Nieuwsbrief Schooljaar nr. 04,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 04, 05-11-2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Schooljaar nr. 04, Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Zorg voor onze leerlingen Op onze school bieden wij zorg aan alle leerlingen. Onder zorg verstaan wij naast basiszorg voor alle leerlingen ook aanvullende zorg. Het kan zijn dat die zorg verschilt per kind of per klas. We kijken vooral naar wat een kind nodig heeft. Op die manier passen we onze zorg hierop aan. Voor kinderen met dyslexie werken we met een dyslexieprotocol. Als kinderen moeite hebben met bepaalde leerstof passen we de instructie, de inhoud van de stof of de hoeveelheid werk aan. Mocht een kind meer uitdaging nodig hebben, dan bieden we het kind verrijking of verdieping aan. Zo mogelijk compacten we de oefenstof. Bijvoorbeeld bij rekenen worden niet alle oefeningen van de les door een kind gemaakt maar de belangrijkste oefeningen. Het bieden van deze aanvullende zorg gebeurt altijd in overleg met onze interne begeleiders. Belangrijk is dat kinderen met plezier naar school gaan, daar staan wij voor en daar wordt hard aan gewerkt. Sociaal welbevinden is een primaire voorwaarde op school. Op dit moment heeft een aantal kinderen op maandagmiddag breinwerk. Kinderen die meer aan kunnen dan de gemiddelde leerling krijgen een extra verrijkend onderwijsaanbod aangeboden. Onze interne begeleiders dragen hiervoor de verantwoordelijkheid. Momenteel is er ook een externe plusklas op school. Deze groep leerlingen van drie verschillende basisscholen in Naarden/Bussum waaronder onze school, worden tot aan de kerstvakantie elke woensdag apart begeleid door een externe deskundige. We zijn ondertussen druk bezig met het ontwikkelen en opzetten van een interne plusklas. In deze interne plusklas zullen straks alleen leerlingen van onze school zitten. Bovenstaande vergt van het team een behoorlijke inspanning en tijdsinvestering. Zodra de interne plusklas definitief start, worden de ouder(s), verzorger(s) van de deelnemende leerlingen hierover geïnformeerd. Tot aan de kerstvakantie wordt de huidige opzet van breinwerk voortgezet. Kinderen worden begeleid door onze intern begeleiders en kinderen en groepsleerkrachten krijgen opdrachten mee voor binnen de groep. Interne begeleiders Locatie Fortlanden Mevr. Jitske Zwaan, werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag Locatie Naardermeerkwartier Mevr. Ank Willems, werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag

2 Nieuwe technisch lezen methode voor groep 4 en groep 5 Leesparade. Na de herfstvakantie zijn de groepen 4 en 5 van start gegaan met de nieuwe methode voor technisch lezen Leesparade. Leesparade is een leesmethode voor voortgezet technisch lezen, waarbij begrijpend lezen volledig geïntegreerd is. De methode sluit aan op de AVI-indeling die op school wordt gevolgd. Ook het leesplezier, het zelfstandig werken en de verbreding van de woordenschat zijn belangrijke onderdelen van Leesparade. De leerlingen worden op drie leesniveaus ingedeeld, zodat er gedifferentieerd wordt gewerkt. De zwakkere lezers krijgen verlengde instructie en de betere lezers werken zelfstandig aan de Pluslijn, die verrijkingsstof aanbiedt. Met de inzet van Leesparade zorgen wij ervoor dat de ontwikkeling van technisch lezen voor alle leerlingen wordt geborgd en dat de kinderen met plezier blijven lezen. Inhoud van de studiedag van dinsdag 10 november voor groep 1 t/m 4 Groepen 1/ 2 Groepen 3 Groepen 4 Onderbouwd Veilig Leren Lezen Leesparade Inhoud studiemiddag woensdag 18 november groep 5 t/m 8 Groepen 5/ 6/ 7/ 8 Groepsplannen Actie Schoenenmaatjes Schoenmaatjes: van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau Elk schooljaar komt de Calsschool in actie voor een goed doel. Dit schooljaar vragen wij u om samen met ons mee te werken aan Schoenmaatjes. Dit is een actie van Edukans die op vele plekken in Nederland wordt georganiseerd. Kinderen vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in arme of moeilijke omstandigheden in andere landen. Kinderen versieren en vullen de schoenendoos zoveel mogelijk zelf en stoppen er bijvoorbeeld ook een persoonlijk bericht of cadeautje in. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau voor een vriendje in een ver land. De gevulde schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra, in landen als Ghana, Kenia, Malawi, Oeganda, Albanië, Libanon, Moldavië en Irak. Na afloop van de actie maakt Edukans bekend waar de dozen terecht gekomen zijn. Samen proberen we zoveel mogelijk schoenendozen te vullen! De school neemt de verzendkosten van 4 dozen per klas voor haar rekening, maar we kunnen niet zonder uw hulp!

3 Doet u mee? Dat kan op 3 manieren: 1. U levert het machtigingsformulier uit de folder in, u betaalt daarmee de verzendkosten van 1 schoenendoos à 6,- en u vult en versiert de doos. 2. U doet een donatie in de vorm van geld. 3. U levert spullen aan voor in de doos (de spullen kunt u kwijt in de dozen in de hal op beide vestigingen). Lever machtigingen of enveloppen nog deze week in, dan weten we hoeveel schoenendozen we in totaal kunnen vullen en uitdelen in de klas. Wilt u meer weten, of wilt u helpen? Via Mijnschoolinfo hebt u al informatie gekregen, en op edukans.nl leest u meer. U kunt ook contact opnemen met onze contactpersonen, via schoenmaatjes.fortlanden@gmail.com / schoenmaatjes.naardermeer@gmail.com. Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie! Nieuwe website Begin september is onze nieuwe website online gegaan! Ongetwijfeld heeft u er al een bezoekje gebracht en bent u ook enthousiast over het resultaat. Om de nieuwe website te kunnen openen is het belangrijk dat u éénmalig in uw browser de website benadert. Vervolgens kunt u de adresregel in uw favorieten opslaan. De nieuwe website biedt school ook de mogelijkheid om filmpjes te plaatsen. Op dit moment voorziet het huidige protocol hierin nog niet. Toch willen we graag de filmpjes die gemaakt zijn, onder andere van het project techniek, snel plaatsen. Wij vragen ouders die er bezwaar tegen hebben dat hun kind(eren) op film materiaal van school op de website te zien zijn dit te melden via info@calsschool.nl Vanzelfsprekend zal het zelfde protocol gelden voor het plaatsen van filmpjes als voor het plaatsen van foto s. Filmpjes zullen dan ook voor plaatsing worden gescreend door het webteam aan de hand van dit protocol MIJNSCHOOLINFO /Antwoordstrookje bij IPhone / IPad. Is het mogelijk om in de app het antwoordstrookje in te vullen op de ipad / iphone? Je kunt het antwoordbriefje invullen door bij de mailing, te klikken op het envelopje. Dit zien de ouders. Hieronder een fotootje gemaakt van de App en de mailing met een voorbeeld hoe dit eruit ziet.

4 Verkeer Opgelet: handhaving foutparkeerders Nu het kouder wordt zal het autoverkeer rond de school weer toenemen. Om de verkeersveiligheid te bevorderen en overlast in de buurt te beperken is het belangrijk dat de verkeers- en gedragsregels worden nageleefd. Bij de Fortlandenlocatie wordt regelmatig geparkeerd op de afzetstrook. Dit zorgt voor een onoverzichtelijke en daarmee onveilige situatie voor fietsers. Op de Naardermeerlocatie wordt voor uitritten geparkeerd. Dit heeft geleid tot klachten van omwonenden. De gemeente zal dit schooljaar bij beide locaties gaan handhaven op verkeerd geparkeerde auto's. Om te voorkomen dat u wordt beboet, zetten we hierbij de gedragsregels voor automobilisten nog eens op een rij:

5 1. volg de aangegeven rijroute (zie schoolgids pagina 52 en 53) van en naar de school. Die is erop gericht dat auto's, fietsers en voetgangers elkaar zo min mogelijk hinderen; 2. maak gebruik van de aan de rijroute gelegen parkeerplaatsen; 3. gebruik de afzetzones alleen om uw kind af te zetten, zodat ook anderen de afzetstrook kunnen gebruiken; 4. parkeer niet voor uit- en opritten, op de stoep, op hoeken of in plantsoenen en langs gele markering; 5. attendeer ook anderen die uw kinderen naar school brengen en ophalen (zoals opa s en oma s) op deze regels; 6. geef het goede voorbeeld aan uw kind(eren). Als iedereen zich hieraan houdt zal de verkeerveiligheid van u en uw kinderen beter worden. Alvast veel dank voor uw inzet! Project wetenschap en techniek Voor de herfstvakantie hebben wij tijdens het Open Huis op donderdag 15 oktober ons schoolproject Wetenschap en Techniek afgesloten. De belangstelling tijdens het Open Huis was overweldigend. In alle groepen was voor jong en oud van alles te beleven, te zien, te voelen en te horen. Aan de hand van een speurtocht kwamen de kinderen in alle groepen terecht waar een technische vraag beantwoord moest worden. Op vrijdag zijn in de diverse groepen de winnaars van de speurtocht bekend gemaakt en zijn zij verwend met een boekenbon. Samen met de kinderen hebben de leerkrachten met enorm veel plezier gespeeld en gewerkt rondom dit thema. Voor een impressie van dit project kunt u terecht op onze website. Onder groepen vindt u foto s, verhalen en filmpjes. Vervanging bij ziekte. Wij beschikken over een invalpoule van leerkrachten die in geval van ziekte kunnen vervangen. Helaas lukt het vervangen van zieke collega s niet altijd tijdig of soms niet volledig. Incidenteel springt een directielid een uurtje of een dagdeel in, maar het kan soms voorkomen dat er een groep moeten worden opgedeeld als er helemaal geen vervangers meer beschikbaar zijn. Hiervoor is er in elke groep een opdeelrooster voorhanden. Parochie Sint Vitus Naarden Beste ouder(s), verzorger(s), Zit uw kind in groep 4 (of hoger) dan wordt uw kind uitgenodigd om zich voor te bereiden op de Eerste Heilige Communie. Tijdens een feestelijke Eucharistieviering in de Sint Vitus kerk op zondag 29 mei om uur, Kan uw kind zijn/haar Eerste H. Communie doen. De eerste stap in onze katholieke kerk is het H. Doopsel en daarop volgt de H. Eucharistie (het ontvangen van de H. Communie). Aan u als ouders is

6 de keuze of u uw kind na het Doopsel nu op de weg wilt begeleiden naar het ontvangen van de H. Eucharistie. De parochie biedt daarbij graag ondersteuning. Wij nodigen u uit voor een informatieve ouderavond op in de parochie aan de Marktstraat 1 in Naarden. maandag 12 oktober om 20.00uur Er zal in het kort wat uitleg gegeven worden over de Eerste H. Communie. Verder zullen we u vertellen over het hoe en wat van de voorbereiding. U kunt op de informatieve ouderavond het project inzien en er vragen over stellen. Om een idee te krijgen welke opkomst we kunnen verwachten, verzoeken we u om z.s.m. het formulier in te vullen en op te sturen. Wij hopen velen van u deze avond te ontmoeten, ook als u twijfelt of u uw kind wilt laten meedoen. Indien u vragen heeft, bel ons gerust. Vriendelijke groeten, Pastoor Carlos ( ) Mariette van den Heuvel ( ) AANMELDING EERSTE H. COMMUNIE Zondag 29 mei 2016 om 12.00uur Roepnaam kind: Achternaam kind: Geboortedatum: Gedoopt in parochie: Te Datum H. Doopsel: Voornaam/achternaam van de vader: Voornaam / achternaam van de moeder: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: 06 (vader) 06(moeder) Basisschool: Groep: Totaal aantal gezinsleden:.

7 (aankruisen wat van toepassing is): ( - )Wij zijn Wel/niet aanwezig op de informatieavond. ( - )Ons kind is er nu nog niet aan toe. Wilt u het volgend jaar opnieuw uitnodigen? ( - )Ons kind doet niet zijn/haar communie. ( - )Ons kind doet 1 e H. Communie in de parochie Te Ons kind heeft al de 1 e H. Communie gedaan op (datum) in de parochie te Handtekening: Gevonden voorwerpen Op beide schoollocaties worden de gevonden voorwerpen vóór de kerstvakantie aan een goed doel geschonken. Mocht u of uw kind een kledingstuk broodtrommel of anderszins missen? Op de locatie Fortlanden liggen de spullen in een doos in de reproruimte. Eerste deur rechts als u de hal binnenkomt. Op de locatie Naardermeerkwartier liggen de spullen in een doos onder het werkblad in de hal bij de groepen 5/6. Komt u gerust zelf even tussen de spullen kijken. Met vriendelijke groeten, mede namens het team, Directie Minister Calsschool. Saskia-Huizer Lambalk Marie-Flore Pouw John van Seumeren

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 05, 17-12-2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 05, 17-12-2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 05, 17-12-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Interim locatie-leider Saskia

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14.

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14. Nieuwsbrief 5 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Woensdag 6 november 19.30-20.30 Kledingbeurs Er is enorm veel kleding door u bijeen gebracht. We hopen dat u ook met velen

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Agenda 26 oktober tot 27 november Alles-in-1 project (5 weken) Groep 5/6: thema Dieren Groep 7/8: thema Afrika/Azië 2 t/m 13 nov Toetsweken zorgleerlingen en

Nadere informatie

31 OKTOBER 2014 AGENDA:

31 OKTOBER 2014 AGENDA: JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang zijn voor de bouw,

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord. Nr. 5 Schooljaar 2015-2016 29 okt. 12 nov. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.nl Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud:

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: De Josefschool stopt met het inzamelen van oude materialen!... 3 OVERIGE INFORMATIE... 4 Onderwerp: Edukans Schoenmaatjes... 5 Onderwerp: Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Vergeet-mij-nietje. Spelen, leren en groeien doen we samen!

Vergeet-mij-nietje. Spelen, leren en groeien doen we samen! . Rijneiland 2 3984 MA Odijk Tel. : 030-6563030 Fax.: 030-6562784 e-mail: nicolaasschool@nicolaasschool-odijk.nl www.nicolaasschool-odijk.nl Vergeet-mij-nietje Spelen, leren en groeien doen we samen! 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015. In deze nieuwsbrief informatie over. - Schoolfruit. - Schoenmaatjes. - Sociaal team.

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015. In deze nieuwsbrief informatie over. - Schoolfruit. - Schoenmaatjes. - Sociaal team. Fantastische Brugdagen Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015 In deze nieuwsbrief informatie over - Schoolfruit - Schoenmaatjes - Sociaal team - Los obs De Brug Belangrijke data : 19-23 oktober Herfstvakantie 26

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

Weet wat je zegt! Agenda: 27 november Kerkdienst met Marcel en Lydia Zimmer om 15:00 uur. 5 december: Sinterklaasfeest op school

Weet wat je zegt! Agenda: 27 november Kerkdienst met Marcel en Lydia Zimmer om 15:00 uur. 5 december: Sinterklaasfeest op school Agenda: Beste ouders en verzorgers, Weet wat je zegt! Meester wanneer krijgen wij de tablets?, vroegen een aantal kinderen mij vanmorgen. Mijn antwoord: Volgende week vrijdag. Weet u dat zeker?. Mijn antwoord:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de meester? Kruis aan: ja of nee.

1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de meester? Kruis aan: ja of nee. Werkblad 5.1 Opdracht 3, module 4, les 5 1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de meester? Kruis aan: ja of nee. 1. De uitslag van de Cito-toets van Paulo is goed. 2. De studievaardigheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 30 oktober 2014 No. 5

Nieuwsbrief 2014-2015 30 oktober 2014 No. 5 IN EN OM HET KOMPAS Buitenweg 308, 3602 ZK Maarssen tel. 550159 Bolensteinsestraat 9, 3603 AZ Maarssen tel. 561202 Beste leerlingen, ouders en geïnteresseerden, In deze nieuwsbrief vindt u wederom diverse

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De herfstvakantie is voorbij en we hebben deze

Nadere informatie

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk, Tel 0497-574914 e-mail: info@bsderegenboogbergeijk.nl Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kidion

Inschrijfformulier Kidion Inschrijfformulier Kidion Gegevens kind 1: Gegevens kind 2: Achternaam: Achternaam: Voorvoegsels: Voorvoegsels: Voorna(a)m(en): Voorna(a)m(en): Roepnaam: Roepnaam: Geboortedatum: Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Brugproat Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Agenda Donderdag 4 febr. 19.00 u. Teamvergadering Dinsdag 9 febr. 19.30 u. Vergadering MR / OAC Woensdag 10 febr. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1004 Datum: 30-10-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43

Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43 Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43 Deze weekbrief ziet er een klein beetje anders uit dan de voorgaande. De bedoeling is natuurlijk om er nog meer info in te stoppen en het vooral ook leesbaar te houden.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

Maar gelukkig was er de afgelopen weken ook ruimte voor leuke activiteiten die voor afwisseling zorgden:

Maar gelukkig was er de afgelopen weken ook ruimte voor leuke activiteiten die voor afwisseling zorgden: Discipline Na de zomervakantie begon voor iedereen het echte leven weer. Het gewone ritme zeggen sommige ouders ook wel. En dat betekent voor onze kinderen dat ze minder vrij zijn, letterlijk en figuurlijk.

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari Oud papier wordt gehaald Iedereen (Henriët Snippe) Dinsdag 14 Oudervereniging

Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari Oud papier wordt gehaald Iedereen (Henriët Snippe) Dinsdag 14 Oudervereniging Zwarte Dijkje 31, 7914 PB Noordscheschut 0528-341496 www.hetblokland.nl hetblokland@primenius.nl Agenda Jaargang 35 - Nummer 21-9 februari 2017 Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari

Nadere informatie

Met het concept Kansrijke Combinatiegroepen richten scholen hun onderwijs inhoudelijk anders in. Informatiebulletin 21 juni de jaargang nr 19

Met het concept Kansrijke Combinatiegroepen richten scholen hun onderwijs inhoudelijk anders in. Informatiebulletin 21 juni de jaargang nr 19 Informatiebulletin 21 juni 2016 16 de jaargang nr 19 Planning komende weken 23 juni Alle groepen Schoolreisjes Meer hierover in ouderinfo 18 van 7 juni 2016 28 juni t/m 1 juli Groep 8 Kamp 29 juni Groep

Nadere informatie

Als Sint jouw schoentje vult, vul jij dan een schoenendoos voor een vriendje ver weg? Alles over Edukans. www.heutink.nl

Als Sint jouw schoentje vult, vul jij dan een schoenendoos voor een vriendje ver weg? Alles over Edukans. www.heutink.nl Als Sint jouw schoentje vult, vul jij dan een schoenendoos voor een vriendje ver weg? Alles over Edukans www.heutink.nl 2 4 9 7 6 2 www.heutink.nl 1 1 2 Schoenmaatjes Een initiatief van Edukans Schoenmaatjes

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!!

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!! schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 10 november 2017 24 oktober Kiona Kooijman groep 8 2 november Isa van Ballegooijen groep 5 24 oktober Louka Som de Cerff groep 5 3 november Caner Karapinar groep 8 26

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013

Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013 Nieuwsbrief SO 95 maandag 4 november 2013 Redactieadres: Blauwe Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht E-mail: e.grit@mytylschoolutrecht.nl Agenda Donderdag 14 november: Vrijdag 15 november: volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21 Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 8 Baarn, 16 november 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs

Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs Oranje Nassaulaan 5 3708 GA Zeist Tel.: 030-691 40 74 Email: directie@kkbschool.com Zeist, 18 oktober 2013 Talentenmiddag Drie meiden van groep 7 hebben

Nadere informatie

Nederweert, 25 februari 2015. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden.

Nederweert, 25 februari 2015. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden. Nederweert, 25 februari. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden. Vriendelijk verzoeken wij u om bijgevoegd formulier zo volledig mogelijk ingevuld

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 Actie Schoenmaatjes Onze school zal gaan meedoen aan actie Schoenmaatjes van Edukans. De moeder van Thomas en Julia Bruins heeft de organisatie hiervan

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF 6 november 2014 nr. 5 ------------------------------------------------------- Stand van zaken Muziekfrieks: Komt dat horen, komt dat zien! Bewegingsonderwijs Beweegwijs

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 november 2016

Nieuwsbrief 22 november 2016 Nieuwsbrief 22 november 2016 De Sint en zijn pieten zijn weer in het land! Eindelijk! Afgelopen zaterdag was het zover; Sinterklaas en zijn pieten kwamen aan in Groningen. Een aantal ouders van de activiteitengroep

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

AANMELDEN OUDERVERKLARING. Door Kamperfoelieschool in te vullen. Per op school Weging: Groep:

AANMELDEN OUDERVERKLARING. Door Kamperfoelieschool in te vullen. Per op school Weging: Groep: OUDERVERKLARING Door Kamperfoelieschool in te vullen. Per op school Weging: Groep: Het kind is in de afgelopen 6 maanden ingeschreven geweest op een andere basisschool: ja nee Alleen aankruisen als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

De Burcht-Rietheim Nieuws

De Burcht-Rietheim Nieuws De Burcht-Rietheim Nieuws Schooljaar 2014-2015 nr. 3 (oktober-november 2014) Groep 1 t/m 4 Van Visvlietstraat 7-4388 CT Oost-Souburg - 0118 46 17 20 Groep 5 t/m 8 109 4388 VL Oost-Souburg 0118 21 76 22

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Reminder: Goed doel. De leerlingraad heeft gekozen voor een actie van Edukans. We gaan geld bijeen brengen voor het Aan-het-werk-fonds:

Reminder: Goed doel. De leerlingraad heeft gekozen voor een actie van Edukans. We gaan geld bijeen brengen voor het Aan-het-werk-fonds: Info Nr. 6 Dinsdag 7 november 2017 Beste ouders, bij deze Info 6. Als bijlagen informatie over het schoolontbijt van a.s. vrijdag, over het schoolfruit, dat vanaf volgende week geleverd wordt en over de

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 november 2018 Agenda Nummer 10 maandag 12 november Open Bedrijvendag groep

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 9 november t/m vrijdag 16 november 2018 39 e jaargang nr. 10 Portfoliogesprekken 19 en 20 februari: Binnenkort ontvangt u een Schoudercom bericht waarin u weer aan kunt geven wanneer u

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

schooljaar aflevering 05 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 05 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 05 In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Fotograaf Schoolfruit Schoenendozen voor de kerstviering! Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Vrijwilligersavond Ankerkuil Eerste

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Ik wens u en de kinderen een heel fijne herfstvakantie toe en we hopen iedereen maandag 24 oktober weer te mogen ontmoeten.

Ik wens u en de kinderen een heel fijne herfstvakantie toe en we hopen iedereen maandag 24 oktober weer te mogen ontmoeten. Nieuwsbrief nr.: 5 Datum: 12 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Vanuit het team Activiteiten komende periode Kinderboekenweek Contactmoment november 2016 kinderwoorddienst Commissies Achterban avond OPR

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie