inleveren bij de leerkracht van uw kind of een mail te sturen naar de leerkracht van uw oudste kind.

Nieuwsbrief. Juli 2015. Jaargang 21, nummer 15, 25 juni 2015. 1 juli: Inzameling producten voor de Voedselbank.

Nieuwsbrief. Juli 2015. Jaargang 21, nummer 15, 25 juni 2015. 1 juli: Inzameling producten voor de Voedselbank. Nieuwsbrief Jaargang 21, nummer 15, 25 juni 2015 Juli 2015 1 juli: Inzameling producten voor de Voedselbank. 3 juli: Studiedag voor alle leerkrachten. Vandaag zijn alle kinderen vrij. 7 juli: Uitreiking

Nadere informatie

December. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014. 8 december: GMR vergadering. Aanvang: 19.30 uur.

December. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014. 8 december: GMR vergadering. Aanvang: 19.30 uur. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014 December 1 en 2 december: Oudergesprekken. U heeft hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen via uw kind. 4 december: Sinterklaastentoonstelling. Van 17.30u-18.30u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December: Jaargang 22, nummer 4, 26 november 2015. Voorleeswedstrijd VOO

Nieuwsbrief. December: Jaargang 22, nummer 4, 26 november 2015. Voorleeswedstrijd VOO Nieuwsbrief Jaargang 22, nummer 4, 26 november 2015 December: 30 november en 1 december: rapportgesprekken 2 december: inzameling voedselbank 3 december: surprisetentoonstelling van 16.30 tot 17.30 uur

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart: Jarig in maart: Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016. Schoolmaatschappelijk Werk (SMW)

Nieuwsbrief. Maart: Jarig in maart: Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016. Schoolmaatschappelijk Werk (SMW) Nieuwsbrief Jaargang 22, nummer 7, 18 februari 2016 Maart: 2 maart: luizencontrole. inzameling voedselbank. 4 maart: studiedag voor het team, alle leerlingen vrij. 7 t/m 11 maart: verkeersweek. 29, 30

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De herfstvakantie is voorbij en we hebben deze

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Agenda 26 oktober tot 27 november Alles-in-1 project (5 weken) Groep 5/6: thema Dieren Groep 7/8: thema Afrika/Azië 2 t/m 13 nov Toetsweken zorgleerlingen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Schoolberichten 6 oktober nr. 120

Schoolberichten 6 oktober nr. 120 Schoolberichten 6 oktober nr. 120 Staking basisonderwijs donderdag 5 oktober: Op donderdag 5 oktober waren bijna alle basisscholen in Nederland gesloten. De leerkrachten hebben massaal geprotesteerd in

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 04, 05-11-2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 04, 05-11-2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 04, 05-11-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Zorg voor onze leerlingen

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de Riemslootnieuws 716 19-10-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website ( en facebookpagina.

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (  en facebookpagina. jaargang 20 nummer 1 september 2018 Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (www.cyriacus.nl) en facebookpagina. Agenda/activiteiten de komende periode: datum activiteit t/m half november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. oktober. oktober

Nieuwsbrief. oktober. oktober Nieuwsbrief oktober oktober 4 oktober: opening Kinderboekenweek 5 oktober: NIO-toets groep 8 5 oktober: inzameling voedselbank 6 oktober: 18.30 uur, boekenmarkt Bruna op school 14 oktober: kinderen s middags

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

26 november: 1 e rapport mee. Jarig in november:

26 november: 1 e rapport mee. Jarig in november: Nieuwsbrief Jaargang 22, nummer 3, 29 oktober 2015 November: 3 november: koffie-halfuurtje groep 1-2 van 4 november: inzameling voedselbank 5 november: bezoek voortgezet onderwijs groep 8 11 november:

Nadere informatie

Schoolfotograaf Niet vergeten: morgen (19 mei) komt de schoolfotograaf op de Grasspriet!

Schoolfotograaf Niet vergeten: morgen (19 mei) komt de schoolfotograaf op de Grasspriet! 2015-2016 Nummer 17 18 mei 2016 In dit nummer: Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl Belangrijke

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 Actie Schoenmaatjes Onze school zal gaan meedoen aan actie Schoenmaatjes van Edukans. De moeder van Thomas en Julia Bruins heeft de organisatie hiervan

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Marcel Berendsen Zandtangerweg 74 Locatieleider: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@fidarda.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: De Josefschool stopt met het inzamelen van oude materialen!... 3 OVERIGE INFORMATIE... 4 Onderwerp: Edukans Schoenmaatjes... 5 Onderwerp: Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Nummer 5(schooljaar )

Nummer 5(schooljaar ) informatiebulletin van o.b.s. De Westhoek Dorpstienden 1 3253 AS Ouddorp tel. 0187-681868 e-mail: info@basisschooldewesthoek.nl website: www.basisschooldewesthoek.nl Nummer 5(schooljaar 2016-2017) Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 12-2016/2017 AGENDA 13 februari Contactavond groep 1 t/m 8 Rooster is toegestuurd Gesprekken groep 8 is voor

Nadere informatie

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Start Tjong talent. Mandekrant schooljaar Datum:

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Start Tjong talent. Mandekrant schooljaar Datum: Mandekrant schooljaar 2016-2017 Datum: 29-09-2016 CBS De Mandebrink Steegde 29, 8426 BZ Appelscha www.cbsdemandebrink.nl T: 0516 43 23 55 directeur: Vera te Winkel De afgelopen dagen is de herfst steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier!

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! Brinkhovenlaan 3b 9765 BH Paterswolde 050 309 38 54 www.cbs-mensoalting.nl cbsmensoalting@ckcdrenthe.nl Nummer 5 15-11 t/m 28-11 Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! 19-11 start week van de mediawijsheid

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op nieuwsbrief Schooljaar 2016 2017 1 september 2016 nr. 2 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG OP WEG In dit schooljaar gaan we werken met de godsdienst methode Kind

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 november 2016

Nieuwsbrief 22 november 2016 Nieuwsbrief 22 november 2016 De Sint en zijn pieten zijn weer in het land! Eindelijk! Afgelopen zaterdag was het zover; Sinterklaas en zijn pieten kwamen aan in Groningen. Een aantal ouders van de activiteitengroep

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 772 07-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET Nieuws OV (oudervereniging) Wij zoeken

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-11-2016 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Vrijwillige ouderbijdrage - Wist u dat? - Sinterklaas - Oproep beeldscherm - Directiepraat - AH Actie - Juf Froukje

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 6 oktober 2016 Agenda 4 november: schoolavond 1. 8 november: voortgangsgesprekken: kinderen 14.00 uur uit. 11 november: schoolontbijt. 14 november: Kijkmiddag. 24 november: informatieavond

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

25 september 2015 (5 blz.)

25 september 2015 (5 blz.) 25 september 2015 (5 blz.) Kinderen van de Heerdstee Vrijdag 18 september was het feest naar aanleiding van onze excellente beoordeling na de daltonvisitatie. Tijdens dit feest werd wederom duidelijk hoeveel

Nadere informatie