HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06"

Transcriptie

1 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/ Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Vrijwillige ouderbijdrage - Wist u dat? - Sinterklaas - Oproep beeldscherm - Directiepraat - AH Actie - Juf Froukje viert verjaardag - Parkeren fietsen - Nieuwe leerlingen - Schoolschaatsen Bijlage: - Parkeerplan IKC Wolderwijs Agenda december 2016 Sinterklaasfeest De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 zijn om uur vrij! 5 december december 2016 Kerstfeest (tijden volgen.) 23 december 2016 Start kerstvakantie 9 januari 2016 Weer naar school! Nieuwe leerlingen Esmee Mulder is deze week bij ons gestart in groep 1/2b. Esmee komt van een basisschool te Deventer. Sacha (groep 6a) en Keano (groep 4a) zullen komende maandag starten bij ons op school. Sacha en Keano komen uit Bakkeveen en zijn verhuisd naar Oosterwolde. Esmee, Sacha en Keano welkom en een hele fijne tijd gewenst bij ons op school. Bodhi Krul (30-11) en Fenna Winters (01-12) draaien sinds kort mee op school en worden binnenkort 4 jaar. Alvast gefeliciteerd! Ook voor Bodhi en Fenna een hele fijne tijd bij ons op school. Wist u dat? toen juf Bianca tegen Roselie zei: Schrijf hier je naam maar even op, Roselie keurig het woordje naam op schreef? Roselie had het verkeerd verstaan en dacht dat juf bedoelde Schrijf hier even naam op. Juf en Roselie moesten er beide heel hard om lachen.

2 Directiepraat Dit schooljaar zijn we gestart met het werken in leerteams. Ieder leerteam bestaat uit een aantal teamleden. De leerteams werken aan verschillende onderwerpen die we met elkaar bedacht hebben, zoals het wel of niet werken met groepsplannen, werken met ipads in de klas, een doorgaande leerlijn Building Learning Power en gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Alle teamleden konden hun voorkeur opgeven voor een van de onderwerpen. De leerteams houden elkaar op de hoogte van waar ze mee bezig zijn, wat ze hebben onderzocht en/of hebben uitgeprobeerd. Ook kunnen de leerteams vragen en/of tips krijgen van de overige leerteams. De leerteams werken volgens een bepaalde cyclus. Met elkaar zijn we benieuwd hoe we deze manier van werken zullen ervaren. Afgelopen maandag is de Fancy Fair commissie bijeen geweest en hebben we met elkaar de Fancy Fair 2016 geëvalueerd. In januari zal er opnieuw vergaderd worden over de Fancy Fair Hier zullen we ongetwijfeld met elkaar weer een groot feest van maken! Hendrika Wierda en Remko Donker hebben aangegeven uit de commissie te stappen. Hendrika en Remko ontzettend bedankt voor al jullie inzet de afgelopen jaren! De commissie is ook direct weer versterkt met twee nieuwe enthousiaste OV leden, namelijk Anita Landmeter en Marianne Pattikawa. Binnen het team zijn we ons aan het voorbereiden op de nieuwe schooltijden die per 1 januari zullen ingaan. Lesroosters en pleinwachtroosters worden aangepast en er wordt nog over enkele organisatorische zaken nagedacht. Begin december hopen we alle belangrijke informatie op een rijtje te hebben voor u. Vorige week was er weer een overleg met alle participanten binnen het IKC Wolderwijs, de gemeente en Comprix. Met elkaar hebben we gesproken over de ontwikkeling van ons IKC Wolderwijs. Nog voor de kerstvakantie ontvangt u van ons allen een nieuwsbrief met daarin informatie over het IKC Wolderwijs. Teammededelingen Juf Elly is helaas al enige tijd ziek. Ze heeft het flink te pakken. We hopen dat ze tegen het einde van deze week, begin volgende week weer hersteld is. Namens het team en de kinderen Beterschap Elly!! Fancy Hoekstra Juf Froukje viert verjaardag! Op donderdag 24 november zal juf Froukje haar verjaardag vieren met de kinderen van haar groep. De kinderen mogen deze dag allen verkleed naar school en hoeven geen pauzehap mee te nemen. Juf Froukje hoopt op een gezellige dag met de kinderen!

3 Fietsen op het plein. Helaas zat het weer niet mee en konden we geen verkeersplein voor de kinderen aanbrengen op het voorste plein en een parkeervak voor de fietsen van de ouders/verzorgers. Zodra het weer dit toelaat, zal dit alsnog opgepakt worden. Tot die tijd willen we u vragen uw fiets buiten de hekken van de school te parkeren of op het schoolplein ter hoogte van de schommels. Dit bevordert het overzicht van de kinderen op het plein bij het naar huis gaan. Parkeren aan de Hooge Esch Wilt u er om denken dat wanneer u uw auto parkeert in de Hooge Esch, u niet (deels) voor de oprit van de bewoners parkeert. Dit wordt door de bewoners als storend ervaren. Zij zijn dan soms genoodzaakt hun auto een stuk verderop te parkeren dan op hun eigen dam. U kunt het beste parkeren in de parkeervakken. Namens de bewoners alvast heel veel dank! De Oudervereniging in Actie! De Oudervereniging heeft zich opgegeven voor de Albert Heijn Spaaraktie! Tijdens deze actie spaar je voor school en voor jezelf. Een dubbel doel dus! De opbrengst is voor nieuwe knutselmaterialen voor de kinderen! Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden op school. De actie loopt tot het eind van 2017! In de maand november hebben we met elkaar 4 kaarten gespaard.

4 Sinterklaasfeest en surprises - inloop Binnenkort ontvangen alle kinderen een speciale Sinterklaasuitnodiging met daarin alle informatie over het Sinterklaasfeest. Wat we wel alvast graag willen delen met u is dat de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hun surprise op donderdagmiddag 1 december tussen uur en uur naar school mogen brengen. Tevens zijn alle ouders en kinderen welkom de prachtige surprises in de groepen te komen bekijken! Nog even alles op een rijtje! Wanneer: donderdag 1 december Tijd: tussen uur en uur Wat: 1. Kinderen groep 5 t/m 8 mogen hun surprise naar school brengen. 2. Een inloop voor iedereen de prachtige surprises te komen bekijken. Oproep beeldscherm Heeft u thuis nog een beeldscherm voor de computer op zolder staan of niet meer in gebruik? Zouden wij daar dan gebruik van mogen maken? We horen het graag!

5 Schoolschaatsen groep 6a en 8 Goed nieuws! We mogen schoolschaatsen! Belangrijke info: Dagen: dinsdag 22-11, 29-11, 6-12, Tijden: uur Vervoer: Bus Omdat Schoolschaatsen plaatsvindt in Thialf Heerenveen, komen de kinderen tussen de middag niet thuis om te eten. We eten met elkaar in de bus. School geeft door aan de overblijf dat de kinderen die zouden overblijven, er niet zijn. Om rekening mee te houden: - Neem een lunchpakketje + een flesje drinken mee - Trek sportieve kleding aan - Het dragen van handschoenen is verplicht - Alle kinderen mogen eigen schaatsen meenemen. Mocht je niet beschikken over schaatsen, dan zijn er schaatsen (Easy Gliders) te leen. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem contact met ons op. Met vriendelijke groet, Meester Dirk & Meester Tim Schoolschaatsen groep 6b en 7 Goed nieuws! We mogen schoolschaatsen! Belangrijke info: Dagen: Dinsdag 22-11, 29-11, 6-12, 13-12, Tijden: uur Vervoer: Bus Omdat Schoolschaatsen plaatsvindt in Thialf Heerenveen, komen de kinderen tussen de middag niet thuis om te eten. We eten met elkaar in de bus. School geeft door aan de overblijf dat de kinderen die zouden overblijven, er niet zijn. Om rekening mee te houden: - Neem een lunchpakketje + een flesje drinken mee - Trek sportieve kleding aan - Het dragen van handschoenen is verplicht - Alle kinderen mogen eigen schaatsen meenemen. Mocht je niet beschikken over schaatsen, dan zijn er schaatsen (Easy Gliders) te leen. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem contact met ons op. Met vriendelijke groet, Juf Marleen en juf Anja

6 De Vrijwillige Ouderbijdrage Obs de Toekan De OV bestaat uit een groep enthousiaste ouders van leerlingen van onze school. Wij mogen in goed overleg met het team en de directie mee helpen met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten gedurende het gehele schooljaar. De school ontvangt vanuit de overheid gelden voor het onderhoud van het gebouw, de leermiddelen en het personeel. De vele activiteiten die op school gehouden worden zijn gratis met uitzondering van het schoolreisje. School ontvangt dus geen subsidie voor deze activiteiten. Om de kosten hiervan wel te kunnen dragen vragen wij hier een bijdrage van alle ouders voor. De ouderbijdrage heeft een vrijwillig karakter, maar uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. De school en de oudervereniging zijn mede afhankelijk van de ouderbijdrage voor het organiseren van de vele activiteiten naast het gewone lesprogramma. Zonder uw financiële bijdrage en uw hulp en fysieke aanwezigheid bij al deze leuke activiteiten kunnen ze geen doorgang vinden. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld: * Het Kerstfeest; * Sinterklaasfeest; * Koningsspelen; * Activiteiten rondom de Kinderboekenweek; * De Paasviering; * Festiviteiten op de laatste schooldag; * De Fancy Fair; * Projectweken; * Sportdagen; * Afscheidsavond van groep 8 enz. De OV verzorgt de inning van de ouderbijdrage en beheert de uitgaven. De OV vergadert eens in de zes weken, in aanwezigheid van een teamlid van onze school. Op de website onder het kopje Informatie -OV kunt u zien welke ouders de OV vormen. Hebt u suggesties, tips of vragen? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken via de ov@obsdetoekan.nl maar u kunt ons natuurlijk ook persoonlijk aanspreken. Jaarlijks wordt door de oudercommissie een financieel verslag gemaakt. Hiermee wordt u als ouders geïnformeerd over de binnengekomen ouderbijdrages en de uitgaven die daarvan zijn gedaan. U leest over de presentatie hiervan meer in de nieuwsflits van oktober De hoogte van de ouderbijdrage wordt jaarlijks door het bestuur van de oudervereniging vastgesteld en is dit jaar 15 euro per kind. Wij verzoeken u de ouderbijdrage a 15 per kind over te maken op ons rekeningnummer: NL91 RABO Onder vermelding van ouderbijdrage en de voor- en achternaam van uw kind. Met elkaar zorgen we voor een leerzaam, leuk en gezellig schooljaar! Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage! Met vriendelijke groet, Oudervereniging OBS de Toekan.

7

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 05-02-2018 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Nieuws vanuit de OV -

Nadere informatie

Jayden (groep 7) en Junah (groep 5b) Rumahloine zijn vorige week bij ons op school gestart. Jayden en Junah welkom bij ons op school!

Jayden (groep 7) en Junah (groep 5b) Rumahloine zijn vorige week bij ons op school gestart. Jayden en Junah welkom bij ons op school! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 29-11-2016 Nummer: 07 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - Sinterklaas - Directiepraat - AH Actie - Nieuwe leerlingen - Kerstviering Bijlage: - Parkeerplan IKC

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 04

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 04 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 11-10-2016 Nummer: 04 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - 10 minuten gesprekken - Directiepraat - Circuit - Wecycle - Even voorstellen - Kinderboekenweek Actie

Nadere informatie

- Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen

- Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 01-11-2016 Nummer: 05 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - Sinterklaas - Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen - Vrijwillige ouderbijdrage -

Nadere informatie

Wecycle inzamelingsactie

Wecycle inzamelingsactie HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 19-09-2017 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - BLP - Nieuwe leerlingen - Leergeld - Jantje Beton - Activiteitenlijst - Fietsen op de stoep en parkeren

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 11-02-2019 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Buurtsport in de voorjaarsvakantie - Schoolreisjes - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april!

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 22-03-2016 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Luizenpluizers gezocht - Trakteren - Directiepraat - Open Avond - Schoolfotograaf - Schoolreisjes - Korfbal en schoolvoetbal

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-05-2017 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf - Rode Loper Loop - Klankbordbijeenkomst - Activiteiten in

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 05-03-2019 Nummer: 14 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Schoolreizen - VZ-jes actie - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 15

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 04. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 04. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 16-09-2019 Nummer: 04 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek - Jubileum Dirk - VZ- jes Agenda 2018-2019 16 en 18 september 2019

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 20-05-2019 Nummer: 19 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - Formatie Agenda 2018-2019

Nadere informatie

Schooljaar Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014

Schooljaar Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014 Schooljaar 2014-2015 Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014 In dit nummer Agenda Directiepraat Kledingactie Klassenouders Gymrooster Melkgeld Vrijwillige ouderbijdrage Agenda 2014-2015 3 t/m 9 november 2014

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 01. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 01. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 03-09-2018 Nummer: 01 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto - Waar vind ik mijn klas het volgende schooljaar? - Waar parkeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 30-08-2016 Nummer: 01 In dit nummer - Agenda - WC - gebruik - Directiepraat - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Binnenkomst groepen - Koptelefoons - Informatie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 15-01-2019 Nummer: 11 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Leerlingenraad - Doorgaande lijn taal en lezen - Jantje Beton en de weeskinderen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 03 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 28-09-2016 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - 10 minuten gesprekken - Directiepraat - Klankbordbijeenkomst - Even voorstellen - Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 18-07-2017 Nummer: 22 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Gymrooster - Schooltijden - Laatste schooldag - Wie zit waar volgend jaar? - Foto s Fancy Fair - Actiepunten

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-05-2019 Nummer: 20 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - VZ-jes - Schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 18-06-2019 Nummer: 21 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Afscheid Arend en Marijke - Formatie - Parkeren rondom school - 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Boekhandelaren willen dat alle kinderen in Nederland kunnen opgroeien tussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog.

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog. Datum: 08-09-2017 VAN DE REDACTIE Beste ouders/verzorgers, Vandaag eindigt alweer de derde week van ons nieuwe schooljaar. Een schooljaar dat gestart is met een lach en een traan. Een lach vanwege een

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Nationaal Schoolontbijt De kinderen ontbijten op school.

HET TOEKANNIEUWS. Nationaal Schoolontbijt De kinderen ontbijten op school. Schooljaar2017/2018 05-11-2017 Nummer: 06 HET TOEKANNIEUWS In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Verhuizingen - Nieuwe leerlingen - Stagiairs even voorstellen - Verkeersouders gezocht - Schoolschaken

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West:

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West: Vlindernieuws Belangrijke data 18 december kerstdiner 18 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie noord 19 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie west 22 t/m 2 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2017

MAANDMEMO december 2017 MAANDMEMO december 2017 Beste ouder(s),verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief in 2017. Volgende week is de sinterklaasviering en al snel staan de kerstdagen en de jaarwisseling voor de deur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 3. In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 3. In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw Schooljaar 2015-2016 03-09-2015 Nummer: 3 In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw HET TOEKANNIEUWS Dopjesactie/pennenactie Fancy Fair Met 30 km TSO inventarisatie Agenda 2014-2015

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 13 december luizencontrole 21 december kerstviering 22 december 12.00 uur Start kerstvakantie t/m 7 januari 2018 8 januari 2018 1 e schooldag Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 772 07-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET Nieuws OV (oudervereniging) Wij zoeken

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum Agenda november 2018 Woensdag 28 nov t/m 3 dec. Woensdag 28 november Vrijdag 30 november Leerlingenraad (2) Dinsdag 4 december Woensdag 5 december Woensdag 19 december Surprises van groep 5 t/m 8 mogen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 8 december 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Na een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest gevierd te hebben,

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018 januari 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in week 2-3-4 over het thema: Contact Inhoud: Over contact tussen mensen; meer mens worden in de ontmoeting met de ander. Bijbel: De man op het dak; Lucas

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie